Puzsér Róbert hivatalos csatornája. Filmek, videóblogok, régi és új médiamunkák.
open.spotify.com/search/puzser/podcasts
soundcloud.com/puzserrobert-862593617/sets
podcasts.apple.com/hu/podcast/puzs%C3%A9r-r%C3%B3bert/id1458974353
facebook.com/Robert.Puzser
soundofpuzser.blog.hu
www.szelsokozep.com
puzser.hu
puzser.blogspot.hu/
facebook.com/SetaloBudapest/

 • 2 349
 • 74 424 726

Megjegyzés

 1. Cimbáló Fasz

  egy részletet láttam belöle kb mikor kijött... tetszett de azt gondoltam hogy valami jo féle vigjáték.... aztán megnéztem és rákellett jöjjek hogy igen "thanx god" alkotnak még nagyokat , kedvenc film :D

 2. Peti Peti

  Sok idiótának, le sem esik/esett és nem is fog sosem, hogy fehérbe öltözve és azokkal a kritikákkal, megnyilvánulásaival simán [email protected] csinált az egész országból és ezért imádjuk őt, és a média az ország beteg jah és ostoba!

 3. Andras Toth

  Ami embert öl az NEM lehet jó! Nem lehet értünk!

  1. CarAnimation

   Így van!!!

  2. Barni Channel

   👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

 4. Orsolya Mizsei

  Valaki 2020?

 5. Orsolya Mizsei

  41:25 csak szerintem néz ki úgy mint ownmckendry

 6. diamant8421

  sok az ember a földön, de sok az ocsú is benne sokan elmennek a retyóra és utána basznak megmosni a kezüket hadd hulljon a férgese, nem kár értük!

 7. TRuORE365

  Nekem mindegy, csak a rosszlányokponthu nehogy leálljon, mert Viktornak abból is megy a lóvé! Éljen a Miniszterelnök Úr! Éljen Apuka és a Fidesz! A csőcselék meg kuporogjon otthon!

 8. Leslie Brandon

  Puzsér Róbert is gyakorolhatna néha némi önkritikát, mert hogy különösebb produktumot még nem hallottam tőle a rosszmájú és olykor kifejezetten közönséges fröcsögésen kívül. Számomra maximálisan hiteltelen.

 9. Cartman Eric

  Sop stop 22222222222

 10. Orsi Korponai

  That was some hardcore shit

 11. Zoli Antalovics

  husel.info/video/video/0Kacp79h3KnEpqY.html

 12. otouto3

  Ezek szerint a kollektív tudattalannak is van fényes oldala.

 13. 2. 9

  Centristákat nem lehet komolyan venni.

 14. KISS GERI

  HAHA...mennyire megmondtad Robi........

 15. Lvi Vga

  Az a baj ezzel a posztmodernnel és az egész dekadens, romló, 21.századdal, hogy a kritikusai csak a tünetet észlelik, a betegséget nem.Veled is ez a helyzet kedves Róbert hogy a tünetre koncentrálsz és nem a betegségre. Azt kell megnézni hogy mi volt az az ideológia ami ide vezette az embert. Melyik az az ideológia, melynek középpontjában az ősi értékek helyén a pénz áll, melyik az az ideológia, ami a látszatra, a felszínességre épít, a valós emberi belső értékek helyett. Melyik az az ideológia ami a normális, boldog, hagyományos, emberi élet helyébe az agyament hedonista életszemléletet helyezte, ahol az egyén a legfontosabb és a közösség másodlagos, ezáltal megteremtve az önzés társadalmát. Ez az ideológia a liberalizmus. Amég a liberális rendszer létezik, addig nem lesz változás, sőt csak még nagyobb mértékű romlás fog bekövetkezni. Te, és sok másik társad nem vette észre ezt mégpedig azért nem, mert ti is liberálisok vagytok, és ezáltal fentartjátok azt a rendszert ami ellen elméletileg kűzdenétek. Amég a liberalizmus ideológiaját vallod, addig ez egy szélmalomharc lesz, és rendkívül hiteltelen is. Olyan ez mint amikor egy narkós mondja azt egy másik embernek hogy a kábítószer milyen rossz. Rendkívül hiteltelen. Úgy nem lehet lerombolni egy ideológiát, ha közben a részesei vagyunk.

 16. Gábor Láng

  Úgy bírom, hogy Robi totál alap közgazdaságtani fogalmakról úgy képes mesélni, mintha ő szarta volna ki a spanyolviaszt :D

 17. Sandor Mohas

  Nagyon tetszik amit mond, de egy dologban nincs igaza. A Vitézi Rend több annál, mint amire Ön tartja. Konkrétan tudok egy vitézzé avatási esetről. Az illető alig múlt 18 éves. Az olasz fronton, mint karpaszományos zászlós szakaszparancsnokként szolgált. A szakasz elfoglalt egy olasz géppuska fészket, ezzel lehetővé tette a Piávén való átkelést. Az akció során többen életüket vesztették. A szakaszparancsnok nem, pedig ő ment át elsőnek a pontonhídon, amit végig lőtt az olasz. Pattogzott fel előtte a deszka a lövésektől. A sikeres akció után a szakaszparancsnok is megsebesült. Ezért kapta a vitézi címet. Utólag sok mindent rákentek a Vitézi Rendre, fasiszta meg antiszemita szervezetnek nyilvánították, de ebben az esetben semmi antiszemitizmus nem volt. Egy tizennyolc éves gyerek, aki előtte csak iskolába járt, most nem azt az utasítást kapta, hogy jöjjön ki a táblához felelni, hanem azt, hogy likvidáljon egy olasz géppuskafészket és ő megtette, mert nem tehetett mást. Az illetőnek anyagi haszna nem származott a vitézségéből, nem fogadta el a felajánlott vitézi telket, mert egy másik faluban adták volna, ami messze volt. Meg egyébként is, volt földje. Inkább egyfajta rangot jelentett a háború előtt. Máshogy néztek egy hivatalban egy vitézre. A szocializmusban meg csak baja volt belőle. Azt hiszem, ez egy eléggé tipikus történet. Horthyval sohasem kártyázott.

 18. Gondolatok

  A föld és a természet köszöni jól van.

 19. Krisztina Juhász

  Ma senti, senti...husel.info/video/video/wHvJhdRlmHu2oXg.html

 20. Fu Hua

  A 21. századi feminizmus engem többé-kevésbé a nyugati PC kultúrára emlékeztet. Ugyanolyan autista és nevetséges mindkettő, egyazon IQ hiány és unalom miatt létrejött rózsaszín buborékkal.

 21. Venndi 88

  Tisztelem Puzsér munkásságát, de ezzel a Magyar hang f*szsággal már kiakaszt. Pont egy ilyen névtelen ujságtól van b*szarva Orbán, mikor ott az RTL, TV2 meg a többi balos média. Ezzel a videóval is nyilván csak a lúzerokat akarja megszólítani, akik jól bekajálják ezt a rakenroll szöveget, és megveszik az újságot, amivel Robi barátunk és Konok komcsi is növeli a fizuját, amivel nincs is baj, hiszen kapatalizmus van.

 22. BircaHang

  Ez a kamumítosz része. Az ultraliberális Soros Magyar Hangja egy cenzormédia, eleve minden kritikus kommentet kitilt oldaláról.

 23. Reddington Raymond

  Petíció online adásért! www.peticiok.com/apu_azert_iszik_mert_te_sirsz_-_online_adasert_inditott_peticio

 24. Reddington Raymond

  Petíció online adásért! www.peticiok.com/apu_azert_iszik_mert_te_sirsz_-_online_adasert_inditott_peticio

 25. JACKTUMBO universal

  egy sejtu no. bocsi de nincs ekezetem.

 26. László Duchai

  Durva azért hogy Dinnyés Csenge Nikolett már hetedikes 13 éves

 27. Mark08

  Egy őszinte nevetés Robitól 41:45

 28. filmtabletta

  Rendben. Ez most földhöz vágott.

 29. Robert Vamos

  WOW!!!

 30. László Olah

  itt csak az ezzel a gond hogy orbán viktornak fogalma sincs mi az a magyar hang ne állj be az idióta gyurcsány mögé lécci , bünbak állítás többszáz ember helyett nem jó megoldás. Azért nem akarják vállalni mert nincs benne profit lehetőség nagyon sok újság ment már igy tönkre igen a "kretén" is többek közt . A média ezen ága leáldozóban van mindenki online sok más ujság is lecseng majd így. De ne halj bele ebbe egy szerver szobát ólcsóbb fenntartani.

 31. 1 Mollbreaker

  Te lehet hogy en vagyok a hulye, de Deak Ferenc nem jogasz volt? Mifele kompromisszumokat kot allami ertelemben egy jogasz?

 32. Tomi Boy

  A Jeanne d'arc csak azért 4. mert Robinak hatalmas kedvence? Egyszerűen nem értem, hogy mit keres a listán?! És ez a film jobb, mint a Tengeralattjáró vagy az Apokalipszis most?? Na ne vicceljünk már a 4. hely és pusztán, hogy rajta van a listán már túlzás és nevetséges..

 33. MrLaci0110

  Robi hagyd őket, nincs bátorságuk gondolkozni. Ignorálják a valóságot. Totál Stockholm-szindróma. Projektálják a globális problémákat a kormányra mert az nem annyira félelmetes. Jó lenne, ha lenne még ott 5 ilyen intelektusú ember mint te függetlenül politikai nézettől. Hallhatnánk egy értelmiségi vitát a helyzetről. Ezek teljesen Orbán hatása alatt vannak..

 34. Tomi Boy

  Zseniális film és a zenéje is fantasztikus! Nagy kedvenc, mindenkinek ajánlom!

 35. E erisen

  Korona,kérlek tarts ki még pár évig. Az igazi vírus nem te vagy hanem az ember. És ahogy eltűnsz,úgy fog minden tovább folytatódni dupla sebességgel.

 36. E erisen

  Mi ez a homár sál? Robi, nincs Apu, nincs FAM, nincs kontroll aztán elkanászodsz.

 37. Ritschye

  Neked mindíg kell egy mumus... beleálltál Hajdú Péterbe (konkrétan boszorkányüldözés volt, de amúgy jogos volt) Itt van az Orbán fóbiád és sorolhatnám. Hol van az a Puzsér akiért rajongtam olyan műsorokban mint a reklámtörvényszék, a hét mesterlövésze vagy a sznobjektív? Azt zárójelben teszem hozzá, hogy régen azt mondtad, hogy a politikában az a legundorítóbb, hogy egyik politikis köpköd a másikra, a másik meg vissza az egyikre és közben leszarnak mindent. Erre belekezdtél a politizálásba és mást sem csinálsz csak köpködsz jobbra is, balra, mindenhova is és közben rég levetkőzted az elveidet...

 38. Pisti Battai

  #onlineapu !!!!

 39. szekreny0

  - Shalom! -🧣-om neked is !

 40. JACKTUMBO universal

  szetbasznam a pofajat ennek a pusztulatos rakos gecinek. hogy ne legyen egy boldog perce.

 41. Nándor M

  De a másik videónál miért van kikapcsolva a kommentelés? Nem te mondod évek óta hogy mindenki véleménye számít és meg kell hallgatni?

  1. Róbert Horváth

   Gondolom nem akar egy kommenttrágyakupacot a video alatt. Márpedig a kedves vendége kb azt váltaná ki nagyrészt. Azt a madarat hallva minden önuralmamat elveszítettem. Jobb is, hogy nem írhattam le semmit...

  2. Édesvízi Gőte

   mert megint 1200 komment arról szólna, hogy a vitapartner rém irritáló halszerű beszéde mennyire kibírhatatlan

  3. M&Y

   El vagy tévedve Nándor! Más esetekben igen, de most nem!! Te tényleg komolyan veszed amit ezek mondanak? Nagy a baj! Komolyan!

 42. ᝯᝰᝳ ᝣᝲᜐ

  Mi ez a szektás bullshit? Úgy látom kicsit sok volt fűből.

 43. Attila Farkas

  Ez megint óriásira sikeredett! Apu legyen akár online. Én adakoznék!

 44. András Kiss

  Isa húr és kvontum vogymuk....

 45. Tamara Lukacs

  Ez a no arra kenyszerit, hogy szegyeljem magam amiert pinaval szulettem.engem egy ilyen buta beszukult lataskoru no ne kepviseljen sehol, semmikor. Puzser pedig a vart remeny arra, hogy vannak ertelmes emberek. Bravo puzser. En no letemre 100szor elkuldtem volna a.... De aztan te egy frappast valasszal elintezve bizonyitottad, hogy van oka annak, hogy te vagy ott es nem mondjuk en. Es ennek semmi koze ahoz, hogy kinek, mi van a laba kozott.

 46. Péter Sasvári

  Puzsér te egy veréb vagy ..

 47. rcs2003

  Mindjárt elcsöppenek rajta

 48. Balázs Forgács

  Miért ne engedné? Minden ellenzéki médium a kormány malmáta pörgeti! A hvg-t engedi!? Azon a gépen dolgoztam, amelyik akkor és ott a Magyar Narancs hitler bajszos borítóját nyomta, stb....

 49. Bence Müller

  Kedves Róbert! Miért van kikapcsolva a kommentelési lehetőség a Vita a szocializmusról Hard Talk alatt? Nem arról kellene szólnia a Hard Talknak, hogy mindenről szabad, és kell is vitatkozni? Nem gondolod, hogy ez teljesen szembe megy a sorozat szellemével?

  1. M&Y

   A kikapcsolt kommentelés nagyon is indokolt! Az a süketelés, mellébeszélés, csúsztatás, hazudozás amit a csávó ott levágott, indokolja a kikapcsolást. Ellentkező esetben elszabadulna a pokol! A helyzet azonban mégis az, hogy Robi is beállt az újra kezdjük a szocializmust projektbe, csak távolról indít, igy talán le tudja tolni rajongói torkán!!

 50. Kozos Ülés

  Nem éri meg kinyomtatni vagy félnek? Baromira nem mindegy. Nyugaton nem találni olyan embert ,aki az fb falára nyilvánosan merné posztolni ,hogy csak két Nem létezik. So?

 51. Ákos Bogár

  Pozsonyban nyomtatják, ha jól tudom nem? Mellesleg üdvözlet Felvidékről.

 52. Előd Szabó

  Ajaj, felkerült a liberál-sál :)

 53. Sandor Czvihum

  Szerintem egy Darab Szar vagy pont

 54. Szájer Gyula

  Puzser a jövőbe tekint, de csak a múltat látja.

 55. Zs85 H

  grafén aksit mindenhova minden menyiségben a többi helyett, az ITER készüljön el és terjedjen el, a műanyag legyen lebomló vagy cseréljük le. és elvileg meg van oldva a para, bár az építkezések így is elveszik a zöld területeket sajn

 56. Geza Lencse

  "az emberi lét titka nem abban rejlik, hogy éljen, hanem abban, hogy miért éljen. Az ember, ha nincs szilárd elképzelése arról, hogy miért éljen, nem hajlandó élni, és inkább elpusztítja magát, semhogy e földön maradjon, még ha csupa kenyérrel rakják is körül."Dosztojevszkij

 57. Vera I.

  Ennek a vírusnak semmi köze ehhez a csodaszép dallamú narrációhoz. A természetes szelekció könyörtelensége igaz rá inkább. ( Tudom-tudom, akadnak fiatal, a fertőzés előtt egészséges áldozatok is, de ez elenyésző a többséghez képest.)

 58. Rita Tasnádi

  husel.info/video/video/3IqTpMh6tpvGg6I.html volt, mikor az emberek aranyosak, helyesek, és ártatlanok voltak

 59. György Román

  Ez kibebaszott jó! Elismerésem Uraim!

 60. Agnese O'Dannemill

  Most tényleg ez a legnagyobb probléma??

 61. László Kocsis

  Ez egy katonai biológiai fegyver

 62. Norbert Orbán

  Szerintem meg a legtöbb ember azt reméli , hogy minden úgy folytatódhat tovább, ahogyan az eddig volt. Fölösleges túlmisztifikálni ezt. Komfort vesztésből és kényszerből nem lehet megtérni, megváltozni. Nagyjából annyit jelent és annyi értelme van , mint zuhanó repülőn a Miatyánknak. Persze,semmi értelme a kapitalizmusnak, de ez eddig is jelen volt , és amíg komfortos volt benne létezni, a legtöbb embernek megfelelt . Nincsen kollektív bűnösség , ahogy kollektív megtérés vagy megbánás sem lesz . Az ember lényege épp az ami személyes, mert egyének vagyunk. Az embert kollektív eszmékhez kicsinyíteni,aljasítani, abba zárni, hát az az igazán nagy ostobaság csak. Jó példával, egyénenként, szeretben , egymást meghallgatva, jobb irányba csak így lehet haladni . Kollektív megtérésre vagy megbánásra várni naív, lusta és értelmetlen dolog. Változásra csak az egyén képes, a tömeg nem , ez mindig így volt és így lesz. De még Krisztus második eljövetelét várni is nagy ostobaságra ad okot bárki részéről. Aki ilyesmit vár, az az elsőt sem értette meg , és a lehetséges másodikat és huszonegyediket sem értené. Remélni szabad és kell , de először azzal kell tisztában lennünk, hogy nem pusztán számok vagyunk egy gépezetben. Ezt meg el kell hinni is , egy kósza gondolat vagy ráeszemélés nem elég , pláne nem zuhanás közben.

 63. avantgardzsomle

  "Hatodik tömeges kihalás"? hmmmm....Death Stranding?

 64. Renáta Mezei

  ezt a beszélgetést érdekes lett volna úgy hallgatni hogy mind a ketten elszívnak egy-egy cigit előtte :D

 65. Attila Hegyi

  Jaj nem már!Ki olvassa ezt a xart!A youtubeon ,pedig elérhetők a videói és ezt nézi mindenki ,akit érdekel.Jó így forradalomkodni a rendszer ellen,ha tudod ,hogy a hajad szála sem görbül és már ilyen szánalmas indokokat kell mantrázni elnyomatás címen.DE büszke lehetsz a marxista konok peti kollgádra,a komcsi bernie sanders támogatásra(ez már önmagában naivitás).Ahogy az idő múlik egyre jobban látszik rajta a gyerekes infantilizmus.Már kezdesz röhejes lenni.Ez a jele annak,hogy újproletár vagy.Ez ugyanaz ,mint a régi csak felújítva és centrumnak nevezve.

  1. Palacsinte

   Bernie amcsi szemmel kommunista, nálunk legfeljebb egy gyenge skandináv szociáldemokrata lenne. Konok meg a marxizmusánál jóval több.

 66. Dante Winston

  ez a video eredetileg a magyarhangnal a sajtoszabadsaggal kacsolatos nyilatkozatrol szol. ha a magyar hang youtube csatijan rakerestek a csatin beluli keresomezovel ezzel a kulcsszoval (copy/paste) "sajtószabadság" igy ekezetekkel, elojon Karacsony Gergely es Vona Gabor kis szosszenete is, ami nekem megjobban tetszik edit: szoval azt a kettot is nezzetek meg, mert szerintem jo

 67. Dante Winston

  mit akartok? ott van rengeteg rengetek apu resz, playlist-be szervezve vagy talan hallottatok mar az osszeset? vagy aktualitasra vagytok? bar az apuban is vannak soxor aktualitasok, de leginkabb nem aktualitasokrol szol, szeretnek inkabb altalanosabb, absztraktabb dolgokrol csacsogni. szoval mindegy mikori az apu, elvezheto

  1. David Kovacs

   Igen, hallottuk az összeset.

 68. McFocker Gabriel

  az kurvasiten!

 69. thatmaninblack

  Nincs rockandroll, penismusic van: husel.info/video/video/sJmneteXw467gIQ.html :D

 70. Husaka

  Mi ez a sál, Puzsérom?

  1. Édesvízi Gőte

   meg mi ez a haj? minek ment oda? mit tett le az asztalra?

  2. Taylor Gregory

   maszk híján ez jutott :D

 71. MrWarrior48

  !!

 72. Mano95

  Ja, ez az igazi rakendroll meg a nyitmákhívó. 😃

 73. Lee Kopp

  Még több ilyen giccses és demagóg videót!

 74. aylinciccc

  Go vegan !

 75. Tamás Szilveszter

  Hetek óta ezt magyarázom az embereknek, hogy nem ártana újra gondolni a modern társadalmi működést, de le se szarják. Figyeljétek meg semmit nem fog tanulni ebből az ember, ez a baromi szomorú. Ugyanúgy az önzőség fogja vezérelni, ugyanúgy nem lesz felelős a történtekért, és ugyanúgy lesz gazdasága Kínának. Egy ideális világban msot megszakadna velük megannyi gazdasági kapcsolat, de nem fog...

 76. Eszter Bognár

  Nekem folyamatosan Mary Westmacott (Agatha Christie írói álneve) - Távol telt tőled tavaszom című regénye ugrik be erről a változásról, változni akarásról. A sztori csattanója ezzel összefüggésben nem túl pozitív. 😥

 77. András Szabó

  Alapítsatok egy nyomdát! Ügy megoldva.

  1. Palacsinte

   Alapítsanak egy országot. Minden ügy megoldva.

 78. Viktor S. Kovács

  Ez a műsor csak a korona vírussal!

 79. Banyus

  Patreont!

 80. Juhász Sándor

  Nem unja még a sok babonás, életunt világvégeváró, hogy teljesen neutrális eseményhez ilyen rendszerkritikus patetikus szar videót gyártson? A természet nem egy erkölcsi ítélőbíró, aki a jó és rosszcselekedetek alapján osztja nekünk a lapot. A globalizált modern világ előtt ennél a gagyi vírusnál sokkal bestiálisabb módon és könnyebben meg lehetett halni lépten nyomon. A történelem során mindig voltak emberek, akik egy civilizációs kihívással szembesülve a regresszióba menekültek, de ez szerintem egyszerű gyávaság. És képzeljük el a világot milyen lenne, ha az emberiség mindig a könnyebb utat választotta volna. Kb. a föld alatt élnénk valami mohán. De mindenki biztos lehet benne, hogy ott a föld alatt is belénk rúgna Földanya időnként, és nem tudom az apokalipszis főpapok akkor mivel magyaráznák a dolgot...

  1. Juhász Sándor

   ​@Rókus Nádas Értem én, hogy üzenet csak rendkívül primitív. Erre akartam utalni. Egyébként teljesen érthető valahol, hogy szeretnétek valami magasztos értelmet keresni abban, hogy random emberek meghalnak nyomorult kínok között, de ha igazán racionálisan nézed akkor nincs értelme. Ez egy probléma, amit meg kell oldani. Persze az átlag ember számára nyilván az is dühítő, hogy úgy érzi eszköztelen, vagy legalábbis nagyon keveset tehet. De amit ilyenkor semmiképp sem kell csinálni szerintem azaz, hogy a helyzetet meglovagolva szaros környezetvédős portékáddal seftelsz, miközben egyértelmű, hogy az egyiknek a másikhoz semmi köze. Pont ugyanígy ki szoktam akadni az olyan dumákon is, hogy a "Lajosnak azért lett rákja, mert otthagyta a feleségét, meg a 2 pici gyereket, vagy mert sokat idegeskedett." Ez videó pont ekkora faszság és pont ennyire undorító. Bennevagyok, hogy vegyük rá az embereket a tudatosabb életre, de ha lehet ne egy kurva nagy hazugsággal meg ilyen bazári hangulatkeltéssel kezdjük.

  2. Rókus Nádas

   De ez nem a természetről szól, fogjátok már fel. Nem ítélkezik senki és semmi, ez egy üzenet, semmi több. Nem is arról szól, hogy miben lehet és lehetett meghalni. Totál félrement nálad az egész.

 81. Sándor Pécsi

  Szia Puzsér Robi! Most van csak igazán rád szükség!! Online Apu-t szeretnénk! Respect!!!

 82. Tamara Lukacs

  Ne hagyd magad puzser. Kellesz nekunk👍

 83. John Good

  Kevés lesz ez. Startra készen állunk, hogy folytassuk ahol abbahagytuk. Ez a sorsunk. (Semmi szentimentalizmus)

 84. skojig oquist

  Szep sal. Sziria?

 85. Kovács István

  Komolyan nyomtassa már ki valaki ezt a k*rva lapot itt magyarországon hogy szegény Robi megnyugodjon már végre.. szegénykém már ezt a szöveget tolja mióta..

  1. Patrik Szabó

   Hidd el, a szerkesztőség nem buliból ragaszkodik a szlovák nyomdához. Egy-két hete arról beszéltek, hogy a járvány miatti esetleges határzárra készülve újra bepróbálkoztak magyarországi nyomdáknál is ajánlatkéréssel, hogy ha úgy alakulna, hogy muszáj lesz egy ideig itthon nyomtatni, akkor ne kelljen kapkodni. Ismételten az lett az eredmény, hogy az a néhány nyomda, amelyik vélhetően tudná vállalni, hogy egynapos határidővel kb. 15 ezer példányban kinyom egy broadsheet lapot, udvariasan nemet mondott vagy felszívódott.

 86. gmlgml780

  Végignézni sem bírom ... azt a spiritualitásnak álcázott demagógiát ami jön ebből ... szánalmas az a vágy, ahogy az ember mindenképp szeretne valami értelmet, valami okot, valami célt látni mindenben ... persze költészet még attól lehetne ... ha nem lenne hazug ... nem kell a halott, élettelen dolgokat megszemélyesíteni ... egy rendszerben elindult egy folyamat, ami most, holnap vagy a távoli jövőben véget ér, mint minden folyamat ... hogy történetesen ezt a folyamatot öntudattal rendelkező lények milliárdjai képezik, az az univerzumban egy jelentéktelen tényező ... az univerzum sosem vett tudomást az emberről és soha nem is fog. Az univerzum le se szarja.

  1. Harmey JD

   big mood

 87. Endre Barath

  robi, a fiatalok nem tudják mi az hogy "rakendroll"...

 88. Viktória Győri

  Ne egymásból éljünk, hanem egymásért. Ha ez nem történik meg, minden további kárenyhítés és mentőcsomag, gazdasági intézkedés felesleges és önámítás. Társadalmi változások valóban nem lesznek. Önmagunkban kell belátnunk, hogy miről szól az ember léte a Földön. Erről a rovarlétről, amit látsz, ha körbenézel kicsit? Ha a legújabb Lexus modell lízingelése a legfontosabb cél, akkor hagyjuk tényleg és dőljön be az egész.

 89. Harmey JD

  techno remix when?

 90. Soós Nóra

  K kon Po

 91. István Széchenyi

  Lehet, hogy “adóoptimalizálás” a valódi ok... vagy ott olcsóbb a nyomtatás... kicsinyes ezen lovagolni ( főleg úgy, hogy fröcsögők is kapnak rengeteg felületet)

  1. kalmix88

   Ja... biztos adó optimalizálás miatt nem volt hajlandóság a magyar nyomda iparban :/

 92. Kristof Fejes

  Igaza van megint Puzsérnak

 93. JACKTUMBO universal

  ha most te lennel az elnok sokkal jobb lenne minden.

 94. JACKTUMBO universal

  osszatok gyerekek kerlek titeket.

 95. Mihály Bormester

  Király vagy Robi!

 96. Andrea Baradács

  Ez magárért beszél. A tény mindent alátámaszt, amit eddig Róbert mondott Nekünk. Rajtunk állna (magyarok többségén), hogy levesszük-e a szemellenzőt vagy sem. Én van, hogy csak azért utazom fel Budapestre, hogy ezt vehessem. xD Hogy láthassam ez alapján azt, amit a színfalak mögé rejtenek. Nagyon jó! Köszönjük szépen, hogy ehhez Általatok hozzájuthatunk! :)

 97. Emmerich August

  Most az a kérdés, hogy ezzel a videóval mennyivel vagy jobb mint az a vallási vezető aki isten haragjára hivatkozva próbál istenfélés kicsikarni. A környezetvédelemnek ilyesmire nincs szüksége, éppen elég érv áll mögötte. A globalizáció és egy vírus összemosása kifejezetten sarlatán húzás. Propaganda értékű videó, szivárványosat hányok tőle.

 98. Szilárd Péter Lovas

  Légyszi, csináljatok online APU-t!

 99. Szilárd Péter Lovas

  Légyszi, csináljatok online APU-t!

 100. Szilárd Péter Lovas

  FAM, légyszi, csináljatok online APU-t!