A Hír TV elsődleges feladatának tekinti, hogy a nézők számára hiteles és jól befogadható módon tegye lehetővé azt a széleskörű tájékozódást, amelyre mindenkinek szüksége van a mindennapok döntéshozatalai során. Nálunk nem a hírek idomulnak a műsorfolyamhoz, hanem a műsor idomul a legaktuálisabb hírekhez, nagy horderejű eseményekhez és a nézők igényeihez: egy-egy váratlan történésről akár az adást megszakítva - breaking news bejelentkezéssel - tudósítunk.
A HUsel csatornánkon jelenleg a műsorajánlóinkat és exkluzív videóinkat láthatod, melyek naponta frissülnek. A műsorainkat teljes anyagát a hirtv.hu oldalunkon nézheted meg.

 • 5 352
 • 70 232 455

Megjegyzés

 1. Nemes Olga

  Gyomoforgató, hogy az ellenzék /Szabó Tímea/ annak fényében fog tudatosan és szándékosan felforgató tevékenységekbe, hogy majd a választóik kifizetik a rájuk kiszabott bűntetést. Egyszer-kétszer talán összedobják a kívánt összeget, de amikor sorozatban fogtok ilyen akciókba, a választók nem fogják összedobni a pénzt, mert nem hülyék. De szerintem nektek hamarabb megjön az eszetek és talán már most is tudjátok, hogy minden, amit tesztek, magatok ellen teszitek.

 2. Lia Vanni

  Nem győzik szerelni a technikai eszközöket ha valós állítás,mellesleg ez a felvétel körülbelül 2015ig lehett maximum,utána kizárt.

 3. PUMMEL EINHORN

  Csodálatos ez a müsor, az embernek hideg futkároz a hátán oly mélybe vágóak ezeknek az embereknek értelmes szavai. Tartsa köztünk még nagyon sokáig az Isten,őket! !!!

 4. László Erdész

  Klímahiszti???????????? Hm. Ez ugyanúgy nem tréfa mint a migráció. Kár ennyire elmenni a demagógia irányába.

 5. Lia Vanni

  Személyazonossági gondok lehetnek még.:)

 6. Lia Vanni

  A kisebbségi támogatás a kárpótlás része Habsburg után, így egy könnyű hit és színváltással lehett bekerülni a tv üsszefogásában poénból is a főnöknek,marketingnek hívták, családtámogatás annak,aki körbeutazik és beszél szegényekkel,imnt annak idején az oraszágban sokak mások tyúkot osztva híressé válva,mint akik nyomoznak állandóan. Köszönjük,hogy 20 ezer munkanélküli olyan fiatalnak,olyan munkája lett. A felelősségbiztosítás forgatási helyszíneken,üres országban táblák kirakásával az eléggé híressé teheti. Köszönjük a valós munkát.

 7. László Erdész

  Hm ebben az országban mindenki büdösözik b. proli b,. böglyös tehén szar puszta. Nem kéne sehol senkinek senkit lenézni. A baloldal is erre qrt rá vidéken a b parasztozással meg a tehén szar pusztázással.

 8. Zsolt Papp

  Király vagy Jeszi!!!

 9. PUMMEL EINHORN

  Zsolt, az ellenzéknek is ott van a ló igaz hogy meztelenül, de szerintük hogy nézne ki egy ló nadrágban?

 10. István Remeczki

  nagyjózsika lehet talál egy lófejet az ágyában. Örömlányok helyett...

 11. Dhqrmq 23

  Nagy Attila: "A rendőrség ezt hozta ki" Eeez mindig mindent jobban tud, mindenben kompetens(ebb). Jeszenszky jól mondta, végig mintha a gondolataim tolmácsolta volna. Az a kiborulás valóban árulkodott a nem túl minőségi teátrális tulajdonságainak erőltetéséről. Ma rávert még Nagy Józsira is, az legalább őszintén mutatja ki a foga fehérjét, na nem áll szándékában, csak már elfogynak az érvek. K.Endrénél lassabb fószer nem volt? Nem a legélesebb kés... olyan mintha egy ifjúsági klubba köteleznénk egy demens tagot, csak mert azért az arroganciája eme nemes tulajdonsággal fordított aranyban áll. Amúgy is rövid a műsoridő.

 12. László Erdész

  Vörös rongyokba öltözött. Hm mintha lett volna választása. Ugyanúgy nem volt mint Szálasi vagy Rákosi alatt.

 13. Fenyő Botond

  Nagy Józsi vita képtelen, értelmes érv nélkül értelmetlenül durváskodik, miért kell bizonygatni ebben a műsorban mennyire nulla szinten van egy ballibsi újságíró! Gondolom a baloldalon is van ettől értelmesebben vitázó újságíró!

 14. Wa Lucky

  Boros te mekkora hulyesegeket beszélsz! És ráadásul mellé!

  1. powerhead125 125

   Nevetséges ahogy erolkodsz haver....

 15. MobyDykHUN95

  Ezaz Péter igy kell

 16. Róbert Zoltán Antony-Jámbor

  Ti maragtatok és fejlődtetek fel a kőbaltához! ELSZÁMOLTATÁST! Vissza HORTHY - ig, valódi szellemi örökös ként! Gyávák vagytok! Szorul a hurok! Semmit nem oldott meg a "FITYESZ"! Minden ugyanaz mint az O1G előtt! ELSZÁMOLTATÁST! Libikókákkal azonossá váltatok! " Volt " komcsik vagytok, maradtok is, azzáválva újra, TOLVAJ harácsoló gátlástalan gazemberek!

  1. powerhead125 125

   Azért a kettő nem ugyanaz ezt te is tudod..... Nem kell csak sarat dobálni ami el lett qrva évtizedeken keresztül nem lehet azonnal helyre tenni.... Bár nem ismerlek de úgy hangzik neked a hétvégére sikerülne minden.

 17. yougoodsky -

  A fuggetleneket felul kellene vizsgalni az igaz embereknek...

 18. ladislav kocsis

  A két Nagy megint kituntetést érdemelne az igazság kifordításáért.A két pehely.

 19. Stingray Addict

  Kozma ügy kapcsán: tökéletesen igaza van Kálomistának. Szándékos emberölésért a minimum lenne a 20 év kedvezmény nélkül. Hogyan lehet ezt elérni? Sima BTK módosítással. Kinek van erre lehetősége? A kormánypártnak. Úgyhogy ott kell ezügyben keresgélni.

 20. lessik28

  Boros helyében mélyen hallgatnék, hogy mire érett a Jobbik ill. mire nem! Ő pont bejárta a Damaszkuszi út minden tetves állomását.Minden volt már, komcsi, szocdem, libsiszimpatizáns, féljobbos, full jobbos és a szélsőjobbosra várunk. Össze vissza beszél Boros! Ha az ellenség megbízhatónak találta Horthyt, akkor az a jó döntés.Értem. Ki volt a biztosíték arra, hogy a magyar feladja önmagát és önként menjen a pusztulásba? HORTHY volt az a személy, akit fel kellett hozzá építeni! 1920. MÁRC. 1-én Horthyt az ellenség kinevezteti kormányzónak, majd még ebben a hónapban Horthy kinevezi Semmadam Sándor kormányát, akik 2,5 hónap múlva SZÓ NÉLKÜL aláírták a csonkító diktátumot önként és Horthy elvárására. Horthynak 3,5 hónap kellett és aláíratta azt amit soha senkinek sem szabadott volna.Most sokan bőgnek Nagy Magyarországért, de azt nem a kormányzó bűneként látják.Ezért soha nem lehet nagy Mo., mert aki aláírja az a jogairól lemondott örökre. Néhány év múlva revízióra úszította a magyar néptömegeket.Amellyel ismét orbitális buktába vezette a hőn imádott országocskáját.Majd jöhettek Szálasiék.És aztán a komcsik. Jellemtelen volt, Márai S. is megírta. Boros annyira buta, hogy én belepirultam.Panelen tetőkert?Minek? Idióta. Mélygarázs a panelek alá? Látszik, hogy mennyire sötét egy pénzügyes. Imike! Kérdezz már meg egy építőmérnököt vagy kettőt!Kérem szépen! Imike a szenilizmus nem műsorszám.

 21. Katona Karina

  7 évet kapott a hentes is aki feldarabolta a feleségét. Jó magaviselet pár év kint van

 22. SSLaziale

  Kéne egy ilyen celeb-box :D Jeszi vs Józsika, még lehet hogy egy súlycsoportban is vannak :D

 23. Fenyő Botond

  Nagy Attila, egy tömeggyílkos ívadékát, ön komoly politikusnak titulál a brüsszeli szereplései alapján, akkor saját magát is hazaárulónak minősítette!

 24. Stingray Addict

  23:20 jogi kérdésekben inkább akkor foglaljon állást a DJ Jeszy, ha ért hozzá. Csak bizonyos személyeknek van feljelentési kötelezettsége. Csak az ő esetükben bűncselekmény ennek elmulasztása. A színházigazgató nem ilyen.

 25. lolab1597

  Pont olyan mint a Parlamentben Baloldaliak vastagborrel az arcukon hazudoznak gatlastalanul , azt varom mikor ul bele Jozsi a Jeszinek a szekebe .

 26. PUMMEL EINHORN

  Jóska hallodtad jól hogy 12 éves gyerekek is láttåk azt a bizonyos táblát, hát ezért folytatta a kormány a vitát a neveletlen surmó ellenzékkel éjszaka mikor a gyerekek már alusznak és elkerüli őket a trágár szavak

 27. Istvan Tibor Toth

  Jeszi baszd mar pofan a nagyjocot kapaval

 28. Dave 555

  Császár Előd meg az ég világon nem kapott semmilyen büntetést

 29. koldulóbarát x

  B. B. B. the kings.!

 30. Gyokerek

  Az kurvajó, hogy egy politikai hobbista(sic!), meg egy balettos(balettes? mehetne vissza ugrálni....) senki, önmagát újságírónak tituláló faszalakú arcú, LEGFŐBB munkatárs moralizál. Anyátokat kéne meg......kérdezni! Ja! Ismerős arcok csak szar, és kész. 190 milliárdról nem hallottam, senkik!

 31. Sarolta Bodnárné Nagy

  A magyar emberek nagy része nem ismeri a nemzetének IGAZ történelmét! Ezért nagy részben az oktatás felelős. Iskoláinkban nincs nemzeti "érzelmű" történelmi tanítás. A Fidesz kormánynak már lett volna lehetősége ezen változtatni és a történelem könyveket módosítani. Nem tették!

 32. Otto Veres

  1. Birosagot "megreformalni". Utanna nezni a hattereknek, mediabenyomas mellett, tisztan kimondani, hogy bunosok, felvallalva, hogy bortonbe rakjak oket. Kovekezmenyekkel onok tisztaban vannak, en akkor is azt irom megeri! Egy igaz jo pelda erre, es hogy miert kell, nezzuk meg Netanyahu targyalasat, 10 evre lecsukhatjak/ En azt latom, egyszer ezek a kommunistak hatalmon, en szerintem, akasztast is latunk vagy eletfogytiglant, mindenfele humor nelkul, es tudjuk hogy kepesek ra! Igazi tetves, kulfoldrol vezetett birokat, miutan kipucoltak, majd johet az ellentamadas! 2. A hatterkepet leforditani nemet-angol nyelvre es tomegesen megosztani, ezt nem birom hangsulyozni! Rengeteg a felebredt nep, csak biztatasra, es igazi ertelemre vagyik! Ilyen lehetoseget kihagyni, ezek utan, Orban-t, a Fideszt, nem fogjak olyan mereszseggel tamadni meg a mediaban sem. 3. A kulfoldi mediaban rendszeresen ott lenni, es vitatkozni, ott is a nyugati nep felebred! 4. Mit lehet varni a hatterhatalomtol a kovetkezokben, hova latott mar elore?! Tudjuk jol, hogy mindig a penzt kell figyelni, melyik az a terseg, amely igazan erosodik?! A bitcoin volt a celjuk, es egy nagy pofara eses lett a vege! En szerintem, ha van Magyarorszagnak befolyasa, akkor elkell toroltetni a bitcoin-okat veglegesen! Osszesitesben, en ugy erzem, hogy onok csak a magyar nepet ebresztik, s mintha megegyezes lenne, hogy hat arra nem, nemet- angol nyelvre nem forditsuk, nehogy megsertsuk a nyugati szomszedokat, akik Fasisztaknak meg naciknak hivnak minket! Ilyenkor megall az eszem, s arra gondolok, hogy politikailag igy megallapodtak, vagy oskovuletek es nem ertenek az internethez, hogyan mukodik az, es hogyan mozgosit tomegek szazmillioit! (Pedig a mediarol beszelnek, es ertelmezik, szoval csak a politikai hattermegallapodast latom!) Mit szurjon le mindenki ebbol, azt, hogy a koznep velemenye, es esze a legfontosabb, nem a politikai beszelgetesek, ha a tomeg felebred irto eros kartya lesz a kezeben annak a partnak, es fizikalisan tudja is azt hasznalni! Nyugat Europat csak igy lehet megmenteni, mar ha az a cel! Ajanlom ezt a metodust Olaszorszagnak is! Egy orszag hatgerince csak jo birokkal mukodhet!

 33. Sándor Hajnal

  Nagy zakó lesz a 2022-es választás a Fidesznek. Mondom ezt úgy, hogy patrióta nemzeti oldal szavazó vagyok. Az inga kileng. 1990-MDF jobb oldali kormány, 1994-1998. MSZP-SZDSZ balos kormány,1998-2002 között a jobb oldal, majd két cikluson át a baloldal nyert. Háromszor most egymás után a Fidesz nyert és már elkezdődött a visszarendeződés. Lásd önkormányzati választás Budapest és 10 nagyváros elbukása. Elindult az inga visszafelé. A fiatalság amely a virtuális világban él fogalma sincs mi volt a múlt akár a közelmúlt és beszopja a baloldal hazugságait. Egy egyetemi tanár szerint annyira nincs képben, hogy alap magyar műveknek egy felmérés szerint nem tudja ki az írója, összekeveri s fogalma sincs. Most még lenne idő valamit tenni, de mindig csak az eső után köpönyeg effektus jön. Mint a XX. század, ahol nem termett babér a magyarnak. Mert a fiatalságnak Mohács kell. Átvitt értelembe, hogy megtanulja a saját kárán mi is az a hazaáruló liberális baloldal. De még tehetünk valamicskét, hogy ne legyen akkora a pofon. Béke idő van és törvényekkel, kiszorítással, megbélyegzéssel, kőkemény beleszállással ha bíró nem látja egyszerűen muszáj az ő módszereikkel harcolni. Mert odaát az erkölcs, az etika íratlan szabályai semmit nem érnek. A harmadik ciklus óta kiéheztek az anyagi erőforrásokra s lám már mindenhol látszik neki is estek a koncnak. Annyira pofátlanok, hogy még az ellenőrző bizottságokból is kihagyják a Fideszeseket.

 34. Katona Karina

  A kakas kikukorékolásig él

 35. M&Y

  Vigyázzunk, mert nemzetközivé (liberál fasisztává) lesz holnapra a világ!! Hatalmuk, eszközeik és itthoni helytartó jelöltjeik (ellenzéknek álcázzák magukat) megvannak a végrehajtáshoz!!

  1. Róbert Zoltán Antony-Jámbor

   Ellenzék?! Beteglelkű banda! Nemzetromboló, hezaáruló csürhe! De az O1G FITYESZ se jobb! Disznóollá sűlyesztették a nemzet ("a lónak a faszát!") templomát! ELSZÁMOLTATÁST!

 36. Dave 555

  már megint azt látom ebben a műsorban, hogy pártkatonák "vitatkoznak" értelmiségiekkel. valójában a baloldalon is pártkatonáknak kellene ülni, például Gréczy Zsoltnak, meg hasonló figuráknak, akkor lenne kiegyensúlyozott a műsor. Vagy ha már lehet választani, akkor a jobboldalon kellene értelmiségieknek ülni, ha egyáltalán van még kritikus, olykor önkritikus értelmisége a fidesznek. én sajnos úgy látom, hogy nincs. a jobboldalon egyetlen egyszer sem hangzik el a saját oldallal kapcsolatban kritika, míg a baloldalon rendszeresen. totálisan kiegyensúlyozatlan a műsor.

 37. nexus nextus

  Nehéz lesz hosszú távon fennmaradásban tartani a magyarságot itt, a Kárpát-medencében, mert az európai elit és a magyar ellenzék (a rendezetlenség, a káosz erői) szoros szövetségre léptek egymással, hogy a nemzetéért felelős magyar vezetést és a nemzeti-hazafias gondolat- és érzésvilágot kiiktassák, és helyette a nagynemzetekbe beolvadással egyenértékű, elmélyített európai integrációt, az identifikálatlan európai perifériára szorulást, a teljes nemzethalált hazánkra erőltessék. Úgy tűnik, mintha a globalizációval olyan korba jutott a világ, amelyben a nemzeti gondolat, a kisnemzetek fennmaradásának az igénye, a nemzeti sokszínűség alapértéke háttérbe szorul az entropikus erőkkel szemben.

 38. ladislav kocsis

  Csak nézem és jó érzés van bennem,hogy vannak ilyen soktudásu emberek.Ez bemutatása a nemzet tehetségének.Minden jót uraim.

 39. ruhesroka

  Ki a faszt érdekel

 40. Dave 555

  úristen hogy meri bárki a Pintér által irányított rendőrségről feltételezni, hogy nem mond igazat. ugyan már kérem! ilyesmi csak nem fordul már elő, ugye? ugye?

 41. Papp Bela

  Pestisrácok már odáig jutott hogy telefonnal veszik fel a tvből az adást🤣🤣🤣

 42. Julianna Kovács

  Az ellenzék megkezdte káoszteremtő munkáját klímahisztéria,korrupció.S,még csak nem is titkolják:tüntetések,pénz dobálások (amelyek el fognak "tűnni").A kormányról terjesztik a hazugságokat,nemcsak itthon,hanem külföldön is.De a fideszesek már (mint a migráció kérdésében) elkezdték építeni bástyáikat.

 43. Uh Oh

  Politikai vetesforgo .....

 44. Dave 555

  Jeszikét még mindig nem sikerült kirakni

 45. skola2051

  Egyes államok lassan indíthatnak egy műsort a jól ismert címmel :Unokáink sem fogják látni.

 46. Béla Horváth

  Imádom ezt politikusoknál."Körülbelül 40 milliárd,körülbelül 50 millárd",stb...Na most akkor mégis mennyi?Ha én azt mondanám a főnökömnek te főnök ma kb.500 ezer volt a bevétel.Rögtön az lenne a válasz,hogy pontosan mennyi?500 mennyi?És ezek milliárdokkal dobálóznak.Miért nem azt halljuk egy főpolgármestertől,hogy 40 milliárd 200 millió 623 ezer és 200 forint???Érdekes nem?

 47. Ervin László Horváth

  Az első rész kiváló volt, dee aztán ezt a területszámolgatás meg mélygarázs ötletelés nem volt szerencsés. (De azért egy Mega-like-ot megérdemel, csak megjegyezném, amit.) Vegyük végre észre, hogy A ZÖLDFELÜLET CSAK ÜRÜGY! NINCS egy szabvány, hogy mennyi zöldterületnek kell lennie egy nagyvárosban, középvárosban, kisvárosban. De ilyen nincs, és nem is akarnak a felforgató hányadék gazemberek, Ugyani a zöldterületeket a valóságban leszarják, csak egy a lényeg: az autózás kinyírása! BÁRMENNYI ZÖLDTERÜLET VAN, EZEKNEK MINDIG MÉG TÖBB KELL. DE CSAK ADDIG, AMIG VAN MÉG AUTÓ. Utána lehet beépíteni még sűrűbben a zöldterületeket. A feladatukat teljesítették: tönkretették az életünket. Nincs szükség földalatti parkolókra. Egy átlag autó elfoglal egy 3 méter széles és 5 méter hosszú területet, ami 15 négyzetméter. Tehát 1 millió autó elfoglal 15 millió négyzetmétert, ami 15 négyzetkilométer. Ez Budapest területének kevesebb, mint 3%-a. (Megjegyzem: Budapest lakosainak tulajdonában 600+ ezer autó van) Ez a kevesebb, mint 3% terület azt jelenti, hogy ELFÉRNE MINDENKI, ÉSSZERŰ ÉS EMBERSÉGES VÁROSTERVEZÉSSEL! De azoktól emberséget, igazmondást, logikát nem várhatunk. A céljuk pedig az életünk tönkretétele, az álmaink, életcéljaink, vágyaink, erőfeszítéseink értelmének, jövőképünknek, minden jónak és értékesnek az elpusztítása. Megjegyzem, hogy a bomlasztó-rothasztó-pusztító erők a kormánykörökbe is beépültek. Nézzük csak meg a dél-budai "szuperkórház" LÁTVÁNYTERVEIT. Autóparkoló NINCS. A beteg emberek nyilván gyalog fognak elsétálni (sétáló Budapest és vidék) 50 kilométeres körzetből az orvoshoz... a városépítészeknek nevezett gazemberek elképzelése szerint.

 48. M&Y

  Klánára felépítése gyurcsótány helyett a következő választásra elkezdődött. Ezt végzi itt el a független nagyságok egyike NA. Figyeljetek rá jobban, nagyon sunyi a csávó!! A független bíróságokat valóban nem kell bírálni, de az ál függetleneket, kisajátításra kerülteket annál inkább, sőt kötelező!! Ki kell pucolni a politikailag elkötelezett, korrupt bírókat! Ez első körben sajnos nem sikerült a liberál-bolsevik baloldal ellenállása miatt! Na vajon kik uralják az ál független bíróságokat?

 49. Krisztián Kovács

  De ezt most tényleg nem értem; lesz egy szigorúbb büntetésekkel súlytott már eddig is megvolt szabályzat, ugyanis NEM újakat hoznak hanem a meglévőt szigorítják, hogy legyen valamelyest visszataró erő, és ezek a szabályok NEM csak a jelenlegi ellenzékre vonatkozik hanem az összes ott lévő politikusra, és NEM csak addig érvémyes amíg a Fidesz van kormányon hanem utána is érvényben lesz és vonatkozni fog mindenkire, ezek most tényleg autisták? Vagy csupán megint egy jó ürügy, hogy tecceleghessenek a szavazóiknak? Mikor veszik már ott végre észre alvégen akarom mondani balvégen a turpisságot?

 50. Julianna Kovács

  Nagyon köszönöm a műsor Horthy Miklósról szóló részét.Erről engem nem így tanítottak.Most tudhattam meg sok olyan dolgot,amit eddig csak véltem,s mostmár igaznak tartok,mert bölcs,szakértő emberek mondták.

  1. powerhead125 125

   @lessik28 Te beszélsz ilyen hozzaszolassal? Vicces vagy.

  2. lessik28

   És mert sötét vagy.

 51. Kreznerich Frigyes

  Remek adás volt ismét! Csak így tovább! Imádom, ahogy Zsolt szürcsögve veszi a levegőt!

 52. Papp Bela

  Wales-Magyarország 2-0🤣🤣🤣🤣

 53. isTen-ki zoltán

  Igen ezt kell csinálni pontosan ahogy a végszóban elhangzott, nem kell várni újabb ezer évet!

 54. DealWithIt27

  Ez a faszi sulimba tanit

 55. Béla Horváth

  Ahogy elmeséli:"Nem volt semmink egy rosszhiszemű lakáson,meg egy stencil gépen kívül".Na ezért loptad szét Budapestet gondolom,mert ráuntál a csóróságra.Sok ilyen van. Nem ő volt az egyetlen.Az ilyenek a legrosszabbak.Ahogy tűz közel kerülnek,egyből mint a sáskák...

 56. KinkyTail Mapogo

  Fregatt kapitany, ha megkell vedeni majd a rendet , te akkoris itt fogsz pofázni , jatszod majd az okost, én meg harcolni fogok, és ez fényévnyi elöny emberségbe köztünk! Ha meglàtsz ne kakilj be, nemvagyok túl izmos, a lövedékálló mellényem miatt tűnök annak. De ha ütni kell mindig én ütök előszőr, ha meg nemtetszik, máskor nelegyél rosszkor rossz helyen. Nemvagyok kapitány, még nincs rangom, de a szakmába elég előkelő helyen vagyok. Én még elnézést is kértem, de te tovább lovagolsz a múlt dolgain, de nemveszed észre hogy még ló sincs alattad. Még mindig szeretlek de a türelmem lassan el fog fogyni.

  1. KinkyTail Mapogo

   mind egy yeah whatever

  2. mind egy

   Mumusnak megfelelsz ezek szerint:D Addig nem aggodok, mig veled riogatnak.

  3. KinkyTail Mapogo

   mind egy fregatt kapitány nemtud megbocsájtani nekem mert 2 hónappal ezelőtt csúnyán írtam ide, és terjesztgeti mindenkinek hogy én milyen rossz vagyok. Lol

  4. mind egy

   Kire haragszol, oroszlan?

 57. Judit Szücs

  Imádom!❤❤ De! Az I. részben elhangzott: "A Dobrew - egy komoly politikus".😱😨😲 Há [email protected] ilyen félcédulás és ostoba kijelentésen!! Amit a Dobrewa beszél - épeszű ember nem mond! Vérlázító a szövege! Agyilag zokni ez a hazaáruló nő!! 👽👺👾

 58. Ferenc László Szabó

  Remek műsor. De az a Civilkör, Sajtóklub is.

 59. Nemes Olga

  Magyarország ellenzéke színre lépett és már nem is titkoltan Mo ellenségeként hozza ránk a külső ellenséget. Űgy gondolják, hogy kellő mennyiségű emberhalmazt meg tudtak vezetni álszent és hazug propagandáikkal, ezért megerősödtek annyira, hogy eltakarítsák a nemzeti kormányt. Melléfogtak. Túl korán léptek színre. A kormánynak van két és fél éve az ellenzék fegyverét visszafordítani úgy, hogy végül saját sírjukat ássák meg vele.

  1. Fenyő Botond

   Olga igazad van, ennyire elfanatizált magyar gyűlölet már ijesztő!

  2. ladislav kocsis

   Ezt én is állítom.

 60. Judit Varga

  Jeszi ne hagyd magad , Józsi , mint a vér komcsik, vagy üvöltenek vagy mocskos módon szidalmaznak főleg ha érzik nincs igazuk.

 61. Ferenc Maxin

  Réz

 62. Alpha Hybrid

  "Az írmagját is ki kell irtani a Hortizmusnak" ... Ha nem teszünk semmit, egészen biztos, hogy elérik céljukat... Magyarellenesség Magyarországon!? Ezt nem szabad félvállról venni!

  1. Csaba Nagy

   Alpha Hybrid Ezt próbálják most megcsinálni az egész világon, világ proletárjai egyesüljetek...amerikában nem hiába támadják legjobban a fegyver törvényt a libsik☝

 63. Sándor Fáskerti

  Józsika te igen véded a simliseket hihetetlen mekkora sunkó komcsi ez!

  1. Jack Torrance

   az benne a hányinger, hogy közben előadja a függetlent...

 64. adrienne maria kiss

  Nagy Attila Tibor ! Maga itt ne magyarázzon semmit, a véleményét mondja el !

 65. Johnny Pendleton

  33 másodperc és Nagy Jóska meg van sértődve, szerintem ez új rekord. Miért kap az ilyen fajankó helyet egy ilyen műsorba?

 66. adrienne maria kiss

  Dobreva annyira komoly, hogy hitegeti a magyar nyugdijasokat az európai nyugdijjal, ezzel kampányol. Nagy Attila Tibor ! Magának ez komoly ?

 67. Zoltán Tőkési

  József nem újságíró, ez a pasas egy netto balliba ügyvéd baxus... Ez a gennyes szájú rovar leplezetlenül egy dolgot csinál, mégpadig a baloldal bűneit menti műsorokon át. Nem objektív, nem független, nem tisztességes.

 68. Lionheart

  Én nagy híve vagyok a magyar futballnak, de Póczik Józsefet, az "isteni" Póczikot valami megmagyarázhatatlan okból sohasem csíptem. És most mit hallok? A figura a Gyurcsány-szektában (Demokratikus Koalíció) találta meg a helyét...

  1. Wa Lucky

   Sooroos sooroos sooroos

 69. Jády Lucián

  Nem igazán értem, hogy a Nélküled című szám alatt a rendező miért a pályamunkásokat vágta be?

 70. adrienne maria kiss

  Horthyt ha csak félig így védenék, mivel ö sem volt elitélve.

  1. ladislav kocsis

   @palsimonka nem volt elítélve ,mert nem is volt ellene vád.Milyen bizonyítékról beszélsz?

  2. palsimonka

   adrienne maria kiss Hitlerrel való kollaboráció nem elég bizonyíték?

 71. István Takács

  Remek adás volt ismét!

 72. D. D.

  Nagyon vártam már Bogár Laci bácsi összeesküvés elméletes műsorát!

  1. tibor kozma

   D. D. Ez már gyakorlat nem elmélet sajnos

  2. M&Y

   Régóta várod, de soha nem kapod meg amiben reménykedsz, mert itt csak összeesküvés gyakorlatról van szó a kezdetektől fogva! Elméletről azoktól fogsz hallani, akik téged sikeresen és körmönfontan megvezettek!!

  3. Lionheart

   @peter hajos Ez D.D.-nek szólt, nyugi...

  4. Lionheart

   Az a tény, hogy ezt a köpedelmedet minden héten beírod ide a Háttérkép alá, azt jelzi, hogy hiába nézed ezt a műsort, semmit nem értesz meg belőle. Szerintem végig se nézed...

  5. peter hajos

   Sajnos utólag mindig kiderülnek az összeesküvés elméletekről hogy igazak voltak

 73. Jack Torrance

  Jeszy már az elején beütötte a meccslabdát :D

 74. Tibor Turóczy

  A fiatal srácot, Kerekit miért nem hívjátok?? Nem tanul a jobboldal az október 13-i vereségből, ha az egyetlen fiatalokat megszólítani képes, értelmes arcot nem szerepeltetjük rendszeresen... Így megnézhetjük magunkat 2022-ben :(

  1. ITZ JACK

   Aberált libsi hazaáruló rabló banda.Egyszer valami építót pozitívat a hazánknak a libsikéktól mikor mikóóóór...?????!!!!!!

  2. Ildikó Boros

   Kereki Gergőt én is hiányolom, legalább időnként.

  3. Johnny Pendleton

   Teljesen igazad van. Ha nem tanulnak okt. 13-ból, akkor az 50% sem lesz meg.

 75. adrienne maria kiss

  Valaki , teljesen szubjektiven, öt percen belül tudta, hogy neki ez nem fog tetszeni. Még itt van ? Azért végig nézi ?

 76. Kritikushang

  Szánalmas gyáva tróger banda féltek mert érzitek a 2022-es végzetetek!

  1. Péter Nemes

   Banda is indul majd 2022-ben. Valami összefogás jellegű. Talán lesz még akkor MSZP, meg ballik. LMP szinte biztosan nem. Tehát a "banda", akikről írsz, 3-4 pártocska (maximum 15 %-os párt) szövetségéből fog állni. Esélyesek egy szoros vereségre. Vagy (tekintve a Momentum finanszírozását) inkább egy Soros vereségre. Hajrá KDNP!!!!

  2. otto endresz

   Mirol beszelsz! Gyava? Csak igy arc nelkul?

 77. László Cseke

  Megakartam nézni a műsort....Horn is itt van???...ja akkor kihagyom....megint....

 78. Bréty Zoltán

  Mint elhangzott már úgy néz ki, hogy a kicsik, Izrael, Szaud Arábia felhasználják az USA-t a céljaik érdekében, amit úgy is jellemezhetnénk "a farok csóválja a kutyát". Na most ez csak alátámasztja azokat az utóbbi időben elhangzó véleményeket hogy az USA a római birodalomhoz hasonló összeomlás kezdeti jeleit mutatja. Ez egyébként jól észlelhető a belső egység felbomlásával a különböző kongresszusi vizsgáló bizottságoknak köszönhetően a formailag legnagyobb hatalmú ember az USA elnöke már is "béna kacsa".

 79. Mike Farkas

  Ez pasi egy vallási fanatikus, már ránézésre is olyan hitgyülis feje van.. Ráadásul annyit hazudik, hogy az már fájdalmas. Milyen baromság az például, ,hogy ha egy orvos megtudja hogy egy betegét eltették láb alól, mert kellett az ágy, és nem tesz feljelentést ?? De sorolhatnám estig a képtelenségeket,amiket állit. A riporternő meg rákérdezés helyett benyel mindent, mert ugye kell a szenzáció....

  1. skola2051

   Inkább mondd azt, hogy nem értesz egyet, ne hülyézz, látszik, hogy felületesen veszed.

 80. Wolverflip

  Megengedheti az ország magának:D mi a jóisten nem látok le abba a mélységbe ahol ez a 4 ember tenyésztik

 81. Bladeriel YT

  32:25 drága géfodor elvtárs. nagyon szépen előadtad a bullshitet az emberek meggyőzéséről. de miről is akarod meggyőzni a fővárosiakat? hogy mészáros elvtársad tényleg csak szerencsésen versenyez? hogy tiborcz elvtársnak, milliárdossá válásának igazából semmi köze a gazdihoz? hogy polt elvtárs pont ott nem sejt bűnügyet, ahol az a pártnak fontos, hogy ne sejtsen. ne nevettess már... ennél még a polgári magyarország nevű politikai termék is őszintébb volt!

 82. István Aleksa

  És ?

 83. Gergő Dmtr

  Női szaniszló :D

 84. Várda Ágnes Magdolna

  nem lehetett volna férfi hanggal alámondani?

 85. Róbert Borsos

  Napokban azt vallotta Gy. Tamás, hogy Ő bizony nem adott megbízást T. Péternek... Akkor itt valaki hazudik...

 86. József Osztronkovics

  Amerika a cionista izrael bábuja és szerszámja . Sajnálatos hogy Magyarország anyira hozzá ragadt cionista Amerikához Izraelhez Angliához a világ leg gonoszab Keresztény ellenes terrorirtáj -- A hir szoldálatot is CIA től kapja Magyar ország és Orbán kormány

 87. Csaba Lakatos

  Milyen rafkos ez a csavo😉Azert az eleg nagy kepu h 2 milliard az semmi. Mikor a legfobb ugyesznek uzent azert azt osszevagtak. Meghalgattam volna.

 88. Mardukface

  Nem tudom volt-e már :D husel.info/video/video/rIOpmbmVnIHEg54.html

 89. László Vincze

  Míg Szentesi Zöldi László töltődik, állandó vendégnek szívesen látnám Gajdics Ottót!

 90. Béla Őze

  Lámlám dicsak 😂😂😂 miket beszél a komcsi jó ember a neten pofázásért a sajtó részéről 😅😅😅

 91. Szilárd Horváth

  Horn miatt nézhetetlen ez a műsor.

 92. Béla Nagy

  Retkes Fidesz! 2022-ben szavazzatok a DK-ra! Hamarosan jön a gazdasági világválság, és orbán gyerekes magyarkodó politikája kevés lesz ahhoz, hogy az országot megvédje!!! Gyurcsány Ferencnek kell hatalomra kerülni, ő egy határozott kemény karakán férfi!

  1. Nemes Olga

   @Béla Nagy Nagyon kevés értelmi szint kellett volna ahhoz, hogy felismerd, a téma nem a dk, hanem egy szellemi magaslatú, politikától mentes műsor. Arra meg nem lennék büszke, hogy néhány agyilag zoknitól veszel mintát. Erre csak azok képesek, akik maguk is azon a szinten képesek létezni.

  2. Béla Nagy

   @Nemes Olga nekem egy Fideszes ne papoljon az értelemről. Csak hozom a Fidesz szellemi színvonalát. Tőletek tanultuk!

  3. Nemes Olga

   Nagy Béla. Értelmes gondolat a témához? Vagy tőled ez túl nagy kérés?

 93. Attila Kovács

  Gajdics úr zseniális vitapartner,remélem az elborult agyú Szentesit ő követi a Sajtóklubban.Vág az esze,mint a borotva,remek humora van és mindent reálisan néz:))

 94. senki nevem

  31.07-nél a KUKORI úr megbolondult.

 95. István Sebestyén

  A tudós és közpénz milliárdokat felélő intézet Mráz Ágostona brutálisan átverte a budapesti embereket, mikor okt.13. előtt egy héttel azt hazudta, hogy Tarlós Istvánt az emberek 62%-a véli a legalkalmasabb jelöltnek. B.+, a brutális hazugságok mindig kontraproduktívak!

 96. Iván Guth

  Erre a szent lövésre várok 4 éve, minden nap! Hát eljött ez az idő is. Remélem folytatódik, tömegesen!

  1. Ernő Kiss

   Ha 2015-ben eldörrent volna, most nem lenne a helyzet visszafordíthatatlan és reménytelen.

 97. Sóska Mártás

  Hurrá, a zöld tüntetések úgy érnek véget, hogy mérhetetlen mennyiségű szemetet hagynak maguk után.

 98. georg kaplan

  Kitünő müsor!!!!!!

 99. Steve Mojo

  azért nemkell izgulni mert vannak megoldások. kugli forditó is jól müxik. www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/10-tips-to-make-your-phone-more-secure-1228804

 100. Zsolt Domokos

  Szentesi Zöldi László! Visszavárjuk!