Ne maradj le legfrissebb videóinkról, iratkozz fel a 444 HUsel csatornájára!

 • 784
 • 78 528 381

Megjegyzés

 1. Béla Szilagyi

  Siralom. 🤣🤣😂😂😂

 2. Krisztofer Tomon

  Kajakra szét vannak csúszva

 3. Ismine Myemail

  Ennek a videónak az is lehetett volna a címe,hogy: Látogatás a tetű fészekben!

 4. Marcell Takács

  Ez a sydney pólos ez teljesen normalis ficko lehet ertelmes,tanult kar hoyg bele esett ebbe a szarba

 5. brancaleone

  A belvárosban már vannak kártyás automaták!

 6. rodrigez777

  mekkora egy gerinctelen ez a horváthcsaba féle polgi. nem tiszteli a saját választóit, hogy azonnal a mutyi felé nyúl.

 7. streetinvader

  Csabikát utnem amig el nem takarodik Bp-rol

 8. Gábor Barna

  Nevetséges amikor egy riporter jobban ért hozza mint akinek ez a dolga lenne... pontosabban neki nem érdeke hogy elsumakolhato legyen a pénz

 9. Gábor Barna

  Ezért mondom tök mindegy Fidesz vagy az ellenzék... szánalmas!!!!! Amint hatalomra jut bármelyik csak a lehuzas számít

 10. lazac33

  Ha megbukik a NER Ács Dánielre és társaira legalább akkora szükség lesz mint most...

 11. Levora Sándor

  A Városliget 7%-át foglalná csak be nem füvesített terület az új épületek megvalósítása után, a jelenlegi 13%-kal szemben, mert egy csomó, most lebetonozott felületet felszabadítanának. Ezt a kertészmérnök úr is nagyon jól tudja, de a ripot készítői már elmondták neki, hogy errők kussoljon, Ennyit a 444! pártatlanságáról. Fiúk! Senki mással nem toltok ki, csak a budapestiekkel. Lelketek rajta! Ti már csk hazugsággyár maradtok. Miért? Most is ezért fognak fizetni benneteket. Hajrá! Egyre többen látnak át az üzelmeiteken.

 12. Róbert Porczió

  Istenem, hogy ez a párt még mindig létezik és ráadásul ilyen gerinctelen nyálkás gusztustalan meztelencsigákat is ad a magyar politikának... Van lejjebb a fidesznél is, azt pedig úgy hívják, hogy MSZP...

 13. Ernie Pantuso

  Hát a kártyával azzal pont nem lehet fizetni. Mondjuk nálunk a cégnél meg a túró rudis automatában is lehet. Akkor hogy lehet a "lehető legkorszerűbb berendezés"?

 14. BADbone

  A 2018as választás után megfogadtam, hogy soha nem fogok összefogásra szavazni, ha az "erkölcsileg aggályos". Horváth Csaba is csak erősíti a Fideszt...

 15. Szabolcs Árvai

  Borzasztó... Vajon ki árulja azokat a korszerű (-nek nem tekinthető) automatákat amiket muszáj megvenni? Megjegyezném, hogy Kolozsváron az újonnan telepített automatáknál lehet kártyával fizetni. Pedig ha valahol, akkor itt lopnak rendesen...

 16. Katalin Barta

  Kellett nektek ő rá szavazni, most szívhatjátok a fogaitokat, csak az a baj, hogy a sok hülye szavazó miatt a normális emberek is szívnak. De sajnos Zugló mindig is a legsötétebb kerületek között volt, ahol 36 évig soha nem történt semmi, polgármesterek jöttek és mentek, de változás soha nem történt itt. 1983 óta élek itt, mert itt születtem, de szégyellem magam a zuglói polgárok nevében. Zuglóban nappal is sötétség van......

 17. M4T3hun

  Szerintem le a kalappal Ács Dani elött, ilyen kutato munka es feltaras utan ilyen korrektül és nyugodtan kérdezni. Latszik hogy tenni akar es nem csak baszakodni. Értelmes figura . Mondjuk én értettem a parlamentben levo poenjukat is mikor kimenukeltek az orszaghazbol de ez két külön kategoria.

 18. Zoltán Somogyi

  Lassan megértik azok is,akik basztatnak az idióta kérdéssel,hogy miért nem megyek el szavazni?Mert nincs értelme!Az Ács Daninak meg respect, tényleg fasza gyerek vagy!

 19. Pronyó Komcsi

  444 egy szar

 20. Pronyó Komcsi

  hülyegyerek

 21. TAD 1

  Akkor nem tudnának annyit lopni a mocskok. Minden második vásárló bankkártyával fizet a boltokban. Akinek autója van, 99%-ban rendelkezik bankkártyával. Elég lenne a parkoló automaták helyett matrica is. Börtönbe a politikusokkal.

 22. Attila Kavecz

  Danikám mi a tökömért nem indultál képviselőként a kerületedben! Most Morcos vagyok Rád! ;)

 23. Dávid Lédig

  Elmondta Puzsér hogy mindkettő rossz? El. Hallgattatok rá? Nem. Akkor lehet nyelni a dolgokat

 24. labi0914

  Már kezdődik a sumákolás

 25. tejeskiflee

  A Ferenciek terénél én úgy tudom lehet kártyával fizetni a parkolásért

 26. csanád huszár

  Horvát Csaba: Igen...ööö le vagytok szarva.... Megvizsgáljuk az egységes budapesti parkolás kapcsán....,de most 20 évig még marad ez meg a korrupció... :D ZSENIÁLIS!

 27. Róbert Magyar

  Pécsett az összes automata paypass-os, jó is mert amikor nincs apró az embernél a kártya is jó...

 28. Gergely

  Tömegigény volt Zuglóban Horváth Csabára?

 29. Mate Kovács

  Na, ennyit arról, hogy a 444 ellenzéki és nem független médium. Látott bárki ilyen erős kritikákat megfogalmazni kormánypárti médiumokban kormánypárti politikusokkal szemben? Ugye? Senki. Hajrá Ács Dani!

 30. veggieballs

  Nem azért kell kártyás fizetés, mert tömeges igény van, hanem mert a készpénzt elsikkasztják, nemde?

 31. avian avian

  Szarházi mszpés politikusbűnőző mint a többi!!!

 32. István Huni

  Eleve a köz terület minden Magyar emberé azért is az a neve, akkor mért is fizessünk érte? Nem eleget füzetettnek már így is a semmiért az emberekkel?

 33. Zoltan Nagy

  Ez a Horváth Csaba becsületes ember. (nem akartam ekkora szóközt hagyni, de ahogy egymás mellé írtam lefagyott a rendszer)

 34. Fanny Farkas

  Jó vastag a bőr a pofádon, Horváth Csabi!

 35. THE AGROPANDA

  De várjatok... most végül is nem a 444! dolgozott a leginkább azért, hogy ezek a szaremberek kerüljenek a megfelelő pozíciókba? :D Kicsit keserédesnek érzem a diadalt, a fideszoligarchák fölött, miután naponta jelennek meg ilyen hírek amióta létrejött a nagy ellenzéki összefogás. Most akkor még sem ez hozza majd el a megváltást? Megannyi kínzó kérdés... (Ha minden újságíró olyan oknyomozó munkát végezne, és úgy tálalná a sztorikat, mint Ács Dániel, és nem csak lehajtott fejjel kommunikálná, amit a saját véleménybuborékát pénzzel megtámogató mecénásai akarnak, akkor ezeknek a csávóknak esélye nem lenne a hatalom közelébe kerülni. Szóval maximális tisztelet és csak így tovább Dani!)

 36. Deam 007

  Puzsernak mindenben igaza volt. Uj ellenzek kell es eros centrum. Eleg volt a voros szegfus, Dk-s gusztustalan emberekbol. Mergezik az orszagot. Acs Dani jol tolta, de azt azert megkellett volna kerdezni ettol a patkanytol hogy hogy lehet az hogy kartyaval csokit tudsz venni automatabol, bkv jegyet, mav jegyet, ill. videki varosokban hogy tudtak megoldani a parkoloautomatakat kartyas fizetessel ? Nagyon naivnak kell lenni ha azt gondolja valaki hogy Kari Geri milyen jo lesz. Hiteltelen teljesen. Milyen emberekkel vette korbe magat ? Regi balos es szdsz-es alakok akik Gyurcsanyhoz es az mszp-szdsz hez tartoztak. Ennel Tarlos sokkal jobb lett volna.. Egyes keruletekben jo hogy lett valtozas lasd Ferencvaros meg egyeb videki reszeken... Az hogy a regi korrupt balos emberek jonnek vissza akik miatt a Fidesz ketharmadot kapott az elkeserito.

 37. Gabor Szarka

  MÉG MINDIG A LEGNAGYOBB ÁCS DÁNIEL!! KÖSZÖNJÜK!

 38. Ferenc Nagy

  Már akkor is a hanyatlott a nyugat, és már akkor is oda menekültek a szegény emberek innen....

 39. SeaSpeaks

  Puzsér megmondta...

 40. Tibor Pócsy

  Szarjankók!!!😈

 41. Junkieeeboy90

  5:46-nál az a medve az hogy vagy miért!? O.o :D

 42. BBernadettL

  Kíváncsi lennék mi lett azzal a képviselővel,aki tévedésből bejelentette, hogy szabad az átjárás. (Mindenféle viccelődés nélkül persze :-) )

 43. Richárd K. Koczur

  5:46-nál az ott tényleg egy medve? :D:D

 44. spinantone

  Toljad Dani bzmeg! Igy kell!

 45. Csaba Lakatos

  Szegennyel miert kell ilyen szovegrt mondatni. Biztos felfordult a gyomra kozben

 46. Bucbuc

  DE AKKOR NEM LEHET LOPNI.

 47. Rick Yo

  Borzasztó kíváncsi vagyok (bár sosem adnék ezért a könyvért pénzt) , hogy miről szólhat egy könyv amit az alkoholfogyasztás népszerűsítői dobnak piacra? Rémisztő dolog, hogy régen a könyvek intelligens emberek által céllal íródtak, gondolom ebből is sokat lehet majd tanulni...

 48. Schwed49

  Nem lehet kártyával fizetni 😄 komoly 2019 🎉

 49. Kem DepLam

  En angliaban elek.A parkolas nagyon sok helyen csak egy tabla.Fellepsz a megadott oldalra vagy letoltod az appot amit kiirtak es befizeted a rendszamodra a parkolast es kesz.A pufit a hatterbe valaki megpofozhatna

 50. George

  Aki elfelejtette volna, vagy 40-alatti, azok gondoljak vegig milyen az orosz, keleti, illiberalis allam. Mert a Berlini Fal, a Vasfuggony, sajatsagosan orosz, keleti, illiberalis. Ha MO elfordul az ezer-eves nyugati multjatol, ha atveszi a keleti tarsadalmi format, akkor elobb utobb egy uj vasfuggony lesz MO nyugati hatarain.

 51. Béla Gergely

  Érdekes, hogy nagyon sok kávé automatánál is lehet kártyával fizetni. Gondolom ott megéri beszerelni elvégre naponta akár 10000 Ft is belekerülhet😀

 52. gellertfylajos

  Én jelezném , fizetnék Bankkártyával, ha végre lehetne.

 53. R. Maj.

  Hát gyerekek. Ezek ugyanolyan korrupt genyók maradtak mint voltak. Remélem 2022-ben marad a fidesz. Mert habár korrupt a politikában mindenki, a fidesz legalább tud kormányozni.

 54. Sebe

  :DDD kiégek ezen az emberen

 55. Ádám Ozsváth

  Németország területén a benzinkúton a fizetős WC-nél is tudtam kártyával fizetni. Mi a probléma akkor a biztonsági résszel?

 56. Arnold Schwarzenegger

  5:53 David Hasselhoffot is

 57. Bnath Mark

  Na ez egy újságíró! Ez igen!

 58. Dave 555

  Akkor pofázzon a NER sajtó legközelebb arról, hogy nem létezik független újságírás, amikor majd az Origo így kérdezi valamelyik fideszest bármilyen ügyben. De szeretném egyszer látni, hogy a Pesti Srácok, az M1 híradó, a Hír tv, a 888, az Origo vagy bármelyik fideszes orgánum ilyen kérdéseket tesz fel egy fideszes polgármesternek, vagy akár magának a nagy vezérnek. Na, ez a különbség az újság és a propadanda között! Most már értitek, kedves orbánisták?

  1. trob

   De ha legalább a MSZP-seket és DK-sokat kérdeznék így. De azt se. Csak a karaktergyilkoló szarakodás megy, érdemi kérdések nincsenek.

 59. Tornciti

  Nagyon jó hogy sebezhető a kártyás fizetés amikor már az utolsó kóla autómatában és emlék érme autómatánál is lehet már kártyával fizetni 😂

 60. Aaba Sámuel

  Hajrá Ács Dani, így tobább!

 61. Krisztus Haver

  Utsó perc igen.. a történelem ismétli önmagát.

 62. Zavecz Tamas

  nagyon kemény!mennyire vastag egy hazug ember bőre??hazug,gerinctelen,jellemtelen emberek!csúnya nagyon csúnya ez az ügy!

 63. Norbert Bartucz

  Pedig a kormány minél inkább a készpénz ellen van, mert mennyi csilliárd forint a papirpénzeket,érméket forgalomban tartani. Fehéritik a fizetéseket, csak bankszámlára jöjjön minden. Látszodjon a pénzmozgás, nehogy feketén kapd a fizetésed. De a parkolokba meg dobáld a pénzt! Tisztára mint azokban az étteremekben, ahogy a pincér mondja vacsora után, hogy nem lehet kártyával fizetni, de van itt egy automata 300méterre ott letudsz venni pénzt :D

 64. Jozan Gondolkodas

  Csodálatos amikor egy 444-s "újságíró" megszorongatja a libsi, moslék koalíció egyik prominens személyét... :D Csak így tovább 444. Romboljátok le a [email protected] várat amit ti építettek föl. Szánalmasok vagytok..! Most oda piszkítotok ahonnan esztek? :D

  1. Songbird645

   Nem embereket kell követni hanem elveket. A 444 mindig is korrupció ellenes elveket követett. Számukra az első az hogy minél több korrupciós ügyet oldjanak meg hogy több pénz maradjon a közös kasszában. Számukra nem számít hogy ki az aki korrupt és ellopja a közvagyont. Pont ezt hiányolom a Fideszes szavazókból. Az miért oké ha Fideszes lop? Nem a lényeg hogy korrupció mentes országban éljünk?

 65. Tripszin

  Egyszerűen senkik vagytok!

  1. Songbird645

   Kikre gondol?

 66. Tomanovics Gergely

  7:04-nél a Kutyapártos békemenet hogy kapcsolódik a témához? :)

  1. Songbird645

   Szerintem úgy kapcsolódik hogy az embereknek újra kimennek az utcára hogy demokratikus intézkedéseket követeljenek.

  2. H MR

   Mert ez egy 444 produkció, nem tudják megállni, hogy ne Orbánozzanak egyet.

 67. andras b.

  Még, hogy nem jelentkezett igény a banki fizetésre. Jó vicc volt, már majdnem nevettem.

 68. Szabokucsma

  Ez a Kupper A., egyszer kifog titeket picsázni..... :-)

 69. Az Ész Építész

  Horváth szemöldökcsipesz Csacsi,igazi megélhetési politikus bűnöző..szomorú,hogy ilyenekre van igény az országban

 70. Slave pit

  A legundoritobb, legmocskosabb rohadek az ‘ellenzek’ oldalan... azonnal ki kene vagni a szemetbe ahova valo

  1. trob

   Kellett adni neki egy vigaszdíjat, hogy tartsa a pofáját. Németh Zsolt se most kezdte menedzselni a baloldali maffiát.

 71. Rick Yo

  Ahhoz képest, hogy mekkora arca volt mikor kiderült a kis kalandja, hogy nem mond le, meg feljelentèst fog tenni, mert manipuláltak a felvètelek.. :D Ès ez csak 1 ember 1 mocskossága volt ami kiderült...mennyi olyan törtènhet ebben a remek kis országban amiről nem kèszül felvètel..

 72. Rikári

  "Nincs tömeges igény a kártyás fizetésre..." 😆😆😆 Még a MÁV-nak is megy a kártyás automata, Horváth Csabikáéknak, meg a parkolási mutyicégeknek viszont nem.

 73. Haverja Marosi

  "mi választottuk őket, minket képviselnek!" Gratulálok honfitársaim! sikerült megint nagyon bölcsen választani!

 74. Fcuking Alien

  Minden egyes közgyűlésen, amikor megpróbálom elmagyarázni, hogyan lehetne spórolni ertelmes megoldásokkal. :D

 75. RealKuty

  Mától hivatalosan is Ács Dani kérdezi helyettem a beosztottakat.

 76. Tamás Hegedüs

  Minden nap tudok kávét, kólát, kaját venni kártyával, autómatából, nem gondolom, hogy ez valami high-tech cucc lenne, ami drága...

 77. Gábor Berecz

  Falra hányt borsó! Hogyaszongya: Nem tud tömeges igényről... Tényleg elég elcseszetten kell gondolkodni, hogy ne lássuk be, mikor manapság egy kicsesz.ett autó mosdóban lehet PayPass-al fizetni.

 78. Horváth Tibor

  Gáz ez az ország😕

 79. Arnold Erdei

  Legegyszerűbb és legészszerűbb megoldás az amit Bécsben is használnak. Ott nem lehet egyetlen egy parkoló automatát sem találni. Dohányboltokban lehet parkolócetlit vásárolni és mobilos alkalmazással is lehet a parkolásért fizetni. Vagy megvásároljuk a parkolóbérleteket amelyek egy RFID matrica formájában léteznek, ezt leolvassa a parkolóőr és megy is tovább. Nincs Mutyi nincs parkolócég nincs automata. Csak az őrök akikből viszont rengeteg.+ létezik egy olyan parkolócetli amivel 15 percet ingyen lehet parkolni bármilyen szabályos parkolóhelyen.

  1. vizsy tamás

   rendőrök ellenőrzik nem parkolóőrök

 80. Dózsa György

  Ezekre ki szavazott? Vagy nem volt más, vagy ez a féreg vagy a fidesses féreg? "Vasvillára velök, aztán szemétre, ott egyék a kutyák őket ebédre."

 81. Adam Turcsanyi

  Így kellene, hogy működjön az újsàgírás...

 82. Birodalom1

  És errefelé megyünk vissza, a sok elmebeteg pedig boldogan tapsol neki...

 83. JohnnyGarrison

  Idubbbz az miota fideszes gec

 84. Wikkerer

  Applikációval fizetni ami korrektan perc alapú elszámolással működne ne álmodjunk ugye?

 85. Dodó Kukucs

  Én egyet nem értek: mindenki tudja, hogy ezek (is) milyenek. Ugyanazok. 30 éve mindenki tudja, és 1 hónap alatt elfelejtik, megbocsátják, azt hiszik megváloztnak (tak)? Tényleg a NÉPBEN van a hiba! Ez a nép MŰVELETLEN ÉS ALJAS!

 86. Benjámin Berki

  Nincsenek lefordítva a külföldi riporterek!

 87. Dodó Kukucs

  Ez lett a világ tragédiája! Óriási hibát követtek el akkor a németek. Ma már a kelet eu. országok lakosainka 70%-a érzi, és tudja, hogy csak rosszul járt ezzel. Az a fal ma is állhatna! S újra fel kéne építeni! Nem baj, az EU is összeomlik 5-10 éven belül, a végjáték már elkezdődött... Akkor bele kellett volna lőni a tömegbe!

 88. László Gulyás

  A Mutyi párologtató készülékben minden évben milliárdok válnak légneművé, mégis azon hördül fel a plebs, hogy levarrt egy NER knight pár escortot. Elnézve a tömeget, egy jó dugásra nagyobb a szükségük, mint milliárdokra.

 89. Berci S.

  Mielőtt megijednétek hogy nincs felirat, kapcsoljátok be a "feliratok" funkciót a videó jobb alsó sarkában.

  1. trob

   Á! Köszi. Korábban a filmen voltak a feliratok, nem youtube-feliratként, ezért nem kerestem ott.

  2. NewtoM

   Kösz a tippet!

 90. Csédé

  Cellux! Mér van Ácsdani fején cellux?

  1. trob

   Az sebtapasz. Biztos volt ott egy pattanás vagy ilyesmi.

 91. Áron Simon

  Nem jelent meg a tömeges igény a kártyás fizetésre! 2019-ben, Budapesten! Rezzenéstelen arccal!!

  1. k0p1k4

   nincs opcio, nincs igeny. :D

  2. trob

   Horváth Csaba nem most kezdte az ipart. Rutin munka.

 92. Black Light 999

  Mindig lenyűgöznek az ilyen videók és tök jók ezeket a régi retro felvételek, fényképek! :)

 93. Enndii

  Horváth Csaba arca: A picsaba nekem azt ígértek, hogy tudok itt is rendesen mutyizni. 😁

  1. trob

   😂

 94. Ismine Myemail

  Szia Dani, köszönjük munkásságod Neked és a 444-nek is! Reméljuk az a kis seb nem valami agresszív kisnyugdíjas féle történésből,bántalmazásból származik,szólj ha gáz van és ledózeroljuk aki bánt!

 95. Barna Horváth

  Ezért szeretem a 444-et. Egyértelműen baloldali hírportál, ugyanakkor ellenben más hasonló sajtóhoz köthető oldalakkal, (Kifejezetten a Partizánra gondolok.) nem adta el a lelkét és a hozzájuk politikailag közel állók (ellenzék) simlijeiről is írnak, készítenek vlogot. Ezt pedig az én szótáramban független és korrekt sajtónak nevezik.

 96. nrgpredi

  Szegeden minden parkoló automatánál lehet kártyával fizetni. Az összesbe! Azért erőltetik a készpénzt mert annak nincs nyoma és letudják nyúlni.

 97. Tamás Vogl

  Pécsen is lehet kártyával fizetni, de a rendszere körülményes az igaz.

 98. Tibor TÁNCZOS

  Nem ment átt neki az információ! Ezzek okos ötlettek.

 99. Végh Barnabás

  a kampuszomon a túrórudi automata elfogad bankkártyát

 100. Kiss Tamás

  kv autómata gépek is elfogadnak kártyát már!