A wmn.hu hivatalos csatornája. Élet. Kult. Férfi. Nő.

 • 297
 • 30 855 228

Megjegyzés

 1. Gábor Toldi

  Fantasztikus a kapcsolat teremtő képességed....egyszer beülhetne abba a villanyos autóba a Viktor is mondjuk. ...hátha!

 2. Pankaramanka

  husel.info/video/video/2J6ug8ur2aqznKY.html hat en csak ennyit mondanek. Bar abban a korban eltem volna.

 3. gaaltomi

  Érdekes Frei Tamás szájából hallani, hogy komoly probléma a magyar emberek tájékozatlansága, holott ő is szépen ott zötyögött a kereskedelmi csatornák szekerén, amik a nem- illetve félretájékoztatásért elsősorban feleltek/felelnek. Nem beszélve arról, hogy úttörője volt a valóságot fikcióval keverő, hatásvadász, összeesküvés elmélet-szerű könyvírásnak, ami szintén nem segítette a józan tisztánlátást.

 4. Gábor Bartha

  Imádom Frei Tamást ,hiányzik a képernyőről

 5. Pillecukor Ka

  Ez most reklam az uj konyvnek?

 6. László Szakály

  Drága emberek, és hatalmas művészek! Gyönyörűen beszélve tudnak sztorizgatni!

 7. István Pogácsás

  Imádom őket....már vagy ötször láttam a Három nővért felvételről.

 8. Balázs Szalay

  Fele sem igaz frei tomi, egy szint alá nem kéne süllyedni.

 9. zoli011

  Jó volt ez az adás is. CSIDES KATÁT légyszi :D imádnám azt a műsort is :)

 10. Hidvégi Laci

  Ha két okos, intelligens, egy húron pendülő ember elkezd beszélgetni, akkor ilyen nagyszerű riport lesz a vége! Nekem ez volt az etalon! Élveztem minden percét.Köszönöm!

 11. Csaba Irlinger

  Az a kényszerképzete hogy mindig a gátlástalan okosak győznek. Szép ki is csinált álriportot? Gondolom a statisztikák szerint átlagos ember ennyi idő után elfelejti. Ideje visszatérni. Nézhetjük az újabb hiteltelen álriportjait fasza. :D

 12. Dóra Domján

  Imádtam !! Köszönöm !

 13. Kiss Zoltán

  " Kamu Király ", a nagy mesemondó.

 14. Balintusz TM

  Többek között Ő tette a rendszerváltás utáni magyar televíziózásért a legtöbbet. Szerintem...

 15. Peter Gaal

  Ezt a parazast.... california eg stb. Ennel durvabb volt 100 evvel ezelott. Sokkal tobb tornado, tuz, es arviz volt regen mint most.

 16. Ferenc Nagy

  Nehéz komolyan venni egy olyan embert oknyomozó újságíróként, aki talált egy kamu bérgyilkost, aki megölné Orbán Viktort.

 17. xEldki !

  Az utolsó 10 perc volt érdekes. Előtte ez a pusztìtò marketing a könyv promócióròl borzasztóan romboló volt. Pedig Tamást nagyon kedvelem. Annyival jobb kerdeseket fel lehetne tenni. De az is lejött, hogy Krisztiának nehéz dolga volt

 18. UzzaAhio

  "mindíg a gátlástalan okosak győznek" -sajnos, nagyon igaz.

 19. Andras Solymos

  Amikor Bánó Andrással beszélgetett azt is érdemes megnézni. Etalon. De ez is jó volt!

 20. peter jenei

  DTK nagyon idegesítő! Affektál, de úgy akarja előadni, mintha laza meg ultraintelligens lenne. Nem természetes, erőltetett.

 21. Gabriella hegedüs

  <3

 22. MrWarrior48

  36:50!!

 23. fef29x

  33:40 ezek vajon tudatos odaszólások vagy félrement jópofiskodás?!.. Freinek is az arcára fagy a mosoly...

 24. Pásztor Péter

  na és ez ki a fax???

 25. Edit Peter-Moricz

  Felemelő volt Frei Tamást ismét látni és hallani. Még tudtam volna. Nagyon intelligens és hiteles ember. Minden szavával egyetértek, és osztozom az aggodalmában, ami a gyerekeit illeti, én is aggódom. Köszi Kriszta, szuper volt.

 26. Georgina J

  Végre, nagyon vártam mar, hogy vele legyen beszélgetés! 😊 Nem csalódtam! Igazán jó, minőségi beszélgetés volt, rengeteg értelmes gondolattal! Látszik, hogy Freinek még mindig hatalamas a tudása és szokás szerint nagyon jól, érthetően át tudja ezeket adni. Hiányzik, hogy sűrűbben lássam/halljam a gondolatait, tapasztalatait! Ő, aki rengeteget utazik, csinálhatna vlogot az élményeiről. 😊

 27. Katalin Hallgat

  Én azért nem tudom elfelejteni hogy 2001-ben interjút készített egy orosz bérgyilkossal. Aztán kiderült hogy az illető fizetett statiszta volt...És ez csak egy az álriportok közül.

 28. Piroska Gáspár

  A "sikertelenek lesznek gátlástalanok"! Így van!

  1. Judit Sipos-Szabo

   "az okos gatlastalanoke a vilag" akkor most,hogy van ez? :)

 29. Ancsa Verrasztó

  Hú,ez mekkora volt!Kriszta és Tamás is remekelt.Mindkettő hatalmas jó arc,tehetségesek,okosak,és helyén a szívük!😊👍👌

 30. Katalin Lőbb

  Köszönöm szépen!Élmény volt hallgatni mindkettőjüket!😊

 31. Krisztián Kovács

  Ez a csóka végig hazudta az egész pályafutását, az emberek meg tapsolva aszisztáltak neki végig, és mihelyt meleg lett a lába alatt a talaj dobbantott egy nagyot, kár hogy nem tünt el örökre nekem nem hiányzik egyáltalán... És még el is ismeri, hogy most is szimplán önös érdekek miatt nyilatkozik a könyve reklámja miatt csak, FÉREG...

 32. Chiago Chico

 33. Gábor Szabó

  Ezt a hazug hiteltelen embert valaki még megnézi? Fura

  1. younghustlaz1982

   Gábor Szabó te is 😀

 34. PPMT Kovács

  Egy intelligens ember , sokaig tudtam volna hallgatni.

 35. Nora Juhasz

  Nekem ennél a riportnál elsősorban az jött le, h húú kicsit megöregedett a Frei. Dehát ez típus kérdése tudom...

 36. holcroft01

  hm ez érdekes... Zoli azt mondja, hogy Mérei Anditól tudta meg adásban, hogy nem számítanak rá. Ha jól emlékszem viszont, ő már órákkal előtte kiposztolta instagramra, hogy egyszer minden út véget ér, vagy valami ilyesmi. Szóval akkor ez az állítása nem teljesen igaz, még ha ténylegesen kimondva akkor lett először. Mondom ezt úgy, hogy kedvelem őt, szerettem, ahogy közvetített, de ez talán nem annyira fekete-fehér, mint azt ő beállítja. Kíváncsi lennék rá, mi történt valójában, de ezt valószínűleg sosem tudjuk meg.

 37. Zsolt Nagy

  Ritka az a 42 perces interjú vagy beszélgetés amit egyben végig tudok nézni, ez olyan volt. Köszi!

 38. Regi Vagy

  Kövessetek meg, de semmi újat nem mondott mint azokban a megszólalásaiban, amiket most a könyv promója kapcsán elvállal. (Lásd: hír24)

 39. Ildiko Kovacs

  Ő egy jó pali, a szó minden értelmében.

 40. Ruck Roland

  Ilyen politikusokra lenne szükség. Álom...

 41. cocola119

  Frei semmit nem változott: a kávézói,és a könyve 40 perces reklámozásáért cserébe,a következő valós információkat adta: A világban borzalmas dolgok vannak készülőben,amit senki nem fog megúszni. A tömegtájéjoztatási eszközök alkalmatlanok arra,hogy tájékozódjunk a világban zajló folyamatokról. Magyarország világviszonylatban ugyanott van,ahol mindig is volt,a bányabéka segge alatt ötmillió kilóméterrel. Orbán okos,és gátlástalan,ezért azt csinál,amit csak akar,de normális ember mégis másik utat választ az életben az érvényesüléshez. Kb ennyi. (Egyébként nyugodtan felvállalhatná a másságát,akkor valóban boldog lehetne.)

 42. Takacsi

  Mondjuk ez a "meg tudok írni egy 600 oldalas regényt " dolog érdekes. Az előző könyvet azért hagytam kb a felénél ott mert annyira túlírt, terjengős és unalmas volt, hogy már átugrani se volt kedvem részeket. A kevesebb néha több. OK, ez persze csak az én véleményem. (az első rész még kifejezetten kellemes csalódás volt)

 43. Balas Varga

  Egyszerüen nem lehet megunni.Olvastam mindent töle,az elsö dossziékat és a mai napig elöhúzok Frei videókat.Éppen pár napja a Munk Péterrel és Soros Pállal készült beszélgetéseket néztem meg.Mindig ad valamit és személy szerint az én érdeklödésemet 25 éve fenntartja. Az élet összefüggéseit is kristály tisztán látja,és aki a mondatain megsértödik,annak semmi más oka nincs,minthogy az az illetö magára ismer...✌🏼

 44. Peter K.

  Nagyon jó volt az interjú! Az igazság az, hogy nem egy nagy kedvencem gyerekkoromból, de ez is olyan dolog, hogy ott anno nem tetszett valami és azt el kéne engedni. Viszont amiket mondott, azok bántóan igaz dolgok. Bántó, hogy itt tartunk, vagy itt tart az ország. Ellenben örülök, hogy ismert ember kimond ilyen dolgokat, mert így talán meghallják páran és elgondolkoznak...

 45. Lanny 82

  Uristen de kellenek ilyen emberek!! Big big like!

 46. Borka Anikó

  Egyszerűen imádom Frei Tamást,bármit is csinál.Értelmes,okos,nyitott és hihetetlenül tájékozott!Szinte sóvárog az ember lelke,hogy egy ilyen ember,mint Frei Tamás,csak mondjon bármit,bárhogy.....És azt értjük! Nagyon hiányzik....Köszi Kriszta🙏

 47. Zoltan Barkoczi

  Amikor Friderikusszal eltöltött egy napot, azt is imádtam. Tud valamit "ez" az ürge !

 48. Júlia Számadó

  Szerettem nagyon ezt az interjút, Kriszta és Tamás köszönöm

 49. istván trap

  Az nem volt igazi botrány! Nem maradt meg az emberek fejében! Gyerekkorunkban vártunk minden részt és főműsor volt. Évekkel később a haverjaim voltak egyszer Szentendrén fellépni és valami csodaként számoltak be róla, hogy voltak a Frei caféban és ott volt a Frei Tamás. Látták élőben! :D

 50. Erika Magová

  Na ezt a részt imádtam, addig néztem tvt amíg ilyen színvonalú műsorok mentek, mint amit ő is csinált... Most már a könyveké vagyok leginkább... Gondolom érthető 😊🌟 📖

 51. Beáta Kiss

  Imádtam minden percét hallgatni, csak azt sajnáltam mikor Kriszta leparkolt, és véget ért a beszélgetés. :)

 52. Theoretical Cyclist

  37:27 ennyike! Legenda a csávó!

 53. _ Pongracz

  Kifejezetten irritáló, ahogy a riporter Frei szavába vág többször is!

 54. bakossama

  Adtatok nekem 42 értékes percet. Köszönöm.

 55. szahuba

  Szenzáció hajhász volt.., kihasználta, hogy sokaknak nem volt lehetősége világot látni, így azt adott el amit eltudott mind.

  1. younghustlaz1982

   Ildiko Kovacs amellett hogy egyet értek veled annyit még hozzáadnék hogy mindenkinek ott a lehetőség arra hogy világot lásson . Csak sokan a fotelból vagy székből nagy megmondok és ez sokkal könnyebb mert nem jár igazi lemondással vagy kockázattal .

  2. Ildiko Kovacs

   Ez azért nem igaz, mert mindig voltak utazók, akik láttak, hallottak, megéltek dolgokat. Kicsi ez a világ. És az élete igazolja legjobban a hozzáértését és gerincét.

 56. Csaba Jászai

  És még valami: - nagyjából amit Frei Tamás a korábbi könyveiben megírt ........................... az be is következett.

 57. Csaba Jászai

  Szóval. 12:00-nál megállítottam a videót .................................................................................. és megrendeltem a regényt (ahogy korábban a korábbiakat is). Köszönöm Frei Tamás, köszönöm DTK! :)

 58. Mária Csimané Hegyi

  Köszönöm a remek riportot!

 59. iziglen

  Nem gondoltam volna, hogy ilyen gátlásos ember, még a kezét is tördeli.

 60. Tünde Borsfai

  Már alig vártam ! Köszönöm szuper volt!👍🥰

 61. Erika Bedegi

  Kristóf nagyon jó szülő lenne ès jó tanár ! Nem lehet senkire semmit ráèröltetni ! Pont ezèrt èrdekes ès kezdtem.èrdeklődni a vega ètrend iránt .

 62. Balazs Gluck

  Kristálytiszta válaszokat ad a Tamás. Nagyon kedvelem ezt a fajta intelligenciát.

 63. 65 Momo

  Már régóta foglalkoztat, hogy miért beszélgetnek másképp, miért nyílnak meg jobban az emberek, ha autóban ülve teszik ezt, nem pl. egy asztalnál. Nagyon érdekes és értékes amit csinálsz Kriszta. Ez a mostani video is nagyon sokat adott. Gratu és köszönöm!

 64. vfts1700

  Ma már komoly értelmes ember tv-t nem néz! (:

  1. Zoltan V.

   Lassan 7 éve, hogy felmondtam a kábeltévé előfizetésem és eladtam a tévém. Néha, ha olyan valakinél járok, ahol van, belenézek, aztán pár perc alatt rájövök, hogy milyen jó is, hogy nekem nincs. :D A reklámokat néha megszakítja valami műsor...

  2. Ildikó Mayer Nagy

   5,5 éve nem nézek és még élek...

 65. DittyCat79

  Hű, nagyon rosszul néz ki szegény, látszik, hogy kicsit beleroppant ebbe az egészbe.

 66. Melinda Dobsa

  nagyon jo interju! koszi WMN! koszi Kriszta: nagyon figyeltel es nagyon jo kerdeseket tettel fel.szerintem ennyi spoilerezed belefert, inkabb felkeltettef az erdeklodesem a konyv fele. Ne mindig a negativ kritikakat halld meg:)

 67. György Krisztina

  Kedvencem.Jo musorai voltak.

 68. G. Bojana Andrassy

  Drága Kriszta! Rendkívül hálás vagyok, hogy végül sikerült Frei Tamást - szóra bírnod. - Igazi "nagy hal" a hálódban. Úri ember, mindig is szerettem a stílusát, de a sorozatait is néztem. Jó volt látnom, hogy milyen friss, fiatalos és rendkívül jól néz ki. Jól kitalálta ezt a háttér-országát, mármint a vállalkozását, amibe rendesen bele is, sőt már onnan ki is nőtte magát. Gratulálok Tamásnak ezen úton is. Köszönöm az interjút.

 69. Balázs Hujder

  Hu, ilyenkor nem tudom eldönteni hogy melyik volt jobb, a riporter vagy az alany... 👌 köszönöm! 😁

 70. Mariann Komives

  Mindig is szerettem! Emlékszem arra mikor Vitray megjósolta hogy sokra fogja vinni, baromi tehetséges!!!

  1. Mária Kajtárné Tiborcz

   Most Ő ülhetne a székbe és mondhatná : csak ülök és mesélek.... ☺️

 71. Sok Huho

  Kedves Frei Tamás már több közgazdász is bizonyította, h Magyarországról sokkal inkább kiszipolyozza a pénzt az UNIO, minthogy idehozná, de ezt józan paraszti ésszel is lehet látni, nem kell hozzá diploma, vajon milyen érdekek mentén mondja az ellenkezőjét? (költői a kérdés, nyilván)

  1. Andrea Garamvölgyi

   @Sok Huho kimondtad, ki a felelős, egyetertek.

  2. Sok Huho

   @Lill Sz Nem nézek ilyen politikai szarokat, saját tapasztalat, tönkerementek gyáraink, mezőgazdaságunk, tejipar, mert az unio behozza ide a szar áruját, Magyarországot szemétlerakónak használja, elviszi innen a bevételeit, nem fekteti vissza, viszont az unios pénteket a mindenkori állam (hol a komcsik, hol a fidesz) zsebrevágja. Konkrétan nekünk közembereknek semmi jó nincs az UNIOból és ezt a libbancsoknak is saját bőrükön kéne érezniük. Sőt még egy kis migrihordát is idebszanak majd a nyakunkba, ha nem vagyunk elég szemfülesek.

  3. Sok Huho

   @Andrea Garamvölgyi Te buta p...a az áru, amit idehoznak és itt eladnak (szarabb minőségben) a zöldség, amit idehoznak, itt eladnak...összességében tönkretették a mezőgazdaságunkat is. A tények: husel.info/video/video/n2iwhpufzputn54.html

  4. Andrea Garamvölgyi

   nyilvános a ki- és befizetések összege, és a tények makacs dolgok, ne fantáziálj

  5. Lill Sz

   Csúnya gonosz EU!! Mesélj kérlek, kik mondták ezt??? Az Unió tölti a tagállamait, mert érdeke! De ha tényleg kiszedik Magyarország pénzét, miért nem lép ki???? .....kérlek alásan, azért mert az uniós pénzek többsége szépen a fővezetők zsebébe landol!!!! Persze te csak azt hallod, ( gondolom az m1, pestisrácok ,Bayer show szennyről ) hogy milyen gonosz az EU :D VICC ....Euró sem lesz itt jó darabig...összeroppanna a gazdaság, mint mohó gyerek kezébe a fagyi tölcsére...... de ezt az IGAZI közgazdászok nagyon jól tudják ;)

 72. Frank Papo

  DTK, nem tudom, de a mostani musorban, nagyon szep az arcod, jok a fotok, elonyos a kamera .

  1. Agnes Grossman

   en is így gondolom :)

 73. Judit Kontra

  Komoly és értelmes ember vagyok ezek szerint én is :) , kb. 7 éve nem tv-zek...nem értem miért furcsállják ezt egyesek. Egy jó könyv, egy jó film (annyi online lehetőség van, amit én választok, nem rámerőltetnek) többet ér. Nagyon okos férfi, imádtam a beszélgetésüket, én is szívesen leülnék vele egy Frei kávéra ;) Egy élmény volt! Kriszta nagyot nőtt a szememben, mióta megszületett a WMN <3 Ja, és most tanultam az esti suliba, a Pareto-elvről, 80-20 szabály :D

 74. Frank Papo

  Iro vagyok, csak nem irom le a gondolataimat... szoval, akkor nem vagyok az... szerintem....tetszik a beszelgetes, okos a pali.... nagyon okos!

 75. Viktoria Szemere

  koszonom a riportot, csak meleget kivanok a konyvhoz.

 76. Eva Komaromy

  mekkora tanítások vannak ebben az interjúban...köszönöm.

 77. Lili Nagy

  Hulladék "ember"! Soha nem felejtem el.mikor több lövéssel ölt meg egy zsiráfot! Szerencsétlen állat nagyon sokat szenvedett! És ebből műsort csinálni🤮🤮🤮🤮

  1. Lili Nagy

   @Andrea Rieder nem volt😨

  2. Andrea Rieder

   @Sz Andrea Köszi, ugy latszik en mar anno nem neztem Tv-t. Csak gyorsban neztem bele, ilyesmit vegig sem tudnek nezni. Ennyit a gatlastalansagrol. Remelem az egyensuly megtartasahoz volt olyan riport filmje is, amelyben allat es termeszet vedö Magyarokrol is szolt. Mekkora felelöseggel jar az, ha egy Tv kamera van a kezünkben! Azzal is sok kàrt tehetünk.

  3. Sz Andrea

   husel.info/video/video/l6bMl8RykYrLg28.html Szerinted itt a Frei fogja a fegyvert??

  4. Andrea Rieder

   Ezt hogy erted? Hol es mikor törtent ez? Köszi a valaszt elöre is.

 78. csszabo71

  A 80/20-as szabály vagy Pareto-elv az élet számtalan területére igaz.

 79. Lilla Eszter Kalla

  Végre valaki őszintén kimondja! Köszönöm!

 80. Flóra Soós

  A legokosabb és leginspirálóbb személyiség, akit valaha ,,ismertem". Köszönöm az interjút, 1-2 órát még biztosan hallgattam volna! A könyv vásárlása a média-megjelenésektől függetlenül folyamatban van. :)

 81. brigittadomjan

  Köszönöm ezt a részt.❤ Nekem a bakancslistámon szerepelt az, hogy megkóstolhassak egy kávét a Cafe Frei-ben. Két hete teljesült, és elsőre sikerült finomat választani. Úgy, hogy nem vagyok kávé imádó. ☕ Kamaszként én is néztem a dossziét, aztán felnőttként a könyvek maradtak. A 80-20-as szabály az ott volt nagyon 👏

  1. brigittadomjan

   @Miklós Győrfi ez nem könyv, hanem a Pareto-elv. Sok területen érvényes "szabály" ;)

  2. Miklós Győrfi

   80 20 szabaly cimu konyv naggyabol mirol szól?

 82. Sándor János Papp

  nagyon sajnálom hogy az én korosztályom és a mai fiatalok már egyáltalán nem ismerik ezeket a magyar legendákat !

 83. Eva S

  😂 Éljenek a francia nők! 👍 Megint tanultam valamit Frei Tamástól! Köszönjük a tartalmas interjút! Várjuk a könyvet 😉!

 84. lovecat80

  Meglepodtem, h visszavett az arcabol. Amugy nekem is anno nagy elmeny volt nezni a musorait tizenevesen.

 85. Zoltán Nánási

  Kreatív csapat? Fura én csupa irodistát látok.

 86. Brigitta Nagy

  Általában nem azért mennek emberek évi (kétszer) egy hétre all you can eat szállodába, mert kényelmes, nagy pocakú, fantáziátlan figurák, hanem mert ezt tudják megfizetni:DDDDDDDDDDDD Az egész gyerekkorom "második fele" kb, amikor már félre tudtak tenni a szüleink üdülésre, ilyen nyaralásokból állt

  1. Attila Forza

   Ez az, ha valaki pl. proli és nincs fantáziája. Egy adott összeget többféleképpen is fel lehet használni. Így ha valamit meg tud fizetni, akkor más fantáziadúsabb, kreatívabb, intellektuálisabb, élménydúsabb, aktívabb, interaktívabb programra is elköltheti azt a pénzt.

 87. Katalin Lőbb

  Nagyon nagy élmény volt!Köszönöm szépen!😊

 88. Terézia Várkonyi

  Szülőként hallgatva rettentő igazságra nyitotta fel a szememet. VALÓBAN nem érték most a becsület, minőség, magas színvonal. Két gyerekem, három diplomával , három nyelvvizsgával, harminc év feletti korban munkanélküli. Szinte le kell tagadniuk a végzettséget, hogy merjenek velük szóba állni. A hazájukban még nem jutottak sikerélményhez. Pedig kiváló eredménnyel végeztek, örömmel tanultak---ahogy Tamás is mondja---szerettek TELJESÍTENI.Gátlásossá, depresszióssá, pesszimistává tette Őket az, amire én mindig is büszke voltam, amire neveltem Őket. Ez nagyon fáj!

  1. hzsofi03

   Én azt tapasztalom a városunkban, h. a multik vadásszák a jó nyelvtudású fiatalokat. Már az egyetemen is tartanak tájékoztatót, lehet menni hozzájuk gyakornoknak és aki beválik, azt ott is marasztalják. Lehet nem a világ legjobb állásai, de kezdésnek jó.

  2. Terézia Várkonyi

   @01Hmmmm Ezen én is sokat gondolkodtam. magamat hibáztatom, nincs előttük családon belüli példa. A rátermettségben, szorgalomban, leleményességben nincs hiba. A kapcsolatokat nem tudtuk megteremteni, ami biztonságot is nyújt. A mai világban ez nagyon fontos

  3. Terézia Várkonyi

   @Katalin Schottner Igen, azt látva, hogy itthon csak a szárnyaikat vagdosták, én sem tartottam Őket soha vissza.

  4. Terézia Várkonyi

   @gajdacs1 Köszönöm a reagálásokat! Nem tartottam őket soha vissza, ha külföldben gondolkodtak. Ők ragaszkodtak ahhoz az elképzelésükhöz, hogy itthon akarnak élni, teremteni. Csak csalódásban volt részük ez nagyobb szomorúság.

  5. gajdacs1

   Nekem mind a három gyerekem külföldön dolgozik. Ebben is van valami szomorú.

 89. Zita Horváth

  Meghatóan szép beszélgetés.

 90. Gabriella hegedüs

  Ez szeretem riport volt, köszönjük! Még kérnénk ilyen tartalmas szellemiségű riport alanyokat!

 91. toromon31

  A '80-as évek Magyarországáról nekem megdöbbentő volt, hogy Afrika koncert volt a Népstadionban. Nem hittem a szememnek, amikor pár éve viszontláttam. Nagyszerű volt. Köszönöm.

 92. Beatrix Dávid

  Az a baj, h az ilyen nivos emberek kivonulnak otthonrol, a mediabol...szerencsere D.Toth Kriszta van nekünk !!!😀😀

  1. 👻 ᗩᗪᗩᗰ76 🐢

   ...meg úgy egyáltalán az országból... mint ahogy a gyermekei is külföldi egyetemeken tanulnak... És én sem ismerek már lassan senkit magam körül, akinek a valakije ne külföldön tanulna, dolgozna.

 93. Balas Jonas

  "egyre nagyobb falatokat próbálok megugrani"

 94. Róbert Jóni

  Ez nem anyósülés! Ez rendelői kanapé! :-D Tetszett...

 95. Last Hippie

  Mindig két lábbal állt a földön. Csak egyre jobb cipőkben.

 96. Gábor Imre

  Nagyon szeretem ezt a műsort!

 97. Bogica133

  Ez az ember nem volt jó riporter, maximum alig volt konkurenciája. Akkor ez volt és kész.

 98. bodza889

  A nagy lényeget elmondta: a gátlástalanoké ez a világ. Ez így van. Tudás, erkölcs, mind sokadrangú. Sajnos.

 99. Lazacable

  Borzasztóan unszimpatikus ez az ember, de azért érdekes riport volt. :)