Az ATV az első magántelevízió hazánkban. A minőségi, színvonalas, magas értékrendű műsorok készítését és sugárzását célul kitűző kereskedelmi csatorna. Aktuál politikával és közélettel foglakozó műsorokkal jelentkezünk, ahol politikusokat, neves közéleti szereplőket, szakértőket szólaltatunk meg.

 • 48 779
 • 163 531 324

Megjegyzés

 1. MrNorbi81

  Én a végét már nem is értem, tiszta zavar. Edzést akart tartani, de ez miatt az ügy miatt elpaterolták. Hogyan, ha csak most bukott ki és azt mondja, rajta kívül erről senki sem tudott... Aztán kétszer hívják, b...megol, de még mindig nem jutott eszébe idegességében, hogy őt ki b..szogatja... az se tiszta, hogy ki kivel akart találkozni, miközben a Rákosfalvyval minden nap találkozott, utána már egyszer se azóta se. Ja és nem mondja meg a játékosa nevét, de Peti... Ha itt jól értem, azt se tudja minek hívták oda, ő haverkodott az ügyvéddel és nem értette miért így indítanak, hogy írja alá a papírt, féltek, hogy nyilvánosságra hozza ? A riporter jól kérdez: Miért nem áll ki Borkai vagy a játékos őt tisztázni ? Erre meg hebeg-habog, miközben elvileg a Borkait meg haverjának mondja... nem ez lenne a legegyszerűbb ? Előbb-utóbb úgyis be fogják őket is hívni, nincs ez lefutva.

 2. James Deeny

  Jó a humora, és jól látja a dolgokat.

 3. Stemi Gábor

  Hát....nagyon felesleges volt ezt megépíteni.

 4. Johnny On The Spot

  a D K oszlopos tagja a bacsi?

 5. Kenrich F.

  Itt nem az akupunktúra, hanem a fertőtlenítés hiánya okozta a bajt.

 6. otto8509

  valaki amúgy tudja mi értelme hogy tömnek ilyen oligarhákat? A simicskának is mi értelme volt?

  1. Peter Csanadi

   tőke felhalmozás a pártnak és azoknak a tagjainak. akié a pénz és a média azé lesz a hatalom is.

 7. otto8509

  Jaj de gáz 1200. Utaljunk már neki mindenki még pénzt. ne égessük már az országot hogy csak ezerkétszázadik ok vagyunk

 8. otto endresz

  Meg egy mocsok hazudozo! Normalisan kell viselkedni! Ilyen egyszeru! Itt nincs ellenzek, csak ellenseg!

 9. béta alfa

  Feri 4 hónappal ezelőtt karbantartó volt. Most programozó! Légy te is Feri. Évi kisegítő iskolába járt. 4 hónapja még takarítónő volt. Most junior programozó :D

 10. András Sólyom

  Legközelebbi vetítés: december 17. Uránia mozi, Budapest.

 11. Ski Val Disere

  Corbyn is a disgrace to the UK and should never be PM. He is a terrorist supporting anti Semite that wants to bankrupt this country and turn the UK into a communist state with Corbyn controlling every element of our lives. He is a complete crack pot.

 12. ENTÉ

  Kissé meggondolatlan az emberünk, hogy így mutogatja adásban a lakcímét, az anyja nevét, még a TAJ száma is látszik. Elhiszem, hogy megszívta, de ügyelhetne az adataira legalább ilyen helyzetekben. És még azt is tudjuk, hogy az adott házban hanyas ajtó az övé. Gratulálok!

 13. sunsunny sunsunnyphoto

  Remélem kurta hideg tél lesz s csak dízel buszok tudnak közlekedni majd, de hát tilos lesz nekik, így gyalogolhattok karigeri hívek a zöldben s mínuszokban:DDD

  1. pro shadow

   Miért b.szna ki a Fidesz Budapesttel ha van nekik egy Karácsony Gergelyük? :D

 14. Zoltán Koller

  Valóban igaz hogy sokkal jobban utálják a kormánypártot mint amennyire szeretik a hazájukat ! Ez a nő most is ezt igazolja. Kár hogy tehetségtelen és buta mint a segg. Nem tudom elképzelni hogy van olyan ember aki rá szavazna.

 15. Zoltán Koller

  Ez a Tordai egy ostoba senkiházi tehetségtelen bunkó.

 16. annahegy11

  3:50 -nél én összezavarodtam! Akkor most DK vagy DHL?? Valaki segítsen már!

 17. alfonz shenky

  Hú, ez a Németh Péter mekkora egy arrogáns alak! Szégyen!

 18. Balázs Szőke

  Hogy milyen emberek viszik ezt a "szellemi műhelyt".....zsák a foltját.......na és onnan a foltozó se hiányozzék, a sz..háziak gyülekezete.

 19. annahegy11

  3:50 Jóóóóóózsíííí bácsíííííííííí neeee mááááááá! Akkor ezek szerint ha névtelenül felhívom magát, hogy ugorjon má be a madaras teszkóba és vegyen magához két sört meg valami erőset, majd hozza el az XY utca 0,5-be akkor maga ugrik és megcsinálja? Komolyan mondom az öreg jobb mint a DHL!

 20. Balázs Szőke

  Szar ügy,......onnan nézvést......is.

 21. Maria Tischler

  Hu de irigyek!!

  1. Peter Csanadi

   ha tiszteségessen lenne ez a vagyona akkor tisztelném őt ellenzékiként is. de igy csak egy együgyü paraszt aki vigyáz a viktátor pénzére.

 22. jeanvaljean

  Ilyen riporternok kellenek...eljen...ez a P.J.ùgy hazudik,mint ahogy elvarjak tole....jo parttag lesz belole....persze azert a DKban most nagy a tulekedes....remelem megszabadulunk ezektol is ,mint 100eve a Habsburgoktol ....

 23. Zoltán Szabó

  Hát Egon, próbáltad behúzni a csőbe, de ez nem jött össze.

 24. Sz. Lenci

  gusztustalan szarkupacok

 25. Agi Arpa

  4x neztem vissza nem birtam elhinni ez igaz? Palinkas ur kerunk a jovoben is tajekoztatast hogy mi tortenik es koszonjuk a feltoltest

 26. georg kaplan

  Isten ovjon ezektöl a BARMOKTÓL! LUPENPROLETÁROKTÓL!!!!!!!!

 27. hamutartoos

  Én dolgoztam a legfelső szinten taavaly, ott ahol az acél szerkezetet felrakták... az egyik gépünket szervizeltem... màr akkor hihetetlen làtvány volt... A pilonok között ott közlekedett a majd 16 tonnás gépünk... lenyügöző...😊😉

 28. Laszlo Csuk

  magyar orszag a csalok es tolvajok orszagalet es ehez az orban kormany aszisztal

 29. kiss Bela

  Megoredett fingberni.

 30. Laszlo Csuk

  a magyarar sarlatanok a budos eletbe nemfognak erteni az akupunkturahoz

 31. László Nagy

  -PUBLIC SERVICE BROADCASTING husel.info/video/video/l2HOn86n157FeWc.html husel.info/video/video/0aypmdJ5u3arp3w.html

 32. Dóra Apolczer

  Szegénykéim, remélem jobban lesznek

 33. László Nagy

  -PUBLIC SERVICE BROADCASTING husel.info/video/video/l2HOn86n157FeWc.html husel.info/video/video/23-rYayazqKke6I.html husel.info/video/video/roTTiLBjya7bgGc.html husel.info/video/video/yqfchdqXzYvLnaY.html husel.info/video/video/l2HOn86n157FeWc.html - PUBLIC SERVICE BROADCASTING

 34. Alexandre Dupree

  Bírom ezeket a kádár-kori "függetlenobjektív szakembereket" akik a legnagyobb kapitalisták lettek a marxos politikai gazdaságtanból :D Gyurcsány kutyája.

 35. Nekem Te Ne

  Varjudombi mesék. Nem a biroságon kellene végre károgni a vesztegetésről Varju elvtárs ?

 36. Nekem Te Ne

  Tudjuk hogy hazudtok. És ezt még a tudomàny elferditésével se tudjátok megcáfolni. Az Mta baszobát üzemeltetői nem ohajtanak a magyar adófizetőnek pénzéért magyar embereknek megfelelni és pöcsvajargatás helyet valami hasznosat is végezni.

 37. László András

  Ez a beszélgetés üres jogászkodás, ami ennek az üresfejű, ellenzéknek a malmára hajtja a vizet aminek létrehozásában Schiffer is ügyködött. Az ítélő képességében akkor csalódtam a legjobban amikor az egyik Székely szabadság napon sugalta, hogy a tibetiek szabadsága mellet ugyanúgy ki kellene állni mint a székelyeké mellett. Most is összekeveri a szezont a fazonnal, nem látja, hogy Mo-nak vége ha ez a külföldről irányított anarchista ellenzék kerül hatalomra. (Semmi közük nincs a baloldalhoz.) A dolga nem jogászkodás, filozofálás lenne hanem abból a disznókondából ahonnan megszökött egy valódi, komolyan vehető pártot csinálna.

  1. László András

   Nem lenne szerencsés ha a jogászkodást a nép az utcán intézné, Schiffer térjen észhez.

 38. Alfa Painting

  Hazudik mint az osszes nyugati

 39. László Nagy

  PUBLIC SERVICE BROADCASTING husel.info/video/video/l2HOn86n157FeWc.html

 40. Zoltán Nagy

  Vadai és a honvédelem? Meg lopott vagyon,apró tetves família tartja el ,fletó meg gitározik rajta,ja vele,dobrev kutya meg inkább lelép brüsszelbe.

 41. János márk varga

  Nem tudtunk mit tenni

 42. János márk varga

  Történelmen tanították hogy Horthy Miklós semi köze nincs a nácik hoz a helyzet így hozta hogy szövetségre léptünk a németekkel

 43. László Nagy

  PUBLIC SERVICE BROADCASTING PUBLIC SERVICE BROADCASTING husel.info/video/video/l2HOn86n157FeWc.html

 44. János márk varga

  Ez hülyeség

 45. Tamás Horváth

  Tökmindegy. Kunhalmit hátulról derekán fogni,azt vezetni. Magyarosan,betyárosan,amíg célba nem ér a politikai átnevelés :) bruhahhahha

 46. Monish Kumar

  Stunning Work, I really enjoyed it!, See this New Album 'Monish Jasbird - Death Blow', channel link husel.info/a/v_x5rlxirO-WKjLIyk6okQ , if you like to :)

 47. otto endresz

  Rohadt egy ribanc!

 48. LOC OG

  5:50 a csaj ahhoz képest hogy történész nagyon hülye, igaz nem ő tehet róla :D

 49. Ferenc Fleger

  Nem kell a felesegnek felre baszni es akkor nem kutakodik a ferj utana

 50. Imperial Imperial

  Nem tudom, hogy a Fred Krüger Emiliának miért kell szaporodni, egy újabb szaros libsire pont 0 szükség van.

 51. Károly id Loibersbeck

  Ezen sírok geci... 😂... Kész... Az ember megölt két rendőrt.. Az 3év 8hónap. A másik pedig csak lehallgatta a feleségét az pedig 3év.... 😂... Mi van? Gyerekek bajok vannak. 😂 😂

  1. Raymond Horvath

   Ez az igazságszolgáltatás szégyene...Én ezeket minimum 20 évre bevarrnám.Ha rendőr elleni bűncselekményről van szó, jobb helyeken minősített esetként kezelik és igencsak megnehezített éveket tölt a rácsok mögött, amit abszolút helyeslek. Ez a lehallgatás pedig valóban nevetséges..

 52. georg kaplan

  Szemét hazug, aljas, lumpenproletár! !!!!!!!!! BOLOND SZÉL !!!!!!!!!!

 53. Károly id Loibersbeck

  Először is Atlétika.... Mi akarunk lenni mi,? Európa Braziliája? Semminek nincs csak stadion? Meg külfőldieket lehúzo emberek csoportja.... Mert ebben a káoszban csak az lesz. Gondolj csak a szigetre... Ja hogy a Magyar TV nem adta le?! A külfőldi TV csatornákon bizony sírtak a lehúhott fiatalok. Először rend kell, de nem a fidesz féle Gengszter megoldás. Budapest közlekedése.. 😂.. Na ne viccelj... 😂.. Láttad a BKV busz miet eregetett? 😂 😂 😂 Amíg a parkoló cégek a fityesznek zenélnek addig Budapesten nincs megoldás.

 54. Béla Nagy

  Orbán Izraeli likud haverjai is elbuktak? Nagyon helyes!!! Retkes Fidesz!!!

 55. Szilárd Horváth

  Kuncze olykor még a Horn elvtársat is túlszárnyalja. Pedig az nem könnyű feladat.

 56. Erika Szabó

  Borkait után mikor nyomoznak?

  1. annak0002

   Ezek után? Ki tudja hány éven keresztül cselekedett zsarolás(ok) hatására?

 57. otto endresz

  Az ellenzek tiltani, rombolni mar tud. Epiteni? Azt nem!

 58. X Y

  A fules Boszmene.....retkes libsi ribi! Hogy szakadjon rad az eg te undorito dog!!!

 59. Tonyka Tonyka

  Magyarország ma:30-as iq-val is lehetsz az ország legnagyobb olimarhája és még van 1.5 millio lehúzottredőnyös aki még tapsol is hozzá hogy kilopják a félszemét/szemünket.

 60. Kàlmàn Andràsi

  Szegény ödöm

 61. Orsolya Horváth

  En jartam akupunkturara! Egy kinai 67 eves nohoz! Nekem segitett ! Tobb mint egy evet jartam hozza! Sok emberen segitett! Rajtam is! Tobb ezer eves orvoslas ! Aki jon itt ,hogy 21. Szazad meg bla bla, az menjen csak a nyugati orvosokhoz! Mimdenki maganak valasztja!

 62. Tarjani Laszlo

  de hazudsz te kutya ..tudod te nagyon, jol ki adta a boritékot

 63. rocky5ification

  3.5 tonna??Kit akar hülyének nézni ez a román!3 autót vitt az eleve nem fêr bele a szálîtó járművekkel együtt.Ez mérleg nélkül is tudja mindenki!

 64. Fedor

  Kiváló szövetségi kapitány lehet majd belőle a hallottak alapján..Pinyő fél-e szellemi magaslatokban jár

 65. Istvan Hajdu

  Igazi “ biorobot “ amit beletápláltak , az ömlik ki belőle , de egy biztos nem lát , nem hal , és nem gondolkodik !!! Mi is ezeknek a robotoknak a szerepe , átvenni , és gyakorolni a hatalmat ???

 66. Eszter Jakab

  Na szép. Az MTA ingóságaira is szemet vetett pénztáros lölő?Vagy esetleg a nemzeti töklámpás vejkó? Esetleg sajátlábú récsöl?Kár hogy nem lehet fogadásokat kötni

 67. Steve Mojo

  ezen nincs mi csodálkozni való, mert a fociban is a központositott korupció folyik. 😜

 68. Eszter Jakab

  Nem értem,miért újság az,ha a válogatott kikap. Már Hofi is megmondta,hogy ezeket még a kenguruk is megverik. A Csámpásláb Fc, amit válogatottnak hívnak, minek strapálnák magukat?Így is,úgy is dől a della. Utálom a focit,nem is értek hozzá, de felháborítónak tartom,hogy százmilliárdokat tol orbán (kisbetű szándékos) a magyar fociba,ami -legyünk őszinték- nem is létezik. Mialatt a kórházakban se orvos, se fertőtlenítő.

  1. pro shadow

   Nem is értem, hogy Alföldi Róbert hülye drabjaira miért van pénz mikor oktatásegészségügy.

 69. Sóska Mártás

  Én elég sokszor járok oda ebédelni. Finomakat főznek. Bérletet is vettem, akkor olcsóbb az ebéd. Pokorni gondoskodik a kerületi lakókról pl.vasárnap délelőtt ingyen úszunk a Testnevelési Egyetemen.

 70. Steve Mojo

  Mennyit vásárolnak online-net-n orbanisztánban ? rengeteget, tudnillik kattintasz és veszel pár falcon jet-t mint orbán. www.businessair.com/jet-aircraft vagy akár bevásárol tôlünk rakétákbol, érted Robi ? ezért nincs pénz az egészségügyre meg oktatásra. 😜

 71. NemOrbánnakValóVidék

  Zsák és a foltja. Semmi baj Póczik úr, magyarországon nagyon kényelmes börtönök vannak. Borkai majd visz be önnek, kólát és narancsot. Xd

 72. frigyes hathazi

  Jót röhögtem...

 73. Sándor Szilárdi

  miért nincs még munkatáborban ez a szarkupac!?

 74. Wei Wang

  10:50 12:10 12:50 Tisztelt újságírók, majd lesz sajtótájékoztatás, helyesbítek eligazítás, ha valami nem tetszene esetleg majd alattunk, de ... tetszeni fog.

 75. Raisonneur

  Egy tipikus old school avagy megélhetési (= nulla teljesítmény) szakszervezetis: ezek szolgáltatták ki a magyar dolgozókat az elmúlt 30 évben a munkaadóknak.

 76. usernamedefault0000

  majd pont leszbikus feministák fogják megvédeni a nőket és gyerMekeket.

 77. Gergő Perlaki

  Na ezek nézik hülyének a nézőiket!

 78. Nils Holgersson

  Csávónak nem volt elég 1 fülbevaló, rögtön egybe kettőt tett...baromi Buzis a gyerek...hosszú haj...

 79. Böszme Kígyó

  Ön mindenhez IS ért, vagy csak a hisztihez??

 80. Sándor Szilárdi

  miért nincs még munkatáborban ez az aszott sivatagi patkány!? Undorító!

 81. Raisonneur

  Ez az LMP-s balfék úgy látszik, nem tudja, hogy a kínai tulajdonosok felfuttatták a pireuszi kikötőt, miután a derék IMF kötelezte a görögöket, hogy adják el. Nem emlékszem a pontos számokra, de a világ kikötőinek rangsorában kb. 20 helyet ugrott ettől Pireusz előre, Európában talán a 2-3. helyre került, a hajón történő szállítás is lerövidült kb. 2 héttel (rotterdami célhoz képest). Kína Pireuszon keresztül vasúton kívánja ellátni a tágabb közép-európai térséget áruval. Két lehetőségünk van: vagy részt veszünk, vagy kimaradunk! Esetleg az LMP a közúti áruszállítást támogatja?!

  1. pro shadow

   Ha jól tudom, ha Magyarországon vámolják el az EU-ba beérkező árut abból mi is profitálunk...

 82. Rupi Gabor

  [email protected]ázy csal, lop, hazudik és korrupt mégis irigykedik...Mészáros felé ha lejt is a pálya de az érvényes európai jogszabályoknak megfelelő üzleti viszonyok közt szerezte vagyonát... irogy vagy, igaz te [email protected]ázy!

  1. Peter Csanadi

   ha lennél valaki és nem egy senki akkor ezért a mondatodért hadházy beperelhetne :) de mivel senki vagy ezért pofázhatsz bármit.

 83. Sándor Szilárdi

  miért nincs még munkatáborban ez a szardarab !?

 84. Bruce Wayne

  Had legyen. Én be tudom osztani a fizumat is. Jut mindenre. Az élet nem arról szól hogy vegyünk magunknak 10Mercit.

 85. Sándor Szilárdi

  Megint egy sivatagi patkány ! Aberrált , elfajzott szarkupacok ! Alföldi ropik, kula janik , gulyás marcsik, donáthok……, stb!

 86. Sandor Szucs

  Jó, de..... jó, de...... még húsz stadiont kérünk, hogy legyen hol rúgni a labdát a fiúknak!!!!

  1. pro shadow

   Kint voltak 68 ezren egy barátságos meccsen :) Nem tudom mit kell ezen magyarázni. Jövőre pedig ha kijutunk ha nem, lesz EB meccs a Puskásban ahova rengeteg "turista" is eljön.

 87. Luna Papa

  Összevissza kamuzik. Olyan élettelen helyzeteket vázol fel, csak a hülye nem látja, hogy kamuzik. Egy vadidegen felhív, hogy menjek el valahova, ahol majd elviszek egy csomagot ... hagyjuk már ... Brummm

 88. NemOrbánnakValóVidék

  Kiterjeszteném ezt a közpénz bulémiás politikusokra is.

 89. Fakkyo Fakk

  lehet hogy megérdemelte a faszszopó kurvája nem ? nem lehet ? nem ?? véleményem szerint

  1. Reika E.

   Fakkyo Fakk jajjjj el ne kezdd...

 90. Sandy Walk

  Öngòl...😅😅😅

 91. TheYoomagam

  Ezeket tartanám ugyanilyen körülmények között. Szörnyű !

 92. Vilmos János Papp

  8:47 nem hiszem hogy Magyarországgal kivételezni fog Tusk csak azért mert mint lengyel baráti alapon a magyarokat nem bünteti!

 93. Sándor Szilárdi

  miért nincs még munkatáborban ez a bajkeverő szarkupac !?

  1. D. D.

   @Lacos Lázár minden videóhoz ezt a szöveget írogatja

  2. Lacos Lázár

   IQ huszár!! A beszélgetés tartalmát nyilván nem sikerült felfognod a remek hozzászólásodból megítélve! De azért kötelezőnek érzed, hogy ide büfögj valamit!

 94. MegaCsele

  A kilátó nem az ő idejükben épült?😂😂😂

 95. D. D.

  csalódtam ebben a csávóban

 96. FDToth2x

  Nem azert de asia venterbe vasarolni sem megyek nemhogy orvoshoz. Ha latom h nem beszel sem magyarul aem ‘vilagnyelven’ es kinai meg nem mos kezet stb akkor eljovok. Itt vhol a paciens is hulye..

 97. Zsolt Dienes

  az vesse az első követ erre az emberre, akit még soha nem hívott fel azzal egy vadidegen, hogy vigyen el egy küldeményt a polgármesternek és ezt nem hajtotta végre gondolkodás nélkül.

  1. annahegy11

   ... szállítási és utánvételi díj nélkül!! Ezt kifelejtetted!

  2. Ildikó Boros

   😂😂😂

 98. sunsunny sunsunnyphoto

  0:38 Az Isten szerelmére, öltöztessük már fel e nőt rendesen adományból akár, mert olyan, mint egy nagyi tarka papagája:DDD 6:25 Kósa duma...ez jó:DDD 6:50 A hivatalokban sem kínálnak meg minket-népet sütivel....hagyjuk már ezt a terrorista simogatást... 8:50 A Magyar hajléktalanokért, miért nem aggódsz bernike, az nem népszerű-humánus, azok nem emberek neked???

 99. Alonzo Mozli

  Èletszerütlen !!!!!!! Òvodàsok is jobban hazudnak!!!!!

 100. Gábor Nagy

  Patkány vagy te Zeke! Idősebb Burka ez az eset előtt is ült emberölésért. Többet guggolt mint amennyit kint volt.