Az Otherworld.hu 2008-ban jött létre és rá két évre (a HUsel csatornánk magalkotásával) született meg a HUsel csatorna.
Célunk olyan film-, videojáték- és hardver bemutatók elkészítése, ami mellőzi a felesleges szakmai sallangot, egyszerű, közérthető, emberi és az élményt helyezi előtérbe.
Minden bemutatónk élményalapú, nem szakmai szempontokat mérlegel, kizárólag az átadott élményt.

 • 959
 • 80 477 470

Megjegyzés

 1. NerW

  Én is megnéztem de nekem nem tetszett, kicsit a végére bele is untam hogy csak ész nélkül mindenkit legyilkol.

 2. Ádám Dörner

  PONTRENDSZER: Ez nagyon érdekes amit Zoli mondasz, hogy nem teljesen jó a pontozás egy érték megítélésre. Magamon is észrevettem ha olcsó pénzért veszek egy B kategóriás játékot akkor nagyon jó véleménnyel vagyok róla. Pl most vettem a magyar fejlesztésű Adventures of Van Helsing össes részét pár ezer forintért. Nagyon tetszik eddig, de ha mondjuk ez a pakk 25 ezer forint lenne akkor már nem tetszene ennyire nekem. Ár érték arány is számít egy játék megítélésnél, amit a kritikusok egy része ingyen kap meg ezért bizonyos esetben jobbra értékel egy játékot de ha neki kéne fizetni érte már keményebben tekintene rá. Mindig eszembe jut amiről beszéltetek hogy DeathStranding nem tiszteli a játékos idejét HÁT nem tiszteli teljesen igazatok van. Máshogy lát-e egy ember egy játékot akinek sok ideje van játszani mint nekem, vagy mondjuk aki napi 30 percet tud csak este leülni játszani és azt érzi hogy időhúzásos játék bosszantja. KIADÓI ALKOTÓI VÁLSÁG: Szerintem itt nem alkotói válságról van szó, hanem egy pénzügyi gépezet elvárásáról. Vegyünk egy átlagos fejlesztést, vagy alkotási folyamatot. Filmek és játékok között a mezsgye már nagyon kicsi. Az a baj mostanában megnézik mit szeretnek az emberek összeírják azt össze gyűjtik, össze gyúrják és olyan borzalmat születnek mint az új star wars. Nem fognak szabad kezet adni ha kötik őket a befektetők, csak olyanra mondanak áldást amit a kutatások is alá támasztanak. Hiába rontották el a star wars filmeket megnézik őket az emberek én is pedig nagyon nem tetszik. Xbox: Én PS párti vagyok, vennék XBOXOT is mert szerencsére nem jelent anyagi terhet semennyire. De mivel PC-re is kijön minden amit xboxon játszanék Pl Gears, Forza, így semmi nem ösztönöz arra, hogy vegyek egy boxot SEMMI, megveszem PC-re ami érdekel. Nem érdekel ha kicsivel szebb a grafika boxon, mindent erre tettek fel 4k 60fps kamu volt, Microsoft, hibát hibára halmoz, nagyon sok a rossz hibás kommunikáció. GamePass egy nagyon jó irány. ResidentEvil3: Nagyon várós Sztori nem volt erős itt kezdődött el az, hogy a reggeli merevedés miatt is az Umbrella G,T, X, A, vírusa a hibás. Játék biztos jó lesz a sztori félre csúszása szerint itt kezdett félre menni a 3. résznél, azon pedig remake miatt ANNYIRA nem tudnak változtatni.

 3. Dia Saly

  Mi is elmentünk a barátaimmal és én is szétröhögtem xd

 4. Tamás Fekete

  "És ennyi volt a felütés?" - Miért, mennyi kellene egy horrorfilmhez? Már ennyi is elég volt, hogy érezzem, nem annyira érdekel a videó és kb. egy kekeckedő valamit néznék végig, amire nem érdemes időt szánni. Gyakorlatilag a te felütésed el is vette a kedvem.

 5. kooow

  Az Othersider-nál nekem is feltűnt a 60 FPS minőségi különbsége. Nehéz leírni, de tagadhatatlan a különbség a szememnek.

 6. Tamas Jojart

  Én bírtam az OitNB -et. A főszereplő karakterét annyira elszúrták a második évadtól hogy a közönség követelésére áttették a hangsúlyt a mellékszereplőkre. Volt néhány érdekes karakter. Nem nagy cucc, de elment. Van egy spanyol nyelvű női börtönös sorozat ami kicsit keményebb Vis a Vis - (locked up angolul) szerintem jó, tudom ajánlani. Van egy egy amcsi sori "60 days in" ami viszont full reality a férfibörtönökről. Nekem is eltávolították az epehólyagom epekövesség után. A mai napig sokszor van hasmenésem és elvileg diétáznom kéne, de az úgy nem élet. A Rennie-t szedem ami hasznos mert a legtöbb gyógyszert preemptív kell szedni míg ezt pedig utólag is lehet amikor már gyomorégésed van és hamar rendbe jössz tőle. Van narancsízben is szerencsére mert a mentol ízt nem szeretem. Szóval eszem amit akarok csak utána bekapok egy Rennie-t és esetleg rohanok a wc-re. Egy időben próbáltam minden más gyógyszert mert külföldön dolgoztam és nem volt biztosításom se, a hazai meg egy idő után elfogy szóval kísérleteznem kellett magamon. Csak a Rennie vált be. A hasmenésen nem segít, de a gyomorégés ellen tökéletes. Az epekő komoly dolog. Volt egy ismerősöm aki mesélte hogy felnőtt férfi létére sírásban tört ki a fájdalomtól sokszor. Nekem pont az államvizsgám idejére jött ki szóval lediplomáztam és egy hét múlva műtöttek. Te látszólag jól viseled. Túl leszel rajta. Kitartás!

 7. Anita Szilvàsi

  30 éve láttam a Démonokat, mind a 2 részt, egymás után rögtön.Életem első horrorja volt.Rendesen be voltam szarva rajta , és megmondom őszintén még mindig nem érzem , hogy annyira rossz film lenne .1985-öt készült vegyük már figyelembe, kit érdekelt a szereplők lelkivilága, meg, hogy honnan jöttek stb.

 8. Krisztian Szilagyi

  NINCS BENNE DLC TE URISTEN 4!!!!!444!!!!!!4!!!!!!

 9. GYUxZ

  Klausz?

 10. Farsang Károly

  Helló Zoly először is jobbulást 😀 másodszor pedig a the outer worlds után az obsidiannak a kezébe a saját farkán kívül semmit nem adnék a kezébe, értem én sok embernek tetszik meg minden de 18 k ért átbaszásnak éltem meg egy olyan stúdiótól aki anno meghozta a kedvem a fallout játékokhoz, ezért rúgok bele nekifutásból, nemhogy fallout feelinget nem hozott(mivel eleve nem postapoc) , de még egy teljesen új játékként sem kötött le, ilyenek vannak de, ezek után legalább akkora csalódás volt mint neked a sokat emlegetett fallout 76 ami valahol érhető, viszont az új terminator resistance nagyon fasza kis game csak az ára a baszó, de viszont mostanában nem is jött ki (sztem) valami sok postapoc körítésű,feelingű játék maximum a Metro Exodus (ami szintén tetszett) 😀 Minden estre várom a streamet és nálam is várós a resident evil 3 😀

 11. Combo John

  Jobbulást és hajrá!

 12. mrgregoryan

  Szia Zoly! Első sorban jobbulást , és drukkolunk neked januárban az OP ra! Egy nagy , NAGY. Kérés. Kérlek ezt a Pozitív Február dolgot ENGEDD EL!! Én véleményem szerint nagyon nem volt ide való , felesleges is volt , és semmi szükséged már rá hisz jövőre új év , az idei rossz kedven amit igyekeztél ellensúlyozni miszerint folyton csak negatív vagy , már túl kell lépni! Legyen normális kritika mint minden más hónapban. Ezért járunk vissza ezt várjuk és szeretjük. Ne kelljen megint TÖKÖ ülni, hogy írja a naptár már a márciust, hogy ne ezek az átszellemült kétes értelmű finomkodó, de azért a háttérben közölni próbálkozó tartalmak legyenek. Mondanám, hogy 1-nek jó volt a Crackdown videó is így ahogy van, de igazából hazudnék.. nem volt jó így. Ha lenne időd majdhogynem kérnélek rá, hogy mondd fel újra rendesen, de igazából már abszolut nem releváns az a játék. Köszönöm Szép napot.

 13. Péter Sándorfalvi

  Az elején elég félelmetes a film Én nem letem volna a helyükben

 14. Dávid Forgó

  Én a Microsoft helyében megkörnyékezném az Obsidiant, hogy gyártsanak nekik, egy Xbox exclusive címet. Vagy akár egy másik fiatal kreatív studiót... Az még megmentheti őket.

  1. Alex Kappel

   Már megvették az obsidiant tudtommal.

 15. brenorbrots

  Nem rég ps4 proval vettem meg ezt a játékot és igazat megvallva nekem se tetszett. Elején még tök érdekes volt, tetszett a játék irányítása, engem nem zavart, hogy az egyensúlyozáshoz azt a két sticket kellett nyomni és tökre bejött a fizikája. Viszont a játék tényleg unalmas és nagyon zavar a játék kopársága. Miért nincsenek fák? Oké, hogy posztapokaliptikus a játék, de mi értelme van annak, hogy kb. egy fa sincs a játékban és egyáltalán, hogy tüntek el? Viszont az unokatesómnak nagyon bejön ez a játék és elcseréltem pókemberre. Innen látszik, hogy tényleg megosztó ez a játék és valakinek vagy nagyon tetszik vagy nem. Lehet tetszene a játék története, de olyan unalmas az az állandó sétálás és a lelketlen kopár tájak, hogy inkább megnézem neten a sztoriját. Bár személyes vélemény. Engem a sztoriba kissé zavart az a szándék, hogy építsük újra Amerikát. Egy posztapokaliptikus világban tényleg az a fontos motiváció, hogy újra kell építeni mindent ahogy volt? Minek kell ez a nacionalista szál?

 16. Oroszkecske Kecske

  2019 ben is imádom ugy hogy nem éltem akkor amikkor ki jött : 3

 17. Naoko

  Én azon lepődtem meg, hogy a boombox hogy a retekbe ad ilyen mélyet XD

 18. Mano Santoro

  Szerintem a méltatlanul fel hype-olt Kingsman filmek miatt gondolták úgy, hogy ezt meg kell csinálni.

 19. oprime

  Pap benedek üzeni: Tartaléknak: Akkó most kezdem az eww with eww with last jedi hungarian edition-t. AZ ÚJ REMÉNYBEN TANKOLJÁK AZ X-SZÁRNYUAKAT. Szóval van üzemanyag a Star warsban. A lőszer már más tészta. Azt nem tolják az ember arcába a széria első részében hanem a Sithek boszúja című filben kiesik egy bazinagy töltény a droidok ágyujábol. Holdo simán tehet arra hogy egy ember akinek egy bombázóraly halálát köszönhetik és a beosztotja akár férfi akár nő. A csillagrombolón van pajzs DE! azon át lehet repülni mert ENERGIAPAJZS. Ha RÉSZECSKEPAJZS lenne akor nem lehetne. Az ágyukra egyenként pedig nem raknak pajzsot mert az istennek sincsen ideje azokat szerelhetni. Azon ne is csodálkozzon senki hogy az ágyusok nem találnak el semmit ezek má majdnem rohamosztagosok. A porgok nem azért vannak mert nem akarták a lundákat kivágni hanem mert lehet kreatívabban is használni valamit. Ez nem jelenti azt hogy nem találhattad idegesítonek. Csak most érkezett meg az első rend? Mit vártál hogy insatant regroupra képesek miután miután egy bojgóméretű fegyvert és a fél hadsereget és vezérkart elvesztették? És hogy mi ellen menekültek? Az előző filmben a csillagpusztító célkeresztjében voltak. Ezek után várható hogy valamikor megjön az ellentámadás. Az ott gravitált a világurben? Tudom genyó vagyok. Na ezt megadom igazad van , lebegni kéne, nem úgy mint a bomáknak amik gravitációs térben elindultak lefele éz csak azután hagyták el azt és mivel semmi nem állította meg a csatahajóig őket így mentek tovább. A Tie Bomberek a maguk 850 km/h- ukkal se túl gyors. És te miért is nem nézted meg az új reményt? Mer ha meg nézted volna akor tudnád hogy a PROTON torpedókrol beszélsz. És azért nem használják mert egy évezred lenne elég robanóanyagot bevinni. Egy ilyen bombázóba 1048 bomba van. Ez elég erre a célra. 2 torpedó elég egy nyitott reaktormak de egy reaktornak amin páncél és PAJZS van 1048 kell. A világürben van vákum a star warsban pedig az oxigén viszatartására való energiamezők. Honnan tudod hogy ez volt az első bevetése? A gonoszokat pont nem érdekli hogy hogy néz ki a fönök amíg a galakszis másik feléről meg tudnak folytani. Szimbólikusan kidobta a kardot Luke Skywalker aki már nem jedi mester. A filmből kiderül hogy pont tesz arra hogy mi történik mert nélküle jobb lesz mindenkinek mert túlisztifikálják a szereplök ÉS A RAJONGÓK IS. Úgy goondolja hogy minden miatta ment szarrá.(mondjuk nem téved óriásit) Rey mi sem értjük. ÉN ÉRTEM, most irtam le a túlmisztifikálást. Luke utolsó höstette akor volt amikor eldobta a kardját upszika. Snoke csak egy akadály Kylo elött nem egy legenda. A snokos tróntermes jelenet első felvonás címú történet mijen jedi viszatérböl simerös? Hát bisztos nem abból amiben Luke eldodja a kardot. A második felvonást még megértem söt meg is adom de ez nem. Meg a Nem nemérdekelnél felvetődőtt bennem a kérdés hogy ez egy vicc akart lenni-e. Se sith tanoncuk nincsen? Az utolsó sith tanonc Vader volt szeretném megjegyezni. Ja igen pont az állatokba kell bele kötni (nem nem a porgokra gondolok bár a baby yoda is egy kis cukiság amiből plüst lehet csinálni szóval utáljuk együtt a baby yodát!! ) annak ellenére hogy az előző filmnél ezen sirtak a rajongók. Rey nem un rá semmire csak a fa és a könyvek hívják. Nincs háború. Kisebb halálcsillag a Supermacy? Ezt honnan szetted? A bemérés nem azt jelenti hogy áruló van a hajón pont ez a probléma. A bemérés azon alapszik hogy a Supermacy egy kis része e hiperürben van és onnan követi az ellenállást nem pedig egy poloskán. Csak van torpedó ebben az univerzumban ? Az egy rakéta volt. Egy olyan rakéta ami a legkisebb vadászon is van és a büdös életbe nem tudta volna a csatahajót leszedni. A kalap szar tüzérségről csak anyit hogy te se tudnál lelöni egy legyet 3 mm-re szemedtöl sérülés nélkül ahogy egy elefántot se 300000km-re egy csuzlival. ÚRAM ATYÁM EGY ERŐHASZNÁLÓ HASZNÁLJA AZ ERŐT!!A STAR WARS EGY SZAR AMIÉRT A VALAHA ÉLT LEGÉRÖSEBB ERŐHASZNÁLÓ(elméletben a legerősebb)LÁNYA HASZNÁLJA AZ ERŐT!!ÚR ISTEN SZENT SZAR!! Na hagyábékén. Amit egy R2-es egység váltott ki Lukeból. EZ R2-D2 TE SZERENCSÉTLENSÉG!!!!!!!!!!!!!! Te látad az új reményt? Mert nem úgy néz ki.

 20. Dàniel Fülöp

  Még szerencse, hogy a botrányos Dark Souls-videó megjelenése idejében nem volt Otherside. Ha azután is toltatok volna egy közel másfél órás hisztit, lehet ma nem létezne az Otherworld. ;)

  1. medvesajt890629

   Ne felejtsük el a híres-hírhedt Castlevaniat videójukat sem! Az első fejezet második részét sem tudta Zoly végig vinni, erre beböfögte, hogy ez azért van mert egy szar játék. Ráadásul nagyon kihangsúlyozta, hogy nem tartja magát "szarnak", hanem a játék van hanyagul összerakva... Szóval, erről ennyit! :D

 21. Márknetwork

  Ez az egesz egy fos. Kár ennyi penzt es idot fecserelni egy fos filmbe

 22. Lidérc Eddacsán

  A szinkron van elcseszve, vagy eredetibbe is ilyen retardáltan beszél. (oké tudom szexisnek szánták. nekem nem jött be.) Meg a főhősnő se az a kimondott csábító. <_<

 23. KPisti

  Amúgy ha HUsel-ra nem lehet pornót feltölteni hogyhogy a Gorefest fennmaradhat? :D

 24. Valentin Czár

  Phelan! Érdeklődnék, hogy jelenleg hogy áll az Aronnax project? Még az első pár részben meséltél róla nagy vágyakkal, de mintha idő közben eltűnt volna a süllyesztőben. Nem vált be annyira, mint ahogy azt ti reméltétek vagy mi történt? :(

 25. László Sárközi

  Egy évvel korábban készült a Jurassic Park, úgyhogy ehhez nincs mit hozzáfűzni

 26. Hajger89

  Szerintem nem rossz játék, de amikor a CSAPBÓL IS ez a játék folyt és 10x felemlegették az újságok, hogy "bezzeg a Half-life 2-ben ezt jól megcsinálták" akkor felakasztottam volna magam és a játékot is gyűlöltem. Valami teljesen állejtőset vártam, de nem. Ez a játék 2x, ha tudott valami érzést kiváltani belőlem. Alyx-et leszartam. Mi tetszik másoknak benne? Hogy csinos meg van egy robotja? Az egész játékban nincs kontrollod az eseményekre. Amikor Dr. Breen-nel találkozunk, miért nem választhatunk, hogy az ő oldalára állunk? Az nem lehet egy járható út? Amikor Breen azt mondja, hogy nem hoztunk létre semmit, csak romboltunk, teljesen igaza van. Ez a játék, nem sarkall másra, csak mész és lősz. Mi volt annak a monológnak a lényege, hogy jobban utáljuk Breen-t? Nem sikerült, mert igaza van. Miért megyünk végig egy zombik lakta falun? Hogyan érezzük át a lakosok helyzetet, mikor áthajtunk egy tucat szemetes csatornán? Ez a játék megint felidegesített, mert gondolkodtam rajta:D Miért szeretik ezt a játékot?

 27. Hajger89

  Szerintem az engine meg a grafika azért megkapott mára, de ehhez a játékhoz tökéletes volt. A Half-life 2 alatt nem működött volna jól, de a Source sem a Doom 3 alatt.

 28. Adrian Orosz

  Pojen es szomoru is egyben hogy a magyar focira es a bohoc jatekosokra is CSAK negativ peldakent lehet hivatkozni 😁😁 a tultolt feminizmussal, ferfigyulolettel, es Me Too uzenetekkel mar nem is kivanok foglalkozni... szomoru, felhaborito, es undorito is egyben

 29. New N Oldschool

  Egyetértek veled.

 30. Bánk Lázár

  Az megfordult a fejedben hogy ha tényleg nem lennének gyerekek ahogy te akarod akkor már rég nem élne senki a földön.

 31. 2rhx

  Undorítóan irritáló ez a film! (Nem tudom Te hogy bírtad ki!) Okádni tudnék ettől a feminácizmustól! Ha én mondok valamit a nőkről, akkor kigyullad a világ és az internet! De a nők ...! Filmeket gyárthatnak amiben látványosan lenézik és gyűlölik a férfiakat! (Pl: az új Charlie angyalai...)

 32. Row Kah

  *Halvány fogalma sem volt arról, hogy miről beszél, de ötös kapott* Mint én anno!

 33. Emese Hatás

  És nem elég, hogy az ilyen filmek polarizálják a világot jó és rossz nemekre, de még nőből is csak egyfélét mutatnak: a harcos, aki miniszoknyában, fullsminkben és tűsarkúban van, a hacker, aki miniszoknyában, fullsminkben és tűsarkúban van, ahogy mindenki.... nagyon sokféle nőképet mutat, valóban. Én örülök, hogy a női témákat többször veszik elő Hollywoodban, mint régen, de ez nem egy női téma, ez egy nedves férfifantázia akkorra, amikor épp felújítják a pornhubot. A női témákban a Számolás joga pl egy ezerszer izgalmasabb és tényleg igazi nőket bemutató darab.

 34. Gábor Zsemberi

  Két napja történt a Diablo3-ban egy "csalás" kihasználása. A csalás maga annyiból áll, hogy pár ember ki tudott használni egy season beépített játékfunkciónak a másmódú felhasználását. Kíváncsi lennék a véleményedről,hogy erről hogy az ezért kapott twich ban-t, illetve account bant is jogos volt-e. husel.info/video/video/02bcm5igqZbMgWc.html

 35. Balázs Tóth

  Sziasztok, Az nagyon sokat elmond egy kritikusról, hogy mekkora arányban kap pozitív és negatív visszajelzést - a nézőitől - egy ilyen megosztó játék esetében, mint a DS. Sok negatívot kaptatok, de ez azt jelenti, hogy igenis a hibákat kiemelitek a játék jótulajdonságaival együtt... Sajnos ebben a játékban több volt a negatívum, amit ki lehetett emelni így ilyen lett a kritika is... Olvastam a DS-ről jó pár cikket, de sok olyan kritiva volt, ahhol a cikk írói féltek, hogy majd a kojima fanoktól megkapják az "Ez egy érzés és művészet, amit át kell élni, ha valakinek ez nem tetszik az azért van mert az evolúció egy alsóbb lépcsőjén helyezkednek el" (meg a hasonló bullshit)... Ezért inkább ílyen tartozkodó - "politikai mentesség" című kritikát írnak. Nem is fikázzák a játékot, mert akkor megsérti azokat akiknek tetszett... nem is magasztalják, mert akkor a másik oldalnak nem tetszik... tehát írnak egy ilyen, minden mentes lószart, ami lényegében minden, csak nem kritika. Én mindenképpen értékelem a véleményeteket és több szemponttal eggyet is értek veletek. Én nem mondom azt, hogy szar vagy nem szar.. főleg mert nem is játszottam vele. Én annyit dötöttem el, hogy maaajd egyszer kipróbálom és eldöntöm magamnak, de nem ezért az árért :)

 36. Bálint Kun

  Ennyire szétgányolt, autós játékot ritkán látni. ezekkel a hiányoságokkal (ordító hibákkal együtt) ez a játék inkább szégyen, és indie kategóriás játék is több figyelmet fordít ezekre a részletekre. Persze azóta javítottak rajta, de az sovány vigasz.

 37. Endre Szabó

  A mai nappal a Midsommar felkerült a Netflix kínálatába. Ha valaki még nem látta ideje megnéznie. :)

 38. Mark Simon

  Vicces amúgy, mert eleinte dislikoltam ezt a videót és nem értettem egyet mert az elején kifejezetten tetszett a Metro Exodus amikor elkezdtem, majd több órányi előrehaladott játék után beleuntam a küldetésekbe, hogy mindig mindent egyedül csinálok stb. és tényleg hagytam a francba.

 39. Isaac97

  7:13 A ház oldalfala mint egy arc bajusszal. :D

 40. Setaur Noble

  Kizárt hogy egy baleset miatt megvakult embernek, ilyen rövid idő alatt, ennyire kifinomuljon a többi érzéke! Vakon elrabolta a balesetet okozó lányt? Nevetséges!

 41. Biro Gábor

  A film vége nagyon durva és elgondolkodtató

 42. Tamás Dócs

  Amúgy simán el tudom képzelni, hogy hard fokozatú zár legyen az ajtón. Ha az ítélet napja előtt bezárták utána meg kirobbantották mellette a falat. Lehet egyszerűbb volt mint feltörni a zárat. ;-)

 43. Bence Tamás

  Nekem tetszett de más véleménye is érdekel.

 44. Balint Szabo

  én szeretem a gort de ez egyszerűen szánalmas és szar film volt

 45. Rise the drake

  Outro zenéjét megkaphatom?

 46. I_hate_you_tube_rewind_2019_and_I_dont_like_sand

  Ez a szinkrohang ennek a nőnek nem csábító vagy akármi ha nem kifejezetten idegesítő pont ahogy a film is. Ezt a szinkronszínészt és a hozzá hasonló hangokat alapból bannolnám, biztos valakinek hozzátartozója vagy ilyesmi de nálam instant kikapcs lenne már ha teljes film kerülne elém. (Ezt persze csak azért tenném mert egy férfi vagyok aki megcsalja a feleségét #metookappa )

 47. оросы пети

  Amúgy a szomszéd nem hallja meg a shoti lövést?

 48. Gábor Szvetnik

  Elkezdték a RE 3-at is.Már van trailer

 49. damofoluis

  Az új Halo Reach “Halo Master Chief Collection-an” a szamitogép-nek! Learning hungarian step-by-step! Jó vídeo!

 50. 021 Sanykesz

  Remek játék lett megérte az árát simán :)

 51. Benedek Pap

  Akkó most kezdem az eww eww last jedi hungarian edition-t. AZ ÚJ REMÉNYBEN TANKOLJÁK AZ X-SZÁRNYUAKAT. Szóval van üzemanyag a Star warsban. A lőszer már más tészta. Azt nem tolják az ember arcába a széria első részében hanem a Sithek boszúja című filben kiesik egy bazinagy töltény a droidok ágyujábol. Holdo simán tehet arra hogy egy ember akinek egy bombázóraly halálát köszönhetik és a beosztotja akár férfi akár nő. A csillagrombolón van pajzs DE! azon át lehet repülni mert ENERGIAPAJZS. Ha RÉSZECSKEPAJZS lenne akor nem lehetne. Az ágyukra egyenként pedig nem raknak pajzsot mert az istennek sincsen ideje azokat szerelhetni. Azon ne is csodálkozzon senki hogy az ágyusok nem találnak el semmit ezek má majdnem rohamosztagosok. A porgok nem azért vannak mert nem akarták a lundákat kivágni hanem mert lehet kreatívabban is használni valamit. Ez nem jelenti azt hogy nem találhattad idegesítonek. Csak most érkezett meg az első rend? Mit vártál hogy insatant regroupra képesek miután miután egy bojgóméretű fegyvert és a fél hadsereget és vezérkart elvesztették? És hogy mi ellen menekültek? Az előző filmben a csillagpusztító célkeresztjében voltak. Ezek után várható hogy valamikor megjön az ellentámadás. Az ott gravitált a világurben? Tudom genyó vagyok. Na ezt megadom igazad van , lebegni kéne, nem úgy mint a bomáknak amik gravitációs térben elindultak lefele éz csak azután hagyták el azt és mivel semmi nem állította meg a csatahajóig őket így mentek tovább. A Tie Bomberek a maguk 850 km/h- ukkal se túl gyors. És te miért is nem nézted meg az új reményt? Mer ha meg nézted volna akor tudnád hogy a PROTON torpedókrol beszélsz. És azért nem használják mert egy évezred lenne elég robanóanyagot bevinni. Egy ilyen bombázóba 1048 bomba van. Ez elég erre a célra. 2 torpedó elég egy nyitott reaktormak de egy reaktornak amin páncél és PAJZS van 1048 kell. A világürben van vákum a star warsban pedig az oxigén viszatartására való energiamezők. Honnan tudod hogy ez volt az első bevetése? A gonoszokat pont nem érdekli hogy hogy néz ki a fönök amíg a galakszis másik feléről meg tudnak folytani. Szimbólikusan kidobta a kardot Luke Skywalker aki már nem jedi mester. A filmből kiderül hogy pont tesz arra hogy mi történik mert nélküle jobb lesz mindenkinek mert túlisztifikálják a szereplök ÉS A RAJONGÓK IS. Úgy goondolja hogy minden miatta ment szarrá.(mondjuk nem téved óriásit) Rey mi sem értjük. ÉN ÉRTEM, most irtam le a túlmisztifikálást. Luke utolsó höstette akor volt amikor eldobta a kardját upszika. Snoke csak egy akadály Kylo elött nem egy legenda. A snokos tróntermes jelenet első felvonás címú történet mijen jedi viszatérböl simerös? Hát bisztos nem abból amiben Luke eldodja a kardot. A második felvonást még megértem söt meg is adom de ez nem. Meg a Nem nemérdekelnél felvetődőtt bennem a kérdés hogy ez egy vicc akart lenni-e. Se sith tanoncuk nincsen? Az utolsó sith tanonc Vader volt szeretném megjegyezni. Ja igen pont az állatokba kell bele kötni (nem nem a porgokra gondolok bár a baby yoda is egy kis cukiság amiből plüst lehet csinálni szóval utáljuk együtt a baby yodát!! ) annak ellenére hogy az előző filmnél ezen sirtak a rajongók. Rey nem un rá semmire csak a fa és a könyvek hívják. Nincs háború. Kisebb halálcsillag a Supermacy? Ezt honnan szetted? A bemérés nem azt jelenti hogy áruló van a hajón pont ez a probléma. A bemérés azon alapszik hogy a Supermacy egy kis része e hiperürben van és onnan követi az ellenállást nem pedig egy poloskán. Csak van torpedó ebben az univerzumban ? Az egy rakéta volt. Egy olyan rakéta ami a legkisebb vadászon is van és a büdös életbe nem tudta volna a csatahajót leszedni. A kalap szar tüzérségről csak anyit hogy te se tudnál lelöni egy legyet 3 mm-re szemedtöl sérülés nélkül ahogy egy elefántot se 300000km-re egy csuzlival. ÚRAM ATYÁM EGY ERŐHASZNÁLÓ HASZNÁLJA AZ ERŐT!!A STAR WARS EGY SZAR AMIÉRT A VALAHA ÉLT LEGÉRÖSEBB ERŐHASZNÁLÓ(elméletben a legerősebb)LÁNYA HASZNÁLJA AZ ERŐT!!ÚR ISTEN SZENT SZAR!! Na hagyábékén. Amit egy R2-es egység váltott ki Lukeból. EZ R2-D2 TE SZERENCSÉTLENSÉG!!!!!!!!!!!!!! Te látad az új reményt? Mert nem úgy néz ki.

 52. Csirmaz Réka

  Lécci mutasd be az Emlékbúvár c. filmet is 😍

 53. dániel kaszanics

  Ideges itő a film. Meg néztem. Azt hitem szétbeszok valamit.

 54. Magyar Erőd

  A kedvencem mikor Kinson azt mondja: "Az a hal királyul néz ki". Mindig szakadok rajta xddd

 55. Kerjo 420/1102

  Fun fact: Asszem ez a csaj (Aby) a Gengszterkorzó című soriban a Nucky nője az első 1-2 évadban :D

 56. Sirato

  Még egy példa arra hogy a feministák csak [email protected] tudnak dolgokat. :D Nem értem mi a bajotok a régi Charlie angyalai-val? Az legalább szórakoztatóbb, és értékelhetőbb akció vígjáték, mint ez a rakás tehé[email protected] :D

 57. #24 HunSoftware

  10:46 Ezeknek az egyenlteteknek semmi értelme, de mindegy

 58. László Dajka

  Ami a címet illeti így a múltba visszatérve a dead jelentése nem csak 'halott', hanem az is, hogy 'hirtelen, pontos, teljes'. tehát elképzelhető, hogy a dead redemption teljes megváltást akar jelenteni itt. Habár azt is olvasom, hogy a Dead a címben a Dead eye-ból származhat, viszont ugye azt meg a nagyon tapasztalt mesterlövészekre használják, tehát akkor a 'pontos' jelentés is idejátszhat.

 59. Boba Fett

  Modern művészet :D Eszembe jut a falra ragasztott banán 100 ezer dollárért, amit aztán egy performansz ""művész"" megevett :DDDD

 60. Gréta Fehértói

  Hm, nocsak. Corbin Bleu (a Steve-et alakító színész) érdekes terepre tévedt jó pár évvel a High School Musicalek után :D

 61. Boba Fett

  Ha sci-fi western akkor Firefly. Mandalorian a lába nyomába se ér, annyira vontatott és unalmas - a legjobb jelző rá, hogy sótlan az egész.

 62. Kylexi

  Bocs srácok, biztos hogy beteg ember vagyok, de nekem bejön Aby😍. XD A film szerintem is rossz. Kingsonpapa, köszi köszi. 🤘🏻🤘🏻

 63. Kassitzky Csaba

  Remélem nem veszitek tolakodásnak. Készítettünk egy Stalker témájú zenés klippet, remélem tetszeni fog nektek! husel.info/video/video/m6W2bcSGr4eqZpA.html

 64. Balázs Fügei

  A főszereplőnek megkapjuk a tuskófejű Lincoln Clayt aki kb annyira szímpatikus hogy még az oroszlán is sírva enné meg ezt az részt imádom :DD

 65. Zsolt Dienes

  tegnap vittem végig a játékot PS4-en és ott is komoly akadások vannak (azt nem tudom, hogy csak az elején akadozik nagyon, vagy mindenhol, csak később megszoktam, de az elején elég zavaró volt). szerintem ez az adaptáció olyasmi, mint a film: helyenként unalmas, helyenként hangulatos, félelmetesnek viszont én se mondanám, ami nekem speciel nem volt probléma, kifejezetten örültem, hogy nem volt olyan agresszív és nyomasztó, mint mondjuk a Resident Evil 7, de ez ízlés dolga. a kritikában elhangzott "ez nem volt a filmben meg az nem volt a filmben, úgyhogy itt mi a faszér van" érvvel nem értek egyet, én sokkal szívesebben néztem a főhős poszttraumás szindrómájából eredő háborús víziókat, mint mondjuk egy vinnyogó picsát, akinek takony lóg az orrából, miközben a saját pofájába világít a kamerával. Szerintem ez pont így volt rendben, hogy a főbb motívumok (körbekörbe sétálós loop-ok az erdőben, összekötözött faág szobrocskák, romos házikó a lófaszerdő közepén, sarokban ácsorgás) mind megvoltak, de körítés/sztori szinten próbáltak valami újdonsággal szolgálni, ami hatalmas csavarokat nem tartogatott, de a "néhány hülyegyerek kimegy az erdőben egy kamerával és ott óbégatnak amiért eltévedtek" koncepció komplexitását így is sikerült megugrani. bugok viszont tényleg vannak a játékban, nálam a kutya az egyik jelenetben szaglászás közben valahogy felfelé shiftelődött kb. 5-6 métert, és a fenyőfák csúcsainál szaglászott egy pár másodpercig, utána visszateleportált a földre (mondjuk ez speciel inkább volt vicces, mint idegesítő). összességében szerintem ez a kritika kicsit túl szigorú, az IGN 8.8-as értékelése túlságosan megengedő, nálam az igazság valahol a kettő között van (azt viszont semmiképp se bántam meg, hogy PS4-en a PS Plus-hoz járó kedvezménnyel óccóér megvettem).

 66. Zsolti Zsolti

  Réka Joanovics. Egyetértek veled, olyan volt a szinkron, mintha szándékosan lassabban beszélt volna, időhúzási szándékkal. Persze a szinkronnak követni kell az "eredeti" szájmozgást, úgyhogy ez nem a szinkron, hanem feltehetően a "szörnyen tehetséges" főszereplő hibája. Lehet ez volt a rendezői utasítás, így hosszabb lett a film...

 67. Klaus Kinski

  Meg se néztem a videot még, de már ment a lájk, ez ütni fog! :D Gagyi film gagyi szereplőkkel, gagyi jelenetekkel és ultra gagyi szinkronnal! Erre még a feminista jelzőt se lehet rádobni, mert a női nemre is szégyent hoz az egész alkotás. Aljas tett ez az emberiség ellen a csöcsök ellenére is. :D

 68. W.D Gaster

  Pls elemezzétek a ,,Köpök a sírodra" című filmet. Az is egy ilyen férfiakat szemétnek mutató film.

 69. Dopa35

  Aby-nek a bal térde miért néz ki úgy, mint Joker? 14:04

 70. MrBocsa

  Ez a film a genderelmélet kritikája 1983-ból! Agyhalott emberek gyerekkorban tönkreteszik a gyerekeiket, egy elmélet igazolása miatt! Szép új világ!

 71. Krisztián Sirkó

  Beast in Black a végén😍

 72. agbrenv

  szerintem a film legidegesítőbb pontja az hogy Abby megússza az egészet, nincs rosszabb mint amikor egy silány és bosszantó/visszataszító "gonosz" karakter megússza a film végén utoljára a "Majd meghalnak Mandy Lane-ért" idegesített fel ennyire ugyanezen oknál fogva egyszerűen nem lehet átlag vérnyomással végignézni egy ilyen filmet ha a főszereplő ilyen feltűnően ellenszenves karakter és színészi játék téren is akkor már inkább megnézem a Köpök a sírodra filmet, vagy az American Mary-t ami legalább még jó is

 73. Windlespoon

  Milyen fantasztikus volt Kathleen Turner a Titkos gyilkos mamában. Az 1 jó film volt, rossz nézni, hogy 1 ilyen kaliberű színésznő egy ilyen izében mellékszereplő. :(

 74. Sloweny - Somogyország Mapper

  Ez pont olyan, mintha Golf-al próbálnák meg versenyezni a Le Mans-on :D

 75. Mr Peti

  Kurva szar ez a film

 76. I_hate_you_tube_rewind_2019_and_I_dont_like_sand

  Nem láttam, nem is akarom, nem is fogom, ez nálam elvi kérdés, hogy olyan filmet nem nézek meg ami a trailere alapján is Bollywoodi magaslatokat ostromol és ráadásul tocsog a lbtqwhatevör ideológiától. Inkább megnézek egy jó régi filmet újra.

 77. NM1 Th3Dml0rd

  A kés az Wraithé a robot Fortnite koppintás

 78. Catfood 3000

  Oké, bármennyire nagy a késztetés a készítők Wolfenstein-es és Dishonored-es megkínzására, előbb végignézem.

 79. Dávid Lánczi

  Nekem tetszik, hogy a végén a film kapcsolatot teremt a nézővel. A csak a kamerába nézve is megkérdezi, hogy felelsz vagy mersz. Szóvel ez olyan mintha tőleg kérdezné meg... :D

 80. Owled EU

  A komment szekcióban legtöbben az áráról beszélnek. Érthető, hiszen eléggé túl van árazva. Sok a felesleges parasztvakítás.. pl 200Hz.. Shroud sem tud különbséget tenni 144 és 200 között.. A másik a hdr.. mifaszomért? Azért a 3 játékért ami támogatja pc-n a hdr-t? Nagyon keveset tud ezért az árért.. hdmi 2.1?(igaz vidikarikon MÉG nincs de az ember nem 3 hónapra vesz monitort) thunderbolt 3?? 4k? Sok sebből vérzik ennyi pénzért, 600k körül “megérné”.

 81. Péter Takács

  Újranézve ezt az értékelést: itt még nagon reményteljes volt valaki. :D Bárcsak így maradt volna! Szerintem a legfájóbb az egész új trilógiában az, hogy jó lehetett volna, de nem lett...

 82. Make Man ツ

  Nekem bejött a film:)

 83. Elen

  Én nem értem...volt sok cici ,de ez a szinkronhang megölt mindent :D

 84. Miklós Simonyi

  Jöhetne valami nagyon szar film vasárnap 😂 hasonló mint a szúnyogos film 😂

 85. Levente Nagy

  Legalább ennél a gorefestnél van okom rá hogy felálljon

 86. Kristóf Szabó

  Mi ez az ápolónővér dolog? Az mióta olyan kurva elit dolog, mintha kb. főügyész vagy főorvos lenne, akiknek amúgy elit csoportjuk van, és nem lehetnek együtt holmi mentősökkel? A női testeket leszámítva nem igazán lehet pozitívumot említeni a filmmel kapcsolatban. A filmnek a tanulsága annyi, hogy nem minden ember való a társadalomba (Aby), illetve, hogy a megcsalás nem szép dolog (sőt, de halált ne érdemeljen már basszus). Ez egy undorító, hulladék szar, amit maximum 5 perces pornóvideóként szabadott volna celluloidra rögzíteni. Egy audiovizuális hulladék minden másodperce, amikor ruha van a szereplőkön.

 87. MB Patrik

  Cici számláló: ERROR

 88. Crazy boy

  2:49 az a szeme a csávónak vagy mi az?!

 89. Barnabás Molnár

  Hát kisebbségben leszek de rohadjak meg ez nem volt olyan szar. Végre nem a jó győzött. Már unom hogy minden egyes filmben mindíg veszít a rossz és csodálatos módon megmenekül a jó. Én olyan ember vagyok aki értékeli a szinkronokat de ez botrányos volt főleg Abbie hangja.

  1. Levente Bárdossy

   Egy nornális, és főleg valóban eszes karakterrel működött volna, hogy Abby megússza. Ha mondjuk végig olyanokat tol, mint a fotós csapda vagy a szomszédos trükk a feka zsaruval, mondjuk teleportálás helyett, szép poén lett volna a végére, főleg ilyen ellenfelek mellett.

 90. Marcel Sütő

  Nekem tetszet de érdekel amiről beszéltek hátha nekem is felnyitja a szemem

 91. Keve Kordás

  Szerintem Aby faszi... 🤷😂

 92. Zoltán Kárpáti

  "Más ezen felhúzná magát, de én csak néztem, hogy...Ez most komoly?" :D :D :D

 93. Rreix

  "cicike" btw csodálom hogy a HUsel nem tiltotta le :D

 94. Zsolt Számel

  👎

 95. Attila Hinek

  hát nekem nagyon tetszett a Farcry 2 igaz voltak hibái de hogy beragad a fegyver meg realisztikus az nagyon fasza

 96. John Constantine

  Ez a film a tipikus buta női agymenés vászonra került kiterjesztése!

 97. Máté Hornyák

  A buszon néztem a vidit beült mellém egy nő úgy bámulta mit nézek 😂😂

 98. Sergei

  ilyen egy bánat nőt

 99. György Fibi

  15:18 Na, állj! Azt mondja: "már le is bénította a kezedet!" A Vekuronium műtét előtti anesztézia esetén adandó, ami valóban leállítja az izommozgást... Na, nem egyszerre, mert fel kell szívódnia. Idővel. Ha "már le is bénította a kezét" a teste többi részét felhasználhatja védekezésre, menekülésre. Eddig amúgy tök egyetértek Kinsonnal, továbbá, egészségügyi dolgozóként felb*sz, hogy a film eleje máris úgy állítja be az egészségügyet, mint a kikúrt mumust, ahol mindenki szociopata, szenvedélybeteg, vagy... Abigail. Aki mindkettő. Egyébként mi ez a démonizálása a mentősöknek (akik csak embereket mentenek, ja), hogy "nem voltak elég okosak orvosnak" illetve kifejezetten lúzernek nevezni őket. Látom őket kb naponta szirénázni Budapesten, ahol nagyon nehezen, kelletlenül szorítanak nekik helyet, meg átrohangálnak a száguldó, szirénázó mentőautó előtt a zebrán (mert hát sietnek), közben időben oda kell érniük, mégsem mehetnek túl gyorsan a beteg miatt... hát, nekem ez k*vára nem menne...