A Funkton égisze alatt megjelenő dalok és klipek hivatalos csatornája.
facebook.com/pages/Funktasztikus/187649627940299
Adorján Csató, AKA Funktasztikus (Funktastic) - earlier known as Funk N Stein and Interfunk - Hungarian MC, rapper, and one of the most iconic artists of Hungarian Hip-Hop.
His solo albums were milestones for Hungarian Underground Rap. The biggest success came in 2009 when he released his 6th solo album called "Jelentések Fanyarországról" (Reports of Sour Country). The album was named the best Hungarian Rap album of the year. With this, he was named the best solo artist of 2009. This was followed by his 7th album called "Táncdalok, Sanzonok, Melodrámák" (Dancemusic, Chansons, Melodramas) which already has 7 video clips. On this album you can hear the '60s-'70 Funk and Dance music mixed with '90s Hip-Hop music. Some of his clips are self made/ self produced, and even though the videos are low budget films, they are still played on TV.

 • 0
 • 17

Megjegyzés

 1. Hun Wild

  Gya nem is tudtam hogy Miskolci vagy zsiir😄most ismertem ra a hazunkra meg a kozepszerre meg a vasgyarra a strek re😄

 2. Gergely Tarr

  Nagyon beteg.

 3. Igen Nem

  A helyzet az hogy most funk szétlőtte őket.... És a szopás meg hogy még csak vissza sem tudnak DISS-elni egy jòt mert igazat megvallva egy ilyen real arcon nem tudnak nagyon találni támadási felületet max csak hazudozni tudnak róla vagy dedós módon csúfolódni!

 4. Pitta X

  Ez tiszta Beastie Boys... ami nagyon jó! És nagyon ügyesen el találva!

 5. B Tamás

  Örök garancia!!!!

 6. B Tamás

  Még mindíg nagyooon de nagyon ott van!!! Nem hat rá az idő!!Még sokk ilyet!!! A Legjobb!! Még mindíg!Vlmi földöntúli az biztos!Erre ember nem képes.. Ilyen nincs!! ;)

 7. B Tamás

  Nem hat az idő.....egyszerűen akármennyi idő telik akkor is olyan mint ha most íródott volna!Nagyon komoly!!!

 8. András Dudás

  Megye kinni!

 9. György Somogyi

  "moderntókingbítméking" óriási!!! :)

 10. kristóf Arnold

  Az a csirkepöri, az mindig segít! Az anyák tudják mi a jó 😊😊😊😊 Remek a zene Funk!

 11. Tamás Gémesi

  Az egész zenével csak az a baj,hogy akikről beszél,azok ex kommunisták.

 12. Miklós Kárász

  Fu de oda baszós lett

 13. Kovács Normen

  Kövesdi csicska

 14. Dávid

  Szar lehet mindenkit utálni... 😅

 15. Gergő Magori

  ez az ízig vérig 2.0

 16. Tydol Justin

  Comment je m'attendais pas a un fit magyar frenchi sur m'a playlist jo rap koszi Nice surprise ;)

 17. István Dublinszki

  Fúúúúúúúúúúúú !!!

 18. Tibor Szemes

  Már vagy százszor meghallgattam, de csak most tűnt fel a nagy lópikula benne. :) Pont az ilyen kis "finomságok" miatt hallgatom Funkot...

 19. BVPHXMET

  100x hallgattam meg es meg mindig hibatlan

 20. Gabor Forrai

  166 horogkeresztény befakkolta a semmit

 21. György Somogyi

  Utálom ezt a szót de ez zseniális..

 22. B Tamás

  Naabammeg... Ez komoly lett🚀

 23. T.E.S. UA

  Kárpátalján is teljes hangerővel! Látnád a miliciát beregszászba mikor értik is meg nem is értik a szöveget, ami bömböl az okkón.

 24. Zsombor Gindl

  Tudom hogy nem mostani zene de akkoris durva hogy eckünek a fotojába belevágtad a baltát

 25. Roland Szépvölgyi

  😄😄😄😄🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍👍👍

 26. atiscsabi

  XDDDD

 27. József Dézsi

  2 es villamos vasgyár 👌 na meg a bunker......

 28. fef29x

  Többszöri meghallgatással hígítsátok elvtársak mer nagyon tömény!

 29. wlog heni

  Szia! Nemrég még azt sem tudtam, ki vagy, egy barátom küldte át egy számodat, amit nem értettem, megkérdeztem hát a hallgatóidtól, mibe cseppentem bele? Válaszként átirányítottak a Progresszor csatornára... Ott nyilvánvalóvá vált számomra, hogy korrekt, egyenes, igaz ember vagy, így érdekelni kezdett a zenéd, az imént hallgattam először valamit tőled, és el kell mondjam, minden hozzád fűzött reményemet beváltottad! Köszönöm!

 30. László Braskó

  Uh de jo szopós szája van😍.

 31. Zsolt Halmai

  Ezt hívják úgy, hogy TÁRSADALOMKRITIKA. A magyar rapzenészek 98%-a elfelejt ezekről a valós dolgokról megszólalni. Tisztelet Funknak ezért!

  1. Martin Nagy

   Ami azt jelenti ő az aki a mai napig nem adta el magát.✌👊 "keep it real"

 32. thevirag91

  💗

 33. Roland Kósa

  Marha jó zene! Jó a szöveg és a zenei aláfestés. Lő a sája, mint a géppuska.

 34. puding140

  még ilyet!!

 35. rolandvideoi

  "Tombol a koronavírus-járvány, rokikártyás merdzsó parkol a járdán... XXDD :DDD

 36. Arctic Autumn

  Sajnos igaz... Pedig a kommentek alapján lenne igény igazi Hip-Hop-ra. 😉

 37. Force Gee

  Azt valaki írja már meg, hogy az aktuálpolitikának mi köze van bármilyen 1000 éves ereklyének? Szent István mit teher arról, hogy 2020-ban mit csinálnak a pártok (bármelyik legyen is éppen hatalmon, mindegy)? Ezt nem basztatásból írom, valóban érdekelne, ezért kérem csak olyan válaszoljon, aki érdemben tud.

  1. Force Gee

   @wlog heni VÁLASZ HARMADIK RÉSZ: 14. A társadalmi felelősségvállalás napi 24 óra, csak a sok faszkalap (mindegy mi a vallása vagy a politikai hovatartozása) ezt elfelejtette már rég, mert az ember egy gyarló állat, amely egy valamitől retteg a legjobban: a felelősségtől. 15. Ismét mondom, nincs fogalmam arról, mi lett volna, ha nem István győz, de egy biztos. Az addigra már elkeresztényesedett, és kellőképpen korrupt birodalmak lesöpörtek volna minket a térképről. Lehet elmélkedni azon, hogy de hát mi milyen jó harcosok voltunk, meg sokan is voltunk, meg stb... De meddig turtunk vona kitartani? 10 évig? Vagy 100? Szerintem a mi szempontunkból mindegy, hogy 1010-ben vagy 1100-ban pusztul el az utolsó magyar... Esetleg 1500-ban... Nem mindegy? Egyikünk sincs 500 éves... Ebből a szögből nézve számomra elég meggyőző az érv István döntése mellett. 16. A magyarság nem a kereszténység miatt szűnik meg, annak pont az ellenkezőjétől. A mai fiatalok beszopják azt, hogy nem kell gyereket szülni. Ezt ne ma keresztények mondják, leginkább az ateisták, illetve más vallások követői, akiknek ez a progpaganda remekül jön, hiszen így el lehet sorvasztani társadalmakat vérontás nélkül... Nehogy már a népességfogyás is az én hibám legyen. Vagy dugjak meg mindn nőt, aki él és mozog? 17. Azt, hogy én mit engedek meg, kérlek ne te döntsd el. Különösem úgy ne, hogy magyar állampolgárként minden rendelkezésemre álló eszközzel támogattam - és támogatom - a külhoni magyarságot. Szavazásokkal (pl. egy csomó internetes/személyes aláírásgyűjtést támogattam eddig is, ha egy ügy mellé oda kellett állni elutaztam bárhová, országhatáron túlra is természetesen, ha volt miből adományoztam akár pénzt is. Lehet, hgoy ennél is többet kellene tenni, de szerintem - visszatérve a felelősségvállalásra - így is túlteljesítettem a magyar átlag 99%-át. Több magyar barátom van határokon túl, mint a lakosság döntő többségének, ha Magyarországon akartak dolgozni vagy eltelepedni, amennyit tudtam ,segítettem és segítek a mai napig. Ezen felül mér csak törvénytelen eszközök állnak rendelkezésemre, például illegálisan fegyvert vásárolni, és egyedül megtámadni különböző szuverén államokat. Komolyan ezt várod el tőlem? Azért az elég komoly, hogy nyíltan a halálomat kívánod... Szerinted hány perc alatt lőnek agyon, ha én ezt megpróbálom? De most komolyan... No, ezen sikerült mocskosul felháborodnom... 18. Celebeket nem szoktam imádni, de például ez alatt a videó alatt elég sok "celebimádót" találsz, akik pont azt imádják, amiről te rámokádtad ezt a sok szart, csak épp a másik oldalról. Most erre mit mondjak... 19. Bizonyos értelemben véve szerintem is visszajlődtünk, de azt - mint az összes többit is eddig - kikérem magamnak, hogy én ezt dicsőíteném. 20. Elnézést, ha valamit kihagytam. (Ezt nem cinikus hangnemben írtam!)

  2. Force Gee

   @wlog heni VÁLASZ MÁSODIK RÉSZ: 8. Sok mindent tudok elképzelni. Viszont sem a vér szerinti sem pedig a képesség szerinti "öröklődést" nem tartom tökéletesnek, mert mindkettőben ott az emberi faktor. Egy vér szerinti örökös is lehet a legalkalmasabb egy ország vezetésére, míg a látszólag legalkalmasabb is lehet alkalmatlan. Meg persze fordítva is, hogy a debil gyerek kerül trónra, vagy épp egy géniuszt választ a nép... Számtalan esetben kerültek hatalomra a nép által megválasztott kretének akár évezredekkel ezelőtt is... Hiszen sokszor tettek fel olyan embereket, akik ügyesen csűrték-csavarták a szót, hogy úgymondjam kiváló szónokok voltak, de vezetéshez nem értettek - mint később kiderült. Arról nem beszélve, hogy egy uralkodót élete első percétől kezdve arra neveltek. Nyilván többezer retardált uralkodó került trónra a világon így is, szóval ezt se add a számba, hogy én elfogult vagyok bármely irányba. 9. Nem tudom mit mondott Jézus, sajnos nem voltam ott, bár baromi kiváncsi lennék rá! Sajnos a tanait nagyon sokan nagyon sokféleképpen értelmezik, sokan szándékosan inkább félreértelmezik vagy félre is magyarázzák. Szerintem csodás gondolat, hogy azok számára, akiknek itt a földön semmi nem jön össze, ad egy szalmaszálat, amibe belekapaszkodhatnak. De ez NAGYON nem azt jelenti, hogy annak ellenére, hgoy többre vagy hivatott, a saját nyakad tedd a bitóra... Én személy szerint elég kevés dolgot tűrök el, sokszor lázadok, rengeteg dolog ellen harcoltam már életem során, hol nyertem, hol vesztettem. De sosem hajoltam meg, sosem tört el a gerincem. Viszont a vallás egyik - ha nem a - legfontosabb lényege, hogy ha valami nem sikerül, vagy egy nálad ügyesebb, erősebb, okosabb legyőz, akkor azt tudd elfogadni. Ez számomra rendkívül fontos, mert nem szeretnék gyomorrákban elpusztulni azért, mert gyűlik bennem a méreg, és egy befelé forduló, a világot gyűlölő idegzsába leszek, aki magát emészti, és a saját sikertelen, nyomorúságos helyzetét másokra vetíti ki... Ha jön felé az élettől egy pofon, igenis megnézem, hogy azt el tudom-e kerülni, és ha igen, nyilván megteszem. Ha viszont nem, mert az életben bizony vannak dolgok, melyek erősebbek és/vagy nagyobbak, mint egyetlen ember teljesítőképessége, akkor azt a pofont benyelem - mert nem tehetek mást. De ettől még nem lettem szolga. Pont az ellenkezője lettem, hiszen az ilyen pofonokat (legyen az bármi, amit nem tudsz elkerülni, mert nem rajtad múlik: barátnő elvesztése, családtag eltemetése, munkahely elvesztése, vállalkozás becsődölése, közúti baleset, stb...) túléltem, megvizsgáltam, kielemeztem, és próbáltam úgy élni, hogy ezek többé ne ismétlődjenek meg. Erősebb, ügyesebb, okosabb lettem, mindeközben el tudom engedni a zsörtölődést, a gyűlöletet és a bosszúvágyat. Mert ezek rövid távon lehet, hogy kecsegtetőnek tűnnek, de hosszú távon visszaüt, és az embert magát emészti fel. (Ha vallásosság híján a lelkét nem is, de mondjuk a testét igen... Fekélyek, rákok, agvérzések és egyéb kellemes problémák formájában.) Mivel nekem is volt gyomorfekélyem illetve refluxom annak ellenére, hogy mindent megtettem azért, hogy ne legyen. (Nem győzöm ismételni, az elkerülhetetlen dolgokról van szó. Hidd el, nem segít, ha vizes törölközővel csapkodod egy tank oldalát. Nem győzhetsz. Akkor sem, ha igazad van, és te tudod jobban!) 10. Az oszorok nem akartak arrébb menni, azért tartott ennyi ideig, nem azért, mert lassabb a vonat a lónál... itt jegyezném meg, hogy ha rajtam múlt volna, egy orosz sem megy innen el soha! Élve legalábbis... A fél családom kiirtották, a másikat kisemmizték és földönfutóvá tették. A javainkat elkobozták, és 30 IQ-s retardált tajparaszt geciládáknak osztották szét - egy jelentős részt nyilván megtartva saját maguknak. Sajnos nem rajtam múlt - ez sem, mint oly sok más a világon - és el tudtak innen vonulni. 11. Az jó, ha valaki nem hisz el mindent, és maga jár utána, de azért 2020 környékén ez igencsak ingoványos talaj. Hol jársz utána? Haveroknál a kocsmában? Ők biztos helyesen tudják? Könyvekben? Amelyekről el van mondva, hogy el kell felejteni a tudást belőlük? Vagy az interneten? Ahol a leírtak 99%-a orbitális baromság? És a maradék 1% is ízlés kérdése? Te miben fogsz hinni? Abban, ami valóban megtörtént, vagy abban, ami számodra szimpatikusabb? És mi az ami valóban megtörtént? Neked van írásos emléked 1000 évvel ezelőttről? Vagy mondjuk 2000 évvel ezelőttről? Esetleg még régebbről? Ott voltál? Láttad? Nem. Választottál valamit, ami a TE ízlésednek megfelel. Én is szoktam választani, úgyhogy ezt ne vedd sértésnek! Sőt! Tovább megyek... Minden ember szimpátia alapján dönt! Még akkor is, ha megpróbálsz művelődni, és azt mondom, hogy keresztényként is szeretem az ősi magyar hitvilágot! Elfogadom, sőt, bizonyos értelemben még úgy is élek! Lehet nagyon rossz keresztény vagyok... Hát ezzel is együtt kell élnem, és el kell fogadnom. :) 12. A tizedet szívesen nyögném, sajnos manapság inkább hatvanadot nyögök, mert a bevételeim 60%-a megy el ilyen-olyan adókra meg kiadásokra. Visszatérve a tizedre: azt sem az egyház találta ki, hanem az állami vezetés, amely a korrumpált államvallást használva még több javakat szedett be a népektől. 13. Látod? Van, amiben egyet értünk, de nagyon. Kurvára el kézne kezdeni gondolkodnia mindenkinek. De az egy kicsit necces, amikor magukat gondolkodó emberek addig jutnak el, hogy a keresztények szardarabok, és az ózonlyuk is az orbán miatt van... Nekem ez kicsit kevésnek tűnik, mint gondolkodás.

  3. Force Gee

   @wlog heni Írtam egy 3 oldals választ, nem engedi betenni ide... Megpróbálom darabokban, hátha...

  4. wlog heni

   @Force Gee Történelem... A történelemleckék kevesek ide, ahhoz, hogy egyáltalán kis szikráját is megértsd azt, amiről beszélek. Ahhoz mindent, amit eddig tanultál, ki kell törölnöd az emlékezetedből, és neked magadnak kell minden szempontból vizsgálnod az eseményeket. Egy kis teológia: maga a keresztény vallás elterjedése a világon vajon keresztényi-e? Ismered a magyarok kereszténység felvétele előtti vallását? Hát a társadalmi berendezkedésüket? Valójában mit köszönhetünk Istvánnak? Mit tudsz te azon kívül, hogy pogányok voltunk? Mire tanít a kereszténység? Szolgalelkűségre. Jó ez neked? Elégedett vagy ennyivel? Nézz körül magad körül, mit látsz? Hú, de örülök neki, hogy Szent(!) István megmentett minket a ... mitől is? Jaaaaa, nem tudjuk, mert begyűjtötte a Kárpát-medence összes fellelhető rovásemlékét, és megsemmisítette azokat! Parancsba adta, hogy a róvópálcákat szolgáltassa be mindenki, akinél ennek ellenére találnak, azt kivégzik. Micsoda dicső tettek, emeld fel a fejed, és légy büszke az államalapító királyunkra, aki az akkor már többezer éves írásbeliségünket, és minden egykori hagyományunkat, szokásainkat, és teljes kultúránkat kiirtotta! Megérdemli a tüzijátékot. Ő, és az apja Géza fejedelem, aki az akkori szokásjogtól eltérően a hatalmát gyermekére hagyta, így megváltoztatva azt az igazságos rendszert, ami azelőtt nem vérségi alapon, hanem képesség szerint jelölt ki a pozíciókra embereket, akik, ha nem végezték jól a dolgukat, a nép lecserélte őket. El tudsz ma ilyet képzelni? A nagy demokráciában? Hahh! Aligha... Mégis ez a csúcs. Innen nincs feljebb. - mondják, tanítják neked, te meg jó keresztény módjára ezt elfogadod, még csak arra sem veszed a fáradságot, hogy megkérdőjelezd. Hiszen boldogok alelki szegények, mert övék a nmennyek országa. Jézus valóban így mondta? Tényleg arra tanított, hogy tűrj el mindent, ne lázadj, ne harcolj semmi ellen, törődj bele mindenbe, ami szolgasorsba taszít a földön, és jutalmul tiéd a Paradicsomi lét? Nyögd a tizedet, mert az jó neked, barbár/pogány eleink úgy le voltak maradva, hogy nem ismerték az adót, és annyira fejletlenek voltak, hogy fél év alatt hatszázezer embert technikai segítség nélkül hazahoztak a Kárpát-medencébe úgy, hogy azok minden javaikat, és az útra szükséges ellátmányukat hozták magukkal. Az oroszoknak meddig tartott hazatelepíteni innen a katonáikat vonatokkal? Állatok és minden egyéb nélkül? 15 hónapig barátom! A mai fejlett és civilizáltnak beállított világban ezt a teljesítményt még mindig nem képes senki, de senki megközelíteni se! Milyen lehetett az a barbár társadalom, amely a sztyeppe népét összeszedte, és az utat leszervezte úgy, hogy még a tél beállta előtt sikeresen megérkeztek? Ha kicsit logikusan gondolkodsz, akkor elfelejted, amit tanítottak az üldözőkről, ha pediglen még egy petty magyar észjárással megáldott a teremtő, őseid tanítása alapján cselekszel, mit is üzennek nekünk? Aki nem hiszi, járjon utána! Szerencsére Istvánnak nem sikerült mindent elpusztítani. Nincs arról fogalmad, mi lett volna, ha nem István győz akkoriban, ahogyan nekrm sem. De ideje lenne már rendet tenni a fejekben, és elkezdeni arra használni az agyakat,amire valók: gondolkodásra. Ne mások mondják meg helyettünk, mi a jó és mi a rossz! Látjuk, mire vezetett ez, itt a fenenagy jólét és igazságosság világa. Valóban jó? Nem annyira érzem. Nincs más? Nem is kerestek, az a baj! Társadalmi felelősségvállalás négyévente egy óra. Kényelmes, ugye? Száz éven belül a magyarság megszűnik létezni. Nem én mondom, hanem egy nőgyógyász, dr. Horkovics Kováts János. A barbár Attila átnyargalt egy kontinensen, mikor meghallotta, hogy a rómaiak sanyargatják a népét a Kárpát-medencében. Te meg engeded, hogy a csángókat beolvasszák Moldovában. Olyan rendszert istenítesz, aminek kitalálói embereket állatokkal etettek fel, mindezt élvezettel nézték. Ki a barbár, mondd? Pogány dolog imádni a napot? Azt a napot, mely melengető sugarával életet fakaszt a földben nyugvó csírát simogatva? Jobb celebeket imádni, ugye? Egy egyistenhívő vallás nem pogány. Mégis azt tanultuk, hogy pogányok voltunk. Fényévekre van tőlünk az a tudás, amelyet megtagadunk jelenleg, állítólag fejlődtünk, de a valóság az, hogy visszafejlődtünk, és szánalmas, hogy ezt dicsőítjük.

  5. Force Gee

   @wlog heni Akkoriban sok olyat tettek, amely a mai mértékkel "számítva" valóban barbárság, nem nézheted mai szemmel. Ha így teszel, akkor gyakorlatilag mindenki "barbár állat", aki 1990 előtt született (beleértve természetesen jómagamat is). Valóban így gondolod? Szomorú lenne, ha igen. Történelmi eseményekről pedig nehéz úgy értekezni (egyáltalán nem szánom vitának, direkt kerültem a szó használatát), hogy elfelejtjük megemlíteni azt a tényt, hogy ha nem "erőltette" volna az országra a vallást, akkor mi most nem beszélgetnénk itt. Sem az ország nem létezne, sem pedig mi. Akkor nem egy rokon került volna felnégyelésre, hanem először az ország, aztán szépen sorban minden és mindenki más is. István átlátta azt, hogy nem lehetsz Európa kellős közepén "ellenálló", mert darabokra tépik az országot és minden lakosát. Vagy így, vagy úgy, de "igazodtunk" volna. Szerinted egy barbár állat volt, szerintem meg mindannyian az életünket köszönhetjük neki. (Javaslom valamelyik nívósabb történelemszakon az első 2-4 félévet látogasd meg és hallgasd végig. Biztosan árnyaltabb lesz a véleményed. De ha már mindenképp hasonlítgatni akarjuk, akkor nem értem, hogy azok, akik az aluljáróban késelgetik egymást, azok miért "menők", Szent István meg miért nem az. Nem csinált durvábbakat, mint amikről egy átlagos repper beszél 2 perc alatt...

 38. hungaryfun1991

  Már MC Solaarnal is bejött ez az alap: husel.info/video/video/wKKwk5J13XrcaoQ.html

 39. Nikon Beatz

  NAGY VAGY BáTTYA !!!! ADGGGYáááL NEKIK !!!

 40. Ste Ker

  sok.bohoc rapper kapja !!! 😎😎😎🙏🙏🙏

 41. Sandor Bogdab

  Baszot jó lett ! 👍👊🏼

 42. Don Dumbledore

  Dalszöveget miért nem lehet erről a dalról találni sehol?

 43. Balázs Hauck

  Egy költő vagy bazdmeg!!!

 44. Norbert Solymosi

  Nagyon király lett ! Irodalom :D

 45. gorten1424

  Ez is oriasi lett!! Igazi gangsta'rap

  1. TheSaddyBaddy / PureSound

   Köze nincs a Gengszter Raphez. Ez real hardcore Hip-Hop.

 46. Makkos Bandi

  n°1 beef + flow

 47. Kelemen Renáta

  ❤️😍

 48. zsolt antal

  Big

 49. Gerhard Haas

  23 éve vagyok Metal rajongó de a Te zenéidet egyszerűen imádom.

 50. kekprofet

  Horogkeresztények, nácik, te miről beszélsz ember :D :D :D

 51. Jomakhan Ehsani

  Kiigazodáshatatlan

 52. thevirag91

  🔥🔥 🔥🔥 🔥🔥 🔥🔥 🔥🔥 👌

 53. Brrr CSKSNKDLOFFICAL

  Kijöttek a rendőrök olyan hangosan hallgattam🤣🤣

 54. Kicsinko07

  Ez az album jól reprezentálja a feudalizmusba visszatántorgott nyomorult társadalmunkat, amihez képest még a kádár éra is progresszív volt.

 55. The Flavour

  Ez kemény.

 56. Norbert tóth

  Á men!!!

 57. PoPa Music

  Szarrrrr

  1. PoPa Music

   TheSaddyBaddy / PureSound 🤣

  2. TheSaddyBaddy / PureSound

   Te meg csicska vagy.

  3. MGTKRM

   Előbb nőjjél fel, kis habiszti kölyök!

 58. Dániel Polányi

  Una musica brutal

 59. Zsozsika Papp

  2020 ??

 60. Csaba Magyar

  Muzulmánokról is írhatnál hasonló dalt !😁 Mit gondolsz mit csinálnának veled ?😁

  1. Csaba Magyar

   😁

  2. Csaba Magyar

   @wlog heni Te se !

  3. wlog heni

   Ne keverd a szezont a fazonnal. Az egy más téma.

 61. Carathil

  "Lehetnél te, vagy akár én..."

 62. Áron Kovács

  Az egyszemélyes hadsereg!!! Respect szegedről!!!!

 63. Lehel Bálint

  2020 ! valaki ?

 64. András Csabai

  A kommenteket olvasgatva, már ide is ért a kormányt védeni próbáló kamuprofil hadsereg. Főként metált hallgatok, de köszönöm, hogy ezt megcsináltad, Spotifyon már pörög is az album. Őrületes nagy respect!

  1. Kicsinko07

   Nem gond, szagról felismerni őket, mocsár és szarszag lengi körül őket :-)

 65. László Gábor

  Hidegrázás!!! Ismét egy olyan alkotás amit senki nem tud megütni itthon! A megjelenés napjától kezdve nem tudom megunni a lemezt! A 2000-es évek elején kijött Rapmotel lemez tudta nálam elérni ezt a szintet, hogy szinte megunhatatlan lett.

 66. Toxxy Farkas

  Klippel együtt még odabaszóbb!!

 67. Nikolett Kovács

  "Megy a rap-karaván, suhan a kerekén Mindenki karakán, lóg a hip-hop kebelén A nagy arcod paraván, mosoly a peremén Ásó-kapa ám: ennyi lehet a nyeremény..." 😉😎✌️

  1. Szabolcs Horváth

   Meg az is lehet a nyeremény, hogy a szakma normális irányba indul... ha érted miről beszélek...

 68. MGTKRM

  Volt egy hozzászólás (de már nem találom), hogy Tőkést miért martad be, nem szép dolog, stb. Na neki mondanám, hogy Lacibá johannita rend tag, mely rend egyenes ágú kapcsolatban van a szuverén máltai lovagrenddel. Ajánlom mélyebben tanulmányozni ezen rendek eredetét/kapcsolatait/tagjait, meglepő dolgokra lehet bukkanni! ;) Az már csak hab a tortán, hogy EP* képviselő is volt, alelnökként abban az időben (2010-11), amikor előkészítették a 2012.01.01-től üzembe helyezett diktatúrát. *( 2010 júniusában az EP-alelnöki posztjáról leköszönő Schmitt Pál utódjául jelölte a fidesz, majd az Európai Néppárt frakciója meg is választotta. - Forrás: Wikipédia)

 69. Kornel Miháldinecz

  Ezeknek az okosoknak elég 1 zsák Krumpli is.

 70. Eater of Souls

  Funk olyan most, mint Hofi Géza volt anno

 71. Zoltán Bóka

  Nagyon jò!végre hip hop

 72. hód ravasz

  VArázslatos (szent)szép beszéd

 73. hixbozon

  Funk ez jo lett !!! Barcsak tobben ertenek.....

 74. soltesz tamas

  Nagyon cool grat!

 75. Olivér Nagy Olivér

  Rag rimek, rag rimek mindenhol 😍😍

 76. Werner Heisenberg

  hát ja, a hiphopnak szólnia kell valamiről, szép munka

 77. Magyar a Hun

  Kis nyomi habiszti rapper. :) DEUS VULT

 78. áron bármi

  Respect xxker melleted béke

 79. Zsolt D

  Hatalmas !!!!

 80. kristóf Arnold

  Zseniális. Jó kedvet csinál a zenéd minden egyes alkalommal! Köszönöm. 🙃🙃🙃

 81. balázs kovács

  Nem vagyok nagy Funk Fan de, ebbe az egy számba több munka és tartalom van mint a sok "gengszter" rapper egész karrierjében...

 82. Sándor Kádár

  Remek szám lett. Köszönjük!

 83. P3Z MUSIC

  ez egy fos.

 84. Katalin Szarka

  Hol készült a klipp?

 85. Barna Lazar

  Eszmeletlen a lirika. Minosegi hiphop 2020ban. Koszonjuk Funk !!!

 86. csaki istvan

  Na ez az barátom ez megint egy nagyon jó videó lett. Csak így tovább... Kérlek..

 87. Jomakhan Ehsani

  Nemtom Furo flow

  1. Jomakhan Ehsani

   Ugyanezt irtam énis... Furi ez a flow

 88. Horvath Gyorgy

  Szìnvonal vègre

 89. Dániel Grúz

  De betalálsz Funk, megint... ✌️

 90. Salem Iszmail

  Ilyet én is tok

  1. MGTKRM

   Mutasd!

 91. kristof varga

  Elmebeteg

 92. zsolt székely

  Mit rak ez a csávó. Nagyon ott van :)

 93. MasterCarbon

  Remélem ezt a kormánykritizálós stílust sosem fogod abbahagyni! :D

 94. Richárd Sipos

  Egyik kedvenc Dalom az albumról, a klipp is szuper lett! Csak így tovább!

 95. papamaciüzemmód mindentismegoldó

  Ellátóházban együtt fogjuk üvölteni , hogy mindenki is meghallja.

 96. papamaciüzemmód mindentismegoldó

  Na helló röfik👌👌👌👌👌😂😂😂😂😂😂

 97. Rezervátum

  Tökéletesen szedi össze, mi a gond azzal, ha az állam és az egyház olyan undorítóan fonódik össze, mint nálunk.

 98. Pudvás Dzsáfárka

  Príma cucc.

 99. Nándor Árnhoffer

  szocik alatt mág stadion se épült, de felvettek 8000 milliárd forintot

 100. Szilvia Pocsainé

  B.A.Z Megye előre!