Iratkozz fel a csatornámra, csak egy klikk: tinyurl.com/SubsHandras
🤗
Támogass kérlek: patreon.com/handras
Instagram: instagram.com/handrashu/
Facebook: facebook.com/Handras-309051276231390/
Blogom: www.handras.hu
Ezeket használom: kit.com/Handras

 • 461
 • 37 745 461

Megjegyzés

 1. Ferenc Agardi

  Izrael ben 1 autobasn max 1 ember lehet. Szual lehet eljön az 1 személyes autok ideje. Minden esetre a legjobb mobil karantén a kocsi. Szóval szerintem amire majd a döntéshozók kezdik értani mi is van utána ez lesz az irány.

 2. Laszlo Visnyei

  Az autó alapvetően három dologra kell: 1, munkába járni - a homeoffice nagyon sok embernél lett megoldható, 2 - szabadidő/turizmus az értelmetlen bolygópusztítás ikonja. 3- és ez a legfontosabb - hogy el akarja költeni az ember a pénzét, mert esetleg nem akarna annyit dolgozni, és mi lenne a profittal meg a gazdasági növekedéssel... Jó lenne egy olyan világ, ahol racionális mennyiségű autó, étterem stb van, és kevesebb munka.

 3. SyM bioTe

  Azért van ahol adakozgatnak. pl.: 444.hu/2020/03/27/kozadakozasbol-vett-maganak-a-koronavirust-kimutato-pcr-diagnosztikai-gepet-a-berettyoujfalui-korhaz Meg azért FB-n is látni, hogy mindenki maszkokat gyárt, audi vett lélegeztetőgépet meg védőfelszerelést, sok taxis ingyen fuvaroz eü. dolgozókat, az egyszerű halandók pedig tapsolnak és köszönetet mondanak mindenkinek aki most értük harcol. Tény, pont az FB-n nincs gyűjtés. Szóval azért alakul ez, szerintem meglepően jól reagál rá a közösségi média is pont.

 4. the cruising

  65 év felettiek nem.indulhatnak majd parlamenti választásokon a jövőben, mert korona eséllyesek. (Fiatalabbaké lesz a jövő hamarosan) Donald Trump 1946 (74 éves) Róma pápa 1936 (84 éves) Erzsébet királynő 1926 (94 éves) Évekig nem fogják tudni rejtegetni a világ vezetőit, mert tucat országban tucat protokoltt kell elvégezniük.

 5. Levente Bokor

  Hol lehet elemzőket olvasni?

 6. shogun 1976

  Nem vagy béna, sőt..... nagyon is jó, de az a baj, hogy az emberek jobban szeretik a youtubos kamu hireket nézni, mint egy értelmesebb müsort! És az a baj, hogy ez most akik értelmesebb témákat csinálnának több ezer vagy + youtuber, azok le vannak szivatva, mert mint te pl: nem tudsz menni tesztelni stb... stb... amit a nézőid, beleértve engem is nagyon szeretnek, szeretünk!! Én is most akartam belevágni egy másik projectbe, de az is halott ügy egy ideig.... Remélem minden megoldódik hamarosan!!! Üdv.: shogun1976

 7. k0d4x

  Csobin hogy all a haziko projekt ?

 8. Hard Player

  Pont erről volt egy videóm. Több ember fog éhen halni a válság miatt mint halna meg a vírustól husel.info/video/video/rmmslrCApa23raI.html

 9. Walter Őri

  Ennek nem az OEM alkalmazottak fogják meginni a levét ergo nem lesz nagy motivációja a vezetésnek hogy lépéseket tegyenek. Például árat csökkenteni, vagy a managerek brutális juttatásait megnyírbálni. Majd a német ällam felvesz x milliárd eurót amit beleborítanak majd az autóiparba. A beszállítók és a kis cégek meg basszák meg kb... Gusztustalannak tartottam eddig is amit a nagy márkák csinálnak de ez se fogja őket észhez téríteni. A Porschenál most kapják meg a 10 ezer euró éves prémiumot.

 10. Kincses Jordán

  Bizony most az van,mint amikor a középkorban a pestis járvány volt,akkor amikor Hunyadi János élt.

  1. Quercuscerriscerris

   Szerintem nem. A több mint 7 milliárd emberből kevesebb mint 600.000 betegedett meg és a betegeknek "csak" kb. az 5%-a halt meg. A középkorban Európa lakosságának több mint a harmada meghalt.

 11. Ggds Fgit

  Minden rosszindulat nélkül... Amikor sajnos oda kerül a sor, azt gondolom, rengeteg család lesz, akiknek a hirtelen jött temetkezési, kegyeleti költségek is nagy fejfájást jelentenek majd.. 😞😶

 12. Bálint Szalay

  A HírTV szervezet gyűjtést illetve több híresség is például Dombovári István illetve nem beszél róla sok ember de M. Lőrinc is egy csomó pénzt ajánlott fel de az tényleg vicces hogy S. György semmit nem ajánlott fel

 13. Szenteszki Ákos F1

  Én azt gondolom, hogy ezt a vírust a természet "ajándékozta" nekünk, hogy mostmár térjünk észhez. Az lesz a baj amikor ez lecseng és mint az állat mindenki el kezd autózni és a CO2 kibocsátás tetőzni fog, de legalább addig is nyugodtabb lesz a Földnek.

 14. Takacsi

  3d nyomtatós közösségben pl elég komoly pörgés van különböző maszkok gyártására amiket aztán visznek az korházakba facebook.com/groups/642708456522842/

 15. Győző Tóth

  Nekem az a véleményem, hogy a leálló autógyártások éppen levegőt adnak a gyáarknak a beigért új elektromos autók gyártásának előkészitésére. Az ID3 szoftver fejlesztésére lehet home office-ban is erőforrásokat biztositani. Amúgy meg ezek a VW ID3 first edition példányok nagyrészt már le vannak gyártva. Alapfunkciók működnek és szerintem ezzel lesznek kiszállitva. Ahogy a TESLA autóit úgy itt is lehet majd folyamatosan kihozni a szoftver frissitéseket a következő hónapokban években.

  1. Andras Horvath

   nem lesz kinek szallitani, mert nem lesz penzuk az embereknek autora

 16. Krisztián Tamás

  Csináld meg az anyázós videót!!!! 🙏💪💪💪 Amúgy teljes mértékben igazad van, tényleg recesszió várható hisz🤷‍♂️ a történelem mindig megismétli magát!

 17. Péter Tóth

  Most kiderült, hogy olcsóbb lenne az egészségügybe többet befektetni. Sőt olcsóbb lenne az egészségre többet költeni. De még most is nyitva vannak a dohányboltok. Pont a környezetvédelem azaz az egészségvédelem kell, hogy előtérbe kerüljön, hogy az emberek immunrendszere és azon belül az emberek tüdeje erősebb, ellenállóbb legyen! A környezetvédelem az ember számára fontos, mert a föld tovább él csak az ember hal ki illetve már most szar úgy kimenni a kertbe, hogy szar a levegő. A mérgező levegő tényleg halált okoz ez biztos. Ezt a dohányzási adatokból lehet látni, mert a dohányfüst az mérgező levegő. A dohányzás miatt óránként 3 ember hal meg csak Magyarországon. A dohánybolt példa is elég rossz példa a gazdaságvédelemre. Dohányboltokat ugyanúgy be kellene zárni mint a környezetszennyező autókat gyártó gyárakat. Persze csak akkor ha komolyan vesszük a korona vírus halálozási adatait akkor komolyan kellene venni a dohányzás halálozási rátáját is! (Egyébként a Notre Dame is egy eldobott csikk miatt gyuladt ki, mert a tahó munkások nem csak ott dohányoztak hanem el is dobták a csikket.) www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/tobacco

 18. Színes világ

  Kedves Horváth András! Ne haragudjon meg, nagyon szèpen kérem, amiért ilyen negatív megjegyzést fogok hozzáfűzni ehhez a videóhoz, de én úgy gondolom, a gazdaságban nem csak és kizárólag az autóipar részleges leállása jelenti a legnagyobb financiális problémát! Gondoljunk csak egy egyszerűnek tűnő példára, a tisztítószer, vagy éppen a kézfertőtlenítő gél gyártó cégekre. Ezek a cègek sem tehetik meg azt, hogy egyik napról a másikra, csak úgy, a semmiből becsukják kapuikat. a gyógyszeriparról élelmiszer ellátásról ne is beszéljek. Személy szerint úgy gondolom, az autózás nélkülözhető, és vállalható kompromisszum a jelenlegi helyzetben. A tömegközlekedés tudomásom szerint Budapesten is működik kisebb - nagyobb korlátozások mellett.

  1. Andras Horvath

   nelkulozheto igen. kiveve ha 13 millio ember utcara kerul...

 19. Győző Tóth

  Úgy hallottam, hogy a nevadai gyárat is bezárták. Most lélegeztető gépeket kezdenek gyártani. Miután nem csak a TESLA hanem az egész amerikai gyártócégek bajba kerülnek, ezért korlátlan hitellel megmentik az összeset. Trump már alá is irta a gigacsomagot pénteken.

 20. mebefog

  A pénz nem old meg semmit. Ha nincs mire beváltani, max a wc papírt pótolja.

 21. alebidogas

  Ket hete fizettem be kozel 2 millio forint adot. Sajnalom, ha korhaz helyett kisvasutat meg stadiont epitenek belole, meg a haverokat szponzoraljak belole. Nincs tobb.

 22. Bencze

  "hagy indítsam" - óóó uramisten, hadd! olyan, hogy "hagy" nem létezik, hallottam / láttam már de elég ritkán fordul elő szerencsére, nem véletlenül A tartalomhoz: úgy tűnik, most az egészségügyi dolgozóknak dolgozniuk kell majd, egész komolyan Olaszországot elnézve, és valószínűleg kevesebb "hálapénzt" kapnak. Romániában fizetések duplázásáról van szó egy olyan helyzetben amikor rengeteg embert kirúgnak, vagy kap egy minimálbért esetleg még egy darabig otthon ülve. Képmutatásnak érzem a dolgot, megy a panaszkodás ezerrel miközben fizetni kell mint a katonatiszt ha komolyabb bajod van, most meg hogy ténylegesen dolgozni is kell az a baj... ezt a járványt nem a pénz oldja meg, jelenleg nem pénz nincsen hanem lélegeztetőgép. Maszkot kerestem amazonon, nincs. Egyáltalán. Új kínai kereskedők ígérik április-májusra de nem érzem komolynak az ígéreteket. Szóval nem az menti meg a világot ha gyűjtünk. Adjunk nekik szállást, vigyázzunk a gyerekeire ha nincs ki vigyázzon rá, adjunk enni esetleg hogy fókuszálhasson csak a szakmai részre de csinálják meg azt a munkát amit elvállaltak. Azért ez nem háború, hogy az életét kockáztatja. Majd ha ráérnek akkor meg szüntessék meg a hálapénzt és akkor lehet beszélni arról, hogy mekkorák a reális kereset elvárások és hogyan lehet azt elérni.

 23. Ferenc Tóth

  " hitel vàlsàg, banki vàlsàg" A bankok mögött magànemberek vannak. Orszàgok, àllamok magànembereknek kezében lévő bankoknak tartoznak. Mint anyagilag, mint döntéseik utàni felelősséggel. Akkor kik is irànyitanak, kik mozgatjàk a vàlsàg szàlakat? ( költői)

 24. Galantai Thomas

  A 2008-as hitelválság óta megduplázodott az emberiség eladósodottsága. Semmit nem tanultunk. A német állam már 1,2 billió Euró segitséget tervezett be. Ez egy elképesztö összeg, ami nem áll a kormány rendelkezésére, ergó hitelt vesznek fel. (kötvényeken keresztül, de az mindegy) Az olaszok 800 milliárd Euroról beszélnek, egy vasuk sincs. Minden országban ez a helyzet, a menthetetlen örületet akarják történelmi szinten példátlan mértékü eladósítással menteni. Nem fog menni. A kapitalizmus jelen formája semmi képpen nem volt fentartható, aki ezt elhitte, annak a közeljövö nagyon fog fájni. A Korona vírus nem az ellenségünk, hanem a természet hirnöke. Vagy leáll az emberiség, vagy beledöglik a saját egoista, mértéktelen örületébe. 1929-ben összeomlott Németország gazdasága. Mi is történt? A Ruhr vidéki sztrájkok miatt leállt a termelés. Ez dominó efektus volt, áruhiány lett a vége. Mit tett a kormányzat? Elkezdett fedezetlen pénzt nyomatni a gazdaságba. De attol nem lett több kenyér, csak mertéktelen infláció. Az akkori Deutschmark, két hónap alatt összeomlott. Majd jött Hitler... Mit tesz a mai elit? Tele akarják pumpálni a világgazdaságot fedezetlen papirral, azt is javarészt hitelre. Remek!

 25. Baracska Tibor

  Szép macsek! A használtautó piacon talán van még némi esély, nyomott áron. De minden iparban most a használt lesz a keresettebb, minél alacsonyabb áron.

 26. White Wolf

  Bloomberg saját zsebből 40 millió dollárt és éjjel-nappal dolgozik hogy legyen mindehol lélegeztető satöbbi. Érdemes követni a FB-on.

 27. Barnabás Gőgös

  Nagyon rendben van ez az epizód. Illetve semmi sincs rendben, mert neked lesz igazad. Csak az idegenforgalom Magyarországon a GDP 7%-a. A Tesla helyében gyorsan átállnék lélegeztetőgépre és maszkra, ahogy a BYD megtette Kínában. Viszont a válság mindig lehetőség is. Az e-mobilitás is nyerhet ezen - de nem idén.

  1. Andras Horvath

   nevadai Tesla atall lelegeztetogep gyartasra

 28. G3F0rc3

  Nem tudom mikor készült ez a videó, de az autógyártók már elkezdték gyártani a lélegeztetőgépeket

  1. Andras Horvath

   kedden vettem fel asszem

 29. Blake Baxter

  Felesleges itt rizsálni.... Az egész globális mobil piac profitjának 66%!-t az Apple fölözi le, második a Samsung 17%-al és az összes többi gyártónak jut 13%. Ebben az egyetlen mondatban benne van a lényeg.www.forbes.com/sites/johnkoetsier/2019/12/22/global-phone-profits-apple-66-samsung-17-everyone-else-unlucky-13/#19ae66362ff3

 30. Bálint Kamara

  Herczeg Zoltán Szemernyi kétségem sincs már, hogy ez a Cov-19 nem a betegség, csupán a tünet. Megsebzett Földünk megmutatja nekünk, milyen érzés levegő nélkül, milyen az, ha beteg a tüdőd, ha elszaporodnak testedben a paraziták, ha megfojt a gyilkos kór. Engem ez az egész az irdatlan erdőtüzekre emlékeztet, amikor az Amazonas vagy Ausztrália őserdei lángolnak, haldokolnak. Oda Földanya tüdeje. A természet válasza: oda az ember tüdeje. Mindkét katasztrófa tünet, jel, vészharang, hogy embervírus állj le a szennyezéssel, vírusember állj le a pusztítással, emberparazita állj le a mértéktelen fogyasztással, kezdj gondolkozni, érezni végre! Mi, vírusemberek ezer évek óta pusztítjuk élő, lélegző, hatalmas, zöld tüdejű bolygónkat, most válaszul megmutatja nekünk, milyen is megsebzett, fertőzött, beszűkült, vizenyős tüdővel élni, levegő után kapkodva halni. Amint fent, úgy lent - mondta Hermész Triszmegisztosz sok ezer éve. Ma is igaz, ezt látjuk most kicsiben, az emberben ugyanaz, mint nagyban, az Anyatermészetben. Egyként, együtt haldoklik a vírusember a Gazdatestével. Ezért egész biztosan nem lesz elég a tünettel foglalkozni, de a betegséggel kell! Ha nem áll meg az ember a pusztítással, fogyasztással, kifele éléssel, rohanással, hazugsággal, meneküléssel, nem lesz gyógyulás. Figyeld meg: épp csak bezárkóztál, lelassultál, megálltál, máris látszik egész Kína a műholdról, Pekingben újra lehet levegőt venni. Minden mindennel összefügg. Rajtad múlik a megváltás, soha nem a másikon. Rajtunk múlik a megváltás, mirajtunk, 7,8 milliárd emberen ezen a szent, élő bolygón. Most gyakorolhatsz ténylegesen klímavédelmet. Nincs is más lehetőséged, most vagy jó helyen, most vagy tudatos, most cselekszel helyesen, ha csendben kussolsz és nem csinálsz semmit ember. Vajon, ha mégis eltüntetik ezt a tünetet a tudósok, politikusok, szakértők, vajon megvárjuk a következő, még nagyobb jelet vagy tanulunk ebből? Újrakezdjük a 10.000 forintos repkedést, újra eldobjuk a csokipapírt, újra génmanipulált kajákat zabálunk, újra megvesszük-e egy év után az új telefont, az új tévét, az új táskát, az új cipőt, újra magasról leszarjuk-e a másikat és telibe a környezetünket vagy tanulunk belőle, és ettől fogva visszafogottabban, tisztábban, lassabban, koncentráltabban, tudatosabban, hasznosabban, egymásért és önmagunkért fogunk-e alázatos, a természetnek tetsző, hasznos életet élni vagy mégis szarunk rá megint? Mi lesz, ha ennek vége? Mi lesz, ha már nem lesz ennek vége? Mi lesz, ha az egésznek vége? Van ám min gondolkozni kedves Barátaim, ennek jött most el az az ideje, két hete folyamatos, megállíthatatlan, online, bugyuta, buta idétlenkedés helyett... Rajtam mindenesetre ritkán érzett, mindent átható, tökéletes nyugalom lett úrrá, mióta leállt a Föld, leállt a vírusember. Különös, jóleső, megnyugtató, igaz érzés, magam sem értem. Hála, hála, hála!!!

 31. Robert Anthony

  András akkor mind meghalunk nem lesz több műsor ? 😬

 32. dkis100

  Az valahol érthető, hogy a vírus kapcsán orvosi készülékekre miért nem gyűjtenek most: a vírus kapcsán akkor a kereslet a kezeléséhez szükséges eszközökre, hogy egyszerűen nem a pénz hiányzik, hanem maga az eszközök nem elérhetőek. Csak egy példa, szájmaszkot nem tud szinte senki sem venni a patikában, hiába jön holnap több millió, az kell az egészségügyiseknek, közmunkát ellátóknak, mivel ezek egyszer használatos eszközök, ha csak mindenki 10 db-ot használ egy héten, akkor 3 millió eszköz 300000 embernek elég, nagyságrendileg ennek a 100x kellene, hogy mindenki vehessen magának a patikában, ha lenne annyi elérhető az ország számára, akkor lenne értelme azt támogatni pénzel, addig inkább azt kellene megtanulni, hogy lehet gyártani ezeket. Az orvosoknak lenne értelme pénzt gyűjteni vagy van értelme az időseknek segíteni a bevásárlásban, most az a válság különböző ágazatokat különböző módon érinti, nem olyan jellegű, mint a 2008-as, hogy eltűnt egyszercsak a banki pénzek mögül a fedezet. Ez a válság nem azzal kezdődött, hogy nincs pénze az embereknek utazni, hanem azzal, hogy nem akartak, majd nem lehetett utazni, pedig lett volna rá pénzük. Az autógyárak is azért álltak le, mert vagy nem volt már olyan élénk a kereslet mint eddig a vírus miatt, mert az emberek azzal foglalkoztak, hogy autót vegyenek, másfelöl a gyárak a saját dolgozóik megvédése érdekében zártak be, hogy egymást ne fertőzzék meg munka közben. Harmadik talán a legnyomósabb ok, hogy nem kaptak alkatrészeket a beszállítóiktól, mert kínából azok nem érkeztek meg, szóval itt is a termék hiány van, nem a pénz hiány. Sokan még mindig tudnak távolról vagy bejárva dolgozni, csak bizonyos szektorok sínylik meg jobban, mások meg egyszerűen kaszálnak lásd Lidl vagy Auchan, soha nem látott mértékű vásárlói megrohamozások voltak az elmúlt hetekben. De ugyanígy akár az említett bútor gyártó cég ugyan bezárt, ilyenkor az emberek elhalasztják a fejlesztéseket és az adott szektor leáll. Viszont a pénz nem tűnik el a zsebükből (hacsak nem válnak munkanélkülivé közben), ezért elhalasztgatják a fejlesztéseket, bútor, ruha, autó vásárlást (bár azt a netről is lehet). Valószínű aki a családi kasszában jól gazdálkodott van néhány havi esetleg évi megtakarítása, ha lecseng a vírus, akkor megy és megvásárolja az elhalasztott dolgokat, ami elkezdi majd beindítani a keresletet és a kérdés az, hogy létrehoz-e kínálati hiányt, ha igen, akkor az árak elindulnak majd felfelé. Az valószínűsíthető, ha a vírus le is cseng, akkor az országhatárok egy jó ideig zárva maradnak, amíg küldföldi irányából vissza tudják hordani a vírust.Ilyen szempontból a légiforgalom utasszállítási részlege van a legnagyobb gondban. A szállodák, éttermek ki tudhatnak nyitni majd belföldi vendégek számára, ha itthon lecseng a vírus, de ehhez az kell, hogy ne legyen több újabb itthoni megbetegedés egy 2-4 hétig és külföldről ne hordja senki se be újra a megbetegedést.

 33. Barnabás Gőgös

  Pár hónapja vettünk PAX gardróbot. Simán kiszállították, de az áruházban kértük. Azt tapasztaltam, hogy az áruházban mindig készségesebbek mint online.

 34. Boros Máté

  Az a baj hogy az emberi gazdaság nagyon érzékeny. Kellene valami egységesítés de sajnos az nem lehet több okok miatt pedig a 20. századba már tervezték ezt

 35. Maros Zoltan

  Teljesen igazad van! Amúgy könnyen ki lehetne deríteni,hogy kik azok akik jól járnak ,nyerészkednek ezzel,csak a pénzmozgásokat kellene felfedni! Még az is lehet, hogy ténylegesen semmi köze holmi Kínai piacnak a járvány kialakulásában. És milyen érdekes, most,hogy mindenki üvöltötte teli torokból, a Szerencsejáték Zrt inkább ajánlja fel a nyereményt a korházi dolgozók között, hírtelen lett egy nyertes!!!!!!!!

 36. corkpainter

  András, fordultál vagy 360'-ot. Volt időd utánnanézni látom. Sajnos jól látod a dolgokat.

 37. Attila K.

  Minek mutatkozol be még mindig a videók elején? :) Amúgy is a youtube csatornád neve a saját neved, gondoljuk hogy nem Kovács Béla vagy :)

  1. Bencze

   Simán lehet, hogy azt az adott videót találja meg először a user. Autó reviewknál idegesít, hogy a tesztelő beül maga mögé, nyugtázza, hogy mekkora a hely de nem mondja el milyen magas - lehet, hogy valamikor egyszer elmondta de hadd ne kelljen kikeressem az összes videóját, hogy kitaláljam, én hogyan férek el benne... :) szerintem ez is kicsit olyan :)

  2. Andras Horvath

   Ha meg nem mutatkozom be, akkor az a baj...

 38. Kránicz Lajos

  13:00 A Kolontári vörösiszap katasztrófánál volt gyűjtés! Sikeresen! Mintegy 5-6 ezer millió(5-6 milliárd!) forint gyűlt össze! Aztán valahogy "ELTŰNT"! =:-O (Volt rá "terv" hogy "roma" kulturális intézményre költik. Mondjuk nem arra adták össze a segítők!!!!!) El van a világban b*szva MINDEN! Itt már csak a tisztítótűz segít alighanem! :-(

  1. robert bognár

   ITT VAN MÁR

 39. Tamás Schneider

  2008-as válságot vissza fogjuk sirni. Ami most jön sokkal mélyebb, sokkal nagyobb negatív hatást fog kiváltani.

 40. Attila Sági

  A dominóelv. Mondjuk ez volt a cél. És sikerült.

 41. Nándor Zápori

  Ciccaa😃

 42. Oszkár Dallos

  Fölösleges itt előre sírdogálni, hogy ez sem lesz az sem lesz. Megnyitják a pénzcsapot és mindent túlélnek azok akik "túlélnek". Külföldön biztosan.. Mo. n is. Az FT (Finacial Times) 18.-i szám: "Coronavirus latest: Bank of England willing to pump unlimited money into financial systems". Az unlimited szót pénzügyekben ritkán használják. Valószínű nem elírás. Szóval az állam orrba szájba fog támogatni mindent. A sok kicsi adófizetőnek mielőbb talpra kell állni hogy újra fizethessék az adókat.

  1. Oszkár Dallos

   @Andras Horvath Komolyan nem aggódom. 2.2 trillió bailout ot aláírt a parókás már most. Itt szépen megfektetnek minden tőzsdeindexet akkor a nagyok bevásárolnak és újraindul minden. Lesz infláció, meg átrendeződés, de nem lesz annyira vészes. Az ECB - nek is a QE programja inflációt kellett volna hogy generáljon, mégis alig volt vmi. 10% ot adok az összeesküvés elméleteknek, de lehet előkerül az a vakcina egy titkos trezorból.

  2. Andras Horvath

   Az ugye megvan, hogy a pénz az nemcsak úgy terem. Ha nincs mögötte munka, akkor egy idő után nem fog érni semmit.

 43. Attila Perlaki

  Most látszik pontosan, milyen is lehetne a levegő, ha CSAK elektromos autók lennének.. ... persze minimálisan nagyobb lenne a hangszennyezés mint most az abroncsok gördüléséből kifolyólag... de nem lenne biztos kerregő dizel hang sehol. 😊

 44. Zsolt Patyi

  Komoly arc vagy rajtam nem fog múlni a nézetséged. A kritizáloidat pedig kb egyetlen video alatt sem értettem.

 45. Forza Juve

  A gazdagok maradnak gazdagok.. A szegények meg még szegényebbek lesznek..

  1. Márton Solymosi

   Forza Juve ez a kapitalizmus lényege.

 46. csvegso

  Az biztos, hogy a lehető legrosszabbkor jött ez a Teslának. Jelentős versenyelőnyben van és végre átment profittermelőbe. Nem vagyok Tesla meg Musk fan, de igazán megérdemelték volna hogy végre realizálni tudják azt az uttörőmunkát amit az elektromos autók terén véghezvittek. Ha nem is mennek csődbe, az szinte biztos hogy a versenyelőnyükből jelentősen veszteni fognak (ha esetleg 1-2 éven belül újraindulna a szegmens). Nem ezt érdemelnék.

 47. Zoltan Szollosi

  Úgy volt hogy új autót veszek de én is m egondoltam magam ha túl élem akkor veszek ha b epusztulok úgy. Se bírom hajtani, iggy hajtom az öreg kocsit amíg gurul.

 48. sygmaone

  Amint ennek vege nagyon gyorsan hejre fog allni a gazdasag. A kerdes, h meddig kell addig varni es mennyi kart okot addig :/

 49. David Gajdics

  Nem tudom, hogy mennyire lenne rá igény, de én elhallgatnék heti 1-2 alkalommal egy órás podcastet az autozásról, az épitkezésröl, meg a vállalkozásról, akár még az Appleröl is Spotify, Apple Podcast, SoundCloud valamelyikén. Tudom, válság van, meg a podcast setup drága, meg alig van szponzor, de neked fix sikered lenne. :) Szerintem a TheVr Happy Hour koncepciója jó is lehetne. - Persze ezt csak lehet, hogy én látom így.

 50. Naplopó homokos

  Mi sorstársak vagyunk andris.

 51. Ádám Lőrincz

  Alaposan átírja az életünket ez a vírus. Jó lenne már látni a végét, de szinten nincs ország ahol javulna a helyzet.

 52. Márk Nagy

  Azért nem gyűjt senki, mert mindenki szarban van és érintett. Mikor egyik napról a másikra megszűnik az állásod, meg a boltban minden kétszer annyiba kerül, akkor nem az adakozás az első, ami az ember eszébe jut.

  1. SyM bioTe

   Mi kerül 2x annyiba a boltban?

 53. Donald Trump

  Te mennyi pénzt szoktál jótékonyságra fordítani?

  1. Andras Horvath

   Sokat. Többet mint gondolnád. Te mennyit?

 54. Sabolch Greba

  Ezért nem az új autó gyártásra/eladására kellett volna élezni az ipart, hanem a szolgáltatásokra (szerviz). Mert a meglévő autókat még most is meg kellene javítani, ha lehetne. A sok gyártósori munkást most át lehetne képezni szerelővé. Szerintem.

 55. Pit Bull

  Akkor most mindenki rohamozza meg az élelmiszer boltokat !!!

 56. alakeli

  Már bocs, de ha utalok 1000 forintot az esőerdőre, akkor arra csak 1000 forintot adtam, az egészségügyre meg minden hónapban hatalmas pénzeket öntök évtizedek óta. A több évtizede öntött hatalmas gempa mellé nem gondolom, hogy még utalnom kéne. Tegye szépen vissza a pénzt az, aki kivette onnan.

 57. Daniel Remenyi

  Szenya a macska :D

 58. Geza G

  jo hogy nem uvegest rendeltel :D nem tudjak megvagni

 59. Benoit Croatinsky

  Ezért lenne fontos tesztelni! Folyamatosan! Az a helyzet, hogy a vírus okozta betegség többeken enyhe lefolyású. Egyrészt a teszt kimutatja azt is, hogy adott személy szervezete termelt-e ellenanyagot a vírus ellen, vagyis már lehet, hogy átesett a vírus okozta fertőzésen/betegségen. Így ezek az emberek mehetnének vissza dolgozni. Vagyis! A gazdaság hamarabb vissza tudna állni az eredeti kerékvágásba! Másrészt jelenleg az orvostudomány - hangsúlyozom: jelenleg - úgy van vele, hogy akik meggyógyulnak a vírus okozta betegségből, akkor azok az orvostudomány jelenlegi - hangsúlyozom: jelenlegi - állása szerint védettséget élveznek. (Pl.: a szintén koronavírus SARS-ból, való felépülés után 2 év a védettség; míg a MERS esetében - ami szintén egy koronavírus - után 1 év.) A visszafertőzés lehetőségét - a COVID19 esetében - jelenleg vizsgálják. Például eddig Kínában, ahol a napokban újabb fertőzöttek lettek, azok teljesen új fertőzött betegek és nem visszafertőződött, a fertőzésen/betegségen már átesett emberek. De például azt is, hogy az ibuprofén alapú gyógyszereket nem szabad használni (mert ezek gyulladáscsökkentő hatásúak és felerősítik a vírus hatását sajnos), azt is csak kb. kéthete tudjuk. Paracetamol alapú gyógyszereket kell használni. Az algopirin bizonyos esetekben csökkentheti a fehérvérsejtszámot (a jelenlegi orvostudomány szerint: a vírus is ezt teszi), ezért nem a legjobb választás! Szóval TESZTELNI! TESZTELNI! TESZTELNI! Ami még fontosabb, hogy maradj otthon!

 60. Seres Szabi

  Istenem hova süllyedt a világ...és ennek az egész vírusnak a pénz az oka...a nagy bankárok kezébe a világ

 61. Dávid Domán

  Magyarország kormánya pedig ezer örömmel költi külföldön a MI megkeresett pénzünket. :/ minden szarra pénzt adunk, mindent külföldről veszünk (paks2, vonat beruházások, gépek stb), ahelyett hogy próbálnánk fejleszteni a MI gazdaságunkat azokkal a külföldre elherdált pénzzel és itthon legyártani azokat a gépeket, azokat a síneket, vagy bármi mást, és ezzel a saját gazdaságunkat mégjobban pörgetni. Csak sajnos már nemhogy a saját gazdaságunkat nem pörgetjük, de még az unióét sem, mert általában ezek a lóvék az unión kívülre vannak lepasszolva, attól függően hogy éppen kinek sz*punk fel. Focistáink meg gyűjtöttek 10 millát, mikor havi 2-3-10 millás fizujuk van, hát még akik nem az országban fociznak, 10x ennyi. Akik meg a tőlünk lopott dellát stócolják legalább most segíthetnének nekünk xd

 62. Róbert Nagy

  Ez a kapitalizmus a hatranyaval eggyut. Na ne ertsetek felre nem szovjetuniot akarok, de nem jo a rendszer. Kulonben az iden gondolkodtam azon hogy kimegyek MO-ra melozni, de ezek szerint nem nagyon megyek sehova. Ha lealna a vilag 1 honapra es az egesz virus ugy lelallna, kisebb lenne a gazdasagi akr mint huzni honapokig. A kutya fekszik, elkezdem nezni a videot ugral, ugat "jatsz velem" muszaj volt leallitani hogy jatszak vele. Egesz nap birt volna jatszani a macskadrol jutott eszembe.

 63. Ezekiel Jr

  Ez az András egy üzleti zseni! Tele volt hitellel mikor még Újpesten lakott, erre beleugrik egy még nagyobb hitelbe és a kiadásait is megsokszorozza a házzal. Közben persze megy a rongyrázás: legújabb iphone meg a többiek. Gondolom már kölcsön kért fűtől-fától és azok az emberek akik hiteleztek neki mind megszorultak, de András nem tud fizetni senkinek! Már a Providenttől se kaphat hitelt mert ők is felfüggesztették a hitel kibocsájtásokat...Ezt tanítani kéne!

  1. Andras Horvath

   fogalom nelkul vagy. fele annyi a hitelem, mint a hazvasarlas elott. nem figyelsz. senkinek nem tartozom, csak 1 bankhitelek van

 64. Tamás Novák

  Enged ki! Ne hagyd magadba! Jöhet a külön videó ⚡

 65. Gábor Magyar

  Kínában már újraindultak a gyárak. A németeken sok minden múlik, szerintem megoldják. Hogy nálunk mi lesz? Ha a kormányunk továbbra is össze-vissza beszél, nem sok jóra számítok.

  1. Zoltán Tóth

   azért erről kérdezz meg kínaiakat is... pár létfontosságú cikkeket gyártó üzem indult újra az érintett tartományban.

 66. Edina Sztancs

  Nem kell sajnálni az autóipart elég profitot gyűjtöttek eddig is, csak ezt sajnos nem akarják kiosztani most inkább elbocsálytanak embereket helyette ez a baj. Lelassulunk, de nem megy a világ tönkre! Olyan világ lesz mint 70''években= nyugalmas.

 67. Guszti Mezei

  [email protected]ás Horváth első nek jött ki számítógép apple nek 🙂

 68. Zsolt Kósa

  Teljesen igazad van

 69. István Major

  De talán ha vége ennek a káosznak akkor helyre állnak a dolgok. Reméljük ez minél elöbb lesz.

 70. Gábor Fekete

  Az ember vet, majd amit vetett azt fogja learatni. Igaz ez egyénileg és kollektívan.Most az aratás szakasz van . Mondhatnánk finoman leckéztetés.Érdemes ezekben a napokban átgondolni azt hogy mit is tesz az emberiség a bolygóval. Nagyon sajnálnám azt, ha pont az elektromos autózás lenne a helyzet vesztese,és azok az emberek akik már egyénileg is próbálnak változtatni az életvitelükön a hozzáállásukon a világhoz. Unalom esetére egy kis javaslat: van egy külsö világ amikor az ember kifelé tekint, viszont van egy belsö világ amikor az ember befelé tekint. Ott bent is rengeteg csoda vár a keresőre. Köszönjük a sok hasznos videót. Szebb jövőt mindenkinek.

 71. István Máté

  A baratom facebook-on latott gyujtest a korhazi dolgozoknak.

 72. MurderCorp Gyilkossagzrt

  Még nem néztem végig a videót, de remélem nem pénzt akar megint lejmolni...

 73. László Langó

  Azzal egyetértek, hogy most válság lesz, de azzal nem, hogy az emberek nem mozdultak meg. Nézz szét a facebook-on, soha ennyi megmozdulást még nem láttam, mennyien kezdenek el önként maszkokat varrni....sokan kórházaknak, nővéreknek varrnak....cégek adnak beszerzési áron alapanyagot......az ország megmozdult. Ha bent jársz este a városban, nyisd ki az ablakot, halld meg az emberek tapsát, halld meg, hogy az emberek egyként állnak az egészségügyi dolgozók mellé, a taxisok ingyen hordják őket...még sorolhatnám. Én látom a szándékot, látom az emberekben a jó szándékot, meglepő, hogy mennyi ember van aki segítő kezet nyújt, mennyi az Önkéntes. A minap olvastam egy szerb kamionsofőrről, aki a szigetszentmiklósi Shell kútnál ragadt a lerobbant kamionjával, keress a történetre. Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, és hogy mennyien segítettek neki, örömmel tölti el az ember szívét, ha látja mások önzetlen segítségét. Ha lehet egy észrevételem, ne légy ennyire negatív, még úgy sem, hogy most rossz a helyzet, nem hiszem, hogy a negatív tartalmú videó mivel nincs pozitív üzenete növeli a nézettséget. Én próbálok a jövőre koncentrálni, összehúzni a gatyaszárat, és túlélni a legnehezebb hónapokat, tudva, hogy utána megint csak jobb lesz. Mivel az olajár összezuhant, és valszeg tovább fog zuhanni, igen ez is betesz az elektromos mobilitásnak, ezért kell versenyképesnek lennie, és itt jön számomra a Toyota, ők azt mondták a lítiumos aksik túl drágák......egyenlőre igazuk lett. Tudjuk, ha durva válság lesz nem nagyon vesznek majd 50e euro-ért hitelre nyugaton Tesla-t, és nem akartam rosszmájú lenni, sőt sokaknak nem lesz majd pénzük hitelből azt fizetni.....szóval úgy gondolom az erősek megmaradnak, a gyengék elbuknak, lehet az autóiparban is itt van már az ideje. Várom a következő videót, ami remélem pozitívabb lesz. Ja és még egy kérdés, ha Musk úr akkora zseni, akkor miért nem ismerte fel az adott helyzetet, és miért nem gyárt lélegeztető gépeket? Azokra most óriási igény van, vagy miért nem nyomtat 3d nyomtatóval maszkok millióit, igény az lenne rá. Vannak cégek, akik már rámozdultak az igényekre, ő miért nem tud? Azt jól látta, hogy 1000 dollár körül kibocsájtottak egy csomó részvényt, a többi dolgot miért nem látja. A legjobb példa, a Mol most nem ablakmosót gyárt, hanem kézfertőtlenítőt....változnak az igények, két féle cég van, az egyik alkalmazkodik, a másik elbukik.........azért köszönöm a videót, még ha egy kicsit le is hangolt, talán ha a legvégén a macskával köszöntél volna el ,egy kicsit pozitívabb lett volna a videó.

  1. Bálint Szalay

   Akikről te beszélsz az nagyon jó de az a baj, hogy ők leginkább kis emberek mármint nem dollár milliárdosok az András azokról beszélt akik dollár milliárdok és nem tesznek ilyenkor semmit

 74. János Rajczi

  Most csinálhatnál állatos videókat, s egy egészen más rajongótábor növelné a nézettséged. A macska érzi ezt, tudja, hogy neki is kell szerepelnie. Bizz az állatok ösztönében. Nálunk 4+2 kutya van, amikböl 4et szoktam párosával sétáltatni. Ők nagyívben tesznek a járványra, velük minden a régi, biztos pontok a változásban, az elzártságban. Hidd el, van és mindig volt remény, előtte tünik el a rája, s végül a remény hal meg utoljára. :)

 75. Tamas Vamos

  Meg mindig azt gondolom, nagy szegenyseg lesz, mint a Mad Max...

 76. Borgi1981

  András az elit előbb fog Ázsiába költözni ,minthogy pénzt adjon!

 77. Turza Tamás

  Ilyenek a macskák bizony! :) Mi annó mentünk családosan macskával autóval és a macska menet közbe keresztbe sétált a műszerfalon . Szabadelvüek :)

 78. Chr _

  Ne legyél bánatos, a java még hátra van. Szerintem amúgy igen, jól látod, nagyon nagy szarban vagyunk, de főleg leszünk. Én személy szerint inkább amúgy teszteket néznék tőled, vagy próbálj meg elvonatkoztatni a jelenlegi helyzettől, és beszélj a hosszabb távú terveidről, álmaidról! Vagy jöhetnek a home-made dolgok és túlélési praktikák. Szóval fel a fejjel, csak pozitívan! Itt a tavasz!

 79. Penny wise

  Kedves András! Az audi itt Győrben csak 2 hétre zárt be. de akkoris bent lesznek a munkások ugymondott felügyelet céljából. De ez után 2 hét után Pozsonyba akarnak gyártani ami teljesen elmebeteg.

  1. Péter Kalmár

   Hamis infókat írsz.

 80. Michele Kálmándi

  az olajlobbinak jol jön a válság, és tönkretehetik a villamos autozást....mostmár mindenki tudja, hogy mennyivel jobb ármmal közlekedni...... és az akkumulátorok ugrásszerüen fejlődnek, és ahelyett ,hogy egy minőségi ugrás megtörténhetett volna, a felylődés megállni látszik...., jöhet megint a küszködés..

 81. Easy Driver

  A Riviant, a Lucid-ot és a Faraday-t is várhatjuk most egy jó darabig. És arra is tudjuk a választ, lesz-e Sono Motors vagy sem. Pedig összejött rá a della...

 82. János Rajczi

  "Béna vagyok és szar vagyok" ha te mondod. A negatív kisugárzás nem vezet sehova. Nagyon más a helyzet mint 2008-ban (ott jóval később csapódott le a szegényeknél), itt hamarabb leszkampeca. Túlságosan pesszimista vagy, mert a tetves IKEA nem hozta ki a bútorod. Ha nagyobb családban élnél, jobban viselnéd a kilátástalannak tűnő állapotot (kéne még pár macsesz :) Kezdj el hinni a mindennapi csodákban! Szedd össze magad! Jó vagy és kész! Ne sugald a koronás témákat, inkább a régebbi dicső youtube-os múltadat, azt nézzék. Kitartás (mondta Szálasi, és neki is kampeca kett :) ). Minden elmúlik, a jó és rossz is! Olyan még sose volt, hogy valahogy ne lett volna. Fel a fejjel. Itt a lét a tétt, hogy közhelyes legyek.

 83. Szabo Edmond

  Esetleg 1 videot keszithetnel tippekkel a valsag idejere

 84. Gyula Blaho

  Egy nagyon jól kidolgozott forgatókönyv szerint történik minden. A vírus sincs véletlen. Szabadkőműves "barátaink" ügyesen és (szerintük) észrevétlen módon irányítanak mindent.

  1. archrodney

   @Deloin Alain Gondolom nem csak úgy hallotta valahonnan, hanem részletes és hiteles bizonyítékok sorával rendelkezik az ügyről 😂

  2. Deloin Alain

   kifejtenéd?

 85. Daniel Jeszenszky

  Azsiaban elek itt elfogadott teny hogy a kinai adatok nem igazak. Az ottani kormany nem mindig mond igazat.

 86. Máté Radvánszki

  Szeretünk Andris csak így tovább ❤️

 87. Attila Zoltan Kovacs

  WHO-nak már elindult a gyűjtés

 88. Andor Plotár

  Kövezzetek meg, de Magyarországon Kb 170 regisztrált beteg van ebből kb 100 kórházban. Miért is kell gyüjteni és kinek????? Halálesetek 9 fő 69 éves átlagkorral.. Egyébb betegségben sokkal több ember hal meg évente!! Ez egy erőssebb influenza vírus, amit a média és a politika felfújt! Ez egy hatalmas banki tranzakció! Vegyétek már észre!! Kicsit gondolkozzatok! Akik a kereskedelemben dolgoznak, rendőrök, tüzoltók, vagyonőrök, egészségügyi dolgozókat nem fertőzi meg a vírus???? Nem sírni kellene, hanem menni dolgozni, hogy ne fulladjon be a gazdaság!!!!!! Én 24 órában dolgozom, feleségem vegyész, 16 órát dolgozik, fiam kereskedelemben dolgozik folyamatosan!! MENJETEK DOLGOZNI!!

 89. Zoltán Raffay

  Hu de nagyon negativ vagy. Menj emberek kozé légyszi!

  1. Ákos Pásztor

   Cs Roland kérdés meddig? Pár hétig, 1-2 hónapig ok. De mivan ha elhúzódik. Őszig nem lehet a lakosságot otthonmaradasra bírni.

  2. Easy Driver

   Most inkább ne...

  3. Cs Roland

   Inkább maradjon otthon!

 90. Lóránd

  András,elgondolkodtál azon hogy ezt a videót miért is csináltad??? Mi is volt a cél?? Örülj neki hogy neked milliók vannak a bankban,a többire meg sikerült a frászt hoznod a riogató jővőképeddel...

  1. Ezekiel Jr

   @Andras Horvath Milliós adósságai vannak és kb minden ismerősétől megpróbált már kölcsönkérni....Nagy észre vall, hogy beleugrott abba a házba, rendes anyagi fedezet nélkül.

  2. Andras Horvath

   LOL. Nincsenek millióim a bankban. Azért csináltam, mert jobb félni mint megijedni.

 91. tasika14

  Momentum gyujt az eü dolgozoknak. Facebookon meg lehet találni

  1. b t

   Abortuszra 😍😍😍

 92. Laszlo P

  Az a legrosszabb, hogy a már legyártott autókat inkább bezúzzák majd a gazdaság helyreállításának nevében...

 93. gergely1989

  hali azzal kapcsolatban nem csinálsz videót h a tesla mért nem hoszabítota meg a szerzödést veled ?

  1. Andras Horvath

   nem tudom az okát, szóval nem.

 94. TheManoMaci

  husel.info/video/video/k53SpKmjzGnHZG8.html

 95. Sándor Mikus

  Most tényleg azt kívánom, hogy ne legyen igazad! :( A gardróbos sztorid viszont eszembe jutatta, mikor én vettem a miénket. A raktáros fiúk kijöttek megnézni, hogy rakom be a mondeoba (mk3 kombi), amikor lecsuktam a csomagtartót, megtapsoltak! :) Azt mondták én vagyok az első, aki személyautóval elvitt egyet! :)

 96. Joos Balazs

  András! Nem kedvellek, viszont szeretlek! Vagy nem szeretlek, viszont kedvellek? Nem tudom! Az egyik biztos, a másik tuti nem! Elég objektíven és józanul állsz mostanában a dolgokhoz, ami nagyon szimpatikus! Egy dolog biztos! A világ megváltozik! Fél éve még azon ment a téma, hogy érdemes e jogsit letenni, mert hamarosan itt az önvezetés... Belső égésű motorral szerelt autót már nem is érdemes venni, mert halál rá... És majd úgyis jön a fejlődés... Itt ez a tartalmatlan Startup... Semmi múltja, semmi mély gyökere, de trendi szavakat tűz a zászlajára, árazzuk fel a p.csába, meg toljunk bele sok lóvét, azt jó lesz... Hamarosan már úgyis mindent robotok csinálnak... Aztán jött a kijózanitó pofon... Egy gyökér valahol Kína eldugott szegletében olyat eszik, amit nem kellene, és a világ összesz.rja magát pár hónap alatt. De aki nem kulázik be, akörül is lehasal a gazdaság, tehát viszi magával! Jó reggelt kívánok, ez a valóság! Ideje lenne relációt vonni, hol is állunk a világban!

 97. cibat

  A filantróp, humanista milliárdos Soros György kórházakat húzott fel a világ minden országában. Ja, nem!

 98. Laszlo 00

  Ez szep es jo de mi a helyzet Foldel amiert aggodtunk meg korabban ? Nem lehet hogy kellett vegre mar egy pofon az emberisegnek hogy alljanak le ezzel a total foloslegesen folgyorsult, a kornyezetet szetrombolo ,fonntarthatatlan vilaggal ? Az emberiseg soha nem hozott volna ekkora aldozatot karosanyag kibocsajtasban mint most mert onzoek vagyunk es szarunk bele mindenbe. Mindenki tudja es tudta hogy ez az egesz fenntarthatlan de a kenyelmet kevesen adtak volna fel egy ilyen cel erdekeben. Sose fogjuk megtudni hogy mi vagy ki hozta letre ezt a virust de az ahogy ez az egesz utat tort maganak es fekezi es fogja az emberiseget az nagyon erdekes. Ez a kicsi virus total kicselezte a vilagpolitikai sakktablat es megtalalta az utjat hogy a virus iranyitson amihez a politika alkalmazkodni probal

 99. Viktor Váradi

  Tízszer annyi a 2EM Dollár az USA-ban, mint nekünk lesz az UNIO-s 2EM Ft segítség, a lakosság számához mérten.

 100. Mag-Yar

  Az a baj hogy a kezdő fizuk is kicsik lesznek pont emiatt mikor lejár a virus !