Üdvözöllek a HUsel csatornámon :) Ez a dolog még nekem is elég új és örülök, hogy veled együtt vághatok bele! Nem szeretném kategorizálni az oldalt, mert én sem vagyok kategorizálható. Olyan videót készítek, amihez éppen kedvem van és bízom benne, hogy idővel elnyeri a tetszéseteket. Tisztázzunk néhány dolgot, mielőtt maradsz: igen meleg vagyok, igen szerepeltem egy valóságshowban, és nem, egyáltalán nem vagyok normális. Ha ezekkel együtt tudsz élni akkor iratkozz fel ;)
Ha mindenáron küldeni szeretnél valamit akkor megteheted:
Osváth Zsolt Zoltán
1222 - H Budapest, Nagytétény út 29. (Media Center Campona) - írd rá a nevem kérlek :)
Üzleti megkeresésekhez:
[email protected]
[email protected]
facebook.com/zshowtime
instagram.com/osvvath_zsolt/

 • 101
 • 9

Megjegyzés

 1. The Godfather

  Koszos a kamera, és 1080p felvételbe ha belezoomolsz pixeles lesz. Kéretik nagyobb felbontásban felvenni és normálisan renderelni.

 2. Anita Breczko

  Lány: Kamilla, Flóra Fiú: Benedek, Soma

 3. Micike Szász

  Lakva ismeri meg az ember egymást.....de úgy látom ez fenenagy technika is elég......ha követsz és tudsz olvasni a sorok között....egy leiratkozód.Kívánok Neked nagyon sok sikert,lesz,tudom,de…….

 4. Katalin Kucsa

  👍👍👍

 5. Micike Szász

  Akkor én most ide is írok,bár követlek,likoltam ezt is...….1 hónappal ezelőtt még nevettél rajtuk és reklámot csináltál nekik....sajnos...….

  1. Micike Szász

   @ZSHOW timehusel.info/video/video/yo3IqNBnppm1oYw.html a link.....Az hogy ezen nevettél..Te írtad egy kedves "negatív" kommentelődnek. Szóforgatás.Semmi olyat nem írtam amit Te írsz ,hogy én írtam..Azt írtam.....reklámozod az olyan nem ismert ...számomra....sem....emberek nyomorultságát amit nem kellene.Ami szerintem nem vall Rád....az én általam látott ,követett videóid alapján.Mint írtam....anyuka vagyok,egyedül nevelem a gyermekem aki egyetemre jár.Zsolti.Nem bántalak.....távol áll tőlem!!!!!!!!!Emelő kritika....annak szántam.A lelkedbe beletiport már az élet én nem szeretnék!!!!!!!!!!!!!De gondold át hogy a sok jó értelmes közlésed mellett …..igenis van rossz is.Kívánom hogy sikeres boldog életed legyen.....Ui szülő vagyok de még soha nem kellett számonkérni a gyermekemet....nem vagyok zsarnok....nagyon is nyitott.Jó gyerekem van,pedig nem vet fel a pénz,csak a szorgalom és a bizalom....és én támogatom....ezért verte ki a biztosíték......mert Te a szülőkhöz szólsz....Hozzám!!!!!!!!!

  2. ZSHOW time

   Belinkelned azt a videomat ahol azon nevetek, hogy emberek megverik, megalázzák egymást, majd ezt megosszak az interneten? Kerlek, az összes ilyen videómat linkeld be ide! Mindet, ahol gyerekbantalamazasra buzditok, ahol drogfogyasztasra sarkallok, vagy hirdetem a megalazast! Varom, koszonom!

 6. Gergő Molnár

  Szerintem nagyon tévedsz! Teljesen rendben volt ez a tüntetés!

 7. Farkas Bea

  🥰😘😘💖💖💖

 8. Erzsébet Stir

  💜💚💜💚💜

 9. Mariann Komives

  Betiltott náci militarista szervezet vonul rendőri kísérettel! Na ez igen! Ez egy demokratikus ország? Gratulálok!

 10. Micike Szász

  Szia Zsolti.Feliratkozód,követőd vagyok.4x évesen /HUsel-on/.Erre a videódra a későbbi videód "Feljelentem..." bukkantam rá. Tisztellek, becsüllek.De….ez a videód nem tetszik! Miért? Mert reklámot csinálsz az "ilyen" nem minősítem embereknek.Kielemzed…..én akinek …..ingja se volt róla kikről beszélsz is kiváncsi lettem,mert nem értettem kik is ezek.Kell ez? Nem hiszem.Minőségi interjúkat csinálsz érdekes,intelligens,eredményeket elért emberekkel.Ami engem is érdekel.....akkor erre Neked miért van szükséged?????? Kicsit úgy érzem ….nézettség?....remélem nem..... Felhívod az ilyen videóiddal az ilyen laikus emberek figyelmét is mint én az olyan semmire amire nem kéne...… Várom válaszod....2x éves okos,szorgalmas,dolgozó,egyetemen tanuló gyermek anyukájaként. Köszönöm...

 11. Shäдow

  Jó műsor vezető lennél lehetne bartossal is

 12. és kész Darius

  19:44 Na ezert szeretek itt Nemetorszagba elni mar lassan 11 eve mert itt nem nezik le a melegeket söt ... itt ez nem szegyen , Magyarorszag ugy szar ahogy van , es nem csak ilyen teren !!! Nem is ertem mert van meg eggyatalan a terkepen xD Hollott Budapestet szeretem nagyon , de sajna mar ott se lehet nyugodtan veig menni az utcan hisz nem tudhatod mikor leszel leszurva , vagy le rabolva ... Szegyen !!!!

 13. és kész Darius

  Patrik nagyon cuki kis fiu <3

 14. Jani Jani

  Nagyon bírlak téged Zsolti. Ezt a politikai dolgot viszont hagyjad, mert minden politikus egyforma, lopnak, csalnak, hazudnak, igérgetnek, egyik sem jobb a másiknál, mindegyik ugyanolyan sajnos. Az ázsiai utazós videód mikor folytatódik @zshowtime?

 15. Róbert Kanalas

  Sajnálom.. köpd le a sîrját

 16. Richárd Huszti

  Nem értem ilyen hozza nem ertessel miért okoskodsz ? Ja de az a baj hogy igazából értem . Nézettség ... felkapott témáról kell video meg ha nem is értesz hozza . Fogalmad sincs a dolgokról . Elég szörnyű hogy ilyen tragediabol mint a gyilkosság is témát csinálsz . A szurkolok meg emlékeztek egy társukról . Ami egy nagyon szép gesztus volt . Jobb lenne ha nem beszélnél inkább hülyeségeket . Főleg ilyen témáról . Gyökér .

  1. ZSHOW time

   Igen. A nézettség. 24 ezer megtekintéssel jó nagyot mentem 🤣

 17. Dave 555

  Nem tudom, hogy ByeAlex meleg-e vagy utálja-e a melegeket, csak azt tudom, hogy az egész ByeAlex jelenség valami hihetetlenül gusztustalan. A megjelenése, stílusa, a nagy arca, a tehetségtelensége. Az a figura ő a zenében, mint Kiss Ádám a humor műfajában. Ahogy Kiss Ádámnak semmi humora nincs, kizárólag nagyképűsége és gátlástalansága, úgy ByeAlexet is csak az egója hajtja és törtet előre tiszta erőből, a zenéhez köze nincs. Sajnos Magyarországon így is lehet érvényesülni, ez nagyon szomorú. Sajnos ez az új fiatal generáció valami hihetetlenül elb.sz.tt.

 18. Tom Kalandmester

  na basszus... respekt!

 19. Milán Lux

  Teljesen igazad van!

 20. Márta Endre

  Találtam egy olyat most instán hogy az eggyik ilyen mémes ember akit követek a neve györfipálmemek vagy valami ilyesm és ki irta hogy ő ezt az oldalt hirdeti kövessük mert ha meg lesz neki a 3550 követő botrányt indit több hiresség közt remélem látod a komenetm mert ha tudok ezzel segiteni ahoz meg kell nézni egyébként az oldal neve ami azt igéri botrányt csinál egy bizonyos köbetö seregnél az hogy :@LILGEDEONH de lehet feleslegesen szolok mert nincs semmi az oldalán vagy nem tom de probálok ott segiteni ahol lehet pedig csak 11 éves vagyok és bocs a helyes irásért!

 21. Gyöngyi Kiss

  Régen láttam egy videót a Puzsérről, ahol ott volt a riport a faluba ahol élt, ott 3 gyermeke volt akkor, mennyire aljas 1 gyerekről beszél, és a többi 3 ???????

  1. gee

   Ok, ezt most nem hiszem el.

  2. Amphicoelias

   :D :D :D Úristen. Elhittél egy szarkasztikus videót, egy viccet, egy médiahacket. Mégis, hogy élne faluban? Puzsér, a legvárosibb ember, aki mellesleg utálja a mulatós zenét, ami abban van. Az a 3 gyerek nem a gyereke, azok gyerekszínészek voltak, akik eljátszották, hogy a gyerekei. Az sem volt gyanús, hogy a riportban úgy hívja a gyerekeit, hogy "Robi, Robika és Junior (vagyis ifjabb)"? Egy vicc, egy médiahack volt az egész. Azért csinálta Puzsér, hogy bemutassa, hogy milyen ostobák az emberek, hogy bármit képesek elhinni, csak amiatt, mert a Tv-ben látták. És - mivel te el is hitted - bizonyította is amit akart.

 22. Farkas Bea

  🥰💯

 23. Márta Vrtel

  Kedves Zsolt! Pont annyira lihegted túl ebben videóban a véleményed, mint amekkora tömeg volt ezen az eseményen és nem történt semmi vs. Néhány fiatal és közülük egy gyilkossá vált, kettő meg áldozat

 24. Roland Szolomajer

  Zsolt nagyon furcsa, hogy a kritikus hozzászólások eltünnek. Pedig nem olyan stílusban fogalmaztam meg. Kizárt, hogy a HUsel cenzúrázott volna.

  1. ZSHOW time

   @Roland Szolomajer ez a kommented ertesitesben egyébként megjelent, de nem tudtam betolteni. A romak integralasanak kerdese egy hatalmas halmaz. En oktatassal, munkaval es erzekenyitessel probalnam. Illetve sokkal szigorubb buntetessel sulytanam a gyilkosságot, pedofiliat, eroszakot. Tudom hogy nem keresztenyi es nem tul liberalis, de en sokszor elgondolkodom a halalbuntetes relevanciáján. Termeszetesen csak egyertelmu bizonyithatosag eseten.

  2. Roland Szolomajer

   @ZSHOW time Rendben, szóval csak annyit írtam, hogy te szerinted a futballszurkolók tüntetése nem old meg semmit. Arról viszont nem mondtál semmit , hogy akkor mi lenne a helyes megoldás? Talán ha az ember lemegy a romatelepekre és szeretettel megygyőzi a romákat, hogy legyenek szívesek tartózkodjanak az erőszakos büncselekményektől az hatásosabb lenne?

  3. ZSHOW time

   Pedig hidd el, sem idom, sem kedvem nincs 400 kommentet átböngészni. Ird meg ide, ez mar itt van :)

 25. Clau Göthér

  ..."Kár", hogy senki nem kíváncsi Puzsér Úr "saját kulturális normáira".... Értelmes ember, de miért kell az egész világgal harcban állni? Nem tudom végignézni a videót mert rosszul vagyok ettől a sok negatív kijelentéstől és attól is, hogy minden áron nagy szavakat akar használni és emiatt egy erőltetett ö-zés meg a-zás lesz az egész.... és persze tele szünetekkel a mondatok közepén ugyanis keresgéli a szavakat, hogy minél értelmiségibbnek tűnjön.... Eddig sem volt szimpi...de ezután semmilyen vele kapcsolatos tartalmat nem fogok megnézni.

  1. Amphicoelias

   1. Nem áll harcban az egész világgal. Te érzed úgy, mert csak a tömegkultúrát, a mainstream-et, a gagyi, felszínes kulturális világot ismered és ezért tűnik úgy, mintha az egész világgal harcban állna, aki ezt a világot nem szereti. Puzsér imád egy csomó haza és külföldi filmet, zenét, tudóst, művészt nézz utána nyugodtan. Imádja Hamvas Bélát, Laár Andrást, Pintér Bélát, Dosztojevszkijt, Ady-t, Mrozeket, Orwellt, imádja Martin Scorsese-t, Stanley Kubrick-ot, Lars von Triert és imádja David Bowie-t, Jean Michel Jarre-t, Peter Gabrielt, a Depeche Mode-ot, Björköt, imádja Cseh Tamást, a Rimbiózist, a Colorstart. És még vagy 1000 nevet felsorolhatnék. Legyél kicsit műveltebb és már nem fogod így érezni. Csak a gagyit szólja le, mást nem. 2. Nem használ nagy szavakat. Egyszerűen nagyobb a szókincse, mint a tiéd és ez zavar, mert nem érted amit mond. Nem az ő hibája, ha a te szókincsed és műveltséged hiányos. 3. Igen, ez is egy megoldás, ha valaki túl értelmes magadhoz, akkor "nem szimpi" és semmit nem nézel meg tőle. Sajnálom, de az ilyen emberekre mondják azt bizony, hogy egy pro1i tömegember... Én pedig az ilyen emberektől szoktam távol tartani magamat, mint amilyen te vagy. El sem tudom képzelni, hogy vagytok képesek egyáltalán beszélni a nagy semmiről, ha semmit és senkit sem ismertek a világban.

 26. Viktória Nagy

  Valószínűleg az egykori polgármesternek fáj, hogy ő már történelem. Szerintem is felháborító, hogy annyi fals infót dobálnak facebookra. Számít vajon tényleg a származás a bűnözésnél? Mellesleg ez nem számít rendezvénynek? Nem igazán látszott a social distance.

 27. Gergő Gombita

  Én nem szimpatizálok Puzsérral mert egy irritáló személyiségnek tartom, de a mondanivalója tökéletesen tükrözi a magyar médiát.

 28. White Diamond

  👍😊😁😊🌞👍

 29. Tímea Nyári

  Tele a hócipőm,hogy nem lehet normálisan végignézni, a sok gagyi reklám miatt!!!

 30. Viktor Kuczi

  Pont annyi értelme volt, hogy legalább tudsz valamiről videót készíteni és felháborodni. Én mindig a békében és a liberális irányokban hittem, viszont az tény, hogy sajnos nagyon félrecsúszott valami. Az elfogadás sajnos úgy tűnik, hogy egyirányú követelmény lett, míg egyes városokban/községekben a kisebbségi csoportok minden probléma nélkül tarthatják félelemben a többségi társadalom lakosait. Fontos felhívni erre és a fennálló problémákra a figyelmet, hogy tudjanak vele mit kezdeni, és hogy tudatosuljon hogy ez egy fontos kérdés. (Amúgy a gondolatmeneted szerint akkor ugyan annyi értelme van a Pride-nak, mint ennek a "békés megemlékezésnek". Ugyan úgy csak útzárak, hangzavar és vonulás. Áder pedig továbbra is aláírja amit alá kell)

  1. Danny3333333333

   Tisztázva lett már több hozzászólásban is, hogy össze lett keverve a megemlékezés és a politikai alapú tüntetés. Ezt valóban Zsolti rosszul tette, de a videó elkészült, max. utólag kozmetikázhat és talán meg is teszi.

 31. Andy

  Láttál már antifasiszta tüntetést? Ahhoz képest ez egy hippi dobolókör volt.

 32. Dj. Fly

  Mi szurkolók így emlékezünk meg a társainkról! Olyan emberek mondanak véleményt akiknek semmi belátása nincs ebbe a kultúrába, mint ahogy látom neked sincs! Igen nem megyünk ki minden gyilkosság után, akkor sem ha bármilyen rasszból származó az elkövető, mert ide is csak azért mentünk mivel szurkoló társaink hunytak el! Egy utolsó gondolat .... Gondolom hamarosan arról is lesz egy ilyen videód, hogy mi akiket huligánoknak, rasszistának, nevezel, akiktől rettegni kell, hogy közel 50 millió forint értekben jótékonykodtunk! Furcsa erről miért nem szól senki? Persze tisztelet a kivételnek!

 33. Terez Csorgo

  De igen!

 34. Angeel

  Teljes igazat adok neki... és nem is értem miért utálják ennyire.. csak mert úl őszinte alkat? ezért lehet utálni valakit? aki végre kimondja az igazat amit mindenki fél vagy el porol ... hát nem.. Köszönöm Zsolt ezt az adást ! ez nagyon tetszett :) lehetne Horváth Tomi is egyszer ha gondolod :)

 35. Zsombor Nagy

  Tök mindegy hogy milyen származású a bűnöző egy mocskos rohadék, a mihazánk meg egy bohóc párt, karácsony meg egy csúszó mászó gerinctelen buta szarházi, az ország meg rohad.

 36. Valéria Skultéthy

  Szeretünk Robi!

 37. Szandi Kiss

  Annyira érdekes számomra, hogy azt SENKI nem vágja be a videóiba, amikor Gergő és Laci teljes nevét kántálta legalább 1500-2000 ember. Vagy a magyar himnuszt. Vagy a síri csendet. A szurkolói kultúra részei a Ria-ria-Hungária típusú mondatok kántálása. Ha valaki ettől megriad, az igen szomorú. A cigánybűnözéses mondatokkal én sem feltétlen értek egyet, de ha ez lenne az erőszakos tüntetés definíciója, akkor el sem tudom képzelni, mi lehet a jelző a Minneapolisban történő tüntetésekre....

 38. József Tóth

  Na mi van ! Talan nem tetszik az IGAZSAG??? Hova lett a masik 2 irasom??

  1. ZSHOW time

   Nagyon furcsa, hogy csak ennel a videónal "tunnek el" a kommentek. Gondolom sikerült olyan stílusban megfogalmazni, hogy a HUsel ki sem engedte.

 39. Apex Predator

  Mivel deviáns vagy a te véleményed nem lehet mérvadó a normális emberek számára. Töröld a csatornádat ne fertőzd a fiatalságot a deviáns nézeteiddel. 14

  1. Virag Palma

   @Apex Predator Elég baj hogy valakit olyan dologért támadsz amiről nem tehet!

  2. Apex Predator

   @Virag Palma Én csak egy felhasználó vagyok, nem akarok influencerkedni ,nem videózom. Elég baj hogy erre van igény

  3. Virag Palma

   Apex Predator. Szerencsére azt hiszem ha már kisebbségben mérjük a devianciát a te 0 feliratkozód kicsit eltörpül az ő 68 ezres feliratkozoszámával. Úgyhogy kérlek töröld magad :)

  4. ZSHOW time

   Ok...pill es torlom

 40. Danny3333333333

  Nem értem azokat az ultrákat, akik kifogásolták a videó tartalmát összességében. Zsolti olyan ellen szólalt fel, ami ellen minden jóérzésű embernek fel kell szólalnia. Ja, hogy ne általánosítson ? A c*gánybűnözés kifejezés az véletlenül nem általánosítás ? De különben is, miért kellett idecitálni ezt a kifejezést ? A tüntetés napján már lehetett tudni, hogy mi van, ha már kiderült, hogy nem c*gány az elkövető, akkor c*gánybűnözés címszó alatt ítéljük el a cselekedetet vagy hogy van ez ? Mindegy, hogy nem c*gány volt az elkövető csak valamiért lehessen c*gánybűnözést skandálni ?

 41. Kornél Horváth

  1 hét elteltével látom, eléggé sikeres volt ez a tevékenység, ugyanis nagyon kevés videó van már fent...

 42. Flóra Szántó

  husel.info/video/video/p52Qdtik0XW3YaI.html ❤️ hajra!

 43. rudi14 GameplaysHD

  Hogyan lennének az emberek teljesen békések és nyugodtak, azok után hogy egy ilyen féreg meggyilkol brutálisan 2 ártatlan embert..?. Szerintem ez a reakció nem véletlen.

 44. Anita Babácsi

  Ez a sorozat miért nem a tévében megy? Már régen az RTL-en kellene kanapéznod. Puzsér Robit meg külön nagyon bírom.

 45. Anita Babácsi

  Ha ez a békés, milyen a békétlen? Ágyúdörgéssel tarkított tömegbe lövéses?

  1. ger fis

   A békétlen az olyan, amikor mondjuk bántalmaznak, esetleg le is szúrnak valakit. Érzed a különbséget remélem.

 46. Màrk Henzel

  Eddig nem voltál szimpatikus, sőt most sem vagy az. :D De amit csinálsz az nagyon rendben van.

  1. Màrk Henzel

   ​@ZSHOW time Példa értékű amit teszel. Szimpátia ide vagy oda, az embert a tettei határozzák meg és szerintem jó ember vagy, ezért bírlak! Több ilyen csávó kéne az országba, aki nem csak pofázik hanem tesz is a dolgokért. Csak így tovább. ;)

  2. ZSHOW time

   Mindig azt mondom, hogy nem kell szeretni. Meg csak egyet sem kell erteni. Eleg elfogadni, hogy ez a velemeny is letezik. Nekem ennyi bőven eleg. Koszonom, hogy igy gondolod!

 47. Földi Richárd

  Teljesen egyett értek! Nagyon remélem, hogy a köz médiumok most is ugyan úgy megosszák ezt a videódat is, hogy minél több emberhez eljusson. ❤️Köszönöm hogy hallhattam❤️

 48. Ádám Virág

  A két fiú családja is ott volt a megemlékezésen 🙂 Ők is biztos nácik.

  1. Virag Palma

   Ezt senki sem mondta. A politikai haszonszerzséről volt szó ami a gyűlölet és hangulat keltésen alapszik és a felesleges általánosításokról

 49. Jazz bluesface

  Puzsér érvelése az énekessel kapcsolatban aki nem ír dalt,és szöveget természetesen hibás... Ilyen alapon az énekesek 80% át ki lehetne húzni a palettáról Tina turneren át Cserhátiig...

  1. Amphicoelias

   Hát nincsenek is azon a kulturális szinten az említett emberek, mint akik saját zenei világot írnak, nincsenek mondjuk olyan szinten, mint Björk vagy Kate Bush.

 50. Fanni szabo

  Köszönöm ezt a videót!

 51. ODETT ON THE WAY

  Klassz lett! Főleg a vége. 👏🏻

 52. fixiksz

  Te szerencsétlen cserépedény, ezek ultrák voltak, akik egy másik ultrára emlékeztek. Nem színház. Majd te akarod megmondani a devianciáddal, hogy miként kell viselkedni? Szánalmas hülye vagy.

  1. fixiksz

   Nem a véleményalkotással van baj, hanem azzal, hogy te akarod fújni a passzát szelet. Azaz te/ti akarjátok megmondani, hogy mi a helyes, a normális. Ez pedig már nem sima véleményalkotás.

  2. ZSHOW time

   Ostoba vagy, ha szerinted azert nem alkothatok velemenyt mert meleg vagyok....

 53. Krisztina Varga

  Ha valamit nem tudunk biztosra jobb ha hallgatunk nem ártatlan embereket meg bélyegezni ! Senkinek nincs joga meg ölni senkit ! Isten lát mindent és ha bíróságtól nem is kap méltó büntetést a élet előbb utóbb vissza fogja adni minden rosszat amit el követünk !

 54. andras b.

  Véleményem szerint itt össze lett keverve a szezon a fazonnal. A magyar szurkolói kultúra ma már messze elmarad pl. a 90-es évek holiganizmusától ahol vérben feküdt sebesülteket lehetet látni egy egy meccs után. Meglehet nézni, mikor bármelyik országba elmennek, akkor mindig az igazi szurkolásról írnak az sportújságok a magyar ultrák kapcsán. Ha nagyon leegyszerüsítem, akkor nem a szurkoló srác szúrt a Deák téren...

 55. Sára Sarolta Cseh

  Magyarországon a szegregáció borzalmas szinten van. Az ilyen '' megemlékezések'' meg a tudatlan emberek megmozdulása. Aki tanulatlan és agymosható az rasszista lesz nem tudja elfogadni h az ember színe nem csak fehér. Ez mind a magyar média, oktatás hibája, hogy ilyen emberek vannak. Szánalmas....

 56. Horváth Adrián

  Te igazan hulye vagy

 57. Árpád Kenyeres

  Én a halálom elött azért le szeretnék ülni egy sörre veled Robi! Egy élmény lenne! :)

 58. Dorka Szabó

  Látom a Fradisták leszűrték a lényeget🙄

  1. Fanni Gál

   Engedd már meg hogy hangot adjunk a nemtetszésünknek, miután 68 ezer ember elé rak ki egy videót, amiben bűncselekménnyel vádolja az ultráinkat. (úgy, hogy 5 percbe került volna elolvasni egy pártatlan cikket az esetről, nem pedig szalagcímekből véleményt alkotni)

 59. Nikolett Balázs

  Na ez a videód nagyon jó lett! Teljes mértékben igazad van! Ott a pont! 👏

 60. Andrea Orsós

  :)

 61. Bla Blanka

  Ha ezt valóban megemlékezésnek szánták, hát roppant ízléstelen volt... Inkább hívták volna tüntetésnek (a mostanában gyakori - akármilyen, és nem pont "cigány" - gyilkolászások ellen, vagy hogy kapjanak a gyilkosok súlyosabb ítéletet, de 2 halott srácra "ria-ria-Hungária" kántálással "megemlékezni", miközben fröcsög belőlük a fajgyűlölet, ez mi ez? -.-).

 62. László Grzsák

  Probalsz belemagyarazni ebbe a sztoriba,egy ide teljesen nem illot.en lattam a valosagot.venyige,7.emelet.80 fogvatartott.15 magyar,15kulfoldi,50 CIGANY.Nottel volna fel videken es tudnad mirol is beszelek.gyerekkorunkban mar terrorizaltak minket.gyere el a hevvel kerepesig es nezd meg hogy viselkednek a draga testvereid.remelem lesz egy orokbefogadott lanyod es 20 ev mulva ezekkel egyutt utazik 1 heven!!!!!

  1. ZSHOW time

   Ha szerinted a hos utca durvabb, mint a Beke gyermekotthon volt, akkor valoban nincs miről beszelni 🤣

  2. László Grzsák

   Megint terelsz egy ide nem illo tortenettel.magyarazkodas.menj setalgatni a 8.ba...vagy hos utcaba...vagy borsodba...vagy kerepesre....vagy mar lassan,meg te magad mondtad,a deakra sem mersz kimenni,,,,,es sztem mem a csutortok miatt...

  3. ZSHOW time

   Intezetben nőttem fel ahol jóval több roma volt mint nem roma. Hidd el lattam a valosagot. De nekem ott akkor azokkal volt bajom akik bantottak es megalaztak. Nem a borszinukkel.

 63. Tom Kalandmester

  muszály híresztelgetni hogy meleg vagy? én se posztolom hogy hetero vagyok júúj! Saját magadat különbözteted meg. Ezen felül normális embernek tartalak , csak ez így na..

  1. Danny3333333333

   "muszáj"

  2. ZSHOW time

   Orulok, hogy atjott a mondanivalom...

 64. Dávid Seres

  Kedves Zsolt nem szólhatok minden Roma nevében de én mint Seres Dávid köszönöm neked hogy te utánna nézel a dolgoknak, sok boldogságot kívánok neked és a párodnak teljes szivemből kívánom!

 65. Károly Vasas

  Végre normális hang minőségű videó😉😍😎

 66. Norbert Tarapcsák

  Jöhet Konok Péter is! :)

 67. Janos Jakusovszky

  Miert beszelsz olyan dolgrol amihez nem ertesz

  1. Simon Zoltán

   Ja ezt én sem értem

 68. Innmaculata

  Nőttél a szememben. Azt hittem a videó elején ,hogy magadért állsz ki.

 69. Innmaculata

  husel.info/video/video/sHvJqK6U1Ga2d2c.html Maradjunk annyiban, hogy NEM a Tóth Gabinak van jó hangja hanem Neki és semmilyen más országban nem vitte volna tovább egy bárnál. husel.info/video/video/0mibZrlh3YLOmaY.html husel.info/video/video/zqbdrMqbyZ-wi2c.html - pfff Én is kedveltem a Gabit Egészen a válogatóig. 1980 - ban meg is nyomta amiről énekelt. Reménykedjünk benne, hogy a pokol nem olyan mint ahogy azt a keresztény egyház hirdeti. Tulajdonképpen mindenki ebben reménykedik a legjobban... :-) "jópofa", hogy valóban egy autóban lelte halálát. Az igazán zseniális emberek közül "elhullik" pár. pld Bruce Lee...

 70. Ferenc Kovacs

  ..és nincs? Azok a tisztességes cigányok, pl. Bangó Margit, Mága Zoltán, Roby Lakatos, a cserdi polgármester etc. miért nem szólitja meg a cigányságot,hogy jó lenne már felébredni,hogy ezt ne skandálják,ne legyen okuk skandálni??? Nácizni,rasszistázni nyiván könnyebb ugye?

 71. Tamás Kocsis

  4 dolog jut eszembe a videód után. A suttyó,előítéletes,becsület sértő,unintelligens kifejezés. 1.Előítéletes: Itélkezel szurkolókon hogy mindig balhéznak. Tényleg? A itthon zajló mérközések elenyésző százalékán volt balhé az elmúlt évtizedekben. A másik oldal mikor mindenkit egy kalap alá veszel. Te és társaid sértőnek veszed mikor a szexuális beállítottságoddal meg találnak,és felvonulásotokat bírálják,miközben te is ítélkezel másokról . Ha te nem fogadsz el másokat előítéletek nélkül ismeretlenül,akkor mégis mit vársz a hasonlóan szűk látókörű emberektől? 2.Becsület sértő: Minden szurkoló késel szerinted,ez az pont ami már egy olyan állítás ami kimeríti a becsület sértés fogalmát. Ezt inkább nem is taglalom tovább,ennél alja színt nincs. Nem tudlak ilyen világlátással teljes értékű honfitársamnak tekinteni. 3.Unintelligens: Feljebb már taglaltam,de nem tudok más mellett sem elmenni, amikor adsz egy szart a pofonnak és nem helyben tekintesz meg valamit és tévútra vezetsz másokat,manipulálva. Kiemelsz dolgokat,és elhallgatsz másokat, ítélkezel másokról,de nincs mögötte semmilyen tudás,csak egy intelligenciától mentes puffogtatás az egész. Hogy érzékletesen előadjam rád utalok vissza. Rohadtul leszarom kinek milyen az identitása,és mit csinál a Pride-n az az ő dolga,sokan utálnak titeket,az emberek mások. Viszont te is úgy okoskodsz bele a szurkolói szubkultúrába hogy semmi érdemleges információd nincs róla,csak uszítasz ellenünk. Akkor te se csodálkozz,ha a ti megítélésetek sem változik,mert pont azt kapod visszacsatolásként amit te csinálsz most itt ellenünk. 4.Suttyó: Tévúton jársz sok értelemben a történtek kapcsán,a rendőrség a Mi Hazánk rendezvényét tiltotta le,a megemlékezést nem mert van egy olyan passzus a törvénykezésben hogy kegyeleti jog,ami lehetővé teszi a megemlékezést. A Mi Hazánk rendezvénye az tüntetés lett volna,ez viszont akár hogy is fáj neked nem tüntetés volt, pláne annak tudatában hogy az egyik áldozat anyukája is ott volt. Remélem sikerül egyszer ezt még talán feldolgoznod,és átértékelned magadban. És azt sem kell kiemelned a videódban hogy elénekeltük a magyar himnuszt az áldozatok emlékére,éltettük az áldozatok neveit,és több ezer mécsest vagy gyertyát gyújtottunk kegyeletünket leróva. Te ez helyett ajvékolsz suttyó módon,meg propagálsz meg faszságokat tolsz az emberek arcába,ocsmány mód aljas vagy. +1 Én elhiszem hogy nagyon jól esik bele rúgni másokba,csak emlékezz ha majd te is kapod. A karma.

  1. Tamás Kocsis

   @ZSHOW time két féle szurkoló van az ultra és a hooligan, az egyik csinálja a koreót, és szurkol ez az ultra, a huligánokat meg nem kell bemutatni,ők bármire képesek, de ez egy megemlékezés volt ajánlom figyelmedbe a mandiner cikkét, ott minden hitelesen le van írva.

  2. ZSHOW time

   Ertem. Te azt akarod belelátni ebbe, hogy elitelem rs utálom a szurkolókat, a magyar érzelmet nélkülözve en is tolom a ballib bullshitet. De oke. En elfogadom a velemenyed. Igaz en ugy fogalmaztam nyilvanosan: tisztelet a kivételnek, azok akik a csapatukat buzdítják, egy meccsen, azzal semmi gond. Ennek objektivitásnak a masik oldalrol jelet sem lattam. Illetve ha ez tenyleg igy van, miert nem hatarolodnak el azok a szurkolók akik nem balhézni mentek ki azoktol, akik állat módjára viselkednek?

 72. Innmaculata

  Ez a bőrdzseki... Mondjuk az hagyján de a kitűzők. Óriási poén, hogy egy ilyen bőrdzsekire lecseréltem még 20 éve lehet több a saját kabátomat erre berúgja valaki a buszváró ajtaját, körbenéz, - olyan 40 - en lehettünk - Majd természetesen odaballag hozzám - sajnos volt vagy 2 méter - és ledobja az egyik kitűzőt a földre /régen így ment :-) / - Álljál fel!!! - Nem állok. - Ez elhangzott még párszor és a következő kitűzőnél elpattant az agyam. Sajnos szert tettem egy 20 éves ismeretségre mivel ott csúnyán kikapott legközelebb meg odajött hozzám, hogy lerendezhetjük de lehetünk barátok is. Így utólag le kellett volna rendeznem és hatalmas tanítás az élettől, hogy nem minden esetben jó ha kezet nyújtasz. Ugyanis 20 áven keresztül minden perc felesleges volt amit együtt töltöttünk és sajnos sok időt töltöttünk együtt ha belegondolok mennyi minden hasznos dolgot csinálhattam volna e helyett.... Hatalmas igazság, hogy az ember válogassa meg a barátait és az is, hogy jobb a semmi mint a sz4r.

 73. Innmaculata

  " Az énekhang a különbség " Mekkora igazat szóltál. Illetve nem teljesen mert szememben kiszel tünde értékesebb ember mint Gabi. Bár bevallom semelyik közszereplő munkásságát nem bírtam hosszan tanulmányozni. Ahhoz fizetni kéne és sokat. Gabi egy Normálisan kinéző lány lehetne erre sokszor nem kell klippjét látnom, nem kell énekelni hallanom, elég egy két fotó amiben inkább hasonlít pávára mint egy emberi lényre és ebből már le lehet szűrni, hogy komoly baj van szegényke lelki világával.

 74. József Tóth

  Ahogy latom van itt kaosz rendessen a hozzaszolasokba boven.Nem erdekell, hogy cigany vagy nem ! Ott a helyszinen kellene ugyan azzal a kessel elvagni a torkat mint egy birkanak! Se ittassan se dradossan senki ne legyen alat! De ha megis ,akkor a sajat torvenye alapjan legyen a buntetese ott azon a helyszinen mindenki szeme lattara !

 75. Timi Sütő

  Hat pont a témárol nem sokat mondtál 🙃

 76. Bak Viktória

  Egyrészt szerintem itt sajnos pont hogy a média az, ami a gyűlöletkeltést és az uszítást csinálta, azzal, hogy összemosta a szurkolók által szervezett emlékezést és a mi hazánk mozgalom megmozdulását. Ugyebár kell a kattintás.(Nem hiába tekintik a médiát a negyedik hatalmi ágnak, hiszen óriási befolyásoló képessége van.) És ebből megint persze a "csúnya, rossz" ultrák jöttek ki rosszul, mert velük úgyis mindig csak a baj van, isznak, verekednek, kiabálnak, együtt vonulnak. Ja és persze unatoznak és állandóan keresik, hogy hol lehet balhézni. De aki kicsit is ismeri a szurkolói közeget, az nagyon is tudná, hogy nem erről van szó. (Persze vannak, olyanok, akik valóban ilyenek, balhésak és szélsőséges nézeteket vallanak, de azért több ezer emberből nem csoda, hogy az is előfordul.) Mert amúgy az egyik legösszetartóbb közösség, amely hegyeket mozgat meg a jó ügyért és képes akár az ellenféllel is összefogni. Sajnos minimum annyira előítéletesek az emberek az ultrákkal (akik nem huligánok!), mint például a melegekkel. Holott semmit nem tudnak valójában róluk. Például én is bárkinek mondtam, hogy a Bközépbe járok, megkérdezik, hogy nem félek? Sosem értem, hogy miért is kéne? Mindig elmondom, hogy egyáltalán nem, sőt alig várom a meccseket, mert óriási ott a hangulat. Az elmúlt egy évben gyakorlatilag több jófej, barátságos, kedves emberrel ismerkedtem ott meg, mint az eddigi életem során. Szerintem az, hogy anyukák és apukák a kisgyerekükkel is kijárnak mutatja, hogy egyáltalán nem félelmetes hely az. Sőt. (Természeseten az sem igaz, amit sokan gondolnak, hogy primitívek, tanulatlanok járnak csak ki. Ha valakinek úgy jobb, elmondom, hogy vagyunk ott azért diplomásak is páran.) A tegnapi megemlékezés tényleg pont nem arról szólt, hogy milyen nemzetiségű gyilkolt, hanem arról, hogy két fiú meghalt, akik ennek a szurkolói közegnek voltak a tagjai. (Olyat is hallottam, hogy mi azért tüntettünk, hogy állítsák vissza a halálbüntetést. Nyilván ez sem igaz.) Csupán fontosnak éreztük kifejezni a részvétünket, úgy mint szurkolók. Ez nem roma-magyar kérdésről szólt (igen sajnos elhangzott olyan rigmus, ami nem ezt mutatta, de azt szintén csak a tömeg egy része skandálta), hanem arról, hogy meg kell akadályozni az ilyen bűncselekményeket. Hogy el lehessen menni szórakozni félelem nélkül. Igazából azt nem tudom, hogy mi volt megfélemlítő? Az, hogy több százan feketében (ami a gyász színe) együtt vonultak egyik helyről a másikra? Az pedig, hogy a főpolgármester a fbon olyan stílusban nyilvánított véleményt és vele együtt többen is nácinak neveznek minket kikérem magamnak! Ez is ugyanolyan általánosítás, aminek nincs helye szerintem. Meg az is, hogy azért mentünk ki, mert unatkoztunk. Ugyanolyan dolgozó, családos emberek voltak ott, mint bárki más. Csupán szerettünk volna megemlékezni az elhunytakról és felhívni a figyelmet, arra hogy nem szabad teret engedni semmilyen erőszaknak és bűncselekménynek. Ja és mellesleg nem ez, hanem a mi hazánk által szervezett esemény lett megtiltva, ami független volt a szurkolókétól.

 77. Timi Sütő

  Ezt irta Ceci néni de en nem hiszek neki

 78. Timi Sütő

  Es mivan a maszkokkal ?Merthogy azok is kínából jönnek

 79. Timi Sütő

  Én dolgoztam kínai boltba es nem epp a higiéniárol hiresek

 80. Kristóf Czeglédy

  Az Újpest és a Fradi tábor nem ment egymásnak...ez már szinte békés...😂 A másik pedig, hogy nem hiszem hogy az összes Ultra gyilkos és, hogy késsel rohangál, ez így túl nagy általánosítás. Rádásul ha jól tudom pont ezek az Ultrák akadályozták meg azt, hogy az Arénában való késelés gyilkossággal végződjön ennek talán érdemes utána olvasni.( Nem csak az emberek között van jó és rossz, az Ultrák között is ugyan ez a helyzett.) A rendőrök a Mihazánk mozgalom megemlékezésen igazoltattak abban az időben amikor ez történt....

  1. Kristóf Czeglédy

   @ZSHOW time Nem mondtam sőt!!! Ahogy fent is írtam az emberek között van jó és rossz is, ez nem vallás, nemi identitás vagy rassz függő!!! Azt se mondtam, hogy 100%-ban jó amit az Ultrák csináltak! Csak én mint Dvsc Ultra, aki nem ment el erre megemlékezésre, (pedig a óbudai lakos vagyok jelenleg) azon érveidet szerettem volna az érveimmel megfogni ami az egyszerű általánosítás szintjén állnak, és szerintem az nem jó érv, hogy ha az Ultrák egy része általánosít, akkor én is. Intelligens embernek tartalak pedig nem ismerlek, de ez a videód szerény véleményem szerint akkor lett volna igazán ütős ha te se általánosítasz. Üdv: Kristóf

  2. ZSHOW time

   En sem hiszem. De ha a szurkolók esetében nem ildomos az általánosítás, akkor a ciganysag esetében miért az?

 81. Béla Németh

  Az igen ! Hát ilyet se láttam még ! Zokniban kérdez a riporter ? Erröl fejtsd ki a véleményedet Robi !!!

  1. ZSHOW time

   Hát...mivel itthon ültünk a nappalimban, ez így teljesen ok. Megnyugtatlak a Robi is zokniban volt :)

 82. Lőrinc Bartha

  Sajnos a hozzád hasonlóan gondolkodó emberek összekötik a nacionalizmust a nácizmussal és fasizmussal, a kettő alkothat egy halmazt és ez a valószínűbb de az általad is említett általalánosítás egy elég rossz dolog.

  1. ZSHOW time

   Ahogy a videoban is elmondtam, ez azokrol az emberekről szól, akiket a gyűlölet vezérelt a tüntetésen. Az aki karlendítéssel ordítja a saját igazát sajnos nagyon rossz hatással van a normális szurkolók megítélésére is!

 83. László Nagy

  Nekem is feltűnt.Szerintem csak provokálás volt.Ez egy mocskos banda.Ezek nem engedték szavazni az embert.Verőlegények.

 84. Katalin Szigetvári

  És ugyanezek az ultrák a meccsek előtt és után egymást verik, most meg együtt vadulnak.

  1. Vivien Suvada

   A meccsek előtt és után folyamatos rendőri jelenlét mellett lehet tartózkodni, vonulni az utcán. Nincs lehetőség egymásnak ugrani 😉

  2. Tamás Kocsis

   Ki vadult? Az hogy a média,meg az ilyen vlogger bohócok belehánynak valami beképzelt összemosott dolgot a füledbe,attól még ez egy fikció mert nem történt semmi,a tény viszont az két ember meghalt. Te is így akarod végezni?

 85. brutal killer

  Homi rosz helyen ülsz

  1. ZSHOW time

   Ennyi jott le?

 86. Ja Ku

  Biztosan az aldozatok szulei is unatkoztak es azert voltak ott a megemlekezesen.a videod irgalmatlan mennyisegu pontatlansaggal van tele ami full hiteltelenne tesz “velemenyvezer”

 87. White Diamond

  Na elmondom, hogy nem lehet véletlen egybeesés, hogy Amerikában vagy Angliában pont a napokban volt hogy a fehér rendér, rátérdelve egy sötétbörüre, az életét vette el tőle! A VILÁGOT PROBÁLJÁK PROVOKÁLNI HOGY EGYMÁSNAK UGORJANAK!! NE TEGYÜK!!!!!!

 88. patrick patrick

  minekmentoda

 89. Zenefüggő Nő

  Romaként azt vallom, hogy ez nem vezet jó felé!Sok helyen írok, felszólalok, de hála istennek azt is látom, hogy ezt nem csak én teszem!A felsőbb vezetőink egy nagyon rossz társadalmat akarnak létrehozni!Mi emberek Magyarok ne hagyjuk ezt! Peace

 90. rocker1

  na ezt hívják feltűnési viszketegségnek 0 utána járás 100% okoskodás

  1. Gooo !!!

   @Fanni Gál Mert csak...🤫

  2. Fanni Gál

   rocker1 a legszomorúbb ez egészben, hogy Zsolti többi videójára pont az ellenkezője a jellemző, ahogy én látom, mindig két oldalról és felkészülten közelít meg egy-egy témát. Nem tudom megérteni, most ez miért nem sikerült.

  3. Artur Turo

   Csodálkozol vv zsoltika a frutyub hienaja

 91. Shrapnel Tom

  végre egy zsibuci.., sok sikert..

 92. Virag Palma

  Kedves Zsolti! ki kell mondani az igazságot a fideszhez sok mindenben köthető mi hazánk mozgalom politikai haszonszerzésre és gyűlöletkeltésre használta fel ezt a felvonulást. Az összes kisebbségek elleni uszításban részt vesznek. Azokkal a kommentelőkkel akik pedig bántanak ne foglalkozz, idáig terjed az agyi kapacitásuk...

  1. ZSHOW time

   @Tamás Kocsis a kommentjeidet tekintve, ertelmes srácnak tűnsz. Ezért neked is elmondom hogy ez egy véleményvideo. Az én érzéseimet, meglátásomat közvetíti. Közel sem biztos, hogy ez a helyes, de ez az enyém. En nem lattam bekesnek a megmozdulast, bennem felelmet keltett es igen is azt latom, hogy a hangulatkeltesen kivul ez másra nem volt jó. A többit masik kommentednel leírtam!

  2. Virag Palma

   @Tamás Kocsis Ha jogosan kapja a kritikát, akkor azt el kell fogadnia, ez kétség kívül így van. De miért a nemi irányultságával kell bántani ? Azért mert ő meleg, már nem is lehet véleménye vagy már nem is kritizálhat? Az hogy igaza van e, döntse el mindenki maga, de ne olyan dologért bántsa amiről nem tehet. Tény hogy egy olyan témát feszeget, melegként, ami őt zavarja, ezért beszél róla, hiszen itt egy kisebbségi csoport ellen irányuló tüntetésről volt szó, de tény hogy el kell fogadnia azt hogyha valaki másképp látja a helyzetet viszont általánosítani sem kéne. Viszont az is tény hogy erődemonstrációval és felvonulással nem változtatunk a történteken. A szándékos provokáció és gyűlöletkeltés feszültséget generál. Olyan feszültséget amit a politika évek óta kihasznál és az emberi tudatba férkőzik, és egymás ellen hergeli az embereket, hogy majd ezt kihasználva, irányítani tudja őket.

  3. Tamás Kocsis

   Ha őt bántják akkor az már totál jogtalan és alpár,de ő úgy gondolja,hogy mindenkit minősíthet? Ha maga kiáll a saját véleménye miatt,akkor viselje el másokét. Nem a másik a hülye egyébként,ha valaki egy olyan témában okoskodik,amiről láthatóan fogalma sincs. Ez videó tökéletesen tükrözi ezt az állapotot. Ez a tipikus vlogger hibák egyike mikor olyan témát feszegetnek egyesek,ahol nagyon felületes tudással rendelkeznek a témával kapcsolatban,és ezzel hatnak,illetve befolyásolnak,hamisan manipulálnak. Nekem meg erről ez véleményem.

 93. Cinci Minci

  George Floydnak is gyújtsunk gyertyàt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  1. Davey

   @Amarilla Lilla Már letartóztatták, és gyilkossággal vádolják.

  2. Amarilla Lilla

   Igen..... Borzasztó volt látni a videót a haláláról... Na annak az elkövetőnek is úgy kéne végeznie. Annak a férfinek is volt családja, szerettei. Vajon ők most mit érezhetnek???? De nyilván a ,, biztosúr'' megússza majd egy kis fejmosással, maximum felfüggesztik az állásából. Na... Igen ennyit ér egy emberélet. Állítsuk meg a rasszizmust és a diszkriminációt emberek.!!!!

 94. Kitana

  Hova kell kuldeni? 😃

 95. Mary Notar

  Hú de jól mondtad! Imádom a videókat! 😘

 96. Simon Balazs

  Zsolt! Az értelmes emberekkel hosszabban is beszelgethetnel! Ezt simán hallgattam,néztem volna még egy orat. A bulvatmajmokbol elég a fel ora!

 97. Csaba Tarjányi

  Tudod te miről tartasz tudományos értekezlet? Két Ember nincs köztünk! Akiknek most indult volna az élet...... Írhatnám, hogy szégyelld magad, de ahogy gondolod....

  1. Tamás Kocsis

   @Judit Jakab két embert megölnek az egyiket torkon, a másikat szíven. Nem tudjuk ezt nyugodtan kezelni, bármelyikünk lehetett volna áldozat. Düh és gyász, ennyi. Odamentünk gyertyát gyújtottunk, elénekeltük a himnuszt, éltettük a szurkolótársaink nevét. Sokan 100-200km utaztak ezért. Nem kell ködösíteni.

  2. Judit Jakab

   @Tamás Kocsis akarki akarkit megöl az egy orisasi bün és épp észel nem lehet felfogni hogy veheti el egymasik ember életét!!!! Én nem csinalnék olyan megemlékezés ami arról szólna hogy azt ordibajuk az utcán hogy magyarbünőzés.... 🤦‍♀️ Mert 1 ember tette nem vetithetem ki a többire!!! Ennyit erről! De az h valakiről aki elhunyt ilyen mondom megemlekezni!?? Nem tudom szerintem ezt nem ilyen modon szoktak! Ez gyulolet keltes volt hogy megjobban kilegyen emelve hogy a ciganyok milyenek 🤨

  3. Amarilla Lilla

   @Judit Jakab így igaz... Rengeteg ilyen eset van... Valahogy csak akkor borul a bili ha roma az elkövető. De egyébként úgy hallottam, hogy székely magyar és negyed vér roma származású volt.

  4. Tamás Kocsis

   @Judit Jakab A kérdés az te miért nem csinálsz,mi kiállunk valamiért,te meg bírálsz minket a fotelből. Te is tehetsz valami ellen,ahelyett hogy mástól várod a megoldást.

  5. Judit Jakab

   Megöl egy 16 éves magyar lány az édesapja akkor mért nem csinaltak ekkora nagy megemlekezes ugyan ugy neki is most kezdődött volna az élete

 98. A SasKirály

  De jó itt is megy a cenzúra le lett rörölve a kommentem pedig semi rasszista nem írtam most csalódtam ebben a csatornába

  1. A SasKirály

   @ZSHOW time szerintem nem írtam semi sértöt. Csak annyit hogy borsódba a magyar roma együttélés lehetetlen és a okait írtam. + hogy ezzel a tüntetesel egyete értek

  2. Danny3333333333

   Én azért csillagozok ki bizonyos szavakat pl. mert tudom, hogy ha sokszor benne van egy szövegben, akkor kiszűri a rendszer tartalomtól függetlenül.

  3. ZSHOW time

   Kezdem kicsit azt erezni, hogy vagy nem is volt komment, vagy olyan volt, ami nem ment at a youteube szűrőn. Tovabbra sem törlünk kommentet, hacsak nem sért valakit személyesen.

 99. Rozgonyator

  Ultrák > Pride

 100. Katrin Torok

  Nem támogatom a meleg jelenséget, de ettől függetlenül azt nézem, hogy milyen értékeket képvisel egy ember és nagyon hálás vagyok, hogy újból és újból ilyen csodás tartalmat gyártasz, remélem nem sértett meg a hozzászólásom eleje, jogom van álláspontot választani és ezt tudom, úgy tenni, hogy ne bántsak meg másokat, de ha mégis bántónak érzed, akkor sajnálom, de abba ne hagyd a videózást, szurkolok, hogy minél hamarabb elérd műsorvezetői és más céljaid 😊