• 614
 • 2 802 241

Megjegyzés

 1. szadeszre szarok

  Ennek a Schilingnek vagy ki az istenfasza ez a magyarellenes proletár duplán jár a jókívánság.

 2. Tünde Kovács

  Szily Nórikának sikerül fejlődni. Visszafelé: megakadályozni mást munkához jutásban, személyes fejlődésben. 👎 Oravecz Nórika meg inkább Ora-vicc... kis kamupipőke. Szily meg nagy...

 3. pampalini pamp

  Csodálatos!

 4. A.Zééé

  Azért ha már felhasználja a "Hiszek egy"-et nem ártana megtanulni. Magyarként amúgy is alapműveltségnek számít.

 5. Matyi Hüvely

  Borzasztó, mennyi gyűlölet van ebben az emberben. Képtelen elviselni vagy elismerni bármit, ami nem egyezik a látásmódjával.

 6. Dombovari Csaba

  Kellemes beszélgetés volt, két szakmájában nagyszerű ember között.....

 7. Zsuzsa Győri

  Hernádinak a lájk! Alinda lehetetlen kérdéseket tesz fel...

 8. Eva Komaromy

  imádom hogy szép, okos és intelligens

 9. gabox01

  Kinek kell ezek után ez a leharcolt szétkúrt nő?

 10. retrofan

  beszt pikcsör

 11. Agnes Ragó

  Igaza van! Mit tegyen még hozzá ahhoz, ami már egy remekmű. Ő már csillog tovább.

 12. Edit Pappné Nagy

  (y)

 13. Mónika Rónaszéki

  Azért él Magyarországon, mert itt jobb. Hazaelhagyó! Otthon nem ment valószínűleg semmire, depressziós a hazájától. Budapesten a szabadságot érzi! Ha itt nálunk - hisz ezt mondja - demokrácia van, szépség, jóság, akkor ugyan mit keresett a diktatúrát mantrázó Karácsony Gergely kampányában?! Nagyon ellentmondásos. Menjen haza a nem növekedést a franciáknak tanítani! Vannak nekünk világ színvonalú környezetmérnökeink, eszünk is van, a konzervatív emberek még jól emlékeznek a nagyszüleik fenntartható és ökológiai lábnyomot nem hagyó természetes gazdálkodására. Politikai aktivistákra, kommunistákra sem tartunk igényt. Mi az ő újra és újra visszatérő megjelenésüket, növekedésüket tartjuk nem kívánatosnak. Okkal.

  1. Privàt nyomozò ès bűnügyi szakèrtő Scheweidel Erik

   Pontossan. Idegenszivű pofàjàt jartatò lobbista aki biztos sajàt èrdekèt nèzve rombolni, kàrt okozni telepūlt ide AZ elmuszlimosodott Franciaorszagbòl. Egyre több ilyen hasonlò internacionalista, ateista, kommunista szellemisègű telepszik rànk ès befolyàssal akar èrvenyt szerezni ami àltal minden szinten rombolni, leèpiteni akarja AZ èrtekrendszerūnket, gazdasàgi, kulturàlis, vilàglatasbeli nèzeyeinket.

 14. Peter Kantor

  Kata a legnagyobb hibat eleteben akkor kovette el amikor Andy Vajnaval osszekototte az eletet. Ez az a pont ami az egesz eletere raveti a sotet felhot . Sokkal tobb megbecsulest kapna a tarsadalomtol ha nem adta volna el magat Vajnanak .

 15. Ágnes Albert

  Intelligens, tehetséges, összeszedett intellektus, finomság, szerénység... Csodálatra méltó Ember.

 16. János Molnár

  Hernádi Judit személyisége nagyon rendben van nálam, mert önismerettel teli, és reálisan képes tekinteni mindenki másra is, azok minden nyűgével bajával együtt. És egyáltalán, stílusa van, ami kevés közszereplőről mondható el. Egyszóval, jó fej, akit mindig szívesen hallgatok! És csak úgy (nem) mellesleg, tudom, hogy a politikai hovatartozásunk azonos, aminek külön örülök…

 17. János Molnár

  Kinek van még baja Alindával? Mert annyira érdekes olvasmány komment gyanánt, hogy forog a gyomrom tőle már!

 18. Attila Nemes

  Szar kommunista geci! Tűnj el innen oda ahol megfialtak! Nincs szükségünk a kommunista mocsadékokra!

 19. Agnes Ragó

  Finom úrihölgy Dóra. ❤

 20. István Magasdi

  Koszonom! Ertekes beszelgetes volt. :)

 21. FIRKAlány

  öröm nélkül nincs hatékony tanulás, az agyfiziológiai kutatások ezt mutatják... pozitiv érzelmi hatékonyság nélkül nincs hatékony tanulás...

 22. Mária Csimané Hegyi

  Köszönöm a beszélgetést! Mindkettőt nagyon szeretem!

 23. MY TUBE Podcast

  nem változott semmi .ez ugyanakkora bullshit képek mint régen.azt a sok baromságot alárakni reflektálás álnéven nehogymá elhiggyed.mennyiért adja el az meg az ő dolga.amúgy asszem 100 ropi volt.az nem drága kortárs viszonylatban.

 24. Susan Aivatzidis

  How can I contact her?

 25. Laszlo Winter

  Wow, meghallgattam Berczki Zoltant is nos nem semmi le a kalappal nagyon rendben levo es minosegi emberek. El lehet gondolkozni az ember sajat magan igencsak perspektivaba rakja azt hogy mit is ert el sajat maga az ember illetve az o csaladjuk, szuleik mint dinasztia. Sok sikert nekik kulon kulon is orulhetunk vannak nekunk ebben az orszagban.

 26. Zsuzsa rostás

  Kb. 8 éve azt álmodtam, hogy Vekerdi asztalát verem őrjöngve, hogy csináljunk már valamit.... (pedagógus vagyok és anya)

  1. Gábor Borsos

   Bölcs álom.

 27. Péter Kiss

  Minek töltöd fel ugyanazt, amit Robi már feltöltött, pláne hogy őmaga a műsort is vezeti? Így akarsz feliratkozókat szerezni?

 28. Tamás Fehér

  A legjobb barátom :) <3

 29. huszar blasio

  Szili👹

 30. Bear

  (Schwajda György) "Föl akarta építeni a Nemzetit". Ahogy fel akarta építeni a kaposvári Csiky Gergely színházat is, mert színházat akart. És színészeket. Valódi színészeket. Sajnos az elkezdett munkának a hirtelen történő halála véget vetett. És a halálával a kultúra is meghalt.

 31. Zé Pé

  " művész úr"

 32. R. S.

  20:26 !

 33. Szepesi Edit Pethőné

  Ki az alkalmas azt nem Te döntöd el ! Vannak tőled alkalmasabbak is sok szerepre !

 34. Szepesi Edit Pethőné

  Elég magyarázat ! Ahány főszerep annyi gyermek :( Felelőtlen, mindenki érzésébe beletaposott !!! De Apuka megoldás volt, bár a tehetségét nem vonom kétségbe, de Bereczki sokkal tehetségesebb !!!!

 35. Frank Jázmin Kata

  szimpi ez a srác, nem játssza az agyát, akkor és ott tehetséges, ahol kell. nem szerepzavaros. civilben civil, a színpadon színész.

 36. Gergő Szabad

  nagy titok az izraeli hadsereg :D

 37. Holló Fehér

  Ezek a szerepek a kukába valók. Csak elválasztják egymástól az embereket.

 38. Holló Fehér

  Az mekkora tetű, aki lekapcsolja a tévét a műsor közepén?? Nincs ezen mit röhögni, mert érzéketlen és rosszindulatú ember művel csak ilyet!!!

 39. Frank Jázmin Kata

  nagyon idegesítő ez a rusnya, stréber liba

 40. 1kardvirag

  Na így kell csüröcsöríteni ráadásul feltöltött szájjal. Műanyag az egész. Jobb lenne, ha felvállalná önmagát, akkor nem lenne ennyire természetellenes. Ja és a saját helyére kerülne, jobb lenne neki az őszinte természetes emberek között. De , ha Neki ez kell?! Akkor viselje a kritikákat.

 41. lessik28

  Ahogy látom vagy inkább érzem, nem nagyon tűri a kötöttséget és behatároltságot. Azaz ezt látták meg benne a rendezők és ezért volt alkalmas a "Vasárnapi szülők" címszerepére. Érdekes nő, nekem is szimpatikus.

 42. Szájer Gyula

  Sok nő a szőke herceget keresi a fehér lován, aztán eléri a 35 éves kort ráébred H gyerek is kéne, kapkod azt vagy talál valakit vagy gyermektelen lesz. Sok oka van de a világ üres lett. Ennek a generációnak nem megy a dolog......

 43. fehér hermelin

  Nagyon is vagány! Nem szégyenli a hitét, a Krisztusát :)

 44. Gabor Varnai

  Wahorn Bandi....

 45. Gabi Henrik

  Amikor az európai Maróth a határokon kívülre néz, és amit ott lát, azt beemeli a saját kultúrájába: index.hu/velemeny/olvir/2019/08/14/valasz_maroth_miklosnak/

 46. Balázs Mészáros

  Hú mekkora fasz ez a Puzsér. Lófaszt, filmritika az mikor 2 perc után lespoilerezi a filmet.

 47. Kartal Mező

  Köszönöm ezt az ajánlást nagyon tetszett a Fülke, mindenkinek csak ajánlani tudom.

 48. Gabi Henrik

  Nyilván lehet vizsgálni azt, hogy egy kultúra ide tekint, vagy oda tekint, vagy "elég önmagának", ahogy Maróth mondja. És ki lehet nevezni mércének, hogggy... ööö... mi is lenne egy jó mérce, mi is... áh igen! hogy van-e school/institute/program of European studies - de, hogy épp ezeknek az intézményeknek a megléte elég jó mutató-e pl. az évezredes kereskedelmi kapcsolatokhoz, a szokásokhoz (öltözködés, közlekedés, tömegkultúra, étkezés) és ezeknek a hozadékához meg a változásához viszonyítva, legalábbis kérdéses. Arab készítésű filmeket "a saját kultúráján túlra tekintő", "mindig a többi földrésztől tanulni próbáló" Európában jószerivel csak valamilyen filmfesztiválon lehet látni, stb.

 49. Gabi Henrik

  kovacs zoltan Figy abban, úgy tűnik, egyetértünk, hogy ez egy leegyszerűsítő és túlzó kijelentés volt - ami, lássuk be, eufemizmus arra a szóra, hogy "baromság". Az, hogy konkrétan te miben hiszel, sem nem érdekel, sem nem zavar. Én nem hiszek el mindent bemondásra, és főleg nem, amikor a személyes tapasztalataim és/vagy az ismereteim sem támasztják alá ezeket a kinyilatkoztatásokat. Érted, mintha azt mondaná, hogy a Föld lapos, és amikor valaki bizonyítékokat hoz, hogy nem lapos, akkor másvalaki a tömegből beszólna, hogy lehet, picit talán túlzás, hogy teljesen lapos, de a szomszéd tanyáig mégis "laposnak néz ki".

 50. Gabi Henrik

  @kovacs zoltan Lettres, langue et civilisation = nyelvoktatás? Literature = nyelvoktatás? Ahha. Tehát akkor szerinted a Sémi Filológiai és Arab Tanszéken is kizárólag csak nyelvet tanítanak, igaz? Semmi kultúra, szemlélet, történelem, összefüggések, bigger picture... Grat. Nem értem, mi olyan nehéz ezen, Maróth szerint, még egyszer: "...viszont a világ többi részén nincs Európa-tanszék..." Ez alapjában véve találó észrevétel, azzal a kiegészítéssel, hogy van. Például, teljességre nem törekedve: Indiában: www.pondiuni.edu.in/department/centre-european-studies manipal.edu/des.html www.jnu.ac.in/sis/ces Japánban: www.c.u-tokyo.ac.jp/eng_site/info/academics/grad/programs/esp/ Koreában: gsis.korea.ac.kr/faculty-research/eu-centre Kínában: www.cesfd.org.cn/index_en.html Ausztráliában: sydney.edu.au/courses/subject-areas/major/european-studies0.html Nizza-Tunisz-Isztambulban (MICSODAAAA??? Két muszlim országban...) www.masterstudies.com/Master-in-Advanced-European-and-International-Studies-%E2%80%93-Mediterranean-Studies-%E2%80%93-Nice-Tunis-Istanbul/France/CIFE/

 51. Gabi Henrik

  Továbbá, Maróth 15:08-nál azt is állítja, hogy "...az iszlám világában a parlamentek ... elsősorban tanácsadó jellegűek, és nem törvényhozó feladattal vannak ellátva, miközben Európában más a helyzet: nálunk törvényhozási jellege van a parlamenti tevékenységnek alapvetően és nem tanácsadó jellege..." Ellenpéldaként említhető Indonézia, Malaysia, India mohamedán többségű területei, Tunézia vagy Marokkó. en.wikipedia.org/wiki/Democracy_Index en.wikipedia.org/wiki/Politics_of_India en.wikipedia.org/wiki/Politics_of_Indonesia en.wikipedia.org/wiki/Politics_of_Malaysia en.wikipedia.org/wiki/Politics_of_Tunisia en.wikipedia.org/wiki/Politics_of_Morocco Magyarországon a parlament törvényhozó szerepe kiüresedett, így ez a parlament nem különösebben jó példa a demokratikus berendezkedésre.

 52. Arianator and Vine addicted

  Olyan mint Palvin Barbi és Vecsei Miklós lányként. Nyilván hasonlít Mikire mert testvérek, és teljesen úgy artikulál mint Barbi, és a hangszínük is hasonlít kicsit :D

 53. Gabi Henrik

  Mennyi légbőlkapott marhaság, egek... Pl. amikor 11:33-nél azt mondja, hogy Maróth: ...Tehát ez az európai kultúra sajátsága, hogy határon kívülre nézünk, és ha megnézzük azt, hogy Európában vannak orientalista tanszékek, ahol a buddhizmustól kezdve sok mindent tanulmányoznak, viszont a világ többi részén nincs Európa-tanszék, tehát a világ többi része olyan, amelyik elég önmagának. Az iszlám világa is: nem érdekli őket, hogy mi van az európai kultúrával. Alinda: De ez máig így van?? Maróth (komoly arccal): Ez máig így van. Alinda (elgondolkodva, kicsit hitetlenkedve): Tehát, hogy nem tudunk olyan arab országban lévő egyetemet, amely foglalkozna európai kérdésekkel, Európa kultúrájával? Maróth: Nincsenek Európa-tanulmányok, semmiféle formában se. Egyedül Kairóban tudok arról, hogy mi van: ókortudományi tanszék, ahol elvileg valamit tanítanak latinból, görögből, de ez azért van, mert a saját országuknak a történetével foglalkoznak. Tehát a világ más pontján nincs olyan, ami a saját kultúráján túlra tekintene, ez az európai kultúra sajátsága. És Európa mindig próbált tanulni a többi földrésztől, és azt próbálta beemelni a saját kultúrájába. --------------------- Nah, ez valami egészen dermesztő, másodpercek alatt leleplezhető badarság - itt egy tucat gyors találat kizárólag az arab világból (hogy a világ más pontjairól ne is beszéljünk): Jordan University, Language Center, English section: centers.ju.edu.jo/en/ujlc/Lists/CenterStaff/All_Staff_english.aspx Middle East University (Beirut), Language Programs, English Language meu.edu.lb/academics/non-degree-programs/ Université Mohammed V de Rabat, Faculté des Lettres et des Sciences Humanes www.flshr.ac.ma/faq-item/etudes-francaises/ Koreai, japán, hindi, lengyel, román és orosz kurzusok: www.um5.ac.ma/um5r/content/les-offres-de-cours-de-langues-%C3%A9trang%C3%A8res-lanc%C3%A9es-par-la-flshr Université d'Alger: Département d’Allemand, russe et espagnol www.alger-dz.com/universite-alger/allemand-espagnol.htm Université de Carthage, Institut Superieur des Langues Tunis www.islt.rnu.tn/portail/index.php/fr-fr/ Université Francaise d'Egypte, Faculty of Applied Languages (Engish, French) www.ufe.edu.eg/en/masters-2/#home-appliquees-animate Cairo University, Department of English Language and Literature facebook.com/EDFACU/ A marokkói Holland Intézet mindenféle történelmet, szociológiát, jogot, közgazdaságot stb tanít: nimarrabat.nl/fr/recherche/politique-droit-et-economie/ King Saud University, Department of English Language and Literature arts.ksu.edu.sa/en/English Qatar University, Department of English Literaure and Linguistics www.qu.edu.qa/artssciences/departments/dell-home Baghdad University, College of Languages (11 nyelvet tanítanak: English, French, German, Spanish, Italian, Russian, Hebrew, Turkish, Persian, Kurdish and Syriac) en.uobaghdad.edu.iq/?page_id=15059 University of Bahrain, English Language Center www.uob.edu.bh/en/index.php/administration/centers/english-language-center ---------------- Továbbá, a jelek szerint az arab országok beengedik a számukra nyilván teljesen indifferens nyugati nyelvi intézeteket és kulturális központokat is. A fenti Holland Intézeten kívül amerikai egyetemek (mint a CEU volt Budapesten) működnek az Egyesült Arab Emirátusokban (hét), Jordániában, Líbiaban, Irakban, Kuwaitban, Libanonban (kettő) en.wikipedia.org/wiki/List_of_American_colleges_and_universities_abroad A British Council 21 nyelvi központja működik csak az arab országokban: www.britishcouncil.org/teach-english-mena Az Institut Francais 19 központja működik arab országokban: en.wikipedia.org/wiki/Institut_Fran%C3%A7ais#Outside_Europe A Goethe-Institut 13 arab országban van jelen: www.goethe.de/en/wwt.html Nem hiányzik az Olasz Intézet sem: iictripoli.esteri.it/iic_tripoli/it/ iicrabat.esteri.it/iic_rabat/it/ iicalgeri.esteri.it/iic_algeri/it/ iiccairo.esteri.it/iic_ilcairo/it/ És, döbbenet, Kairóban és Isztambulban működik magyar intézet is, nyelvtanfolyammal, előadásokkal, szentmisével, filmvetítésekkel stb: www.kairo.balassiintezet.hu/hu/ www.isztambul.balassiintezet.hu/hu/

  1. kovacs zoltan

   @UCf2ivU__X5xOpBYaz2_WdKA nem, abban értünk egyet, hogy nem tudtál releváns példát hozni és még pofátlan szómágiával próbálkozol. nem, nem volt érdemi nyugatkutatás keleten, a nyugat jobban érdeklődött a kelet iránt mint fordítva,a kelet történelmét is nyugatiak dolgozták fel először színvonalas a legtöbb helyen, nem voltak érdemi european studies tanszékek az utóbbi időkig, ma is kevés van. úgyhogy de, amit mondott lényegében igaz, ő valaki a területen, te meg egy senki vagy. ennyike.

  2. kovacs zoltan

   @Gabi Henrik nem tudom, miért próbálkozol görcsösen. ez egy 15-ös interjú, ahol az akadémikus úr tett egy kissé leegyszerűsítő, túlzó kijelentést, mely azonban lényegében igaz, európai vs más kultúrák kifelé-befelé tekintése. amiket linkeltél, van amelyik 2005-ben kezdődött, van amelyik 2012-ben, gondolom jobbára európai kezdeményezésre, vagy a volt francia protektorátus a nizzai egyetemmel közösen, stb. de ez nem cáfolja a gondolatmenet lényegét, igen, az európai jobban tekintett kifelé, jobban akart megismerni mint sok más, legyen az kínai vagy éppen muszlimok zöme. nem tudom, téged ez miért zavar? nem örülsz hogy pozitív dolgok is kapcsolhatók európához???

 54. Gyula Veszely

  Nem "Tündérkert" (az Móricz), hanem "Tündértemető" ugyebár. 14:45

 55. repinful

  na a kramer kontra kramert en se nezem meg,az biztos.ki nem allhatom az ilyen tipusu filmeket.soha nem is ertettem mi a faszert kell annyira favorizalni az ilyen vontatott,vegigszenvedo filmet.

 56. repinful

  tenyleg,indiai filmek..))))abbol lehetne csinalni top 1 000 000

 57. kicsike nyuszika

  puzsér eddig mit tett le az asztalra?? azon kivül hogy masokat kritizál a getto milliomos egy nagyon szép film a gladiátor is . Majd ha csinálsz te is egy ilyen filmet te köcsög utánna pattogj....

 58. madbalee

  Megvannak a jogok! Nalunk szalloige lett

 59. Bendegúz Bejek

  Hajrá fankadeli

 60. Julianna Fekete

  Respect Kollár Dávid!

 61. Strahl Gábor

  Joker: Tudod mit vettem észre? Senki nem pánikol ha minden terv szerint megy. Még ha a terv rettenetes is. Ha holnap azt mondom a sajtónak, hogy egy bandatagot lelőnek vagy egy teherautó felrobban, senki se pánikol. Mert ez mind egy terv részre. De ha azt mondom a drágalátos polgármesterük hal meg akkor mindenki elveszti az eszét. Kell egy kis anarchia. Ha felborítjuk a rendet akkor eluralkodik a káosz. Én káosz párti vagyok. Az anarchiás dialóguson kívül a másik probléma ezzel a szöveggel az, hogy a terv működését úgy magyarázza Joker, hogy ha terror cselekményt fog elkövetni amit bejelent akkor az a terv része kvázi mindenki nyugodt marad. Tehát ha valakit kivégez, felrobbant valamit, kiiktat senki nem fog pánikolni mert tudva van...micsoda faszság ez? Már hogyne pánikolna mindenki azon, hogy bejelent egy robbantást és senki nem tudja megállítani a következő nap tehát meg is történik. Az ilyen fajta kontroll vesztés nagyon is félelmetes. Attól, hogy mindenki tudja csak még zavartabb és idegesebb lesz mindenki...nem nyugodtabb. Agyrém. Erre az az ellenpéldája, hogy ha a polgármestert megöli mindenki elveszti az eszét. Úgy magyarázza Bohóc barátunk mintha más jellegű lenne kivégezni a polgármestert. Mintha az előző terror nem ugyanazt a félelmet váltaná ki. Két nagyon hasonló kontextusú mondatot állít be úgy mintha mást jelentene. Értelmetlen. Elképzelhető egyébként, hogy direkt magyaráz hülyeséget Joker azért, hogy manipulálja Dentet. Bár nem értem hogyan. De akkor ezek szerint Dent hülye mint a segg...ez meg furán néz ki így a karakterből kiindulva. Szóval szerintem csak el lett baszva a szöveg.

 62. Istvanne Aida Stadinger

  Trókán Nóra született tehetség ! Prózai szakon végzett színésznő na ezen meglepődtem , mert nagyszerű énekes táncos színésznő ! Plusz lovagol . Gratulálok !!!!!!!!!!!!!

 63. Spártai Bástya

  A keresztapa egy kaka, szerintem top 1000- be sincs benne

  1. Mettyuuu

   Megtudhatnánk miért?

 64. Szilárd J

  Nekem ez jött le a beszélgetésből: A műsorvezető nő nem tudja felfogni, hogy létezhet olyan, hogy valaki nem a karrier, az ismertség miatt csinál valamit, hanem egyszerűen azért, mert így érzi jól magát. Egyszerűen szereti azt amit csinál!

 65. Eva Boar

  Ez nagyon jól sikerült interjú ...csoda gyerek ez a Marcell sok bánat èrte mègis mindig felállt pèlda èrtèkü 🤗💕

 66. István Albertszky

  Imádom úgy ahogy van, gyönyörűnek, szépnek, kedvesnek.

 67. Jung Bálint

  Na.... A Dances With Wolves egy jó film.

 68. KiaKK

  Ezek a békésen cselekvő idealisták nagy kincsek a világnak.

 69. Zsuzsi Oszvald

  Nagyon kedves lány teljesen más mint a filmben! Tehetséges színèsznő!

 70. Adoro Frey

  Sok ilyen gyönyörüség érkezzen még az orszàgunkba!!!!

 71. NisiCaloponis

  Ma már csak egy okból emlékeznek a Simicskatévé eme műsorára: ebben az epizódban volt a híres-nevezetes Puzsérlocsolási jelenet a főgojmotoros Mészáros Imre részéről. Kb. 37:50 .

 72. Aja

  Oke egyetertek azzal, hogy a mostani allapot helytelen, es nem a legjobb megoldas tolni a sok informaciot a gyerekek fejebe, de azt mondja meg nekem hol szerzunk erre kepzett oktatokat? Mindenutt valamilyen ,,szakos,, tanarok vanna... matematika- fizika szak, biológia - geográfia szak, magyar - angol szakos... hat ezek hol tudnának komplex tanitási programot osszeállitani minden reszlegbol? Eloszor a tanarok oktatasat kellene modositani szerintem.

 73. Ki-van-ott;

  "23:34" ..... t'án figyelembe veendő!.... nemde? (bár, inkább kapcsolat nélkül "offline", viszont "2019" a kapcsoló nálunk van! ma még...!). ( majdnem veterán)

 74. Beáta Hékédiné Kun

  Zsuzsa az egy ribanc képes volt farkas timit leszolni hogy az ő gyerekei nem akarnak egy senkire hasonlítani

  1. Sour Cream & Onion

   Ne is hasonlítsanak semmiről videozo, tanulatlan fiatalokra.

 75. Norbert Beko

  Minden tiszteletem Rózsa Györgyé, és sajnálom a veszteségét, DE úgy gondolom egy végtelenül önző ember. Eltitkolja a saját felesége, családja elől azt, hogy a felesége halálos beteg... Mégis milyen jogon? Hogy lehet az, hogy a beteg nem tud a saját állapotáról (a felesége Éva), miért veszi el a jogot, a lehetőséget a feleségétől, hogy az utolsó hónapját megélje, hogy el tudjon búcsúzni az élettől, más szeretteitől stb.? Rózsa György bármennyire is azt gondolod, hogy jól cselekedtél, csak magadra gondoltál!

 76. Aurora Aurora

  Zita egy olyan személyiség, akiből nagyon kevés ember van. Mint természetességben mint megnyilvánulásban. Kívánom neki és párjának a legjobbakat!!!

 77. remi remi

  A figyelemfelkeltő téma és címek megválasztásával ügyesen manipulál . De az írásai szerintem semmitmondók. Az alkotó szárnyalásnak nincsenek határai, de egy egyensúlyban lévő lélek elhessegeti azt a torz, beteges gondolatot, hogy fikákról írjon mesét. Ahogy érzem, ettől a lelki állapottól egyre inkább messzebb kerül. Kár.

 78. karoly laky

  Imádom ❤️

 79. Hegyi Armand

  Hé dik engemis armandnak hivnak

 80. LindemannAdam

  azért Jeff Goldblum minden, csak nem Disney-szintű színész...

 81. Attila embolandoo

  Rossz álszent nagyra vágyó hülye picsa csak röhögni tudok rajta meg a felfogásán

 82. Tímea Vékony

  Ez egy nagyon érdekes beszélgetés volt! Érdekes alannyal,lehet csak jót beszélgetni! Gratulàlok!

 83. Éva Palanki

  Dràga Zita .te nagyon ügyesvagy ..Sokmindenhez értel.

 84. ezerlab1

  Ne erőszakoskodj az interjúalannyal. Pont.

 85. János Harmati

  husel.info/video/video/mWabfNp5z6u0jIw.html&feature=share Népvándorlás - Isten ítélete - Kegyelem Krisztusban

 86. csaba torok

  Nóra ügyesen kérdez, "beszéltet" és jól áll neki ez a "Cher-frizura".

 87. csaba torok

  Kívánom Dórinak, hogy legyen nagyon boldog és váljanak valóra tervei, vágyai.

 88. Pszicho Pali

  A téglàval mi a bajod?

 89. R. S.

  15:14 😂😂

 90. valaki

  Fájdalmas volt nézni ezt a beszélgetést... Talán egyszer a generációk abba hagyják a háborúzást...

 91. Banyus

  Ez tipikus. Az öregasszony mondja hogy a fiatalok tiszteletlenek,tanulatlanok,stb. Hát kinek a dolga lett volna megtanítani őket rá??? Az idősebb generáció csak panaszkodni tud,de még célokat sem tudtak adni ennek a generációnak.

 92. Novák Anikó

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 93. Rita Konkoly

  Unintelligens riporter.

 94. Štastie nieje Náhoda

  Okos ez a Kata - de kevesen értik meg ... csípem...

 95. Katalin Farkas

  Mindig öszintén, és ez tetszett nekem.

 96. Merilin Svicevic

  Nagyon szeretem Nóri műsorait de itt még a doki is be tudott jönni végre! Ja és nekem mint vajdaságinak nem tűnt fel hogy a végén azt mondja szívesen.;)

 97. Karvák Ferenc

  A háló 2 dimenziós, viszont a bemélyedt háló már 3 dimenziós. A téridö nem görbül hanem a koncentrációjában lép fel különbség a 3 dimenziós térben. Szerintem ez utóbbi a pontosabb megfogalmazás.

 98. Dóra Csepeli

  Eszmèletlen! Màr “csak”, ha a 30Y lenne a hàta mögött, az is egy fantasztikus èletmû lenne. Zseniàlis szövegekkel. Ha 2x ennyi idôs lenne, akkor is sok’ lenne, amit lètrehozott, amiben rèszt vett, de èlô pèlda arra, hogy az energiabombàkat így is lehet szórni’, hogy vègig ugyanolyan normàlisan, egyszerû-okosan gondolkodó, nyitott, elfogadó ès elkèpesztôen sokoldalú ember marad mindig ùj ötletekkel, ùj területeken.

 99. Csaba balog

  a lenyeg hogy O mindent tud:))

 100. Orsolya Kantor

  Sajnos nem akceptálják azt, hogy rendes gyerek vagy... hiába tepersz, szal nem érdeklik, hogy próbálsz javítani, segíteni, de ez a nem így szoktuk címmel letörik a lendületet. Akkor minek nézzem az illetőt, ha nem tehetségtelennek? Fafejnek? Azt hiszem ha kifut az X generáció szépen nyugdíjasnak, akkor valmivel jobban lesz lehetőség a megegyezésre, mert tudok én yoonként hallgatni a Zre ha fantasztikus ötletei vannak!