Ez a Magyar Hang - A Túlélő Magazin független politikai, társadalmi és kulturális hetilap és portál hivatalos HUsel-csatornája. A lap alapítói a 80 évet élt Magyar Nemzet egykori munkatársai, akik elkötelezettek, hogy a korábbi szerkesztőség szellemisége tovább éljen. Kifejezett célunk a magyar valóság bemutatása, nem csak a „Nagykörúton belülről”.
Honlap: magyarhang.org/
Facebook: facebook.com/magyarhang.org/

 • 188
 • 5 730 001

Megjegyzés

 1. regnum marianum

  Nem látom a felelősségteljességet akik nyugat, főleg a németek seggét nyalja mint a momentumos picsa, az jobban teszi ha eltakarodik a politikábol. 😠 👎 ________________________ Azért nem akarják hogy a nép válassza köztársasági elnök, mert a nép okosabb és kritikusak mint a politikus bábok. MINDEN HATALOM A MAGYARNÉPÉ SEGGFEJEK!!!!!!!!! 😠

 2. Ádám Lőrincz

  Ez nagyon király! Értelmes beszélgetés vitákkal! Pontosan ez hiányzik a magyar politikából!

 3. Szilárd Farkas

  Mekkora szerencse, hogy Annácska felelősen gondolkodik és még véletlenül sem esik abba a hibába 30 percnél, hogy Puzsér és Berki indulását egy kalap alá vegye!

 4. kollarpg

  Imádom amikor valami gonosz összeesküvés képzelnek a facebook és a google mögé. Nem azért nem látod a neked nem tetsző dolgokat, mert a gonosz facebook buborékban tart, hanem azért mert a facebook nem politikai céllal jött létre. A facebook lényege, hogy lásd amit likeolsz, kedvelsz és a barátaidat. Ennyi. Az adataidat pedig azért adhatják el, mert ezzel fizetsz a használatért és beleegyeztél amikor regisztráltál. Ha nem jársz a prostisrácokhoz nem fogod látni amit írnak hisz nem érdekel. És azért kell fizetni, hogy lássák a műsorod, mert ebből neked hasznod van ergo reklám, ha mutatnak, ergo fizess érte. Vonának viszont igaza van a deepfake-el kapcsolatban, ha fejlődik egy kicsit az nagyon érdekes lesz. Egyébként nem a cenzűra a megoldás, hanem pont ellenkezőleg a cenzűra meggátlása. Az egyes kormányoknak külön részleget kellene létrehoznia ami látja a letiltott dolgokat. Ha valőban ellenkezik az adott oldal szabályaival tiltás, ha nem akkor muszáj visszarakni az oldalra. Ugyanígy ellenőrizni kell, hogy aki a célk{zönség ahhoz valóban eljusson a neki szánt üzenet. Például ha jelölöd a Marcit akkor dobja fel a posztjait ne vesszen el a semmiben. Így sem a kormányok sem a cégek nemntudnak politikai célból cenzúrázni. Az embereket pedig oktatni kell róla, hogy hogyan ellenőrizzék a hozzájuk jutó információkat több forrásból is.

 5. Károly György Kiss

  Ez a vita megerősített a céljaimban, a terveimben és a hitemben!

 6. AtariLL

  Csakhogy akkor a 20 fős osztályban a 15 roma gyerek helyett lesz 18 és a 35 éves nagymama nyár végén már a második unokáját hozza majd beíratkozni... és így tovább. Aztán magas kerítésű, fegyveres őrrel őrzött lakóparkokba költözünk, vagy mi lesz?

 7. AtariLL

  Jó, akkor ne dőljünk be a liberális ámításnak és ne csináljunk semmit, hiszen a purdé úgysem akar tanulni.

 8. Levente Tápai

  1989-ben a 4 igenes népszavazással, épp az SZDSZ akadályozta meg a közvetlen elnökválasztást. Ez nagy kár volt, többek között azért is, mert így súlytalanná vált a köztársasági elnök, nincs érdemi beleszólása a politikai folyamatokba. Következésképp kiegyensúlyozó szerepet sem tud betölteni a mindenkori kormány túlsúlyával szemben. Az európai országok többségében közvetlenül választják az elnököt. 2006-ban az öszödi beszéd után Sólyom László éppen ezért nem tudta feloszlatni a parlamentet. Egyébként hiányolom Lukácsi Katalint is a szakértők sorából. Vona Gáboron jól mutatott egykor a gárda mellény, árpádsávos zászló nélkül olyan hiteltelennek tűnik. Az egyik kedvencem Gulyás Márton, aki hullákat akar szállítani, szintén hiányzik, és a másik akasztani vágyó Marky Zay Péter úgy szintén. Egyébként az én választásom Nagy Blanka lenne, kár, hogy még nincs 35 éves, pedig olyan jól megtestesíti a nemzet egységét.

 9. OPT1MVS

  Annyira jó lenne egy Nemzeti Minimum a hangminőséget illetően.... :-/

 10. Jégvarázs Anna Hercegnő

  Hajrá 2022! Kormányváltást!

 11. Barát Csaba

  Ameddig nem létezik erkölcsi és logikai teszt a választóknál és az indulóknál addig borzalmas embereket fognak választani! De ti ezt sosem mondjátok és valószínűleg sosem fogjátok mondani!

 12. Csaba Televízió

  ..de csak tényleg a Tanárok kedvéért,hogy legyen viszonyításuk ,hogy mennyire nem fontosak a Társadalomnak... husel.info/video/video/np-rqdiE24mabHw.html

 13. Póka Károlyné

  Miért nem foglalkoznak a DK alapszabályzatával is

 14. szali923

  Az átlafizetéshez: husel.info/video/video/t3uYjNhh12mYmYw.html

 15. Sz. Lenci

  17:58-nál melyik fingott? :D :D gondolom Csintalan...

 16. Robi Redford

  Rasszista a miniszterelnök? Ez miből derült ki? Abból, hogy egy bírósági ítéletet kritizált? A szegregáció azért nem került szóba, mert ez 2004-ben indult. Ki is kormányzott akkor? És mikor szűnt meg ez az állapot? 2013-ban? A jelenlegi kormány szüntette meg?

 17. BircaHang

  Emlékeztetnék a hatályos liberális álláspontra: a közvetlen államfőválasztás antiszemitizmus.

  1. kenichimitsurugi

   @Rókus Deák dehát állandóan itt van a szerencsétlen.

  2. Rókus Deák

   hülyeségre itt vevő nincs...azt a fidesz oldalain nyomasd...

  3. Mikó János

   Hülyeségeket beszélsz te berke! ;) :D

 18. Sz. Lenci

  Csintalannál undorítóbb, pöffeszkedő szarládát el sem lehet képzelni. Döbbenet, hogy ilyen emberek teret kapnak....

 19. - degeVoodoo

  Az első 3 és fél percig bírtam. Mármint nézni ezt a...

 20. Lajos Bagi

  Konok úr statisztikákkal kapcsolatos véleményével egyetértek. A FIDESZ-ben még egyszer nekifuthatnának a történetnek!

 21. Robi Redford

  A bolsevik Csintalan beszél államosításról? Úristen! Az igazság, hogy megvásárolták. Biztos nagyon rosszul jártak a külföldi befektetők, mert úgy szoktak. - Konok Péter szuper műsorvezető, és így legalább nem mond véleményt sem.

 22. Robi Redford

  Kedves Katalin! Bravó! Arról beszélni, ha Orbánt leszavazzák nem fogja átadni a hatalmat, illetve csak azért, mert elveszti a szavazótáborát - ez szemenszedett hazugság! 2002-ben is simán kivonult a kormányzásból, ráadásul 4 év kiváló és sikeres vezetés után. A legjobb kormány és kormányzati időszak volt pufajkás Horn után és a kalandor balosok előtt. Úgy tűnik, most Ön is a kormányzóképtelen anarchiát akarja. Mert ki kerülne kormányra, ha OV megbukna? És mi az Önök jövőképe, programja?

 23. Lajos Bagi

  Naaaa! Csintalan úr! Régóta érdekel a véleménye, de most jócskán elvetette a sulykot. Orbánnal kapcsolatba hozni az örök érvényű hatalmat, egy kicsit érdekes. 2002-ben bukott, udvariasan átadta a kormányrudat. 2019 bukott a a főpolgármester, udvariasan átadta a város kulcsát. 2022-ben izgalmas választás lesz. Ha bukik, akkor a hazának annyi, viszont Viktor barátom udvariasan át fogja adni a karmelita kolostor béli irodáját. Hazamegy Felcsútra, duzzog egy kicsit, majd vagy nyugdíjba megy, vagy ellenzéki politikus lesz. Ennyi a történet.

 24. Robi Redford

  Mert a Jobbik hű az alapszabályához, ügye? Meg a DK. Egyáltalán a DK alapszabályában vannak elvek? A Mommentumnak benne van a hazaárulás az alapszabályában? Mert folyamatosan ezzel kacérkodnak.

 25. Katalin Várhegyi

  A Várnegyed Géniusza dehogyis készül nyugdíjas évekre. Gyorsan fúj itthon néhány irányba passzátszelet, lásd Gyöngyöspata -hogyan kell végrehajtani egy jogerős itéletet (részben, ugye)- oszt jó napot. Jó ideje azért "keccsöl", hogy nagyobb területen mutatkozzon meg a zsenialitása, először Európában, aztán....?...Ha ki kell lépni a Néppártból, lesz új, erős pártcsalád, aminek vezetője lehet, talán már a jelszavak is készen állnak.

 26. Thomas Platina

  Orban is one of the best european statesmen. He is from tip to toe a man of clever, progressive conceps and deeds, in charge of Europa and Hungary. Unfortunately, there are indeed only a few of his capacity. The lefts and liberals of today are die new generation of communists. They changed only their clothes. But evil is still in their hearts. Pörzse Sándor, Lukácsi Katalin, Csintalan Sándor, Konok Péter, Reichert János and Co. belong to the enemies of the Hungarians too. Malignant company...

 27. Thomas Platina

  Orbán után a vizözön lesz. Ha a magyarok akkora barmok lesznek, hogy hagyják Orbánt elveszni, meg fogják érdemelni sanyarú sorsukat és azt a megaláztatást ami nekik ezzel majd osztályrészül jut. Gyurcsány alatt ki fog ürülni az ország. Sem én sem az általam ismert külföldi magyarok, - akik sokan vannak -, soha nem fognak visszatérni Magyarországra, ha ez bekövetkezik.

 28. Thomas Platina

  Orbán után a vizözön lesz. Ha a magyarok akkora barmok lesznek, hogy hagyják Orbánt elveszni, meg fogják érdemelni sanyarú sorsukat és azt a megaláztatást ami nekik ezzel majd osztályrészül jut. Gyurcsány alatt ki fog ürülni az ország. Sem én sem az általam ismert külföldi magyarok, - akik sokan vannak -, soha nem fognak visszatérni Magyarországra, ha ez bekövetkezik.

  1. Dávid Vigh

   Te meg a külföldi barátaid is akkora barmok vagytok, hogy külföldről haza pofáztok a magyar politikába, miközben ti kihúztátok a beleiteket a faszba? Ha olyan kurva jó az Orbán rendszere, akkor kurva gyorsan húzzál ide vissza, nem kell megvárni hogy elmenjen a hőn szeretett vezéred nyugdíjba. Ha meg határon túl születtetek, akkor a faszért vagytok még ott? Ja hogy nektek ott kurvára jól megy és az elmúlt évtizedekben eszetek ágában se volt hazajönni, csak annyira telik hogy a kényelmes fotelből a neten "haza" pofáztok, mindenféle kockázat vállalás nélkül? Orbán előtt, és után is csak a vízözön volt, és lesz. 90-óta csak a baszakodás van.

 29. Zsolt Kovács

  Katalin nagyon okos és szép!

 30. Thomas Platina

  Orbán után a vizözön lesz. Ha a magyarok akkora barmok lesznek, hogy hagyják Orbánt elveszni, meg fogják érdemelni sanyarú sorsukat és azt a megaláztatást ami nekik ezzel majd osztályrészül jut. Gyurcsány alatt ki fog ürülni az ország. Sem én sem az általam ismert külföldi magyarok, - akik sokan vannak -, soha nem fognak visszatérni Magyarországra, ha ez bekövetkezik.

 31. István N.

  Bruttó 365 e. ft.? Yes! Tehát átlagosan 242 725 ft. jó magyar pénzben. Istenem de örülne ennek a munkavállalók nagy része ! Ugye ez az ország mint tudjuk az ingyenélők országa! Tehát ha átlagos kereseted van, akkor Te, Ön, odaadsz, ad, az állambácsinak a béredből, béréből, 122 275 forintot! De itt még nincs vége! A munkaadó is fizet azért mert nála merészelsz dolgozni! Kemény 69 350 forintot. Nos ön, te, én, egy KSH átlagfizetésnél (mivel köze nincs a valósághoz semmilyen szempontból), az állambácsinak 191 625 forintot hoz havonta. Na ez a szép! Lényegében havonta kirabolnak, minden következmény nélkül. A legcsúnyább az, hogy az állam mára nem oszt vissza abban a mértékben ami a számára lehetőség lenne. Elvesz minden pénzt ahonnan csak lehet. Ezért nincs minőségi oktatás, továbbképzés, szociális háló, munkanélküli ellátás, (három hónap az nem az!), stb... Magyarok tanuljátok meg! Nincs ingyen étel! Pontosabban nektek nincs! Még ebéd sem! Hiába dolgozol napi, 8-10 órákat heti hat napban és több műszakban.

 32. zoltan albrecht

  Hajrá Kata!

 33. Péter Nemes

  Pulairól eddig is tudtuk, hogy tök hülye. De most überelni tudta azzal, hogy a Dózsa György féle parasztfelkelés szerinte "szabadságharc" volt!! Ráadásul nem is az volt az első, hiszen jóval megelőzte az 1437-es erdélyi parasztfelkelés, melyet Budai Nagy Antal vezetett.

 34. Péter Nemes

  Orsi érti a hadarós-dadogós Pulait? Ez már önmagában nagy teljesítmény!!

 35. Kinga Kovács

  Nagyon jó adás volt, a Kötöttfogások közt is kiemelkedő, sajnálom, hogy az ilyen műsorokból / részekből kevés van. Lukácsi Katalin remek "példakép" a (fiatal) nők számára, hiszen rendkívül intelligens, és ha lehet így mondani, méltó vitapartner, nagyon jó hozzászólásai vannak minden témához. Reichert Jánost pedig szintén öröm hallgatni. Azt juttatta eszembe, hogy milyen jó lehet az unokáinak ilyen nagypapa mellett felnőni. Egyébként kár, hogy nem találni olyan személyt a "másik oldalról", aki hasonló színvonalat képviselne, és ezáltal még élesebb viták kerekedhetnének ki, akár egy hosszabb műsor keretein belül.

 36. zsurzs3

  Kedves Bálint Judit! Borsod megye kisvárosában voltam szakmai elméletet tanító pedagógus. (2012-ben lettem nyugdíjas, azóta nem vagyok személyes résztvevője a helyzetnek, de hallomásaim alapján nemigen van javulás, sőt!) A 2000-es évek közepétől nagyarányú rasszváltozás kezdődött a tanulóknál. Az arányok eltolódtak, már a czigány/roma tanulók voltak többségben, főleg a szakmunkás osztályokban. Nos, amit az integrációval kapcsolatban tapasztaltam: Jellemzően az történt, hogy a nem roma gyerekek kezdték el felvenni azokat az allűröket, viselkedésmintákat, amiket a másik rassz képviselőinél láttak. Úgy a kommunikáció terén (sokszor még a hangsúlyozásban, "tájszólásban" is), mint viselkedésben, hozzáállásba, stb. Sajnos az a viselkedésforma lett a "menő". Már nem "szégyen" volt a bukás, hanem inkább "dicsőség". Arról nem beszélve, hogy az oktatás hatékonysága kezdett egyre lejjebb csúszni; a színvonal, követelményszint lecsúszott a béka ama nemesebbik fele alá, egyre több idő ment el azzal, hogy egyáltalán valamiféle rendet tudjon a tanár tartani. Azok a tanulók, akik azért szerettek volna haladni, tanulni, szakmai tudásra szert tenni, HÁTRÁNYOS HELYZETBE KERÜLTEK. Mondhatni, JOGAIKTÓL FOSZTTATTAK MEG AZ INTEGRÁCIÓ elvének érvényesülése miatt. Mondhatni, NEGATÍV DISZKRIMINÁCIÓ ténye valósult meg. Említették azt, hogy az óvodákban még nincs gond. Dehogy nincs! A barátnőm, aki vérbeli óvodapedagógus volt, imádta a kicsi gyerekeket, elismert óvó néni volt, panaszolta el, hogy milyen küzdelmeket kellett átélnie, mikor egyre több czigány gyerek került az óvodába. Tapasztalataim alapján máig vallom (és elutasítom a rasszizmus vádját!!!!!), hogy ADDIG, AMÍG A MEGSZÜLETETT GYERMEKEK ABBAN A KÖZÖSSÉGBEN SZOCIALIZÁLÓDNAK, AHOVÁ MEGSZÜLETTEK, A HELYZET NEM FOG VÁLTOZNI. Nem tudom hol, de olvastam, hogy egy gyermek élete első 3-4 évében többet tanul, mint utána élete során. Hogy ez valóban így van-e, nem tudom, de az biztos, hogy az alapok mélyen akkor rakódnak le. Valahol itt kéne keresni-megtalálni a megoldást. A beszélgetésben említette: lehet, hogy el kéne mennie környezettanulmányra, ezzel nagyon egyet tudok érteni.

  1. zsurzs3

   Még egy megjegyzés. Kedves Judit. 28:20-tól hallgassa vissza a saját szavait!!!!!!!! Utána pedig gondoljon bele, hogy a gyermeke, aki a 6. osztályba kíván felvételizni, nem egy rossz átlagos iskola körülményei közt "szenvedné" meg, hanem olyan iskolában, amilyen körülményeket fentebb leírtam. Ezek után tessék HANGOSAN, A SAJÁT GYERMEKÉVEL PÉLDÁT MUTATNI az integrációra, és írassa gyermekét át olyan tanintézménybe, ahol a fia/lánya fel tudja zárkóztatni az alulszocializált többséget.

  2. zsurzs3

   Hozzátenném, a hivatásomat imádtam, élveztem, igyekeztem az interaktív oktatási módszereket is alkalmazni PP-os animált tananyagok készítésével. Ezeket nagyon szerették a tanulóim, de a fent említett tanulókat ezek sem érdekelték, úgyhogy szép lassan leszoktam róla. :( Bármennyire is szerettem tanítani, az utolsó években már "vágtam a centit", hogy nyugdíjba mehessek. Sajnos totális burnout-tal, kórházközeli állapotban.

 37. MrAmericoamerico

  Ez a medvesajtos doboz na ez átjött .Jó a műsor tetszik! Grat !

 38. Barnabás Muzslai

  Kedves Dévényi István! Oktatás- és neveléspolitika kapcsán beszéljetek légyszíves a NyugiOviról és a bullying megelőzésének lehetőségeiről! Bontsátok kicsit ki a külföldi és hazai alternatívák világát a nézők számára, hadd legyen a közbeszéd része! Előre is köszönöm!

 39. Vilmos István Koszper

  Szerintem a különböző keresztény egyházak különbözőképpen ítélik meg a művi abortuszt és a mesterséges megtermékenyítést. Legjobban a katolikus ellenzi.

 40. Tamás Farkas

  Szánalmas gazemberek vagytok! Magyar Hang, mint független és jobboldali?

 41. Steve Mojo

  En ugy latom hogy a fidesz nem egy part hanem egy kult. Igy van ez nalunk is trumpal. Elkell intezni es utana johet az epitkezes. Termeszetes visszakell szerezni toluk a vagyont. Mi majd besegittunk, mert orbant lehallgatuk. Tudjuk hova talicskazta a penzt. Bankara es szomszedja faraon a cia-nak dolgozott. Nem olyan okos mint ahogy o azt kepzeli. 😈

 42. tvmixhungary1

  Csintalan volt már MSZMP- s, MSZP- s, FIDESZ-s és most éppen függetlenként próbálja eladni magát RÁADÁSUL egy öntelt, ostoba ripacs aki ontja a lózungokat ÚGYHOGY hajtsák el végre ebből a műsorból (is) mert különben épeszű ember nem fogja/nem bírja nézni tovább emiatt az idióta kommunista őskövület miatt. Megjegyzés: Nem vagyok antiszemita DE be kell valljam Csintalant nézve és hallgatva, hogy ez nem kis erőfeszítésembe kerül amikor őt meglátom és a hülyeségeit kell hallgatnom!

  1. Dávid Vigh

   Én bírom az öreget. Néha kicsit elviszi a hév és sok időt visz el, de szerintem kell ő a műsorba. Az meg hogy milyen -ista volt....ha jól tudom annak idején, vagy kommunista voltál vagy halott. De legalábbis KISZ-es. Amúgy meg ki a faszomat érdekli, hogy mi volt? Az akkor volt, kutyát se érdekli. A propaganda, egyeseket könnyebben meghülyít mint másokat. Ne azt nézd, hogy mi volt, hanem hogy mi van. Az meg hogy te nem kedveled, az a te dolgod. Mások meg bírják. Magamat épeszűnek tartom, szóval ha marad a Csintalan, akkor 1 nézője tuti lesz a műsornak. :D

 43. Gábor Bárdosy

  Csintalan Sándor figyelmébe: Orbán kérte az egyházfőt, hogy vegye át a katolikus egyház az ország elesettjeinek ellátását és velük való foglalkozást - az államtól. És Erdő Péter erre reagálta azt, hogy az egyház nem jótékonysági intézmény - tehát egy ostoba elvárásra, Orbán kérésére - válaszolta ezt a kifejezést.

 44. Károly Norbert

  Annak az embernek nem volt joga az élethez akit megöl egy másik ember? De igen! Akkor én most sajnáljam meg azt a szarházit mert rossz körülmények között éli le a hátralévő életét? Megoldanám a problémáját. Azonnal kivégezném. Nem is értem miért nem hozzák vissza a halálbüntetést.

 45. Korte Alma

  7:14, itt ki is kapcsoltam, köszönöm, ennyi hülyeség mára elég volt.

 46. Dömötör Fekete

  Finn oktatási rendszert érdemes megnézni.

 47. Andrea Kanyó

  Bálint Judit egy üres ,,divatos , semmitmondó beszélgetést produkált. Semmi önálló mély gondolat.Szimpla értelem. Gyöngyöspata....ha az állam felelős a roma gyerekek oktatásáért , akkor a roma szülő szintén felelős...amennyiben elvárása van a romáknak a társadalomtól a magyar közösségtől ez vissza is igaz...én beperelném a roma szülőket, hogy nem tesznek meg mindent, a gyermekük beilleszkedéséért. a sikeres tanulásukért...fizessék vissza ez összes családi pótlékot

 48. Ervin Toth

  Havi 365 az nem napi ezer :)

 49. Zsofia T

  Nagyon nincsenek képben az oktatással. Anno az iskolában ahol tanítottam egy osztályban 3 renitens gyerek tette tönkre a közösséget. (Csak egy gyerek volt közülük roma) a tanárok utaltak bemenni hozzájuk,mert nem tudtak mit kezdeni azzal a három gyerekkel, nincs eszköz a kezünkben a fegyelmezésre, a szülők nem partnerek. A többi 27 nem tudott miattuk abban a tempóban haladni, ahogy lehetett volna, gyakorlatilag a 27 gyermek jövőjét karositottak meg. Gyöngyöspatán véleményem szerint az arányok nem ilyenek. Egy normál osztályban,ahol nincsenek kisebbségiek, ott is van minimum egy sni-s es két btm-s tanuló. Az O felzárkóztatásuk is néha reménytelen, de mindent megtesznek a pedagógusok, speciális szakképzettség hiányában is a felzárkóztatásuk érdekében, de így is serulni fog a többi tanuló, mert a hiperaktív Pistike miatt 20-szor kell megállni fegyelmezni.

  1. Robi Redford

   Jó, de mi a megoldás?

 50. Ottó Nagy

  Csak egy kérdés: Csintalan kell ide?

  1. Dávid Vigh

   Na és te? :)

 51. Gábor Vasi

  Én szeretnék gyereket, de a korombeli (30) szingli nőtársaim java Londonban vagy Berlinben van GYF-nek és OV-nek köszönhetően, így elég nehéz.

 52. Balogh Gábor

  Csintalan úr! Intelligens keresztényekkel ilyen arrogánsan vitatkozni nagyfokú tiszteletlenség. Egy ateista. :)

 53. Thomas Platina

  A nemzetgyalázó magyar ellenzéket nem lehet politikai partnerként kezelni, mert ök nem igazi politikusok, hanem legfeljebb politikai kalandorok, provokátorok, anarchisták, lázitó ellenforradalmárok stb., akik csak az ország vagyonára hajtanak, de az ország jövöje, az emberek jóléte, - mint cél -, még nyomokban sincs jelen a törekvéseikben. Szinjáték az egész, amit mondanak es tesznek. Sajnos az a ö céljuk És az únió célja azonos: a legitim magyar kormány megdöntése. Ezáltal az ellenzék vályuhoz kerülhetne, az unió pedig betelepithetné a nyugaton nem kivánatos migránstömegeket. Az ellenzéket a nevetség tárgyává kell tenni, le kell leplezni öket, meg kell mutatni, hogy micsoda aljas, galád motivációk mozgatják öket. Szerintem komolyabban, de ugyanakkor mégis viccesebben, irónikusabban kellene, hogy foglalkozzunk ezzel a nemzetgyalázó ellenzékkel, nevetségessé kell öket tenni. Meggyözöbben kellene bemutatni, hogy milyen jellemtelen, korrupt, élösködö, ellenséges gyülekezetröl van szó.

 54. Johanna L.

  Tanárok ordibálnak...

  1. Johanna L.

   @zsurzs3 Kisebb létszámú osztályok kellenek (10-15 fő) és nevelni kell, nem ledominálni. Ugyanez az oviban. Nem ártana önkritikát gyakorolnia de megsértődni könnyebb.

  2. zsurzs3

   Ki kell próbálni, mondjuk egy borsodi állami iskolában, és utána nyekegni. "Imádom" azokat az embereket, akik fikázzák más munkáját anélkül, hogy tudatában lennének azzal, konkrétan mi történik ott. Lehet, hogy maga sem éppen a munka hőse, csak a szája nem kicsi.

  3. Ariana Girl

   feliratkozol a csatimra? lecii

 55. echtelion ful

  A czigányság előtt hosszú évtizedek óta szélesre van tárva az integráció és a felzárkózás kapuja, mégsem hajlandók rajta belépni és nem is akarnak olyanok lenni, mint mi. Ők önmagukat diszkriminálják és szegregálják. Emiatt végzetesen elhibázott az a gondolat, hogy a czigányok taníthatók, nevelhetők, képezhetők. Nos, nem: idomítani kell őket. Éppen ezért mindennek az alapja, hogy végre eljussunk annak a ténynek a felismeréséig, hogy a czigányok egyetlen nyelven értenek és ez az erő nyelve és elkezdjünk hozzájuk ezen a nyelven beszélni. Ha így lesz, akkor a czigányok jelentette hatalmas és egyre növekvő teher akár már rövid távon is lekerülhet a társadalom válláról. Ha nem, akkor nekünk nagyjából ennyi volt itt a kárpát-medencében.

 56. Gábor Kolozsvári

  Nem-tanárként a szereplőknek nem szabadna minderről véleményt mondani! A 30 perc körül elkezdi a hölgy elemezni a tanári munkát, pályát. Nem tudják, nem csinálják! Ez az egész műsoron érezhető.

  1. KT_2006

   Így van, tessék odamenni és csinálni, jaaa az már nem megy...

 57. mustang64c

  A Pokornyi akkor is sírt, amikor az apukájáról kiderült, hogy kommunista!?

 58. Dóra Széplaki

  Ne pénzt adjanak hanem pótolják ami elmaradt.Majd rájönnek,hogy nem érdekli őket.

  1. Dóra Széplaki

   @Robi Redford Azt mindenki szeretne. Remélem az Orbán jól kib...ik velük és pénz helyett angol tanárt meg tornatanárt kapnak a gárdától.

  2. Robi Redford

   De ezeknek ez is probléma. Pénzt akarnak, de sokat.

 59. Jasmine Blue

  A legutóbbi Magyar Hang kérdőívnél beírtam hogy Reichert Jánost többet szeretném látni, és voila. Vagy csak a véletlen műve :) A lényeg hogy kíváncsi vagyok a véleményére. #teamjanó

 60. béla magyar

  A "rossz embernek" annyi joga van, amennyit ő adott az áldozatának, semmivel sem több.

 61. Gergely Nagy

  Felbüfikéztem a kaviárt és a pezsit is félrenyeltem a műsor közben. Látod Pista, ez történik ilyen esetekben. Nem te hoztad fel a szintedre a Klubrádiót, hanem hangosan loccsanva kenődtél szét valahol lent a mélyben, az ő szintjükön. Érdemes volt hát összezárnod magad velük? Részemről ment a mínusz, mint a többi szélsőbalos propagandaszarra. A műsor végére már-már kezdtem azt hinni, hogy a beszélgetés odáig fajul, hogy a többrendbeli gyilkosokat is gonosz nácirasszista dolog lesz "szegregálni". Kíváncsi lettem volna, hogy őket hozzuk ki (az összeset), vagy az átlagmagyar költözzön be közéjük, de megmenekültünk mert nem fúródtatok egyenest a magmába. Még. És nem értitek, miért TOLÓDNAK a népek a fidesz irányába...

 62. nj u

  Ez a ket no olyan hitelesen beszel ebben a temaban, mintha en kezdenek el a menstruaciorol beszelni ferfi letemre. Kb annyi tapasztalatuk van. Csak akkor miert nyitjak ki a szajukat?

 63. János Tóth

  Ez a műsor egyszerűen nem volt méltó Dévényi Istvánhoz. A két hölgy érvelése a "legszebb" szadeszos, szemellenzős jogvédős időket idézte Gypata és a börtön viszonyok kapcsán. Nem gondoltam volna, hogy létezik még olyan újságíró, aki ennyire fullba tolja a liberális mantrát, szóról szóra ugyanúgy, mint x éve a szadesz. "Nem konfliktus mentes az együttélés"... Hihetetlen, hogy vannak, akik semmiből sem tanulnak, s ha a valóság nem alkalmazkodik az elméleteikhez, annál rosszabb a valóságnak. Dévényi István pedig semmit sem tett, hogy lehozza a hölgyeket a földre a naiv álmodozásból. Az integrált oktatásnak első számú feltétele - amit a hölgyek nem mertek kimondani - a szabad iskola választás megszüntetése. Vagy integrált oktatás, vagy szabad iskola választás. Másik feltétel, hogy a társadalom viszonylag homogén legyen, mint pl. a finn. A klubrádiós hölgy csak olyan tanulmányokról hallott, amelyek nem tudnak jobbat az integrációnál, pedig vannak ilyenek, Nyugaton, mégpedig. Sajnos ezeknek az újságíróknak ugyanolyan a kapcsolata a valósággal egy ideológia mentén, mint mondjuk az M1 híradójának az aznapi történésekkel.

 64. Pisti Isti

  Csintalant ki kellene rakni...arrogáns és még több hülyeséget mond, mint a többi...

 65. Norbert Vass

  Konok Pétert jó történész szakembernek tartom, sok írását olvastam, csak elismeréssel tudok arról beszélni. És ezzel minden jót el is mondtam róla.

  1. Norbert Vass

   @játszós gizike Az szerintem pont a magánügye! Az, hogy ki, hogy néz ki, mindenki maga dönti el, felőlem kopasz vagy taréjos is lehetne, ettől nem lenne más a véleményem róla!

  2. játszós gizike

   A szakálla az kutya?

 66. kovács tamás

  Cenzúrapróba.

 67. kovács tamás

  Czigány György nevét még le lehet írni? 😂

  1. Károly Szvoboda

   Roma György

 68. DaWe

  Nagyon gáz a katuskázás Csintalantól.

 69. dankabal

  olyan érdekes, hogy 20:25 től Dévényi István kb a montessori és egyéb alternativ iskolák elvét mondja el amit a szeretett vezérünk épp most tilt be, véletlen lenne?

 70. Tibor Giljan

  ez a leg legje volt

 71. Steve Mojo

  Ez egy csemege mert kapja azt az ember ami egyebkent hianyzik a kozmediabol, felvilagositas a magyar embernek.

 72. Gabor Varnai

  Sanyibá!!! Igazat mondasz.....

 73. echtelion ful

  Ezek az emberek mintha egy másik bolygóról jöttek volna. Én nem tudom, hogy szimplán a hülyeség, vagy az ártó szándék, vagy ezeknek valamiféle kombinációja mozgatja őket, de szürreális volt végighallgatni ezt a beszélgetést. A két kövér luvnya egyébként nem érdekel, de Dévényi - akit még a legutóbbi időkig is kifejezetten bírtam - hatalmas csalódás, immár sokadszorra. Kár érte.

  1. - degeVoodoo

   Akkor nem vagyok egyedül. Eddig azt hittem, hogy Dévényit eddig biztos csak a jobb pillanataiban láttam, de ezek szerint tényleg egyre mélyebbre süllyed a liberális mocsárban.

  2. KT_2006

   pontosan ....

 74. BircaHang

  Az ultraliberális Reichert legitimista fanatizmusa vicces.

 75. BircaHang

  Liberális szokás: nem tudomásul venni a valóságot.

  1. BircaHang

   @TaTa8611 A tények nem igazolnak téged.

  2. TaTa8611

   Jelenleg a fideszesek nem vesznek tudomást a valóságról. Pl, hogy 10 éve kormányon vannak, és valamit kezdeni kéne az üggyel.

 76. Sagahun 1

  Ó, az állam felelőssége 2003-ban is megvolt...a mostani kormányra nem lehet mindent rávarrni...egy 500 éves problémát eddig halogatott minden kormány...miközben a pedagógusokat nem ismerik el, nem becsülik, nem fizetik, stb.stb....tanítson Bálint Judit ...majd megtudja, addig meg ne süketeljen...

 77. Sagahun 1

  A két tudatlan hölgynek : az este 2003-ban robbant ki. A ti híres ballibsi oldalatok semmit se tett.Ha van 15 roma és 5 "paraszt" az osztályban, azt hiszitek, az 5 felhúzza a 15-öt? Először is jól összeverik őket. Persze, egy olyannal se beszéltek, aki kiíratta a gyereket, mert a purgyék miatt nem tudott rendesen tanulni, zaklatták,...stb.meg egy tanárral se, aki elment, mert..... A mélyszegénységben élő roma gyerek mit lát otthon?Apu nem jár munkába, anyu se, testvérek esetleg drogoznak, lopnak, verekednek,....nincs pl. vízvezeték, fűtés...stb...ha komolyan fel ekarnátok zárkóztatni az egyáltalán nem szocializáltakat, akkkor erre nem elég az iskola, mert napi szinten visszamegy haza, ugyanazt látja, ugyanolyanok a körülmények, nem tud tanulni, meg nem is akar, inkább belecsöppen a "jó társaságba". A megoldás a bentlakásos speciális képzést adó iskola lenne, 1.-2. osztály. Most hallom a "jogvédőket"..elszakítani a gyereket a"kiccsaládtól"...ez is szegregáció....naná, de 1-2 év után lehet, együtt tanulhatnának a "parasztokkal" ...mindenesetre, hölgyeim, meg kellene nézni a másik oldalt is, amit ugye egyáltalán nem is akarnak...

  1. zsurzs3

   Sajnos egyet kell értenem. Fentebb hasonló hangvételű kommentet írtam saját tapasztalattal.

 78. gombfej

  Csak szólni szeretnék, hogy a Spotifyre megint a múlt heti rész került fel ezzel a címmel.

 79. Jégvarázs Anna Hercegnő

  Nagyon sok fideszes volt a kommentszekcióba.... Nem csodálkozok!!! Azon az oldalon nincsenek értelmes, színvonalas műsorok, ahogy normális emberek sem

 80. Sagahun 1

  Pista, egyre lejjebb viszed a színvonalat....nem ismernek rád sokan...

  1. Katarina Csernok

   Sagahun.Igaz nem tudom mi van ezzel Istvánnal,de nagy baj van vele.

 81. György Kovács

  Integrált oktatás csak bizonyos százalékokkal működik, mégpedig jóval több átlagos diák és nagyon kevés halmozottan hátrányos. Valahol 10% alatt van az a bizonyos lélektani határ. Azt nem tudom, hogy a kedves/lelkes újságíróknak hányszor vernék meg a gyerekét, mire elegük lenne az integrált oktatásból. A tanár nem tud sok esetben mit tenni, mert ő is meg van fenyegetve. Ez az a pont, amikor nagyon határozott és jó vezetőre van szükség. Olyat tudok elképzelni esetleg, mint a Cserdi módszer. Ott nagyon jó közösség alakult ki, azt nem tudom viszont, hogy lakik-e ott nem roma származású ember. Ott a Bogdán úr nem szarakodik senkivel, szépen utána jár a zűrös családoknak / gyerekeknek és megoldja, hogy mindenki iskolába járjon és ott megfelelően viselkedjen.

  1. zsurzs3

   Teljesen egyet értek. Saját tapasztalatot írtam kommentben.

 82. Dixtroy

  "Orbán zsák pénzt akart és nem akart értéket teremteni." Na itt beleuntam ezeknek a csekély értelmű szerencsétleneknek a valósággal hadakozásába, de igazán a következő hülyénél hagytam abba, aki nem tudja megkülönböztetni a tagságból fakadó jogok felfüggesztett gyakorlását, a felfüggesztett tagsággal. Ennyire nem hosszú az élet, hogy erre fecséreljem.

 83. frigyes hathazi

  Igen ..könnyű a belvárosi jó iskolában járó gyerekek szüleinek ilyent mondani...Sajnos itt budapesten is jelen van a szegregáció..,csak itt könnyebb egyik kerületből átmenni a másikba.Nem tudom hol élnek ezek!?

 84. maria konya

  Csintalan egyre hülyébb és unalmasabb! Rontja a műsort! 🤨

 85. cool head

  " Nem az én dolgom!" , de tudom hogyan kellene.. 😂

 86. Lionheart

  Háború a nemzet ellen - dokumentumfilm husel.info/longPLxtO8fGyThBnP8Px6aE8iBHQRD8lkhxLF.html Előzetesként: II. rész, 25:50-től, kábé másfél percnyi részlet a filmből!

 87. majomember1000

  Bácsi milyen szépen megdicsérte hortit a fehérterrorért

 88. Beáta Magosné Török

  A Fidesz erkölcsi összeomlásának lehetünk tanúi. Jesszus. Ha ott összeomlás van, akkor mi van az ellenzéknél? Ti tényleg azt hiszitek, ha Orbán megy és visszajön Feri az Szdsz-es unokákkal, akkor majd kiegyenesedik minden? Tényleg ennyire együgyűek vagytok?

  1. játszós gizike

   @Beáta Magosné Török tehát lön szerint csak ez a 2 van?

  2. Beáta Magosné Török

   @Ezustliliom mert milyen alternatíva van még. Az egész ellenzék Gyurcsányra épül. Ki lehet még szerinted akkor?

  3. Ezustliliom

   Le lehetne már szakadni arról, hogy csak Orbán és Gyurcsány között lehet választani. Egy kicsit tájékozódni kellene a mai politikáról.

 89. Krassói Száva

  Én úgy hallottam, hogy a roma gyerekek terrorizálták a többi gyereket. Pl.: Megverték, és elvették a pénzüket ha wcre akartak menni stb. És az ilyen esetek miatt vitték máshova a szülők a gyerekeiket iskolába. Nyilván nem voltam ott így nem tudhatom mik történtek, de szerintem lehet alapja, hogy fizikailag és lelkileg zaklatták a társaikat. Egyik fél se érdemelne kártérítést, szimplán több forrást kéne szánni rá, hogy azok a gyerekek akik otthon nem kapnak megfelelő nevelést a közösségbe való beillesztkedéshez, azok máshonnan jussanak hozzá.

  1. sheo_ _drum and bass

   az egyik roma anyuka interjút adott az üggyel kapcsolatban. Eközben a háttérben három gyereke ütötte, rúgta egymást egész végig. Apuka a konyha padlóra hamuzott natúrban:D

 90. Gyula Molnár

  Tensinhan

 91. laszlo adoba

  Megnézném a klubrádiós nő mennyire hinne az integrált oktatásban, ha az ő gyereke is ilyen iskolába, osztályba járna...

  1. Olvass, művelődj!

   @Johanna L. És akkor lenne képmutató, ha továbbra is nyomatná nekünk a PC-beszédet. Értem, de nem egy malomban örlünk. Figyelj az utolsó mondatra!

  2. Johanna L.

   @Olvass, művelődj! A képmutatás nálam mást jelent. Azt gondolom, hogy ő szentül hiszi azt amit mond. Amint a gyereke bőrén tapasztalná, abban a pillanatban átiratná máshova a gyerkőcöt.

  3. Olvass, művelődj!

   @Johanna L. Viszont jelzem, az utolsó mondat nem csak rá vonatkozik. Általános érvényű mindenkire, aki ezzel a narratívával él és nem úgy cselekszik, ahogy "prédikál".

  4. Johanna L.

   @Olvass, művelődj! Nem hiszem hogy kepmutatasbol mondja. Egyszeruen nincs valodi tapasztalata a temaban.

  5. Olvass, művelődj!

   Semennyire. Ő lenne a legelső, aki egy másik iskolába járatná a gyerkőcöket. Képmutató nőszemély. Képmutató, balos, píszí politika.

 92. Eszter Tóth

  Én 2016ban diplomáztam tanítóként. 3an voltunk nappali tagozatosak, mind a hárman otthagytuk a pályát. Két évig 121ezret vittem haza. Amikor májusban minősítettek,jövő év januárjáig kellett várnom, hogy megemeljék 140ezer körülire a fizetésem. Mondanom se kell, hogy fél év szabadidőm ráment a portfólióra, a vizsgára pedig 2-3hónapom.

  1. Eszter Tóth

   @Gabor Kiss Hogyhogy mi köze? Mintha nem is egy videót néztünk volna... a 20. Petctől arról beszélnek, h nem lesz tanár, ha a körülmények a mostaniakhoz hasonloak maradnak. Én erre hoztam az életemből egy konkrét példát. Vagy fontosabb volt kommentelni, mint értően végighallgatni a videót?

  2. Gabor Kiss

   @Eszter Tóth Kérdezem, mi köze a témához a tanárok fizetése? Itt egy egész más problémáról van szó.

  3. Eszter Tóth

   @Gabor Kiss én nem vagyok már pedagógus , többek között a hozzád hasonló arrogáns, zéró együttérzést mutató embereknek köszönhetően. A helyzet javulásának kulcsa: munkakörülmények javítása, munkaterhek csökkentése, béremelés. Csak úgy, mint az egészségügyben dolgozóknál. Ha ez nem valósul meg, nézheted, ki fogja tanítani a gyerekeid, vagy kicserélni a pelenkát a belgyógyászaton majd alattad. Volt szerencsém mindkét munkakörhöz, de nyilatkozhatok a szociális munkás édesanyám nevében is.

  4. Gabor Kiss

   Miköze ennek a témához? Megint egy siránkozó tanár. Ez a probléma nincs összefüggésben a fizetésetekkel! Akármennyit fizetnének nektek attól a probléma nem javulna!!!

 93. Bouillon Gottfried

  lukácsinak önmagánál csak a haja sötétebb.

  1. Bouillon Gottfried

   @Lukácsi Katalin :*

 94. Attila Tóth

  Orbán ide vagy oda, innentől most minden faluban 100 millákat kapnak az elnyomás miatt a gyerekek? Nem lesz ember aki elmegy ilyen helyekre tanítani, senkinek nincs kedve bíróságra mászkálni állandóan.

  1. kollarpg

   Máshol is van jelenleg is bizonyos szintú szegregáció. Itt azért ítélték meg a káetérítést, mert tényleg komoly hátrányba kerültek akiket elkülönítettek.

 95. Ibolya Tóth

  Árnyék Bp Komunikációs kormá nyzási iroda?

 96. Péter Nemes

  Csintalan és Konok tényleg utálják egymást, vagy ez csak egy színjáték?

  1. Lukácsi Katalin

   Kizártnak tartom, legfeljebb poénkodnak.

 97. Vilmos István Koszper

  Kedves újságírók! Ismerik ugye a közmondást (Mengyi Rolanddal kapcsolatban): "Az úr a pokolban is úr."?

 98. Toleráns Liberáncs

  Csinti nézz magadra mire mentél a nagy (nemszegénység) jóléteddel, ez van a világban is, azok visítoznak klímáért akik a legnagyobb fogyasztók és szennyezők.

  1. Toleráns Liberáncs

   Gizus: Két lehetőség van: vagy totálisan kiestek neked az utóbbi tíz év történései, vagy közveszélyes hazudozó vagy!

  2. játszós gizike

   Nyilván az indiai, afrikai tömegek is pont annyit tudnak a klíma változásról, mint pl. Ön, vagy én. És nem érdekli őket! Csak az élelem, az ivóvíz, a pihe-puha ágy, a gyerekeik sorsa.

 99. Vilmos István Koszper

  Természetben akarják a kötelezettséget kifizetni? Hát ez ravasz dolog. Ki állapítja meg a pénz helyett adott áru árát? Ha tartós tejben fizetnek - vagy oktatási órákban - egy litert vagy egy órát lehet 100 Ft-ba vagy 1000 Ft-ba beszámítani. Vajon melyiket fogja az önkormányzat választani...

 100. József Németh

  Valamit tenni kell, mert a szegregáció csak halogatás, miközben generációk nőnek fel úgy, hogy lemondott róluk a társadalom azelőtt, hogy esélyt kaptak volna. A szegregáció nem helyes, ugyanakkor addig, amíg olyan közegből érkeznek a gyerekek, mely erőszakra neveli őket, nincs más eszköz. A változás a szülők nevelésénél kezdődik...

  1. Robi Redford

   @József Németh Ez így van, csak ezt oldd meg a szülők nélkül. Ballagj le Gyöngyöspatára és győzd meg őket arról, hogy a megítélt összeget tanitatásra fordítsák. Kíváncsi vagyok a végeredményre.

  2. József Németh

   @Robi Redford Ez az ítélet azt igazolja számomra, hogy egyes gyerekeknek, már az első mérföldkőnél elvették a lehetőségét attól, hogy kitörjenek. Ők nem lumpenek, hanem gyerekek és nem felelősek a szüleik esetleges lumpenségéért.

  3. Robi Redford

   Csak most ez az ítélet a lumpeneket igazolja.