Ez a csatorna egy álom első lépése, egy olyan hely, ahol érdekes és izgalmas témák lesznek terítéken szórakoztató formában. Tudományosan, de érthetően, komolyan, de kinevetve magunkat, és noha egy ember beszél, remélem sok száz fog kommentelni, és egy közösségként tudjuk tanulni magunkat, itt ezen a csatornán. :)

 • 192
 • 16 958 639

Megjegyzés

 1. A Balázs

  "kivéve ha kukorica" 🤣🤣🤣🤣

 2. Edit Fekete

  A Japánok már anno is nyomatták a perverzséget😂😂

 3. Wex

  Ajánlom figyelmetekbe a "Nevem Sam" című filmet is 🙂

 4. Kenéz Gádor

  Ezt a videót pont fél napos lustaság közben találtam🤣

 5. Krisztián Kelepeisz

  Nagyon jó videó. Szeretnék majd videót látni a pozitív gondolkodásról, a napi örömeink feltárásáról.

 6. Tünde Tarjányi

  Csak most találtam a csatornára, de köszönöm. Ez komolyan segít végig gondolni, hogy mihez kezdjek. 👌

 7. Mirjam Csizmadia

  #Stopbullyng

 8. Mirjam Csizmadia

  Mikor kb a 200-adik zaklatottak dolgait néztem annyira megváltozott az életem, jobb is lett mert rá jöttem h nem csak én vagyok zaklatott, viszont nagyon rossz is mivel a rajtam kívül zaklatottak nagyon nagy dolgokat élhettek már át, és NAGYON SAJNÁLOM!!!😔😢

 9. Mirjam Csizmadia

  Engem mikor bántottak, megaláztak,csúfoltak a suliban én próbáltam velük együtt nevetni mintha engem egy kicsit sem bántana minden amit csinálnak, de szerencsére ez nem olyan nagy zaklatás. Szerintem nemsokára vége, de nagyon rossz volt és lelkileg már sírtam

 10. Matyas Sandor

  #becsicskítomahalogatást 🙏

 11. Fair men

  Én tudok mi is a fekete lyuk pontosan és az ha találkozunk magadra akkor tér idő kontinuum megszakad vagy pedig nem találkozom magaddal mert te éled át ugyanazt?

 12. Árpád Szeiff

  Lehet, hogy bizonyos mértékig szükségünk van tudathasadásra. Ez akkor derül ki, ha valaki nem képes rá. Gondolok, az "ahány nyelv, annyi ember" logikára. Nagyon rossz a nyelvkészségem. De mivel mérnök vagyok, és az angol tudás hiányzik, egyszer nagyon rá hajtottam a nyelvtanulásra. Döbbenetes ok miatt adtam fel. Szétesett a saját anyanyelvem használata. Nem voltam képes elszeparálni.

 13. Unger Krisztiàn

  Szia Attis! Ha esetleg egy videódban bővebben kifejtenéd a 3D nyomtatást, az szuper lenne!

 14. szilard barabas

  Atis hány lányt dugtal meg a tudatos almodba?

 15. Márk Baranyi

  #vízöntő

 16. S0nyX Powa

  Ruben?

 17. Meighty

  Érdekes videó lett és szerintem hasznos is mivel rendbetesz sok dolgot az emberek fejében!Jómagam Tourette-szindrómás vagyok és szívesen látnék egy vele foglalkozó videót is,mivel ahányszor elmondom valakinek értetlenkedve néz és elkell magyaráznom neki az egész dolgot.Ugy látom ez egy kevésbé ismert idegrendszeri betegség.Így tovább! :)

 18. Gacha GamePlay Sunny

  én tü fobiás vagyok vagyis félig

 19. North Love

  #stopbullying

 20. North Love

  #stopbullying

 21. North Love

  #stopbullying

 22. North Love

  #stopbullying

 23. North Love

  Nem hogy leszarják... pont hogy a tanár csinálja. Rendszeresen aláz meg gyerekeket, és azt hiszi, vicces. K*rva jó példát mutat, mondhatom.

 24. cs. zsombor

  Sheldon az Agymenőkből! 💪😂

 25. Gabcsu Balogh

  Amatőrcsillagászként a telihold az ellenségem, akár a vérfarkasoknak. :P De mi nem változunk távcsővé (sajnos), csupán bosszant, hogy nem látjuk a csillagokat a vakító fény miatt. A csillagászati észlelések újholdkor, vagy jóval holdnyugta után/holdkelte előtt a legsikeresebbek, mert ilyenkor halványabb objektumokat is megfigyelhetünk a távcsövekkel, fényszennyezés nélkül. Személy szerint én szeretem az első illetve utolsó negyedes Holdat, mert szűrővel ellátott távcsővel nagyon izgalmas látványt nyújt a megvilágított terület széle, ahol így nagyon kontrasztosan kitűnnek a holdkráterek. :)

 26. Mumus Xd

  az utolso furcsa volt az utolso szerintem

 27. Fanni Mosolygó

  Egy dolog segített a nyelv tanulásban: Kiköltöztem angliba :D Két gyerekem van, dolgozom, szóval ha akarok ha nem muszáj beszélnem :)

 28. anton chornitzer

  Én túlélek mindent

 29. csilla szabo

  Akkor már értem miért látlak téged cukinak. 😅 Nagy a fejed. 😅 😅 😂

 30. Gábor Králik

  Attis, csinálnál videót arról, hogy mitől termelődhet kortizol a testünkben és mennyi termelődik?

 31. illyesbetty

  A munkám miatt sok óvónénivel van kapcsolatom. Évről évre több az autista gyerek. Esetleg tudjuk mi az oka? Az tudnotok kell hogy ezek a szegény gyerekek egy egész közösség életét megkeserítik és a szülők rendszerint nem is akarnak hallani a problémáról. Volt úgy hogy gyerekek nekem mondták el mennyire szenvednek tőle. Sajnos megoldásra vár a probléma. Mindeközben az autista gyerek is szenved, szerintem időnként retteg is. Gondoljátok el mit érez egy zenés, hangos farsangi bulin. Sajnos láttam.

 32. asd asd

  Sziasztok! Autizmussal élek, de csak 22 évesen kaptam róla diagnózist, most 23 vagyok. Óvodában összesen egy barátom volt, mert senki más nem akarta velem minden nap ugyanazt játszani (katonásat). Általános iskolában folyamatosan nevetség tárgya voltam a tanárok és diákok előtt egyaránt, gimnáziumban pedig elkezdtek napi szinten verni is. Anyám megpróbált átrakni egy másik iskolába, de akármilyen rossz volt, képtelen voltam elengedni azt a környezetet, amit megszoktam. Abban az időben generalizált szorongással diagnosztizáltak, ami egyébként teljesen korrekt, viszont az csak az okozata volt az alap problémámnak. Éveken keresztül gondolkodtam öngyilkosságon, sokszor csak egy hajszál választott el tőle. Az volt a szerencsém, hogy 14 évesen elkezdtem érdeklődni a PUA (pickup artist - csajozási "tudomány") iránt. Senkinek nem ajánlom, mert arra, amire való, szerintem nem alkalmas, viszont rengeteg tanácsot kaptam a nonverbális kommunikáció értelmezésével és gyakorlásával kapcsolatban. Rengeteg könyvet olvastam a kommunikációról, a szociális intelligenciáról, stb. Ez volt az én "bevezetésem" az önfejlesztő irodalomba. Több füzetet telejegyzeteltem, és a buszon olvasgattam, mielőtt emberek közé mentem. Olyanokat írtam, hogy pl "ha ezt mondja valaki, akkor ezt kell válaszolni ilyen hangon, és ilyen képet kell hozzá vágni, kivéve ha xy, mert akkor z-t kell csinálni". Jelenleg vannak barátaim, boldog párkapcsolatban élek, és miután újraérettségiztem (munka mellett), felvettek egyetemre, levelezőn tanulok. Kezd végre összeállni az életem. Ezzel a kommenttel a hozzám hasonló helyzetben lévőknek szeretném üzenni, hogy NEM vagytok reménytelenek. Az internet a világ összes információját tartalmazza, ami nem megy, arra keressetek rá, olvassatok könyveket, nézzetek videókat. Nem könnyű, de meg lehet tanulni legalább elszínészkedni a neurotipikus viselkedést. Persze folyamatosan fenntartani ezt az álarcot fárasztó feladat, de jobb, mint a semmi. A videóból a meltdown (dühroham?) részletesebb kifejtését hiányolom főleg. Nagyon gyakori autisták körében. Vannak bizonyos tényezők, pl erős fények, sok ember, osztott figyelmet igénylő tevékenységek, hangzavar, bizonyos szagok, stb amiktől úgymond be tudok sokallni elég hamar. A legrosszabb, mikor egyszerre ketten beszélnek hozzám. Ilyenkor képtelen vagyok gondolkodni(két egyjegyű szám összeadása sem megy fejben), képtelen vagyok színészkedni, azt sem tudom, hol vagyok, csak üvöltenék legszívesebben teli torokból. Ilyenkor ha van rá lehetőségem, elvonulok egy csendes helyre (pl wc, ha tiszta), és pár perc alatt lenyugszom. Ez főleg gyerekkorban volt kellemetlen, mert akkor nem tudtam egyáltalán kontrollálni, elszaladtam, megütöttem aki hozzám ért közben, stb. Rossz, neveletlen gyereknek tartottak, mert sokszor napi több alkalommal volt ilyen, még órán is az iskolában.

 33. Angyalka Laszlo

  Kiderűlt hogy a fiamban is van egyfajta autizmus, nem szereti az érintést , a szemkontaktust, nem szereti a társaságban stb. Nagyon ritkán lehet elbeszélgetni vele. Szeretnék többmindent megtudni erről.

 34. Bence Szemán

  Tanulom Magam "Ha fiatalon észreveszik..." idén tavasszal kaptam diagnózist a Magasan funkciónáló aszpergerről, nyáron töltöttem a 27-et

 35. Tfuelt12

  Van a neve Bakk Antal Zsolt

 36. Mariann Nagy

  Nagyon érdekes téma! Esetleg lehetne szó nagyothallásról, süketségről, mert őket is gyakran félreértik, butának titulalják.

 37. rékaa

  #lányvagyokésszeretekjátszani Igazából amit nagyon szeretek az a: wow, lol, overwatch, PUBG, apex, minecraft, sims4, mlbb, gta, life is strange, benady and the ink machine, fnaf sorozat, pixel gamek. Mivel játéktervező grafikus szeretnék lenni ezért elengedhetetlen számomra a gaming. Szeretek is játszani, élvezem, és nagyon tetszik. Szerintem egy lány és a gaming tök jól megfér egymás mellett. De ez mindenkinek a személyes véleménye.

 38. 33 pictus

  "Évekig gyűjt valaki, hogy megvehesse álmai autóját, egy Ferrarit... Én nem, mert én vagyok a Ferrari."-ismeretlen "A közös gyűlölet a legerősebb összetartó erő" Az emberről írja ezt a Szeretet c könyvében Müller Péter

 39. 33 pictus

  "Tudom, hogy semmit sem tudok." Szókratész, a bölcs. Hibás vagy zseniális ez a gondolat? Csak Szókratész tudja a választ. Mindenki más csak találgathat. "Amit mindenki keres és hajszol egész életében: a boldogság. De ki mondta, hogy ezért vagyunk itt?"-saját

 40. Virág Mandula

  A kamaszok koreben nagyon nagy a kikozosites es sajnos ezt en is tapasztalom. Valoszinunek tartom hogy ez abbol ered hogy nem tudjak mi az az autizmus vagy autospektrum

 41. Gábor varga

  Egyik barátom az!

 42. Kertes ház eladó Nem lopott

  Én aspergeres vagyok, és nagyon örülök, hogy erről csináltál videót, mert alapból is érdekel a téma. Furcsa úgy nézni téged a videóban, hogy csomó dolgot tudtam a témáról. Az előző videóidnál meg kb. minden új infó volt, amit mondtál, és "csak tátott szájjal szívtam magamba a tudást", most meg csak azt figyeltem, hogy "Na, ez vajon benne lesz?", "Ez legyen benne!" De jó lett. 🙂 Nálam egyébként nagyon rosszul fogadják. Minden iskolában úgy kezeltek, mintha értelmi fogyatékos lennék. Szerintem még nagyon sokan nem értik, hogy igazából mi az autizmus.

  1. Kertes ház eladó Nem lopott

   Szerintem egyébként még sok érdekes dolgot el lehet mondani róla

  2. Kertes ház eladó Nem lopott

   Bocs a nevemért

 43. Jankai Olivér Bèla

  Jó lenne rájönni, hol vannak! Az exobolygókról mesélhetnél! Nagyon jó a műsor, remélem megnyeritek a legjobb címet! ✨😁✨

 44. Hajnalka Gugora

  Ahányszor brutálisan bevertem a fejem kiskoromban meg általánosban, csodálkozom hogy nem vagyok savant

 45. Gábor Králik

  Látom, Attis, lusta vagy kitenni a vesszőket.

 46. kényszeres BOROSPOHÁR

  Horváth Martin szamuráj XD

 47. Ferenc Baranyi

  Sztem egy sügér vagy, de tetszik a téma. A videó is egész nézhető. Taps taps taps.

 48. Lilanyuszi

  Viszonylag szerencsés vagyok, kevés dologtól félek igazán. Meditáció valóban segít, kertben meditáltam a fűben ülve, mire a lábamra ugrott egy szöcske, egyszerűen csak tudomásul vettem és megvártam amíg visszaugrik a fűbe. Meglepődtem milyen nehéz, még cuki zöldnek is találtam. Lehet jobban megijedek ha nem meditativabb állapotomban ugrik rám. Kutyáktól való félelmet félre szokták érteni, nem félek tőlük, csak rühellem ha felugrálnak, egyéb helyeken szaglásznának, nem hagynak futni a futópályán, nincsenek megnevelve. Bántani pedig nem szeretném a kutyust, mert a gazdája nem neveli... Leginkább az utcán, vonaton, bárhol beszólogató ostoba, perverz kéretlen közeledőktől félek. Sajnos inkább a rossz tapasztalatok miatt, nem alaptalanul. Nyári hőségtől ezért is félek előre már februárban, gyűlölöm a hőséget, hidegben érzem jól magam, amikor sokan panaszkodnak, hogy csak 10-15 fok van... Pókokat csak nem szeretem, ill. sajnálom őket beszívni porszívóval, szval inkább elvagyok velük békében, amíg nem csipnek meg. Sokan rettegnek bezárni a wcajtót is magukra, mert jaj mi lesz ha bent ragadnak 5-10 percre... Másik amit nem értek az ha félnek, hogy bemászkálnak a házakba, akár lakótelepen és mindenhol zárják az ajtókat, akár földszintes házi ablakokon, de lehet csak én élek szerencsés helyen, ahol nem kell ilyentől tartani. No meg van riasztó is ami jelezné.

 49. Abby S.

  Az introvertáltakra is jellemző egy-két szokás az említettek közül.

 50. Ferenc Dobos

  Az is egy formájy az autizmusnak, hogy sárkányfigurákat gyűjtök, és beszélek hozzájuk? Meg minden nap az a rutin, hogy ha megyek dolgozni, felkelek, munka, haza aztán lazulás a gép előtt?

  1. suttogj Ak-47

   A sárkány figurás igen

 51. Xelty

  #teamföld

 52. :D RISKA

  Én is autizmusban "szenvedek" még 9 éves koromban elmentünk pszihiáterhez, mindig is egy visszahúzódó, egyes emberek szerint magánakvaló ember vagyok.. Most töltöttem be a 15 éves kort. Azt mondták a szüleim, hogy ez egy mulandó betegség, ezt el is hittem, amig rá nem kerestem a Google-on. Nem hibáztatom őket, mivel csak jót akartak nekem, viszont bele kellett törődnöm, hogy más vagyok mint a többi. Mindig is Doctor Murphy volt a példaképem, mert magamat láttam benne. Az autizmus, nem egy olyan dolog amit szégyelni kell, esetleg titkolni... Nem egy olyan problémáról van szó, amit nem lehetne elfogadni, illetve megérteni. Az autisták többsége matematikából, és fizikából jeleskedik, ebben eltérek a többitől, én művészeti ágon tanulok tovább, grafikai téren... Engem is sokan bántottak ez a betegségem miatt, sőt még néhe fizikailag is bántalmaztak, csak ezért mert én ötöst kaptam matekból. De mára már elfogadtam önmagam, és kicsit sem szeretnék megváltozni! Köszönöm szépen aki végigolvasta, és köszönöm aki osztja a véleményem!

 53. _Flippy _

  Végre valaki videót készít ezzel a témával kapcsolatban!!! Az én öcsém is autista és iszonyatosan idegesít amikor hallom az osztálytársaimat vagy akárkit szitokszóként használni az autista szót. Nem értem hogy az emberek miért használnak olyan szavakat szitokszóként amiknek nem is tudják a pontos jelentésüket. Az öcsém nem tudja pontosan kifejezni magát ezért már többször is kinevették és egyszer még meg is rúgták , de attól még hogy nem tudja kifejezni amit mondani akar egyáltalán nem hülye. Neki is ugyan úgy rosszul esik amikor kinevetik vagy kicsúfolják. Szerencsére (és a megnyugvásomra) talált magának olyan barátokat akik elfogadják őt úgy ahogy van. Egyébként meg én is magasan funkcionáló aspergeres vagyok , de szerencsére nekem csak a koncentrációval és az önkifejezéssel van kevés problémám de a legtöbbeknek fel sem tűnik hogy kicsit más vagyok és teljesen elfogadnak. Ui.: Még egyszer szeretném megköszönni hogy videót csináltál ezzel a témával kapcsolatban és nagyon remélem hogy sok-sok emberhez eljut a videód!

 54. xXReginaXx XXX

  Hittan órán hátul a fiú osztálytársaim csináltak valamit😂

 55. zoltán feket

  Én szerintem nincs más fajta élet kint! Én szerintem, persze reméljük nincs igazam! 😊

 56. Hriczo Dorka

  Nekem az öcsém autista ő 8 éves és meg nem nagyon beszél meg érteti magát de nem beszélget velünk . Nagyon nehéz vele ha nem úgy van valami akkor mindig hisztizik . Lassabban fejlődik és olyan mintha egy teljesen más világban élne .

 57. Szandii :D

  Na de ha egyszer megepulnek ezek a robotok mindenfele celra... Mibol fog megelni az emberiseg? Ha atveszik az osszes munkat a robotok, az emberek hogyan fognak penzt keresni? Remelem meg megelem ezt, es valaszt kapok a kerdesemre.

 58. Attila 448

  Én szochiopata vagyok 😔😭

 59. Moldovan Sanyi

  Az autizmus gyógyítható black metállal... bár az es igaz hogy a black metálosokra ugyan az a sors vár, csak egy annyival több hogy elfogadják magukat és elítélik a normális embereket!

  1. Moldovan Sanyi

   <3

  2. montezuma

   t-vel írják

 60. Lilanyuszi

  Egyszer megkaptam ezt a jelzőt, de nem zavart. Szerintem inkább aszociális, és nem fecsegtem állandóan ok nélkül. Nem akartam zavarni másokat, csak akkor beszéltem kb. ha kérdeztek. :D Small talk pedig szerintem egyszerű képmutatás, megkérdezni hogy van, de a válasz már nem is érdekel akkor ne kérdezze meg szerintem. :D

 61. Kristóf Nagy-Péter

  Az introveltáltak is egyfajta autisták akkor?Mert nekik is vannak hasonló problémáik.

 62. Erdős Attila

  husel.info/video/video/qnWzn7SptqLLaJo.html

 63. Máté Antal

  #teamfold

 64. Gábor Králik

  Nagyon jó, hogy tiszta vizet öntesz a pohárba (nem szó szerint :D ). Sok ember gondol valamit és azt hiszi, hogy az úgy van, utána se jár. Csak így tovább, Attis. Btw a small talk szerintem se jó semmire.

 65. Áron Grenács

  M-patikus ---> Empatikus

 66. Máté Antal

  #IKREK

 67. Tamás G.

  Én néha hülyének tartom magam a barátaim meg azt mondják nem vagyok,hogy nem vagyok hülye csak furcsán okos.

 68. tesó tv

  Sziasztok! Én hivatalosan "autista" vagyok! Mármint Asberger szindromás. Ez egy papír ala van véve, de valójában semmi köze sincs hozzá szerintem ez csak gyakori emberstilus! Abszolút normális emberként élek és nem csak szerintem ha nem akárki más szerint is, magas az intelligencia szintem, és értem a rejtett legkisebb apró vicceket és jelzéseket.

 69. Catherina Susanna

  #halak#szűz#kos#nyilas#koktélvagyokdeszeretem Horoszkóp:nem hiszek. Asztrológia:szkeptikus voltam,de kipróbáltam és a jövőből olyan dolgokat mondott meg,amikre azt mondtam hogy kizárt.(és nem azért történt meg ,mert én intéztem úgy) Érdemes kipróbálni,önfejlesztésnek is,nagyon érdekes.Csak jó asztrologust kell találni,van egy pár aki ugyan azt a módszert allalmazza mint a napi horoszkop készítők,a nagy semmit akarja eladni neked,úgyhogy lesi a reakciódat.

 70. DuBSteP 4ever

  én pl kiskoromban egyáltalán nem voltam lusta de ahogy idősebb lettem annál inkább lustább lettem és sokat is sportolok de tudom motiválni magam de azt is nagyon kell

 71. i dont know

  Az én unokatestvérem is autista és nem beszél magától szinte soha csak ha szeretne valamit vagy ha kérdeznek tőle. De magától yt videókból tanult meg angulul beszélni és angolul szívesebben beszél mint magyarul, olyan matekfeladatokat old meg amiket én sem tudok pedig 4évvel idősebb vagyok nála. Kb 10féle ételt hajlandó megenni stb. De én elfogadom így is és szeretem, és mindig a szívemre veszem és legszívesebben pofán vágám azokat akik az autista szót a hülye helyett használjak.

 72. Musztang Foxy

  Én s fülemtudom mozgatni és a bal arc izmom nem mozog a jobb izom nélkül

 73. Bálint Bacskai

  én nem lehetek autista mert semmiből sem vagyok jó O.O

  1. Andris

   Eddig hibátlan a helyesírásod :)

 74. Panna Pm

  22 éves lennék

 75. Emerald13

  Kb a személyiségemet beszélted végig...

 76. Nunu please come back

  AUTISTA VAGYOK OMAJGAD NO VÉJ!!!

 77. A. Ante

  Kiejtési segédlet: hu.forvo.com/word/eugen_bleuler/

  1. Mária Eszter

   Hopp, egy igazi... ;)

 78. Netra

  Úgy kell mondani diplomatikailag korrekten, hogy "autizmussal élő", nem autista!

  1. killmeplease

   Erős --> ERŐVEL ÉLŐ

  2. Netra

   Kettő autizmussal élő gyermekem van, tisztában vagyok úgy kb mindennel, ami ehhez a betegséghez/állapothoz kapcsolódik.

  3. Hildegárd Kerekes

   ... de autista közösségekben azért előbb érdemes tájékozódni, hogy ott mi az elfogadott, mielőtt a polkorrekt kifejezést használja valaki (többségében nem azt használják).

 79. Singing Amy

  Nagyon jó téma, sokat tanultam ma is tőled :) A kommenteket is érdemes elolvasni. A Dr.Murphy című sorozatban is autista a főszereplő, és nagyon érdekes karakter. Ajánlom figyelmetekbe. :)

 80. rinanzel _

  Szia Attis! Lenne egy kérésem a videóval kapcsoltban, ami szintén a mentális "betegségekhez" fűződik. A kérdésem az lenne, hogy lenne-e igény csinálni egy videót az OCD, - másnéven - obsessive compulsive disorder nevű metális betegségről, ami ugyan engem is érint. Kíváncsi lennék, hogy milyen infókat tudnál nekünk összeszedni, és előadni nekünk ezt egy videó keretében, mert nagyon szívesen megnézném tőled😊 Ha érdekel téged is a téma - mint nézőt - kérlek lájkold fel ezt a kommentet, hogy Attis is lássa, köszönöm:)

 81. Giantdwarf

  Én enyhe aspergeres vagyok, mindenben ugyan olyan jó vagyok mint a "normálisak", csak annyi hogy egy kicsit beszüklült az érdeklődési köröm.

 82. Vegan Hiker

  Hello Atti. Itt szintén egy Asperger gyanús... sajnos engem nem tudtak fogadni az Autista alapítványnál. Túl sok a jelentkező van a kivizsgáláshoz. Egy éve tudtam meg egy filmből, hogy az lehetek... Aztán rákerestem, hogy mik a tünetek és minden stimmelt. Azután online teszteket töltöttem ki, melyekkel biztosabbra mehettem. Bár a környezetem szerint nem vagyok az, de megtanultam jól elrejteni ezek szerint. A kommunikáció borzasztóan megy, és a magány miatt egyre fokozódik, mert alig gyakorlom a beszédet. Sokat vagyok csendben a magam gondolataival. Ezelőtt mindig sajnáltam az autistákat, hogy milyen rossz lehet nekik, közben jött a hideg zuhany, hogy én is az volnék, csak enyhe formában. Két hétig undorodtam magamtól, de gondolom ez a családból hozott program miatt lehet, mert apám ki nem állhatja a "szellemileg visszamaradottakat". A kivizsgálásom ezért sem lehetséges, mert a szülőkkel való elbeszélés is kell, de abba inkább nem mennék bele... Elvagyok én, és a természet meg a zeneszerzés. Borzasztó nehéz munkahelyen kijönnöm a munkatársakkal, vagy csapatban dolgozni. Nagyon rosszul tudok lenni zajos helyeken, vagy csak attól, hogy idegenek az utcán, villamoson hozzám érnek véletlenül. Kapcsolataim hosszútávúak, de nem zökkenőmentesek. Nem is tudom hogyan bírják ki velem hosszú évekig... Biztos van olyasmi amit jól is csinálok, mert különben... :D Köszi a videót. Remélem egy csendesebb világ jön.

 83. Veronika Kerekes

  Kisfiam aspi, nekem nem fura, csak akkor, ha másokhoz hasonlítom. Azt meg felesleges: mindenki okkal és céllal születik olyannak, amilyen. Erre nem kórként, hanem személyiségjegyként tekintek. Bennem és az apjában is vannak autisztikus tulajdonságok.

 84. a wannabe beautiful

  agyam: ne nézd meg, emlékezz, hogy mindent beképzelsz magadnak én: nem fogom, hát tudom, hogy nem vagyok autista! 20 perccel később én: anya, szerintem autista vagyok amugy ez csak vicc lol, de kajak mindent bekepzelek magamnak

  1. a wannabe beautiful

   @Andris lehetséges

  2. Andris

   Akkor te hipohondriás vagy :)

  3. Uchiha Itachi

   Én meg üldözési mániás vagyok.

 85. 》SpeC《 pubg

  ┓┏╦━━╦┓╔┓╔━━╗ ║┗┛║┗━╣┃║┃║ 0 0║ ║┏┓║┏━╣┗╣┗╣╰╯║ ╚┛┗╩━━╩━╩━╩2019

 86. xdg ,

  xdddddddddddddd

  1. montezuma

   iligy

 87. ivix r

  És az nem probléma, hogy egyre többen vannak?

 88. Why Not

  Nagyon tetszenek a videóid. Már csak azért is mert csupa hasznos dolgokat osztasz meg velünk. Mellesleg olyan jó megnyugtató a hangod hogy mindig elfáradok és elalszok. De ez csak mellékes. Egyébként csak hogy válaszolják is a kérdésedre szerintem van lélek. Sőt szerintem lélek vándorlás is. De ezt tényleg mindenki eldönti magának. PS. További sok sikert kívánok!

 89. Adrián Csihalek

  A videó indexképén nem egy FaceAppolt Daniel Craig van?

 90. Levi Valkai

  Osztálytársam

 91. Nyomd Szecska

  Uhh bazdmeg.

 92. ѕєммι 3̾ 3̾ 3̾

  #teamhpkönyvek

 93. Tobii Samaa

  És miért öregember van az index képen hhmm? HHHMMM?

  1. Tobii Samaa

   @Hildegárd Kerekes Tudom :D De ha így írtam volna nem lett volna valami "vicces"

  2. Hildegárd Kerekes

   Az öregember sir Anthony Hopkins, Asperger-szindrómás autista.

 94. Komlósi Kincső

  Hello! Ha lehetne egy kérésem akkor tudnál csinálni egy videót a diszlexiáról ? Én az vagyok és kb. Tudom mi is ez de azért jobb lenne ha kicsit jobban tudnám ,hogy mi is ez a ,,betegség" ha igen akkor előre is köszönöm! 😊

 95. Komlósi Kincső

  Hello! Ha lehetne egy kérésem akkor tudnál csinálni egy videót a diszlexiáról ? Én az vagyok és kb. Tudom mi is ez de azért jobb lenne ha kicsit jobban tudnám ,hogy mi is ez a ,,betegség" ha igen akkor előre is köszönöm! 😊

 96. Kovács Kristóf

  jó vicc volt

 97. xd xddd

  Nekem 1 online ismerősöm autista, az a neve csongizorro

 98. Sisters FromEurope

  Tudom, tudom. Amit most fogok mondani azt váratlan. Atis, te nagyon jó tanár lennél 😁

 99. kiss pál

  köszönjük ezt a videót tanulom magam

 100. Kovács Kristóf

  kíváncsi vagyok