Hahó, ez itt a Totalcar hivatalos HUsel-csatornája. Mostantól itt találod meg minden videónkat. Iratkozz fel, nehogy lemaradj valamiről!
Még több videó: husel.info/a/siq8vuWW1NdGkaspTLfr0gvideos
Web: totalcar.hu/
Facebook: facebook.com/totalcar.hu/
Instagram: instagram.com/totalcarhu/?hl=hu

 • 101
 • 84

Megjegyzés

 1. Nirvana Fan Guy

  Persze hogy Kéne

 2. BigLong Long

  Patika

 3. Attila Szőke

  Sokat need for speedeztek vele és dögledezik a motor. :D

 4. MrCalibra72

  Egy szép Astra, Calibra motorral 😉 Hát persze hogy kéne 👍

 5. Zoltan Benedek

  Az alján látszik némi korrózió ami érthető egy ilyen korú autónál, viszont ezt leszámítva nagyon egyben van

 6. jó nekem

  Venném

 7. Dávid Nagy

  Sokat foglalkozik gazdája az autóval rozsda és olajfolyás azért jelen van.

 8. Pap Róbert

  Elérhetőség? :D

 9. András Végh

  F Astra egyetlen hátránya/betegsége a rozsda volt! 1.4 8 Szelepes volt nálam pár hónapig kölcsönben, a világból kimegy ha olaj és víz van benne! 😉

 10. Julius Creed

  Akármi baja van, akkor is kell kategória lett mára ez az autó .

 11. Attila Stifter

  Hát nem az a tipikus pinna kergeto az az eggy biztos :)

 12. Gergely Kisteleki

  Azért ez a 2 literes motor jóval nagyobb akksit érdemelne, 55Ah nagyon kevés. Az 1.4-es astra gyári akkumulátora ekkora.

 13. Bence Szabó

  Műszakilag valószínű rendben van a korához képest, meg ha már eláruljátok, hogy van lelkes gazdája. :D F Astrát én már biztosan nem vennék. Lehet 1-2 vigyázott példányt még találni, de a többbség lerúgott melósautó.

 14. Márk Nagy

  Végre egy autó ami esztétikailag is jól néz ki

 15. driver szabi

  Amikor azt mondják,hogy az astra a golf a focus a civic meg a hármas bmw népautó és nem egyedi meg fujj én mindig csak annyit mondok gsi,opc,gti,R32,vr6,m3,focus st,vtec és akkor szerintem rögtön borul a nem egyedi minden sarkon álló népautó elmélete🥰

 16. Attila Oláh

  Ez ma sok pénzt ér. Ide vele. :)

 17. István Versegi

  Túl tiszta a motortér alulról, de itt ott sárgálllik az olaj és a hátso futomü is olajpöttyös, az elölről jön. Valahol szivárog!

 18. Calibra Young

  Igény esetén tudok adni C20XE komplett, hibátlan hengerfejet, 60000km van benne, nem volt sikolva. kb 20 éve szereztem be tartaléknak svájcból, mint a fotómon is látható, a régi Calibrámhoz (Kolbenschmidt gyártmány)

 19. FreestylerAlbert

  szép. :)

 20. Kft. ElektroFolio

  Mint egy Doxa, úgy jár, mondaná nagyapám.

 21. Pipipí Püpüpű Az ifjú török kakas

  Kótla BMW-re cserélném

 22. Csaba Benga

  Remélhetőleg pozitív csalódás lesz, a sok negatív után.

 23. Máté Fazekas

  Gyoooo milyen motorter! Szép!

 24. Tamas Vamos

  Valaki nagyon szereti ezt az autót. :) Sokat nem mutattatok belőle. German racing green... :D Nekem Omegam volt. X20XEV. Szeretem. Astratól Omegaig gondolkodom.

 25. Norbert Lorincz

  ha lenne felesleges penzem, de nagyon szeretnem a tipust egy vasarnapi autonak szivesen vennek egyet :D szerintem ez az auto erre valo.

 26. Gábor Konyári

  Venném

 27. Richard Gabor

  Ránézésre igen ritka állapot

 28. Vitányi Gyula

  A legkirályabb autó

 29. Róbert Hegyi

  885ezer + munkadíj, meg apróságok. A 1,5 millás autóra. Itt nálunk a ház előtt is álldogál egy BMW. Menni ritkán szoktak vele. Egyszer úgy 4 éve laktam itt, akkor feltűnt, hogy nem áll a helyén. Addig szerintem meg sem mozdult. :)

 30. Major Dávid

  Kár, hogy ilyen rövidre sikerült. Órákig hallgattam volna ezt a szakértelmet...

 31. Torma_S

  Citroen 2CV- Renault R4... amolyan miautonk swift, ha töccik ha nem. Olcsó autó a szegényebbeknek.

 32. Istvan Zsenak

  Van egy eladó sorba került A6 V6 TDI avant-om, már 13 éves, de ha csak 1 csöpp valami lenne alatta, nem aludnák nyugodtan.

 33. imking1630

  Ez a “nyugaton 50 az 50” nettó hazugság. Ez egész egyszerűen nem igaz. Ausztriában, Németországban, Franciaországban 10 km/h túllépés alatt nincs semmi a telepített kamerák esetén. Arról nem is beszélve, hogy e felett is jóval alacsonyabbak a bírságok. Nálunk a belépő szint rögtön 30 000 forint. Ausztriában, Franciaországban 45 €, Németországban 50 €.

 34. Gyula Lipovics

  Ha jól sejtem, akkor ilyen egy boyracer autó.

 35. Attila Aron Mihaly

  A vége volt a legjobb : MEG !!!

 36. Thomas Official

  Hahahahahahahha legjobb cim anyamat basszak szet!!!

 37. Joshy

  Tartalom (nem teljes, hátha hasznos valakinek): - 4:37 Hentes = olajipar hasonlat, gázolajra van nagy kereslet, a sok benzin meg "melléktermék" - 6:28 Kőolaj alkotórészei CH-lánc hossza alapján, ezeken mennyi profit van - 7:55 Oktánszám (95-102 RON) - 9:25 Cetánszám gázolajra - 10:39 Benzin és gázolaj mint szabványos komponensek keveréke - 12:04 Befecskendezés: sűrűbb üzemanyag = több energia, de szűk határok között szabványos (max. 3%) - 15:02 Benzin gőznyomása (téli és nyári benzin), 15:55 Téli és nyári gázolaj, CFPP érték - 18:42 Benzinkúti kínálat csoportosítása: 1) szabványos, 2) 19:12 autógyárak ajánlása szerinti, 3) 21:57 prémium - 23:33 Prémium gázolaj nagyon hidegben jó lehet - 23:58 Prémium benzin tankolása megéri? (Nem meggyőző, elég az adalékolt középút) - 25:17 Utólagos adalékolás (nem meggyőző mérési eredmények) (folyt. köv.)

 38. vatmin international

  faszt nem hiba ! emelt géptetővel engednie kéne tovább autót szervíz üzemmódban max 80as tepora korlátozva

 39. Krisztián

  azoknak akik itt hüledeznek, mégis mit gondoltatok, mennyibe kerül egy versenyautó? ez a csávó tuti rengeteget dolgozik vele és a pénzt is ügyesen megfogja. az ijesztő nekem inkább az, hogy EUban hány semmirekellő pénzes emberke versenyez az ilyen Lamborghini, Ferrari Trofeo-kban, Nordschleife bajnokságban, F2-F3 futottak még részében, ahol ennél akár lényegesen drágább autókat tesznek a seggük alá, eredmény nélkül. hogy ott milyen pénzek mennek el és milyen messze vagyunk mi ettől magyarok - sajnos. pl az az olasz gyerek akit azért rugtak ki mert telefonozott f2-ben. (ő ennyire vette komolyan)

 40. Márton Papp

  Nagyon jó kocsi, kapásból 1 millát kér. Azt hittem sosem lesz vége a hibák felsorolásának. Igazi pénznyelő.

 41. Krisztián

  miért nem V6-os?

 42. sunblindX

  Remélem, hogy ez a sorozat, ezzel a szakemberrel hosszabb lesz, mint a dallasz.

 43. Elitke90

  Komolyan rosszul vagyok attól hogy mindenki azt mondja hogy luk 😡 meg ki van lukadva 🤮 tanuljátok már meg rendesen kimondani... vérzik a fülem tőle

 44. dekacster

  hali Tóni! majd esetleg meg tudnád érdeklődni, hogy benzin és etanol között azonos nyomás-gyújtás mellett milyen egt-k vannak (már ha egyálta Istvánék mértek ilyet)? ill. víz+benzinnel volt-e tapasztalat? nem teljesítmény, csak hőmérséklet tekintetében. előre is köszi.

 45. Balázs Simon

  Zsámbék❤️❤️❤️

 46. Rolka Bolka

  60 millio milyen évjáratú WRC-re elég, tudja valaki? :)

  1. Norbert Dudás

   keresgettem kicsit, hát nem sok sikerrel, egy r5 ös autóról talátam azok ilyen 200-250 ezer eurok

 47. Káplár Péter

  Akármennyivel mész, mindig van féktávolság. A gyalogos a megengedett sebességgel érkező jármű elé féktávolságon belül lépett le. A gyalogátkelő helyen van elsőbbsége a gyalogosnak, nem a járdán állva. Onnantól van elsőbbsége, ha lelépett. Ezt pedig nem teheti meg féktávom belül. Sajnálom a motorost. Ügyvéd úr is tudta, hogy a gyalogos hibázott, mégis vállalta az eljárást. Nem tartom korrektnek.

 48. LSHKR

  Agybaj. Ennek tényleg nem látom az értelmét😂 Benne van a világ összes pénze és csak egyenesen mész vele párszáz métert

 49. Gábor Lakatos

  Hatalmas szakmai szakértelem. De ahogy öregszem egyre kevesebb értelmét láttom ezeknek a verseny autóknak.meg az egész versenynek...

 50. Ejesle Silirpa

  Handrásnak szóljatok, hogy a tudást a teljesítményt az alázatot, a saját portékát stb... ilyen szerényen, kedvesen kell bemutatni!!!! Nagyon jó volt!!!!👍👍👍👍👍👍👍

  1. astar78

   Jonnek az elektomos dragautok... (hót komolyan mondom, keress ra.) Gyorsabbak lesznek... Ennel is. 🙋‍♂️

 51. Chakypapa14

  szopacs Lajcsi.....

 52. desigo

  Egy ilyen profi szakember mit használ közúton?

 53. Dávid Nagy

  A balesetek száma majd akkor fog csökkeni, ha a kresz általános iskolában kötelező tananyag lesz! Vagy ha nem csak a járművezetőket vonják felelőségre az esetleges szabálysértésekért! Addig amíg a gyalogos, biciklis tb. úgy közlekedik ahogy éppen kedve tartja és a járművezetők viselik a kvetkezményeit, addig nem lesz kevesebb az ehhez hasonlo esetekből. Fedélzeti kamerát minden járműbe!!!

 54. Péter Fördős

  a pali kicsit Saul Goodman külsőre

 55. Bé F

  Elsőszámú magyar ember kérdés: Honnan van rá ennyi pénz? 😀

 56. newman

  Anti eléggé képben van, mert korrekt kérdéseket tesz fel.

 57. imre gal

  Röhög a pali, amikor a videó végén sorolják a problémákat.Szerintem sírnod kéne🤣.Szét esik az "autód".A helyedbe nem jelentkeztem volna,ilyen autóval.Viszont a Merci szakértő profi és humoros volt.Tetszett a videó.✌

 58. horizontf

  A téma jó, a vendégek is, az ötlet is a fényképpel, hátha segít a hangon. Kár a hangért, piszkosul kellett koncentrálni. Lehet jobb lett volna az elején bevágni fotót és telefonon hívni és felvét után legalább a semmirevaló részeket kivágni. Köszi a riportot!

 59. Zolika xx

  -400 meter 200ezer forintbol? -igyvan -megeri? -meg. 🙂

 60. András Berki

  12:53 én ezt egy próba kör során meglátom én a villamos megállóban kiszállok és elköszönök békésen 😂😂😂😂

 61. Mentődrónpilóták Egyesülete

  Tetszett az autó utóéletének elemzése, illetve elmondása, gondolom ez üzenet annak a feljelentő köcsögnek, aki az előbbi adások után rohant a rendőrségre, hogy feljelentse az ő általa forgalomba nem illő autót, ezzel is megerősítve szánalmas nulla kis életét....

 62. Fuelemuele

  Erőmérőbe vele, Göbi elemezze a görbéket 😀😀😀

 63. Tschweschpnpaam

  Én az autókat a rajta lévő gumik alapján szoktam megítélni. Eddig mindig bejött... tisztelt Szerkesztő Úr, a cím tudatlanságra utal, azért van ám Mo.-n egy réteg, aki olyan autót választ, amivel évente kb. csak kötelező szervízbe akar menni, ha az utak is úgy akarják. Mert használni akarja, nem szerviz-törzsvásárlói kártyára hajtani. Én is ilyen vagyok, nem érdekel a kopogós műszerfal sem... nem szoktam kopogni beszállás előtt... és igen, 20 év fölötti... hát nem német prémiumot simogatok, de ő hamvas. Hamvas és 2-vel kezdődik a személyi száma. És nem zavar, ha az újságíróknak a műszerfal simogatása orgazmust okoz. De vagyunk páran, akik nem műszerfalat simogatnak..... Üdv. Suzuki SX4 1.5 2007, első tulajdonos. És igen, nem eladó a gép. Elég a 99 ló mindenre is. A Hayabusa gyártójától.

 64. Human

  Fantasztikus autó. A videót pedig úgy nézem, hogy teljes cikket olvasva katt ide. A cikk pedig nagyon jó csodálatos fotókkal.Csikos nagyszerűen ad elő.

 65. Csaba L.

  Ebből nekem az jött le, hogy az egész a pénzről szól. Kinek mennyi van ügyvédre. Igenis legyen már a gyalogosnak is felelőssége. Nonszensz.

 66. seggedbe lófasz

  Félelmetes számok...ha tudjuk hogy ez csak NB3! A Top Fuel már olyan szint ami átlag ésszel alig fogható

  1. astar78

   10e ccm, forog 10e korul es 8000LE A feneket kisebb a motor a topfuelokban... ✌️ Viszont 4 alatt van 500on 😅 Es hat kapsz egy 8G-t, kb vegig 🤣 G ruhaban vannak, mint a vadaszpilotak.

  2. fastcargtv6

   @ECCH Store Ott kisebb a lökettérfogat! :) És ott csak az egy futam üzemanyag-költsége 800 USD, úgyhogy már túlszaladtunk a 200e Ft/400m-en. Plusz, ott minden esetben motor szét-össze követ egy futamot. Amióta 1000 lábon versenyeznek, már van esély, hogy 8-hengeresként fejezik be, 1/4 mérföldön gyakorlatilag ritka volt, ha 4-5 hengernél több maradt életben.

  3. ECCH Store

   Ráadásul kb ugyanekkora lökettérfogattal.

 67. Gábor Lustyik

  Szentesi Úr nekem még mindig egy epic, allűröktől mentes, rendkívül korrekt figura. Elhallgatnám a dolgokat tőle 0-24-ben.!

 68. Blazs H

  Itt ahol lakom négyzetmétere ennyi...

 69. Zsolt Kohut

  Biztos megéri de kinek meg miért??

 70. Gábor Gelencsér

  A végén az egy szavas válasz amiből tudod, hogy szíve lelke, a szaktudása, és mindene benne van. "És megéri?" "Meg."

 71. Balázs Török

  Erre a sportágra van szponzor, vagy szimpla anyagi öngyilkosság?

  1. Rolka Bolka

   Idehaza? Max a sajat ceged reklamozod...

 72. Péter Kálmán

  Denaturált szesszel megy?

  1. Levente Vincze

   Neeem dehogy, biztonsági korlátozás tiltja.

 73. Gergo Hamar

  NAGYON helyes idéző jelet TENNI! Kinek mi a BMW?

 74. Speedfanatic

  50-60😱 Én meg azt hittem, hogy nekem van drága hobbim... Respect!👍

 75. toromon31

  Íhy kell elégetni 200 e Ft-ot 7 mp alatt.

 76. Tamas Vamos

  Ez kiraly!

 77. zolihgt

  11:53 nál a "gardán" kicsit fájt...

  1. sunblindX

   Aha. Meg felvehetett volna egy frakkot, mégicsak a tévébe szerepel.

  2. fastcargtv6

   Bizonyos vidékeken pedig így mondják. Azért mert Pisti abban a tájszólásban szocializálódott, nem kellene megszólni. Nekem inkább az fáj, hogy Te ezt nehezményezed - egyfajta műveletlenség.

 78. SV77

  Egy szo : Fanatizmus....

 79. Autószervíz

  Lehet tudni hogy milyen olaj van a váltóban és hány gyorsulásonként cserélnek benn olajat?

 80. Bálint Balassa

  a hang miatt ment a : ( Papa Tibi több válaszát, hozzászólását nem érteni! szájról még nem olvasok . másodjára sem sikerült megérteni minden tátogást. ha kell csináljatok előzetes tesztetek.

 81. Kelpo Johny

  Mindenhonnan folyik minden olaj..legalább az alkatrészek kenése megvan😂

 82. Benedek Kiss

  Nagyon jó tartalom ismét! És végre egy komoly ember van a főszerepben rengeteg tapasztalattal és tudással a háta mögött!! Ilyenből jöhet még!! 👏🙌

 83. Misty

  loved it

 84. Misty

  loved it

 85. Árpád Csigi

  Elmennék vele kenyérért a bótbá 😂🤣😎💪✌️

  1. antomysm

   Drága kenyér lenne, ha 400m 2rugó a géppel :)

  2. ECCH Store

   @Gábor B kicsit nagyobb gázzal kilinccsel előre be fogja venni, ha a fordulóköre nem tenné lehetővé :D Ja, nincs kilincs...

  3. Rubix R.

   @Gábor B Át lehet azon menni általában egyenesen is :D Nálunk is azt csinálják a buszsofőrök, mióta a város közepére beraktak egy kb. 15 méter átmérőjű körforgót :)

  4. Gábor B

   Nekem nem jó, van útközben körforgó. :) :D :P

 86. Mihaly Laczkó

  Olyan jo ilyen megszallotakat nezni, hallgatni. Ez az attitud kepes elore vinni a vilagot. Keep going!

 87. DOG

  Többet ér felmenni egy 80 fokos lejtőre és legurulni.

  1. imperator11111

   Ez mekkora :))))!!Betalált! Fetrengek:))

 88. Gergő KjS

  És még mindig olcsóbb mint egy újabb rolls :D

  1. Balázs Almási

   Ha nem számolod, h. az uzemeltetés mennyibe kerul akkor igen...

 89. Szoto Johnson

  Na csak eljutottál ide :)

 90. ádám Tóth

  Az egyetlen megoldás az lenne ha fekvőrendőr lenne minden nem lámpás zebra előtt!

 91. ádám Tóth

  amúgy is mikor és hol lehet tartósan 50 el közlekedni Budapesten? Így van Németországban próbálj meg 30 as helyen 32 vel menni! És az tuti, hogy van vagy 3 kamera az úton kirakva. Rögtön jön and 50 euro! Akár büntető pont is!

 92. Dr. Scarface

  Igen teli áras alkatrészekkel biztos 300, kedvezménnyel és ha saját magának megcsinálja 120 ból bőven megvan. Innen is látszik, hogy ez egy gátlástalan lehúzós szervíz.

 93. Aszódi Ádám

  Tökéletes összegzés! Korrektnek érzem. Grat!

 94. Garázs Géza

  ez az uszítás mire jó kedves Totalcar? ha lelki problémátok van ? ha igen kezeltessétek

 95. thebaresz

  Ez a videó most nagyon nem érte el azt a célt amire szánták!!

 96. Kelpo Johny

  08:57 a jó kis Kingstar gumik😂

 97. Péter desing

  Én úgy látom hogy ,próbáltatok segíteni az elektromos és belsőégésű motorok választásán vacillálóknak,de itt most sikerült a belsőégésfelé visszalökni a mérleget és látszik hogy ezt nem vettétek észre! Kösszönjük a műsort!

 98. Zoltán Faragó

  Herpy úrtól kērdezném: ment-e már életében 1 rohadt métert motorral (nem robogóval)? Ha igen, akkor mondja már meg, mennyivel megy a zebra felé. Mi az a sebesség, amivel a FÉKTÁVNÁL rövidebb távon áll meg? Ha nem ment még motorral, akkor legyen szives a kedves édesanyját elítéltetni, de csak miután megszexuálta.

 99. Dr. Scarface

  Bal első ködlámpa 25000-ért :) Nem lerántás.....