Hahó, ez itt a Totalcar hivatalos HUsel-csatornája. Mostantól itt találod meg minden videónkat. Iratkozz fel, nehogy lemaradj valamiről!
Még több videó: husel.info/a/siq8vuWW1NdGkaspTLfr0gvideos
Web: totalcar.hu/
Facebook: facebook.com/totalcar.hu/
Instagram: instagram.com/totalcarhu/?hl=hu

 • 682
 • 71 196 577

Megjegyzés

 1. lászló szilágyi

  Nézd már egy gőzmotor!Haslik Drótos zon....Ja nem!150 year+....Az irány jó,de a megfizethetőség lenne a cél!Ez a masina gondolom vagy 5 misi látatlanban!Majd amikor Kínában,Vietnamban,Indiában a prolik villany csettegővel mennek melózni akkor ébresszetek fel!

 2. kompatidilis kompatibilis

  Halálos!:))) Szép,izgalmas autók ( / "hozadékai-k") , egy hasonló Hölggyel! :) STBlabla

 3. Kreiszler Csaba

  Eicmàn jòl összenyàlaztam! Igencsak van lètjogosultsàga ès szerintem nagyon minősègi cucc lett. Nagyon tetszik. Ingàzàsra tökèletes. Amùgy meg ők a H D mindenkinek kuss a neve, megtehetik ès dejò, hogy megtettèk!

 4. 3D Printing Antosz

  Én úgy tudom a motorozásnak a lényege pont a hang, a benzingőz, a füst, az élmény... Mindez elvész? Ez autózással is így van. Villanyautóval minden autózási öröm odavész... Amúgy te meg ki a tököm vagy? Anti hol van? 😆🤣

 5. Yyy Xxx

  Javaslom , hogy egy ilyen teszt elkészítése előtt kérd ki Sturc Anti segítségét! Biztos segít érdekesebbé tenni egy ilye vlogot.

 6. Ádám Földesi

  Ennél minden szebb... Minden....

 7. Márk B.

  Na nézzük kik azok akik a lovaskocsik idején köpködték volna a benzinmotort

 8. Mátyás Nagy

  Semmi hang,csak vinnyog.Mindig is utáltam,ha egy motoros videó alá zenét vágtak,de végülis a zene jobb a semminél.A "formája" meg ugyanolyan ronda sajnos,mint az összes többi mai motornak.

 9. Peace Foldy

  Kéne ! Nagyon kéne ! :) Már csak a súlyon kéne kicsit faragni, de ahogy fejlődnek az aksik, ezt a hatótávot pár éven belül fele ekkora súllyal ki lehet majd hozni.

 10. Laszlo Takacs

  Én a támogatom az elektromobilitást (egy Földünk van, amin a jövő generációk is szeretnének élni), de szerintem motornál (a nagyobb sebesség miatt még az autókénál is) hatásosabb (hangosabb) figyelmeztető hangforrás lenne szükséges! Első a biztonság! ;-)

 11. Archarea

  Ez nagyon frankó. Innovatív, stílusos. Örülök, hogy a hárli beleállt. Nem lehet csak az 50+-os szőröstökű amcsi igényeket kiszolgálni. Az, hogy mi hol tartunk felfogásban azt hívhatjuk hungarikumnak. Hogy kinek mennyire hiányzik, vagy fog hiányozni a hang az meg nagy részt hiszti. A gőzgép szuszogását se hiányolja ma már senki. Változik a világ, változnak az élmények, én is imádom a benzines, karakteres hangokat, de ez ne álljon a fejlődés útjába. Ha tisztább, finomabb jövő ezt kéri, akkor hajrá.

 12. Marcell Kapitány

  Bill harley forog a sírjába.

  1. Kreiszler Csaba

   Bill Harley az innovàciònak èlt! Mindene a fejlesztès volt. Nem hinnèm, hogy szentsègelne ha èlne, inkàbb menő hogy ők csinàltàk meg elsőkènt rendesen ahogy kell! Ès a sok kicsi indiàn megint csak kullog!

  2. Highwayman

   Egy hónapja voltam a vegasi Harley kereskedésben. 100 kiállított gépből 1 volt elektromos. Az is inkább csak dísznek.

  3. Kristóf Paveszka

   Kétlem

 13. _ Ábris

  Maradnék a Fatboy-nál. :D

 14. zoltan major

  nem hazudtolta meg magát a harley,ismét csinált egy bűn ronda motort😜

  1. Archarea

   szubjektív vélemény

 15. Zoltán Kovács

  Az akkumulátor,Gödön a Samsungnál kèszül!

 16. Érces Tamás

  Köszi és gratulálok, ez egy nagyon jó videó lett! Szép és kellőképpen informatív. A Totalcarról tévedtem ide, és azt kell hogy mondjam, a motorok iránt nem túl élénk figyelmemet is nagyon megragadtad. Szinte csak azt az egyet lehetne kritizálni, hogy a kézben tartott felvételek nem érik el a többi rész minőségét, és nem tartalomban, de ez legyen a legnagyobb bajom. Az elektromos motorozásról pedig: Nincs mit tenni, itt is ez a jövő szsépen lassan, nem véletlenül hajta a Harley is ezt az irányt. Aki az első igazán jó minőségű és árú motort dobja piacra, annak a termékére fognak ráharapni. A Harley pedig nem adhatja alább egy bizonyos szint alá, és szerintem ezzel elég jó lépést tesznek ebbe az irányba.

 17. gamingsider

  Mi ez a duma, hogy gyerekem lett és ez miatt eladtam a motort? Az utcán ugyan úgy elbaszhatnak mintha motoron. Ma végig néztem, hogy az idióta barnaság tolta neki, csúszó kaparó kerékkel indul el. Tolta magát az autó az út széle felé, de nem foglalkozok vele.Ha elötte átmentem volna, akkor meg sem áll, még 20 méterres arréb se..

 18. Jichael Mackson

  Én nemtudom elképzelni a motorozást hang nélkül . Olyan lehet mint csöndben szexelnin jó jó de nem az igazi. Ez egy hobbi ami a szabadságról a sebességről és a hangrol szól ( számomra ). Maradok az egy hengernel meg a V2-nél ami lehet benzint kapni .

  1. Patrik Pruzsinszky

   Igen ez a motor nem neked készül! Gondolom a nagymamád se tudja és akarja az érintős képernyős mobilt használni. Holott a mai generáció csak azt használ. Változik az idő és ezt el kell fogadni és nem fafejűen ragaszkodni a hülyeséghez. Mondom ezt úgy hogy Honda motorom van és Akrapovic teljes rendszerrel és persze imádom! De szó nélkül lecserélnem erre a Harley-ra!

  2. Laszlo Takacs

   Régi berögzült szokásokon nehéz változtatni, de egy-egy generáció már simán elég hozzá. Csak azon múlik, hogy az agyunk mit mihez kapcsol, és mit fogad el "normálisnak". Pár évtized múlva (remélhetőleg) már a közlekedés "hangos" résztvevői lesznek kisebségben, és azok lesznek a "furcsák", zavaróak! :-) (De már most is, nem hiszem hogy bárkit zavarna az elektromos kicsik "hangja".. 🙃 )

 19. talos86

  Hasonló helyzetünk volt Tatabányánál, az 1-es úton a Shell kút utáni jelzőlámpánál. Balra akart nevelőapám kanyarodni a frissen telizöldre váltott lámpánál, a szembe levő villantott, hogy megadja az elsőbbséget neki. Elkezdte a manővert, majd hátulról belerongyolt egy motoros, aki a dupla záróvonalnál ugrott ki a kocsisorból. Először nevelőapámat hozták ki hunyóként, majd független szakértő segítségével lett 50-50. A KRESZ kimondja, hogy balra kanyarodás előtt meg kell bizonyosodni annak veszélytelenségéről. De könyörgöm!!! Jelzőlámpánál, dupla záróvonalnál ki fog arra számítani, hogy egy kamikáze motoros előzni fog? Főleg, hogy a szembe levő úgy adta meg a "szabad" jelzést a fénykürttel, hogy a motoros, még a sorban állt?

 20. Coartada Solida

  Eljött hát. Tényleg igaz volt. Itt a világvége. Ennyi volt fiúk. Köszönjük az eddigieket. Marad a Castrol falinaptár.

  1. Laszlo Takacs

   @Coartada Solida A környezeti mérlege jobb,mint az új nyersanyagot kibányászni és finomítani!

  2. Laszlo Takacs

   @Highwayman Te GMO kukorica földekre gondolsz?! Régen ott (is) erdő volt. USA elég nagy. Nem tudom te hol élsz, de az biztos hogy nem egy Megapolisban, és főleg nem LA-ben. Azok a milliók neked nem "számítanak"?! "Nembaj.." Szerinted biztos a klíma sem változik. Legalábbis USA-ban biztos nem. 🙃

  3. Coartada Solida

   @Laszlo Takacs Gondolom az a gyár, ami ezeket az anyagokat kinyeri, kizárólag rózsavízzel működik meg egy csipet borssal. Persze csak ha süt a nap es fúj a szél. Erős savak, stabil energia nem kell az ilyen üzemekbe és gázok sem keletkeznek, csak vízgőz 😀.

  4. Laszlo Takacs

   @Coartada Solida OK, majd felhúzok egy gyárat az újrahasznosításukra, mert az alapanyaguk értékes. Hozzad csak! 😁

  5. Coartada Solida

   @Laszlo Takacs OK, László, megbeszéltük! Akkor a kifutott, kiégett használt aksikat lerakhatjuk majd nálad?

 21. avian avian

  Extra!!! Nem érdekel a motor DE EZ KÉNE!!!!!!! (Nem égeti a lábam, nem büdös, nem hangos, TECCIK!!)

  1. Laszlo Takacs

   @big smok Régi berögzült szokásokon nehéz változtatni, de egy-egy generáció már simán elég hozzá. Csak azon múlik, hogy az agyunk mit mihez kapcsol, és mit fogad el "normálisnak". Pár évtized múlva (remélhetőleg) már a közlekedés "hangos" résztvevői lesznek kisebségben, és azok lesznek a "furcsák", zavaróak! :-) (De már most is, nem hiszem hogy bárkit zavarna az elektromos kicsik "hangja".. 🙃 )

  2. big smok

   @Kristóf Paveszka A motorozás benzin gőzzel jár (képzeljétek el az autózás is), és jelen esetben a motorban robbanás történik, aminek a gázai távoznak a kipufogó rendszeren keresztül. Általában ezek azért hangosak, mert ki van belőlük szedve a fojtás, hogy gyorsabban távozzanak a gázok, ezáltal picit erősebb legyen a motor. Ha ez zavar valakit, ne vegye ki a fojtást vagy ne cserélje le a dobot vagy az egész rendszert. Mellesleg a Rigán, a Simsonon és az ETZ-n kívül egyik motor sem égeti meg a lábad.

  3. Kristóf Paveszka

   @big smok bicikli ??

  4. Kristóf Paveszka

   És nem szervíz igényes..

  5. big smok

   A fent leírtak alapján hozzád tökéletesen passzol, a bicikli.

 22. Botond György

  Látom a biciklisekben ott sincs meg az eletösztön..

 23. Zoltán Margittai

  Ez olyan ,mint a guminő!🤔🤢

  1. Laszlo Takacs

   Régi berögzült szokásokon nehéz változtatni, de egy-egy generáció már simán elég hozzá. Csak azon múlik, hogy az agyunk mit mihez kapcsol, és mit fogad el "normálisnak". Pár évtized múlva (remélhetőleg) már a közlekedés "hangos" résztvevői lesznek kisebségben, és azok lesznek a "furcsák", zavaróak! :-) (De már most is, nem hiszem hogy bárkit zavarna az elektromos kicsik "hangja".. 🙃 )

  2. Zoltán Margittai

   @Vándor Magyar Én sem, de hasonló undormány lehet, a motorkerékpárnál, nem veszi be a gyomrom, csak a belső égésű meghajtást!

  3. Vándor Magyar

   Az milyen? Még nem láttam élőben?

 24. RideR

  Tetszik meg minden csak szerintem elég gáz hogy a harley villanymotort gyárt! Szerintem maradjanak a belsö égésű motoroknál..

  1. Peace Foldy

   Tehát a hagyományok miatt ne változtassunk soha semmin? Ha ezt a gondolatmenetet alkalmaztuk volna a történelem során, akkor még mindig a szekeret húznák a lovak meg gyertyával világítanánk... A Benzinkornak leáldozóban van, és ez a helyes irány.

  2. Iron Man

   Ok boomer

  3. Dániel Kiss

   Könnyebb eladni ezzel a névvel, mintha valamelyik almárka neve alatt futna. Meg drágábban is.

 25. Porcy egy bohóc élete

  Wow 🔥😍

 26. adika6234

  Hmm, Persze, hogy viselhet csak legyen Queen, ne Davidson :D És akkor majd úgy mutatják be, mint a nőt a csendes, de mégis nagy erőt rejtő szörnyeteget mely gyorsan odacsap a hangosabb tradíciónálisnak,mely csak nyakalni tud literjével.

 27. Fisher007

  Zseniális rész! Mikor megláttam, hogy milyen hosszú az volt bennem, ezt biztos nem nézem végig. De végignéztem. :D Aranyba kellene önteni több jelenetét is.

 28. Tamás Fodor

  Nagyon adja ez a videó, tök jó, hogy egész más, mint a többi.

 29. Dávid97

  Sokat fogyaszt, 1.9 TDi- kell bele.

 30. István Komáromi

  Szar a szabály, mert nem érzem hibásnak az autóst, ha betartja a sebességkorlátokat, akkor a családjával lehetne ma is!!!

 31. ProfAquila

  Hmm... hogy megváltozott ez a Kevin Spacey... Mindemellett a sorozat bizonyosan jó lesz, főleg belekezdeni egy ilyen kétes kimenetelű üggyel. Személy szerint a gyorshajtást soha nem tolerálom, főleg ha az illető családapa és látszólag úgy gondolja, hogy játék az élet.

 32. Zoltán Rittlinger

  Szia erdekelne az auto. Nekem isbilyen volt jo lenne a paromnak meg a ket gyerekemnek.

 33. Joynkk

  Igen nagyon szep tipikus Japan motor lenne ha tiszta lenne. :) Ha ilyen autom lenne vigyaznek is ra nem hagynam porosodni...

 34. Zoltan Sipos

  Szerintem jó ötlet, hogy foglalkozik a Totalcar ezzel a témával. Ha már csak egy ember is elgondolkozik a látottakon/hallottakon és ezzel megmenekül egy tragédiától - megérte.

 35. adAM 77

  Itt az döntött kinek milyen ügyvédre volt pénze, gondolom aki ilyem Suzukival jár nem fog 100 ezrejet költeni ügyvédre

 36. lmonoki

  Az a motoros, aki 100 feletti sebességgel megy, azt úgy hívják hogy donor..Ha nem lennének ilyen száguldó őrültek, kevesebb ember kaphatna új szívet tüdőt, vesét...

 37. Max Cohagen

  gondolkozzunk béláim. A képen a szuzukinak a bal resze van törve, deleginkabb az orra. biztos komoly erohatasvolt de nem kapott 100%os utest, ezer tulzottan nem tolta hatra akocsit a motoros inkabb'lepattant'. Szoval mivel nem a seggét kapta el a motoros, gyanithatoan NEM VOLT OLYAN MESSZE, hogy ne lehessen észre venni, sőt elég kozel lehetett, hogy szinte rögtön a kanyarodas pillanataban mar elcsipta a szuzukist. ÉN ebből arra következtetek, hogy lathato volt a motoros!!!!!! de aszuzukis nem mérte fel a sebességét, vagy csak nem is figyelte es bekanyarodott mert mé ne. Ebben az esetben en is a szuzukist hoznám ki hibasnak, de azért a balesethez kellett a sebesség is, 50nél nyilvan nem talalja telibe a motoros vagy meg tud allni 🤷‍♂️ A több mint 2*es sebesség atlépés mar sok, ilyen esetekben.

 38. Bence Biró

  Debrecenben a jogosítvány csak pohár alátét a vezetők 80%-ának.

 39. Zsolt Sz.Attila

  Kérem irjatok...nagyon örülnék neki. Főleg lanyom miatt..

 40. G Koncz

  A grumpy old man fesztivál jutott az eszembe mire végig nézem. Minnesotában ez nem kérdés! Mondom ezt Somogybúúú :D

 41. Zsolt Sz.Attila

  En szivesen elfogadnam, nagyszulok fuvatozasa orvoshoz.. sajnos kell..s lanyom is messze lakik ami autoval 40 perc, körbe utazva 3 óra...:(

 42. István Szavilla

  Jól látom, hogy a mérés során a tompított fényszóró fel van kapcsolva ? Nem kellene a mérést az összes fogyasztó lekapcsolt állapotában végezni ?

 43. István Havasi

  szerelmes lettem...

 44. John Rider

  Várom a következő részt!!!

 45. Alex Official

  8:45 Autóban motort eleve nem érdemes felújítani mert egy vagyon mint inkább kicserélni másik motorra, ez csak a szervízeknek a mánijályuk hogy minél több pénzt lehúzanak az ügyfelekről.

 46. Balint K.

  Minden nap látni potenciális szervdonorokat városban és azon kívül egyaránt. Talán az ehhez hasonló esetek felnyitják a sok debil szemét, akik azt hiszik, hogy egy hosszabb egyenes lakott területen belül egyenlő egy versenypálya célegyenesével... Ez ugyanúgy igaz a magukat Need for Speed versenyzőknek gondoló nyomorékokra, meg a wannabe Valentino Rossikra is. Mindkét fél hibás volt, viszont sajnos bármennyire is szörnyű, de nem tudom a motorost sajnálni.

 47. Attila Körmendy

  A KRESZ ismeri a kölcsönös bizalom fogalmát is. Tehát az ötvenes táblánál feltételezhető hogy a motoros ötvennel jön... Az ügyvéd úr említette a nagy sebesseggel való megtévesztés fogalmát.. Ebbe bármelyikünk bele futhatott volna. Senki nem tudta volna objektíven felmérni a motoros sebességét.

 48. Buda Sardi

  Ganz óra.;-D

 49. vlala67

  Abból a kanyarból átlagos autóval 80-nal lehet kijönni, motorral szerintem lassabban, Az egyenes nincs 200 m. Szerintem nem ment 130-cal, de ha ötvennel megy, és 15 méterre van a Suzukistól, az akkor bekanyarodik elé, és akkor se tudta volna kivédeni. És a Suzukis is elcsapta volna a zebrára lelépő gyalogosokat szerintem, vagy a mögötte jövő pickup tolta volna rájuk, ha fékez.

 50. Keresztesi Stewen

  jó messziröl került hozzátok, Kovászna megyéböl ;)

 51. csaba19870221

  Nekem ilyen nem kell az autómba!!!

 52. Dániel Gila

  Az a telefon a könyöklőben egyszerűen király!

 53. AutoRoom

  Most veszek Brerát, szóval örömmel nézem ezt is.

  1. Jack Black

   Jo auto. Forza Alfa Brera

  2. Ákos Romhányi

   na! :D visszatérő márka nálad

 54. Gerosh

  Like aki minden video végén abban reménykedik,hogy "na majd most olyan autó lesz mint az enyém"

 55. Zsolt Lipcsei

  Melyik szervíz?

 56. Akos Balazs

  Szép autó szimpatikus tulaj.Gratula a kocsihoz tartsd meg ebben az állapotban és legyen sok sok gondtalan kilómétered vele!

  1. Deme Peter

   Igyekszem vigyázni rá, köszönöm!😀

 57. Red FOX

  Jó sokattekertek ezen az Alfán ha lehet hini a Carvertical-nak :DD

  1. dobi1213

   Ez abbol, hogy kovetkezik?

 58. Kornél Farkas

  Ki se kelnék vele az ágyból...max zuhanyozni naponta 3-4 szer..

 59. Shakur

  Nem ő volt a az egyik Darkfly-os videóban?

 60. • rotaa93

  Sajnos Magyarország messze van a kultúrált közlekedéstől még a Kreszt se ismerik akiknek jogosítványuk van.

 61. Gábor H

  Nekünk alfásaknak egy dolog nagyon fontos: az, h ne legyen egy percenként szembejövő tucatautó! És! Igenis amikor a ts 7500-öt forog, közben vigyor ül a képunkre, üvölt, és nem úgy mint egy f astra nz , vagy vw 2e motor, h 4000 felett kb szét akar hullani, kb belerokkan. De azt kockászakós kalapos unalmas emberek szànták. Az alfàk tipikusan NEM szakképzetlen szerelőknek való, rengetek tudás kell ahhoz, h ismerje az ember, de ez szerintem alap, h olyanhoz viszi az ember, aki ért hozzá. Sajnos nálunk kihalnak, mert jön a bütykölés, a teszkós olaj, meg a parkolótuning.

  1. Zoli Hornyák

   Én sem értek teljesen egyet ezzel . Ha valakinek tetszik vegye . Nekem tetszik veszem és tudom , hogy jó autó . A legtöbb probléma az idős olajcsere nélküli széthajtottakkal van . De melyik autónál nincs ilyen gond ? Amelyik nem forog 4000 et sem és 50 lovas és 3 literes ...😉

  2. Gábor H

   @Roland Dara szívó benzinesek forognak. Viszont a ts-eknél pont nem kell drasztikusan visszaváltani. Autópàlyázásra persze jobb a dízel. Pl van egy seat leon 2007esünk is, ami pályán 130nál 4000-et forog, 1.6 benzin. Nekem az is zavaró. De nyilván minden feltételnek semelyik autó sem felel meg. Meg sajnos nem a 20 éves ts a mintapélda, mára már alig van normálisan működő darab, mivel nagyon bonyolult még egy vezérléscsere is.

  3. Roland Dara

   Tehat egy motor akkor jo ha 127.000 fordulaton forog? Akkor jo ha egy csuklos busz kielozesehez 80km/h-nal szet kell hajtanom a belét az autonak? Erdekes hozza allas... nem tudom h epp ennek milyenek az attelei de egyszer ultem egy autoban hosszu uton ami 130-140es temponal 4000es fordulaton forgott es nem ertettem h miert jo ha egy auto egy hosszu utat vegig ordit mint egy faba szorult fereg igy a hatan mogott levonek orditanom kell ha beszelgetni akarok. Gondolom egyesek szerint ez a fejlodes... akkor ezt megkerdeztem es nem kaptam valaszt: "Miert jo ha egy hosszu kirandulos 500-1000kmes utat egy auto vegig ordit?"

 62. Zoltán Józsa

  Üdv Kovászna megyéből 👌

 63. Márk Neumayer

  Megint a piros suzuki.... Ahogy az egyik helyszínelő rendőrkapitány mesélte egy másik adásban.

 64. András S

  Véletlenül, figyelmetlenségből be lehet kanyarodni a másik elé. Nagy hiba, nem mindenki követi el, de csak pár másodpercnyi figyelmetlenségen múlik. 50 helyett 130-cal menni? Teljes mértékben szándékos. Nem figyelmetlenség. Mindkettő hibás, csak a motoros szándékosan csinálta. Meg is lett a következménye. Sajnálom az autóvezetőt, ha ugyanezt a hibát véti, de a motoros szabályosan közlekedik, akkor valószínűleg anyagi kárral és kisebb sérülésekkel végződött volna a story.

 65. Seley David

  Remélem mindenkinek megvan, hogy ez a Dózsa György úti baleset 1:1-es leképezése? Számomra nagyon érdekes, hogy itt, ebben az esetben érzelmek nélkül mennyire más a megítélése ugyanannak a balesetnek.

  1. Nagy Viktor

   Durva, amit most írok, de ott is a kanyarodó volt a hibás. Ha nem egy bedrogozott többszörösen elítélt bűnöző vezeti az egyenesen menő autót, csupán a jogosítványát veszik el egy életre. (ami talán nem is volt már neki)

 66. Lajos Szöke

  Udvozlom a kocsi tulajdonosat Sepsiszentgyorgyrol!!!

  1. Deme Peter

   Üdv!🙃

 67. Tóth Balázs

  Szerintem ez egy gyenge kocsi. Rosz az alfa. Sokat eszik! Vegyen a tulaj dízel golfot az el megy étolajjal is!!!!!!

 68. Róbert Király

  Imádom ezt a műsort, talán innen tudtam meg a legtöbbet egy-egy motorról. Ez a rész is nagyon jó lett. De egy kis építőkritika: ezt a mikrofont amit most használtok, nem lehetne esetleg lecserélni? Annyira doboz hangot ad vissza, hogy borzalom. De ezen kívül pacsi ezért a részért is!

 69. Sándor József Dajka

  Jó volt a videó, érdekes a téma! De, szeretném megkérni az ügyvéd urat, hogy a balesetet pártatlanul mutassa be, a tanulságok levonását pedig inkább bízza a nézőkre. Elnézést, ha tévedek, de nekem nagyon az volt a benyomásom, hogy a motorost legszívesebben szentté avatná, az autóst pedig egyenesen a gázkamrába küldené.

 70. Zsolt Végh

  🍀Alfa🍀

 71. Szőke Norbert

  Milyen szép ízesen beszél :)

 72. Сергей Сергеевич

  Aki lakott területen 130 km/h sebességgel közlekedik azt alapból gyilkossági kísérletként kéne kezelni.

 73. Alfás Stifi

  Zsolti ez egy QW... ;) Gratulálok a tulajdonosnak, igazi ritka gyöngyszem. Mindörökké Alfa Amore ;)

 74. Gàbor Gàbor

  Szuper kis autó. Ha vigyáznak rá és gondozzák sokáig szolgál. Sok ilyen motort javítottam. Amelyiknek volt gazdája, nem volt vele gond.

 75. Béla Batai

  Nyomorék carvertical . Legalább az adott típusból lenne legalább kérdezés ha már ennyire kell .

 76. Bond James

  164 3.0 v6 24 v lesz e arra kivancsi lennek anno volt nekem a 211 lovas alom volt ahogy ment a hangja a forma mindene örök sajna varoasban 22 t evett😎de a kedvenc autom volt. Nemetből hoztam szalonallapotban volt a draga. 164 super megneznek egyet nagyon ha lenne egy szep db valakinek de csak a 3.0 24 v s busso az a tuti :)

 77. Szereljük meg

  Ez nevetséges 130-al lakot területen és nem ő a hibás.... Az autóst sajnálom, hogy rosszkor volt rossz helyen, akinek meg annyi esze van, hogy családos emberként kiloharminccal veret lakott területen, az megérdemli a sorsát. Én motoroztam 10+ évet, de erősen gondolkodom, ideje abbahagyni, túl sok a hülye az utakon. Én hiába tartom be a szabályokat, ha az autós meg nem. És nem akarok én lenni a puhatestű aki szétkenődik.

 78. Zoltán Vass

  Gratulálok! 👌🍀🍀👌

 79. CsendPenge

  Remek gondolat a sorozat, köszönöm a belefektetett munkát, időt, energiát. De. Ha már említve lett a fizika. A kilométer / óra nem túl informatív, pláne nem egy 2,6-szoros sebesség túllépésnél, nézzük méter / másodpercben. Az 50 km/h= 13,889 kerekítve 14 méter másodpercenként. A 130 km/h= 36,1 méter másodpercenként. Tehát reakcióidőt (1 mp) és mondjuk egy menetből kanyarodás idejét (5 mp) figyelembe véve, a motoros ha szabályosan közlekedik, 84 méternél közelebbről kellett volna elengedni. A jelen esetben ez az érték így 216,6 méter. ( 5 mp esetén az értékek: 70/180,5) Ok, tudom, hasra ütve mondtam a 6 másodpercet, de még ha lefelezzük, akkor is 108,3 méter. Az pedig már eléggé rallis kanyarodás lett volna. Szerintem itt a motorost kellett volna elmarasztalni, ilyen értékeknél az autósnak esélye sem volt, egyébként is ki a fene feltételezte volna, hogy egy gyalogátkelőnél ekkora mértékben lépi túl a sebességet? Egyébként az autós sem szabályosan próbált kanyarodni, erősen levágta volna a kanyart. Keményen megfizetett érte. De ha "csak" 50%-al lépi túl a motoros a sebességet, már akkor is egészen más kimenetele lett volna az ügynek. Nem csak a bíróságon. Plusz az autós ember életét sem b*sszák el, mert így most élhet úgy, hogy megölt egy embert, plusz a biztosító élete végéig fogja sarcolni, csak mert egy hülye f*sznak száguldozni volt kedve. És ebbe belefuthatott volna egy tök szabályosan közlekedő ember is, 100-150 méterről nincs ember, aki képes megsaccolni, hogy egy motor mennyivel megy. Az meg már csak mellékes, hogy érdekelt volna az ügyvédnek nem csak a jogi, de az emberi, magánvéleménye is!

 80. gerlaip

  Nagyon szép autó! Gratulálok, és nagyon jó, hogy ilyen messziről eljöttél!

  1. Deme Peter

   Köszönöm szépen!😌

 81. tai shudai

  Vááá, szuper a gép, jó hogy elhoztad! Aki egyszer megérzi az ízét, egyhamar nem ereszti, gratula és vigyázz rá!:)

 82. botiYT

  Magyarország ön van a bogatisiron

 83. Viktor Farkas

  Sajnos ha jól láttam, akkor a torony már igencsak elkezdett rozsdásodni 0:31mp-él

  1. Deme Peter

   @Miroszláv Polics így igaz :)

  2. Miroszláv Polics

   Nem jól láttad.A toronycsapágy látszik,az rozsdás.

 84. Dévidzon

  Azért a 87. "ezek a motorok nem szokták tudni" mondat után, lehet érdemes lenne elgondolkodni azon, hogy be kellene kalibrálni a padot...

  1. Kalikin Attila

   Viszont vannak motorok, amik tudják.

 85. Barnaahunツ

  0:23 Hello, a nevem Engine. Milyen Engine? Check Engine

 86. Dani Тamás

  Nyilván való hogy az autós hibája, a motoros meg kap egy gyorshajtásit.

 87. István Márton

  na végre egy T5

 88. Charles Murcso

  7 percnél: én tapintással sütöttem ki, ne próbáljátok ki! :D

 89. dezmond

  gyönyörű autó, gratula hozzá

 90. Robi Rauf

  Ha már Alfa akkor kiváncsi lennék egy 75-re 😍

  1. Kristóf Fekete

   @Ernő Veréb Csikós Alfáit kellene lemérni, ugye van köztük egy 33-as is. 😉

  2. Alfás Stifi

   @masterfoxxhun Ja a sok jürgen buzancs 😂🙌

  3. masterfoxxhun

   @Ernő Veréb Nekem mondjuk van egy mondjuk jó állapotú 146-os 1.7 16V boxer, elvinném, de ha nem hozza a 129LE-t akkor szétszednek a kommentekben :D Kellene egy előzetes mérés

  4. Ernő Veréb

   Én meg egy 33-asra😍

 91. Olivér

  Reklám vége: 3:57

 92. Dániel Szomolányi

  Azért az elég szégyen, hogy egy autókkal és autós témával foglalkozó újságíró által használt autón a check engine lámpa világít miközben épp a vezetésbiztonság és egyéb témában forgatva vágóképként ezt be is vágják. Ez amolyan szakmai alap dolog kellene, hogy legyen, hogy legalább az ő háza táján legyen minden rendben, vagy ha nincs legalább nem kerüljön középpontba. (Az sem mentség szerintem, hogy tud róla és tudja miért világít... ne világítson és kész, vagy legalább ne mutassák.)

 93. Alfa Amore

  A Carverticalos rész a videóban kicsit furcsa, 147-esről beszélnek benne, 193 és 157 ezer km-rel. Míg a műsorban a 145-ösben 90 ezer km van. Hogy jött ez ide? Péternek gratula az autóhoz! :)

  1. Deme Peter

   Köszönöm! Valószínűleg a Carvertical adatbázisában egyetlen egy 145-ös sem szerepel, emiatt került bele a jóval elterjedtebb, 147-es.

 94. Gégény Richárd

  Mi lesz innentől a jármű vezetői gondolkozás és magatartás ...egyesek fejében? Túrjaddd neki elsőbbségünk van nem? Azt karattyolta a bíró csóri! Nem? Az a szó hogy "lehet" az valahogy kimarad-hat-het .. esetleg. Nem éri meg lakott területen belül, szörnyen veszélyes óriási sebességgel közlekedni magára és a többi közlekedő partnerre nézve is, függetlenül mindentől, ez inkább a helyes konklúzió és az hogy a KRESZ.-el persze lehet szórakozni, de a fizikával nem az egységes és mindenkire igaz. Ezt amúgy lehet szigorúbban kellene büntetni legalább is szerintem, lakott területen belül.

 95. Szabolcs 83

  Nem sok ilyen cucc van romániában, az biztos, ahogyan arrafele közlekednek és amilyen mostohák a körülmények. Ja és a carvertical bullshitjét miért nem hallgatjátok meg? Ott mintha nem 90000 km-ről van szó

  1. Deme Peter

   Elsősorban azért, mert ott egy random 147-es Alfáról van szó . Nem erről

 96. Papp Gábor

  Maximális tisztelet a felajánlásért. Megértem a tulajdonost, hogy nem képes eladni a "családtagot".

 97. Zoltan F.Albert

  Szekely Gobe ;) szep az Alfa ja

 98. Hunor Zöld

  Üdv. Kortárs! 🤣 Az enyém is 88 csak HNR és HR az elején valamint szintén 2 literes csak nem Alfa hanem Focus st170! 😁 Gratula a vashoz, nagyon nagyon szép! Tartsd meg sokáig és ha Udvarhelyen jársz legközelebb, guruljunk egyet! 💪✌️

 99. Péter Sas

  Szép kocsi. Rákívántam egy ilyenre. Nagy gratula a tulajnak.

  1. Deme Peter

   Köszi!🙃

 100. easyrrider

  Még több ilyen legyen a csatornán! Jó hogy ilyet is raktok fel, hasznos és egyben elgondolkodtató is.