Hahó, ez itt a Totalcar hivatalos HUsel-csatornája. Mostantól itt találod meg minden videónkat. Iratkozz fel, nehogy lemaradj valamiről!
Még több videó: husel.info/a/siq8vuWW1NdGkaspTLfr0gvideos
Web: totalcar.hu/
Facebook: facebook.com/totalcar.hu/
Instagram: instagram.com/totalcarhu/?hl=hu

 • 757
 • 78 716 588

Megjegyzés

 1. otapi

  Ha több tízezer ember jár ott évente és egy darab baleset történt, akkor még statisztikai alapon kevésbé veszélyesebb mint a forgalmasabb útakon a kijelölt gyalogos átkelők.

 2. Bobby Bob

  a turbó kenési rendszer tisztítása. Érdekes oltári baromság...a 9-10x-es árakat már nem is figyelem a műsorban, de ezek a hülyeségek "fület" szúrnak

 3. Ervin László Horváth

  Huh. Ettől lepadlóztam, kell egy nap, mire kiheverem. Lehet hogy veszek egy biciklit:-)))

 4. Mihaly Laczkó

  Arra kivancsi lennek, hogy az emlitett balesetben ki volt a ,hibas, a birosag donteseben

 5. csvegso

  Már nem azért, de szerintem a srác gyermeki naivitása mellett a túllihegett "szervíz" is megér pár szót. Baromira izzadtságszagú. Az objektivitás kb. a Mariana árok alját verte. Kétlem, hogy egy szalonból kihozott nullkilométeresen ne találtak volna 2 millió forintnyi hibát. Kíváncsi lennék emögött a 4 milliós javítási költség mögött mekkora a valós költség és mekkora a lehúzás.

 6. Cat Charmy

  Értem a lényeget de.... kérdés: a hibakódok levideózása nem az autó műszaki állapotáról árulkodna? A másik meg hogy ha javítják akkor azt teljes egészében levideózzák? Tehát hogy kicsavarja a csavart, kifolyik az olaj, vissza a csavar, új olaj bele.... mivel hogy a cím ezt sugallja.

 7. ХХХ AMATЕUR SЕХ VIDЕO - СLIСК НЕRЕ

  🔥🔥🔥🔥 📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈 trending 📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈📈 1:56 🖤🔥 👇 👇 👇 👇❣

 8. Mrangeles100

  Ilyen és ehhez hasonló fantasztikus "paripát" csak az ellenségeimnek ajánlanám, vagy nekik se. Nekem kellett szerelnem ilyen csodákat, bár szervó olajtól deformálódó lökhárítóval nem találkoztam. Négy féktárcsa+betét, akit érdekel, nézze meg mennyi az ára, és persze a váltóba is kell cserélni olajat (sok olaj van benne). Ezért nincs ilyen "luxus" autóm.

 9. Szabolcs Kokas

  Látványvilág, zene, tartalom +auto 5*!!! Viszont SOHA nem lesz már olyan totalcar adás mint anno amit Bazsó és Winkler csinált... :'( Kivitték a kocsit a kibaszott reptérre és meghajtották! Ahogy kell! Nem hungaroringen meg mittomén, Viper-t vitt le nekik Csonti ls a füvön kötöttek ki! :) Illetve az egyik legjobb adás (sztem) is ott született amikor az Audi RS4 et tesztelték! Régi szép idők! Egyébként szerintem a legesleg adás az Audi S1 quattro replika amit Karotta tesztelt :)

 10. Attila Benko

  Egy dolgot nem értek.. Miért kell telefonnal felvenni a mérést, ha fennt lesz a tyubon jo minőségben? Lehet, hogy en vok fordítva beallitva, de inkább élveznem.. Es a videót osztanam meg büszke tulajkent..

 11. mrbig

  Ha már felelősség kérdése: a pályaüzemeltető felelőssége miért nem merül fel ilyenkor? Úgy gondolom, hogy az üzemeltető ilyen helyzetben sokkal többet tehet a baleset megelőzésére, mint a mozdonyvezető. Nyilván felelőtlenség a nyílt pályán részegen átkelni, de ugyanígy felelőtlenség két tábla leszúrásával úgy tenni, mintha megoldottuk volna a problémát.

 12. Gábor Boda

  Kopasz duplájára emelte a műsor jóságfokát, köszönjük, hogy itt volt ő is!

 13. Felsozoldmali Balint

  Folytassuk, kell a közösségi élmény 👍👍

 14. Csaba Kovács

  Milyen ruhanemű az ott Winkler jobb vállánál? :)))

 15. Peti PhoneService

  Az igazi szopóroller🤟🏻

 16. ForraiU96

  ALFA ROMEO 33, mérd ott a hangszintet!

 17. GaminG

  Olaszoknál már Novemberben el kezdődőt és nem januárban. És sajnos most is 80 ezren fertőződtek meg.

 18. The AntyGamerHD

  Jó látom Az indexképen ajka van ráirva én is Ajkai vagyok :)

 19. Attila Harcsa

  Hát én erre nem költenék ennyit, mert ha még mindent meg is csinálnak, mindig lesz valami baja, tolja le a bontóba, vagy a szeméttelepre, aztán vegyen valami átlag autót, mint hogy az életét egy autóra költse, egy autó sem ér ennyit.

 20. Szikszai Imre

  Ember,neharagudj,de van 5 jó okom. Mi ez a ,ahh nem süt be annyira a nap vagy kiesebbek az eső cseppek, akár lassabban hullanak a hópelyhek. Ha bemegyek egy szalonba és ezekkel az indokokkal akarnának elcsábítani, hát....🤣🤣🤣🤣

 21. Zsolt Sesztak

  50 méter kerülő oda-vissza az már száz méter. Aki ott jár, naponta minimum kétszer megteszi, pl. munkába menet és vissza, vagyis máris 200 méterről beszélünk. Átlagos sétatempóval percenként 65 métert lehet megtenni, vagyis napi két perc esik ki a kerülővel. Évi 200 munkanappal számolva egy embernél az már 200 perc, vagyis 1,33 óra. Teljesen helyénvaló döntés, hogy a gázolás mérhetetlenül kicsi esélyét figyelembevéve ezt az időt nem akarja senki sem elvesztegetni az életéből. Az emberek kockázat-nyereség számítást végeznek, ezért választják az átkelésnek ezt a módját. Tovább számolva, ha csak napi ezer ember kel át, akkor máris évi 1333 elvesztegetett óráról beszélünk. Ezt fel lehet szorozni hárommal, mivel azt a sétát az emberek nem a pihenésből vagy szórakozásból eltöltött időből veszítik el, hanem a napi aktív idejükből, és annak az egyáltalán nem produktív, közlekedéssel töltött idejéből, vagyis máris 4000 felesleges óráról beszélünk. Ha kivetítjük egy közlekedési műtárgy átlagos várható élettartamára, 30 évre, akkor máris 120000 óráról beszélhetünk. Ez 13 év. Vagyis a normális kijelölt kereszteződés hiánya ennyit vesz el egy átlagos ember életéből, ami olyan, a 63 év várható élettartamot figyelembe véve, mintha meggyilkolnának egy 41 éves embert. Ennek a 41 éves embernek a lemészárlása annak az embernek a bűne, aki nem helyezte el a megfelelő helyen az átkelőt és aki olyan törvényeket hozott, amivel az ilyen gerinctelen, pénzért bármelyik gyilkos mellé védőként odaálló ügyvédecskék takarózhatnak meg.

 22. Lacike

  Sz*r a kép a videón...amit csinál a kocsi aljáról...az a kis LED ami az öltözetjén van egy nagy sz*r, és még nem is oda világít ahova köll. Úgy hogy van is videó még nincs is videó. Úgy hogy, egyik kézbe videó a másikba egy erős LED lámpa és világítok oda, ahova tartom a kamerát 😉 csak ennyit szeretem volna mondani 😉

  1. Tamás Szabó

   Lacike szerviz videó szakértő

 23. Szilveszter H.

  2 tonnás terepjáróval akar 7.2/100 alatt menni csak mert dízel. ez bolond bazmeg :D

 24. cdpepe1000

  Nemet ipari hulladek!

 25. Zsolt Sesztak

  Amikor az állam csinál szar helyre egy átjárót, aztán az általa létrehozott joggal takarózik. Ha több tízezer ember kel ott át évente, és eddig csak egy részeget gázoltak el, akkor a helyes megoldás a kijelölt megálló figyelmen kívül hagyása és a nyílt pálya keresztezése, mivel ez egy teljesen biztonságos megoldás és nem éri meg kerülni a kijelölt megállóba, ahol ugyanekkora kockázata van a gázolásnak.

 26. Szilveszter H.

  egyszerű, olcsó, fasza gép. emberi áron javítható.

 27. BeryJensen

  "brazil kendács" :D

 28. Mumtaz

  8:37 Örülök, hogy a Kopasz legalább megmondta a tutit, ahogy szokta. :D

 29. lászló szilágyi

  A luxust meg kell fizetni!Így vagy úgy...Egy régi luxus csotrogányra simán rátolható egy új kis vagy közepes kocsi ára,amin 4-5 évig max olajcserét kell csinálni!De ha valaki kő gazdag uccu neki!

 30. KIPUFOGÓ SZERVÍZ BUDAFOKON

  Elég baj ha enélkül nincs bizalom.

  1. Adam Vigh

   Pedig hidd el sokan tettek azért hogy ne legyen bizalom, persze ez nem általánosítás.

 31. Végh Béla

  már majdnem megsajnáltam a videó végére... aztán eszembe jutott amit az elején mond: gyerekkori álma volt egy luxusautó... a luxusnak ára van ennyit üzenek a sajnálat helyett :D

 32. Barret50ful

  Azért egy kicsit faszságnak tartom és fölösleges időhúzásnak levidózni egy szervízben hogy mi jó a kocsin. Akkor lenne értelme videózni csak ha valami szar és azt kéne mutogatni.

 33. bssni touir

  Ezt a videót vártam. Nagyköbcentis diesel. Super!!!

 34. orion groove

  Láttam már ezt-azt a világban és azt kell mondjam, hogy a vasútnak is kutya kötelessége lenne azokat az "alternatív" átjárási lehetőségeket megszüntetni ahol a legtöbb gázolás történik, értelemszerű, hogy az emberek többségét terelgetni kell mint a birkákat, ez a világon mindehol így van, nyugat európában számos helyen a sinek közelébe se lehet menni gyalogosan, nemhogy keresztül menni rajta,...nyilván könnyebb egy táblát odabsznai, mint kerítést vagy felüljárót építeni,..de kérdezem én, ha valóban 10 ezer átkelő emberről beszélünk akkor valahol valaki rösszul végezi a munkáját, mert figyelmen kívül hagy egy balesetekre alkalmas gócpontot és lehetőséget teremt a balesetek bekövetkezésére.

 35. kapaspeti

  Mi lett vele?

 36. Attila Na

  A BMW-vel 0,58 másodperccel hamarabb oda lehet érni egy 200 méterre lévő ponthoz? De jó!!! :D

 37. Attila Na

  Milyen az a gyorsabb áttételezésű kormány??? :D

 38. Tom Vég

  ennyi pénzért Infiniti Q70 Hibrid vaagy Q50 Hibrid,bár nem kombik;-) Na jó Mazda 6.:)

 39. astonalex78

  Aki egy vonatot nem vesz észre, az nem biztos, hogy életben kell, hogy maradjon. Mi van ha utasokat visz kocsival, és úg nem veszi észre? Inkább így egyedül, mint másokat is magával rántva. Nem tudom felfogni, hogy nem lehet egy vonatot észre venni. Nem csak erre az esetre gondolva, hanem úgy összességében.

  1. Tamás Németh

   A mindennapi rutin veszélyes is lehet. Nyilván amikor először mész át egy ilyen helyen, marhára figyelsz, de ha minden nap akár többször is ugyanott, akkor azért lanyhul a figyelem előbb-utóbb. Velem már többször előfordult, hogy utólag gondolkoztam el azon, hogy az előző kereszteződésnél körülnéztem-e.

 40. Norbi Farkas

  Egy ilyen jo ktm- megszégyenített😔amugy nagyon jó lett csak így tovabb☺️

 41. szikla90

  Aki nem néz szét, az az átjáróban sem fog szétnézni. Az emberek egy része egyszerűen hülye....gyalogosátkelő ugyanez...szét se néz, csak mennek, mint a birkák. Annyi, hogy a vonat nem kérdez, csak gázol oszt viszlát. Ilyenkor a legnagyobb áldozat a mozdonyvezető akinek ott véget ért a munkanapja és az élete megváltozik, járhat lelkidokihoz sokáig.

 42. Tom Vég

  Aki harapja Itt, a 4 mill ráköltést,az mind 1 MAdár 1-től egyig!!! a 2 db turbó hol a faszba kerül 960 ft????!! A sok nagy tudású,pfff "szakértő" :))))) fotel szerelők. kárörvendő mind. mondjuk van baj ettől függetlenül.:( De nem javíthatatlan,és NEM ennyiért!!! Ja a kopasz is hülyeséget beszél a kijelzővel kapcsolatban! Rég van hozzá fémfogaskerék! mondjuk azt illet volna tudni a 8 hengeres Dizel egyik németnek Se Sikerült!!!! Csak motor cseréset,vagy nagyon szervizeltet szabad venni ,HA már rá kíván az ember.!

 43. astrago

  Talán rossz helyen van az a kijelölt átjáró.Egyetlen éjszaka át tudnák rakni a kitaposott ösvényhez.Az emberek ha nincs akadály a rövidebb úton mennek.Szabályos vagy sem veszélyes vagy sem.

 44. 7ono

  A VW markaszervizek is az elmult 4 evben amiota hordom hozzajuk a 2011-es B7 Passatom is minden alkalommal csinalnak egy ugyanilyen videot. Szerintem nagyon szuper. (UK, nem magyarorszag, de valoszinusitettem hogy igy megy otthon is?)

 45. Kornél Pölöskei

  Jó volt ez így... nem is kellenek ebbe a műsorba kocsik! Én is az osztott képernyőt preferálom! :)

 46. Csaba Vartik

  15 eve vannak Toyotaim. Mindket Toyota szervizbe, ahova jarok, be lehet menni szervizeles kozben es kozelrol nezni, hogy mit csinalnak. Ha nem akarok bemenni, akkor pedig par meterrol uvegablakon keresztul nezhetem az ugyfelvarobol.

 47. Eugene Howard

  Brutális autó. Grat hozzá!

 48. dubcsek

  Nagyszerű videó ismét Antitól! Teljesen új megközelítésben, rèszre hajlás nélkül. Egyértelműen arra világít rá, hogy a nèmet autó párti magazinok vèlemènyèvel szemben, ma már hasonló árkategóriájú autók között nincs különbség, csak ízlés,márkahűsèg a mèrvadó.

 49. Eugene Howard

  Hát ha az úrnak van erre pénze, akkor nem gond az ár. Amúgy döbbenetes.

 50. Tibor Pintér

  Nyomhatnátok akár napi szinten XD

 51. Nyílméreg Béla

  Szerintem nem kéne a képet is erőltetni és akkor talán nem akadozna annyira. A hang is elég ha csak az arcokat látni és nincs más bejátszás vagy képanyag ami indokolná a videot. És a karanténra tekintettel jelentkezhetnétek sűrűbben is. :)

 52. Richard Roland

  Megfejtés: Szar helyre építették az átjárót / két átjáró kell. Pénz nincs, az emberélet relatíve olcsó.

  1. Shadow0013

   @Klaus0506 Pardon. Miért 50 méterre van az átjáró? Mert nem mérték fel a keresletet megfelelően. Nem úgy kell(ene) útvonalat építeni, hogy hogy néz ki szépen, hanem hogy hogyan lenne hasznos. Klasszikus példája ennek a kitaposott ösvény, ami ezen a helyen is jól látható. Egyértelmű, hogy nem logisztikus készítette azt az átjárót. Úgyhogy ez egy tervezési hiba. Az, hogy most azzal az egyénnel megtörtént, azon nézzünk túl, és a valódi problémával foglalkozzunk. Erről kell(ene), hogy szóljon ezen videó alatti beszélgetés.

  2. Klaus0506

   Pardon. 50 méterre volt átjáró. Sima természetes szelekció.

 53. Mycr0bi

  Buszmegálló van a túloldalt. Azért mennek át ott. Hiába az átjáró arrébb és az sincs messze amúgy és ott van gyalogos átkelő/útkereszteződés ezért logikus ott a vasúti átjáró.. Kerítés kellene oda pár száz méteren. Probléma olcsón megoldva, vagy átgondolni hogy kell-e megálló/átjáró áthelyezés. Nem tudom, csak tippelek.

 54. Márton Papp

  Fiam... Húzd fel a 4 karikát egyenként. Prémium autóból soha sem szabad használtat venni, főleg nem német flottából. Az autó vételárát sokszor rá kell durrantani. Persze le is lakhatod, ha szerencséd van megy még 100.000-et.

 55. László Tóth

  Meglehetvásárolni,persze csak nem érdemes.

 56. bixi84

  Annyiból előnyös hogy kevésbé egyszerű átkúrni az embereket így. Sok szervíz szerintem nem merné bevállalni.

 57. erdly

  Valaki magyarázza már el, hogy miért löki mindenki azt, hogy irigyek lennénk, ha valaki teljesen racionális okokból elhibázott döntésnek titulálja egy ilyen és ehhez hasonló autók megvásárlását? Miért irigykednénk, egy láthatóan rossz állapotban lévő, pár millió forintot érő, 15 éves autó tulajdonosára? Ha már irigy ember akarok lenni, akkor olyanok helyzete iránt sóvárognék, mint Bill Gates, vagy Warren Buffett, akiknek tényleg van mit a tejbe aprítani, nem kevés intelligenciával megáldva. :D

 58. Totalcar.hu

  A videó apropója ez a cikk, amelyből kiderül, mehetsz-e szervizbe az autóddal a kijárási korlátozás idején, illetve az is, hogy hogyan próbál túlélni most egy szerviz és autókereskedés: totalcar.hu/magazin/kozelet/2020/03/27/70-80_szazalek_forgalomcsokkenes_eddig.../

 59. Dzsekszperó Kanalas

  Aki ilyen autót vesz az sokszor el felejti hogy újkori ára 1/10-e a mai ára ,viszont a szerviz költségek a kopó alkatrészek ára sokszor nem csőkken egyenes arányban az árával aztán mikor el megy nagyszervizbe úgy kell széket alá dobni hogy ne a főidre üljön ..csak hát milyen a magyar ? Mindig többet mutat mint amit a pénztárca engedi,de nem minden esetben. Az meg amikor házilag tákol mert ő nem fél az oroszlántól mint a szerelők többsége ez hülyeség. Nem félnek tőle ök sem ..csak mikor kiszámol 1 misit akkor pont hogy a tulaj rezel be és áll neki szervizelni amit valljunk be nem minden esetben ideális megoldás..ezért szerel a jóbarát is otthon egy 4.2 tdi-t..csak sokszor rá fizetés mint spórolás..ezért kell olyan autót venni amire van lóvé és nyugodt szívvel fenn lehet tartani..nem minden a luxus.

 60. Ro Bert

  hajjaj fekete vonat, elvitted a lábomat... Nem császkálunk a síneken! A vonat NEM TUD MEGÁLLNI ha olyan távolságon lépsz elé, amiről TE azt hiszed,hogy bőséges. Ha 28 évesen bulikából hazafelé nem szomjasan a vonat elé szédelegsz,ünnepeld a második születésnapod,hogy ennyivel megúsztad... Extrém,magyarországi viszonylatban utópisztikus példa,de a TGV-nek utazótempóról vészfékezéssel MÁSFÉL KILOMÉTER kell a megálláshoz.... Nagy a tömeg,nagy a tehetetlenség,még a magyar 80km/h-s vasúti száguldásnál IS. Másik oldal: ha mindenki a tilosban jár át az 50 méterre lévő hivatalos átkelő helyett,akkor a.) az az átkelő 50 méterrel rossz helyen van b.) Kell egy ide is, a vonatnak mindegy,hogy azt a plusz 50métert is még lassítva teszi meg. (ha egyáltalán) Gondolom pénz van rá,mert az adót azt fizetjük rendesen...

  1. Tamás Németh

   Majd ha nálunk is járnak a TGV-hez hasonló szerelvények... gyanítom én azt nem érem már meg. Amúgy a 160+ km/h vasúti pályán nem lehet szintbeli kereszteződés, így viszonylag kicsi az esélye annak, hogy valaki a sínekre kóricál.

 61. Dávid Szabó

  Tipic tuner joska 😂😂😂

 62. Trollkorrekt

  Nem koronavírus, úgyhogy senkit nem érdekel, hányan halnak meg.

 63. Mihály Bencsik

  Olyan Bad Ass, drone-os faliszőnyeget hol lehet venni?! ;)

 64. Doni Loki

  Nem ítélkeznék, ezért viszont fogok: 4:48 - Iskola példáját láthatjátok a butaságnak. Figyelj már, szerinted a szerelő miért nem mer hozzányúlni? Majd Te biztosan jobban tudod, nem? Hozzá mersz nyúlni, gratulálok! Gyönyörű munkát is végeztél! Istenem... Ne aggódjál, a srácok is kacagtak rajtad a végén, az biztos. Ennyire magabiztosan hülyének lenni...

 65. MrEcsg

  :-)

 66. surja1

  50m plusz séta a melóba menet összeadódva akár fél órás késést is eredményezhet.Elmegy a busz,emiatt a csatlakozást is lekési..stb.Arrébb kell tenni a megállót vagy az átjárót.

  1. Gulyás Dávid Gergő

   Öregemnek van egy nagyon jó mondása erre, mikor ideges vagyok mert késésbe vagyok valahonnan: ,,Kicsit korábban kell felkelni."

 67. gigabursch

  Ha egyszer eljön a nap, hogy a cellulózt lebontják etanolra valamilyen organizmus segítségével _ÉS_ az a mikroorganizmus elszabadul, akkor utána az összes fás szárú növény [email protected] szarban lesz.

 68. Levente Gyugyut

  24:56 kor valaki nagyon veszélyes volt a környezetére 😅

 69. Gabe Toth

  Srácok! Legközelebb szóljatok Novoth Tibinek, hogy csatlakozzon ő is, mondja el mennyire mennek most a szervizek. Az én autószerelőmnél én voltam csak ezen a héten például.

 70. Istvan Erdelyi

  El akarsz indulni a családdal a havas úton, vagy betolatod velük az autót, aztán próbálod legyorsulni a hókotrót, mindenkit hátrahagyva?

 71. rocko44444444

  Hopaszon nagyon röhögtem, amit az autópiacról mond. :D

 72. Istvan Erdelyi

  Nemrég került be a családba egy Lexus ES 300-as 15-millióért, innen nézve ezek az autók értelmezhetetlenek. Ja, hát a fogyasztása egyébként eddig 4,9 és nem dízel. De ha már mégis, akkor semmiképp sem BMW, az egy lapos szar, látszik, hogy a Volvonak jobb a hasmagassága. Meg a BMW formailag már meg van öregedve. Ebben tényleg mesteriek a bajorok. Rengeteg BMW szervizben járok Németországban, roskadásig vannak újszerű kibelezett autókkal. Ennek az autómárkának már régen ki kellett volna halnia.

 73. Peter from Hungary

  Mindig a leghülyébbnek van a legnagyobb szereplési vágya. Ki lopta el a csehek maszkjait? Ostoba gyökér.

  1. Peter from Hungary

   @Nyílméreg Béla Te is sutyerák csak jártatod a szádat a semmire. A rendőrfőnök cáfolta, hogy lefoglaltak volna ilyesmit. Egy ostoba proliknak kidobott kacsa volt, tudták a kitalálói, hogy a fajtádnak aki csak félfüllel hall dolgokat megragad a fejében az irigyhónaljmirigy meg az ökörapáti közt.

  2. Nyílméreg Béla

   Lefoglalták a magyar hatóságok a csehek orvosi maszk szállítmányát ferihegyen, olvass híreket te ostoba gyökér.

 74. Gábor Milka

  Na jól megmutatta a srác,hogy lehet vásárolni luxus mumusautót.

 75. Tamás Nagy

  De legalább nem rohad! :D

 76. strobi0001

  A vonatokon van az üzemi fék mellett vészfékberendezés, mely lényegében egy elektromágnes ami rászippantja magát a sínre. Ez néhol képes akár felszedni a talpfákat, szóval a fém kerék tapadásával nincs akkora gond. Az tény, hogy viszont az utasok is komolyan meg tudnak sérülni egy ilyen fékezéskor.

 77. György Mészáros

  Az előadás nagyon hasznos, de csak elméleti tudást ad. A gyakorlati tudás azért hiányzik, mert minden forgalmazó dicséri a saját forgalmazott üzemanyagát, de nem tudjuk, hogy igaz vagy sem. A fogyasztónak akkor tud segítséget adni, amennyiben a kutak által forgalmazottakat vizsgálják és adnak független megbízható véleményt a hirdetések valódiságáról, valamint a vizsgálat kitér a kutak által forgalmazottak egymáshoz történő minősítésére is.

 78. Olivér Noske

  Csak ne lenne ilyen fos a hang.

 79. Marci Nevigyánszky

  Tomcsányi Dóra lesz az a Nanushka, csak ha valaki keresné, bár nem hiszem, hogy itt nagy a felvevő piac :D

  1. Tesla Pilóta

   @Enndii Jaaaaa? :D

  2. Enndii

   Ráhel barinője, azért tolják. :D

 80. Moo

  Azért azt nekem ne mond, hogy 11 litert városban.. Minek kell ferdíteni? A gyári is 13.5. Ami a valóságban csak több. Nagyobb motort vettél és f*szért kell ezt szégyelni? Meg kell mondani, hogy 16-ot eszik és kész. Az enyém 20-at eszik. Gondolkodás nélkül megmondom.. A másik 9:00-nál az ember.. Ezt mindenre ellehet mondani. Minden egyes autó, minden egyes alkatrészére. Befog tojni. Valóban. Zseniális előrelátás.

 81. Attila Gotthard

  Csak nekem tűnik nőiesnek ez a műsorvezető?

 82. József Kelemen

  Kép nélkül jobb volt

 83. Gunther von Hoffer

  Pénztemető! Ez tényleg Totálkár.

 84. andor eperjesi

  Műhelypornó-mélytorok című része?ez egy igazi pénztemető...szakszervíz aranyáron dolgozik,kókányolni meg nem érdemes.

 85. beedsj roiue

  azért bírom az Antit, mert érdekesen tud műszaki adatokról beszélni

 86. pdpdpd

  Ez egy ilyen autó milliók mennek rá cserébe egy gyermekkori álma beteljesült. Valszeg boldogan megy vele még pár kört aztán ha be beüt a krach eladja bukik rajta egy zsák pénzt és kipipálja a bakancsistán.

 87. Oyyy

  Itt mindenkinek igaza van termeszetesen, csak azt kene felfogni hogy ha megdoglik az ember vagy eppen levagja a ket labat a vonat, sokra nem mesz az igazaddal.

 88. GFuA FtH

  Ahogy az érintett emberek többsége, én sem szoktam a vasúti átjáróig elsétálni, ezzel 17 percet spórolok és ezzel nem az életem kockáztatom, mert én körülnézek, mielőtt átmegyek. Ha valaki egy vonatot nem képes észrevenni, azt az átjárón is elütik.

 89. # sufnituning

  Winklerhez szólnék! Véleményezd kérlek napi használatra, diákként, (csóróként) egy öreg MZ ts125 napi kb 30km ingázásra, alkalmas e? Szerelést megoldom én itthon csapágyazástól a gyujtásálításig, csak kíváncsi vagyok a vékeményedre, hogy a mai forgalmat hogy bírná. Már 28 éve határmenti játékszer volt vizsga nélkül, de nyáron remélhetőleg kap új rendszámot majd. Jelenleg gyári főtengely, váltó, kuplung, láncok és hajtókarral, 95098km van benne. A blokkja még nem volt széthúzva, bár már illene ránézni. De pöpecül 2 szivató gyujtás nélkül, 1 gyujtással es indul. 😀😀 elemezzétek ki kérlek mennyire jó ötlet. (Akármire is fogtok jutni én már csak szerelemből is véghez viszem😜😂)

 90. b Vezetéknébv

  Osztott kepernyovel sokkal jobb lenne majd hosszu tavon, addig is valaki lenne kedves merni az epilepszias rohamjaim hosszat?

 91. Roland KOVÂCS

  Először is megjegyezném:Köszönöm a videót! Tanulságos és objektív! Mint gyári munkás írok, ezért kérek mindenkit, eképpen kezelje azt! Gyereként és fiatal felnőtként, én is csináltam vakmerő dolgokat!Többek között, vasúti pályát is kereszteztem gyalogosként szabálytalanul!Ráadásul ma is tettem ilyet, miközben a munkahelyemre sétáltam a cég parkolójából! (persze én gyereként még azt tanultam otthon,és oviban,suliban hogy mindig nézzek körül,mielőtt át megyek) Mivel az út kiépítése ,a vasút kiépítése,pláne a cég utólagos parkoló kiépítése semmilyen összhangban nincs egyikkel sem! Mert egy dolog hogy mi a mai jogszabály, meg egy másik hogy mi a holnap közlekedési strukturája! Kérdéseim a következők (és persze válaszokat nem teszem kötelezővé): Nem kellene kötelező tantárgyá tenni a kressz oktatást még álltalános iskolában?Vizsgával egybe kötve! (Megjegyzem az én ovodámban kresz táblák voltak a játszótéren is,oktatási célból) Nem kellene az ilyen veszélyes átkelőket elkeríteni,kitáblázni,azokat ellenőrizni? (Mindig az ember jogkövető magatartását feltételezni,szerintem pusztán lustaság) Most hogy a jelenlegi helyzetben, ami a világon soha nem látott pánikot keltve,gazdaságokat kényszerít térdre! Emberek millióit kényszerít arra hogy komfort zónáikat elhagyják! Nem kéne elgondolkodni azon,hogy ezt felismerve,a létező összes tömegtájékoztatást felhasználva. Tudassuk az emberekel hogy ez nem ellenük,értük van! Nem kellene néha a jogalkotóknak is adaptálódni a gyors ütemű fejlődéshez? Mindezek persze csak gondolatok a fejemben,de gondoltam leírom! Elnézést a helyesírás szabad értelmezéséért!A Magyar Nyelv és Irodalom tanáraimtól főleg!Nem ők a bűnösök! Mindenkinek kitartást!!!

 92. Barret50ful

  Balázs Andrócit a kő kemény kb 5-10fps es ne rakjátok be a vidibe mert nagyon nagyon nagyon nagyon zavaró hogy most a net vagy a kamera miatt de ha ilyen borzalmas a felvétel még folyamatos mozgóképre se alkalmas .

 93. László Mészáros

  Teátrális, sok csúsztatás, populista.

 94. verjemAhajadba

  Ez a szerelo gyerek jol kikerekedett 😂

 95. tommodore

  Nem olyan vészes autó ez ha a tulaj haladó szinten szerel és van türelme utána olvasni.

  1. Gábor Lukácsik

   @tommodore "némi olajpára meg nyikorgó szilent" Emellett említettek két turbót, hűtőradiátor szivárog, kormányszervó szórakozik, kardántegely (bár, hogy ezt mennyire túlozták el, vagy tényleg csereérett, ki tudja), klímaradiátor, lengőkarok, izzítógyertyák. Plusz a szilentek cseréje se két forint lesz (persze messze nem milliós tétel), úgy látom nem egy sima MacPherson. "egy 380at futott autónál" Ja, ezt meg nem tudjuk, lehet az 680 is.

  2. tommodore

   @Gábor Lukácsik némi olajpára meg nyikorgó szilent egy 380at futott autónál sztem nem az a kategória hogy rohanni kell javítani. Kanyar követő lámpa nem jó, ledek kiégtek meg kb leszarós. Az igazi hibák nem ezek, ettöl még vígan hasznalhatja és nem lesz olyan sanyarú sorsa mint azt itt sokan beallitják. A bajok akkor vannak ha mondjuk elromlik a valtó, persze azt is meg lehet házilag javítani, de abba már kevesen állnak bele.

  3. Gábor Lukácsik

   "Nem olyan vészes autó" Ja, csak 10 percig sorolták a bajokat. "ha a tulaj haladó szinten szerel és van türelme" Akkor ezeket már kijavítgatta volna a 8 hónap alatt. Meg nem azt mondta volna, hogy hibájáról nem tud. Át se nézte, át se nézette, amióta megvette.

 96. Attila Kovács

  Durván túl árazott az ajánlat! Nagyon csodálkoznék, ha a tényleges javítási költség (amennyibe TÉNYLEG kerülni fog) elérné az 1 milliót. Igen kb évente kb 25.000km-enként kérni fog az autó 1 millát. De ennyit a passatom is kér sajnos (igaz megyek vele 100-120 ezret évente) Sok a rosszindulatú komment sajnos... de várható is volt. Nekem is volt anno egy S8-am (2002) igaz akkor az újnak számított és - mindegy mit mondanak itt az ignis-esek - abban volt PUNCIMÁGNES. :D Jól tetted, hogy megvetted! Figyelj oda rá és mindig csinálj rajta valamit a lényeg ne hanyagolj semmit. De ha nem tudsz beletolni évi 1 millát akkor azonnal add el!

  1. Gábor Lukácsik

   "abban volt PUNCIMÁGNES" Ja, ha a pöcsöd kicsi, legalább az autód legyen vonzó :-D

 97. Horn Levi

  Nézem a Dazed and Confused /Tökéletlen idők/-et :D igazi Amcsi gimisfilm Ben Affleck rőzséje kegyetlen :D de a kocsik és a zenék nézhetővé teszik számomra és végre egy Family Guy poént is megértettem, a rész amikor kipicsázzák a kiscsávót és Alice Cooper No more mr nice guy nótája szól..:D Itt Osloban a koronavirushelyzet innen az otthoni karanténból nézve kb ugyanaz mint Pesten...értetlen fiatalok és kóbor nyugdíjasok. élelmiszerboltok , gyógyszertárak és létfontosságú dolgok üzemelnek csak. Remélem Neppernek nem lesz igaza a juliussal...45 négyzetméteren egyedül megveszek addigra :D minden jót

 98. Patrik Pruzsinszky

  Kínaiak komolyan betartották a karantént és ezért szorult vissza! Sajnos európában és nálunk nem így működök!

  1. Tibor Ertinger

   Ujra terjed

 99. RangerHMMWV

  Az autó tényleg szép és Tibor személyiségét tükrözi: Hó fehér- tiszta gondolkodású, nemes ember, tisztességes, törvénytisztelő(alkotó). Német prémium- komoly tekintélyű jármű, nagy technológiával készült és elég megbízható. Utazó/túrázó autó- hosszú távon gondolkodik és cselekedetei is hosszú távra érvényesek, időnként részese lehet a megpróbáltatásokkal teli élethelyzeteknek amiket felkészültségének köszönhetően mégis megold / szereti a kalandos hétvégéket. 6 hengeres turbos benzines, automata váltóval (a tiptronic nyomatékváltó is)- egyenletes járású motor/gyorsítás, folytonos haladás váltáskor is, rugalmas sebességtartomány változtatás. Az én autóm egy már 20 éves de még mindig magát jól tartó Volvo S80 T6 geartronic, kívül 2 tónusú holdfény barna metál, belül világos barna és velúr bőr ülésekkel- amik nem csúsznak soha. Ebben is 2 turbó van, 2,8 sorhatos 270 Le, de csak sima egy lengőkaros a futómű ezért annyira nem csillapít szépen csak a nagy súlya miatt lengeti magát, viszont olcsón cserélhető és ritkán. Ebben is tiptronic rendszerű a váltó csak itt 4 fokozattal dolgozik: 1, 2, 3 hosszú 4, rövid áttételű fokozat. Hangrendszere Dolby Digital 9 hangszóróval, sok tárolóhely van az eredeti jazz cd-imnek, ergonomikus a vezető ülés és a műszerfal is, könnyen vezérelhető a szellőztető rendszere, halk utasterű. Az ajtók még 20 évesen is úgy puffanak be mintha páncél szekrény lenne, elég nehezen is mozgathatók mert itt nincs az nagy pozícióba rántás ami ami a német autóknál. És van benne DSTC menetstabilizáló ami tényleg a 3 legfontosabb extrája az autónak. Sokszor beavatkozik köszönhetően az élénk turbo működésnek, a kicsi is elég komolyan mozgatja az autót már 2000-től teljes töltésen van és 3000-ig viszi a motor. Az automata váltó meg fel is használja ezt mert sokszor csak 3000-en tartja a motort és úgy gyorsít a nyomaték váltóval, de ha hirtelen lépek a gázra akkor bezárja a citromot és a motor pörög önkényesen, ha már 4000 felé jár akkor a nagy turbo átveszi a harcot és mint egy Boeing repülő hangos süvítéssel akár 5400-5600 fordulatig is felpörög minden ami elöl van és forgásra képes. Ennek eredménye az örült gyorsítási érzet, sebesség növekedése rendkívül látványos és két kezet igényel a kormány fogása mert kissé elhúz valamelyik irányba kb 0-60. Azonkívül bármilyen sebességnél amelyik kerék a megcsúszás jeleit tanúsítja ott ráfékez és tényleg alig 1 mp alatt vissza rántja egyenes pályára az 1670 kg-os űrhajót. Ezt már számos esetben éltem át és éltem túl azokat a manővereket amiket a helytelen helyzetfelismerésből adódóan tévesztettem. Igaz a mondás: Volvo for life

 100. Werner Voss

  Késleltetés tényleg nincs. A vészfék erejéből vettek vissza. Mikor bejöttek a Combinok, sok olyan eset volt, hogy vészfék a baleset nem következett be. Viszont 10 sérült az utasok közt.