Hahó, ez itt a Totalcar hivatalos HUsel-csatornája. Mostantól itt találod meg minden videónkat. Iratkozz fel, nehogy lemaradj valamiről!
Még több videó: husel.info/a/siq8vuWW1NdGkaspTLfr0gvideos
Web: totalcar.hu/
Facebook: facebook.com/totalcar.hu/
Instagram: instagram.com/totalcarhu/?hl=hu

 • 626
 • 63 773 794

Megjegyzés

 1. ŠKODA SIMPLY CLEVER

  Csak 330 NM? A miénkben van 163 ló és 350 nm 2.5 v6 tdi.Egyébként ezt a CAR VERTICAL már egy kicsit irritáló hogy minden műsorba belevan téve

 2. Pixel master

  Mai napig az egyik legszebb formatervű autó :)

 3. bunsoft2

  Motorkód vagy mi után lehet megmondani ha visszahívásos az autó?. Nekem is van 2 db diesel 2l cr VAG csoportos autóm, 2014 évjáratuak de sose mondták a márkaszervízben hogy frissítenni kellene őket.

 4. Joos Balazs

  Igen, mert mint tudjuk 200-ezernél lesz az autóból egyik pillanatról a másikra egy romhalmaz... Teljesen mindegy, hogy 150-nél gyárias, 2 kilónál csattan valami (aki nagyon figyel, az hallhatja is) és onnantól egy fos... Amúgy érdemes az autó belterét is megnézni. Gyönyörű!

 5. Mammut

  Ok, szép, de milyen volt előtte? Volt mérve?

 6. Seleya

  Ez úgy lenne érdekes, hogy ugyanazt az autót méritek szoftverfrissítés előtt és után

 7. Kovács Zsigmond

  Kell a reklám és ezáltal a bevétel hiszen a műsor készítése sincs ingyen,de,hogy ez a kibaszott kurva CarVertical már kezd beleégni a retinámba az is biztos!

 8. István Gosztonyi

  Most már úgy csal,hogy ne vegye észre senki........

  1. Da Maestro

   ülj le, 1-es :D

 9. Lutz Tamás

  330NM 😨🙄

  1. ŠKODA SIMPLY CLEVER

   370 nm?

 10. Máté Lengyel

  Sziasztok! Első kommentelőként ezt nem hagyhattam ki! Köszönjük a videókat! Üdv

  1. CRU3L's C

   Senkit nem érdekel hanyadik kommentelő vagy.

 11. Gábor Csizmadia

  Sose szerettem egy VW-t sem és sose vettem volna, ezzel az id 3-al is így vagyok sajnos. Ezek a felnik borzalmasan rondák, bocsi. Ez inkább ilyen szupercuki anyaautó. Értem én, hogy népautó akar lenni, de 2x annyiért mint a népautó Golf. Ezt vajon a németek, akik jól is keresnek le fogják nyelni?

 12. Zappaphilia

  Akkora autóbuzi vagyok, hogy 2000 után gyártott BMW-t meg sem nézek... nemhogy a vásárlását fontolóra vegyem.

 13. Zappaphilia

  Veszek egy TDi Malac Passat-ot,felújíttatom a hengerfejét, 30000, az adagolóját (mechanikus BOSCH) 36000,kihegesztetem itt-ott (ezt csak a kötözködők kedvéért írtam,25 éves Malac-ot a 4gyári emelési helyén küszöb-élemelővelmegemelek...) leszervizelem... azaz megvettem 200zezrért és ráköltök 200ezret,akkor ez az autó 600ezer km után még elDOLGOZIK nekem 600ezer km-t gond nélkül,munkásautóként havi 10ezer km-t. A videón látható picsaautónak évi 10ezer km futás mellett a futóművére kell költeni évente 120ezret.

 14. Zappaphilia

  Ennek a picsaautónak egy parklámpa buborékizzó cseréjéért le kell szerelni a lökhárítóját, 16 torx csavar fogja és gyakorlott szakembernek is 40 perc. )Picsaautó:A 2000 utáni világ-autómarketing célja beépített hibákkalprogramozni a futásteljesítményt. Következménye:10éves autó,a piaciértéke még másfél millió, valós értéke:nulla,nulla,nulla,0ésmég egy nagy 0

 15. Zappaphilia

  Marcit nem verték át. Egyszerűen ez is egy 2000 utáni, azaz picsaautó a beépített hibákkal programozott futásteljesítményével. Szokványos történet: Aki ilyent vesz,azzal ez történik:költheti rá a százezreket-évi 10ezer km körüli futás mellett. Laikusoknak: Ha elakarod kerülni a picsaautót,mindig azt nézd meg:Egyszerűen&magadképes vagy-e az "integrált" fényszóróban izzókat cserélni. Ennek a picsaautónak egy parklámpa buborékizzó cseréjéért le kell szerelni a lökhárítóját, 16 torx csavar fogja és gyakorlott szakembernek is 40 perc.

 16. Csongoor

  A legsZebb motor hang amit videobAn hallottam egy F1 es V10es motorhang megszunese ota. Koszi az emenyt. (Alagut 2es....)

 17. Róbert Horváth

  Hihetetlen számomra, hogy mennyi ember van aki még borzasztóan tájékozatlan villanyautó, vagy gazdaság, vagy környezetvédelemről. Ennek ellenére próbálnak meg vitatkozni, mert hallottak, vagy olvastak valamit a Facebookon, de lusták ráfordítani 2 percet, hogy utánanézzenek kicsit jobban, mielőtt teljesen nevetségessé teszik saját magukat más emberek előtt. De ha már csak abba belegondolunk, hogy ízlésről nem illik vitatkozni. Remek dolog az internet, az életünk része már sok éve, de még mindíg nem tanultuk meg használni. Lehetnénk kicsit nyitottabbak. Soha nem gondoltam volna, hogy Karotta így fogja pártoknak a villanyhajtást, de mégis. Ez intelligencia.

 18. Krisztián Vásárlás

  Az én Mazda 626 Comprex dieselemben 1270000 van. És villamossági nyűg miatt áll szegény ..

 19. Nagy Zoltán

  Szerintem egy szép, szerethető autó lett. Tetszett ahogy az autóról beszéltél! Nem nagyon tudtam eddig a villanyautókkal megbarátkozni, de ezt már vártam nagyon, és igen igen elhozta a változást :)

 20. Peti Jozsa

  Kell problema? Vegyel nemet, francia, olasz hulladekot. Nem akarsz problemat? Vegyel Japan muszert!

 21. Csaba Városi

  Hűha! A Szent és érthetetlen Volkswagen, készített egy elektromos autót? A Nissan Leaf, amelyet szintén, különálló elektromos autónak terveztek, már a második generációjánál tart, még sincs ekkora hiszti körülötte! Mellesleg a Volkswagentől kifejezetten cinikusnak tartom, a környezet tudatosság előtérbe helyezését!

 22. Konrád Karmos

  Értem hogy miért nem te nyitogatod az ajtót, de megköszönni nem tudod?

 23. csutakjozsef

  Nagyon rákattant mindenki, hogy olajlobbi, meg, hogy propaganda video. Valóban lehetne objektívebb, de az egész ARRÓL IS szól, hogy az a mérgező anyag meg részecske, meg co2 ami a személyautó használatból adódik mind- mind nagyon kis töredéke a globális egésznek. Sokkal többet lehetne menteni , sokkal kisebb erőbedobással rengeteg területen. Személyes vélemény : 1. Minél több erdő kellene, elsősorban a sivatagokba ( amennyi erőbedobással dolgoznak a zöldenergián, már kerülhetett volna erre is megoldás ) 2. Felelősebb energiahasználat .

 24. Rob Sinclaire

  A magyarországon használt autók zömében is van ennyi km....csak nem ennyit mutat az óra. Ha a srác eladja a következő tulaj majdnem biztos, hogy egy idős bácsikától fogja megvenni 200ezerrel.:-)

 25. Peti Jozsa

  Vegyel meg egy ilyen nemet hulladekot ocsem! Nem fogsz sosem unatkozni. Ja es a penzzel sem kell torodni, mert soha nem lesz hahahaha.

 26. Knight Ádika

  hova lett a jópofa vizsgáló emberke?

 27. Mark Csiba

  Szép autó,de szerepelhetne majd egy ferrari kallifornia is.

 28. tama rama

  2 milláért elfurikáztam volna a srácot

 29. Csocsesz

  Van egy 98 as fiat bravom most vettem gombokert 380000 km el azt nem nézitek meg? Csúnya is van is hibalya nem is kevés de ennyi km után sem eszi sem az olajat sem a vizet 🤣🤣 nesze neked sz... Fiat

 30. Tibor Stingel

  Minden csak időkérdése majd jön egy ujabb meghajtás .köolaj egyszer elfogy .

 31. Peti Jozsa

  Megerdemled hulyegyerek! Miert vettel nemet autot? Vegyel meg egyet!

 32. akos696

  Attól, hogy a turbó hordja az olajat, még nagyon sokat elmehet. Kb 100, -150e felett a legtöbb hordja, mégis elmennek (jó esetben), akár 4-5-600e km-ig is. Nekem 3 autómnál hordta a turbó az olajat (olajszint csökkenés nem volt), sosem cseréltettem ezért ki.

 33. Gizike Játszós

  Lassan egy kalap is befigyel? Autós újságíró felszerelés opcinális elemeként. Ha már a macska olyan népszerű...

 34. A. F.

  188 ezer egy első fényszóró? Aha, kösz :D Amúgy szép autó, a sok km nem nagyon látszik meg rajta. A meglévő hibák sok 200 ezret futott kocsin is megvannak már.

 35. Attila Takács

  Van munkájuk , mert ezekért az összegekért nem akarom elhinni hogy van barom aki igénybe veszi a szolgáltatásukat 5x áron !!

 36. Alfás Stifi

  Nem autó csak Ford... :D ködzáró rendben? Mert ha nem az nem megy át a műszakin:D

 37. oronald1

  már az első mondatban kiderül (1.9tdci)hogy egy ostoba birka a tulaj

 38. erdly

  Na ezt kellett volna betolni a műhelypornóba, és elemezni, mennyiről lett visszatekerve az óraállás.

 39. Péter Vojnisek

  16-os felnikkel kombi kivitelben megérné a 40.000 eurót. Bár amire ideér az alacsony adók országába, rájön még a 27%-os áfa is.. Várjuk ki a végét, ígérgetésből elég sok volt már.

 40. Kovács István

  DE AZ ÁRÁT VALAKI ÍRJA MÁR BE MERT ENGEM AZ ÉRDEKEL! aztán azt likoljátok fel...

 41. Attila Kovács

  Hol van Laci bácsi???

 42. Dániel Kiss

  Tán a Kopasznak lerakata van belőle? :D A viccet félre téve, tényleg elég jók a mondeo-k, az előző generáció is elfogadható.

 43. Tamás Mózer

  "Táj kan"? Érdekes.

 44. László Endrődi

  Ha tényleg olyan nagy és kényelmes a beltere, akkor - egy fontos szegmens - a taxi kérdés meg van oldva! Egy városi - kvázi második - autó 30.000-ért, fényévekre van a "népautó" kategóriától!! És innentől kezdve már érdektelen is a "milyensége". Egy mai ( de egy holnaputáni) átlagos család autója a Plug-in Hybrid LENNE. Legyek lokálisan tiszta, de jussak is el valahová.

 45. Márton Doboróczky

  Ó Mondeo, mért vagy te Mondeo...

 46. Lackooo

  Hol van a régi főni?

 47. Andor Péter

  Legközelebb várd meg inkább a fatert 🙂

 48. Gábor Bakos

  Én azért szeretem nézni ezeket a videókat, mert ilyenkor mindig örülök, hogy nincs autóm. Elképesztő mekkora szívás egy autót tartani. Annyi minden elromlik állandóan, annyi minden történhet és horror összegekbe kerül minden.

 49. Micka Datwist

  nekem vot egy ilyen 180e-260ekm kozott. Hibatlan auto vot, minden mukodott rajta es alig Kellett kolteni ra

 50. Fehèr Zsolt

  Jobban jar a bontott lampaval

 51. Ferenc Zeleszkó

  Európai MadMax. 😂

 52. FeherCapa380

  Általánosságban írtam és olymindegy. Ha 220ezer a havi nettó átlag, abban egy 50ezer forintos autójavítási tétel is sok. És feljebb említettek vadabb összegeket is. Olyan autót kell venni, amit fenn tudunk tartani. Ez felelősség. Nem mehet az autó üzemeltetése sem a gyerek iskoláztatásának, sem a nagyszülő gyógykezelésének rovására. És nem mehet a bepattanó szélvédő javíttatása a kormánymű felújításának rovására sem. 500e-1M Ft körüli, egyszerű benzines kicskocsikkal kellene tele legyen az ország ilyen fizetések mellett. Ezekkel van tele? Nem. 320d, A4, ilyen nagy Mondeo (nekem is Mondeom van) stb. És lehetőleg mind dízel, hogy romoljon el és legyen jó drága (az enyém is dízel). És persze mért dízel? Mert az keveset fogyaszt. És mért jó ez? Mert minden pezó számít? És ez milyen kérdésre is válasz burkoltan? Arra, hogy a magyar emberek szinte semmilyen összeget nem tudnak az autóikra áldozni annak megtankolása után. Mi több nem is akarnak. Ezért nem is gondolkodnak a fogyasztáson kívül semmi másra. És mindez a használtautó park állapotán szépen csodásan meg is látszik.

 53. gyurci80

  még mindig nem teljesen tiszta, amikor a teljesítményekről beszélnek, hogy hova? nem lenne egyszerbűbb 1000 lóerővel kezdeni, hogy azonnal megfogja az első villanyoszlopot a paraszt?

  1. dezz

   Egy focilabda méretű elektromotor tudja ezt.

 54. Ádám Lukács

  Az at olajszint nem inkább minimumon van? :)

  1. Huba B

   en is ugy lattam

 55. Admin Enburkollak

  Sziasztok nekem olaj csere után esett le a turbó 😂😂😂 kb 70 km mentem a friss olajjal 😂

 56. norbert nagy

  Hajítsd el azt a szar fordot az nem autó. A japán az autó! 😀👌

  1. norbert nagy

   @aJ ILYJ sajnálom, ez az igazság. 😏

  2. aJ ILYJ

   Nekem van egy Fordom is, és Japán is volt. Mindkettőt szerettem, de az ilyen idióták miatt mint te, utálják sokan a Japán autókat. Biztosan az a tipikus "ez Japán ezt nem kell szervizelni" ember lehetsz.

 57. RangerHMMWV

  A led már megint k.rva fontos hogy fent van és azzal filmezik. Aminek alig van fénye, lent van a p.csában, és amúgy is a tompított búrája kb 30x 15 cm felületen világít, de a szaros nyomiled meg 1x 10 cm. Nem igaz hogy nem lehet megmondani neki hogy ne használja és még reklámozzák a hülyeséget a youtubon. Tegnap 17 óra körül- teljesen besötétedett- ment a városban 3 autóval előttem egy Pegó elöl talán gyári leddel mert rendesen csillárfénnyel világított, hátul persze semmi, csak amikor fékezgetett akkor virított a sötétből az extra erős vörösség. És baszta a mögötte haladó villogni neki hogy majd amikor eltűnik mögüle más majd megint nem lesz látható. Ennyire semmit érő emberek élnek. De volt aki simán elindult a boltból ahol persze nagy kandelláberek szórják a mű napféynt és amikor ment a 2x2 sávos városi úton szintén senki nem volt képes jelezni neki, annak meg nem tűnt fel hogy nem túlzottan lát. A tötymörgéshez lehet nem kell világítás, de sötétedés után amúgy kötelező. Ön és közveszélyes egyedek. Meg most hogy 2-3 naponta nem esik és még süt is a nap azon napokon nem fontos a főúton tompítottat kapcsolni mert ügye süt a nap majd az megvilágítja az autóját. Csak ahol 1- 1,5 km erdősávval van árnyék ott mi világítja meg. Amikor esik persze mindenki feltudja kapcsolni még a városban is nappal. Ku.a érdekes hogy felnőtt emberek vezetnek autókat de mégsem felnőtt módjára. (óvodások inkább) Lassan már másnak is nekem kell felkapcsolnom a lámpáit miután kitéptem ledszarjait a ködlámpa vonalából.

 58. Smallfishingboat

  Jobb mint a retek Volkswagen, főleg a te pdtdi d..

 59. Szaszka

  4:50 Irányváltó? :D

 60. Da Maestro

  620 ezer ? ne vicceljünk már, majdnem ott vagyunk, hogy totálkáros az autó.

 61. Attila Pallás

  5:50 TomCat, te vagy az? :D

 62. markusz444

  Kár ez a hülye név.jellegtelen.😖

 63. Csaba Halász

  Hát egy ilyen autóért nem adnám a 21 éves Corollám!

 64. Ottó Szabó

  Ez a szaki egy másik univerzum az előzőhöz képest. Jó értelemben.

 65. Zoltan Boros

  Az érintős gomboktól eltekintve nagyon szimpatikus!

 66. Szikszai Lajos

  Ebből a mondeoból milyen benzinest érdemes venni? Valaki adna tippet?

  1. UnconquerableH

   Dízelt inkább, csakis 2.0 tdci, 1.6, 1.8 felejtős

  2. Zoltan Benedek

   A 2.0 zabállja az olajat, a 2.5T meg kényes. Ha engem kérdel egyiket sem (mondom ezt úgy hogy nekem is az van)

 67. MrLeron22

  Sok autóban ennyi van. Csak nem tudnak róla! Mindenki boldogan vesz ilyen autókat 180 ezerre visszatekreve. :D

  1. MegaRazor85

   Ez így igaz!

 68. Kornél Kocsis

  2:22: :)))Hogy mi szokott állandóan szétszakadni?:)Aki a szakmában van és ismeri a Ford első futóművét az itt legalábbis elmosolyodott!:)Iszonyat gyenge képességű a srác szakmailag....

 69. János Türk

  180 ezer egy első lámpa? Orvos látott már? Én már vettem annyiért autót is... nem lámpát.

 70. Matthew Lantos

  Benzines Mondeo is tud hasonlóan ennyi km futást 😊

  1. László Sz.

   Többet is... 560 😁

 71. balázs surányi

  Nagy lehetett a kacagäs az ebedlöben, amikor talälkozott a 2 mernök, akik honapok v evek alatt a "o-rol" tervezett egy-egy autot, es läss csodät, pont ugyanugy nez ki. Gyors fejtöres es kapott uj nevet; ID3 es Golf8,,,szerintem a jövö motorja kijelentes is mintha elhangzott volna mär; a tiszta v szuper tiszta dieseleknel,,,v a feltöltös, turbo es feltöltös benzineseknel,,,VW-nel vmi turpissäg mindig van, nem tudjäk mär koordinälni a skoda,audi,seat,lambo,stb, szinteket. Azt megsem mondhatjäk, ez dräga, ez ocso, ez szar de meg elmegy, stb,,,,kiväncsian värom majd az ärkepzest a vältozatoknäl; 3-4-5 szäz km, es talän mindig 1-el nagyobb coll kijelzö, vajon mennyibe kerül? Talän 5-5 ezer euroval? Vajon a km valos lesz? Vagy csak sik uton max 90-nel, klima es rädio nelkül?,,,,Nagyon nagy Golf rajongo voltam, de vannak fenntartäsaim a ceggel kapcsolatban,,,,

 72. Sandor Pajor

  A 77 kWh kapacitású változatot nagyságrendileg beárazták a Tesla Model 3-hoz. A Tesla kevesebb mint 1 év alatt felhúzza a gyárát Berlinben és szépen alá megy majd egy kicsit árban, akár az új Model Y-al is (kizárólag a nagy kapacitású változatról beszélek), aztán főhet a fejük, hogyan tovább, mert az olcsóbb változatok meg nem lesznek versenyképesek a Peugeot/Opellel/Renault-al szemben. Bajban van villanyautó fronton a VW, mert későn lépett, illetve ezek a specifikációk amiket tud a ID.3, már most elavultnak számítanak egy Teslaval szemben. Az egész iparág átalakulóban van, tradícionális autó gyártók fognak eltűnni a jövőben, a kérdés az, hogy mit csinál a VW, ha pl a kínai aksi gyártó partnere a CATL kap egy parancsot Pekingből, hogy holnaptól kizárólagosan a "YingYang Car"-nak kell majd szállítani... :-) Ui: Csak úgy megjegyzem, hogy a Tesla saját, Berlinben készülő aksikat tesz majd bele a Model 3-ba és a Model Y-ba...

 73. Istvan Oczely

  Boda kajtor

 74. Attila Bagota

  inkább nyílt volna ki a lámpával együtt, hogy szélesebb legyen a rakodótér... na meg olcsóbb a gyártás...minél bonyolultabb formát találnak ki, annál drágább a gyártás... :-)

 75. Istvan Oczely

  Kajtoron is akora van csak johon der be!

 76. Đávid Łakatos

  Mondejo😂

 77. stirlicz

  1:45-nél mit mérnek? Mi 321 fokos?

  1. Tamás Kozák

   @stirlicz A probléma, hogy a fékfolyadéknak megnő a víztartalma. A víz húzza le a forráspontot, ami azért nem jó, mert forráskor buborékok keletkeznek a folyadékban ami összenyomható, így erősen gyengül a fékhatás. A lényeg, hogy ezért érdemes max 2 évente lecseréltetni a teljes rendszerben.

  2. Ottó Pásztor

   @stirlicz , a munkahengereknél igen, főleg, ha hegyről jössz le és a kanyarok - kis sebesség miatt szinte alig tud visszahűlni a féktárcsa.

  3. stirlicz

   Ez miért fontos? Fel tud ennyire forrósodni?

  4. Botond Józsa

   Fékfolyadék forráspont.

 78. KN. Tech Auto

  FŐTENGELY SZIMERING valószínű a főtengely miatt szivárog. A sok kilométer alatt több milliószor átfordult főtengelybe a szimering vállat koptatott hiába kicserélik nem fog rendesen zárni!!! Rengeteg Ford szenved ezzel hogy szivárog a váltó motor találkozásánál. Nézegettem a hozzáoszlásokat sokalljátok az árat? Gondoljatok kicsit bele egy ilyen műhely felépítése több tíz millió forint+emelők +hivatalos hibakód kiolvasok Bosch Kts akit érdekel nézze meg mennyi és fizetned kel az update-et meg egy csomó minden nem dolgozhatnak 3000ft-ért. Ezért utálatos ez a szakma mindenki ért hozzá meg minden drága bezzeg egy hideg burkolónak összes szerszáma nem kerül annyiba mint egy csápos emelő és mégis jobban keres :)

  1. KN. Tech Auto

   @Endre Olasz Szerencsés vagy hogy ki bírt 720-at és sehol nem szivárog :) Mondjuk én még pályafutásom alatt nem találkoztam ilyen futás teljesítmény után száraz motorral de mindig tanul az ember.

  2. Endre Olasz

   720e km van a fordom fotengelyeben, a cserek utan is mindket szimering tokeletesen szaraz kivulrol.

 79. Gábor Hárskuti

  Szinte tip top Mondeo... 620.000... Puff neki...!

  1. betas4life

   igen, en is ott hidaltam le..

  2. e34 Daniel

   Ami valójában max 200-300k

 80. Thomas Official

  Szemet hugy fos csak a japan tud autot csinalni !

 81. tama rama

  Ez az a motor aminek egy vezérműszíj szakadás nem kavar be... Haver kipróbálta :D Örök élet, de mint minden öreg autó, folyamatos odafigyelést igényel

 82. Pataki Attila

  Az enyémben 398.000 van most. 180 ezerrel vettem 7 éve. Csere: önindító, főtengelyjeladó szenzor. ennyi. Na meg persze kopóalkatrészek. Legközelebb is csak Mondeo lesz. ár érték arányban nagyon jó autó

  1. Huaqung

   @Easy Driver Toyotahoz képest sehol sincs....

  2. Easy Driver

   Nem olvasol híreket? Lehet, hogy megszűnik, vagy ugyanezen a néven SUV lesz belőle...

 83. Schlipperschlopper

  Please make a dyno test of Tatra 613 and 603 :-)

 84. Szilveszter H.

  Big deal. Van aki eldohanyoz tobb szazezret egy par ev alatt. Jo nagy balfasznak kell lenni ahhoz, hogy valaki kiadjon 180 ezret egy fenyszorora, meg tobb tizezret a munkadijra ahelyett hogy kicsavarjon ket csavart, es leszigetelje a rest a fenyszoron. Akinek nem problema 180 ezret kiadni a semmire, az eleve minek jar mondeoval. Nekem 2.0 tdci focusom van, es merem allitani hogy ezek kurva jo autok. Konnyen szerelheto, fenntarthato, viszonylag egyszeru, kiforrott, megbizhato konstrukciok. A turbo felujitas meg hat.. na. Oszinten, aki nem tudja par szazezer kilometerenkent meghalalni a kocsinak ezt a nyomatekot, az ne vegyen turbos autot. Vagy eleve semmilyet. :D

 85. Patrik Pruzsinszky

  Én a Ford tulaj helyében keresnék egy új szervizt!

 86. Tbsan

  Csak egy gondolat. A valóságban nem létezik, de minimum szerencsétlen fogalom az állami támogatás, amit említesz. Az adófizetők pénze, az létezik. Vagyis a támogatással az összes nyomorult és nem nyomorult pénzéből adnak egy ilyen 30k eurós autóra annak, akinek van legalább egy másik, ami mindenre alkalmas. Persze ígéretes hogy cserébe a nyomorultak unokáinak is élhető lesz a bolygó, ahol madárdal és tiszta levegő. De ez sajnos nem igaz.

  1. András Bíró

   Na ennek nem sok értelme volt.

 87. Zoltán Gyáni

  Jelezte a szervízben ,hogy kipuffogó gáz szag van a kocsiban és megdumálták vele hogy kell egy új turbó...... Mi van??? Amúgy meg kifúj 4 helyen....

  1. Norbert Kiss

   Minden turbó olajos egy kicsit. Ha nem szelel kifelé, akkor csak belül. Nem dobnám le emiatt. Ha geometria nem akad, olajat nem eszi, akkor meg kell szüntetni a lékeket és boldogan tovább használni

  2. stirlicz

   ...meg mondjuk folyatja az olajat, tehát valóban cserés. felújítottra persze. gyárit tényleg nem éri meg erre.

 88. Rezső Baráth

  Nekem ez a harmadik Mondeom.Mindbe minimum 300 at tekertem a mostaniba 304 ekm van.Ez utobbi MK4 tehát ilyen csak 1,8tdci.Direkt nem PSA-t motorralvettem mert ezen nincs DPF meg a PSA nyűgösebb mindig szuttyog az olajban a Ford motorjai meg porszárazak voltak.A turbo nekem is kicsit ködölt de ez 150 ekm felett mindegyik Fordon szokott emiatt felesleges cserélni.Kiváló remek konstrukció az egész autó.Nagyon kevés hiba volt eddig.A többin is.

 89. balázs surányi

  ezek a biztositäsi ärak nekem nem mondanak semmit,,,a foto ok.,,,de talän a tenyleges javitäsi szämla többet meselne az elöeleteröl,,,a raktärosunknak van egy pici,öreg opel meriväja,,,letört a bal tükör, biztosito ajänlata: 1100 eu,,elsö lökös baloldalon megrepedt: 2400 eu,,,szerintem ez sok,,ez egy mäsik auto,,,ha vki csak a szämokat nezi, azt gondolja: " ujuj, totalkär ",,de üdv nektek,,birom a rovatot!

 90. Balázs Baranyai

  Az árajánlat elég meredek gyári felújított turbo kb 120eft lámpa max egy 20as bontott.

 91. SniperMayer

  "felhordja az olajat, mert a bilincseknél nem teljesen tömítés olaj jelenlétét nem igazán jó" - just wow

  1. Balás Mihály

   Nem ezt mondja, hanem ezt: "felhordja az olajat, mert a bilincseknél nem teljesen tömít, és olaj jelenlétée itt nem igazán jó"

 92. Attila Filep

  Hová lett a másik bácsi!!!???

 93. Szilard Bartalos

  jó hogy csináltak kis kiegészítő ablakokat. Szerintem meg dupla A oszlom 3x akkora holttérrel. Ideális lesz városban körforgalmakban keresztezősekben hajolgatni előre hátra hogy kilásson valaki

 94. david tóth

  Mennyi lesz az ára?

  1. david tóth

   @VINZIP köszi! Azér egy diesel polo olcsobb picit

  2. VINZIP

   30 ezer eurótól indul

 95. Janos Varga

  Ismet azt mondom, hogy ennyit erre az autora nem szabad rakolteni. Beteszed szamlara es a 0 kamatbol is jobban jarsz ha rakosgatod hozza havonta a dellat es veszel egy ujat amikor ez vegleg lekotlott. Addig max. olajcsere, meg nemi kopo lim lom semmi mas. Ez az ajanlat meg vicc kategoria 10 eves autora minek "gyari" raadasnak uj alkatresz. A regi dieselt meg kar fenyiteni, azt az egyszeruen buzi 30k periodus meg azok akik ezt benyelik kurja szet. 10-15k kukazni kell az olajat, a uzemanyag filterrem meg valami 60k t irtak, persze legfelejebb 2 olajcsere, es elmegy a vilag vegeig az is. Fokent, hogy volt belole masik "tdci" amit meg agyonverni sem lehet.

  1. e34 Daniel

   Mondeonál 20k az olajcsere periódus, ha 10-15k között cseréled, nem lesz semmi baja. Az olajszint rendben, én még nem láttam 2.0 tdci-t (qxba), ami enné az olajat. Inkább az a gond, ha a részecskeszűrő regenerálások nem tudnak végigmenni, s belekerül az olajba a gázolaj.

  2. Janos Varga

   @stirlicz gyari adat szerint mennyi olajat szipolhat 7-8 deci / 1000 km szoval amig 1 lieteren belul van, wtfc. Az meg ezzel a lendulettel meg egy szazas. Majd jol eladja 13 evesen munkasautonak. vesz egy ujabb 10 evest.

  3. stirlicz

   Ennyi kilométernél a turbó is kopó limlom. Ha meg nem tartja karban az autót, hamar dobhatja a picsába el.

 96. soostibi

  Én az érintő kapcsolókat nem értem! Életveszélyesek, nem lehet vakon odanyúlni, kitapogatni és megtekerni/benyomni, oda kell nézni. Én megtiltanám, hogy a gyakori funkciókat ilyenre tegyék. Hangerő/zeneléptetés/szellőzés/fedélzeti komputer vezérlése csak fizikai gombokon lehessen már!

  1. András Bíró

   Alig van, amit vezetés közben kell nyomkodni. És egyébként sem rosszabb, mint a hagyományos gomb, ugyanúgy meg lehet tanulni mindennek a helyét.

 97. Kránicz Lajos

  5:50 Nekünk magyaroknak is jutott egy Kubica?

 98. Bánáti János

  Ebből látszik hogy az autó 400 ezer felett is tud jó és használható lenni. nem kell fikázni és nyafogni...

  1. Bánáti János

   @_ Ati772 Jah :-)

  2. _ Ati772

   @Bánáti János A citroen c5 2,2-vel.

  3. Bánáti János

   @Fuelemuele Ugyan marhaság...az itt leírt árakat minimum felezni kell (tudom én is voltam itt már szerepeltem a műsorban) persze ha elviszed egy hivatalos szakszervízbe akkor simán ennyi vagy több is de egy ennyi idős autót mindenhova szabad vinni csak hivatalos szervízbe nem. Itt egy óra meló 10-12e Ft az én szerelőm naponta kér ennyit.. és nagyon ért hozzá...

  4. Fuelemuele

   nagyon jó autó, amire 620eFt-ot kell költeni, hogy jó is maradjon...

 99. Gabor Hajagos

  Mr. Pesti nekem jobban bejön mint az előző kolléga. Tárgyilagos és célratörő, nem bratyizik csak megmondja a frankót. A nepper hangminősége is javult szerintem.

 100. Zoltàn sniper77

  Bebaszott Brezsnyev möster hagyatíka💊💊💊