Célom a kezdő és tapasztalt sofőrök segítése, munkájuk, hétköznapjaik könnyítése, tippekkel, ötletekkel. Videóimmal, ösztönözni szeretnék mindenkit az egészséges életre, a kitartásra, melyhez videókat készítek folyamatosan.Videók készülnek a jövőben főzésről,utazásról,edzésről, így úgy vélem igen színes lesz a paletta.

 • 368
 • 41 538 873

Megjegyzés

 1. Ruttner György

  Laci, a révészes siló balesetet láttad? Mi a véleményed róla?

 2. Laszlo Fujtas

  Egyre tobb a magyar arrafele

 3. HyralProductions

  Be lehet vezetni a kipufogo gazt a potkocsiba,hamar megoldja

 4. Földön Kívüli

  Lacika már a v8 cal vagy angolba?

 5. Szabó Péter

  majd csinálhatnál egy videót a Révészes balesetről. te hogyan látod, elemeznéd ezt a balesetett.

 6. Zoltán M. Tóth

  Mi a véleményed a Ljubjanai balesetről? Egy Magyar kamion zuhant le a viaduktrol.

 7. Márk Gotczman

  Az Úr áldjon meg és őrizzen meg téged te vagy a legjobb videós!

 8. Kovács Sándor

  37:51 Milyen piktogram van a WC falon? Ez komoly???

 9. 112 Press

  Nem kötekedésből, csak tényként: ez szerencsére nem rablás, hanem lopás. Kérlek ügyelj rá! A rablás az, amikor személy elleni fenyegetéssel, kényszerítéssel, bántalmazással szereznek meg valamit.

  1. Én egymagam

   Én sem kötekedésből: csak azt a tényt ismerjük, amit a videón láttunk. Hogy mikor történt a dolog és hogyan, arról semmit nem tudunk. Lehet hogy mialatt kipakolták a pótot (mert azt azért lehet sejteni, hogy nem egyedül csinálta valaki, és nem is két perc alatt), folyamatosan ott volt valaki a fülke mellett és figyelte hogy fölébred-e a sofőr. Ilyenkor szokott az történni, hogy ha a sofőr kinéz az ablakon, simán pisztollyal fenyegetik, hogy kussoljon és ne csináljon semmit. És mit tehet ilyenkor egy sofőr, ha félti az életét? Kussol.. Mert az élete többet ér mint néhány raklap akármilyen kereskedelmi árú. Ez pedig csoportos fegyveres rablás is lehetett. Még egyszer mondom: nem voltunk ott, nem tudjuk mi történt.

 10. Johnny On The Spot

  ertem mar innen jon a mondas leesett a kamionrol

 11. TheBigENN

  ez tuti a brit maffia volt és semmi a köze a nemhiábaszületett nemillegális nembevándorlókhoz. nagyon remélem neked ebből nem lesz anyagi károd...

 12. Smith John

  Ez már aztán Nyugat-Európa, már szinte Nyugat-Amerika.

 13. Andras Sallai

  Kedves Laci. Bár nem ehhez a videóhoz tartozik, de nemrégen adtak ki egy videófelvételt, amint egy magyar kamionos a szakadékba zuhant Szlovéniában, mert egy kis személyautó szerencsétlenül találta el oldalról. A kanyar, a rakomány, a sok tényező együttes állása sajnos lehetetlenné tette a baleset elkerülését. A véleményedre lennék kíváncsi, te hogy látod ezt a helyzetet, balesetet?

 14. Macheda 25

  Ez már nem teljesen normális dolog...

 15. TomHUN YooTengri

  Biztos norvég cserediákok voltak.

  1. Sándor Csupor

   Ja vagy Svéd!

  2. Sándor Csupor

   Ja vagy Svéd!

 16. roland mikó

  Mikor lesznek új videók?

 17. Timea Racz

  Én Angliában dolgozom a mi cégünkkel is hasonló történt. Termékeket szállítattunk fel Southamptonból Yorkba még Húsvétkor. Másnap jött a telefonhívás, hogy míg a söfőr aludt felvágták a kamion ponyváját és lepakoltak 5 raklapnyi árut. A sofőr felébredt a zajra kiakart szállni a fülkéből,de egy ember már ott állt a fülke mellett és megfenyegette a söfőrt, hogy ki ne merjen szállni. Ekkor visszaszállt és kis idő múlva elkezdte nyomi a dudát. Akkor szétszaladtak ezek a ....... A kürtre több kamionból is felébredtek hiszen tele volt a fizetős parkoló. A sofőr elmondása alapján körülbelül 8-an voltak, bár hihető is hiszen így is sikerült nekik lepakolni 5 raklapot. Aznap este 6 másik kamiont vágtak fel ugyanabban a parkolóban...

 18. Peter Vass (Gentlevan)

  Láttam valahol facebookon egy videót, ahol az éjszaka leple alatt vagy 15 ember rakja át egyik kamionról a másikra a cuccot. Itt is valami nagyobb szállítóeszközre pakolhattak, mert jócskán hiányzik belôle. Ezt nem egy-két ember csinálja.

 19. HyralProductions

  ki a fasz talalta ki ezt a szart?miert nem lehet egyszeruen kozeptengelyes utanfutoval vegezni ezt a konteneres munkat? miert kell meg neheziteni az emberek eletet.

 20. László Rácz-Nagy

  1:10:10 Milka reklám😅😍😋👍

 21. Metal Wolf

  átlagos sofőr mondjuk waberersnél tagadhat meg bizonyos országokba fuvart? Angliába konkrétan

 22. stuntface

  Ez az igazi Anglia. Tiszta Balkán az egész. Rendszeresen járok ki. Angolokkal szerintem nagy baj nincsen, csak már ott minden 5. bevándorló és sok aljához tartozik. Ez a valóság. Asszony belső kabát zsebéből lopták ki a pénztárcát London belvárosában. Szerencse hogy az iratok, pénz jó helyen voltak az övtáska mélyen. Csak 50font bánta az esetet.

  1. stuntface

   @Gabor M Valószínűleg a metrón melege volt és lehúzta a cipzárt a kabáton és ezt használták ki. Ezek ilyen önkénytelen mozdulatok, utána vissza húzta de addigra már gondolom megtörtént az eset. Ez lehetett vagy [email protected] ügyes mert nem vettünk észre semmit.

  2. Gabor M

   Hogy tudja ki lopni onnan ??🤔😮

 23. Gábor Papp

  JÓNAPOT,NEM EZ A TÉMA DE MEGOSZTOM ITT IS TUDOM AZ IS ROSSZ HOGY KI KIRABOLTAK EGY KAMIONOST,DE EZ MINDENNEK A TETEJE TISZTELEM A KAMIONOSKOAT CSAK AZ ILYET NEM ,Szomorú és meghökkentő esetről számolt be Instagram oldalán a Magyar Közút Zrt.Mint írják, a szikszói mérnökség dolgozói október elején jelzőőrös forgalomirányítás közben összetűzésbe keveredtek egy kamionsofőrrel. A tilos jelzés ellenére a kamionos megpróbálta kielőzni az álló sort, mire jelzőőrük, Tamás, a jármű elé lépett, hogy a szabálytalan előzést megakadályozza. A kamionos az ablakot lehúzva egy műanyag baseballütővel verni kezdte Tamást. Géza, a brigádvezető társa segítésére sietett, mire a sofőr kis híján fellökte őt a kamionnal.„Az eset rendőri intézkedést vont maga után és bár kollégáink szerencsésen megúszták az esetet nemcsak bennük, családjukban is mély nyomot hagyott. Géza 11 éves kislánya másnap ezzel a kis üzenettel búcsúzott munkába készülő édesapjától. Az utakon dolgozó kollégáink minden esetben az autósok kényelméért, az utazás színvonalának javításán dolgoznak. Nem ellenségek és nem is útakadályok. Családapák, férjek, fiúk, hús-vér emberek, akik csupán a munkájukat végzik” - írták a fotó mellé.A BOON ROL MÁSÓLTAM CSAK SZÓLOK ÉS FELHÁBORÍTO !!! BOON ROL VAN MÁSOLVA,

 24. Zsolt Csaplar

  Szemét banda, de hogyan lehet védekezni? 5év anglia után sem jövök rá,, Vigyázz Magadra!

  1. hunthomasjr

   Lehetne védekezni, csak az a modern nyugaton nem lenne "Etikus"... Tudod mire gondolok. Anno az Angolok így takarították ki a kalózoktól a tengereket... ;)

  2. Péter B

   Mint a Smokey és a Banditában, kell egy kísérőautó.

 25. jani 2333

  Szia ilyenkor mit tehet a kaminos?

 26. Kristof csoka

  Akor még videozol

 27. Ricsi Kicsi

  Laci mikor várható az első igazi v8 kamionos videó,lesz az első napjaidról videó?

 28. mihály kasza

  Basszus Laci ha egyszer abbahagyod a kamionozást simán elmehetsz szakácsnak!Most megint mehetek enni valamit annyira guszta!:)

 29. blubefaszom

  Wazze ez a kollegám volt szerencsétlen.4 raklap cipő tünt el.

 30. Balazs Kadar

  Mikor lesz új videó?

 31. károly éles

  Egymást rabolják ki sajnos..Fizető parkoló csak a neve az..

 32. Kicsi Lencse

  Mikor lesz amikor utazol az új Scania val

 33. David Czako

  Scania

 34. David Czako

  Scania

 35. Erdélyi Szabolcs

  És ránk mondják hogy balkán,akkor ezek kik?

 36. Márk Gotczman

  Te vagy a legjobb kamionos

 37. budai tamas

  Az szép Bátya 🤯😳

 38. _ Alogonomus

  És ha rajtakapja a tolvajokat, még a sofőrt is talán "felvágják".

  1. Paták

   Vagy ha a sofőr a tolvaj(ok) at agyonveri, akkor sajnos a sofőrt veszik elő...

 39. nagy barna

  Szia Lacika. Nagyon gyorsan fent vagy èszakon, hètfön dèlutàn mèg a staut toltad Karlsuhenàl èn dudàltam ràd egy billencsessel.

 40. Én egymagam

  Egyik jó cimborám is váltott, inkább Londonban buszozik. Nyugisabb meló. Nem vágják fel, nem kell parkolót keresni, nem baxtatja a rendőr, fix útvonal, minden nap garantáltan otthon alszik a barátnője mellett. Fizetést nem írok, de már vettek egy saját lakást London mellett egy kisvárosban. Onnan jár be melózni, saját kisautóval. És van saját családi élete, ami hugyos parkolókban sosem lesz senkinek.

  1. Én egymagam

   @Zsolt Ábrahám Azért nem írtam fizetést, mert a barátnője is dolgozik, könyvelő egy kis londoni cégnél. És nem otthon ül, azt várva hogy papinak utalják a fizuját, amit hó végéig el kell tapsolni.. Közös életet élnek és közös jövőt terveznek.

  2. Zsolt Ábrahám

   £23,000 - £30,000 a year + tulora, majd én irok :D Nem titok, állás hirdetésbe irják.

 41. edinaferike

  11 vagyok like aki 2019 ben nézi!

 42. Orosz Norbert

  Az áhított,kulturált nyugat.

 43. Khinem Saar Yalee

  Migrante!!!!

 44. TheKisrono

  Ezért szoktam én az utcán parkolni! Ha üres vagy nem lopásérzékeny az áru, akkor még az ajtót is kinyitni! Eddig még sohasem vágtak fel Angliában, ellenben Ausztriában fényes nappal igen! Németországban pedig szintén nappal a ködlámpákat lopták le, ill. a fülkébe akart bejutni, de beletörte a zárat! Konklúzió nincs, bárhol lehet ilyen ma már Európában! 😣

 45. András Kovács

  Nagyon nagy vagy Laci! Milyen a \8/ ?

 46. kalóz jack

  Lehet én vagyok a tudatlan,de hol volt a sofőr? Otthagyta a gépet? Mert ezt így lepakólni,rendesen zajjal jár.

  1. TheKisrono

   @kalóz jack Ezen már én is gondolkodtam, hogy mit csinálnék egy ilyen szituációban... először megindulnék, aztán, ha odatartja a pisztolyt, akkor még pakolni is segítenék! 😃 Régen lehetett hallani, hogy a ruszkiknál a profik szerelvényestűl vitték a cuccot, aztán a sofőrnek megmondták, hogy két óra múlva hívod a rendőröket! És a sofőr megvárta a két óra hosszát! 😉

  2. kalóz jack

   @TheKisrono dehogy emberkednék! Hívnám a zsarukat! Vagy ha biztosítva van az árú,akkor aludnék tovább. 😊 Viccet félretéve,elindúltam volna a vassal,vagy ráfeküdni a kürtre? De tényleg nem okoskodni akarok,csak nem értem hogy semmilyen reakció nem születik ilyenkor?

  3. TheKisrono

   Sztem nem akarsz te ott emberkedni, mégha észre is veszed, hogy mozog a fülke! 😉😃😃

 47. László :D

  Szomorú. Melyek azok az országok szerinted ahol ez ügyben talán legjobb a helyzet? :))

  1. Tamas Nagy

   Èszak Norvègia 🙂🙂🙂 soha nem nyùltak semmihez...mèg a hàzad is nyitva hagyhattad 🙂

 48. astrago

  Itthon manapság mi a helyzet egyébként? Régebben komplett kamionok tűntek el,főleg a műszaki cikkesek.

 49. Gyuri Dóra

  Ehhez hasonlóba itthon is bele lehet csöppenni. Kollégát, aki furgonozik, egy peren belül rabolták ki reggel 7 óra tájékán. Régebbi típussal tolta, kiszállt bal 1-ből és amíg hátra ment, hogy kinyissa a hátulját, mielőtt lezárja a gépet, addig jobbról megfosztották a hátizsákjától, ami inkább bosszúság volt és utánajárás, mert annyi rutinja már volt, hogy kp-t nem tartott magánál. Valszeg kifigyelték, hogy konstans ugyanakkor van ott.

 50. Borsodi Csávó

  Hétvégéztem itt (24 ) Domb tetején tus meg kajálda.Senki hozzám nem szólt.Sajnos az esély megvan mindenhol.Valóban nem a biztonságot fizeted, hanem a parkedzsót.Az a baj, hogy felfele arra már sok válogatási lehetőséged nincs.

 51. Levente T

  Pfu azt a Mindent. Szegeny sofor, soforok. Azt a Mindent.

 52. Knédli Benő

  Az angolt egy percig sem sajnalom. Inkabb tőle vigyék. Van jo biztositasa,otthon van,hisz neki a rendőr stb.....

 53. Adam Schmidt

  Ezek az angol pótkocsik más méretűek, mint a nálunk látható társaik?

  1. Mate Moricz

   Nem

 54. eueu eu

  Lacikam...ertelmes embernek nezlek.mert kell tul reagalni?mert nem mondjuk ell hogy ez tip volt?mert nem mondjuk el hogy mit szalitot a kamionos?2010-tol jarom a UK,soha ki nem raboltak!egyszer felvagtak egy industrial estate-ban,en hibambol,uress voltam es nem nyitottam ajtot,sosem szoktam utszelen,indusrial-ban meg stbn aludni,akkor kenyszerultem a program miatt

  1. eueu eu

   @st22lacika igazad van!megmondtak!nem ez volt a mondanivalom.hanem csak annyi hogy ez tipp volt :)

  2. st22lacika

   eueu eu nem reagáltam túl csak foto helyett csináltam egy videót a fizetős parkolóban . Mert anno megmondták aki nem fizetosbe áll az hülye . Íme :)

 55. Attila Szegedi

  Ez addig fog igy lenni amig össze nem szedik a mordoriakat és vissza nem viszik oda ahonnan jöttek...

  1. st22lacika

   Attila Szegedi ne hidd hogy az európai nem csinálja az talán jobban

 56. Lajos Beledi

  anglia , elfelejt , vigye merkel a potékáját angliába !!!ha nem ez lessz !!

 57. Laszlo Medgyesi

  Üdv. Mi a Pottersbari parkolóban álltunk sokszor. Van pár kamera ott is, de csak azért, hogy jól megb*sszanak ha nem fizetsz. Történt ott minden. Üres, rakott pót kinyitás, áru, üzemanyag lopás. Egyszer egy 12 tonnás lengyel kocsi mellé álltunk, az ajtaja pont rányílt a kis tankunkra. Reggelre nyitva volt a tank, de benézte, mert alig volt benne, ha vitt is max 20-30 litert. Ja és macskányi patkányok szaladgálnak mindenhol.

 58. Tibor Nagy

  Kedves Lacika ! Küldtem neked egy e-mailt, amennyiben időd engedi megtennéd, hogy ránézel kérlek? köszönöm előre is !

 59. Laszlo Selymes

  Nincs kerítés sem Security egy fizetős kis bode van vagy a kúton tudod fizetni mégis mi védene meg ? A kacsák ? Mert nem hivtak ki a Rendőröket ?

  1. Laszlo Selymes

   @st22lacika Meg fogom nézni de csak terulet használatért fizetsz egyébként ez a jószág nem is a fizetett részen allt

  2. st22lacika

   Laszlo Selymes és ezért fizetsz általában 25 fontot.

 60. Domonkos Vajda

  Jézus,mik vannak ott!

  1. Domonkos Vajda

   @Ruttner György chh..Most már ezt is tudom.. :c

  2. Ruttner György

   És ez még semmi a "savas" támadásokhoz képest. 4 éves gyereket lelocsolnak stb. Érdekes ország

 61. Sándor Csoma

  Tyű apám......nem semmi.... A kezét vagnám le. Az is biztos..... Egyszerűen hihetetlen számomra hogy ezt kapja az ember egy. Parkolóban...... Fizetős parkolóban.... Undorító

 62. Istvàn Galambos

  M*cskos beduinok miatt van az egész....

 63. Ferenc Soos

  Nagyon durva. Pont 2 kihajtóval északabbra lakom (Darlington).

 64. Laszlo Papp

  Hát nem egyedül raboltak legalább 4-6 kelletek

 65. Balázs Biró

  Tuti lefenyítették a sofőrt vmi fegyverrel vagy ő is benne volt mert nem hiszem el hogy ezt nem vette észre.

  1. Balázs Biró

   @Thepupehap Ez igaz. Csak ilyen ormótlanul leszedni a fél rakományt!... 😡😡 Lehet még targoncát is vittek magukkal🤣😡

  2. Thepupehap

   Senki nem állította hogy nem vette észre. Ha észreveszed, akkor sem tanácsos kiszállni, mert mit is kezdesz 3-4 tolvajjal? Hagyd a 'csába, az árún van biztosítás, az életed fontosabb.

 66. István Papp

  Egy jó kutya éjjelre a pótalá kötve 5m lánccal,, figyelne,,,,

  1. Én egymagam

   Kutya.. hány éves vagy István? Kilenc?

  2. LogRol

   És az a kutya hogy kerül oda?

 67. maláj vezérigazgató

  "anglia" (aki érti az idézőjelet érti - értsd jól) már elesett ...

 68. Eck Pék

  Nálunk nagyon sok olyan kamion fordul meg aminek a ponyvája 100 helyen be van foltozva szinte minden 3. Kamion van igy , Manchester

 69. János Rohoska

  Nekem máskor azt tanácsolták hogy a Nemzetközit felejtsem el,mert azt is megfogom bánni hogy a világra jöttem...

  1. st22lacika

   János Rohoska részemről főleg itt van gond máshol más országban főleg ilyen mennyiségben és módon nincs gond szerencsére ennek itt lassan kultúrája van hogy így vágnak fel :/

 70. Highwayman

  Azért arról is eshetne szó, hogy ponyvás póttal elindulni Angliába már önmagában felelőtlenség. Fix oldalfalú pót + hátsó ajtóhoz szirénázó mozgásérzékelő. Tudom ez nem mindig kivitelezhető. Ha alkalmazott vagy akkor neked nagy károd nem lesz ha felvâgnak. Cégesként meg igenis tudni kell visszadobni az angliai fuvart. Majd lesz más madár, aki elvállallja.

  1. Highwayman

   @Éva Ornyik Oda küldik ahol meló van. Ez tiszta sor. Viszont Lacikának ez már legalább az 5. angliai videója, amiben pótfelvágás, migránsok stb a téma. A helyzet sajnos csak rosszabb lesz. El kell engedni ezeket a fuvarokat. Vállalkozó, tehát megteheti. Lehet 1-2 10e Ft kiesik a zsebéből és kicsit több szabadideje lesz, de túléli.

  2. Éva Ornyik

   úgy emlékszem, amikor Lacika vállalkozó lett, kijelentette hogy angol fuvart nem vállal, ehhez képest mintha mindig jó szívatós helyekre küldenék

 71. lemes István Krisztián Hungária shooting

  nagyo Durva :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

 72. Berkes Adonis

  Kíváncsi lennék hogy ezt hogyan csinálják... Lepakolnak fel kamiont úgy hogy senki nem látja.!?

  1. Berkes Adonis

   @st22lacika eleg gond ez... Már ez a kamionozas napjainkban egy olyan munka lett amit nem szívesen csinálnak olyan emberek sem akik eredetileg szeretnék... Mert sokan vannak. És pedig pontosan ezek a dolgok miatt... 500-600ezer forintért ez túl nagy áldozat. És ilyenkor gondolom a felettesek a sofőrt kapják szét.

  2. st22lacika

   Berkes Adonis kamionrol kamionra

 73. Gergely F.

  Ilyenkor lenne jó az ha kamerázott lenne a raktér . Tudom nem egyszerű de nem is a sötétben tapogatózna az ember. De ez tuti megtervezett , hisz csak tudták mit visz. Legalább is az nagyon ritka hogy üres szerelvényt törnek fel. Azt sem tartom kizártnak hogy valami belsős munka volt . Valaki le adta a drótot és mentek is.

  1. Hunor Körtési

   Ez úgy működik, hogy felvágják résnyire és benéznek, ha olyan ami könnyen mozdítható vagy értékes viszik...

 74. pls gregi

  a fejlett nyugat :D

  1. Albert Szasz

   @Gabor Blackwater hadd csak fideszes

  2. hunthomasjr

   @Gabor Blackwater Sajnos nem szar duma... Már ugyanez van a nagyon civilizált Franciaországban is. És csak egyre rosszabb lesz...

  3. Gabor Blackwater

   Ez de szar duma ...

 75. Sackoberi

  Nemrég angliába 4 kézben, mozgásérzékelő hátra hajnal 3 kor jelez kapcsoltunk mindent amit tudtunk majd láttuk, hogy valaki visszaszalad a kamionjához.

 76. Kálmán Mihály

  Egy belgát is fel vágtak ugyan itt, két nappal ezelőtt.

 77. László Kovács

  És ott van két lépésnyire a portásfülke. Bár ezek szerint a kapus nem azért van ott, hogy a parkolóra vigyázzon, hanem, hogy beszedje a lóvét :-(

  1. Knédli Benő

   Azokban a bodekban mar tobb eve nincs senki,csak ottfelejtettek..miota rendszamfelismero van a be es kijaratnal,nincs szukseg parkoloorre.

  2. Gábor Fenyár

   Lehet az adja el a tippet a be érkezett kamionokról?

 78. Bence Kopasz

  Ez kemeny!! Vajon mikor lesz a technika olyan szinten a kamionos szakmàban, hogy a traktort, illetve a pótkocsit kameràval làssàk el? Nem lenne dràga, ès ilyen esetben sokat segítene....

  1. szilard biro

   Talan mashol igen de angliaba le se... a kamerat, rendorseg nem foglakozik mert nincs idejuk/emberuk se kedvuk sokszor, a biztositora bizzak es altalaban fizet, te mint sofor ha nem vagy bizonyithatoan benne semmi bajod.

  2. Blake Baxter

   Szerintem felesleges a kamera, inkább valami mozgásérzékelős riasztó kell, ami visít mint a veszedelem.

  3. Gergely F.

   Az lenne a legjobb mikor a sín hátra húzza a palettát, felemelkedne a plató egy része és mint valami fal elzárná az üres részen meg raklap tárolása lenne. Persze ez megnövelné a pót súlyát de egy munka henger meg oldaná . Valamint a palettákba egy fajta csomag követőt tehetnének. Anno dolgoztam egy olyan mobilos Appon ha ellopják a telefont ,a tulaj tud hang rögzítést és videót is rögzíteni. Valamint GPS coordinátákat tud le kérdezni. Itt is meg lehet oldani akár egy resberry PI -al ami nagyon olcsó és maximális biztonságot adna. Persze a sofőrnek nem lenne egy plusz nyűg hisz a cégek kezelnék műholdas kapcsolattal . Igazából a komment szekció csomó dolgot megoldott a felelős cégek helyett jó mi? 😂

  4. Levente Varga

   Létezik, sőt van merev falú pótkocsi is, de a palettákat mechanikusan villa szerű mozgó plató és távirányító segítségével tolizza hátra a mehanika...

 79. É G

  Migránsok.

  1. D F

   Túl sok volt az m1

  2. laloczki

   Már elnézést de itt nem a migráns fosztogat hanem az angol !!!!! 14 éve vagyok kint van láttam ezt azt!

  3. st22lacika

   É G a magyar román bulgar lengyel is az

 80. I_LOVE_CHOCOLATE [HUNMADEVIDEO]

  Azért durva, hogy bizonyos emberek mások kárára a huszonegyedik században próbálnak nyerészkedni, hasznot húzni. Minden tiszteletem annak az áldozatnak, aki ép idegekkel az ilyen bűncselekményt elviseli, mindezek mellett természetesen végtelenül sajnálom is. Hiába a sok kamera, vagy biztonsági őrszolgálat, néha még az is kevés.

  1. Viktor Kenesei

   "Azért durva, hogy bizonyos emberek mások kárára a huszonegyedik században próbálnak nyerészkedni, hasznot húzni." miért a Fidesz mit csinál ebben az országban?

 81. Gábor Pergel

  Anglia, ahol csak minden 1000. ember angol, cserébe nulla a biztonság....

  1. Albert Szasz

   Látom sokan bevettétek a fidesz propagandát ...

  2. Surmoka

   ​@D F te se jártál még külföldön... Magyarország közbiztonság szempontjából jobb a legtöbb nyugat-európai államnál. Te csak fikázódjál egy 10 éves gyerek szintjén továbbra is, attól leszel fasza csávó.

  3. David B.

   Ezèrt hívjàk màr Londonisztànnak...

  4. Dénes Balázs

   @D F Még Magyarországról is rácsodálkoztam az egyik videóban a készülődésre: mindent elpakolni, üzemanyag csak a bal oldali tankban stb, stb. Gondolkoztam is milyen vadkeleti országba készülődik st22lacika, ahol ilyen közállapotok vannak, a háborús Ukrajnára tippeltem, de "csak" ANGLIÁBA ment. Biztos ott is vannak jobb, meg rosszabb vidékek, mint bárhol, csak úgy látom a jobb vidékek kezdenek arrafelé elfogyni.

  5. D F

   Mindig baromi vicces Magyarországról kutyázni Angliát, hogy az milyen szar ország. :-D

 82. koczant

  Változatos módszerekkel kínoznám meg, aki ilyet csinál...😡😠

  1. Roger, az űrlény

   Én is. Én biza karóba nyúznám az ilyet!

 83. Gábor Lakatos

  Szomorú és dühítő is egyben. Alkalmazottként a kamionsofőrnek milyen felelőssége van egy ilyen ügyben? Mit követelhet rajta amunkáltatója? Gábor

  1. liteoner

   Ez amugy eleg nevetseges. Alkalmazottkent a munkaltato felel a mulasztasodert, hacsak nem szandekosan okoztad a kart.

  2. Nagy Gábor

   @st22lacika - ha már téma akkor fűszerezzük meg azzal, hogy pl. a mi biztosítónk még azt is előírja, hogy vámzár illetve plomba is légyen a szerelvényen - ha nincs leplombálva nem fizet. Ezeket a kitételeket/megkötéseket azzal magyarázza a biztosító, hogy a fuvarozónak is mindent meg kell tennie, hogy a rakomány biztosítva legyen. Most következnie kéne egy logikus kérdésnek, hogy hogyan áll ellen a tolvaj, azaz, talán a vámzár és a plomba megvédi a rakományt ? Hát nem, nem a zsinór és vagy a plomba védi meg a rakományt hanem az, hogy átgondolhatóvá vált az esemény - ez egy amolyan pszichológiai dolog....

  3. st22lacika

   Nagy Gábor már gondolkodtam azon hogy felolvasom mi van a szerződésben én csak pislogtam. Azért védi magát a biztosító rendesen

  4. Nagy Gábor

   Kiegészítésként : Tehát azon felül, hogy a megbízó írásban közli hol állhatsz meg - ez egy valóban őrzött s fizetős hely, avagy egy partnercég udvarán. Továbbá jó tudni ! A biztosító társaságok csak akkor fizetnek amennyiben a parkolóhely táblával megjelölt hely - ez nagyon fontos tétel !

  5. st22lacika

   Gábor Lakatos ha nem ott áll meg értékes áruval ahol a cég mondja akkor raverik amúgy semmi fizet valamennyit a biztosító és kész

 84. Tolonc Alpina

  mindig ez volt velük is be álltunk reggel meg már szarrá volt vagdosva ponyva ha olyan volt ami. tetszett nekik vitték..

 85. szep sanyi

  örüljön a sofőr hogy nem fujták tele a fülkéjét gázzal

 86. Ildikó Németh

  Sajnálom

 87. Tamás Gaál

  Rablás vagy lopás?

  1. Harcos Tibi

   Így van, nem rabolták ki, csak meglopták. Nem mindegy.

  2. maláj vezérigazgató

   mivel "fizikai" erőszak nem történt ezért szerintem lopás de javítson ki valaki ha tévedek (feltéve, hogy nem gépelték le a sofőrt ...)

 88. Tawny Owl

  "Leesett a kamionról"

 89. Gábor Csadó

  Ezért hagytam abba az Angolozást!Kint élő ismerősök is menekülnek Angolból hazafelé mert vége van annak az országnak,épp úgy mint a nyugatnak!!Jó h megmutattad Laci!👍

  1. Albert Szasz

   @hunthomasjr Túl sok M1 et nézel szerintem vagy nem tudom.

  2. hunthomasjr

   @Attila Kiss Vége van és kész! Ez Tény! Matematikai TÉNY! Nyugaton a fehér ember önként kihal 1.4-es születési rátával. A bevándorlók 4.5-ös rátával "dolgoznak" per család. 50-100 év és a muszlimok lesznek többségben úgy 70%nyian. Ez a realítás, tisztán levezethető matematikailag. Ha vitatkozni akarsz a matekkal, tedd de abból nem fogsz jól kijönni, azt garantálom!

  3. Gábor Csadó

   @Chris19790321 Előrébb van fényévekkel az igaz.Mindig is ott volt. De aki járja vagy járta európa az tudja miről van szó!

  4. Chris19790321

   @Attila Kiss Az, hogy angliában nem a legrózsásabb a helyzet az igaz, de még egyáltalán nincs vége. Plusz a hanyatló nyugat még így is fényévekkel előzzünk van.

  5. Attila Kiss

   Imádom ezt a vége van a nyugatnak dumát :D

 90. Dorasz

  Azért ez nem lehet jó érzés magának a kaminiosnak sem.. Ilyenkor kicsit dolgozhat a bűntudat, hogy "ha nem ide álltam volna, ha kicsit tovább megyek"...

 91. MSilence MSilence

  Köszi Lacika <3 [ No comment ] :( Kivánom hogy te és mások se járjanak így , de sajnos ez nem az a világ :( az másik mesekönyv . <3 Respect & Peace Lacika <3

 92. Róbert Zámbó

  Csorikám..

 93. László Plótár

  Jó világ van oda kint 😲

 94. László Nagy

  Nemzetközizzek? SOHA! Only belföld, igaz 2/3nyi fizetésért, de itthon alszok, és ilyeneket csak videón látok! Baleset-hatóságmentest!

  1. Connor MacLeod

   Ez egy legitim álláspont az egyén szemszögéből, de nézzük meg a dolgot egy kicsit távolabbról is. Hol tartana ma a világ, ha mindenki csak belföldön dolgozna? Még nagyobbak lennének az egzisztenciális különbségek ország és ország között. Magyarország biztos, hogy sokkal fejletlenebb és szegényebb lenne, így valószínűleg a te fizetésed sem lenne ennyi.

  2. László Nagy

   @Attila Bagdàn Független vagyok

  3. Attila Bagdàn

   @László Nagy te mert neked nem dugják az asszonyodat otthon amikor ő livol kintről......👍😂😂😂

  4. László Nagy

   @Tamás Hajdu ki jár jobban? ST22 mondjuk 800ezerért, vagy én 240000 nettóért 7 műszakra, belföldre (helyközi) ?

  5. László Nagy

   @Tamás Hajdu Only=kizárólag.

 95. Veszélyes Medve

  fasza

 96. Сталин

  Szép....

 97. Magánpilóta - Private Pilot N. Zoltán

  Meglepően sok a hasonlóság a légiközlekedéshez, illetve a közforgalmú pilóták munkájához. Külső átvétel, beindítási és leállítási eljárások, biztonsági rendszerek ellenőrzése, kommunikáció a forgalmi irányítóval stb. A nagy eltérés az, hogy a nagyobb repülőgépeken van budi, mivel ők megállni nem tudnak a levegőben. (Más kérdés, hogy a legfontosabb repülési szakaszokban ők sem mehetnek klotyóra, tehát sokan saját készítésű, megbízható kaját visznek magukkal munkába.) Illetve repülőgépek elé ritkán ugrik öngyilkos.

 98. Andre SZABO

  GYERE VELEM SIDNEY ès PERTH I UTON A NULLABORI S.IVATAGON KERESZTUL. ???

 99. István Rimoczi

  Most így 56 éves fejjel mentem életemben először Angliába. Első nekifutásra vonaton. Ezt a videót néztem meg sokszor. Elsőre sikerült! HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM AZ OKTATÁST!

 100. Kd Films

  Mikor lessz hunland kövi rész