"Annyira nem is kell szétszedni egy lakást, hogy megtaláld a pénzt"

444.hu

444.hu

74 E megtekintés46

  Szponzorált tartalom!
  András* évekig élt besurranó tolvajként. Sosem kapták el, de volt, hogy egy fán kellett töltenie egy órát, amíg rendőrök helyszíneltek az egyik betörésénél.
  A tolvajok leginkább készpénzt keresnek a lakásokban, és legtöbbször 5-10 perc alatt meg is találják.
  András szerint sokat számít, hogy milyen védelmi rendszereket használunk, de semmilyen zár, rács vagy riasztó nem jelenthet teljes védelmet, csak lelassítja a betörőket.
  Magyarországon a lakosság több mint hatezer milliárd forintnyi megtakarítást őriz az otthonában.
  *A videó főszereplőjének nevét megváltoztattuk.
  www.444.hu/
  444.hu/
  negynegynegy
  ask.fm/negynegynegy
  szerk@444.hu

  Közzététel: 6 hónapja

  Megjegyzés

  1. Jánosné Gábor

   Az utcánkban minden kocsit feltörtek,a rendőrség egyetlen videófelvételt sem nézett meg,pedig volt amin az autójuk rendszáma is megvolt.

  2. SzupiMester

   Ha kint hagyom a csekkeket befizetitek? Mert max annyival tudok szolgálni.

  3. dàniel szántó

   Ez egy kicsit alacsony költségvetésű riportnak tűnik. Reggeli műsor a kávéhoz. Nem lett valami sok kihozva belőle! El bírt volna több statisztikát is, meg illusztrációt... Amúgy csípem a 444-et!

  4. Toxxy Farkas

   Nemsemmi a csávó

  5. krisztián crisan

   Érdekes videó, de ez az aláfestő zene olyan mintha az idegszálaimon ugrándozna. :)

  6. Brk Dávid

   Lehet akár milyen jófej akkor is bűnöző.

  7. Adam Busai

   Fuj de gerinctelen bazdmeg

  8. Uncle Charley Who Knows Everything A Real Mota Foka

   Ha a csóró melós megtakarított kis pénzét nyulod le a társaiddal akkor remélem hamar megrohadsz kínok közepette. Ha bankár, politikus, nagymenő cégvezetőktől akik kizsigerelik a kisembert akkor király vagy.

  9. k.csángó

   Akit meglopnak, zaklatásként éli meg.0

  10. András Orvos

   Mindig is rühelltem a KP-t. Utálom, mikor bohóckodni kell az apróval, hogy van-e, tud-e visszaadni, m'ér nem tud, ilyenek… Be kell fektetni valamibe, szét kell szórni. Nem egyszer akartak lejmolni is tőlem, és megmondtam, hogy nem használok készpénzt. Egy csomó helyen lehet kártyát használni, sőt ha valaki nagyon akarja, arra is talál megoldást, hogy annyi pénz legyen csak a kártyáján, amennyit az aktuális vásárlásra szán.

   1. busák aki heti 220fontért mosogat.

    Igazad van..tartsad nyugodtan az államnál a pénzedet majd amikor "véletlenül" nem tudsz hozzáférni menjél tűntetni a bankod elé, az biztos jó megoldás lesz. én meg abban hiszek hogy az az én pénzem ami a zsebemben van és én diszponálok felette..

  11. Gyenge Sandor

   Azt a kurva micsoda bölcsesség: “a legmeglepőbb, hogy tényleg általában ott van ahol az emberek tartják” Ne idegesíts. Ott van a pénz ahol az emberek tartják? Wow. Mondjuk van benne valami. Múltkor benyúltam a hűtőbe egy sörért és bazdmeg hát nem ott volt 50.000Ft??? Pedig általában nem ott tartom a pénzt!!!

  12. László Nagy

   Eért szerintem az megoldás,ha kevés pénzt hagyunk viszonylag szem előtt,könnyen megtalálható csali helyen.és a milliárdokat jól elrejteni.

  13. Viktor Kenesei

   Ha meg rajtakapom és valami baja esik akkor meg én vagyok a bűnös.... fasza egy ország ez...

  14. Curtis James Westmoreland

   Ebből is látszik,hogy ez az ország a 80-as években ragadt...még mindig hiszünk abban hogy ha a matrac alá bedugjuk a pénzt az ottan jó helyen van. De tudom tudom....az nem pénz ami a kártyán van csak az ami bukszában...mert találkoztam ilyen véleménnyel is....Aztán az ilyenek lesnek h amikor elviszik több évi megtakarításukat a házból/lakásból....bejelenteni meg nem is érdemes.Tőlünk egyszer egy úgynevezett "megélhetési tolvaj" akart némi vasat ellopni.Mondta a kijött őrmester a társával együtt akik tetten is érték,hogy ez tök szép és jó h ő most beviszik de kell kb 25-30 eset mire elítélik letöltendőre.Van aki pár száz forintokért tör be h egy felest inni tudjon.Szóval mi még jól jártunk de ha nem is kapják el sem vesztünk sokat. Nah de akitől otthon lenyúlnak 1-2 milliókat.....be se jelenteném...csak egy elkeseredett lépés lenne,ami semmi eredményt nem fog hozni.

  15. Kancsi Kapitány

   Az állam is ugyan így nyúlja le a pénzed csak legálisan.

  16. Istvanne Sulyok

   Napon metlepő es szomorú , hogy ide jutottunk ! 😰😰

  17. Gergely Kóródy

   na milyen jó tudni, hogy a rendőrségtől akár következmények nélkül lehet itt fosztogatni. Aztán csodálkoznak, amikor csapdákkal meg szabadcsapatokkal kezdenek operálni a népek

  18. trutymó úr összetört gémer széke

   jovan hozzam jöhetnek max a 10liter hazit viszik el de azt kiszagolom

   1. lako

    trutyi örülne, ha annyi szesz lenne a házában xD

  19. Gard Win

   <a href="#" class="seekto" data-time="96">1:36</a> Anya.. ...ANYA?! MI??

  20. Ervin Pesty

   lájk de mostanában egyre többször olvasok hallok beszélni tévében,rádióban arról,hogy sok pénz van kint az embereknél,szerintem valamire készül a kormány!

   1. Benjámin Kiss

    🤣

   2. TheMogyeee

    ezt én is észrevettem

   3. Tibor

    Einstand!

   4. xtak

    Mi a fasz? XD

   5. trob

    Én jobban gyanakszom a bankokra ebben az esetben. Persze a kormánytól is bármi kitelik, és amíg otthon van a pénz, nem tudják elszedni.

  21. Rafael Nádasi

   A végén, az üt. xd

   1. trob

    Ennyire bíznak az emberek a bankokban és a kormányban. És persze rengeteg embernek annyi pénze van összesen, ami a havi megélhetés.