Apu a vallási fanatizmusról és a neoprotestantizmusról | 2019.11.27.

Puzsér Róbert

Puzsér Róbert

46 E megtekintés51

  Apu azért iszik, mert te sírsz! Puzsér Róbert és Farkas Attila Márton beszélgetése a Mika Tivadar Mulatóban.
  Az előadás során lejátszott videó:
  Amikor a Hitgyüliben elszabadul a Szentlélek, avagy a legvidámabb vasárnap: husel.info/video/video/qH3EhNd-mpPTfpo.html
  Spotify "APU": open.spotify.com/show/3Pv0slVPbeKGjssFDGaPhr
  iTunes "APU": itunes.apple.com/hu/podcast/puzs%C3%A9r-podcast-apu-az%C3%A9rt-iszik-mert-te-s%C3%ADrsz/id1457463995?mt=2
  SoundCloud "APU": soundcloud.com/puzserrobert-862593617/sets/apu-azert-iszik-mert-te-sirsz
  HUsel "APU": husel.info/longPL_m5i4Bl8okmioycXqux5BuIhffO9yLo3.html
  Facebook "APU": apuisziktesirsz/

  Közzététel: 13 napja

  Megjegyzés

  1. Gábor Tudós

   ma már nem nyomja így Sanyi bástyánk. :( régen minden jobb vót :(

  2. Henry Brandey

   51:05 -nél jól beakadt a lemez a Faminál. :'DD

  3. Barnabás Kiss

   Úr Isten! Azt hittem, ilyen csak Amerikában van! Nem a Pepsi-től lettek ilyenek? Nem nyomtak valami gázt a terembe?

  4. Frank Prince

   de a Luther nem erre mondott nemet?!

  5. Frank Prince

   sokkoló az eleje

  6. Tomas Dobrovodsky

   Hová futnak.. WC-re??? :D

  7. büdös normie

   nemtom h mi történik az első 20 percben de hol tudok belépni?

  8. Krisztian Sugar

   Ha már a nem-ragaszkodásról beszéltek, érdemes említeni a szegénységhez való ragaszkodást is, amit a kereszténységből levezetni szerintem totális tévút. Totális félreértés azt hinni, hogy gazdagnak lenni bűn, szegénynek lenni erény. Szabad élvezni a vagyont, mint a katolikusok. Szabad felhalmozni, mint a kálvinisták. Egyik sem bűn, ha ez nem öncélú és mértékkel történik. Főleg szabad adakozni, létrehozni, építeni valamit a vagyonból...iskolát, utakat, kórházat stb.

  9. Sándor Hajdu

   Üdvözletem az uraknak! Robi: ha már Jézus Krisztustól idézgetsz, akkor ezeket miért is mondotta? János 14,6 : Jézus így válaszolt: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, csakis énáltalam. János 3,36 : Aki hisz a Fiúban, annak örök élete van, aki pedig nem engedelmeskedik a Fiúnak, nem lát majd életet, hanem az Isten haragja marad rajta." Máté 7,21 : "Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: URam, URam, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát. Máté 25,41 : "Akkor szól a bal keze felől állókhoz is: Menjetek előlem, átkozottak, az ördögnek és angyalainak elkészített örök tűzre. Egyébként mindkettőtöket tisztellek és becsüllek, mert igyekeztek ragaszkodni az igaz mértékhez az élet területein, politikában, kultúrában, szeretitek a szellemi és transzcendens dolgokat kutatni, stb. Tényleg le a kalappal! Ez ma már sajnos ritka. Viszont megvagyok róla győződve, hogy a Biblia, Mindenható Isten, Jézus Krisztus dolgában jelentősen tévelyegtek. Ha lenne rá időm, érveket is tudnék hozni(nyilván azt mondjátok ti is), viszont a ti mondanivalótokban(főleg Robinál, FAM nyitottabb) sok a: "szerintem", függetlenül a valóságtól, vagy nevezzük abszolút igazságnak, ami csak egy van és az bizony a Biblia. 1. Korintus 1,21 Mivel tehát a világ a saját bölcsessége útján nem ismerte meg Istent a maga bölcsességében, tetszett Istennek, hogy az igehirdetés bolondsága által üdvözítse a hívőket.

  10. Albert Berzatzy

   A röhögéstől fetrengenek

  11. forcewariation

   Ez bizony lóf*sz a Baptaziához képest! - Holy Ghost VS Andy C & MC GQ - Baptazia NYE 2007 - part 3 - Baptazia - Super Sunday - Master x / Rhymes & Noisia - 1 of 3 - Baptazia - Super Sunday - Skibadee / Fun & DJ Ruffstuff - 2 of 3 - Baptazia - Super Sunday - IC3 / DJ Clipz & DJ Die - 3 of 3

  12. Ádám Colic

   Lesajnált vesztes banda. Ezt jól láthattuk az önk.valasztasokon. husel.info/video/video/1qapq559vKaleIQ.html

  13. Fehér Tulipán

   Rendszeresen látogatom a Hit Gyülekezete istentiszteleteit. Sok tisztességes, kedves, őszinte hitű és meggyőződésű embert ismertem meg közöttük. Szeretek közöttük lenni. Nekem épp attól hiteles, mert fizikailag is érezhető Isten jelenléte főleg a dicséretek éneklése alatt, amit máshol nem éreztem (pedig sok helyen voltam már). Biblia olvasó ember vagyok, és a prédikációk összhangban állnak azzal, amit olvasok a bibliában. Ha Isten tényleg az, akinek mondja magát, hogy Ő a világ alkotója, miért gondolják sokan azt, hogy ha egy kicsit is megtapasztalhatóvá teszi magát, ott semmi nem történik? Hát persze, hogy elesnek és remegnek az emberek. Fura olvasni ezeket kommenteket, ahogy különféle hamis, és hát gyűlölködő állításokat fogalmaznak meg sokan. Számomra teljesen abszurd. Sajnálom, vagy inkább kár, hogy Robinak ennyire ellenszenves a neoprotestánság. Talán később változik majd az álláspontja. Ki tudja, lehet egyszer ő is térdre rogy egy olyan Isten előtt, aki keresztre ment érte ;) ha nem is a Hit Gyülekezetében. God bless you Robi :)

  14. László Olah

   Az az elejèn ördögűzès volt vagy megszàlta őket. Copyzzàk az amerikai szart.

  15. akos18

   de utálom amikor felolvasnak... :-/

  16. Gergő Saáry

   Amikor a FAM Úr azt kérdezi a Róbert Úrtól hogy FIGYELSZ??? olyankor a Róbert Úr tulajdonképpen mit szokott csinálni ? :D

  17. Előd Szabó

   Basszus Robi, meg mindenki, miért nem tudtátok a Hitgyüliről lerántani a lepelt, még az SZDSZ-es korszakában?! Már akkor láttuk, mi a helyzet, de tabu volt szót emelni ellene, mert náci lettél. Most, hogy Fideszes lett (?) a Hitgyüli, hirtelen mindenki megvilágosodott és eltelt a szent-libsi-szellemmel és a Hitgyüli szidásban is csak a NERellenesség lehetőségét látják! Ugyanakkor, mint szektásodásra, hipnotizálódásra nem hajlamos, református, ezekre az egyházakra használt neo-protestáns elnevezést is nehezen tolerálom! (Mindenesetre köszi, ezt az extended verziót nem ismertem :)

  18. Ádám Colic

   Köszönjük a reklámot

  19. Brutekun

   Tudjátok pontosan, honnan és melyik Karthauzi szerzetesek által írt szövegből idézett FAM ?

  20. omg slaplikenow

   szerintem csak gecire kell hugyozniuk ... lehet hogy ilyen meddigbirodvisszatartani verseny

  21. Gábor Csonka

   A fetrengő gyüliseknél keverj alá sátánista metált, vagy iszonyat dark goát, mindkettővel jobb, mint az eredeti.

  22. Tündérdombi fények

   A vén sátánfajzat is röhög rajtuk...

  23. Dávid Takács

   Németh Sándor egy hamis próféta!

  24. mellowboy.

   XDXDDXDX

  25. Fodor Norbert

   Az elején lévő videóhoz: elmebeteg fasszopók, bombát nekik.

  26. Bora Hora

   Nem gondoltam volna, hogy egy stadiont meglehet tölteni ennyi hülyével, a szomorú az, hogy ezeknek még szavazati joguk is van!

   1. Bora Hora

    @Endre Barath Ez komoly,na valahogy sejtettem! Bárcsak így tudnák tippelni a lottón is...👍

   2. Endre Barath

    kapaszkodj meg, szerintem a hitgyüli a "mérleg nyelve", németh sanyibácsi kb 100 ezer szavazó felett rendelkezik. szerintem minden választást a hitgyüli döntöttel az utóbbi évtizedekben...

  27. nikoletta rankó

   Sokkoló volt a hitgyülis jelenet

  28. CHRIS Ba

   #hitgyüli .az. ha ez isten műve -akkor hol az ördög? szektA T V-nek ez tetszik.

  29. CHRIS Ba

   na megyek jógázok egyet....(phú)

  30. LDIABLO51

   Ha valakit nagyon megvisel az elso 15 perc: husel.info/video/video/rYuxa6xyxa63raY.html

  31. Tamás Nagy

   Amúgy van egy adott hangfrekvencia ami kihatvaz idegrendszerre. Tehat a Naci indulók is olyan hangfrevenciakomponensekből gyártották le, hogy negativ indulatkeltes legyen az alapja. Most itt egy marhanagy hittérítő erölködőben(letezik szakzsargonban) kiadnak egy adott frekvenciát kurva erős hangnyomasszinttel ami reagál az idegrendszeredre persze hogy lütyő sajtkukac leszel. Mondjuk az a zaj a hatterben amit hallottam akár szolgalhatná ezt a célt is miert me. persze értem hogy regi a felvétel és zajos. Még azt merem elképzelni, hogy ha az ATV teruleten 20 méteres körzetben van egy nagyfeszültségű elosztóállomás, s leégett a szakaszoló. Tehát egyéb mesterségesen generált műszaki szentszellem is munkálkodhatott. Ha még a frekvenciaágyú mellé tolnak egy LSD bélyeget akkor kész a mutatvány. Meghallgattstom aposommal az előadást, had borzadjon csak, "nem pénzért , pusztán az elaljasodas miatt"

  32. Andy

   Ez a démoni jóga.... iszonyatos..😂

  33. Andy

   Mit műveltek veletek Attila népe? Katasztrófa! Az egykor harcos, egyenes nép rángatózó, megalkuvó, sz@rok népsége lett.

  34. Andy

   A videóbejátszón azt a sok nyomorultat basszus. El kellene őket zárni a külvilágtól. Szentlélek mi? 😂😂

  35. Andy

   Basszus FAM hagyd már azt a csengőt, legalább te ne legyél divatbuddhista!

  36. Szalay István

   37:14 A nyáron egyszer egy bocicsorda mellett futottam el, és a bocik közül egy-kettő elkezdett velem egyirányba lépkedni, amiből az lett hogy az egész csorda megindult, és futottak utánam több száz méteren, amíg a villanypásztor engedte őket.

  37. golyafiok

   A kvékerek nem karizmatikusok.

  38. Attila Léránt

   Elárulom, hogy a "Sanyi bácsi" már akkor is kapott a Tóta W-től amikor még a "baloldalon" prédikált. w.blog.hu/2008/04/23/kedves_sandor

  39. Lorand Tar

   Miert kell egybe mosni a reformatus vallast a hit gyulivel? Reformatuskent kikerem magamnak, hogy 2 oran keresztul szapuljak a kalvinizmust, mint valami bunos szektat.

   1. János Győri

    @Tündérdombi fények Sok a faszság és tényleg folyamatosan és megkérdőjelezhetetlenül tolják, de szerintem kevés akkora baromságuk van, mint amit a Kálvinizmusról tolnak. Elolvastak egy könyvet, teszett nekik, egy az egyben átvették és többet nem is tudnak az egész felekezetről.

   2. Tündérdombi fények

    Az APUizmus alapvetése, hogy ami Lóbert és Malci testvér nézeteivel nem egyezik, az megvetendő, tömeg, posztmodern, etc. etc. hülyeség. A kálvinizmussal kapcsolatban álláspontjuk pont a Marci testvér által mélyen elítélt "Ebola-vírus" nézőpontjával egyezik, dehát ez sem zavarja őket. Ők egy gondolati-világképi katyvasz prófétái, amiben szépen megfér katolicizmus és Szűz Mária lek...ázása, szociális érzékenység és cigónők ivartalanítása, Hamvas Béla és evolúcionizmus, álságos elitizmus és a legmocskosabb, legalpáribb beszéd és megnyilvánulás,amit nyilvánosan hallhat az ember. Néha-néha megcsillan valami a mondanivalójukban, de ilyen esetekben már szinte várom, mikor jön egy jó nagy, méretes gondolatficam. Ami törvényszerűen mindig bekövetkezik.