Csak neked mondom: Jordán Adél és Jordán Tamás

WMN Magazin

WMN Magazin

48 E megtekintés31

  Katt a feliratkozáshoz! husel.info/a/HKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA
  Facebook: wmnmagazin
  Katona József Színház: katona.budapest/
  A WMN nyitóoldala: wmn.hu/
  Hírlevél feliratkozó link: wmn.hu/hirlevel-feliratkozas
  Folytatódik a Katona József Színház és a WMN.hu új videósorozata, a Csak neked mondom! A tizedik adás szereplői: Jordán Adél - Jordán Tamás.
  Sztárszínészek, ahogy még sosem láttad őket. Egymás között, a WMN kamerái előtt. További beszélgetőpartnerek: Básti Juli - Szirtes Ági, Borbély Alexandra - Tenki Réka, Elek Ferenc - Ötvös András, Kovács Lehel - Lukáts Andor, Nagy Ervin - Lengyel Tamás, Ónodi Eszter - Thuróczy Szabolcs, Pálmai Anna - Hernádi Judit, Pelsőczy Réka - Bata Éva, Rajkai Zoltán - Enyedi Éva, Rujder Vivien - Mucsi Zoltán, Szacsvay László - Benedek Miklós.
  Katona stáblista: Balázs Krisztián - Cziegler Balázs - Csermák Zoltán - Dely Katalin - Fodor István - Fórián Péter - Kazimir Annamari - Kántor László - Mattyasovszky Bence - Mucsi Gábor - Nádor Lili - Posvanecz Jenő - Radvánszky Péter.
  WMN stáblista: D. Tóth András - D. Tóth Kriszta - Fegyverneky Sándor - Iváncsics László - Kerepeczki Anna - Marossy Kriszta - Molnár Erika - Schneider Tamás - Szentkuti Judit - Tóth Flóra.

  Közzététel: 15 napja

  Megjegyzés

  1. Zebulon Dudora

   Cuki, aranyos, meg minden, de azt a ziccert, hogy az anyatejjel szívta magába a színházat, hát, kihagyták :D

  2. istvan burjan

   Egy mondatban megmagyarázhatatlan kettejük, a művészet, a publikum viszonya.

  3. Ágnes György

   Nagyon jó Apa-Lánya beszélgetés volt ! Mintha Adél egy kicsit zavarban lett volna ?

  4. Endre eNerd

   A kommenteket olvasva megnyugtató látni, hogy ebben az országban mennyi éleslátó, küldetéstudatos mentálhigiénés szakember él és dolgozik, nagy szükség van rájuk. (nincs)

  5. Judit Fajka

   Nagyon jó beszélgetés volt. (Egy tipp: a mikrofont arra az oldalra érdemes csiptetni, amerre a vendég beszélni fog, tehát a beszélgetőtársa felőli oldalra, Jordán Tamásnak rossz oldalon volt.)

  6. P Malya

   Jajj azok a koromragos pillanatok! Szinpadon kamerak elott, hogy lehet ilyet csinalni? Soha nem ereztem meg ilyen eros szekunder szegyent.

  7. G. Bojana Andrassy

   Banyuska! Ne törődj a pszichológussal. Az a "dolga", hogy beléd tegye az ideget, a szorongást, aztán azért járj hozzá, hogy amit okozott, azt "meggyógyítsa". Ne törődj vele. Válassz másik pszichológust, ha már úgy érzed, hogy muszáj. Nagyanyámban nagyon bízom, mert mielőtt "elment", megígérte, hogy soha, de soha nem hagy el. Mindig segít rajtam, ha bajban vagyok. Ne hidd el, pedig igaz, abból a Másik Világból - valóban segítő kezet nyújt. Megoldódnak a gondjaim, sőt, voltam már életveszélyben, s jól tudom, érzem, Ő kapart ki abból a helyzetből. Vannak olyan emberek, akik kéretlenül "felvilágosítanának", hogy nincs az a Másik Világ. Sőt képesek lennének elvenni tőlem az én Drágaságomat=a Nagyanyómat. No erre?! Beindulok és azonnal lezárom a beszélgetést. Soha ne engedj a szűk szférádba senkinek sem belegyalogolni. Pláne, amit mond, feltétel nélkül soha ne fogadd el. Édesapád nemcsak nagy művész, mindig is szerettem minden szerepében. Ráadásul egy nagyon szerethető édesapa. Örülj annak, hogy Neked ilyen édesapa jutott. S, az a "sok gyerek", akiknek édesapjuk Ő, igazán büszkék lehetnek arra, hogy éppen Ő az édesapjuk. S, ez a "megosztottság" is jó, mert szeretet és béke van a családban. S, ehhez olyan EMBER kell, mint Jordán Tamás, a Ti édesapátok. Legyen jó egészségetek, s használjátok ki az élet minden percét és együtt. Isten óvjon Mindannyiótokat.

  8. Zsuzsanna Varga

   :DD hát ez nagyon jó!

  9. Márta Ernst

   Nagyon tetszett!👍❤️

  10. Szabó Orsolya

   Jordán Adélnak nem volt könnyű gyerekkora az elhangzottak alapján.

  11. Júlia Kende

   A kommentek alapján nagyon érdekel a beszélgetés, meg is nézem mihamarabb, de kérdezem: Jordán Tamás tényleg képes volt ittasan odaülni vagy nem ittas, hanem már idült alkoholista????? Ez a tisztelet, amit képes megadni a lányának és a nézőknek?

   1. Zsuzsa Mészáros

    Szerintem nem ittas ott, akkor, de biztosan vannak alkohol problémái, az arca felpuffadtsága és szétesettsége, a kásás intonációja (nem, régen nem ilyen volt), a gesztusai és a gondolati tompasága alapján. Nekem ez a rész szomorú volt és nagyon tanulságos, abban a tekintetben, hogy mennyire elvakítja a rajongót a rajongás. (Szimpatikus lenne e ennek a sok embernek akkor is ha nem tudnának semmit a munkásságáról?)

   2. Anikó Szakács

    ne haragudj, de honnan veszed,hogy ittas? Ő mindig így beszél, a színpadon is...(!)

   3. Ákos Somos

    @Júlia Kende Hallottad életedben bármikor, bármiben játszani, beszélni Jordánt? Naki MINDIG ilyen volt az intonációja. És hát elég érdekes, ha nem fogod fel, hogy mennyire értelmes és fontos dolgokról beszél, amire egy ittas ember elég nehezen lenne képes 45 percen át...

   4. Júlia Kende

    @Attila Kovács mert szerinted józan?

   5. Attila Kovács

    Julis leulhetsz

  12. Pálné Bereczki

   IHAJ!!! De jó! Még sok ilyet.

  13. Inci Frank

   Jordan Tamast nagyon kedvelem. A lanya viszont nekem hihetetlenul unszimpatikus. Keves ennyire irritalo szinesznot “ismerek”. Egyetlen oszinte pillanatot nem ereztem az o reszerol.

  14. Lajosne Csery

   Végtelenül szimpatikus apa lánya, emberi értékek

  15. xEldki !

   Annyira jó lenne ha tényleg nem beszélnének a közönséghez ,és teljesen olyan lenne mintha kukkolnánk

  16. Zsuzsa Mészáros

   Hú nekem nem volt szimpi Jordán Tamás. Hogy lehet hogy nem érti egy ekkora színész, hogy a Banyuska mint a banya becézése mennyire pusztító tud lenni egy kislánynak aki nem egy tradicionális szépség? A tonációja is tipikus alkoholista. Engem elszomorított. Adél hangjáért oda vagyok, az arca meg valami egészen különleges szépség. Annyira sajnáltam miközben hallgattam, hogy az apja Banyuskának becézte. Persze nyilvánvalóan szereti, amitől kap egy plusz ízt a szó, de attól még ez a Banya becézése.

   1. Anikó Szakács

    @Róbert Rakonczai " Ismerek apukákat, akik kis kurvának becézik a pár éves lányukat" -> szerintem ez írtó gáz és nagyon káros! Kérdezz meg egy szakembert.

   2. Zsuzsa Mészáros

    @Róbert Rakonczai hát persze hogy nincs. Jordán szerint sincs, csak a lánya járt ezzel pszichológushoz.

   3. Zsuzsa Mészáros

    Ó igen. Bizonyára. Sokkal több volt benne, mindenféle, de 13 év után csak ezek vannak még fent. Bár nem látom továbbra sem miért menti fel J. T-t az érzéketlenség és vagy alkoholizmus alól az én 13 reklámmappám. Mennyit iszol hetente?

   4. Attila Kovács

    @Zsuzsa Mészáros gyűjthettél volna csokireklámokat,de te alkoholreklámokra gerjedsz...

   5. Zsuzsa Mészáros

    @Róbert Rakonczai ja és 13 évvel ezelőtti AD azaz advertising című gyűjtemény. Ó akkoriban reklámokról tanultam éppen. Kigyűjtöttem a kedvenceimet, nem téma, hanem megfogalmazás szempontból. :D :D Gratulálok, hogy ilyen messzemenő következtetéseket vonsz le. :D :D

  17. Irisz Tigzirt

   Jordán Tamás..egy angyal..kicsit az apukámra emlékeztet..imádom.

  18. Rácz Péter

   Szerintem a sorozat eddigi legjobb beszélgetése volt. Adél az egyik kedvenc színészem, a papáról ezt nem állítanám, mégis egyformán tetszettek.

  19. gajdacs1

   Hiába, aki kaliber, az kaliber!

  20. Bogica133

   Nekem ez a rész nem különösen tetszett. Adél nyeglesége kifejezetten zavart.

  21. Mariann Komives

   Nagyon jó volt !!

  22. Miko A.J

   Kedvelem őket. Kívánom Tamásnak hogy tegye le az italt és álljon át a citromos tiszta vízre. Hisz talán neki se mindegy hogy 5 vagy 20 évet él még.

   1. Miko A.J

    @Anikó Szakácsnem hívtam őt alkoholistának, csupán fizikailag látom hogy alkoholt iszik, azt nem tudom mennyit. Én örülnék a legjobban, ha végül az derülne ki hogy antialkohilista.

   2. Anikó Szakács

    @Miko A.J 76 éves!! Egyébként én anno a beszédstílusa miatt hittem, hogy ittas, de aztán láttam egy darabban és ott ugyan így beszélt. Szerintem aki alkoholos állapotban ül be egy ilyen beszélgetésre, nem tud ilyen frappáns, mindenre jól reagáló lenni,mint ő. Keretet adott az egész beszélgetésnek, számomra eddig ez volt a legkerekebb. Sok 76 éves van, aki az általad írt jellemzőkkel rendelkezik és nem iszik egy kortyot sem.

   3. Miko A.J

    @Anikó Szakács Az interjúban látott fizikai állapotból és bőre minőségéről következtetek. Rengeteg hasonló embert láttam már ilyen kondícióban, aki mind ivott. De megjegyzem hogy ez mindenkinek a saját döntése persze. Ezért írtam úgy hogy kívánom neki a citromos vízre való át állást, hisz nagyon elsavasodottnak tűnik az állapota, és az többnyire az alkohol miatt szokott lenni.

   4. Anikó Szakács

    @Miko A.J Persze! Honnan az információ, hogy Jordán Tamásnak alkoholproblémái vannak?

   5. Miko A.J

    @Anikó Szakács kérhetek egy konkrét kérdést?

  23. Krisztina Balla

   A vége nagyon jó lett!

  24. maria Gyebnar

   A mellék zöngékkel együtt is nagyon, nagyon tetszett!

  25. Eszter Tóth

   Az eddigi legjobb! Nagyon élveztem!

  26. Kajla Morzsi 21

   Nagyon szerencsesek lehetnek Jordan Tamas gyerekei. Annyira helyes ember....

   1. Katalin Hallgat

    Nagyon szerencsések:tavasszal hagyta el 22 év után negyedik feleségét és legkisebb gyerekét egy 30 évvel fiatalabb nőért....

  27. János Merétei

   Tökéletes. - VASTAPS! - (Adél, "tiszta" anyja)

  28. Gabriella Mester

   Nagyon jó beszélgetés volt, Jordán Tamás remekül irányított. Adél végigvonaglotta az egészet, mint egy túlmozgásos kamasz. Érdekes lenne tudni, hogy mindig ilyen, vagy a helyzet - hogy az apjával beszélget - hozta ki belőle. (Erre vajon mit mond a pszichológusa.....?) 😉Természetesen ez semmit nem von le a műsor élvezeti értékéből, két nagyon szimpatikus ember civil arcát ismertük meg. Köszönöm!

   1. Gabriella Mester

    @László Tóth - Mint első bejegyzésemben írtam, összességében maga a beszélgetés tetszett. - Nem vagyok pszichológus, nem szedem ízekre egyikőjük jellemét sem. - Amikor azt írtam, hogy "illik", azt természetesen nem a szó szoros értelmében gondoltam. - Minden szülő követ el hibákat a gyermeknevelésben. Akkor is így van, ha a legjobban akarjuk csinálni. Lehet, hogy nem követjük el azokat a hibákat, amiket a szüleink, hiszen arra kínosan ügyelünk. De elkövetünk egyéb hibákat, tetszik vagy sem, önhibánkon kívül romboljuk imádott gyermekeink lelkét.

   2. Éva Szücs

    Nem "vonaglott" Adel! Szerintem jol allt neki a mozgas , termeszetes volt! Nyilvan voltak erzesei amikrol nem akart beszelni, azt mozgassal vezette le! Edesapja szemeben latszodott a boldog, buszke csillogas ,hogy beszelgethet a lanyaval! Ezen tul , a bolcs tapasztalas ami benne van, ujra egy erteket mutatott fel ami mindig annyira hianyzik! Mennyi mindent tudott volna meg meselni, egy emberolto alatt begyujtott elmenyeibol! En meg szivesen hallgattam volna oket!

   3. László Tóth

    @Gabriella Mester Nem érzéketlen? Már a legelején kínos helyzetbe hozza a lányát a pszichológus téma forszírozásával. Vagy az ahogyan emlegeti ill. megkülönbözteti a gyerekeit, családtagjait ("csatolt részek", "édestestvér/féltestvér"). 28:44-nél, 30:23-nál, 39:50-nél is elég hülyén jön ki a mondandója, szóval szeerintem ezért érzéketlen, mint magánember. Az Adél nekem is fura volt mindig, de hogy ebből mennyi az ő saját genetikája és mennyi a családi behatás... Ki tudja? De ez a "van egy bizonyos életkor..." szöveg, pff... ez egy nagyon gyenge duma, ilyet csak az olyan gyáva "szülők" mondanak, akik tudják, hogy valamit csúnyán elcsesztek, csak nem akarnak szembenézni a felelősséggel, ezért ezzel védekeznek. De közben mégis igazad van - csak épp nem úgy, ahogy azt hiszed. Mert ez nem illem kérdése, hanem a túlélési ösztöné. Ugyanis a szülő is bőven lehet hibás és ha a szülő rossz szülő, azt igenis ki lehet - sőt, szerintem ki is kell - mondani; az hogy ő az idősebb, az nem védi meg. Viszont a "gyereknek" meg kell tanulnia tovább lépni ezeken a sérelmeken - de nagyon nem az illem miatt, hanem saját magáért, hogy utána teljes, egészséges életet tudjon élni és ne kövesse el a szülei hibáit.

   4. Gabriella Mester

    @László Tóth nekem nem tűnik az apa érzéketlennek, de a sok vidám sztori ellenére érezhető és látható Adél "defektje". Bárhogy van is, jár pszichológushoz, tesz önmagáért. Van egy bizonyos életkor - és Adél benne van - amikor már nem illik hátrafelé mutogatni: mert az a szomorú gyermekkorom.... Magunk vagyunk felelősek a lelki egészségünkért.

   5. László Tóth

    Szerintem inkább kínjában csinálta, pótcselekvésként. Az azért már az elején is látszott, hogy vannak itt még ki nem mondott feszültségek/múltbéli sérelmek a háttérben. Pl 0:38-nál az a tekintet Adéltól, vagy a testbeszéde 2:53-nál illetve egész végig, az elég sokmindent elárul... (Mondjuk nem is csodálom: az apja egy elég érzéketlen embernek tűnik, nehéz lehet vele a magánéletben)

  29. UzzaAhio

   :) kösz!

  30. Mária Csimané Hegyi

   ÉLvezetes, jó humorú beszélgetés volt! Lázár Katit is nagyon szívesen látnám itt!

  31. Kristóf Czeglédy

   Jó lett :) jó kis beszélgetés :) vicces és komoly is:)