Csörte (2019-11-06) - HÍR TV

Hír TV

32 E megtekintés37

  Kövessenek minket közösségi felületeinken!
  ► Facebookon: hirtv/
  ► a honlapunkon: hirtv.hu/

  Közzététel: 9 napja

  Megjegyzés

  1. J Gipszes

   Most ne sírjon a szátok az újra éledt napkeltés bandáról,meg a szétlopott mindenről! Volt egy ígéret az elszámoltatásról! A tolvajokat akkor börtönbe dugjátok,okkor most nem lennétek szarban!

  2. Marcie Tomori

   A NATO feladata egyébként a békefenntartás nem az offenzíva, amit Törökország művel. (Lsd. Kéksapkások) Viszont kiderült, hogy a Fidesz is észrevette, hogy háború van Szíriában, tehát a ‘migráncsok’ nem gazdasági bevándorlók. Jó reggelt. Nagyon Ablak Zsiráf a műsor, szócsővek minden oldalról.

  3. Bea Farkas

   Takonypóc miatt be kell jelenteni sürgősen a "kulturális klímavészhelyzet"-et.

  4. Bea Farkas

   Takonypóc miatt be kell jelenteni sürgősen a "kulturális klímavészhelyzet"-et.

  5. Zsolt Dobráter

   Undoritoan hazudnak a fideszes fostalicskák megint

  6. Norbi Sz

   Ezt a gyulolkodest amit a ket jobboldali lemuvel. Karacsony alig lett fopolgarmester, de mar minden rossz, atya eg.

  7. Béla Lévay

   Martonyi mint jó külügyminiszter? Szakértelem! Mondja a sima modorú komcsi. Lényeges, hogy egyik oldal sem említette Orbán legfontosabb mondatát mely szerint az EU-tol kapott pénzek vissza folynak nyugatra. Lehet ez nem illett a homokozóba?

  8. Lipták Ferenc

   Szeretem Gajdicsot....csak csak néha visszafoghatná az indulatait...mégha igaza is van. Persze ez egy színfoltja ennek a műsornak.

  9. József Marosi

   Bicós Gerzsony :) Aztán meg kocsi :)

  10. József Marosi

   Tisztelt Szakonyi Úr A főváros 2010-ben közel 280 milliárd Ft tartozással rendelkezett, ebből a BKV közel 75-8 milliárddal. Mit mond Ön?

  11. József Marosi

   Imádom Ottó bácsit! Én egy 36 éves gyerek vagyok, és pupulista :)

  12. balázs nagy

   Teljesen mindegy ,hogy mit akar a V4 ,ők csak a holdat ugathatják költségvetési kérdésekben ! Hogy ki mennyit fog kapni azt úgyis a legnagyobb netto befizetők fogják eldönteni : a Benelux államok ,Németország és Skandinávia .Franciaország ! Egyébként is a britek kiválásával kisebb lesz a felszeletelhető torta ,ha tetszik ez a magyaroknak ha nem ! Ráadásul még a V4 a bővítést is erőlteti ,persze ezt nem ők finanszíroznák ,hanem a fent említett országok ! Ezt hívják úgy ,hogy más nemi szervével csalánt verni esete !

  13. Imola Bötkös

   De jót nevettem ezen az adáson! Ahogy ketten előadják a "fából vaskarika" receptjét...és teljesen elhiszik hogy ebből valami jó fog kisülni! Keverik, kavarják, de csak odaég! Budapest választott és boldogan hisznek az örök karácsonyban! Szánalmas!

  14. István Kis

   Szakonyi olyan sötét, hogy a pitbull melléharap a sötétben :DDD

  15. játszós gizike

   Tehát a szegényebb országok arányosan kevesebbet fizessenek. De itthon az 1 kulcsos adó a korrekt. Jól értem?

  16. Zoltan Lukacs

   Hát ezt elore megjosoltuk !!!!! Elso dolguk a parazita , tolvaj-rabló sáska-hadnak , hogy tobb pénzt lopjanak az igazi Nrmzeti elittol a néptol ! Ráadásul azt hazudtolva , hogy fizetésemelésrol van szó ????? Nagyon tévedtek ti parazita naplopó here pióca--had , ha azt gondoljátok , hogy a Magyar nép félrevezetheto hulye !!!!!!!!Hamarosan eljon az a nap , amikor jogosan feleloségre lesztek vonva , a tolvaj népkizsákmányoló rablásaitok miatt !!!!!!!!!!!

  17. Zoltán Ördög

   Így van kedves Àgaston ,ezek az emberek személyes felelősséggel tartoznak 2008 -èrt.Felteszem a költői kérdést:Miért nem vonták felelősségre őket?!

   1. játszós gizike

    Lángszórót nekik!

  18. Attila Rábai

   Még az a szerencse, hogy a közvélemény sokszínű !

  19. sevenseas22

   Két hülye libsi megint örvényerejű ellentmondásokba bonyolódott, de akkor is ragaszkodnak a hülyeségeikhez.

  20. A Szabó

   A MAGYAR ZÖLDEK NEO - LIBERÁLIS NEO KONZERVATÍVOK KIT MIT SZOLGÁLNAK? KLÍMA VÉDELEM? Mikor ---- Banki cél a zöld körvények kibocsátása, és azok beruházása, tehát a minél több pénz kibocsájtás, főleg ha 17 trillió kötvény forog fedezet nélkül, még több kötvény ..reális hozam nélkül minél több fedezett nélküli pénz kibocsátást zöld kötvényekbe szeretnének, zöld beruházásokhoz..az alacsony kamat és magas kereslet miatt lásd magyar Bal magyar zöldek buzgólkodását, Puzsér Zöld sétáló Budapestjét ..alacsony kamat mellett esztelen fedezet nélküli pénzkibocsájtás, és a fiat pénz esztelen KÖLTEKEZÉS E a fogyasztás, növekedése céljuk további a hitel, a folyamatos kamatáramlás biztosításához .növekvő csaló GDP emelések mellett...., ebben a nagy buborékban... főleg ha a FED NAPI 75 MILLIÁRDOT FECSKENDEZ A TULAJDONOS BANKOKBA HOGY NE OMOLJON LÁTVÁNYOSAN ÖSSZE A PÉNZRENDSZER. MINT 2008 .- BAN (REPO MARKETS.)- ET INJEKTÁL A FED.. .. AHOGYAN Mark Carney Bank of England governor mondja.. a dollár ellem a dollár tartozása ellen.. EZÉRT CSÖKKENTIK A KÖZPONTI BANKOK AZ ALAPKAMATOT.. HOGY ELÉRTÉKTELENEDJEN A PÉNZ..A dollár de a ...a nyereség legalább a 45% - ból ARANY VÁSÁRLÁSRA BUZDÍT A JP . MORGAN....... JELENLEG A ZÖLD KÖTVÉNY Kibocsájtás LENNE A TREND ..( KLÍMÁT VÉDŐ BERUHÁZÁSOKRA) FIAT PÉNZ HELYETT -- facebook szerű libra pénz (nem, kripto pénz),.DE NEM MÁS MINT AHOGYAN MARC CAMEY mondja csak egy fiat pénzkosár,,,ami az IMF tulajdonában már megvan az ISMERT SBA. AMELYET UGYANCSAK NYOMTATNI FOGNAK.. . ÉS HA MAJD ELÉRTÉKTELENEDIK A PÉNZ EGY ÚJ PÉNZ FEDEZETRE LESZ MAJD SZÜKSÉG.. REJET - újjászületéshez.... A MAGYAR BAL EZEKBE A CSAPDÁKBA SZERETNÉ BEVEZETNI A MAGYAR NÉPET…amely csőd előd a nagyok időben kilépnek, az új pénzfedezékbe fektettek.. úgy mint 1929 -ben..

  21. Pál Pozsár

   Gondolom szakonyit meg lehetne tartani,ha ettöl lejjebb nem megy....mindenesetre ma kibirhatóan viselkedett énszerintem,voltak neki most is baklövései,de ennyit el lehet nézni neki is,závecznek is.Ellenben a hazug,cinikus,pökhendi pulait be ne hozd ide mégegyszer Marianne,mert akkor....grrrrrrrrrr!Minden jót,örülök,hogy Mráz Agoston elemében volt és,hogy Ottó jól beolvasott a két "szakértelem" embernek!

   1. játszós gizike

    Ágoston és Ottó a király!

  22. Zsolesz főző

   Gajdics Ottó: ne haragudjon senki rám... de ez az ember egy agresszor, egy végtelenségig primitív ember, akinek nincs semmi érve, csak "bocsi, mindjárt elfogy a levegőm, de csak hányok még valamit nektek című címeres vadbarom idióta" persze, semmit nem tudok róla, de az általánost 2 egész néggyel teljesítte szerintem, ha még sem, akkor mea culpa, valszeg lojális tanárai voltak. Ha az ismerősöm, ne adj Isten az apám lenne, akkor is letagnám, mert ekkora barmot nem szült még a föld erre a világra, mint ő. OK, látom, vannak, akiknek bejön. Talán ezért élünk szarul, hogy mások is így gondolkodnak. És ehhez semmi köze a jobb, vagy a bal oldalnak...Egy ekkora nullát beültetni egy műsorba, ahol okosan kellene érvelni... ki kérem magamnak! Hűű, kiráz a hideg, ha a esti mese mackó frizurájára gondolok, de tudom, most én is beskatulyázom a fizimiskája miatt - és ezért elnézést is kérek - de ez az ember egy vállalhatatla pöcs. És sorry, lehet, nagyon lightosan fogalmaztam...Van más, okosan és nem bicska nyitogatóan érvelő jobb oldali ember?

  23. Talaj Munka

   15:05- nél miért nem helyes a katonai beavatkozás? "az EU beutazási tilalmat rendelt el a rezsim vezetői ellen, majd a hónap végén maga az elnök is a listára került." vagyis gonosz. Aki legyözi az meg jó.

  24. Somi Sola

   Sajnos egyik kutya,másik eb a lopásban. Orbán égyre több hibát csinál, éltetni egy nép kiirtó diktátort, ugyan olyan nagy hiba, mint éltetni Hitlert.

   1. Somi Sola

    @játszós gizike igen , Erdogan is egy területet tisztított meg, ugye

   2. játszós gizike

    Hitler egy népírtó diktátor volt

  25. Atair Canopus

   Meg kell hószabitani a műsoradást, hogy minderre jusson elég idő.

   1. játszós gizike

    Hóóóóószabíííítáááást!!!

  26. George Olah

   Ez mind a kettő egy balfácán!

   1. játszós gizike

    2in1

  27. Istvan Bartok

   Gratulálok Ottó! 13:00

   1. játszós gizike

    Mert ő 1 kitűnő fickó, mert ő egy kitűnő fickó.....

  28. bb2tempo1

   LiBajani Gordon: "Nem ertettunk hozza." Zavecz Tibor: "Visszatert a szakertelem."

  29. Andor Solymos

   ErdoGán! És nem Erdoán.

  30. J A

   M&y! A vegeredmenyt illetoen egyetertek. Csakhogy nem karigeri vezeti a fovarost. O csak a marionett babu. Mert akik most tenylegesen a moslekos valyuhoz nyomulnak, azokat meg a Budapestiek sem valasztottak volna meg. Masreszt karigeri az, aki annyira ostoba, hogy vele be lehet tolni olyan blo"d dolgokat is, ami meg a tobbi ellenzeki politikusnak sem ferne a kepere. Sot, az O" imagebe boven belefer, hogy ami ma feher, az holnap fekete. So, nyugi. (-??!) Nem a Karacsony Gergely Budapest Fopolgarmestere. Az egesz ceco csak egy nevado volt.

  31. wickedream8989

   Orbán ugyanazt mondja mint Vona - Moszkva - Ankara - Berlin tengely :D a kis tolvaj :D de ezt már megszoktuk tőle

   1. wickedream8989

    @Lionheart ezez. 1-2 év alatt odaszarni ahonnan majd eszünk :) tudom én. kövessétek csak a sok szar politikai pártot... ők gazdagodnak - tömik a zsebüket - oldaltól függetlenül... ti meg marakodtok és cumiztok.

   2. Lionheart

    @wickedream8989 Az az előadássorozata, amire utaltam 2009-re, illetve 2010 elejére esett. Ekkor túl volt már a személyes találkozójukon lefolytatott megbeszélésen Putyinnal. És Nyugat-Európáról sem látszott még egyértelműen, hogy valójában mennyire kifordult magából. Ez a politika...

   3. wickedream8989

    @Lionheart nem mondod :D 2010 előtt? :D husel.info/video/video/3oPba9ekp3aofXw.html husel.info/video/video/s420ZJqhvYKXpHw.html erre gondolsz? :D vagy melyikre :D 2008 ban még arról beszélt a drága Viktorod, hogy aki paktumot köt az oroszokkal az hazaáruló. na erre ő megkötötte a paksi atomerőmű szerződését :D kövessed a szélkakas haverodat :D bújj bele a seggébe :D jaj bazdmeg nagyon nevetek :D óriási :D köszi szépen :D

   4. Lionheart

    @wickedream8989 2010 előtt több előadást tartott különböző fórumokon Orbán, nyilvánvalóan már a küszöbönálló kormányváltásra készülve. Ezekben kitért erre a témára is. Persze ez nem az ő fejéből pattant ki, erről is beszélt világosan. Ez ugyanis a magyar külpolitika hagyományos irányelve. Vona is jól tette, hogy így állt a dolgokhoz. De hogyan vélekedik manapság XXI. századi Gabi? Meg hol van az a Jobbik? Eltűnt a homályba...

   5. wickedream8989

    @Lionheart hirarena.com/vona-gabor-orosz--nemet--torok-szovetseg-kell--molnar-f--arpad-valaszol-_707 2014-12-04 Három országot nevezett Vona Gábor olyan nagyhatalomnak, akikkel a lehető legjobb kapcsolatot kell kialakítani: Németországot, Oroszországot és Törökországot. 2014 szarházi. Keress régebbi beszédet a vezéredtől ahol ezt vázolja :D te kutya :D kíváncsian várom :D

  32. PATKÁNYOK A SÜLLYEDŐ HAJÓN

   ORBÁN VIKTOR A KERESZTÉNYSÉG VÉDELMÉBEN ALAPOSAN LESZOPTA A MUSZLIM TÖMEGGYILKOST!

   1. játszós gizike

    Nem! Nem! Nem! Ok, bepucsított, de nem szopta le. Legyünk korrektek!

  33. J A

   Gyerekek, ott a bal-on! A fovaros lakossaga utan most tenyleg magatokbol is hulyet csinaltok. Meg a Fidesz sem kell hozza. - Hajra!

   1. PATKÁNYOK A SÜLLYEDŐ HAJÓN

    ORBÁN VIKTOR A KERESZTÉNYSÉG VÉDELMÉBEN ALAPOSAN LESZOPTA A MUSZLIM TÖMEGGYILKOST!

  34. TENCASH

   De aranyos ezzel a kérdésfelvetésével :-) 18:30

  35. madkirax

   kicsit jobb hely lesz ez a világ amikor majd ez az idegbeteg buta Gajdics meghal végre.

   1. játszós gizike

    Örökké fog létezni a gajdicsság!

  36. 1961Amilo

   Szakonyi, te balfasz ma Gajdáék Erdogannéval szelfiznek. Mit szólsz most? Zavecz valamire ráérzett. Sehol nem vagy még hozzá képest sem sehol.

  37. KR*Stoforo

   Ukrajnában az antikorrupcióból lett a korrupció: politikai utasítás alapján vádoltak meg egyeseket, másokat meg megvédtek, pedig bűnöztek. Mivel az ukrán mintákat másolják s globalisták másutt is, ezért érdemes lesz nagyon odafigyelni és törvényes felügyelet alá vonni.

  38. J Zs

   Mint a disznók a jégen.😁 Szakonyi meg a másik hülye alig várták hogy vége legyen a kínlódásuknak.

  39. István Sebestyén

   Kopaszkám! Az unió vállalta a felzárkóztatás finanszírozását, de csak egy ideig, egy bizonyos szintig. Arra meg végképp nem vállakoztak, hogy évente sok száz milliárddal tömjék Orrbánc király báróit és családját.

   1. játszós gizike

    Sajnos

  40. István Sebestyén

   Ez a közpénzből zabáló kopasz tróger a budapesti választások közvélemény kutatásánák meghamisítása után még szerepel?

   1. játszós gizike

    Ő a király!

  41. Erzsébet Timár

   Kedves ballib vegyétek figyelembe, hogy Magyarország Moszkva Berlin és Ankara középpontjában fekszik, ezért figyelembe kell venni, hogy a törököktől kapunk majd gázt.

   1. játszós gizike

    És máshonnan szerencsére nem is jöhet!

  42. pmiki

   “A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke vagy az elvtársak szermélyes boldogulása így kívánja.”

  43. Erik Kamden

   Annyit megjegyznék, hogy a baloldali vendégek enhén szólva elég gyengék voltak ebben az adásban, rohadtul nem voltak képesek színvonalasan érvelve védeni álláspontjukat, gyakorlatilag leszerepeltek, kevsek voltak, mint macisajtban a brummogás. Ha nem tudnak erősebb "ellenfeleket" küldeni erről az oldalról, semmi értelme a vitának. Jó, mondjuk így se, mert utána jön kb. 600 hozzászólás, amiből 585 a Fidesz mellé áll, majd jön egy önkormányzati választás, óriási fideszes buktával Bp-en és sok olyan nagyvárosban, ahol előzőleg ők nyerte magasan.... Nem is érti az ember, miért fontos ugyyanezt képviselni, mint ők: husel.info/video/video/06mrgsiaz6Wwpa4.html

  44. Joseph Asboth

   Drazsé, Német Zsóka, Tüttö Leisztinger Katica, Lakos stb. durva névsor

   1. játszós gizike

    Tiborc, Borkai, Kósa, voldemoert.......

  45. Endre Pápa

   A nemzetközi sportszervezetek is biztosan bánják, hogy változtat az eddigi balek város, hogy minden sporteseményt örömmel megrendez amitől még a gazdagabb városok is ódzkodtak. Mit értünk vele, hogy két éve a vizes vb. re azt mondták a legjobb volt eddig? Rá 2 évre más a feléért megcsinálta és az is jó volt. Dzsentri, pénzszóró a jelenleg regnáló hatalom - persze a közös pénzt szórják mert a zavarosban jól lehet halászni!

   1. játszós gizike

    Minden pénzt megér!

   2. Lionheart

    Kalmárlélek!

  46. Karl von Gazenberg

   Nem ezeket a droidokat keresitek. Boldog Karácsonyt!

  47. Anikó CsKovacs

   Záveczék nem veszik észre, hogy porig alázzák saját magukat????

  48. Blazdan Volgorevits

   15:49 ugyanígy szoktam erőlködni, mikor nehezen jönnek ki a dolgok. :)

  49. Zoltan Szabina

   Ezt a balos önszájjbaszarást gyerekek Édes Istenem Rabaszott Budapest es ha ezek a liberálisok nyernek legközelebb akkor rabaszunk mindannyian

  50. Ibolya Gordàn

   Miért ne jönne Putyin és Erdogán M.O-ra.Hol itt a probléma.O.V-or tudja hogy mit miért tesz!!Ottó szuper.Mindég fején találja a szöget.

   1. játszós gizike

    Orbán a király!

  51. bobo

   Visszatértek a hányadék moslék seggfejek a főváros irányításába!

  52. Levente Molnos

   a saját hülyeségein röhög "závec". hisz pontosan tudja, most jön a "nagy rablás, rombolás".

   1. bb2tempo1

    LiBajani Gordon: "Nem ertettunk hozza." Zavecz Tibor: "Visszatert a szakertelem."

  53. Romeo Asittrol

   Otto a király

  54. Arpád Szilvási

   SZar a musor,nemerdemes nezni.

  55. Anna Horvath

   jajjj, "vissza tert a szakertelem".. lattuk azt a szakertelemet.. megerdemlitek budapestiek, de fizessetek is a reveszt ti...

  56. Ágnes Selyem

   Öööööö..., ha elismeri(k) Tarlós, Budapest főváros számára hasznos tevékenységét, akkor tán nem is kellett volna lecserélni? Esetleg beállhatott volna mögé a teljes harács-paletta, s végre valami hasznot is hajthattak volna a temérdek haszontalanságuk után. Ejnye! Az egész ellenzéki kampány okafogyottá lényegült az ünnepnevű kijelentése alapján. Ezek nem normálisak. Saját maguk világítottak rá, hogy a pénzes ládika kulcsának birtoklásán kívül semmi nem motiválta őket. Minden, Tarlóst vádló hörgésük csakis és kizárólag ezt a célt volt hivatott elérni. Ha sok kis sz@r összeáll, abból szép nagy trágyadomb épül. Hinnye! Bűzlik is rendesen.

   1. játszós gizike

    Orbán:parkolás ne legyen fővárosi egységes rendszer. Tarlós:ok. Miért ne legyen? Tarlós biztos megkérdezte, mi volt a válasz vajon?

   2. Ágnes Selyem

    @bb2tempo1 Libajani :-) :-)

  57. Telba Lego

   Mit vártok ezektől az ócska komcsiktól Závecz és Szakonyi hogy elismerik hogy már most megy a szétlopás meg a haverok kifizetése és pozícióba helyezése? Időt kell adni azoknak akik már régebben tönkretették ezt az országot, de most majd másként lesz???? Mindent ott folytatnak ahol 2010-ben abbahagyták, lopás, adatok meghamisítása, ellenfél megsemmisítése, cenzúra. Karácsony egy gecy :) K1G.

  58. Gyula Chinoradszki

   Szakonyi: az 1. Orbán kormányban komcsi miniszterek voltak erre Gajdics: És akkor mi van? Atyaúristen! :D :D :D

  59. László Kiss

   Jajj Závecz, de tudsz szépíteni. Most már látjuk, hogy igenis lehet szarból várat építeni, hiszen ott vannak a főpolgármesteri hivatalban. Gratulálok a baloldali szavazóknak.

   1. bb2tempo1

    Most nincs se magyar liberalis se magyar baloldal. Magyar szabadelvu Deak Ferenc volt.

   2. Ágnes Trizner

    Kiss L FELHÍVÁS A LIGET BUDAPEST PROJEKT MEGMENTÉSÉÉRT terjeszd is!

  60. blublu Hecike

   Ez a szakonyi p. magyar, vagy csak itt él Magyarországon? Mert ez az emberi lény undorodik azoktól akikből él, és ettől az országtól. Persze, Én is inkább nézek egy jó nagyot xaro tehenet, mint ezt a szakonyi p.-t