DÉMONIDÉZÉS JÓGÁVAL TUTORIAL

Paul Street

96 E megtekintés363

  insta: paulsonati
  email: friderika2206@gmail.com

  Közzététel: 10 napja

  Megjegyzés

  1. Doktor Vlado

   Jól ál neked ez a usanka.

  2. István Kula

   Pentagrammos-Yoga matrac eladó!!!! És... csak most a karácsonyra való tekintettel ajándék "rituális gyertyával"... amíg a készlet tart. Érdeklődni a 666-os telefonszámon. :D

  3. Ádám Eszter

   Szeretlek 🥰😍😘❤️

  4. _ Sebi

   Ez a stílus is jól áll neked

  5. Mage With A Sword

   Csinálj Poppyrol egy videót!! husel.info

  6. Ádám Eszter

   Annyira cuki vagy 😍 nekem nagyon bejössz 😊 😀 bírlak nagyon

  7. Anonimus Girl

   voltaképpen

  8. Pista Kis

   A keresztények és a hitgyuli az olyan mint a kínai meg az angol hogy mindkettő egy nyelv de full más amugy. Ennél is mindkettő vallás de semmi köze amúgy egymashoz

  9. Rodrigo Jonás

   Amikor azt hiszed hogy egy kicsit könnyedebb videót láthatsz majd bevágják a 90-es években felvet videót és egymás után 3-szor ráz ki a hideg.

  10. Baldvin Krivàn

   Van fogalmad arról hogy a hitgyülekezet mekkora biznisz ? :D

  11. Pók Picike

   50 éves anyaként imádom a videódat és nem, ez nem gáz! Ezt különösen kedveltük mindannyian, hisz a témával kapcsolatos "mém"-ek csak folytak ki a képernyőből, mire rájöttem, utána kell néznem, ki mondott már megint valami agyat-evő baromságot! : Hit gyülekezete... jaaaa, akkor mindent értünk, de ezen elemzésed/összesítésed (ami kiváló és épp mire hozzáfűztem volna valamit a páromnak, már mondtad is ki), -szóval látszik, hogy téged is jól kihozott a sodrodból! Csak így tovább, klassz hogy már vannak értelmes "HUsel-erek", nem döngetnek közben elviselhetetlenül monoton vagy túl hangos zenét -amitől saját enyelgésüket sem hallani, szóval csak így tovább! (már rég akartam pár jó szót ide biggyesszteni...)

  12. RageOfChromy

   Tehát Magyarország sacc 10%-a ezek közé tartozik. Hááát, hogy jöhettünk mi ki a barlangból ???

  13. németh Krisz

   1:30 Manuális váltó megölt xddd

  14. Zsiráfkutya

   En tudom mi van a démonokkal! Anyám régen yógázott és azota egy árnyék ember követ... MINDENHOVA! Na és a nevét sem tudja a démon, a kertünkben egy szörnyvan. Szerinted démonok

  15. Hazard Zsombor HD

   Figyelem!!! Köszönöm a figyelmet!

  16. Nikolett Vida

   :D ; D :D

  17. Eszter Gúth

   Hihetetlen hogy mennyi jól szituált idióta van....nem tudom hogy röhögni vagy sírni kéne rajta...

  18. jimmybatyo

   A Hitgyüli,meg a kereszténység,olyan messze van egymástól,mint Makó Jeruzsálemtől!

  19. Lili Szabados

   Szerintem a meditálásból jött az úrnak a démonidézés. Ugyanis ilyenkor a belső kígyódat akarod felébreszteni és a Bibliában a teremtéstörténetben a kígyó volt rossz akaró. A többit szerintem már érted.

  20. Anett Barbara Botos

   Létezik. Úgy hívják: Anamé Program. Mindenkit figyelmeztetek, hogy messzire kerülje el, mert nekem és sok száz más embernek az életét tette tönkre! Volt, aki öngyilkosságba menekült miatta.. szóval nem kéne viccet csinálni olyan dolgokból, amit nem ismerünk teljesen... a kundalini energia nem játékszer.

  21. Anita Benczur

   Durva amúgy ez a Hitgyülekezete. Én kb 7-8 éves lehettem, amikor el kellett mennem egy ilyen rendezvényre. Akkoriban már beiktatták a hittant, mint órát az általános iskolába, és kötelezően (azóta se tudom felfogni) el kellett menni egy rendezvényre. Az egész baromi unalmas volt - szerencsére körülöttem nem voltak ilyen megszállottak -, de gyerekként egyébként nekem nagyon jó élmény volt, hiszen ingyen ajándékcsomagot adtak (akármennyit és ráadásul hatalmas csomagokat), tele nagyon jó játékokkal, plusz voltak zenei betétek a műsorban, amik mai napig a fejemben ragadtak - ez amúgy még mindig bizarr - de szerencsére utána nem mentem többször, és amikor idősebb lettem, rájöttem, hogy ez az egész nagyon ijesztő és nyomasztó, ahogy behálózzák a gyerekeket, majd a felnőtteket ilyen-olyan, tudatalattira ható módszerekkel... Nem is értem, miért legális mind a mai napig, rég fel kellett volna számolni.

  22. Mark Majorosi

   nem ezt vártam tőled... ez övön aluli volt...

  23. {*Bence*} Vv

   Rip füles😅

  24. Horváth Lara

   4:25 mekkora egy Rokker 😃

  25. SSO Zsófia

   Legjobb baratnom csaladja is gyulisek, en csak ugy kerdezek ra baratnomnel hogy “ok mar sirtak?”🤣

  26. Szonja Stramszki

   Hamarabb idézel japántanulás közben valamit, mint jógázás közben xd

  27. Gameplay Csatorna

   Életed legnagyobb hibáját követted el javulj meg hogyha ezt olvasod akk hülyének fogsz nézni de ez gáz

  28. Edvin Pauer

   Akkor inkabb hallgassunk meg egy exhindu szerzetest... m.soundcloud.com/hetek-magazin/joga-demonok-velemenyes-szabadsag

  29. Dániel Vétek

   te jógázás után a kalap démont idézted meg mert folyton más kalap van rajtad

  30. Hanna Koller

   Én egyébként járok jógázni, tehát természetesen eléggé felháborodtam ezen az egész hülyeségen (még egy cikket is írtam erről). Azzal meg eddig is tisztában voltam, hogy durva ez a szekta cucc, de hogy ennyire... :O köszönöm Paul, nagyon hasznos videó volt! Amúgy gondolkozom azon, hogy beulok egyszer egy ilyen gyűlésre, mert már nagyon kíváncsivá tett.

   1. Gábor Juhász

    Szeretettel Várunk! ☺️🤗

  31. Rikardo Nemlopott

   40 éves évfordulóra megtolta az ipaet Sanyibá. XD

  32. Rikardo Nemlopott

   Én megértem. Ha alapítanék egy vallást(szektát) és meggazdagodnék, nem magyarázkodnék én se. Hátha még az a 1300 ember is belép a gyülibe :D aki likeolta. Akik jegyzetelnek, azok nem újságírók? Szerintem a többiek már tudják ezeket a világmegváltó információkat.

  33. Rikardo Nemlopott

   "A neve Sanyi bá-á, a neve Sanyi bá, uuu" Központi hatalom :D

  34. Atomcsak

   0:21 esküszöm ezt visszanéztem vagy 60szor és sírva nevetek rajta :D

  35. Polgár Úr A Jenő

   Imádom Németh Sándort, irigylésre méltó ahogy abból a sok hülyéből ki szippantja a sok pénzt :)

  36. András .Belanka

   7:03 1. Lépés: Zoknik begyűjtése 3. Lépés: Hatalmas profit Mi az, ami nem érthető? :D

  37. Garics Péter

   Állandóan érveket kérsz számon de közben te magad egyet sem mondtál. A kijelentéseid nagy része olyan ex catedra állítás amivel te vádolod NS-t akit az ebben a témában számon kérők nagy része materialista világnézet alapján hülyéz, úgy hogy fogalmuk sincs a keresztény teológiáról aminek ha jól látom te se néztél utána. A 444 által kiemelt mondatai alapján szemlézed a mondandóját, holott korábban és a rádiós interjúban is részletekbe menően elmagyarázta a teológiai hátterét, sőt a teljes nov 24.-i istentiszteleten erről beszélt (keress rá itt YT-on). Az állításaival kapcsolatosan nem menekült a felelőssége elől, hisz pont hogy vállalja amit mondott, amikor az elhallgattatásáról beszélt arra utalta hogy erről és számtalan hasonló témáról beszélt már mégis ezt most indokolatlanul felkapták és megjáratták a sajtóban azt remélve hogyha látja ő meg a HGYsek hogy kiröhögik, és majd a szégyentől félve nem mernek nyíltan beszélni. Végül meg annyit hogy a jóga a keleti vallások gyakorlói szerint is egy spirituális cselekedet az hogy a materialista nyugat csak divatossá tett "sport"ot látja benne az már csak az ő világnézeti dolguk.

  38. Gergely Lajos Farkas

   Hála a jó istennek hogy nem jógázom, XD De voltam ilyen hit gyülekezetben. Azóta is rémálmaim vannak tőle.

  39. Rol Burger

   2:32 Justin Bieber XD

  40. Lídia Bodnár

   Nekem a jóga mindig is creepy volt, most már értem miért::d Egyébként no offense, de meghallgatva az eredeti videót teljesen világos, hogy miért gondolja úgy, hogy a jóga démonokat idéz elő. Sámánizmus, törzsek, de akár Joker tánca is hasonló , azt meg ne magyarázzák meg ,hogy csak mozgásról szól egy olyan dolog, ami nem arra lett kitalálva, ez olyan , mintha a harcművészetekre mondanák azt, hogy csak önvédelem