DTK: Elviszlek magammal - Istenes Bence

WMN Magazin

212 E megtekintés123

  Katt a feliratkozáshoz! husel.info/a/HKlicSHzHbIXcEDkvlIIkA
  Facebook: wmnmagazin
  A WMN nyitóoldala: wmn.hu/
  Sok mindenre számítottunk, mielőtt Istenes Bence beült DTK mellé az Elviszlek magammal autójába. Arra nem, ami végül történt: nemcsak viccek és energikus élménybeszámolók, hanem fájdalmas témák, megkapó őszinteséggel és… könnyekkel. Pedig az előzetes egyeztetés során kiderült, hogy Bence nem feltétlenül a legegyszerűbb interjúalany; szeret mindent pontosan tudni előre, és nehezen engedi ki az irányítást a kezéből. Aztán eltelt tíz perc, és annyira felszabadult, hogy az ideg-összeroppanásáról, a nagypapája haláláról és a második gyerekének születéséről mesélt - könnyek között. És onnan már nem volt megállás: válságok, sikerek, házassági nehézségek, az apukájához fűződő viszonya… minden jött belőle, alibizés és ködösítés nélkül. Elviszlek magammal: Istenes Bence.

  Közzététel: 14 napja

  Megjegyzés

  1. LittleRedFastBall

   Bence halálosan idegesítő. Egyrészt minden mondata kinyilatkoztatás és kb. úgy mutogat és gesztikulál mint egy amerikai családterápiás talkshowban. Vagy otthon nem engedik szóhoz jutni, nem tudni. De még a saját dolgairól is úgy beszél mintha 6millió ember nézné. Nekem nem hiteles. Ha magánéletben is ilyen, akkor ott nem falak vannak, hanem a Kínai fal. Azt a szót, hogy “magam-magamat” kb. 30* mondja ki. Borzalmas. Szegény úgy élhet, mintha ő lenne a Truman-show főszereplője...vagy ki kéne kapcsolni egy picit végre, vagy le kéne állni... nem kicsit sok Bence, hanem NAGYON.

  2. Free 90

   Az tuti, amiért megkínlódsz, megszenvedsz, beég, megjegyzed, megbecsülöd, amit készen kapsz, könnyen elengeded, nem értékeled, leszarod. Persze van ellenpélda is, csak ritka.

  3. Ilona Orvos

   Kimondottan nem kedvelem ezt az embert, a habitusa visszataszító számomra. Mégis, e riport kapcsán tetszett. Köszönöm a feltoltest.

  4. dávid raffai

   Csak nekem tünik fel, hogy spurin de inkább kokszon van ez a drága ember?? :D De egyébként hihetelen mélységekkel rendelkezik.. szerintem még egy csíkkal és/vagy még tisztább anyaggal még szimpatikusabb is lehetett volna :D Öcsi, ha a kinti RTL--nél nincs jó cumó.. no para, nálunk a Sat1-nél van dögivel.. Csíplek.. írj kommentet és küldöm a bőröndöt ami kitisztítja az összes csakrád.. és imádni fog a világegyetem is.. (ha mondod tőlem van)

  5. JOSETICS Dominik

   A nő mintha szerepelt volna az egyik Családi Titkok videóban, amikor a gyereket megvette egy nőtől.😅

  6. Judit Rozsonits

   Aha. Bulvár MELLETT híreket beolvasni derogálna, a német RTL-nél. Van baj.

  7. Dóra Imre

   Bence!

  8. László Kiss

   Kriszti! De szép vagy ebben a ruhában, ebben a kocsiban!!!!

  9. Kristina M

   Pozitív csalódás volt a srác 💜 Tartalmas, mélyérzésű, szerethető.

  10. Saab Scania

   Valaki világosítsa fel Bencét hogy Nagykároly Erdélyben van! Erdély az nem Románia....

  11. Veronika V

   Én örülnék ha a saját gyerekem nagyobb sikereket érne el mint én....

  12. L. Begedy

   Nagyon tehetséges, szimpatikus ember Bence. Klasszak együtt Adéllal.

  13. Tamás S

   Az első napi fizumból egy 2500ft-os westel feltöltőkártyát vettem

  14. Kis Viktor

   Kriszta,autós újságírókat is nagyon szívesen látnánk!Elsősorban Vályi Pistát mondanám,de akár Winkler Robit vagy a Karottát.....ők nagy dumásak és van sok érdekes storyjuk :) Nagyon talpraesett,cukker csajszi vagy!

  15. Pet Sitting by Anita

   Imadom Bencet! Jofej, inteligens, imadja a csaladjat! Absolult favorit!! A riporter viszont nagyon arogans es negativ person.

  16. Beáta Bazsonyi

   Isteni ez az Istenes!😊

  17. Miamacska

   Az en nagymamam, apa reszerol 7-en halt meg, en 8-an szulettem. Nagyon vart de sajnos nem lathatott. 😢🖤🙏🏻

  18. Zoe Swan

   Szimpatikus arc de elég nagy problémái vannak minden gesztusán látszik 😔

  19. 1 no

   28:37 IB: "azt hiszik milliókban fürdünk, ez nem igaz DTK: "De most már igaz hahaha" - ennél unszimpatikusabb sznob felsőbbrendű megjegyzést még nem hallottam tőle, bár mindig így beszél, de ez azért durva volt... nem is értem, hogy lehet ennyire közkedvelt személyiség..

   1. Sido Nora

    Értelek, de szerintem ez pont az ilyen emberek paródiája volt. Nekem így jött le:)

   2. 1 no

    @Sido Nora szerintem ez brutál fellengzős viccre sikerült így ezzel az arckifejezéssel megspékelve, de mindenkinek más a szórakoztató persze :)

   3. Sido Nora

    Viccról hallottál már? 😅

  20. magic moments

   Nem értem Adélka miért érzi rosszul magát,minden a segge alá van tolva,lakás(HÁZ!) kocsi,minden szar,egész nap otthon veri a p...ját ,(mert jaj nem beszél németül,meg büdös a munka,ott nem ismert,ugye ott dolgoznia kéne)más hálás lenne a férjének,nem hisztizne

  21. Erika Tóth

   Végig azon gondolkoztam, hogy "Bence lasssssulj már leeeeeeee". Szimpatikus, amiket mond, bár az ilyen típusú emberek leszivjak az energiáimat és ez most is így történt, két részletben tudtam csak megnézni. Kívánom, hogy rendbe kerüljenek a dolgai és ő is magával.

   1. dávid raffai

    Ezt hívják kokainnak.. tudod amit a tévébe látsz.. Borkai, Istenes, néha én is kapok de az már gatya :(

  22. Marcsi K.

   Rá kellett keresnem, ki az apukája, mert fogalmam nem volt. Képről már ismerős és nagyon hasonlítanak egymásra. :)

  23. tmsaskg

   DTK a Kováts Adél sminkhasonmás verseny győztese

  24. Tamas Telegdi

   Beül a kocsiba...azt mondja h a szemüveget lehet felveszem, bár most jo a Nap (nem zavarja). Az épületben vajon melyik Nap zavarta? Nem e miatt, de ez a srác soha sem volt szimpatikus Nekem...

  25. attila antal

   hogy elrohant ez a 40 perc - ez azt jelenti h jól sikerült és tartalmas volt :)

  26. Monitá H.

   Nem rossz interjú... De Kriszta nagyon okoskodik meg tanácsokat osztogat mintha az anyja lenne. Ez eléggé idegesítő.

   1. drsztik

    @noemi Hát, kérdésbe burkolni egy véleményt, az nem annyira kérdés. De igazából mindegy is :) Az életben lehet tök jó fej, meg volt már jó interjúja is, amit láttam. De több olyan is, ami nem ilyen volt. ÉS, ez is csak egy magánvélemény. No worries.

   2. noemi

    Nem okoskodik, hanem felvázolja a saját elképzeléseit/tapasztalatait, azért, hogy erre az interjúalany reflektáljon. Ezek inkább kérdés jellegű kijelentések.

   3. drsztik

    Az egész nő idegesítő. Okoskodik, bennfenteskedik, huuuu de okosakat mons és kérdez. Sokszor érződik, hogy dolgozik, és nem csak beszélget. Kadarkai Endre mennyivel életszagúbb!

  27. Zsolt Kazinczy

   Ótvaok ótvara,a média minden mocska ott van azon a torz arcán. Aki magát embernek tartja,az már evek óta nem néz tv t.

  28. Krisztina Gazsi

   NAGYON SZERETEM BENCÉT, ÉRTELME INTELIGENS! ÉS JÓ HUMORA IS VAN!

  29. Nóra Kovács

   Hogy milyen tündér ez a pasi.. :)

  30. Zsoltné Pánczél

   Ha rám hallgatsz maradjatok kint... Mi imádjuk, persze gyerekkel "snassz" a mindennapos otthonlét, de ennek az időszaknak is egyszer vége... Nyugodt kiegegysùlyozott életetek itt kint kivitelezhető!!!❤

  31. Laszlo Nagy

   Ez az ember egy energiavámpìr,a mai médiában erre van igény... (sajnos) A házasságukért sem tenném tűzbe a kezem hosszutávon

  32. adex adex

   Irigylésre méltó életük van... Nem kell ennyit problémázni, mindenkinek vannak nehézségei, örüljetek annak amit (elértetek), elértek!!

  33. Julcsi Szabó

   Bence említette a Margaret Islandet. Gondolkodtatok már azon hogy meghívjátok a Margaret Islandet a műsorba? Mondjuk a 3 alapító tagot? Nagyon jó lenne! Nagyszerű volt látni az igazi Bencét és az érzelmesebb oldalát.

  34. LeilaWildCat

   ❤️🌞

  35. Zsófia Tamásy

   Annyira jó volt Bencét így is jobban megismerni. Van egy laza énje, de közben bölcs, tudatos és figyel a másikra, meg hogy mindenkinek jó legyen. Fantasztikus beszélgetés volt, köszönöm 🙏🏼😍

  36. G. Bojana Andrassy

   Jaj de CUKOR ez a kis autó?! Fantasztikus. Soha nem tudnám vissza sem adni... Jó volt a választásod Kriszta, szeretem ezt a fiút. Aranyos a feleségével, a mindig mosolygós, habos-babos Adéllal.

  37. Petra Csörsz

   Elég egoista dolog ilyet mondani, hogy a mostani generáció nem megy végig a ranglétrán már úgy, mint ti. Én is egyetemista vagyok, szegény családból jöttem és szétgürizem magam azért, hogy tudjam a rezsit és a havi dolgaim fizetni, nekem nem vásárol be anyukám, apukám hetente mikor már egy forintom sincs... Nagyon szar érzés, hogy ennyire vannak a mostani fiatalok becsülve...

   1. Veronika V

    tisztelet a kivételnek! én is azt tapasztalom h több az olyan fiatal aki rögtön manager akar lenni, nulla tapasztalattal...semmi alázat. Menj el olyan helyre dolgozni ahol értékelik,h töröd magad! ha úgy érzed valahol nem becsülnek meg akkor nézelődj máshol.hajrá :-)

   2. Virgin Bergh

    Szerintem itt ő a fiatal tévés műsorvezetőkre gondol, akik fiatalon csöppenek bele a tv világába.

  38. Erika Bodnár

   Jobban érdekel a Kriszta pulcsija, mint Bence, de csak mert olyan szép darab!

  39. Gabriella Muresan

   az igazság az, hogy számos olyan háttér van, amiből ugyanúgy végig járva a létrát kell elérni az álmainkat, csak erről nem beszél a média (se) és az is igaz, hogy vannak tehetős emberek, akik igyekeznek alázatot gyakorolva végig járni az aszfalt sima útjukat.

  40. Domonkos Balázs

   10:07 Erdélyben Miklós