EGY kártya MIND felett! (ingyen) | Mi az a Curve?

Tech2.hu

70 E megtekintés80

  OLVASD EL A KIEMELT KOMMENTET, MIELŐTT BÁRMIT IS CSINÁLSZ!
  Sziasztok! Régóta érdekel a Curve, mint bankkártya és szolgáltatás, ami gyakorlatilag azt a célt szolgálja, hogy ha sok más bankkártyád van, akkor mindet helyettesítheted ezzel.
  Ha használod a TECH2 kódot a regisztrálásnál, kapsz egyszeri 5 fontot az egyenlegedhez (csak akkor, ha megérkezett a Curve kártya) Link: www.curve.app/en-gb/join#TECH2
  Kövessetek minket:
  - Közösségi csoportunk: goo.gl/tAMtJp
  - Facebook: goo.gl/WqeizY
  - Instagram: goo.gl/Dzp2vD
  - Weboldal: goo.gl/9SnNRv
  - Autós HUsel csatorna: husel.info
  - Twitter: goo.gl/zYw3gU
  Kapcsolatfelvétel: info@tech2.hu
  Tagek:
  tech2, tech2hu, ingyen bankártya, curve, curve bemutató, curve magyar, curve regisztráció, mi az a curve, curve vs revolut, revolut, bankkártya

  Közzététel: 4 hónapja

  Megjegyzés

  1. Tech2.hu

   Látom a kommentelők között sokan már használják a Curve-öt, sokan pedig szkeptikusak. Szóval úgy gondoltam, hogy a kérdések alapján összerakok egy kis GY.I.K.-et. Ha felmerül még valami, akkor bővítem. 1. Miért jó a Curve-nek, hogy minden regisztrálónak ad 5 fontot? - A szintén sokak által használt Revolutnál is van hivatkozási program, aki ismerőst, barátot meghívsz, azért egyszeri összeget kapsz, motivációként, hogy próbáld ki a szolgáltatást. 2. Hol a profit, hogy így osztogatják a pénzt? - A Curve-nek a Black és (UK-ben) a Metal előfizetőkből, valamint a bankközi tranzakciós díjakból van bevétele, ez utóbbi persze nem az ügyfelet/felhasználót terheli. 3. Mikor kapom meg az 5 fontot? - Akkor, ha megérkezik a kártya és elkezded használni 4. Megbízható? Megadjam a banki adataimat? - Nyilván ez egy érzékeny téma, mindenki másképp vélekedik erről. Nagyon fontos, hogy senkit nem kötelezek semmire, ha nem akarod, nem adod meg, nem használod. Én bizalmat szavaztam neki ugyanúgy, ahogy a Revolutnak is, ott is meg van adva a bankkártyaadatom. Redditen és több külföldi oldalon is olvastam a Curve-ről, senki nem panaszkodott rá. 5. Van korhatár? - Igen, 18 év fölött lehet regisztrálni rá.

   1. Simon Bence

    Nekem az lenne a kérdésem hogy hitelkártyával is működik?

   2. Tamás Balázs

    Tech2.hu Hello! Jó lett a videó. Egy rövid kérdésem lenne ha nem regisztrálok be dombornyomott bankkártyát akkor is tudok külföldön vele fizetni olyan helyeken ahol a dombornyomott magyar bankkártya a követelmény?

   3. Toldi

    @Tech2.hu Szia, nekem az lenne a kérdésem hogy csak így önmagában is lehet használni a kártyát úgy hogy nincsen még banknál megcsináltatva? 18 leszek szeptemberben és mindenképpen szeretnék majd kártyát csináltatni és ezért érdekelne. Köszönöm a segítséged! :)

   4. József Varga

    @Tech2.hu Üdv Laci! PayPal megy ezzel a kártyával? Ebay-on tudok vásárolni vele? Nem kell megváltoztatni a beállításokat? OTP-s kártyával most működik. Goggle Play is működik ezzel a kártyával? OTP-s ügyfél vagyok, sokszor használom a hitel keretemet. Curve használható így is? Telefon váltáskor mi a teendő? Ha jól értelmezem ez olyan mint egy társ kártya extrákkal? Ha valaki már nem akar Curve ügyfél lenni, mi a teendő? Légyszíves készíts videót az app beállításáról ha lehet. 🙄 Várom mielőbbi válaszaidat! ☺👍 Köszönettel: Józsi

   5. József Varga

    @Tech2.hu Üdv Laci! A Brexit nem okozhat gondot?

  2. Kulcsár Krisztina

   Szia! Két curve kártyához lehet egy bankkartyat regisztrálni ? Sehol nem találok erről infót.

  3. gyeptegla30

   Kérdezem már meg hogy az 5 fontot mikor kapom meg mert még mindig függőben van? Van valami limitje, hogy mennyiért vagy mennyiszer kell használni?

  4. Dorian Filinger

   Nekem első vásárlásnál visszautasította a paypass terminál fedezethiány miatt. Mit rontottam el?

  5. Szuper Simon

   Free 11£ kód : NB69K8PN

  6. Zoltán Sárai

   Szia Laci 2 honapja hasznákom a kártyát tegnapakartam kivenni pénzt otp azánlárol a bank levonta az összeget de az atm azt irta nincs elég egyenlegem és minden nélkúl kiadta a kártyát 110 ezer ft log valahol Ez a megbizhatoság?

   1. Tech2.hu

    Szia Zoltán. Uhh, ez azért komoly gond. Nekem nem volt gond a készpénzfelvéttel eddig, így én megbízhatónak tartom, de jó hogy megosztottad, látszik, hogy nem tökéletes. Mindenképp vedd fel a kapcsolatot a Curve ügyfélszolgáltatával, meg szokták oldani az ehhez hasonló problémákat.

  7. egykettő háromnégy

   Kicsit régi a videó de a leg megbízhatóbb a legjobb.2 problémám van 1. Kb 2 napja jött meg a kártya de sehol nem találom azt ahol lehet aktiválni. Az alkalmazás azt mondja hogy nyomjak rá egy kék gombra az aktiváláshoz de azt nem látom. 2. Otp-s kártyát adtam hozzá ami várakozik a visszaigazolásra de az. Smartbankba nem enged bejelentkezni pedig már volt utalás a kártyára és fizetve is volt vele .(regisztráció közben a pin megadása után az sms ben találhazó kódot nem fogadja el manuálisan és bemásolva sem) az otp-s bankártya visszaigazolásához a kódot megkapom a simple alkalmazásban? Bocsi hogy hosszú lett de mindent bele írtam :)

  8. RicsiVok Cs

   18 év alatt is lht használni?

  9. Blan cat

   Tehát, ha ezzel a kárytával veszek ki az automatából készpénzt, akkor azt akárhányszor ingyen megtehetem 70 ezer forintig még akkoris, ha a bankomnál erre limit van?

  10. Domician Szorfi

   Hol kell megrendelni??????????

  11. TheZprof

   Otp Szép kártyát is helyettesíthet?

  12. János Fazekas

   Sziasztok! Amíg nem jön meg a fizikai kártya, tudom használni fizetésre csak az applikációt?

   1. Tech2.hu

    Szia, nem tudod.

  13. József Varga

   Üdv! Az OTP ATM a bank előterében van, OTP-s Mastercard lehúzásával lehet bejutni. Ha az appon belül beállítom az OTP-s kártyámat, (debit vagy credit) vajon bejuthatok az előtérbe az ATM-hez pénzt felvenni? Ha ez nem működik, akkor hiába a Curve.... 😞 Ugyanúgy cipelhetem a bankkártyákat magammal. Javaslat, észrevétel? Köszönöm előre is a válaszokat! ☺ Sziasztok

   1. József Varga

    Na akkor válaszolok magamnak erre: igen, működik. 😆

  14. tomi8821

   Üdv, ma jött meg a kártya, beregisztraltam mikor kapom meg az 5 fontot?

   1. tomi8821

    @Tech2.hu közben megkaptam, curve cashként, köszi.

   2. Tech2.hu

    @tomi8821 változó, nem tudom pontosan. A videóban is mondtam, hogy az összeget Curve Cashként kapod meg fontban

   3. tomi8821

    És a visszatérítést kB mikor kapom meg hány nap múlva, és a hozzarendelt bankkártyára kapom?

   4. Tech2.hu

    Szia, kezd el használni és jóvá fogják írni

  15. Alex Lakatos

   Nekem működik 10k fölött is a paypass :)

  16. Zoltán Kovalcsik

   Hello Laci, milyen ido utan erkezett meg neked a Curve kartya? Koszi az infot, epp ma regisztraltam hasznalva a promo kodot. :)

  17. tanzen

   Van egy hiba a történetedben,ez a 10 ezer ft feletti korlát az érintéses fizetésre,nem igaz.Legalábbis magyarországon lehet bármennyit fizetni vele érintéssel.

   1. tanzen

    @Tech2.hu Azt akarhatták mondani hogy angliában van ez a korlát.

   2. Tech2.hu

    Nekem csomószor elutasította és a Curve-ösök mondták, hogy van ez a korlát. Viszont az utóbbi időben észrevettem én is, hogy néha működik. Hiba nincs a történetemben, mert tényleg nem fogadta el, de van, hogy működik

  18. Börcsök Zsolt

   Nekem jobban tetszett a csekk korszak.

  19. Asdfghjk

   szia ma jött meg a kártyám!

   1. Asdfghjk

    @Domician Szorfi www.curve.app/en/cards

   2. Asdfghjk

    @Domician Szorfi www.curve.app/en/ erre rá mész a linkre, és letöltöd a telodra és ott meg kell adnod az adatókat. Szerezd meg az alkalmazást arra kikelj rá.

   3. Domician Szorfi

    Hol rendelted én sehol nem találom?

  20. Szabó Krisztián

   Szia Laci. Esetleg tudod e véletlenül mi a teendő olyankor mikor már regisztráltam egy bizonyos kártyát az applikációba, utána töröltem viszont,ha ismét ugyanazt a kártyát szeretném regisztrálni már nem engedi a rendszer ugyanis egyszer valahol a curve alkalmazásban már szerepelt. Nekem pont arra a kártyára lenne szükségem, hogyan állíthatom vissza 😃?

  21. Ármin Rostás

   Nagyon ütős cím!

  22. Gerák Attila

   10e felett dugdosni? Így kimarad.

  23. Zsolt Treszkai

   Szia Laci. Egy olyan kérdésem lenne,hogy miért nem tudom aktiválni magát a curve kártyát. És így miért nem tudok azzal az ajándék 5fonttal fizetni.

  24. Gallai András Balázs

   A kártya mennyi idő alatt jön meg? Bő egy hete várok rá.

   1. Domician Szorfi

    Hol rendelted meg?

  25. 7AccordHomeStudio

   Győzz meg, hogy jobb, mint az OTP Simple, amibe szintén 2 OTP-s kártyám van (de más banké is beregisztrálható virtuális kártyára), biometrikus feloldás után az NFC-s fizetés a kártya limitig működik. 2+ éve CSAK EZZEL fizetek S6 edge óta (S7, 2db S9+, Note9). Köszi. 😂

   1. 7AccordHomeStudio

    @Tech2.hu hát az nfc lenyege epp az, h ne kelljen kartyazni. Ez akkor minek? Az nfcvel meg gyakorlatilag annyi "tarskartyam" lesz, ahanyat akarok. Ingyen.

   2. Tech2.hu

    Nem akarlak meggyőzni, nem mindenkinek jobb ez.

  26. Nagy Bence

   Hali, értem a lényegét de, az 5 font pénzt hogyan , tudom elhasználni, mert az ugye curve cash balance??

   1. Tech2.hu

    Ha ráböksz a Curve Cash-re, akkor érintés után annak az egyenlegét költöd

  27. Eva S

   Szia! Én még soha nem hallottam erről, de érdekelne hogy csak angolul kommunikál vagy tud magyarul az app és a honlap? Az telefonon mindíg online kell lenni (azaz kell adat a telefonra), hogy tudjuk használni? Válszod előre is köszi!

  28. wheeler8

   Talán hülye kérdés, de Erzsébet, Szép Kártyát is tudok vele regisztrálni? Vagy csak MasterCardot? Visa / American Express?

   1. crixgm

    AMEX nincs. Ha lenne használnám. De nincs. Amúgy tud a curve PSD2-t?

  29. Márk Veres

   Jo sok penzt fogsz ezzel kapni

  30. László Szelthoffer

   Szia! 5 perc 25-nél azt mondod a videóban, hogy 10 ezer ft felett nem működik a pay pass és hagyományosan, be kell dugni, aztán pin kód. Viszont azt mondtad, hogy a pin kódot nem fogadja el. Akkor most ez, hogy is van? 😄 10 ezer ft felett nem működik a curve-n a pay pass, vagy az egész curve sem megy?

   1. László Szelthoffer

    @Tech2.hu így már értem, köszi!!! 🙂

   2. Tech2.hu

    csak a paypass nem megy, mert nem fogadja el a pint, viszont ha bedugod és úgy írod be a pint, el fogja fogadni.

  31. NewDayGame Productions

   Sok ertelme van ennyi kartyanak

  32. Bandi Films

   Sokan bemutatták, de neked szeretnék segíteni vele :D meg hát ingywn 5 font

  33. Bence David

   Mondod ezt az ingyenes ATM kézpénzfelvételt meg a revolutenál is reklámozzák. Ez milyen ATM-re vonatkozik és milyen országban? Ha nekem van egy “magyar” revolute kártyám amin van forint és németben egy geldautomatnál veszek fel pénzt akkor megúszhatom a kezpenzfelvetel díjját? Ami pl az OTP-nel 1500Forint

  34. Olivér Tóth

   Ennek is van kulon bankszamla szama? Szoval ha nincs bankkartyam,akk ez felesleges nem?vagy használható elsö bankkártyaként?

  35. Andrási Richárd

   Szuper! A videód megjelenését követően igényeltem is. A mai nap kézhez is kaptam a kártyát. A ref linkedet igénybe vettem. :D

  36. Stand Last

   Vagyis nem jó kb semmire, de ha regisztrálsz akkor hosszúm távon megéri...nekem.

   1. Tech2.hu

    ha nincs 3-4 kártyád különböző bankoknál, akkor neked nem éri meg.

  37. Rakoczi Gyorgy

   Nekem működött az érintéses fizetés + PIN code 10.000Ft feletti vásárlásnál is a TransferWise és a Gránit Bank kártyáival. Revolut és egyéb (pl.Monese vagy Monzo) még nem lett kipróbálva.

   1. Tech2.hu

    Próbálgattam én is és néha nálam is engedte, szerintem függ attól, hogy milyen kártyáról akarod levonatni az összeget.

  38. Farkas Uhri

   Várjál ez is csak egy illúzió. Ott van Mystrio a háttérben és ő mondta hogy az emberek mindent elhisznek amit látnak... EZ CSAK EGY ILLÚZIÓ

  39. Szilárd Darvas

   Üdv! Egy olyan kérdésem lenne, hogy a regisztrációból szerzett 5 fontokat miként lehet elhasználni?

   1. Szilárd Darvas

    Köszönöm szépen, csak ma próbáltam volna és visszautasította, és az appot nézve, írja h +5,00GBP, de a Cash egyenlegnél meg 0 GBP-t ír

   2. Tech2.hu

    Szia, ugyanúgy elköltheted mintha a saját kártyád egyenlege lenne. Curve Cash résznél írják ezt jóvá, ha fizetni akarsz a Curve kártyával, kiválasztod a Curve Cash-t és abból fogja levonni

  40. TekoApo

   Így mégis hogy használjam? Nem jön meg az az értesítő a kóddal. Csak jóval később de jelzi hogy le vonta az összeget és később vissza is kerül. De akkor már a kód nem érvényes...