Felzabáltuk Budapest legjobb gyrosozóit!

Street Kitchen

83 E megtekintés150

  Térkép: streetkitchen.hu/felzabaltuk/felzabaltuk-budapest-legjobb-gyrosozoit/
  Kíváncsiak vagytok, Budapesten hol lehet a legkirályabb gyrosokra lecsapni? Jani felkutatta őket, úgyhogy nincs más dolgotok, mint követni az útját akár klasszik, akár vegán, akár halas verzióra vágytok!
  🌍 Még több recept: streetkitchen.hu
  😎 Facebook: streetkitchenhu
  🖼️ Instagram: streetkitchenhu
  🎤 Spotify: goo.gl/vKduJV
  😉 Webshop: skshop.hu/

  Közzététel: 27 napja

  Megjegyzés

  1. Love Liana

   Amíg Pesten laktam a Lacinàl ettem a legjobb gyrost a Józsefvàrosi piacon.👊🙏

  2. Én He

   Lehet,hogy kilenc hónap múlva egèsz magyarország meg ismerkedik egy új íz világgal. Új ételek halmával!👏. 😂

  3. Dániel Juhász

   A harmadik helyen mi az a bebi adag? 🙄

  4. McGenge

   Némileg ront az élményen, hogy Jancsa Jani egy irritáló ripacs, de a kaják jól néznek ki :)

  5. velvet25@freemail.hu Anita

   Az első hely sültkrumplijának az olaja már kimászik magától a sütőből, tele van fekete darabokkal, a krumpli nyers, olajos. Erre oda kellett volna figyelni... (2:07)

  6. SBSP82

   Gyradiko? Uram atyám akkora hányadék hely kevés van a városban, mint a királyok útján lévő Gyradiko.. amikor egy görög étterem azt írja egy negatív kommentre, amiben a hozzászóló a tzatziki hiányát nehezményezi, hogy alapanyag hiány miatt nem volt nekik tzatzikijuk, az a legalja. Egyébként csak olvassátok el a facebookon, hogy milyen stílusban reagálnak a visszajelzésekre.. gusztustalan brigád

  7. Petra Gombos

   Én a Trio pizza-s 500forintos gyrosra esküszöm👌👌🤤😍

  8. awsome boy

   Brokkoli? Multigrain pita? Bocs haver, de ez nagyon gáz videó. Üvölt a zene, gyenge a kommentár, kuka.

  9. Ádám Megyesi

   Éghajlat változás húsfogyasztás miatt mint az egyik fő ok, értem... Mondjuk valami vakerral el kell adni a HÚS NÉLKÜLI gyrost. Lehetne a következő lépés a tofu pörkölt. Aki ezeket a dumákat megkajálja az mondjuk meg is érdemli, egyetek sokat...

  10. Barna Csécs

   ez hülye xd azért van globális felmelegedés mert húst eszünk clap clap

   1. Szab S.

    Azt javasolom, olvass utána egy kicsit a témának, mielőtt elkezdenél hülyézni, mert így tudatlanságodban könnyen lehet belőled a "hülye", már bocs...

  11. Papai Peter

   Amúgy nem csak az elsőben lehet kapni 3 féle húsból🙄

  12. Balázs Szirmai

   A hang minősége (beszéd - atmoszféra) minősíthetetlen. A kompozíciókról, kameramozgásokról ne is beszéljünk... a kijelzőt nézve elszédültem, csoda, hogy Jani nem esett el. Ez ugyanannyira nem illik ide, mint Jani saját videóiban a lassítások, teljesen elveszi az egésznek a 'flow'-ját, egyszerűen megtöri azt, amit nem kéne... (néhol jó a lassítás.. olajban sercegő hús, stb.) Az túlzás, hogy "ne is beszéljünk" az operatőri munkáról, de szerintem nagyon nem a Street Kitchen kontentjéhez dukál (ugyanúgy, mint a lassítások Jani saját videóiban), ellenben egy rap videó klipjében elmenne... még lehetne ragozni, de nagyon szeretem a SK-t és csak dobna az egészen, ha ezeken javítanátok vagy máshogy kiviteleznétek szerintem. Szerk.: és a mélység élességgel (focus) is vannak bajok.

  13. Andrea Péter

   Bunkóság, hogy a meglátogatott helyeket CIM szerint nem mondjátok be, vagy írjátok ki. Ez nagyon nem tetszik,, szóval pótoljátok a videokban!!! Cím, elérhetőség. Ez a leges legfontosabb. Nem az, hogy hogyan zabáltok!

   1. Street Kitchen

    nyugi, minden hely ki van írva a videóban címmel, sőt, a leírásban is megtalálod a pontos térképet: streetkitchen.hu/felzabaltuk/felzabaltuk-budapest-legjobb-gyrosozoit/

  14. Lacek

   Syriana Gyros Büfé Budapest, Bocskai út 33, 1113 ReGe Gyros Pomáz, József Attila u. 28, 2013 Ezt a kettőt na meg a Gyradiko-t imádom

  15. Horváthné Imréné

   Könyörgöm! Ha kaját mutattok be, vagyis csak akarjátok bemutatni, akkor azt lássuk ! Ne a Janit mutassa végig a kamera :-) Tőle nem csorog a nyálam :-). A vega tányérig néztem ! Egyben meg lett mutatva De a részletezésnél csak a szejtánt kétféle szósszal meg a brokkolit láttam. A többi helyett meg a Jani felső testét :-) Pedig ő a villával mindegyiket megbökögette.

  16. Mizo Music

   Hű srácok, keressetek egy új hangmérnököt, alig értem az interjút :(

  17. arpxdagoodone

   azt hittem, hogy a végén máshova mész nem aludni...ennyi girosz után...muhehahahha

  18. gabor homoki

   Kyros Gyros isteni, mindenkinek kell egyszer ott enni..

  19. Aradebil

   jó téma lehetett volna, ha végigmentek a pesti, valóban autentikus, görögök/törökök/arabok által csinált gyrosokok között, pl Corvin negyed no-name , IGAZI görög gyros stb....

   1. Szkitor

    az a corvin árkádos noname görög gyros tényleg az egyik legjobb a városban! \o/

  20. PPMT Kovács

   Komolyan nincs jobb téma? Hányszot mutattok be még a "legjobb gyrosozot, pizzázót...

  21. Gergely Lukács

   ah de cringe vagy csávó

   1. Gergely Lukács

    11:18 ???

   2. Gergely Lukács

    11:09 haver

   3. Gergely Lukács

    10:55 ikszdé

  22. 1 Konrád

   Csak a Leonidász gyros!

  23. Róbert Schultz

   Nem érdekel az emberek véleménye sem? Kommenteket le sem sajnálják. Amatőr kezd lenni az egész .

  24. Róbert Schultz

   Hát ez nem a valóság csak reklám nekem a legjobb ilyen kajálda kispesten van a tűzoltósággal shréhen szembe Leonidas gyros a legjobb amit eddig ettem.

  25. István Palkó

   A Hegedűs utcai Kyros Gyrost tettem volna a listára, a Kerkyra után a második legjobb gyros, amit eddig Budapesten ettem.

  26. György Labáth

   Ezt mid egy nap, egymás után etted meg?

  27. Pazzo 99

   Szerintem az 500Ft-os aluljárós gyrost nem üti semmi a Népligetben :D

   1. Englishman Wilson

    Hmmmmm... egy vérhas gyros :DD

   2. Matyi Kamu

    Az jelenleg min. 600 Ft, és nem gyros, hanem döner, másik kategória (csirkehús, rakat lilakáposzta, szószók, etc.)! Amúgy tényleg nem rossz abban a kategóriában. A meg nem nevezett szomszédos böszmenagy épületből renszeresen járnak ki a srácok fogyasztani, szeretik.

  28. Tamás Vodicska

   Gyerekek.. átlátszó reklámozás... Amellett szétröhögtem magam ezen a vegán hülyeségen. Azzal védi a bolygót, hogy nem eszik húst??? Mi van a növényekkel, amik az oxigént termelik, vagy más egyéb módon járulnak hozzá a puszta léthez? Azt pusztítani szabad? A zöld(balos) pártok tudathasadásos agymenése ez, amit a videoban a muki elszaval. Az állatok tekintetében inkább az ellenőrzött tartásra, az esztelen pusztítás megakadályozására kéne fókuszálni. Nem utolsó sorban az ember mindenevő, így alkította ki a természet!!!

  29. Imre Szabó

   Örülök, hogy a második forgatási helyszínre odaért az interjúalany mikrofonja is.

  30. Szilvia Tarcsi

   Azt a pünkösfürdős helyet 10 évvel ezelőtt pont egy ugyan ilyen reklám miatt látogattuk meg ...semmi extra, teljesen átlagos hely és étel.

   1. blurnet888

    Szilvia Tarcsi mondjuk ha mar legalabb 10 eve nyomjak, akkor valamit azert tudhatnak 😁

  31. Aventus

   Jászberény -> FaceBox!! Legeslegeslegeslegjobb gyrosztál amit sehol máshol nem kapsz meg! Kis tállal is tökéletesen jól laksz és csak 900 Ft Aki teheti és arra jár (Rákóczi út 18), mindenképp próbálja ki!

  32. András Vekker

   Gyrostál? Nem gyrostam! :D

  33. Ágoston Pongrácz

   alapanyagok nagy része, a zöldség meg a hús kivételével.. értem, tehát a szósz meg a pita görög.

  34. Simon Krisztián

   1:28 Bárcsak egyszer rám is így nézne valaki mint Jani arra a gyros tömbre!

  35. KiaKK

   Én szívesebben eszek olyan növényt, amely olyan földből termett, ami találkozik szarvasmarha/sertés, stb... "szarral" :) ezáltal figyelnek a talaj egészséges állapotára. Ezek az állatok egész életünk folyamán hasznosak, még akkor is ha metánt finganak... (Hozzáteszem, mi is metánt szellentünk, + ráadásként 2 gramm szén-dioxidot termelünk percenként....) Legfeljebb rendezzük át a húsfogyasztási szokásainkat, de eleve tiszta pazarlás lenne, ha az állatokat csak azért tartanánk, hogy szétterítsük a szart a földeken. Én örülnék, ha ezek a jó szándékú, de hiszékeny vegánok egy kicsit utánajárnának mélyebben az információknak, mielőtt felülnének egy jól hangzó trendvonatra. Bármikor beszélek egy vegánnal, mindig kiderül, hogy valójába alig van háttérinformációjuk a valóságról, egyszerűen csak tetszik neki a védjük az állatokat, mentsük meg a földet, de az ökológiai komplexitást már nem vizsgálják meg.... Ott van pl. a méhek esete, mert ugye valamelyik vegán azt sem eszik... Ha nem csak bullshit, a tudományt teljes mértékben mellőző oldalról tájékozódna ez a típusú vegán, akkor felismerné, hogy jelenleg olyan kaki helyzetben vannak szegény méhek, hogy jóformán a méhészek tartják őket életben... Csak olvasnának utána egyáltalán.... csak nem mernek jobban belemenni, mert akkor összeomlanának az önhitt teóriáik...

  36. Matt McAllister

   Szvsz legjobb corvin negyedben van a corvin kocsma es aluljaro kozott

  37. Szabolcs Szélig

   Csak a Gyradiko! A vegán szart meghagyom azoknak.

  38. Dávid Balog

   Hari kebab... Kerkyra után a legjobb szerintem. Vagy a legjobb... Ki tudja...

   1. zsolt kuni

    Dávid Balog Én is szeretem mindkettőt, de szerintem a maga nemében mindkettő a legjobb.

  39. # Dan

   Jani fogytál?

  40. gergely tódor

   Kyros Gyros kimaradt!