HIBRID - NEM AKAROK MÁST (OFFICIAL MUSIC VIDEO)

HIBRID BRO

517 E megtekintés86

  Nyisd le az infókért!
  www.hibridbro.com
  Legyél a spanom a facen:
  HibridPomaz
  Feltöltöttük újra a klippet,akinek számít a nézettség,az adjon hozzá 800000-ret,mert ekkora nézettségnél lett leszedve..
  Köszönet Páll Zsombornak,hogy létrejött a klipp,Esco-nak és Rákosi Annamarinak a szereplésért, Csirkének a profi munkáért, Luigi-nak az alapzenéért,Hotel Aurum-nak a helyszínért és végül,de nem utolsó sorban neked,hogy ezt megnézed és megosztod! Peace!

  Közzététel: 4 évvel

  Megjegyzés

  1. Alexandra Szilágyi

   Imádom❤❤❤

  2. FPS OFFICIAL

   Kirázott a hideg!

  3. Danyi Tibi

   Hajra hibrid

  4. Dani Laci

   Imádom!!!Nagyon jó a szöveg..,és mindent elmond amit kell amit én nemtudok így megfogalmazni..Minden tiszeletem..!

  5. 2019. 02.11.

   Bennünk, emlékszel, ott volt a tűz?😖

  6. Diána Tóth

   Amíg a föld kerek éljenek a pomázi repperek❤️2019 -Ben is a kedvencem ez a szám meg persze te is ❤️

  7. Horváth Viktor

   2019 ❗️❤️

  8. bazsika felker

   2019 yeeeah

  9. Jok3r

   Hatalmas zene... mai napig porog

  10. Gotti Lázár

   2018 💝 örök

  11. Dorina Barát

   Imádom a zenéid Hibrid te voltal az aki ha padlón voltam segített a zenéiddel 😍😍💓 imadlak

  12. [DJ Onodee] Daniel Onodi

   Bazd..+ Hibrid , ezt a vonalat kellene folytatnod tesa. Respect!! 👍👍👍

  13. Csatari Zsofibaba0329

   Szeretlek nagyon míg csak a föld kerek várok rád

  14. László Bogdán

   Minden dalom nekem életemből szelet. A nyerő lapok nálam, mert itt egyik sem egy szerep. Nem mozgat meg az érdek, csak a szívem, ami vezet rám nem valók, azok a rongyos, összerágott mezek. .. megannyi start volt, de végül egy a cél, mikor a kezed csak úgy odanyúl a kezemér' kéne még egy esély, remélem, belefér, vannak szép lányok, de nem szebbek a szemednél, emlékszem írtam, de a kuplungot fel nem engedem, nem tűnök innen, nem hűvösebb a tekintetem senki nem ismer igazán, szerintem te sem, de, minek aggódsz, én csak a jóra emlékezem. Bennünk, emlékszel, ott volt a tűz? Mindig ahol a gond van, onnan űzd! Tudom most is csak egy TV előtt ülsz és van valakid, de érzem, hogy csak magányosan tűrsz. Refrén (2x): Úh Baby én nem akarok mást, mert nálad van a megváltás. Pakold a bőröndöd drága, szökjünk el együtt a világba 2. verze: Magányos karácsony volt, magányos szilveszter, legalább volt alkalom, beszélgetnem Istennel mintha azt üzenné, minden rendbe lesz, visszatereli azt, kit a sors elvesz. Kiadta a feladatot, vigyázni rád, valahogy többet érzek annál, mint hogy, üres az ágy meg is őrjít a vágy, non-stop csókolni szád mennék a falakon át, a tűzre dobnám a fát, ahogy te mondtad, ott van az a kötelék, tiszta lappal, erre mindent föltennék ..köröznek a keselyűk, a démonok, de olyat nem tudnak mondani mit én, mondok! Ez az én ajándékom, remélem, fogadod, s dobod a tegnapot, velem van holnapod! ... Lépni neked kell, de mindent nem mondtam, ha kíváncsi lennél, az ajtóm előtted nyitva van Refrén (2x). 3. verze: ha megkérne valaki,hogy magyarázzam el hogy mit látok benned,mondanám: "ülj le haver.." ... Nekem ő a kezdet, ő lesz a vég ő már akkor velem volt, amikor még senki sem voltam még ... Tudom, választathatnék, de gruppik nem kellenek, mint egy angyal, erősíts, amikor elengedek! A jégből felengedek, többé el nem engedlek! Mert kellemessé tudod tenni nekem a kellemetlent, tudom, nem találod, a helyed a világban lehet az enyém nálad, a tied meg nálam van sok minden sikerült, több kívánságom nincsen, csak egy maradt: te legyél a kincsem!

  15. Baby Nigga Reni

   💖

  16. Barbara Gulyás

   Örök zene

  17. Barbara Gulyás

   2018? Nagyon Nagyon király

  18. VESZÉLYES SPÁRTAI UJRA

   Parommal ugyanitt voltunk! Utolag esett le....Hibrid respect

  19. Tibor Kafka

   Nagyon jó, köszönöm

  20. Dr.Pásztor József

   Jóska vagyok, nem keresett a yakuza?

  21. Timi Tóth

   Legjobb😍😍😍😢

  22. Thunder

   1. verze: Minden dalom nekem életemből szelet. A nyerő lapok nálam, mert itt egyik sem egy szerep. Nem mozgat meg az érdek, csak a szívem, ami vezet rám nem valók, azok a rongyos, összerágott mezek. .. megannyi start volt, de végül egy a cél, mikor a kezed csak úgy odanyúl a kezemér' kéne még egy esély, remélem, belefér, vannak szép lányok, de nem szebbek a szemednél, emlékszem írtam, de a kuplungot fel nem engedem, nem tűnök innen, nem hűvösebb a tekintetem senki nem ismer igazán, szerintem te sem, de, minek aggódsz, én csak a jóra emlékezem. Bennünk, emlékszel, ott volt a tűz? Mindig ahol a gond van, onnan űzd! Tudom most is csak egy TV előtt ülsz és van valakid, de érzem, hogy csak magányosan tűrsz. Refrén (2x): Úh Baby én nem akarok mást, mert nálad van a megváltás. Pakold a bőröndöd drága, szökjünk el együtt a világba 2. verze: Magányos karácsony volt, magányos szilveszter, legalább volt alkalom, beszélgetnem Istennel mintha azt üzenné, minden rendbe lesz, visszatereli azt, kit a sors elvesz. Kiadta a feladatot, vigyázni rád, valahogy többet érzek annál, mint hogy, üres az ágy meg is őrjít a vágy, non-stop csókolni szád mennék a falakon át, a tűzre dobnám a fát, ahogy te mondtad, ott van az a kötelék, tiszta lappal, erre mindent föltennék ..köröznek a keselyűk, a démonok, de olyat nem tudnak mondani mit én, mondok! Ez az én ajándékom, remélem, fogadod, s dobod a tegnapot, velem van holnapod! ... Lépni neked kell, de mindent nem mondtam, ha kíváncsi lennél, az ajtóm előtted nyitva van Refrén (2x). 3. verze: ha megkérne valaki,hogy magyarázzam el hogy mit látok benned,mondanám: "ülj le haver.." ... Nekem ő a kezdet, ő lesz a vég ő már akkor velem volt, amikor még senki sem voltam még ... Tudom, választathatnék, de gruppik nem kellenek, mint egy angyal, erősíts, amikor elengedek! A jégből felengedek, többé el nem engedlek! Mert kellemessé tudod tenni nekem a kellemetlent, tudom, nem találod, a helyed a világban lehet az enyém nálad, a tied meg nálam van sok minden sikerült, több kívánságom nincsen, csak egy maradt: te legyél a kincsem! Úh Baby én nem akarok mást, mert nálad van a megváltás. Pakold a bőröndöd drága, szökjünk el együtt a világba

  23. Árpi Pop

   Ha latod Barbikam remelem magad eszre veszed😉

  24. Zsombor Csorba

   nkem meg mostis tecig a zene

  25. Veronika Szabó

   😍❤❤❤❤❤

  26. János Stolcz

   Sok számot halgattam már....és csak röviden annyit tudok leírni,hogy egyik jobb mint a másik.....és nagyon hiteles öszinte a szöveg...szivből jön...legalábis szerintem....de akki erre azt mondja,hogy nem jó az hazudik vagy nagyon irigy....

   1. János Stolcz

    (hazudik)

  27. regina lakatos

   2017-ben is Lásoj.com

  28. krisztián csobai

   imádommmmm :$$$ ú bébi nem akarok mást mert nálaad van a megváltás.!!!!

  29. Csabi Siklos

   jó dal de a szoveget miért nincs ki irva ?? valaki nem irná le ..

  30. Benedek Cs.

   Üdv! Szomorúan vettem észre, hogy eltűnt az Utolsó Töltény című dalod HUselról. Én is, és sokan mások hálásak lennénk ha újra elérhetővé tennéd. Písz!

   1. HIBRID BRO

    Üdv! hamarosan visszakerül,csak kicenzúráztam belőle egykét szót! peace

  31. Balog Dajana

   kiray...vagy.,,hibrid..:)

  32. Norbert Fábián

   Hibrid hatalmas zene te R.T.M nélkül is hatalmas vagy csak igy tovább.:)

  33. Róbert Ádám Mázsa

   Hallottam már nagyon nagyon sok repzenét ami a szerelemről, tönkrement kapcsolatokról, kibékülésekről szól és ez a szám azok között van amit érdemes sokszor nagyon sokszor pörgetni hatalmas az alap a szöveg az előadás mód nagy pacsit és remélhetőleg lesz sok hasonló mély tartalmú zene ami a kezed alól kerül ki ^^

  34. farkas david

   nagyon ott van Hibrid

  35. VS LECHTER

   Bakker, férfiasan bevallom... Ez a refrén a mai napig egy kicsit megríkat, akárhányszor meghallgatom, főleg így magányosan... KÖSZÖNÖM HIBI!

  36. TOP Beats

   bakker hibrid mért lettél wantedes ha nem akkkarsz rtm es lenni akkor reppelj egyedül mert egyedül nagyot alkotsz

   1. Laszló Gajdacsi

    +Zsolt Kovács (HibridBro) Igazán jó zene :)

   2. HIBRID BRO

    +TOP Beats Wanted az egy csapat akikkel jóban vagyok,de az nem jelenti azt hogy tag vagyok a csapatban,vagy nehéz ezt így levágni? :)

  37. Gabriel Angyal

   H. D.

  38. Orosz Alexandra

   innen nemetorszagbol hallgatlak!!! minden tiszteletem a tied!! ;) nagyon sok erot ad nekem a zeneid mikor padlon vagyok!!! koszonom igy tovabb!! píííssz!!!👌

  39. Loretta Mezei

   Minden elismerésem a Tietek! Még több ilyen számot,a meglévő felejthetetlenek mellé! Igazán áttudtam érezni a lényegét,ami manapság igen ritka!

  40. alfa farkas

   Imádom ezt a számot