Joker - A Jó, a Rossz és a Nézhetetlen különkiadás

Puzsér Róbert

83 E megtekintés76

  Puzsér Róbert, Horváth Oszkár, Farkas Attila Márton, Tasnádi András [2019 október 30.]
  Spotify: open.spotify.com/show/1VoJ07zVNLdMDNzOSOH6Tn
  iTunes: itunes.apple.com/hu/podcast/puzs%C3%A9r-podcast-a-j%C3%B3-a-rossz-%C3%A9s-a-n%C3%A9zhetetlen/id1457464521?mt=2
  SoundCloud: soundcloud.com/puzserrobert-862593617/sets/a-jo-a-rossz-es-a-nezhetetlen
  HUsel: husel.info/longPL_m5i4Bl8okkhc7rCqs-oeLxD6Ey8tSgA.html

  Közzététel: 15 napja

  Megjegyzés

  1. BPI260

   A kisember, aki felmondta a társadalommal az egyezséget? Nekem Edward Norton (félig) névtelen hőse jut eszembe erről.

  2. Balázs Bődi

   Nagyon jó kis diskurzus volt, de hogy egy bő kétórás fórumon egyetlen szót se érdemeljen Hildur Guonadóttir......... zseniális zenét komponált a filmhez.

  3. 4K-s ESZTON KACSER

   kiderült hogy testvérek

  4. Kavics Fekete

   34:30 _FK: pedig nagyon figyeltem, hogy kié lesz az ingatlan, mert az átkozottá válik hetedíziglen, ugyanis a Lipót elmegyógyintézetnek adta, és azzá kell válnia újra, ha majd a fejéről a talpára áll a világ.

  5. ismeretlen srác

   husel.info/video/video/xYSVe9Oc3YrPi54.html

  6. Tibor Knapp

   Egész hollywoodot a balliberális gender-pc szekta uralja, az összes hollywoody producer aki összehozza a pénzt a filmekre mind mélyen a balliberális demokrata párti feminista-gender-pc-safe space világnézetet képviseli, szóval ha ennek a filmnek az alapötlete, és cselekménye sértette volna ezt a fajta világnézetet, akkor biztosra veszem, hogy nem engedték volna elkészíteni, és bemutatni ezt a filmet. Szóval nem kell komolyan venni a film és a rendező ellen hőzöngő véresszájú balliberális demokrata párti gender-pc szekta féktelen őrjöngését, mert abszolút nem mérvadó.

  7. gmlgml780

   Hmmmm ... ez a gondolat ... hogy nem a Joker -t hibáztatják a történtek miatt, hanem az elcseszett Gotham City -t ... ez kicsit olyan mint az a gondolat mikor az emberek nem egymásra haragszanak már meg, hanem magára az életre ... mikor rájönnek hogy minden ellenségük, vagy akiket annak hittek, az csak a társuk, a felebarátuk a nagy közös, globális szívásban, amit világnak, emberi életnek, létezésnek nevezünk ... csak még azt nem látják(látjuk) mi a forrása ennek a nagy közös szívásnak ... de az lassan kezd letisztulni, hogy nem tud lenni emberi a forrás ...

  8. German Learning

   Tasnádi olyan mint egy selejt Puzsér

  9. Pucukax

   Szerintem megölte a feka csajt. "Csak azokat ölte meg akik szemetek voltak vele", honnan tudjuk, hogy egy elmebeteg gyilkos nem kurvanagy szemétségként éli meg ha valaki lerombolja a legkellemesebb tévképzetét?

  10. István Legeza-Kazai

   Könnyen lehet , hogy ez a film marad .

  11. István Legeza-Kazai

   5 éve múlva?

  12. Gábor Kapitány

   Nekem az tunt fel hogy csak feher ferfiak haltak meg... Nagyon kene hollywoodnak egy irreversible aluljaros jelenet, csakhogy helyre billennyen az egyensuly...

  13. Anasztázia Rigó

   A főhős..nyilvánvalóan..introvertált személyiség..és amikor..az anyját "elpusztítja", akkor..mond ítéletet..az anyja fölött, az egész társadalom fölött. Amikor ezután "bemegy" a szomszéd-lakásba..Minden bizonnyal el akarja mondani.a bűntényt, tényeket v.kinek..mert és itt utal a színész" magára", akit a film elején láttunk Főnix..a" komikus", az érzékeny "művész"-re.- A buszról, amikor a néger gyereket próbálta felvidítani.- es ebben..azért benne van..hogy lehet az is, hogy "tévedtem", amikor a rólam egész gyermekkoromban gondoskodó személyt, legyen ő, akár "csak" a nevelőszülője..a halálba segítette. Ahelyett, hogy "megbocsátott" volna! De, a stúdióban "Murray", amikor azt mondja neki, Jokernek, hogy - De, nem mindenki olyan..- azt meg se hallotta!- mert akkor "fájdalmat" kellett volna érezni, ott volt még egy olyan pont, ahonnét még vissza lehetettvolna "fordulnia"..A"Joker" útjáról.. mert ha ő, az igazságos Joker-t akarja imigel-ni, akkor ez is csak egy hazugság.. hogy vele csak a "dolgok", úgy megtörténnek, hogy ez nem az ő, mármint az érzékeny komikus döntése..Hisz a sok sok arcából ez az igazi!! Ezért zseniális a Főnix játéka..A sok sok arc mögé ő saját magát "bújtatta" el. De, de..ez az egyén döntése..Sajnos, a gyszerei nélkül..nem tudott mit tenni! Mert rájöttek, ezek a látási, hallási hallucinációk..- hogy az álmait "tévképzetek" formájában- valóságnak érzékelte! De ez nem a sizo..Ezek lehetnek jellemzőek az olyan emberekre is akik ugymond "normálisak"..csak "introveltságuk" miatt magányosak, és szorongók, belső világuk ezért instabil. Nem, a Joker..mint személyiség..nem feltétlenül "hibbant", de a döntései, a társadalom "kiközösítésére" adott reflektálása az amitől azzá válik..

  14. András Feinek

   Noé tudtommal nem járt cethalban. Az Jónás volt. Készült is róla egy fasza kis vers. Amúgy meglepően értelmes beszélgetés lett.

  15. Andras Eszlinger

   Ellenpontnak üzenem hogy a cethalban nem Noé volt, hanem Jónás :) Amúgy jó elemzés!

  16. putyi ramur

   husel.info/video/video/2Z3Kp8ekzWrSipA.html

  17. GabeLogan

   A film oké volt. Egy jó film. De nem értem miért mindenki tesz úgy mintha életében először ült volna moziban és ez spanyol viasz lenne? :D Ezt a filmet a kutya se nézte volna meg ha nem Joker a címe és nem nagy mozikban játszák. Phoenix nagyon jól játszik, de láttam már hasonló témában sokkal jobb filmeket és nem is egyet, lsd Taxisofőr, Amerikai Pszicho, Harcosok Klubja, Viharsziget...khm Kontroll. Persze Joker szintű film nem kerül manapság (elmúlt évtizedben?) multiplex-be, így nyilván mindenki behugyozik ha lát egy ilyen filmet. Az ilyen filmet nyilván díjazni kell és értékelni, hisz az öregek örülnek hogy vao ismét ilyen film, a fiatalok meg sose láttak ilyet mert csak Marvelt néztek. De egyébként egy erősen jó film, viszont pl az általam említettek közelébe sem ér, mert a sztoriban rengeteg gázos rész van (Bruce wayne családjának halála beerőltetése már megint egy filme, a város felkel és istenként tekintenek egy random gyilkost egyik napról a másikra, a képzeletbeli barátnőnek semmi értelme és súlya nem volt hisz a csávó nyiltan képzeleg, ez addigra már nyilt dolog volt).

  18. jános varga

   35:49 Oszi! Joaquin Phoenix-nek már megvan a tapasztalata a szülő(k ) párnával való kiiktatásában, lásd Gladiátor. :)

  19. Gábor Tudós

   Robi ne álszenteskedj a Csillag születikbe te is kiröhögtetted a nyomorultakat akik alávalóak voltak. Ugyan úgy mint a Balázs vagy a Mónika. Ezzel hogyan számolsz el?

  20. E S Z T I

   Én konkrétan sajnáltam Jokert!Ez a film zseniális, még wc-re sem mentem ki a moziban.🤡

  21. Bálint Ekler

   Puzsér anno a Rettenhetetlennel szemben kritikaként fogalmazta meg, hogy felmagasztalja az erőszakot. Most akkor mit gondoljunk Jokerről? Igazol az erőszakossága?

  22. József Emmert

   Szerintem a "legsúlyosabb" eleme a filmnek, ami miatt beszartak, az az önrendelkezés bemutatása. Bármely politikai oldal vagy a hatalom birtokosa csakis egy dologtól tart, ha valójában te döntöd el, hogy mit akarsz és mit teszel. Thomas Wayne okádja az üres lózungokat, de egy ponton az embereknek elegük lesz és a saját kezükbe veszik a sorsukat, legyen az egy sima felkelés, utcai zavargás. Felmondják a status quo-t. Ráadásul Jokert nem lehet démonizálni, ahogy mondjátok. Ő nem egy Hitler, egy Khadafi vagy Assad. Amíg becsületes fogyasztó vagy, addig nincs problémájuk.

  23. József Emmert

   Vakon a legtöbbünk nem látja magát olyan helyzetekben, amelyek meg sem történnek? Nem ez a vágyakozás és az álmok megtestesülése?

  24. Nehogy Megsértődj

   Superman leigazta a világot. Istenne vált. Aki ellenkezik halott. Van sajat szuperhadserege...is

  25. Matyas Lanczinger

   Robi egy elejtett fél mondatára: a Pókverzumot puszta előítéletből nem megnézni, elég nagy hiba. nem csak, hogy az animációs műfaji kereteket feszíti szét , de egyben a legjobb Pókember film, ami valaha készült. oké, egy pörgős popcornfilm, de a legjobb fajtából és nem csak ellazáskodott vígjátéki, meg akcióelemekkel van tele, de ügyesen megágyazott drámai íve is van. szóval nincs odaszarva. ráadásul eléggé független a többi képregényfilmtől, mi több, még parodizálja is azokat

  26. Robert Vamos

   A kritika nem rosz.Joaqim phoenix oltàràra viszont szànhattatok volna több időt!! Ha ez nem oscar, mi az!!??

  27. Wyler Elisabeth

   This video is just a horrible pain in the ass

  28. wickedream8989

   pedig jön az új batman gyerekek :D husel.info/video/video/yXnPl7Ga1HuxfXg.html

  29. Péter Nagy

   Hol tudlak titekket hallgatni élőben?

  30. vviccus

   Huh fiúk, most már nagyon meg akarom nézni. Üdvözlet Helsinkiből!

  31. Turai Evi

   igen, a FAM-os hehere Jokeres, egyből ez ugrott be, aztán meg lettem erősítve :)

  32. Josh Dancato

   Egy külön megjegyzés, persze ez csak szimpátia alapú, és szubjektív: Andrást minek hívjátok meg? Állandóan baromságokat beszél, baromi irritáló és a hangja, konkrétan kellemetlen... ő mindig csak hátráltatja a beszélgetéseket... Oszkárt imádom, nekem ő a tökéletes beszélgetőpartner Puzsi ellen, Attila nekem néha sok, de jó meglátásai vannak, Puzsi alap, de, hogy Tasnádi minek van ott... az számomra örök kérdőjel... Nekem ő olyan, mint a Rákóczi Feri a Balázséknál: felesleges.

  33. Jálna Jani

   "Dzsoakin Phoenix" :DD Robi pls... Puerto Ricoi születésű ezért H val kell ejteni a nevét

   1. HistoricaHungarica

    Plusz az anyja meg apja hippik voltak és a nagyon idegen neveket komálták. (vesd össze: testvérei nevei)

  34. Attila Molnár

   filmvilag.blog.hu/2019/11/05/scorsese_ujra_elmagyarazza_mit_jelent_szamara_a_mozi

  35. Varga Bálint István

   A képszinkron igazi geciség. Eredeti nyelven néztem meg, egy teremnyi külföldivel együtt. Rendesen elrontotta nekik az élményt, azért vettek jegyet az angolra, hogy értsék. Ott volt a betegségkártya, a napló a viccekkel, az elmegyógyintézetes jelentés... Csupa meghatározó részlet, ami szerencsétleneknek szürke folt maradt.

  36. Szabolcs Sági

   A képregény-vilagból szerintem inkább Mr. Manhattan párhuzamosítható a megváltóval. Végülis feláldozza magát, bár nem teljesen saját magától, az emberiség jövőjéért, és nem árulja el a kataklizma valódi forrását (özönvíz?) Aztán elutazik, egy másik univerzumba. Vagy talán teremt egyet...

  37. Fodor Norbert

   Ma néztem meg. Irtó jó film. Phoenix alakítása óriási. Kb mint a keresztapa.

  38. b rita

   Én a Loveless c. filmről is meghallgatnék egy elemzést ^^

  39. Gandalf Fehér

   ez 2orás verzioja a végtelen de végtelen spirálnak?

  40. Molnár Dénes

   Fleck anyja megölése után talál egy fotót Thomas Wayne-től, amire valami olyasmi szöveg volt írva, hogy milyen jó volt a nővel együtt töltött idő. Így minden bizonnyal volt viszonyuk.

  41. MRZsiir

   Ez nagyon durva volt :)

  42. Kiss Norbert

   A watchment ajanlom figyelmetekbe, hasonloan eros film, sok sok mondanivaloval. Akar errol is keszulhetne video, kivancsi vagyok a velemenyetekre

  43. hanyasvagytediszno

   Nem olte meg Sophie-t Joker: husel.info/video/video/0oycoMaSpYeboIA.html

  44. Mihály Bormester

   Az a baj Robi, hogy nem érted a lényeget.

  45. barcafan

   nekem elég vontatott volt a film. tudtam h nem ilyen akciós lövöldözős lesz, de az h kb. a 120 percből 5 percig izgultam, az elég kevés

  46. AndyWalahol

   Clown army: husel.info/video/video/1abZbLOGy43MaYw.html

  47. Attila Gero

   Beszaras a film, de Joker karakterebol vastagon ki lehetett ezt hozni. De mar a Nolan-fele irany is hibatlan volt. A Masnaposokat pedig nem bantani, az elso resz a maga mufajaban kiemelkedo szerintem. Uvegtigris!? Ugyan... Robi, Joker vastagon skizofren es szociopata ebben a filmben is. A teveben valo megjelenes valoban csak kepzelges, de a csajjal valo randevuit vakosagkent eli meg, ezek azonban az elejetol sejthetoek (legallabbis szamomra azok voltak), de ez nem zavaro, sot! A rohogesre adott megfejteseddel abszolut egyetertek, ezek a jelenetek a legerosebben szamomra a filmben, egy ponton Phoenixnek meg a takony is kifolyik az orrabol, elkepeszto volt ez az atelese a figuranak es az egesz film melto folytatasa annak a Jokernek, akinek az alapjait Ledger es Nolan lerakta a Sotet Lovagban.

  48. Pixi Posh

   For everyone who has Android, i made an app called "Joke Soundboard" with all the best sounds and quotes from Joker movies! Why so serious guys!

  49. Peter Toth

   Egyedul Robin tudna utat mutatni es remenyt adni egy uj Batmennek. Ha lesz melto 'folytatas' vagy ujabb fuggetlen feldolgozas, azt egy a Jokerehez hasonlo tarsadalmi kozegbol felemelkedo Robinnal tudom elkepzelni.

  50. Patrik David

   A képregény filmek legitimitása nem abból adódik, hogy a tizenéves kis gyerkőcök zabálják a Pókembert, meg a Supermant. A helyzet az, hogy az én generációm is, (40es felnőttek) amikor tizenévesek voltunk, ezeken a képregényeken nőttünk fel. Szartunk nagy ívben a Kőszívű ember fiaira, meg a Nyomorultakra, de elő volt fizetve a Pókember, az X-men, a Bosszú angyalai (ez a mostani bosszúállók) meg a Superman / Superman és Batman együtt, stb... Amikor először kijöttek az első Marvel filmek, a Pókember 1, meg az első X-menek, azok olyan örömet okoztak, hogy végre viszont láthattuk, amit anno csak képregényben, és ismertük a sztorikat, a szereplőket. Ez egy egész generációnak hihetetlen ugrás volt, majd ezek felbuzdulva a Marvel elkezdte önteni magából, egy hülye idővonalon a filmeket, mert akkora sikerük volt, az emberek meg zabálták ugyanúgy, hiszen még mindig gyerekkorunk sztorijai voltak. Sajnos azonban a történetek folyamatosan le lettek butítva és a szereplők sem azt hozták, amik valóban voltak. Ilyen példa az Amerika kapitányos "Polgárháború" nevű kétrészes nézhetetlen szarja, amit ilyen konzum X-menre akartak kitalálni, de annak a valódi története egy durva anarchista mondanivaló, amiben kulcsszerepet játszik a Punisher nevű fazon, aki az egész társadalmi rendszer igazságtalansága ellen harcol. Mindegy is, a lényeg az, hogy a valódi történtet helyett, kaptunk egy valami teljesen nézhetetlen CGI szart. És mivel szarásig volt hőssel, mindenki ugrált örömében, hogy Team Ironman vs Team Cap. Ez volt talán a képregényfilmek mélypontja. A valóság azonban az, hogy aki anno rajongott a képregényekért, az tudja, hogy bár a történetek 80%a a tipikus, világmegmentős, városmegmentős, civil megmentős sztori, azért a maradék 20% valódi társadalmi problémákat feszeget. Hovatovább némelyik sorozat rész, nagyon komoly Sci-Fi, démonokkal megtűzdelve, erős horror elemekkel tarkítva, ahol már a dimenziók között történnek a cselekmények. Ezeket nehéz egyelőre megfogni, vagy megtalálni, azt a rendezőt, aki ezekben fantáziát lát. Viszont ugyebár egy képregény sorozat valahol egy már megrajzolt forgatókönyv, így ha olyan kezekbe kerül, aki érdemes rá és tehetséges, akkor abból kisülhet jó is. És ahogy a képregényekben is a 80% tucat történet Homokemberrel, Magnetoval, meg Ultronnal, úgy a maradék 20% bizony érdemes rá, hogy hozzáértő rendezés mellett, megkapja a maga fényét és a néző megismerje. Mint látjuk vannak jó próbálkozások, mint a Joker, de szörnyűek is, mint a legutolsó Mysterios Pókember, ami egyszerűen egy annyira ostoba rendezést kapott, ami ezt a történtet, olyan primitívre valósította meg, hogy arra nincsenek jó szavak. Összegezve, ha egy képregényeket értő rendező kapja meg a filmet, az valószínűleg ki is tud hozni belőle egy fogyasztható alkotást, míg ha egy random rendezőre rábízzák, hogy mentse meg századjára is a világot, valamelyik leselkedő gonosztól, az szinte garantált, hogy egy elbaszott CGIban dúskáló értelmetlen wrestling koreográfiás szarhalmaz lesz.

  51. janopsilver

   Örülök, hogy FAM ennyire odavan a Watchman-ért.

  52. 3hutp

   Én végig azt éreztem, hogy a film kifejezetten az amerikai "keep smiling" kritikája. Azé a működésé, hogy minden a látszat, és ha gyenge vagy, az csak a te hibád. Egyébként pl. a Breaking Badnek is van egy ilyen rétege.

  53. Frank Fincher

   Am a Watchmen valóban ellenpontozás, de nem a Marvelé. A DC nagy karaktereit helyezi be egy 'reális' történelmi helyzetbe. Dr Manhattan Superman, a Komédiás Joker, Ozy, Éjjeli Bagoly és Rorschach pedig Batman. Azt pedzegeti, hogy milyenek lennének ezek a figurák, ha valóban léteznének.

  54. Anna szobája

   Amúgy annyira én sem vagyok elájulva a másnaposoktól. Sajnos elfogyott Apa öröksége így nem tudok moziba menni, (pedig jó filmes blogjaim voltak:D)marad a letöltés:) FAM fél de vicces ahogy mondja a Csákit:) ❤

  55. Józsua Matyasinszky

   4 emberből 3 csak pislog a Watchmen cím hallatán, mint hal a szatyorban, de az az 1, aki látta a mozifilmet, az se olvasta a képregényt, sőt, fingja nincs, hogy éppen most, amikor nekiáll pofázni a 10 éves mozifilmről, indult el a formabontó Watchmen tévésorozat. Ez a hiányosság mindennél jobban árulkodik a résztvevők felkészültségéről.

  56. Józsua Matyasinszky

   VÁKIN FÍNIX! Sőt, egészen precízen UÁKIN Fínix a kiejtés, de egy idegen nyelvek iránt érzéketlen magyar bunkótól már a "vákin" is nagy teljesítmény...

   1. montezuma

    haverom így ejti: Hüakin Főnix

  57. György H

   Bruce Wayne? lol Az igazság ligájából: Neked mi a szuperképességed? - "gazdag vagyok"!

  58. The Xenomorph

   Idén az Oscar kaphatna Joker díjat..

   1. Kinga Barta

    ❤❤💙

  59. György H

   Egyetnemértésemet szeretném kifejezni: Szerintem Ő az igazi pszichopata...(vagyis a film végére megszületett a szorongásoktól mentes, igazi pszichopata) egyszerűen maga mondja, hogy nem érez semmit, nem jelent neki semmit, hogy öl v. sem. (akár az anyját is megölte.. hogy az tévképzet volt, v. sem, ki tudja?!) Éppen ez a fő baja, hogy nem érez semmit, és valószínűleg érezni akar (és nem csak negatív dolgokat, ahogyan fogalmaz: "all i have are negative thoughts" - Innen indult szerencsétlen: egy begyógyszerezett, szorongó pszichopata). Tiszta káosz. Ellentétben a korábban vélelmezett pszichopatákkal (akik igazából szerintem "csak" sorozatgyilkosok), egy hangtól vezérelve, követve, vagy egy tetszőleges sémát követve gyilkolásznak.. ez a Joker egy kiszámíthatatlan valami.. csak úgy öl. (mindenféle logika nélkül, szenvtelenül, megbánás vagy indulat nélkül, táncol, kacag, groteszk, semmi tervszerűség, nulla realitás, káosz, tévképzetek, abszolút őrült a figura) Zseniális. Nekem ez mind benne volt a film végén, amikor felállt az autón és táncra perdült. Az apafigurák keresése (szintén csupa tévképzet: Wayne, vagy a Show man), a vicckirály szerepben tetszelgése mindenféle klasszikus humorérzék nélkül. Az egész pali egy sötét massza... az álmaitól a képzelt v. valós szerelmi világáig... Robi, éppen ez a karakter az igazi pszichopata! (és a szemünk előtt fejlődött ki) Persze a film hagy nekünk lehetőséget, hogy belesejtsünk dolgokat: hogy a gyógyszer csak elnyomta a benne szunnyadó pszichopatát - ő mondja még a film elején, hogy ő vissza szeretne menni az "intézetbe", mert nincs jól).. :D Vagy a naplója, amiben csupa sötét gondolat van - azt mondja, hogy azt is leírja, amit álmodik (gyakran kapunk belepillantást, le is fordították minden nyelvre.. :D), és a pszichopata önvalója írta.. és abból olvas fel, később a vicceit, és csak ő nevet !!! (számomra ott vált azonossá a normális életre vágyó férfi a pszichopata önvalójával) Még azt sem lehet tudni, hogy a betegsége okán nevet, vagy tényleg jól szórakozik. Nagyon-nagyon beteg volt a film. Kérdem én, ki a pszichopata? - A nyelvét kígyóként kidugdosó (mint Orbán.. :P) Heath Ledger? :D :D (akkor fussunk, mert saját pszichopatánk van.. :P :D . Oszkárt neki!) Na nézzétek csak meg a Sötét Lovagot még egyszer ez után a Joker film után! Sajnos Heath Ledger túljátszotta..ráadásul a megamaffiózós karakterével. Ez a film meg azért ilyen felkavaró, mert ilyet még nem láttunk! Tényleg megszületett egy pszichopata (legalábbis a karaktere) a szemünk előtt. Én például végig fel akartam állni a székből és kimenni a moziból, közben le nem tudtam venni a szemem a vászonról. Ez van. 10 pontos mozi. Maximum csak félre lehet magyarázni, mindenféle társadalmi, morális v. emocionális okokból. A kritikusok meg.. egy szösszenettel reagálnék: Kaanban nem első ízben mutattak be olyan romantikus" filmet, amiben például nyíltan ejakulálnak, vagy hardcore jeleneteket villantanak. (mostanában egyre gyakoribb, sőt rendszeres) A kritikusok hogyan fogadták? "a pornográf jelenetek ellenére mennyire romantikus volt a mozi" :D Biztos vagyok benne, hogy 15 évvel korábban keresztre feszítettek volna valakit ezért. Ez a mozi teljesen új volt a maga nemében: Egy igazi karakterdráma (ráadásul egy pszichopatáé). Szóval majd 15 év múlva a kritikusok is szeretni fogják.. esetleg könnybe is lábad a szemünk a hatásától, csak éppen itt mástól. :D 8.8 az imdb-én 500e szavazatból.. ez a hall of frame...(Harcosok klubja nívó) - Na üdv ui.: „Apu ökölbe szorult keze vagyok..."

  60. Máté G.

   Eskü olyan jóízűen cigizett a joker, hogy film közbe megkívántam én is 😄🤔