Kötöttfogás 49. - Boldog István, a Coca-Cola ügynöke

56 E megtekintés137

  A Kötöttfogás 2019. augusztus 8-i adása. A Pörzse Sándort helyettesítő Dévényi István e heti vendégei: Csintalan Sándor, Konok Péter, Szalma Botond és Gulyás Márton.
  Témák:
  - Kóla-gate
  - Klímahisztéria a Fideszben
  - Vona Gábor visszatért?

  Közzététel: 4 hónapja

  Megjegyzés

  1. Czapáry Üvegsztori _ Glassstory

   Ez tényleg igaz a colá-ról, eredetileg gyógyitalnak készült, és a barátnőm húgának is, amikor hányt és hasmenése volt napok óta, ezt ajánlotta az orvos, hogy igyon kólát, mivel van benne cukor és a szükséges alapvető anyagok, ez tényleg igaz, csak utólag lett üdítő, utána lehet nézni. Csak az a gáz vele, hogy műanyagba van csomagolva.

  2. Laszlo Vass

   Gulyás Marcika NEM LEHET ÉRTENI, HOGY MIT MONDASZ!

  3. Sándor Kovács

   borzalmas ahogy megállás nélkül, levegővétel nélkül hadar Gulyás Márton, roppant idegesítő

  4. Maria Ori

   Gulyas Marton,Csintalan Sandor ugy hadarnak,hogy elvezhetetlen,erthetetlen amit mondanak. Imadnak beszelni,lehet,hogy okosakat ordibalnak,de en mar ideges vagyok toluk.

  5. András Tejfalussy

   Inkább azzal kellene foglalkoznotok, hogy a négy nemzedéken át alkalmazott Nemzeti Stop Só programmal , kb. 2050-re, teljesen kipusztítják a keresztény magyarokat és a helyünkre az Izraelből és Ukrajnából menekülők települnek be, lásd a www.tejfalussy.com honlapon közzétett bizonyítékokat, melyek alapján magatok is eldönthetitek, hogy így van-e! Lényegében az Alliance Isreélite Magyarország és Galícia teljes elfoglalását, 2010-ben közzétett 100 éves tervét hajtják végre a hazai kormányok, a nem magyar izraeliták részére 2010-ben engedélyezett liberalizált izraeli cég betelepüléssel és vízummentesen beengedettek az itt szült gyerekeik részére bármit felvásárolhatnak. A választási stb. cirkuszok és viták az ezekről történő média figyelem elterelés kelléke

  6. Hun Guy

   Jaj ez a Gulyas Marton egy negative szemely.

  7. Pal Tomori

   33:40 Az óriásplakátokon lévő képek nem úgy működnek, hogy aki nem akar az ne nézzen oda. Az pont azért akkora és van ott ahol, hogy kénytelen legyen mindenki odanézni.

  8. Frank Waldner

   A Democraciaba mit nem szabad hidetni ? Ha latsz ket not vagy ket ferfit honnan tudod hogy volt vagy lesz kozottuk sex ? Vagy mindenrol ez jut eszedbe ? Erre mondjak mindenki magabol indul ki

  9. Frank Waldner

   Azt hidtem idaig,hogy most mar mindenki azt iszik amit akar.

  10. Zalán Márta

   5 liter naponta nem egészséges kóla, tej, víz, sör, vodka

  11. MORDIZOMADTA PONT

   9:56 egyébként miért nem?

  12. Dante Strom

   Boldog István látens homoszexuális. Nagyon sokat foglalkozik a témával. Mért érdekelné ennyire a téma.

  13. man wolf

   Pár hete, van már hónapja is talán írtam az egyik kötöttfogás videó alá, hogy Csintalan Sándorból már kezd nagyon elegem lenni, mert érdemlegesen nem szól hozzá semmihez, mintha álmokat kergetne, saját gondolatait nem fejezi be, csak hőzöng. Erre ott engem leugattak többen is, hogy én vagyok a hülye, mit képzelek, hogy ilyet írok, pedig egy nagyon jó ember, jó, hogy a műsorban van. Most azért nagy megelégedéssel látom, hogy egyre nő a vele nem megelégedettek tábora és kezd kilenni a fasza mindenkinek vele és kezd betelni a hócipő. Régebben még elvoltam, elnézegettem, végighallgattam, még ha nem is teljesen értettem mit akar mondani, furcsa volt, de hát a csapat része. Nagyon hosszú ideje viszont egyszerűen nem építőeleme a bandának, hanem inkább bomlasztja a társaságot, ez meg már a Szabadfogás idejében kezdődött. Beül oda mint egy öreg tatóka, alszik, szenved, meg akar halni, majd egyszer egyszer megébred, beleköt mindenbe, ellent mond mindenkinek. Belekezd egy gondolatba, a második mondat közepén újabb gondolatmenetbe vált, majd ott is egy ét mondat után másik ötlete támad, megint félbe hagyja és így megy ez tovább, nem képes egy témát rendesen végigmondani mert a saját mondataihoz hozzáfűznivalója van, amihez megint hozzáfűznivalója lesz, amit kiegészít, de már megint más irányba megy el. Ezt már látják a többiek is és mostanában már meg se várják a végét (főleg Konok Péter, megjegyzem NAGYON HELYESEN), felhívja rá a figyelmet, hogy Sanyikám, megint hülye vagy mint mindig. Erre a Csintalan kiakad, felháborodik, hogy nem mondhatja végig a saját hülyeségét, aminek sosincs semmi érdemleges közölni valója. Olyan mint egy aranyhal 5-10mp-es memóriával. Én már régen elbeszélgettem volna vele, hogy valamit kezdjen magával, mert így semmit nem ér. Ha ennyire csak hőzöngeni meg veszekedni tud és nem tudja kifejteni a gondolatait ami a fejében kavarognak, inkább maradjon otthon, mert csak az értékes műsoridőt lopja el!

  14. károly gjorgjevic

   Konok Péter beiratkozott a magyargyörgy pislogási szakmunkás intézetbe.

  15. KiS PrET

   Boldog István bulvárosítja a kirekesztést és reklámozza a homofób ideológiát. Szánalmas.. Azonnal el kéne venni a mentelmi jogát és perelni közösség elleni uszításért. És ez egy noname csicska, akinek adtak 200 ezret, hogy beböfögje ezt a nyilvánosságba. Van még 500 ilyen noname senki a fideszen belül, akiket bármikor előlehet venni egy ilyen kisstílű, legalja és gagyi közösségrombolásra. Gratulálok. Szóba se kéne hozni. nem hogy műsort szentelni neki.

  16. Imre Gardó

   Táj esztétika ???? egy koszfészek az ország , nézd meg Ausztriát és sírjál hogy milyen disznó ólban lakol.

  17. Mátyás Endrey

   Csintalan annyi hülyeséget bír összehordani h elkepeszto :D

  18. papir1

   a dévényi gyerek következetessége kitartott két hétig. Új neve lehetne az, hogy Gerinc.

  19. TheWolfer87

   Ez a Csíntalan olyan ostoba hogy a fal adja a másikat.

  20. Zoltán Dr Kiss

   Ez a Konok Péter gyűlölködik.

  21. Frigyes Balogh

   2harmad...Sanyikám, kapd má' össze magad!!!!!

  22. DarkLaca

   Külön élvezet nézni, ahogyan a vén szenilis, és a hajléktalan vitáznak.

  23. Tamás Marosváry

   Nem szoktam ilyet mondani, de GM-nek most igaza van, Csinti, az, h "gyógyhatású szerként" is használható (pl a. kemó mellékhatásait is csökkenti) a cc, az még nem igazolja ennek a multinak az élelmiszer jellegű tevékenységét.

  24. Tamás Marosváry

   KP, milyen szép is lenne, ha ti nem utálnátok a "kicsit másokat", pl. a konzervatív embereket, a jobboldaliakat. Lehet, hogy te ezt nem teszed a magánéletedben, de itt már sok olyan szöveged volt, ami nem éppen a toleranciát erősítette. Ez kicsit a szálka és a gerenda esete. :-/

  25. Atila Nimrod

   Drága Urak! Szerintetek homofób az aki nem szeret homoszekszuális, leszbikus reklámokat, propagandát plakátokon, tv-ben látni? Nem! Nekünk -heteró pár - van egy középkorú leszbikus pár barátunk. Nem sokan tudják róluk, csak a baráti körük. Nem reklámozzák! Ez az ô magánügyük! És ez így van jól! Hihetetlen ez a mûsor! Komolynak akar látszani, de valójában csak egy gyenge bohózat.

   1. Istvan Bende

    Atila Nimrod Így van. 😉

  26. Szörp Törp

   Gulyás Marci +++

  27. mátyás lentz

   igyál foszforsavat, mert az egészséges.. (te barom).

  28. Tóth Tamás

   Elegem van az "egyébkéntekből", melyeket szinte kényszeresen használnak a politikusok, a riporterek és riportalanyok és már a civilek is. Ebben a műsorban főként Csintalan Sándor jeleskedett

  29. pityubacsi

   Boldog István legalább egészségesebben fog élni. Nem iszik cola -t.

  30. Attila Nagy

   “A homofóbia mentális betegség.” De a hungarofóbia az nem. Igaz, szakállas elvtárs!? (“Hülyék országa, stb., stb.)

   1. elnerios

    Ez engem is kiakasztott. Nem vagyok homofób! Az ha valaki megszólja, hogy csókolózó heteroszexuális párokkal reklámoznak, az pozitív. Az miért negatív, ha a homoszexuális csókolózókat nem akarják látni? Na ez a hozzáállás generál feszültséget...

  31. Zoltán Dr Kiss

   Na ez a durva, ezért van kiakadva a konzervatív társadalom: “a homofóbia nem vélemény, hanem mentális zavar”. Helyben vagyunk...

  32. Dozso Dozso

   Kit érdekel a környezetvédelem meg a klímaváltozás már megy nem lehet megállítani nem tudjuk nem fogjuk . Élvezzük az életet amíg lehet viszlát ..

  33. Attila Bognár

   30:10 Sz.B.: házaspár = hetero - miközben értem, hogy nálunk jogilag, "hivatalosan" nem házasodhat azonos nemű, de azért a fogalom alapja a (közös) HÁZ(-as) az ugye birtokolható azonos nemű élet-társak által is. Ha már írok: - érdekes az is, hogy mi a "természetes" dolog... és ezzel szemben mi az, ami csupán kialakított (emberi) SZOKÁS vagy pláne mesterséges(!) SZABÁLY (ami egyébként korszakok alatt óriásikat változott/változik!) - nota bene: SZABÁLY = norma(!) -> "normális".

   1. Attila Bognár

    Ha már "hetero"... anno az USA peremén létezett a FEHÉR, keresztény(!) többnejűség egyháza (a mormonok) - már amíg be nem léptek az unióba, aminek feltétele volt ennek a kisközösségi SZABÁLY-uknak a feladásával a többségi szabályozás elfogadása...

  34. Anna Lavotha

   "Nekünk lőttek."

  35. Rossi07

   Csintalan mi a jó istennek vállalja el a műsort, ha nem tetszenek neki a témák?! Ja, hogy örül, hogy legalább valahova elhívják... hát akkor az adott témáról beszéljen, ne károgjon. Apropó, károgás: Szintén Sándor, azt mondja, hogy ha nem tetszenek valakinek a Coca-Cola plakátjai, nem kell odanézni... Nekem azért úgy rémlik, hogy számtalanszor kifogásolta már ő is a kormány plakátjait (ahogy egyébként én is, félreértés ne essék). Pedig egyszerű a megoldás, azokra sem kell ránézni!

  36. Laszlo Garamszegi

   Gulyás: “a Fidesz vezető politikusai sohase voltak Bős Nagymaros tüntetésen” Illés Zoltán. Igaz az is, hogy ma már nem vezető politikusa a Fidesznek.

  37. ncsaby

   Nézem a műsoraitokat, de támogasson benneteket a C.C. Ha már annyira védtétek a kampányát.

  38. C0nsequence

   Fiatal gyerekek youtuboznak, tesznek fel jó minőségű videókat, vágják meg, és ti erre kiadtok 150.000. Ft-ot adásonként, miért? ennyi pénzből olyan hangtechnikai eszközöket tudnátok beszerezni, meg leülni valahol.. kamerázni.

  39. forcewariation

   Csintalannak kóla ügyben maximálisan igaza van!

  40. Saci Szálka

   Józan, koncentrált és tájékozott ---> Marci.