Kötöttfogás 61. - Megszabadul-e valaha az ellenzék a Horváth Csabáktól?

43 E megtekintés105

  A Kötöttfogás Extra műsorvezetője Pörzse Sándor, vendégei: Lukácsi Katalin, Csintalan Sándor, Dévényi István és Gulyás Márton. Szerkesztő: György Zsombor
  Témák:
  - Munkába álltak az új polgármesterek. Avagy minden kezdet nehéz.
  - A zuglóiaknak sem könnyű, avagy Horváth Csaba vs Átlátszó
  - Karácsony már 2022-re készül.
  - Putyin jött, látott, de mit csinált? És most jön csak Erdogan!

  Közzététel: 16 napja

  Megjegyzés

  1. adam galambos

   Csintalannak teljesen igaza van! Nevetséges összehasonlítani a 90-es éveket a mai állapotokkal. Az akkori rendszer örökölt egy baloldali túlsúlyt, de nem emlékszem semmifajta eltiprásra, karaktergyilkosságra. De ha valaki szerint ugyanaz folyt a Napkeltében, mint ami ma van a Hír TV álruhás Echóban, az linkelje ide azokat az adásokat. És akkor lehet szépen továbbmenni az összes újsággal, rádióval stb. kapcsolatban. Tud valaki egyetlen olyan Metropol (ha még emlékszik valaki erre az ingyenes lapra) újságcikket is belinkelni, ahol az volt pepitában, mint a Lokálban?

  2. fradika84

   Jahhhh, Katika, Zuglóban sem voltak civilek, igaz? Ja, de. Mégis kellett Horváth Csaba. Nahát.

  3. hajci1

   Zuglóban a Várnait kellet volna megválasztani de amíg ilyen mszp-s hátterű képviselőtestület van Zuglóban, amíg egy jóllakott óvodás mint sógor ott tesz keresztbe neki ahol tud mert beletúrt a fidesszel közös parkolási mutyijukba, addig esélytelen! Ő lett volna a megfelelő ;) De egyértelmű hogy az mszp Horváth Csacsit tolta előre vigaszdíjként az alpolgármesteri pozíciója bukásáért ;)

  4. Péter Ring

   44:25 azóta már biztos utánanéztetek, de csak, hogy ne érje szó a ház elejét: Kísértet járja be Európát. :) (...a kommunizmus kísértete.) Amúgy aki még túl fiatal, és/vagy nem emlékszik/nem tanulta meg, annak mondom, hogy a Kommunista kiáltvány kezdődik ezzel. szerk.: Ah, Marci, ezért kell tovább néznem, mielőtt hozzászólok. :D

  5. Noah Palm

   ㅤㅤ

  6. kollarpg

   Csintalannak kb. nulla fogalma van nem csak jobboldal, de még a baloldal működéséről. Guyás Marci tökéletesen képviseli azt a balodlat amit minden jobboldali utál. Amúgy teljesen egyetértek vele Erdogannal kapcsolatban leszámítva, hogy nincs Kurdisztán. Dévényi Istvánnal egyetértek azzal kapcsolatban, hogy a Horváth Csaba féléket ki kell dobni, mert célpontot ad az ellenzékkel szemben a Fidesznek és ez még inkább vonatkozik Gyurcsányra. Lukácsi Katalin lelkesedése és pozitív hozzállása tetszik, jól gondolkodik és képben van az aktuális dolgokkal.

  7. Péter Ring

   23:40 Már elnézést, de a budapesti csapvíz büdös. Annyira érezni rajta, hogy folyóvízből van, hogy én gyakorlatilag egy enyhe hányingert visszafojtva tudom csak meginni. Tatabányán például karsztvíz jön a csapból, ami jobb ízű, mint bármilyen szentkirályi ásványvíz, azt mindenkinek csak ajánlani tudom. És elhiszem, hogy mindenkinek az a jó, amihez hozzászokott, de ettől még egy Duna-víz sosem lesz olyan finom/tiszta, mint egy karsztvíz.

  8. Ottó Nagy

   Csintalant neeeeeee!

  9. Nemes Olga

   Dévényi István. Egy kormány sem tud szólni minden emberhez. Én például egyik pártnál sem éreztem, hogy hozzám szólt volna, vagy felém tett volna bármiféle gesztust. Mindegyikben ugyanazt látom. Hatalom és pénz hajtja őket. Nem addig, amíg ígérgetnek, hanem akkor, amikor már közel jutottak a husos fazékhoz. Minden pártnak megvan a maga szavazóbázisa, akiket mindig meg tud szólítani és eljön az a pont, amikor akármit tesz, nem lesz több ember, akiket magához tud édesgetni. Még akkor sem, ha az a párt a csillagokat hozná le a földre nekik. Az állandó szavazóbázis többé-kevésbé mennyiségileg azonos. A szavazókat lehet mozgatni, de többnyire csak az aktív szavazókat, amennyiben kiábrándultak saját pártjukból. Akkor a szavazóknak mindegy kire szavaznak, csak ne arra, akiből kiábrándultak. Sajnos ez van és addig amíg az emberek nem felelősségteljesen, hanem érzelmek alapján szavaznak, addig a pártok csak egymásnak adják át a "kormányrudat".

  10. Nemes Olga

   Ezek az emberek úgy beszélnek, mintha az ellenzéki újságírás maga lenne a patyolat tisztaság. Mintha ők a valóságot írnák csak meg és a hazugságot még hírből sem ismernék. Miért nem merik kimondani, hogy hazugságról szólnak a hírek itt is, ott is. Sőt, Európában is és az egész világon.

  11. D F

   A háttérben ment a műsor a böngészőben, de 27:03-nál rá kellett kattintanom, hogy ki játszik Darth vadereset. Hát persze, hogy a Csintalan...

  12. Zsolt Mikola

   Amerika elnõkei a tõmeggyilkosok!!!!

  13. Zsolt Mikola

   Ez a csaj nyugodtan fõlszolhatott volna az 1937 szovjet pártkongresszuson.Ugyanaz az elv ugyanaz a hév ugyanaz agymosott lelkesedés egy halot ūgy iránt.

  14. Zsolt Mikola

   A NER = Magyarok õsszefogása magyarországért.Ti ez ellen harcoltok.

  15. liteoner

   Csintalan egyszeruen vallalhatatlanul tirpak mostanaban. Gulyas viszont meglepoen ude szinfolt volt, pedig amugy kifejezetten nem kedvelem. Mas: Putyin soha nem volt kommunista, egyszeruen a kommunista rendszerben kommunista szolgakra volt szukseg, o pedig kivaloan lovagolta meg ezt a hullamot. Putyint lekommunistazni olyan, mintha azt hinnenk, hogy Orban regen libsi volt, most meg szelsojobbos. Egy nagy lofaszt, mindig az a karakter, ami szerinte hozza a voksokat.

  16. papago

   Még egy pár hónap és egymás nyakát harapják át az "új város és kerületvezetők".itt nem csontvázak jöttek ki a szekrényből hanem politikai halottak váltak önjáró zombikká

  17. Korte Alma

   Pörzse mint műsorvezető, már az extrában is? Gulyás Márton, aki áldokumentumfilmeket gyárt olyan témákról amikről azt sem tudja eszik-e vagy isszák? Na jó, engem innentől hadjatok, tudod ki fogja így ezt nézni...

  18. Sandor Kerekes

   Látom már sokan megirták előttem 😁 Néhány hete Csintalannál elgurult a gyógyszer 💊. Azelőtt is beszélt sokat és sok marhaságot, de nem torkolta le a többieket legalább ebben a bunkó stílusban. Az elmúlt 2-3 adásban meg már úgy érzem csak őt lehet hallani. És annyira azért nem bölcs...

  19. pipuana

   Jobblenne már Csintalantalanul.

  20. Mátyás Bódi

   Csintalan Sándor sajnos nézhetetlenné teszi ezt az amúgy jó műsort. Az ilyen "én beszélek" típusú arrogáns hozzászólásokat hallgattam eleget gyerekként nagyfaternál Bükkábrányban a disznóölések alkalmával...

  21. Chris Chris

   Te ez a Csintalan tiszta ideg,hogy nem ő beszélhet egyfolytában.A sültbolond....

  22. Péter Fördős

   Eléggé befogadónak gondolom magam, meg kedvelem is a klasszikus Szabadfogás felállást, de Csintalan úr elképesztően durván rontja a műsor színvonalát mostanság.. :(

  23. ¡No Pasarán!

   Pörzse takarodjon már a műsorból

  24. Sabada Subidu

   Csintalan helyére Konok és minden okés. Már nekem is sok volt ez a Csintalankodás.

  25. Dániel Szalai

   Gulyás Marcit meg kéne nyerni állandó vendégnek, nagyon érdekessé tette ezt a részt, nagyon jó meglátásai vannak.

  26. Attila Anitics

   Dévényi István mesélte egy másik beszélgetős müsorban,hogy még régebben, fiatal jobboldali újságiróként, lekezelt a nagy DK-s kvizprofeszorral, Vágó Istvánnal. Erre Vágó beletörölte kezét a nadrágjába és felkiáltott: fúúú..náci!

  27. Imreee

   21:05 Nem Horváth Csabát választották meg, hanem a bárkit csak ne Fidesz logó legyen a neve mellett-et.

  28. Viktor Balogh

   "Már Te is Lányom, Kati!" :D

  29. Peter Kulik

   Jól értem a logikájukat? Horváth Csabáról minden jelenlévő tudta, hogy simlis, mint az állat. Összefogtak vele. Közben azóta megint bizonyított a parkolóórás bulival. És akkor most arra várunk, hogy mire is... ? Fogjon össze megint mindenki 2022-ben is Horváth Csabával, hogy majd akkor is bizonyíthasson? Vagy hogy?

  30. T I

   Félelmetes hogy egyszerre tud unalmas és idegesítő lenni amikor Csintalan beszél. Arra használja a műsort, hogy végre meghallgassák az adott témával csak ritkán igazán összefűggő érzelmi kitöréseit. Ha nem is akarjátok kidobni, mert biztos valakinek tetszik, de legalább legyen egy olyan verzió, ahol ki van vágva, hogy ne nekem kelljen áttekergetni a részeit. Btw mindenki más nagyon jó volt, rég volt ilyen színvonalas + konstruktív adás.

  31. Attila Nagy

   "Te még nem éltél akkor" érv az nagyon kultúrált és nagyon meghatározza miért is tartunk itt

  32. Andras Csaba Kiss

   Csintalan elviselhetetlen, nézhetetlenne/hallgathatatlanna teszi a műsort. Gulyás is határeset, olyan fideszes módon a hazai szarrol inkább ne beszéljünk és akkor az nincs is... Konok Péter hiányzik, meg Robi. Egy konok-puzser-Scheffer-fam-devenyinek jobban örülnek.

   1. Andras Csaba Kiss

    Schiffer, autocorrect

  33. Norbi D

   Ha Csintalannak mondanivalója van, akkor azt el fogja mondani, de azonnal. Ha befejezte, talán te is elmondhatod a véleményedet.

  34. viki cserep

   A peres eljárás illetékének van felső határa,nem kúszhat fel az egekig.

  35. Pal Tomori

   1:06:00 A balliberális emberek is a nemzet részei, ők is magyar emberek. Csak számukra nem fontos a magyar nép fennmaradása, vagy az, hogy a magyarság élőhelyét a magyaroktól kik fogják átvenni.

  36. Pal Tomori

   50:30 Marci pont ezekkel a muzulmánokkal szeretné elárasztani Európát. Erdogan is húzzon vissza Törökországba, és vigye magával az összes Marcihoz hasonló iszlámbarát ballibbantat.

  37. Róbert Gergely

   Zugló most azoktól vesz egy rakás parkolóautomatát, akiket korábban több tízezer rendbeli parkolási csalásért elítéltek: 444.hu/2019/11/05/zuglo-most-azoktol-vesz-egy-rakas-parkoloautomatat-akiket-korabban-tobb-tizezer-rendbeli-parkolasi-csalasert-eliteltek

  38. István Szabó

   Csintalan honnan hoztad a lovet? Olajszokitesbol? Inkabb errol beszelnel a hulyesegeid helyett.

  39. István Szabó

   Csintalant ki kene szavazni. Unom.

  40. Pal Tomori

   A hazaáruló Csintalannak mi a baja az első bécsi döntéssel ? Hogy magyar területek kerültek vissza Magyarországhoz az a baj ?

  41. aditua garbigailua

   1:06:41: Dévényit Hallgassuk!

  42. aditua garbigailua

   Katika a balosok nem azért vannak kitagadva a nemzetből, mert balosok, hanem , mert a magyar nemzet ellenségei.

  43. aditua garbigailua

   Barom Csintalan! Szar alkesz! Franciaország és Nagy-Britannia beleegyezésével születtek a bécsi döntések. Münchenben állapodtak meg erről, te barom. Egy 8. osztályos ezt már tudja, te állat!

  44. aditua garbigailua

   Szar Csintalan, ne hazudj, ne rágalmazz, görény! Kövér minden szava igaz.

  45. László Sárkány

   37:25

  46. Áron Simon

   Kontrollálni a Horváth Csabákat meg a Gyurcsány Ferenceket. Ti melyik bolygón éltek?

   1. esztre1

    Szomorúan igaz.

  47. Sandor Laszlo

   Na, most nem volt a Konok, (hál'istennek?), de Csintalan mesterien helyettesítette idiotizmusával, ordibálásaival és időnként a már kórós elmebaja is kiemelkedett a hozzászólók közül ! Dévényi nem való a kötöttfogásban, ügyetlen bárgyú hozzászólásai nem emelik a műsor színvonalát, nem értem miért nem éri be a Flaszterrel, szereplésével csak fokozza Csintalan elmeállapotának a romlását !

  48. Gergő Péntek

   Egy echte libsi, és négy áruló

  49. aditua garbigailua

   Az elvtársak veletek jöttek vissza, barmok!

  50. aditua garbigailua

   Barom Katika! Az összes hülye kérdésed meg van válaszolva.

  51. Rossi07

   Csintalan szenilis, idióta, vagy csak szándékosan provokál azzal, hogy hülyeségeket beszél?

  52. aditua garbigailua

   Erdogánt minden nyugati politikus fogadja, barom Gulyás!

   1. Valentin Kovats

    Hallode, ez már x-ik komment amit olvasok tőled ezen videó alatt, ahelyett hogy puffogsz, vezesd le nekem kérlek hogy mit szeretnél kifejezni mert nagyon felületesek, semmitmondóak, kontextus hiányosak a kommentjeid.

  53. aditua garbigailua

   Nincs sok Horváth Csaba!? Csak Horváth Csaba van az ellenzékben!

  54. aditua garbigailua

   Nem dőlnek ki a csontvázak, mert nincsenek.

  55. aditua garbigailua

   Nem tudtok példát politikai bosszúra!? Hát az újpesti kirúgások sora, hát a ferencvárosi lap főszerkesztőjének kirúgása!?

  56. Banyus

   Mint ha lenne majd bármi változás :D:D:D:D:D:D

  57. aditua garbigailua

   Pörzse milyen szépen végighazudta a bevezetést! Dőlnek ki a csontvázak!? Hol!? Üres a kassza!? Hol!? Karácsonyt támadják a fizetése miatt!? Ki!?

   1. KT_2006

    "Minden reggel, 6.45 és 6.50 között, mondhatni konspiratív körülmények között érkezik meg a sofőr Karácsony zuglói házához - derítette ki a ripost. Ahogy a nagykönyvben leírják, a kocsi előbb tesz egy kört a Szikszó utcai ház körül, gondosan szemügyre veszi, hogy minden rendben van-e, nincsenek-e, mondjuk, a színjátékot leleplezni akaró újságírók a környéken."

  58. Márti Madarász

   Erdogan,Putyin,Trump is a saját hazáját és népét védi,ezért van jóba velük Orbán is.

  59. Szájer Gyula

   Pörzse Sanyi nézete pont olyan mint a mellénye. Szép fordulat csak gyomorforgató.

  60. Patrik Molnár

   -Beszélek Pista, Beszélek Pista, mondom beszélek Pista. -Én is. -Nem baj.