Kötöttfogás 63. - A Fidesz megfújta Lehel kürtjét

45 E megtekintés91

  A Kötöttfogás 2019. november 14-i adása. Házigazda Pörzse Sándor. Vendége: Skrabski Fruzsina a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalomtól, Reichert János publicista, Csintalan Sándor és Konok Péter. Szerkesztő: György Zsombor.
  Témák:
  - Kétharmados ellenzéki győzelem Jászberényben
  - Mindenki őrizze meg méltóságát! Milliókra büntetnék a renitens képviselőket
  - Gyurcsány akkor Orbán embere? A DK leszavazta a menekültek tengeri mentéséről szóló nyilatkozatot
  - Irodát nyit Budapesten a Türk Tanács

  Közzététel: 27 napja

  Megjegyzés

  1. Közöd Semmi

   Üzenem lzraelnek meg Orbán Viktornak Soros Györgynek Csányi Sándornak Fodor Gábornak Gyurcsány Ferencnek hogy látom polgárháborúra buzdítják a devizásokat Annyira nem foglalkozik velük senki az ügynök Molnár f Árpádnak is hogy nem kell a kamuja Addig szorítjátok őket sarokba míg elvárásaitok szerint fegyvert fognak. Mikor ez be következik az én házában bármi háború kialakúl megy lzrael felé a bomba sőt minden bankba megy a bomba világszerte Úgyhogy amit ti polgárháborút proxi háborúnak hisztek világháborút csinálok belőle NE szorakkozzatok tovább Viheted az üzenetet világszerte

  2. Pal Tomori

   52:50. Azért nem beszélünk a kínai bevándorlásról, azért nem igazán zavar minket, mert a kínaiak nem fognak felrobbantani, megkövezni, nem fognak a Korán alapján hozott törvényeket követelni, és a bűnözési arányuk a ballibantak által beimportálandó feketékhez képest eltörpül, mivel fejlettebb a kultúrájuk és szorgalmasabban dolgoznak.

  3. Zsolt Csaplar

   angyalom fruzsi téged látott már pszichológus?

  4. Sandor Laszlo

   A Fidesz és maga Szabó Tamás annyit hazudott a Jászberényieknek, hogy már elegük volt belőle ! Semmit nem tettek az emberek életkörülményeik, és munka lehetőségük tekintetében, csak akkor amikor szomorúan rá kellett ébredniük, amikor elvesztették 12 szavazattal az Önkormányzati választást és nyert a Jobbikos Budai Lóránt ! És ekkor kezdett el ígérni a sokk hatás után magához térve a Fidesz, Szíjgyártó Orbán csicska közvetítésével főt-fát, gazt és gyomot, amikor már késő volt. És az sem meglepő, hogy a megismételt fordulóban azok is el mentek szavazni, akik szívből utálták a Fideszes Szabó Tamás féle megélhetési Polgármester-Főorvos urat, aki jól kiválasztott válogatott csapatával éveken át hazudtak a helyieknek, és herdálták el azt az 500 Milliárdos bevételt jelentő Iparűzési adót a Polgármesteri Hivatal fenntartására, a saját maguk jutalmazására, luxus költségeik finanszírozására, ahelyett, hogy város fejlesztésre, és munkahely teremtésre fordították volna ! Ezért xoptak, de nagyon, és megérdemelték, P(ö)cs Jánossal egyetemben ! És itt a padlóra küldés a választók részéről Brutálisan nagy K.O. volt, amit 10 éves semmit tevésük, és lopásaik megbüntetését hűen igazolták !

  5. Sandy Walk

   Hazätlanok🤮🤮🤮🤮🤮🤮

  6. Gergely Bocore

   Igen. Kellene vizsgálat. Minden szavazónak. Mondjuk ott kezdődik hogy érettségi.

  7. Peter Munkacsi

   Ezt a hölgyet ne hìvjàtok meg többet. Köszi.

  8. Adson von Melk

   Fruzsina, egy performatìv politikai akciòn vitakultùràt szàmonkèrni elèg együgyű dolog. Egy ilyen műsorban nem vàr az ember analitikus elemzèst, de elvàrhatò lenne, hogy a különböző politikai aktusoknak legalàbb az alapkoncepciòjàt megèrtse. A pszichològiai tesztes ötletnèl meg màr csak az volt ostobàbb, ahogy előadta.

  9. Lothbrok Ragnar

   IGEN EN IS MEG NEZEM A FIDESZES MŰSOROKAT SZERETEK OKÁDNI

  10. Tiborcsik

   Szegény Csintalan, állandóan belé fojtják a szót, nem engedik végigmondani

  11. Erik Kamden

   Azt nem tudom, hogy a DK mikor hogyan szavaz az EU-ban, de hogy Konok Puzsérhoz hasonlóan sokkal jobban gyűlöli a DK-t, illetve Gyurcsányt, mint a Fidesz-t és Orbánt, az egészen biztos.

  12. József Bárándi

   Megmondó emberekről beszél egy megmondó ember. És még bele sem pirosodik. Ja! Lehet hogy pirult, de nem látszott, mert az egész ember alapból piros.

  13. Remete Ladi

   Legfeljebb orbán vizelőjét fújhatjátok! Ostoba tyúk! Demokrácia? Ez a hazug népképviselet egy az állatvilágban teljesen lehetetlen, perverz helyzetet hozott létre. A vágómarhát a mészárosok letaglózzák: szegény marhák nem tehetnek róla. De van-e olyan örült képzelet, mely elképzelje, hogy a szarvasmarhák zászlós felvonulásban, éljent rikoltozva Kossuth-nótát énekelve válasszák meg azokat a mészárosokat, aki letaglózza őket? Szabó Dezső!

  14. Remete Ladi

   Szégyentelen aljasok, meddig ugattok?

  15. Tamás Farkas

   Csodálkozom Fruzsinán, szerinte a szervezete célja elősegíteni azt, hogy a kívánt, tervezett gyerekek megszülessenek, ellenben a balliberális ideológiától ez igen távol áll. Pörzse pedig nyugodtan szemen köphetné magát, mert aki nem érzékeli, hogy a világban a migráció egy igen fontos téma az vagy vak, vagy komplett idióta. A többi hülyére pedig kár szót vesztegetni.

  16. Dániel Kovács

   Te Fruzsi te, hallod-e! Ha ezt "komolybul mondtad, nem viccbül", kérdezz már utána a szakmádban, meg a barátaidnál, hogy egyes rendőrök - főleg vezető poszton/beosztásban lévők - meg bírók PSZICHOLÓGIAI ALKALMASSÁGA hogy készül! :D

  17. Weylandyutani Corporation

   Valaki mondja már meg ennek a kommunikációért felelő nőnek, hogy angolul nem jutyub van baszom azt a sok tudatlan műveletlen értelmiségi szerencsecsomagot otthon, hanem Jutub! HUsel van írva, és JUTUBNAK kell ejteni!

  18. G L

   Ezekkel a majmokkal casting nelkul leforgathatták volna a uvegtigrist vagy a torrentet

  19. Legényélet Vlog

   - Azt is? :)

  20. Tamás Marosváry

   Pörzsike, a fletó a kormány embere? Rólatok, jobbikosokról is ezt mondták ám korábban, aztán kiderült rólatok, hogy szdsz kreáció vagytok, még ha nem is tudta ezt mindenki közületek . :-)

  21. Tamás Marosváry

   Petike, ha ezt elfogadják, akkor a migráns businessnek vége. Ez egyfajta ellenőrzött kereteket adna ennek. Nem ez a cél, mert a végén még meg lehetne regulázni a dolgot, amiben ez tekinthető első lépésnek is. Ha te elhiszed, hogy a déká részéről ez vmi féle migráció ellenes aktus volt, akkor te butább vagy, mint azt korábban gondoltam. :-(

  22. Tamás Marosváry

   Sanyi, te nagyon túlhajtott lényeglátó vagy, mint mindig. HÁ-nak lényegében kevesebb szólás- és döntési szabadsága van, mint egy korlátozottan cselekvőképesnek nyilvánított állampolgárnak? Sztem, te ennyire nem lehetsz hülye... :-( Sok helyen nem nyilvános a parlamenti vita, ez igaz, de akkor te miről beszélsz, te szerencsétlen? A parlamentekben vitáznak és döntenek, na és hogy? Időkeretben meghatározott felszólalásokkal vitáznak és szavazással, meghatározott többséggel döntenek. Szerinted itthon máshogy van?

  23. Laszlo Vass

   A KIPCSAKOK ALATT a KUNOKAT érti Orbán Viktor, és EZ IGAZ! A történelmet nem ártana egy kicsit tanulgatni... Ráfér erre a "brúder-bandára".

  24. Laszlo Vass

   A fuldoklót ki kell menteni, utána HAZA KELL KÜLDENI. és megmondani neki, hogy ne próbálkozzon még egyszer. Ha annyira bugyuta lenne, hogy magától nem jön rá,,,, Én minden esetre NEM AKAROM, hogy az ÉN ADÓMBÓL tartsák el ezt a sisera hadat!

  25. Csaba Kámán

   az elóbb azt modta hogy kemégyedünk persze mert fossok vagytok +!!!!!!!

  26. Csaba Kámán

   szardarab vagy pórzse !!!!

  27. bbarna

   Mennyi remittenda egy rakáson elől-hátul?

  28. Bálint Kocsis

   Reichert jo volt latni, vegre nem egy Herczeg Zoltan, vagy Bakos, vagy Dopeman vagy hasonlo fogalmatlan emberke... Ugy latszik el lehet hozni ebbe a musorba ertelmes, vitakulturaval rendelkezo vendegeket is.

  29. Zoltan Szabina

   Teccettek volna választást nyerni!

  30. esztre1

   Fruzsina barátja: megvédenek a migránstól. Madarat tolláról, embert barátjáról, korlátolt az ostobával.

  31. Osztaly Zart

   Migránsok sajnos ma is vannak,sőt baj van már megint.

  32. kollarpg

   Fruzsina utánanézhetne, hogy a Fidesz miért külön segít az afrikai, dél-amerikai és ázsiai országoknak nem pedig az EU-val közösen, miért pont a legkorruptabb országokban és hogy amit építenek az mennyibe is kerül pontosan. Régi trükk többért számlázni, mint amennyibe eredetileg az építés kerül, hisz aki fizeti úgysem tudja ellenőrizni, a többlet meg megy kétfelé. Amúgy meg kín hallgatni ezt a nőt és most nem arra gondolok amit mond, hanem ahogyan mondja.

  33. Ezustliliom

   Skrabski Fruzsina keveri a szezont a fazonnal. Hogy lehet összehasonlítani a Parlamentet a Kötöttfogással??? Egyrészt súlyában nem egyezik, másrészt a benne lévők törvény- és egymás tisztelete nem egyezik, harmadrészt arányaiban nem egyezik, negyedrészt motivációjában sem egyezik. Magyarán: a Kötöttfogásban pl. mikor volt olyan, hogy kérdezett valamit az egyikük a másiktól, mire a másik annyit válaszolt, hogy "Boldog karácsonyt!" vagy netán a függöny mögött bujkált? Vagy mikor némították el a mikrofonját valamelyiküknek? Ha kimeríti egy képviselő a törvényes eszközöket, de kutyába sem veszik, akkor kénytelen más eszközökhöz nyúlni, sőt! Tartozik a választóinak, akiket képvisel, és akiket így szintén kutyába sem vesznek, azzal, hogy ezt tegye!!! Most nézem tovább: Skrabskinak Hadházy akciójából annyi jött le összesen, hogy Hadházy utálja a miniszterelnököt??? Kérlek benneteket, aki ilyen sötét, azt ne hívjuk meg már legközelebb!

  34. Ferenc Tolnai

   Öt hazaáruló szemét szar.

  35. Agnes Beckmann

   Hihetetlen, hogy micsoda különbség van Reichert János és Skrabski Fruzsina intellektuális képessége között. Nehéz elhinni, hogy munkatársak voltak. Rettenetesen buta ez a hölgy.

  36. kalci5

   Uncsi!

  37. Rozália Heiler

   Csak azért, hogy legyen egy nő, ezt nem kellett volna... Reichert János viszont a tavaszi szellő...

  38. Szaz Adam

   Csintalan Sanyi bácsinak mindig leesik a mikroportja... :D

  39. Robert Molnar

   hogy megértsék. Gyűlölöm orbánt és a bandáját de leszarom ha a fekák ezrével fulladnak meg a földközi tengerben. Nem kellenek az EU ba. Sehova. Hulladék a 99% a. Ezt lehet latni A UK ben és Franciaorszagban és a Svédeknél is. Liberális faszság ez a mentsük meg a világ összes szenvedőjét és hozzuk Európába.

  40. József Borsa

   Kedves Fruzsina! Azért azzal a pszichológiai vizsgálattal vigyázni kellene. Gondolok itt arra, hogy a volt Szovjetunióban (és más, több helyen is) a komplett ellenzék - legyen az akár külső, akár belső - a diliházban („gyógyintézetnek” nevezett börtönben) állomásozott/állomásozik. Ez köztudomású. Vélhetően ön „állampolgári ismeretek”-re gondolt, aminek az egzakt tartalma, módszere alapos kidolgozást követően valóban ésszerű és hasznos követelmény lehetne. Mondjuk nekem személyes véleményem az is, hogy azt (annak egy „szelídebb” változatát) idővel a választójog gyakorlásának feltételéül is szabnám. Végül: tán az sem lenne butaság - a mostani erősen „speciális” parlamenti helyzetben -, hogy a képviselők bármelyike világos és (nem könnyen, de nem is lehetetlenül) teljesíthető kritériumok mentén „visszahívható” legyen.