Merre tovább Alfa Romeo? (Speedzone S06E09)

speedzone.hu

speedzone.hu

98 E megtekintés66

  Kellett már ez a frissítés, mint egy falat kenyér, de a márka hazájában azért több mindent is megtudtunk, mint azt, hogy milyen bőrből varrták a váltógombot.
  www.speedzoneshop.hu

  Közzététel: 14 napja

  Megjegyzés

  1. János Hegyesi

   Gyönyörű ez az autó kívül belül !!!

  2. szekreny0

   én 360p-ben néztem végig, kár koptatni a netkábelt ezért a "látványér" :DDD

  3. Péter Pálffy

   Imádom az alfákat, de kritikus vagyok mégis, mert ez így nem jó, ez így kevés. Mai világban, amikor valaki egy új, közel 20m autót vesz, hmm.. nem csak a vezetési élményt nézi. Az egész Alfa sajnos leszállópályán és ez a halvány frissítés kb semmit nem fog jelenteni az eladásokban. Lemaradtak fejlesztésben már sok évvel ezelőtt és továbbra is valahogy spórolnak ezen, pedig minden pénzt a fejlesztésbe kellene ölni. Egy prémium autó vásárló pedig nem akar sehol spórlást látni. Elég vicces pl, hogy 2020-ban egy 18m autóba nem tudsz LED fényszótót kérni... Alapnak kellene lennie! Sajnos vagy szerencse, nézőpont kérdése, de egy mai prémium autónak full high tech-nek kell lennie és ez az alfa még mindig nem az, épp csak elkezdte utolérni a kategória társait. Amit most újdonságnak akarnak eladni, az gyakorlatilag egy szoftverfrissítés és egy talán erősebb proci, bár ahogy elnéztem a multimédia indulás sebességét, hmmm.. Nagyon kívánom, hogy magához térjen ez a márka, de szerintem nem jó úton vannak. Egy halom új modell kellene, hibrid technológia, és megnézni, hogy a konkurencia ennyi pénzért miket rak még bele az autóba, amik itt még opción sincsenek!. Aztán ott az értékesítés, ahhhh. Menj be egy Alfa szalonban hazánkban, aztán menj be a konkurenciához is... Azt fogod érezni, hogy az alfa szalonban valahol a 2000 es évek elején jársz, míg a konkurenciánál a jövőben. Mondhatjátok, hogy ez kit érdekel, de hidd el új autó értékesítésnél, pláne a prémium kategóriában ez fontos, nagyon fontos. Szurkolok Alfának nagyon, mert az egyik utolsó kis ékszer az autógyártásban, de így folytatva sajnos oda fog jutni, ahová az elmúlt pár évben eltűnt más kincsek is (MG, Saab, Lancia...)

  4. barcaloki

   Remek videó! Érződik a személyes kötődés a márka iránt, ami nem baj sőt! A Giulia platformos kérdéssel kapcsolatban: Bemutattak egy Giulia platfromos elektromos versenyautót, ami az ETCR-ben szerepelhet jövőre.

  5. Rezsi Ersek

   Pista, mi a neve a hotelnek, apartmannak ahol elszàlàsoltak?

  6. Micka Datwist

   borgo egnazia hotel

  7. /_\ BENIDEA

   Akinek nincs alfája szólja fújja, hogy olasz és ne vedd meg mert a gatyád rámegy. Emellett vannak az "Alfások" akik ízig vérig vallják azt, hogy ez jó. Persze a barátnődnek is lehetnek ellenfelei akik lekurvázzák, de te akkor is szereted nem? Ez arról szól, hogyha valamilyen autó megfog akkor szereted és kész. Még írhatnánk érvet az alfa mellett és ellen, de szerintem felesleges, mert ha tetszik a pajzs, az a segg akkor nincs miről beszélni és igen, igaz, hogy nehéz lesz kitörnie az alfának ebből a szekcióból, hogy csak az vesz alfát aki teljes mértékben oda van érte.

  8. Péter Asbóth

   Imádunk Pista!!!A sperrdifi kikapcsolhatatlan:-)))De gondolom van már az a relé:-))))))Sose vedd el

  9. Sandor Haranghy

   a gyonyoru elejere miert nem tudtak egy rendszamtabla tartot feltenni? elcsufitja, hogy jobbra, balra pakolgatjak ra

  10. Pepper Waldo

   Egész pofás ez a BMW... ja Alfa😜 Piros vagy fekete színben még ütósebben nézne ki, mint ebben a fosmetálban...

  11. Pesti István

   5 évesen ilyet fogok venni :)

  12. Szabolcs 83

   Végigszaladtam a kommenteket és az a véleményem, hogy ismerve a konkurenciát és kicsit a történelmet is, az Alfának semmi mást nem kellene csinálni csak autókat gyártani. Nem mást, nem jobbat csak ilyen minőségűeket minél több kategóriában, minél több alváltozatban és akkor beindulna a szekér. Nem kell se jobbat, se szebbet csak legalább ilyet. Addig, amíg nincs autó, amit eladni, hiába elmélkedik itt mindenki, hogy mit kellene tenni. Minőségről meg annyit, hogy van három BMW-nk és a 2005 után készült 20 d motoros 3-as, X3-as szerintem a Polski Fiat szintjén van megbízhatóságban, mégis veszik őket. Ehhez képest a 156 óta nem tusok olyan Alfáról, aminek komolyabb konstrukciós hibája lett volna. Én se hittem az alfákban és csak a stílusukat csodáltam, de mostmár biztos, hogy a BMW-s vesszőfutás után bevállalunk egy Alfát.

  13. Szabolcs 83

   Nagyon ütős ez a páros. Még kellene két SUV és akkor talán magára találna a márka. Reméljük, hogy a PSA rokonság jót hoz majd a konyhára és lesz Mito utód is. Az se baj ha a 2008-as alapjára épített SUV csak az Alfa dizájn érvényesüljön.

  14. Hegi 8504

   Sziasztok ezek az új alfa mocik mennyire tartósak megbizhatoak?pl ez a 280 lovas vagy qv valtozat?

  15. Supercars Budapest

   Elképesztően gyönyörű ez a két Alfa

  16. niutaT2

   Szívemből beszélsz Pista...

  17. kovács gergő

   Az az 530d azér még mindíg megy...ezt meg jó lenne eldönteni hogy fix összkerék vagy a "jelenlegi egyik legjobb hátsókerekes platform"....kikapcsolhatatlan kipörgésgátlóval pff😃

  18. CIMIRIDER

   Aki sír a minőség miatt (ami szerintem bőven nézhető) annak azt mondom csessze meg. Kapjátok a jobbnál jobb tartalmakat és mindig sírtok valamin mint a fürdős kurvák. Nem hogy örülnétek hogy van egy csatorna aki ennyire széleskörűen foglalkozik az autózás minden szegmensével, autósporttól a hétköznapi autókig. Amikor nem volt youtube meg facebook gondolom mindegyikőtök küldte a TV2-nek meg az RTL klubnak a leveleket (JA NEM) hogy nagyon pixeles az adás. Annyira el kényelmesedett mindenki már ebben a kibaszott HD világban hogy az már fáj. Úgy költitek a csatorna pénzét, hogy vegyenek ilyen kamerát meg olyan kamerát mintha egy kibaszott TOPGEAR lenne. Pont ez a jó benne hogy lényegében egy hétköznapibb ember szemszögéből mutatják be a dolgokat, sokkal könnyebb vele azonosulni. Akinek egy összeszedett tartalomnál a fókusz a baja az keressen mást. Ezeket a videókat akár kép nélkül is végig hallgatnám, mert annyi érdekesség elhangzik benne hogy már azért megérné. Amúgy jó lett a videó. Nekem átjött a lényeg. Üdv. Egy olasz autós

  19. pz

   azert az szomoru, hogy higgins csak azzal tud peldalozni, hogy a cseh es szlovak - koztudottan "eros" piacokon tudott az alfa novekedni.

  20. Gábor Benkő

   Szuper a szallas, jo volt a riport mert mutatja hogy nem csak brossuraert meg szuvenyirert mentel, igy tovabb.

  21. GBatya

   husel.info/video/video/nWmsdreA12bJdms.html Ha fő elemek sem bírják: motor, váltó akkor mit várjunk tőle?

  22. Gábor *

   meg milyen harmann emberek

  23. Gábor *

   a 12 es 204 es mercimet 5 ilyen fosért nem adnám oda

  24. Gábor *

   ez egy fis ugyanúgy mint az összes alfa ezért a szarért karvolt olaszba lemenni de komolyan

  25. Gábor *

   na meg a w204 amg műszerfal koppintás beleértve a navi kijelzőjét is nemmondom h full ugyanaz de azért na....

  26. curious youtuber

   ezt nem hiszem el b+ h az a nyomorult dogevo PSA mar ezeket is megvette. komolyan a francia allami megrendelesekbol elo hulladek, ertelmezhetetlenul ocska szr autokat gyarto bovliceg az egyetlen megbizhato nemet marka utan mar az alfat is megkaparintja, botrany. mi lesz a kovetkezo? a mercedes? ecb ingyenpenzbol ezek a szenny csigazabalok tonkreteszik az egesz europai autogyartast ha ez igy megy.

  27. Richárd Fekete

   Gyönyörű fenékből, csónakseggből kiálló hetyke fallosz? Próbálom elképzelni, de lehet nem kéne. :D :D

  28. Beata

   Tetszik a fejkamerazas

  29. Nándor Császy

   A kézi kamera botrány rossz. Nem tudtam végéig nézni, mert nagyon megfájdult a szemem. ☹️

  30. Pongyi

   Hali. Nem ennek a videónak a kapcsán jutott eszembe csak ide írom be, nem akartok 4K-s tartalomszolgáltatásra váltani?

   1. Pongyi

    @speedzone.hu Èrtem, köszi a gyors választ.

   2. speedzone.hu

    Szia. Több oka is van, h egyelőre nem tervezünk átállni: 1. Jelen pillanatban a nézőink több mint fele mobilon néz minket, tehát tök felesleges a 4k. 2. Ma a magyar háztartások 20%-ban van 4k-t megjelenítő eszköz... és nem utolsó sorban lecserélni minden kamerát 4k-ra majdnem 10 milliós beruházás...

  31. Kovàcs Alex

   Mindig is alfa romeot akarok 1 kocsimnak most fogom le rakni nem sokara vizsgat

  32. Sziva Bálint

   Csak fájdítod a szívem Pista. Gyönyörű ez az autó még mindig és egyre jobb. 😁

  33. Imre Polyák

   nekem ez a zöld totál úgy néz ki a videón mint az NB-nek az emerald green-je

  34. Adrián Érsek

   Gyönyörű autók, gyönyörű színek, jó műsor, az autófókusz hiányát meg írjuk a #nemazalényeg számlájára. Köszönjük!

  35. Deadlock

   26:59 aztán Te is rájössz, hogy nem is új szín az, elég ismerős (28:05) :D Az a Misano kék. Az új szín az ami utána jön a 28:19-nél, Blu Anodizzato

  36. jared echelon

   Az autók gyönyörűek,Pista nagy vagy!

  37. András Nagy

   a színeket nagyon eltalálták

  38. Tibor B

   Miért van két WC csésze?

  39. Beduin71

   Viva Italia

  40. Attila D.

   Van stilusa! Tutti