Mi történt a korábbi Golden Boy-díj nyerteseivel? ► TOPLISTA

Tiki-Taka TV

Tiki-Taka TV

73 E megtekintés8

  🎁👕 Tiki-Taka Shop: tikitakashop.polomania.hu
  🌍 Tiki-Taka Web: www.tikitakatv.hu
  ► Tiki-Taka Insta: bit.ly/tikitakainstagram
  ► Tiki-Taka Facebook: bit.ly/magyartikitakaFB
  ℹ️ Videó infó:
  A Tuttosport olasz sportújság által 2003-ban létrehozott Golden Boy-díjat az adott naptári évben a legjobbnak vélt Európában játszó, 21 év alatti futballistának ítélik oda. Az idei év nyertesét december 16-án hirdetik ki, ennek kapcsán pedig utánajártunk, hogy az elmúlt 10 év győzteseinek hogyan alakult a karrierje, és hogy mennyire sikerült beváltaniuk a hozzájuk fűzött nagy reményeket.
  📧 Elérhetőségem ► mikebalazs@tikitakatv.hu
  🎥 Szöveg & Videó: Balázs
  🔊 Narrátor: Bálint László
  ► The author of the channel does not claim any rights to the photos contained in the film. The materials are used on the basis of the right of citation under fair use, in order to allow viewers to better understand the information presented.
  ► A videóban felhasznált képek nem a csatorna szerzőjének tulajdonát képezik. Az anyagokat a méltányos felhasználási jog (Fair use) alapján használja, hogy a nézők jobban megértsék a bemutatott információkat.
  Zene: Jeremy Blake - Stardrive (HUsel audio library)

  Közzététel: 6 hónapja

  Megjegyzés

  1. Tiki-Taka TV

   Szerintetek ki az, aki teljes mértékben beváltotta a hozzá fűzött reményeket, és ki az, aki a legnagyobb csalódást okozta? Írjátok meg véleményeiteket kommentben, illetve azt is, hogy szerintetek ki nyeri meg az idei év Golden Boy-díját! 👕⚽ Tiki-Takás termékek: tikitakashop.polomania.hu ⚽👕 🌍 Tiki-Taka Web: www.tikitakatv.hu ► Tiki-Taka Insta: bit.ly/tikitakainstagram ► Tiki-Taka Facebook: bit.ly/magyartikitakaFB

   1. Király Gabesz

    Szerint Gabriel Jesus

   2. Csakany Roland

    Sterling bevált. Renato Sanchez a legnagyobb csalódás eddig.

   3. Marcell Legeza-Tóth

    Szerintem vagy Jadon Sanco vagy Joao Félix

   4. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @SZOTYERESZ tulozva ja

   5. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @Sándor Kalmár Isten ments! 🙏🏼😲🙏🏼

  2. Armand Szalai

   Pató, balotelli azok akik sajnálatos módon rossz karriert futottak be. Meg talán balotelli az akiben meg volt egy kis remény a cityiben.

  3. Zsombor Varga

   Szerintem ebben az évben Haland kapja a díjat

  4. GabooS

   Gabriel Martinelli eddig beváltotta a renényekez

  5. Zoltán Mándy

   Az elmúlt 10 év legnagyobb nemzetkozi kupaparharcai ahol magyar csapatok jutottak tovabb? Kiraly video lett

  6. Haga 77

   Isco egy jó edzővel akár aranylabdás is lehetett volna

  7. Ferenc Àbri

   Balotteli a kedvencem.

  8. Zolee

   Gabriel Martinelli,Rodrygo,Reinier,Vini,Fati

  9. Balint Akos

   balotelli a gyerekkori csapatához ment vissza segíteni, mert feljutottak!! szerintem tisztelendő dolog!

  10. Zsombor Berta

   Szerintem idén Ansu Fati nyeri!

  11. Mindig boldog órákat mutat

   Jó a videó

  12. MtGabriel1990

   marha Balotelli a tipikus peldaja annak, hogy a tehetseg semmit nem er, ha nincs mogotte munka es elkotelezettseg...pedig a listabol ot kialtottak ki Messiek utodjanak

  13. Zalán Galambos

   Balotelli😭

  14. Jack R.I.P

   Csak egy apró infó: Götzének izom sorvadása volt ez is nagyban közrejátszott a karrierjének a hanyatlásához

  15. TrueLaw00

   Akinek nem sikerült beváltani a hozzáfűzött reményeket top3: 3. Pato, 2. Balotelli, 1. Anderson Akiknek sikerült beváltani a hozzáfűzött reményeket top3: 3. van der Vaart, 2. Agüero, 1. Messi Az utolsó párév győztesei még bármilyen irányba mehetnek.

  16. Bertalan Botos

   Swensea az nem angol csapat hanem walesi csak angol bajnokságba játszanak ugy mint a Cardiff city.

  17. Szilveszter Dósa

   Tavaly a vicc kategória volt, hogy a világbajnok Mbappé vagy a BL-döntős Alexander-Arnold helyett az akkor még "csak" a holland ligában és a válogatottban vitézkedő Matthijs de Ligt kapta az elismerést. Idén megérdemli, sőt nagyon is megérdemli; de a tavalyi miatt megint röhejes a dolog: ha megkapja, akkor egyfajta "egyet fizet, kettőt kap"-módon egy kivételes idénnyel lesz két díja; ha nem, akkor meg összehozzák azt a bravúrt, hogy a gyengébb idényéért díjazzák, az erősebbért nem. Ennél már csak az csípi jobban a szemem, hogy Rodrygo és Fati alig néhány felnőtt meccsel máris a legjobb húsz között - miközben pl. Ødegaard nincs ott. Nem arról van szó, hogy nem tehetséges játékosok, de pls ne 8-10 mérkőzés után soroljunk már embereket a világ legjobb (fiataljai) közé!

  18. Szilveszter Dósa

   Pogba és Martial kapcsán is fel kell emlegetni egyrészt Mourinhót, aki más edzőkkel (Pogba esetén Conte és Allegri, Martialnál LvG) ellentétben nem igazán használta őket jól; másrészt a sérüléseket. Ugyanakkor Pogba a manchesteri kínlódása közben "mellesleg" húzóember volt a világbajnok francia válogatottban, míg Martial kapcsán épp nemrég láttam egy statisztikát, hogy az Ole-féle MU valami négyszer nagyobb százalékban nyeri a meccseit, ha ő is játszik - ami őket visszavetette, az Mourinho és a sérülések.

  19. Szilveszter Dósa

   A leginkább Kylian Mbappé váltotta be a hozzá fűzött reményeket; klubszinten elhomályosította Neymart, válogatott szinten húzóembere volt a világbajnok csapatnak - itt nincs kérdés. A legnagyobb csalódás... há' én nem tudom. Mario Balotelli a "tehetség eltékozlása"-kurzus egyetemi docense lehetne, de neki a 'Poolt kivéve azért mindenhol voltak nagy pillanatai (a mémgyártók legnagyobb örömére), klub -és válogatott szinten egyaránt; Renato Sanches látványosan megbukott a Bayernnél, de 22 évesen még bőven van ideje összekapni magát a Lille-nél; Pato és Götze karrierje a sérüléseik miatt siklott ki; míg Isco kapcsán a "csalódás" azt jelenti, hogy az elmúlt 6 évben 4-szer BL-t nyerő Real Madridban nem alapember.

  20. Drozdik Patrik

   Patoért nagy kár.....

   1. Roland Bàlind

    ja szerintem is

  21. Detros TheReal

   Felkészül Erling Haaland, aki valószínűleg jövőre Gulácsi és Orban csapattársa lesz a Lipcsénél. A bajnokságban jelenleg 11 meccsen 12 gól, 6 gólpassz, a BL-ben 4 meccsen 7 gól. Ha így folytatja, akkor garantált a díj, ha nem idén, akkor jövőre.

   1. Detros TheReal

    @Szilveszter Dósa Már ha marad Werner Lipcsében. :) Erre azért nem vennék mérget...

   2. Szilveszter Dósa

    Vagy inkább két év múlva, amikorra Nagelsmann kitalálja, hogy fér meg a Haaland és Werner nevű két dudás egy csárdában. (Már persze, ha odaigazol.)

  22. Gárdonyi alex

   Balotelli a cityben nem volt rossz. A milanban is másfél szezon alatt 25 gólt lőtt. Ott baszta el a karrierjét hogy 2014ben Liverpoolba igazolt.

  23. HypR

   Következő Szoboszlai lesz!!!

  24. Curtis James Westmoreland

   Pato-t nagyon sajnálom a mai napig.Nagy kedvencem volt annak ellenére h távolról sem vok Milan-os. Azt hittem aranylabdás lesz és ehhez meg is volt a képessége dehát ilyen az élet.....Balotelli viszont érthetetlen. Biztos kurva jó érzés nagyon fiatalon heti több 10/100 ezer eurókért játszani,de kollektíven a sport világban nem sok ilyen ember van aki így elherdálta a tehetségét mint ő.Nem tudom benőtt-e a feje lágya azóta de top csapatról ő már e álmodjon.De am ez a Golden Boy díj sztem csak egy fölösleges plusz nyomást ygakorol olyan tehetséges fiatalokra,akik még maguk sem tudják igazán meg tudnak-e bírkózni a sztrásággal és a növekvő nyomással illetve nem is tudják teljesen mire képesek...Egyet tudnak magukról ezek a srácok,hogy tehetségesek.De "csak" csiszolatlan gyémántok.Ki tudja mi lesz belőlük.

  25. Tibor Györfi

   Golden Monkey díj inkább :) Tisztelet a kivételnek ( De Ligt,Götze,Pato,Isco)

  26. Zoralo

   City-ben bomba formaban volt Balotelli...

   1. Valentin Szabó

    Így van, volt legalább 2 jó szezonja ott, azért annyira nem lehetett olyan rossz, ha vele a csapat bajnokságot nyert, és Aguéróval ők voltak a 2 kezdőcsatár

   2. Dávid Nagy

    AMÚGY JA

  27. Kory Kornel

   Azért Balo a Citynel jól játszott

  28. Humor Raktár

   Majd zsótér nyeri

  29. Valentin Szabó

   Patóé szerintem azért így is szép karrier

  30. Krú bi

   9 évesek: juhuuu Pogba 69 mérkőzés hahaha

  31. Milan Geiger

   A real madridból Rodrygo

  32. TheLevi 772

   És szerintem az idei győztese a díjnak Szoboszlai Dominik vagy Rodrygo esetleg még Vinicius Junior lehet. Bár nem tudom hogy Junior indult e de emlékezeteim szerint igen

   1. យლφλψ ឪវនមηκზ

    Domi hol??? Mi tartjuk ekkora nagy sztárnak... Igen, érdeklődnék iránta sztár klubok de nem olyan nagy kiszemelt. Neki még kell fejlődni sokat.

  33. TheLevi 772

   Balotelli okozta számomra a legnagyobb csalódást és szerintem Mbappé illetve Raheem Sterling az a 2 játékos aki teljes mértékben hozta a formáját és még a náluk elvártnál többet is nyújtottak

   1. MtGabriel1990

    nekem is, viszont a listabol nem tudom pl Martialban mit lattak, mert miota Golden boy lett es a Man Utd-hez igazolt a nevet se hallottam:D

  34. Márk N Szentesi

   Vagy nem tudjátol jol vagy nagyo nem szeretitek az unitedet

  35. Péter Fazekas

   Nem tudom miért, de én bírom Balotellit, ha többet foglalkozna a focival, top csapatba is simán kezdő lenne! Sterling jobb lett volna ha marad a Liverpoolban, remélem visszatér! Sanches szerintem nagy bukta!

   1. Nádasi Máté

    Sterlinget szerintem sosem fogjuk visszafogadni az után, hogy csak úgy eligazolt. Balotellit én is bírom csak kár, hogy nem vitte többre.

  36. Gaskó Valentin

   Szerintem két nagy esélyes van, Rodrygo a Real Madrid ifjú sztárja és Ansu Fathi a Barcelona 17 éves játékosa. Mind a ketten jó teljesítményt nyújtottak.

   1. Levi :D

    Erling Haaland?

   2. 3RG0

    @Balu Gaming Szoboszlai jó, de egy osztrák bundesligaban nem nagy az esélye a díjra. Rodrygo majdnemhogy kihagyhatatlan lett a Real Madrid keretéből és már pár meccs után mesterhármast szerzett.

   3. Balu Gaming

    Azoknak a tehetségeknek jár a díj,akik egész évben jól játszottak!Ansu Fati meg most kezdett el focizni!(szerintem szoboszlai vagy havertz kéne kapja a díjat)

   4. Tibor Györfi

    Spanyol a faszom. Soha nem lesz egy olyan gibbon Spanyol.

  37. Motoros Motoros

   Szeretem nézni és hallgatni a videóitokat és ügyesen csináljátok de kicsit kevesebb reklámot is tehetnétek bele persze oké pénzről szól de némelyik videótól már el megy az ember kedve mikor az 5-6. Reklám jön be! Építő kritikának szánom ne haragudjatok érte.

  38. Szása Belov

   Azért Balottelinek a Cityben is voltak elég jó pillanatai. A Liverpool és a Milan volt számára katasztrófa. Azért Mbappéval ne szaladjunk ennyire előre.... Tehetséges, brutálisan jó eddig, de még csak 20 éves, és még formán kívül lendülhet. Szerintem túl nagy hype is alakult ki nála, ez pedig nem mindig jó egy fiatal játékosnak. Jó pár karriergyilkos igazolás is volt, akár ő is beeshet egy ilyenbe. Meg hát eddig csak a francia bajnokságban játszott, meg az a néhány BL meccs, azért egy erősebb ligában megnézném mire jut.

   1. Szilveszter Dósa

    Kylian Mbappé esetében nem a hype túl nagy, egyszerűen ilyen fiatalon ennyire sokat rakott le az asztalra: egyénileg nem egész 21 éves korában száz gól felett jár; klubszinten BL-elődöntő (18 évesen kulcsembere volt a Guardiola-féle Cityt kiejtő csapatnak, gólt lőtt a Barcát lenullázó Juventusnak...) és bajnoki cím a Monacóval, plusz még két bajnoki cím a PSG-vel; válogatott szinten világbajnoki cím - amiben nem mellesleg szintén főszereplő volt. Ami a "nem játszott még topligában"-klisét illeti: ha Alexandre Lacazette ott tudta folytatni az Arsenalban, ahol abbahagyta Lyonban, akkor nincs az az isten, hogy Kylian Mbappé megbukjon akármelyik topligában. Rá legfeljebb a sérülések jelentenek veszélyt, de az eddigiek alapján még csak nem is sérülékeny játékos; zsinórban három idényben jutott negyven tétmeccs fölé (mindháromszor húsz gól feletti terméssel), és idén sem tűnik úgy, hogy másképp lesz.

  39. Szabolcs Nagy

   Balotelli még most is világklasszis játékos lehetne.

  40. Eminem

   Hat ebbol a listabol A Sterling Es Mbappe az aki most is kiemelkedo es megert nekik adni

  41. Gellért Katona

   Szerintem akik beváltották a hozzájuk fűzött reményeket Az Isco és Mbappe

   1. Roland Bàlind

    @យლφλψ ឪវនមηκზ Akkor fejtenéd ki a véleményed ha azt mondanád hogy" szerintem nem annyira jó de ez csak az én véleményem "

   2. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @Roland Bàlind miért játszanam az eszem? Mert kifejtem a véleményem? 😂

   3. Roland Bàlind

    @យლφλψ ឪវនមηκზ Okosabbat nem tudsz mondani csak játszod az eszed, ami pedig szerintem nincs is túl sok

   4. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @Martin Nagy 🖐🏿

   5. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @Martin Nagy 😂😂🤝

  42. János Szőke

   Számomra a legnagyobb csalódás egyértelműen Pato volt, hisz szenzációsan kezdett a Milanban, most meg.... Hazájában küzködik, hisz még ott sem játszik azon a szinten, amin kellene neki. Jelenleg pedig erről a listáról Sterling és Mbappé azok, akik tényleg befutottak, és akiket valószínűleg minden idők legjobb játékosai között fogunk számontartani

   1. Szilveszter Dósa

    Nem ő az első, és nem is az utolsó fantasztikus tehetség, akinek a karrierjét tönkreteszi a sérülékenysége. Ez sajnos benne van a pakliban.

  43. Nagy Sebestyén

   Mbappe teljes mértékben. És a legnagyobb csalódás pedig Pato

  44. Valkai Tamàs

   Sztem Sanches az biztos hogy nem sajnos de még én azt mondom lehet még egy nagyon jó topligás játékos

  45. Ferenc Rozsnyai

   Rodrygo-ra, Stelingre és Mbappé-ra szavazok hogy megnyerik! Nagyon szeretem a videóitokat!😀 Hajrá!

   1. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @Roland Bàlind Hát az elmeded inkább nem befolyásolom.

   2. Roland Bàlind

    @យლφλψ ឪវនមηκზ Bölcsebb mint te, szerintem

   3. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @Ferenc Rozsnyai Akkor te is 1 bölcs ember vagy! 👐🤝

   4. Ferenc Rozsnyai

    @យლφλψ ឪវនមηκზ Bocs hibáztam. De nem hagyhattam szó nélkül!👐🙂

   5. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @Ferenc Rozsnyai olyanrol beszélsz amit te sem tudsz... És én vagyok a barom?... Biztos... 🍞🤝

  46. Gellért Mikesy

   Neymar????

   1. យლφλψ ឪវនមηκზ

    Jajj... Ugye ez nem komoly...😂😭

  47. HexShip Gaming

   A Unitedes Anderson nagy tehetség volt kár hogy nem volt kezdőbe csak egy két alkalommal és csodacsereként számoltak vele.

  48. Norbert Tamaskó

   meszi is nyert gólden bój dijjat ő. Hun vannn

   1. យლφλψ ឪវនមηκზ

    Írni majd meg tanulsz... 🖐🏿

   2. Eminem

    De itt az almult 10 evrol van szo messi 10 eve 22 eves volt

  49. Norbert Tamaskó

   meszi is nyert gólden bój díjjat ő hun vann.??!

  50. Hitter Bence

   Ballotelli a legnagyobb csalódás Starling a legjobb ezek közül most

  51. PC Gaming

   Szoboszlai Golden Boy

   1. Isten Bence

    Haland

   2. Roland Bàlind

    Ö attól még nagyon messze van

  52. jak99

   Milyen klubcsapat az a Tiencsin csüancsien?

   1. jak99

    @Kapitány Vietnám csak a kiejtésen röhögtem

   2. Kapitány Vietnám

    Kínai

  53. Köszörű Pöcs

   Korincsönsz plíz :(

   1. Patrik Sólyom

    "Korincsiáns" Ez a helyes kiejtés brazíliai portugálul.

   2. Köszörű Pöcs

    hu.forvo.com/word/corinthians/#pt_br

   3. Tiki-Taka TV

    Így kell ejteni portugálul.

  54. Ábel Nagy

   Szerintem sterling es mbappe a legjobbak a listabol

   1. Mrc Trk

    Teljesmértékben

   2. Dávid Nagy

    @Roland Bàlind hát ja

   3. Roland Bàlind

    Pontosan.

  55. Levente Horváth

   Szerintem aki a legjobban beváltotta a hozzá fűzött reményeket, az mbappe, míg nekem a legnagyobb csalódás sanches, mivel balotellinek, vagy patonak legalább egy két jó szezonja volt, míg neki mióta megválasztották egy sem.

  56. oreggyerek

   Ezeken mindig jót röhögök. Mbappe-nak ESÉLYE van Ronaldo és Messi örökébe lépni? Hahhahaha! Nem is volt olyan régen az Argentina - Franciaország VB összecsapás, nem is tudom hogy ki iskolázott ott le kit... Majd ha Messi világbajnok lesz, akkor visszatérhetünk erre a témára. Mert nem az számít, ki hány szubjektív díjazású aranylabdát nyer, vagy hogy ki hogy teljesít a 100%-ban ráépülő privát csapatán belül, hanem, hogy ki hogyan teljesít mikor igazán nagy a nyomás, és a körülmények nem rá épülnek.

   1. Viktor Jakab

    @Zszeztwzegegeh Qjjwhwhwh Nem is az számít hogy hívod hanem a színvonal amit képvisel!

   2. Szása Belov

    @Pista Nagy Sok mindentől függ. A mérkőzések minőségétől, a nemzetközi sikerektől, a játékosok értékétől, (itt inkább eszmei értékre tessenek gondolni, nem a szerződésekben foglalt horribilis összegekre) képességeitől, és persze, hogy a kis csapatok mennyire vannak versenyben a nagyokkal. A francia bajnokságban egy top klub van, a PSG, de még a Marseille vagy a Lyon is fényévekre le van maradva tőle, esélyük sincs, még arra is, hogy egyáltalán megszorongassák őket. Jó bajnokság persze, de nem fog egy spanyol vagy angol szinten állni, amíg a PSG-vel szemben nem lesz egy kellően erős rivális(ok).

   3. Pista Nagy

    @Szása Belov Miért, mitől lesz top bajnokság egy bajnokság? \(°o°)/

   4. Szása Belov

    @Zszeztwzegegeh Qjjwhwhwh Érvelj akkor, hogy miért top bajnokság a francia, meg miért szar a liga, ha akadnak meglepetés csapatok, baszd meg! Öcskös! 15 évesen biztos látod a fifába, hogy magas a PSG statja, és akkor abból indulsz ki...

   5. Zszeztwzegegeh Qjjwhwhwh

    @Szása Belov Hat tobbet mint te ocsi... Lyon hatul, Monaco hatul. Angers elol, Nantes elol. Akkor ez is topliga.

  57. Tibor Kálovics

   Sterling abszolút, de Mbappé esetében sem megelőlegezettnek mondható a bizalom. Sajnos Sanches a legnagyobb csalódás, de 22 évesen még futhat be egy jó karriert, így abban a kategóriában Balotellire voksolok. Ha a korábbi díjazottakat vesszük akkor Messi a top (CR nem kapott ilyen díjat) és Anderson a legnagyobb eltékozolt tehetség.

   1. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @Tibor Kálovics Jaa... Jó. Tudom kiről van szó. 😄

   2. Tibor Kálovics

    @យლφλψ ឪវនមηκზ A MU-val 2008-ban BL-t nyerő, nemrég visszavonuló Anderson

   3. យლφλψ ឪវនមηκზ

    Felipe​ Anderson? Vagy milyen?

  58. Balázs Pópity

   Mbappe nagyon jó játékos, és én hiszek benne, hogy nyáron megy a reálhoz... Pogba-Val együtt!

   1. MtGabriel1990

    inkabb jojjon Barcelonaba:) Suarez kezd kiegni kellene egy Mbappe tipusu tamado:)

   2. 1000 Kecske

    @Martin Nagy Mert szerinted ha Mbappe és Pogba a RM-be megy nem lesz erosebb? Mert a United se lett erősebb Lukakuval és Pogbával, mi?(・∀・)

   3. 1000 Kecske

    @Martin Nagy Nagy a pofad oreg, United szurkolokent. Na es meselj, milyen a 10. hely? :D RM legalabb elol van.

   4. Zszeztwzegegeh Qjjwhwhwh

    @Martin Nagy Mikor mondott ilyet? Szovegertelmezes hol marad?

   5. Roland Bàlind

    @Martin Nagy Ez 50-50 százalékos . Lehet hogy nagyon jók lesznek ha odamennek de az is megtörténhet hogy nem fognak tudni beilleszkedni vagy lessz egy komoly sérülésük és akkor annyi , szóval kétesélyes

  59. Dániel Igaz

   Tanulság... Ne nyerd meg a Golden Boy díjat mert elrontod a karriered

   1. Valentin Szabó

    Isco jól elbaszta a karrierjét :D Malagából Real majd 3 BL cím :D

   2. Securo

    De Light,Mbappé,Sterling nem bukott meg

   3. Nikosz kosz

    Nem mindig

   4. Krú bi

    @DvidHun11 igen, de 34 évesen mindenkié visszaesik. Még Ronaldoé se olyan mint 26 évesen, pályafutása csúcsán,nemhogy Modricé. Össze se lehetne hasonlítani a két játékos képességeit s mentalitás át.

   5. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @DvidHun11 A többiek is azok voltak... 🙄

  60. krisz Ops

   Én úgy tudom hogy Götze középpályás, lehet hogy rosszul tudom

   1. KriwDi YT

    @Tibor Györfi Igen, de inkább kozeppalyas persze tamadasokkor jönnek azért ők is. :)

   2. Tibor Györfi

    @KriwDi YT A CAM is sokszor vehető támadónak :)

   3. KriwDi YT

    @János Szőke figyelj én a cf-et is támadónak veszem mivel a támadó egy elvont fogalom (LW/RW/ST/RF/LF/CF)

   4. János Szőke

    Pontosabban a csatár mögött egy hátrább vont éket játszik :)

   5. János Szőke

    Pontosabban a csatár mögött egy hátrább vont éket játszik :)

  61. Bugil Máté

   Szerintem Mbappé váltotta be a reményeket

   1. យლφλψ ឪវនមηκზ

    @Tróger TV ja. Ha nem bukik. Vagy 1 igazolassal tönkre nem teszi. Ne érts félre mert hatalmas mbappé fan vok. Ennyi évesen bármi közbe léphet. (meg több mbappé mezem 1ik dedikált👕 is csak nem lehet tudni hogy nem e jön közbe valami.) Érted?

   2. Tróger TV

    @យლφλψ ឪវនមηκზ Tudod Mbappe majdnem nyert aranycipőt is 20 évesen. (Messivel nem bírt.) Ez, valamint az elképesztő gólátlaga már most magasabb teljesítmény mint Sterlinggè és már többre vitte mint sok csatár az életében. Ha csak nem bukik hatalmasat, történelem lesz belőle, míg pl. Sterlinget 10-15 èv múlva már kb elfelejtjük.

   3. យლφλψ ឪវនមηκზ

    Mbappe meg hol? 2 éve kapta xd. Meg csak 20 éves pali. Majd ha ezt a szintet tartja minimum 6-9 évig akkor esetleg. Világ legjobbjarol majd ha több mint 30 évesen is ilyen formába tolja...

   4. Laceszkoo

    Sterling is

  62. LewEZ :D

   Idén majd Szoboszlai

   1. Gaskó Valentin

    Szoboszlai még nem annyira nagy sztár, hogy megnyerje a Golden Boy-t. De lehetséges, hogy jövőre ő nyeri. És annak nagyon örülnénk!😀

   2. Martin Nagy

    @KriwDi YT Kb mindenkinek tobb eselye van Szoboszlait jelenleg csak mi tartjuk magy szamnak lehet hogy erdeklodnek iranta de szerintem egy top csapatnak sem ő az elso szamu kiszemeltjuk

   3. KriwDi YT

    Haaland-nak sokkal több esélye lenne rá.

  63. Crushiitoo

   Isco amiatt a nyomorék Solari miatt nincsen formában mert edző bácsi egy fasz volt remélem visszanyeri a formáját és Zidane irányítása alatt többet lesz kezdő🇪🇸

   1. Crushiitoo

    @3RG0 igen nagyon ügyes Fede Valverde sajnálom Iscot de a csapat a legfontosabb💪

   2. 3RG0

    Zidane se jatszattja, és mint ahogy látod, Federico Valverde már most megüti Isco szintjét. Amikor Isco játszott akkor rosszul, nyilván jobb formában lévő játékost fog játszani Solari és Zidane is.

   3. Martin Nagy

    @Crushiitoo Te hulye vagy??? Tudod hanyszor volt hogy meg csak be sem csereltek

   4. Crushiitoo

    @Martin Nagy Solari miatt akart elmenni🤷‍♂️ és én azt mondtam Zidanenál volt kezdő ami igaz is

   5. Martin Nagy

    @Crushiitoo Hol volt kezdo azert akart elmenni ugye???

  64. Andriska Gaming

   Mbappe legjobb és Sanches a leggyengébb

  65. Alex Kakucsi

   Nagyon jó videó lett

  66. Antal Hegedűs

   A golden boy fiúk manapság hol vannak ez hasznos dolog volt köszi szépen !

   1. Zalan Gereb

    @Trique Junior a csávo nem tud irnixd

   2. Zalan Gereb

    @Dávid Nagy meglátyuk. U teso nem kötekedésböl de azt ts-sel írjuk

   3. Trique Junior

    @Dávid Nagy Nem Sterling?

   4. Dávid Nagy

    Igaz de van kivétel( pl Starling,Mbappé) De ligtet majd meglátyuk

  67. Bernardo Salamon

   Mbappé mindenképp megérdemelte !

   1. Szabolcs Bengyik

    “Első” Osztályos

   2. Dániel Bognár

    Mert ez kellet ugye?