Nepper TV - Wuppertal-Gödöllő, Tesla P100D és Passat 2.0CRTDI

156 E megtekintés127

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. norbert nagy

   Ha, ha 2 mocsok! 🤣😂

  2. zoltan major

   Alig lehet hallani!

  3. Chrysx

   Handras már belekötött ebbe a tesztbe?

  4. Istvan Nagy

   Ne baszogassátok már a mikrofon miatt!! A tartalomra figyeljetek, érteni azért lehet. Állandóan a kötöszködés.

  5. joanyadhatan

   19:45 mekkora szöveg :D szép kis (teljesítmény)túra volt..

  6. zsolti977

   Semmit nem hallani

  7. Kcsabcsa

   Semmi realitása nincsen az ilyen és hasonló összehasonlításnak..

  8. azuro1978

   Messze a legjobb tesztet és összehasonlítást csináltad meg ebben a videóban mint az elektromos autó tesztelő Horváth András :D Nagyon korrekt és jó a teszt. Amúgy...ha veszel egy elektromos autót 46 millióért, és még fizetni is kell a töltésért 23.000 -et hogy hazajöhess Németországból, és meg kell állni 4-5 -ször, és állandóan pihengetni...és még 130 fölé se nagyon menjél...ha meg párszor kihúzatod hogy lenyomj egy szupersportkocsit, akkor utána nagyon spórolni kell az árammal....akkor ez az elektromos autózás még nagyon gyerekciőpőben jár még mindig :) Ellentétben a régi jól bevált technikával 26.000 ér eljutsz ugyanoda, és sokkal gyorsabban. és új ára is negyed annyiba kerül. Biztos ez lesz a jövő...de kell még neki 10-20 év mire kiforrja magát. Köszönjük a tesztet Kopi :) még több ilyen és hasonló nepper -es videókat, Köszi :) :)

  9. Jozsef Farkas

   csinalj valamita mikrofonoddal,ez sz

  10. Tamas Szanka

   Mondeo 1.6 TDCI Ecoboost al Helsinki-Budapest oda-vissza túrán 4.7l es atlagot mentünk. Az pedig nem autópálya, csak a végén egy kicsi. 55les tank jóval 1000km nél többet ad. Nem kap elég elismerést szerintem.

  11. Gazember Zsolt

   Értem. Szóval vegyek egy kocsit a városba, egyet autópályára, egyet az M0-ra, egyet a nagymutterhez, egyet meg melózni. Remélem ennyi kocsi elég lesz. De ha nyugdíjas leszek és időmilliomos, veszek egy ilyen villanyketyerét.

  12. Peti Petike

   botrányos a hang...10ezer ft-os telefonnal sokkal minőségibb riport készíthető! Ne ezen spórolj már,közbe meg XXII.sz i autóval bizniszelsz :D

  13. Richard A

   Reggel 5kor már nem volt szép az arcod.

  14. Attila Fűsz

   1250km-t elmegy a passat egy tankal, számomra hihetetlen.

  15. Adrián M

   Ok

  16. Digitalzola

   Tetszik ez a Tesla! De annak van igaza aki szerint az elektromos kocsi városba való, a diesel pedig hosszú távra.

  17. Imre Kiss

   Hálát adok, hogy nem ez a munkám. Ez nagyon egészségtelen. Rendszertelen alvás, kialvatlanság, éjszakázás, hosszú órákig ülni szinte mozdulatlanul a kocsiban. Meglesz a böjtje.

  18. András Epinger

   Nem néztem még végig, de 9:05-höz egy megjegyzés: nem a Tesla nem tudott rá megoldást, hanem az idióta európai szabályozás nem engedi, hogy ilyenkor is önjáró maradjon. Az amcsiknál mások a beállítások.

   1. András Epinger

    Teljesen korrekt volt. Annyi megjegyzés, hogy nem hiába megy lassan a Model S és X a kukába, a Model 3 lassan megeszi őket. De még kell 15 év, hogy az elektromos autók lenyomják a benzines-dízeles autókat.

  19. Attila T

   És még valami érdekesség. A most hétvégén induló, idei Formula E gyári csapatai: Audi, BMW, Mercedes, Porsche, Jaguar, Nissan, Mahindra, NIO és a tavalyi bajnok DS-Citroen. Milyen érdekes, hogy ez a sok primitiv gyár, elektromos autó versenyzésre/fejlesztésre szán nagyon komoly pénzeket és nem a Tractor Pulling kategóriában fejleszti tovább a dizel füst okádást. (Jó néhány kelet-európai rajongójuk kaphat idén agyvérzést...)

  20. Jámbor Rudolf

   Hahó! A Passaton a rendszeres olajak és szűrők cseréje nem 1o.oooFt gondolom. A T-n 8évig még az ablaktörlő lapát csere is ingyenes. Ezek sem hangzottak el.

  21. pisti801227

   Gondolom, aki megrendelte a Teslát, csak úgy repes, hogy a lenézett dízel ennyit vert a hiperszuperkörnyezetvédő csodagépre. Ja, hol van még a tél, amikor a fűtés is levett volna a kapacitásból :P :P

  22. Laszlo

   Nah, megy ez :D Már csak mikrofon kell. A Tesla ugye maga a holnap technológiája, de ettől még tény hogy messze vannak a megszokott német autók precíziós sorozatgyártásától. Meg az átlag ember tárcájától is.

  23. MrRegosBendeguz

   Egy 10 órás útból lett 15 órás! Akar hogy nézem ennek nem lehet jó oldalát látni! Max annak jó aki naponta kb 20 km-t vezet amíg munkába jön- megy majd este felteszi tölteni. Az még elég luxus hogy a hosszabb utakra külön tartani egy másik autót.

   1. MrRegosBendeguz

    @bounty112 nem vezet 1000 km-t de ha esetleg le kell vezetnie akkor vegyen egy második autót?

   2. bounty112

    Mert az átlag autós napi 1000km-t vezet, ugye? Az autósok túlnyomó többségének bőven elég lenne egy villanyautó 2-300km hatótávja.

  24. Attila Merucza

   Ez a videó magával a vezetéssel kapcsolatban is elgondolkodtató. Hivatásos sofőrök akik nem csak egy sima kreszvizsgán esnek át hanem alkalmassági, páv páv és még biztos van más is, korlátozott ideig vezethetnek egyhuzamban. Ha én mezei sofőr veszek egy személyautót akár 12 órát is vezethetek egyben ha a tank mérete/fogyasztás engedi. Miért adnak a gyárak ilyen lehetőséget a kezünkbe ha az életveszélyes. Hisz hivatásosoknál azért van a pihenő idő...

   1. Attila Merucza

    @Becsületesnepper igen jó lenne ha mindenki észrevenné mikor kell pihenni...

   2. Becsületesnepper

    Ehhez hozzá lehet szokni, én már úl vagyok az egymillió kilométeren autópályán, javarészt 140 fölötti tempóval. A baj azzal van, ha valaki nem ismeri a korlátait, és nem ismeri fel, hogy mikor kell megállni. Volt már olyan, hogy kifelé menet megálltam Bécsnél aludni egy-két órát, mert éreztem, hogy baj van. Ha negyven tonna szabadul el, az nagyobb bajt tud csinálni.

  25. Arpad Zsigmond

   🔴.".zsigmodarpad.".🔵

  26. Frigyes Novák

   Teslát mindenkinek!

  27. thomas Admiral

   hozzál nekem is 100ezer km-el ,3,5milláért passatot, ezt a kasznist! 2.0tdi :(

  28. Balázs Benkes

   Persze, Ferrarit eszik. Hány percig? 😂😂 3 000 ft durva különbség az üzemanyag között, réz, lítium, alumínium szénszál szilícium stb kell a Teslának menni. Hadd ne hasonlítva össze a kőolajjal minek mennyi az ára. Zöldebb, persze...mert Dél-Afrikába a fán terem a félvezető és kézzel kell leszedni.

  29. Bánáti János

   A nagy Teslák nem ingyen tankolnak a Tesla superchargereken? Vagy ez csak az USA-ban van így??

  30. Naaidni

   @Becsületesnepper H. András megszólított....husel.info/video/video/nJuthrppm3fJlmc.html

  31. Frank

   A Teslának se nulla a szervizköltsége, na de ha vége a garanciának,majd akkor megy az auto a bontoba,mert nem éri meg javittatni. Ami tönkre ment az auton 370 e Km (230 k miles) alatt, az USA-bol: Drive unit x3-(ez a villanymotor, az áttétellel, a bele épitett motorvezérlövel,diffivel) Battery pack x2( az egész akku pakk-17000 Euroért árulják a bontottakat(50eKm-el) Lettországban,az uj ennek kétszerese legalább) MCU(Media Control Unit) x1 (Ez a nagy monitor, és a többi csecsebecse hozzá) Charge port door x1 (töltö ajto) Charger x1 (töltö: ez az autoban van beépitve,ez nem a kábel amit bedugsz a konnektorba,hanem a méreg drága töltö. Szétszedés nélkül nem látni.) Ami nem volt garanciális: Door handle x9(ajto kilincs) Shocks x4(lengéscsillapito) Rear axles-both sides x1 pair(hátso féltengely,mindkét oldali) Windshield wiper linkage x1(ablaktörlö összekötö mehanika) Rear tail light-due to condensation x1(hátso lámpa, beázás miatt) Rotors x4(féktárcsa) Tudni valo: a Tesla gyár nem ad el alkatrészt senkinek. Nem tudsz venni egy uj akku pakkot,és te beszerelni. Se motort,se semmit. Ha megtöröd, karosszéria elem sincs. Vidd be a Tesla szervizbe,és majd ott arany áron megjavitják. Bécsben van a legközelebbi,és ott mindig sok a várakozás,és vidd ki tréleren,ha lerohadt.

  32. Attila Dobóvári

   Ne haragudjatok, de hang: Dislike

  33. Én egymagam

   Passattal húztátok haza a Tesla-t? :-)

  34. József Tar

   Ki az a hülye milliomos aki 400 km-t megtesz naponta és fizetős univerzális gyors töltőn nyomja újra a Tesla-t 0%-100%-ig? Arról nem is beszélve, hogy a Super chargerek rövidítik az akku pakk élettartamát. Kint ingyenes a Tesla super charger. :D Szerintem éjszaka ráér újra tölteni 1x16A-en. :D bruttó 36 Ft/kW

   1. bounty112

    Kicsit lassú lett volna úgy a hazaút a Neppernek.

  35. 张汝文

   Hány masolpercig 0-100 a kettőnek?

  36. József Tar

   Németországban 100Ft. :D Magyarországon nem. Nézd meg újra a videót+ szöveg értelmezés. Még ha 100Ft-tal számolunk akkor is üzemanyag nélkül nem jöhetett haza a Passat ennek ellenére csak az itthoni tankolás lett beleszámolva. A Tesla-nál még az itthoni illetve a német kezdőindulásnál lévő töltés is . Matek rendben van? 32A betáp csak a légkábelt kell cserélni. :D

  37. diego87HUN

   1:15 Persze, hogy levitték az árát, mert 1 pedállal kevesebb van benne :-)

  38. Tóthmátyás Bálint

   Nagyon részletes videó. De a model s-t inkább egy merci vagy audival lenne érdemes összehasonlítani szerény véleményem szerint. Nem mintha valamelyikre is lenne pénzem. Csak egy tipp. Nagyon sokat dobna a videó minőségén, ha beruháznál egy point and shoot camerára :) stabilabb szebb kép, jobb hang, kellemesebb nézni... sokkal.

  39. Bornemisza Bela

   Baromi zavaró az a nagy képernyő nekem

  40. József Tar

   Akkor lenne 26.000 Huf Passat-nál ha üres tankkal indult volna haza Németországból. XD. Tehát Passat kvázi 50.000 Huf üzemanyag költség!!! :D :D :D Mivel a Tesla is meg lett tankolva itthon is :D :D kvázi 3.000 Huf-ért. :D :D :D A Passat csak az itthoni tankolás költségével lett összehasonlítva :D :D :D Hogy is van ez? :D :D :D

   1. József Tar

    ​@Tom Rabo Ki az a hülye milliomos aki 400 km-t megtesz naponta és fizetős univerzális gyors töltőn nyomja újra a Tesla-t 0%-100%-ig? Arról nem is beszélve, hogy a Super chargerek rövidítik az akku pakk élettartamát. Kint ingyenes a Tesla super charger. :D Szerintem éjszaka ráér újra tölteni 1x16A-en. :D bruttó 36 Ft/kW

   2. Tom Rabo

    @József Tar no comment,....van baj nem kicsi.

   3. József Tar

    @Tom Rabo Nem érted... :D "miért kellene 2 x tankolni a passatot" Látod? Rájöttél, hogy a Becsületes Nepper aki egyébként kiváló szakember a diesel-ek világában. DE! A passat-ra 1db adat van!!! 67l MAGYAR benzinkút 26.000 Huf és csak ezzel az egy adattal veti össze Nepper úr pedig Németországban is meg kellett tankolni. Míg a Tesla esetében még a haza érkezésnél a feltöltéshez szükséges áramot is beleszámolta. Igaz a német kereskedésnél csurig volt a Tesla és ez nincs benne. A Tesla Super Charger már jó ideje újra ingyenes. Arról nem is beszélve, hogy továbbra is max (A2 kategóriában) bruttó 36 Ft/kW Mo-n az elektromos áram. A diesel/benzin esetében nincs óriási ár különbség kutak között. Ezt amit ide kalkulált ez a kiváló kereskedő az egy b-romság. Maga az összehasonlítás módszere is hibás. A magyar élelmes és napi 400 km bőven elegendő egy átlag embernek. Ez összetett kérdés és én számolok jól. Bocsii. :)

   4. Tom Rabo

    @József Tar ööö mondom ...mindegyik tele tankolva induláskor 7.30h mondják. ...miért kellene 2 x tankolni a passatot? a tesla elsö telitöltését sem számolják. csak az utolsot meg a közbenső töltéseket.. ahogy a passat-ét is . Mi az hogy üzemanyag nélkül jön haza a passat?miért a tesla ü.a nélkül indult el? Teli tankkal ind el mindegyik azt a költséget egyiknél sem számolják. ár,, husel.info/video/video/x5OtqKinln-vaJo.html 18.30 nál...101 tf ra jön ki a KW ára...sima utcai töltönél. matek megy?? 2h.20p alatt csodálatos 6-8KW /h töltés. amiböl ugye 60km re. 1349ft ...ebböl kb.. 400ft/lit áron számolva benzin vagy diesel 3.37lit jön ki...60km-re az kb mondom KB.....100km ..autopályán 5.7lit felel meg ha jol számolom:))) ezt bármelyik ilyen kis auto hozza de 18,20 nál látható hogy 19/kW evett a gép. szoval ennél a számitásnál többet.Azt már nem irom le...matekozd ki te:)

   5. József Tar

    @Tom Rabo Németországban 100Ft. :D Magyarországon nem. Nézd meg újra a videót+ szöveg értelmezés. Még ha 100Ft-tal számolunk akkor is üzemanyag nélkül nem jöhetett haza a Passat ennek ellenére csak az itthoni tankolás lett beleszámolva. A Tesla-nál még az itthoni illetve a német kezdőindulásnál töltés is . Matek rendben van? 32A betáp csak a légkábelt kell cserélni. :D