Octavia III 10,000 KM UTÁN

Isti Szalay

63 E megtekintés69

  ISTI x BTQ: goo.gl/j65b4Q
  █ Facebook: goo.gl/ry8IBd
  █ Gameplay csatorna: goo.gl/cRcxMk
  █ Instagram: goo.gl/y8cpmq
  █ Intro muzsika: Gege (Rímbiózis) - Isti rap
  #vezetosvlog

  Közzététel: 6 napja

  Megjegyzés

  1. mizso676

   Őrmező FTW :)

  2. Ambrózi-Nagy Barnabàs

   2:00 körül ott áll az i3😂 (azzal az autóval lett volna érdekes ez az alakalmazas)

  3. Xa2 Sony

   Mi a neve a programnak?

  4. Gábor Bolla

   Szia István! Véletlen dobta fel a Youtub ezt a videót! Tetszett,és sajnos van aki "fikázza"más megszerzett hően-áhított autóját! Legyen az "zsír-paíros novucsentoj új,vagy csak "Nekem új" azaz használt autó!" De ezzel ne törődj! A lényeg ami miatt virtuális tollat ragadtam,azaz neki álltam a klaviatúrát ütni,azaz gépelni írni,az egy ötlet,amivel lehet lekéstél? De ha már kopik az a kárpit,vagy műbőr? Műanyag az ajtón akkor talán nem ártasz vele többet,mint sem-talán használ! Nevezetesen az Ofis Depo,vagy más irodaszer üzletben lehet kapni rolniban olyan átlátszó könyv,füzet iskolai könyvek stb bekötését védő átlátszó öntapadó és bizonyos fokig mosható tapétát! Az teljesen átlátszó abból ha egy csíkot levágsz és felragasztod a kocsi belső takarítása után,akkor azt koptatod. Majd ha megint 10-15ezer km után cseréled,nem látszik a használat! Ez tulajdonképen olyan mint a kormányon a kormányvédő! :-D Remélem jó ötletet adtam és sok balesetmentes kilométert kívánok neked! Én is egy éve a vágyott szeretett "fejlövésem" miatt a fejembe vett és megszerzett kocsiba utazok...nekem se újonnan vásárolt,pedig előtte zsír új R Thaliám volt amit nagyon szerettem,talán az életbe nem lesz olyan kis hűséges kocsim,meg ÚJ! mint a Talicska. De átszálltam egy megint csak sokak által leszólt modellbe a Fluence-be.Nekem felér egy Mercedessel! Boldog vagyok vele és benne,És ez a lényeg! Neked is kívánom hogy remek útitársad legyen a Skoda! Üdvözletem, Gábor!

  5. Keve Szlávik

   Isti Én is ilyen autón gondolkozom😀 Audi RS6-ot akartam csak valahogy nm érzem h azzal menőzzek De majd lesz ami lesz😀

  6. Sir Gaben

   Én is szeretem az octaviat. Jó autó! Kár hogy kívülről olyan unalmas és silány. Nem dobogtatja meg a szívem mikor kimegyek a garázsba. De szeretjük.

  7. Makknmka Makkmakk

   Nekünk a 10 éves kocsinkba van ennyi km😇😬

  8. Hajós Krisz

   Miért nem autót vettél????🤣🤣🤣🤣🤣

  9. Babe Oliver

   S midőn eljő a féligdisznó ember,a föld beléremeg..... Ézsiás könyve

  10. sceg

   Revheadz az jó erre próbáld meg

  11. Lóránd

   Vezérlés csere az fincsi.....,szeretjük...Skoda Superbem van 265 ezer kilóméter ( PD TDI) újkorától nálam,hiba nélkül 14 éve. Összerakták..

  12. Bajsz88 YOLO

   Azért van a könyöködnél kopás mert azt a felületet amit letakarsz azt nem szívja ki a nap és ezáltal sokkal sötétebb lesz az a felület

  13. ADYDAS ENDRE

   Olyan hangja van mintha le lenne szakadva valami és húzná maga után. LeL

  14. Patrik Taczman

   Nem tudom, hogy mennyire érdekelnek ezek, de ajánlom az ODB Eleven-t. Ez gyakorlatilag egy long coder, amivel gyakorlatilag programozni (aktiválni, letiltani tudod az autó funkcióit) tudod. Ez az eszköz kb 27000 forint. Ezt az eszközt lehet helyettesíteni olcsóbb módodn is, annyi külömbséggel, hogy a hagyományos módin, számítógéphez kell csatlakoztatni az autót egy kábellel, egy programot le kell tölteni és zon keresztül tudod irogatni a kódokat. Ebben az appban össze van gyűjtve, hogy mit tudna az autó, és mutatja is hogy be van e kapcsolva a funkcióó, vagy sem. Ezen kívűl, tudod vezetni az autóban lévő szervízkönyvet, igazolni tudod vele az olaly cseréket, stb. Ha nem is érdekel annyira vagy drágának tartod, az app ingyenes, azt ajánlom megnézésre. Meg tudod nézni, hogy mit tud a te autóddal pl.

  15. Róbert K.

   Miért dob fel téged egyfolytában a HUsel, amikor sorra letiltom a lökött videóid? Bocsi, de ez van, kinőttem már ebböl a 8-14 éves kategóriából.

   1. Isti Szalay

    És ez ki a szart izgat szerinted? Mellesleg ne kattints a videómra és ne kommentelj és talán nem fogja ajánlani te észlény. 😂

  16. ツAPXblocker

   mivan tirexihd-val ?

  17. Krisz Gaming

   Indexkép lvl 999

  18. Sylar Gaming

   Jó kis járgány ez de ennyi pénzért már autót is lehet venni :D

  19. Roli

   9:40 ilyen a tekerős ceruzahegyezőnak a belseje

  20. Fülop Lacika

   A videózás vezetésközben nem veszélyes?

   1. Fülop Lacika

    Ez mind fasza csak ne bizd el magad!

   2. Isti Szalay

    @Fülop Lacika Rendben, az te vagy, 10 éve van jogosítványom, nem kevés kilométerrel, balesetmentesen, nem egy vezetős vlog felvétele után. Neked ez nem menne, oké, én biztonságosan képes vagyok vezetni mindemellett.

   3. Fülop Lacika

    @Isti Szalay nem kötekedésből de az eszed azon van amit mondasz nem azon hogy mi történik/történhet az úton bármi bármelyik percen történhet bármi sajnos:( én személy szerint mondig az út szelét lesem és nem igazán beszélek vezetés közben mert már jártam úgy hogy a semmiből elém ugrott egy kutya alig bírtam ki kerülni

   4. Isti Szalay

    Szemeim az úton, kezemben nincs semmi.

  21. :D Hacky

   Szia Isti! Milyen telefon tartót használsz? Nekünk is ilyen octaviánk van, csak dízel. Ez a tartó a hűtőrácsra van felrakva? Nem görbíti el vagy ilyesmi?

  22. Petya Ambrus

   Szia Isti! A régi amerikai autók általában 3 sebességesek..........

  23. Zoltán Erdős

   LPG rendszer telepítésén gondolkoztál az autóba?

  24. Tivadar Szövetes

   Szia Isti. Szintén egy Skoda Octavia 2015/3 1.4 Tsi BOLDOG tulajdonosa vagyok. Balesetmentes vezetést kívánok.

  25. Bassus16

   Szerintem tökre rendben van ez a kameranézet. A kocsit meg használd egészséggel, jó döntés volt és ahogy mesélsz róla szerintem te is így gondolod. :) A sok fikázóssal ne is foglalkozz ilyenkor mindig gondolj arra, hogy én mit kapok minden nap mert vettem egy Alfa Romeo. :)

  26. hofi

   ?

  27. Németh Kolos

   Mi az alkalmazás neve?

  28. JACKE Werb

   Hajrá PSG! Jó a melegítő felsőd. 👍

  29. kevin TrEet

   MENYI VOLT A KOCSI

  30. N. Grósz

   A TSI motor elég szar de főként az amelyik a rosszabbik szériás motorok azt hiszem 2012 ig gyártva.

   1. R3dLinE

    @N. Grósz Azért kíváncsi lennék, ténylegesen mennyi szakadt el. Biztos hogy nem annyi, mint amennyire szarnak mondják azt a motort egyesek. Fel van fújva ez eléggé.

   2. N. Grósz

    @R3dLinE azt írják h gyárilag szar a vezérműlánc ami ha elszakad elég nagy kárt csinál. Az pedig nem a nemtörődömség miatt van.

   3. R3dLinE

    @N. Grósz Én egy szóval sem mondtam azt hogy olyan megbízható mint a Suzuki 1.3. Csak azt mondom, hogy nagyon sok ember szereti elhanyagolni az autót (amit a suzuki legendásan jól bír), majd mikor történik valami, azt mondja szar a motor. Pedig 3 szenzor figyeli a láncot, és azonnal jelez ha kicsit is lazul. (tapasztalat) És az a baj sok ember meg csak átveszi az információt, az előéletet persze senki nem mondja, és elkönyvelik hogy szar motor. Egyáltalán nem az, csak oda kell rá figyelni.

   4. N. Grósz

    @R3dLinE erdelyinaplo.ro/gazdasag/tsi-motorok-atok-vagy-aldas olvasd el mit ír a szaklap mielőtt azt hiszed a tsi ről h olyan megbízható min az 1.3 suzuki

   5. N. Grósz

    @R3dLinE amit mondtam természetesen nem saját véleményre alapszik. Lehet hogy te kifogtál egy jó motorkódot de nem az a jellemző. Sok tsi ben elszakad a lánc akkor te sem mondnád h hu de jo.

  31. Éljen Trianon

   Neked van jogsid? 😡

  32. A. Gellért

   Szernitem eyek a kocsik nagyon is jók (tdi és tsi motrok is nagyon jók)

  33. A. Gellért

   De amugy jó.

  34. A. Gellért

   A kamera lehetne egy kicsit magasabban.

  35. Tigris Panthera

   Mindegy hogy hova rakod a könyököd Isti, jobb/bal. ..ha úgy hozza a szükség nem fogsz tudni reagálni ;)

   1. Isti Szalay

    Köszi a bölcsességet, tíz éve egy balesetem sem volt, és ugyanígy vezettem végig, nem egy necces szitut kerültem el, odafigyeléssel. Remélem te akkor a vezetés teljes időtartama alatt két kézzel fogod a kormányt, és akárkivel utazol, meg sem szólalsz. Direkt nem rakok kacsintós smileyt, azt a saját finguk szagától elaléló emberek szokták.

  36. rapapa Albert

   Ez nem1200lada?

  37. Gergely Petrilla

   Jo a kamera allas

  38. Péter Nagy

   Majd nézd meg a belsejét 10 év mulva 😅.Német autok többségének undoritoan pusztul a belseje!

  39. Valaki Mr.

   Istvánunk P$G drukker 😂😂nem amúgy nekem is tetszenek az ilyen pulcsik

  40. HungarianGamer1080P

   Az autó gyárilag Aktívszenes szűrővel jött ki a gyárból. Az újakban már antibakteriális aktív szénszűrő van. Valószínűleg van benne elég kakaó, hogy átszívja a levegőt rajta a ventilátor. Azért ekkora sületlenséget amit neked mondtak még nem hallottam :D Üdv skoda szervízből ;) Jók az 1.4 TSI motorok semmi gond nincs velük.

  41. Ákéleusz Atya

   Ez a content az igen gratulálok!

  42. Rózsaszin sündisznócska Uzsis Zacskója

   Jól néz ki ez az autó

  43. K.Merse

   Jó így a kamera állás! Olyan mint ha melletted ülnénk!

  44. Bence Filip

   like a aki benézte azt hogy vezetős vlogra kattintott

  45. Dávid Ajtay

   hagyjad ezeket a lerohad a kocsid commenteket, nagyon jó autód van és irigyelhető. használd épségben és biztonságban :D. ja jmeg milyen tok az amivel ilyen könnyen feltudod tenni a műszerfalra a telódat ?

  46. Levente Baranyi

   Belseje nagyon extra! Gratulálok a vételhez!

  47. Marcell Varga

   Az a gopro a fej támla alatt😂

  48. tp csapat

   Nekűnk volkshwagen jettánk van ugyanugy tsi 320000 km van benne az előző tulajnak semi nagyobb kőltsége sem volt és nekűnk se ugyhogy nem értem azokat az embereket akik azt mondják hogy kivánom hogy lerohadjon alatad

  49. Cselegamplay 007

   Szerintem orokre a fejkamera a meno

  50. adam94661

   Hát érdekes hanggenerátor app xD

  51. Janosch 02

   Dejó videó lett ez. Legyen még! 👍🏻

  52. Ákos Filius

   hát ez nagyon kész :D

  53. leventesiklosi

   Szia! Facebookon a Hungarian Octavia klubban rengeteg tapasztalatot olvashatsz, tanácsokat, valamint ha szükséged lenne valamire az autóhoz, akkor ott minden bizonnyal megtalálod. Keress rá :D

  54. The DDG

   A black mirror részeket én is imádom, a legelső rész mondjuk kicsit kemény nyitás volt :D de nekem a Miley Cyrus rész is tetszett. Örülök, hogy végre valaki beszél a sorozatról :D

  55. Roli

   Nekem is ilyen van csak RS😁😁

  56. Gábor Bárkányi

   Ki az a bunkó paraszt aki azt kívánja valakinek, hogy rohadjon le alatt az autó? Az ilyen embereket nem tudom egyszerűen megérteni. Szerintem tök fasza ez a Skoda, kívánom Isti, hogy még sokáig kitartson neked. A Black Mirror-t pedig én is régóta próbálom már bepótolni, de mindig akad más ami közbejön (most meg még jön a Mandalorian, Rick and Morty, stb ... :D )

  57. Álmos Cseh

   13:58 - Best resz volt szerintem :D

  58. tamás kecskés

   Milyen telefontartót használsz?

  59. A953567876

   Jók a Skodák. Egy olcsó VW. Teljesen rendben vannak összességében. Én is oda teszem a könyökömet. Nekem is elkezdett ott kopni. Valami tisztító cuccal nekem lejött. Valamit oda kell rakni nyáron hogy ne az anyag kopjon..

  60. Imre Magyar

   Szia Isti. Nekem is ilyen Octaviam van. Nagyon jó. De a vezérlés cserét ne kapkodd el. Gyári adatok és szerelők is mondták, hogy 220000km körül kell az elsőt cserélni. olyan szerelő is volt akiben megbízok és sok ilyenben cserélt.