Sok falat ki kell majd szedni - Handras költözik E02

Andras Horvath

149 E megtekintés269

  Mennyit haladtam a munkálatokkal? Semennyit! De nem ez számít, hanem az út, amit megteszünk a célig.
  Itt tudsz támogatni: patreon.com/handras
  Instagram: handrashu
  Facebook: handras.hu/
  Blog: handras.hu/
  Ezeket használom a videókhoz: kit.com/Handras

  Közzététel: 8 napja

  Megjegyzés

  1. Andras Horvath

   Szombaton a Volkswagen ID3 gyárból jelentkezem egy jó kis videóval, amiben kitérek Hanula Barna Mesterkurzus videójára is.

   1. Enikő Volóczi

    @Ákos Lovassy Itt nem az építtető fizeti a rajongók munkáját, hanem a rajongók, h. szerepelhetnek a filmjében. Mert ilyen az üzlet.

   2. FollowTheORI

    Jól hangzik a fürdőszoba nyitás, de abszolút nem praktikus... :) Szerintem gondold át mégegyszer...

   3. Laszlo M.

    ​@Naaidni Igen, nagy tudású szakembernek látszik és abban igaza van, hogy dízellel nem rosszabb hosszútávokat nyomni autópályán mint e-kocsival. Senkit sem bánt az a minimális korom és NOx és a CO2 egyenleg is kedvező, ebben a felhasználásban JELENLEG valószínűleg környezetbarátabb is, mint a dízel. Ez azonban nem vigasztalja a városban, forgalmas falvakban lakó-lélegző, vagy a dugóban bal lábukat fájlaló, vagy éppen a benzinkúton a számlálóra meredőket. Azokat sem akiknél csak kerregés van fűtés nincs, illetve akadt már gondja a következők valamelyikével: hengerfej, nagynyomású befecskendező-rendszer, turbó, egr, részecskeszűrő, kettős-tömegű...és ez csak a dízel lehetne folytatni a sort általánosabb alkatrészekkel (pl. leszakadó-kilyukadó kipufogó). Csak ki kell próbálni egy e-kocsit (pl. greengo) és egyből látni mi a jövő...nem kell hozzá doktori cím. Plusz az olaj el fog fogyni- illetve a kitermelés egyre költségesebbé és környezetszennyezőbbé válik, és a bioüzemanyag sem fenntartható globálisan. Azt hiszem nincs miről vitatkozni, mert 20-30-40 éven belül mindenképp meg kellene kezdeni az átállást, ha más nem mesterséges üzemanyagra=hidrogén. Ennek a kutatása régóta folyik és még nem látta be mindenki hogy közben Elon Musk elhozta a megoldást. Én nem hittem benne, ahogy nem hiszek a hiperloop-ban, vagy a közeljövőben bekövetkező Mars utazásban-kolonizálásban-terraformálásban sem. Szerintem lehetetlen, szerinte csak el kell kezdeni.

  2. tamas_b

   Örülök, hogy élvezed! Kívánom, hogy Téged elkerüljön a jó magyar építőipari valóság.

  3. Kelemen Juhász

   *széndioxid... 🤓

  4. Müller Bálint

   A honved telep melletti tuzer utcaban laksz?😀

  5. ChrisHU

   Azért 1 hónappal ezelőtt még azon ment a sírás, hogy nem tellik rá, oszt hitel köll, és nem kap a szegény. :( - sírjunk együtt. Most meg csatt a luxus. Az elektro redőny, a lakberendező meg az istenkínja.

   1. Andras Horvath

    A redony ott volt, a lakberendezo egy regi ismerosom.

  6. Gergely Szoke

   18:32 semmit nem akarok ingyen, tenyleg es kozben vegig a hatterben az ingyen Tesla...

   1. Gergely Szoke

    Ja elnezest, hogy fel evre ingyen kaptad sot meg hasznot is huzol belole amivel semmi baj, az onerzeteseggel van baj, jezusom

   2. Andras Horvath

    Jezusom. Fel evre kaptam hasznalatra, nem orokbe. Szovegertes.

  7. Balázs Koscsó

   Tudom semmi közöm hozzá, de nekem úgy tűnik kicsit magadnak való figura lehetsz. Már ahogy a vendégekről meg a vendégszobáról beszélsz. Az is kitűnik, hogy hosszútávon egyedül szeretnél élni a kéróban. Ez nem rossz, vagy kritika, csak nekem ez jött le.

  8. stuntface

   Lehet hülye felvetés. Alsó teraszt simán meglehetne csinálni egy félig nyitott garázsnak. Ahol lejöttél fal mellé mehetne a grillező mögötted elférne a Tesla is. Út felől meg lehetne csinálni egy kocsibejárót. Elektromos elhúzhatós kapuval. Minimális alapozás és aszfaltozásra lenne szükség ezt kivitelezni. Teljesen logikus lenne. Mi a véleményed erről? Dzsakuzzi meg lenne az áccsal megbeszélt terasz hosszabbításra. Felé húznál egy kis tetőt (átlátszó műanyag hullám lemezből), hogy ne ázzon mikor nem használod.

  9. Péter Komzák

   Gyereket nem szeretnél esetleg, vagy majd kap egy teslát és abban föl neveled!?

  10. Fejős Zalán

   a benzin a teslába kellett?

  11. Gábor Barta

   Jó a vidi? A ház mennyi nm? Szupi a kilátás!

  12. Enikő Volóczi

   Most néztem meg végre a Dr. Hanula Barna féle egyik videót. Igaza van abban, h. "összességében kellene az áramtermelést előbb rendbe tenni és utána nyilván egyre nagyobb jelentősége lenne az elektromos autózásnak. " Ezért nem kövezném meg, mivel ez az áramtermelés igazsága mellett az elektromos autózás malmára hajtja a vizet. Tehát, csak akkor lehetünk igazán zöldek, ha minden mást is figyelembe veszünk. Ha van egyáltalán rálátásunk mindenre, ami ártalmas lehet. Ő a nitrogén-oxidul (NOX) kibocsátásról is beszélt itt, h. azt sem tudjuk igazán, az hogyan termelődik és az is egy nagyon fontos ártalmas anyag. Hogy a munkahelyeken több termelődik naponta, mint ami pl. Bp.-en a megengedett határérték. De erre a lakásunkban történő vacsora főzést is felhozta, h. még ott is többszöröse van jelen ennél az értéknél. Az is igaz, h. valahogyan el kell kezdeni, már nem lehet tovább halogatni a "zöldülést". Az "egy fecske nem csinál nyarat" meg már idejét múlt szlogen. Én a "zöld" oldalon állok. Ennyi. (Y)

  13. s9dsd

   Kb. 149 olyan szituációt tudok elképzelni, ami miatt nem jó ötlet, hogy a hálószobából belátsz a fürdőszobába. És nem hiszem, hogy egyik szituáció se történne meg életed folyamán, nem csak arról szól az élet, hogy a barátokat hazaküldöd taxival. Illetve megkérdezhetnéd a barátnődet, mit szól ahhoz, hogy te nézed, mit csinál a fürdőszobában. A csajok nem csak szexy fehérnemüben sminkelni szoktak ott :) Az én barátnőmnek ha felvetném, hogy nézegetem a fürdőszobai rutinját, szerintem röhögő- vagy sírógörcsöt kapna, és nem is volt szerintem korábban se olyan barátnőm, aki ennek örülne. Megjegyzem, én se örülnék, ha a barátnőm, vagy bárki, aki a lakásban van nézegetné a fürdőszobai tevékenységem (a wc az külön van itt is, nem arról van szó).

  14. CsontFox

   remélem leég/összedől ez a ház, szedesd csak ki a falakat ;)

  15. Éljen Trianon

   Ember be ne költözz ide. Ez egy gipszkarton garázs.

  16. Pahooo Benya

   Nagyon jo es szep a hazad

  17. Attila Frühwirth

   Azért a tesla m3 nem rossz ingyér.....

   1. Andras Horvath

    Csak használom, nem az enyém.

  18. Hanna Szemeti

   Mikor csinálsz egy olyan videót hogy megmutatod hogy milyen készen a házad amikor már kész lesz mert én kerestem a csatornában de nem nem találtam

  19. Lánczi András

   A teraszra egy fa állványos függőágyat vagy függőfotelt tehetsz majd tavasszal (kettő is elfér). Az alsó teraszra szintén, és oda állvány sem kell, csak csavar az oszlopba / plafonba. Írj és készülhet egy epizód a felszerelésről is akár :) andras@fuggoagy.hu

  20. Klara Tarcsa

   Oszinten megmondom, uram a kutyus/autos videoidat szereti, engem ezek baromira nem kotnek le, de ez illetve az elozo resz az uj hazrol.. nah ezt nekem talaltak ki. :) Varom a kovetkezo reszeket is. :)

  21. Sándor Barta

   Végre ide is eljutottunk, mit szólnak ehhez a benzingőzfüggők?

  22. Norbert Szász

   Nekünk is ilyen fűtésünk van! Nagyon élvezzük :) Napelemmel pedig írtó occó fűtés lesz :)

  23. Geier Gábor

   Amugy vannak ezek a felfújható jakuzzik 200ezer körül az is ugyan az körülbelül mert ugyan úgy melegíti a vizet

  24. Tibor Horváth

   Az elszívós wc tök jó. Nekem is az van. Ráülsz, végzed dolgod, megy a venti, fütyül a szél , leng a zacsi, a vágányban meg fésülgeti a szört a szellő... szag meg sehol.

  25. Geri TV

   Kívánok sok sikert és szerencsét a házadhoz!:D

  26. kopias1

   Szia, ez a ház újrahasznosított papírból van? Erre kötnek biztosítást? Nem félsz, hogy elviszi a szél?

  27. FeCsa Fekete Csaba

   Kellett képzelőerő a házhoz első látásra gondolom. Valami félelmetesen rossz elrendezést álmodtak meg az előző tulajok. Sötét konyha, mini fürdő, falun a füstölő nagyobb, mint a vendégszoba😂 Lépcső nélküli dolgozószoba vagy ilyen ablakok maradtak csak?😂 Jók a terveid, csak szépen, lassan😉👍🏻 Egy jó családi ház sosem készül el:) Hajrá

  28. Bálint Soós

   Nagyon pozítívan fogof fel a dolgokat ami egy nagyon jo dolog . A videóid nekem nagyon tetszenek es igenyesek tehat csak így tovabb

  29. Fritz János

   Valahogy nem fér a fejembe, hogy milyen érzés lehet néhány, vagy inkább rohadt sok emberben, amikor azt mondja: na, megnézem már egy vadidegen videóját arról, hogy milyen házat épít. De tényleg...van olyan akit ez leköt? Véletlenül keveredtem ide, de keveredek is el innen :D

  30. Tomanovics Gergely

   Kíváncsi leszek, hogy fogod bírni városi srácként. Én gyerek voltam, amikor kiköltöztünk a 13. kerület sűrűjéből (Lehel tér) egy meseszép tájon levő faluba Nógrád megyében, akkor nagyon élveztem, hogy micsoda szabadság, de felnőttként már nyűgként élném meg, hogy nyírni kell a füvet (télen meg lapátolni a havat), nincs hova elmenni meginni egy sört, Pestről meg az utolsó busz 10-kor megy, nincs Tesco online meg netpincér, mozi, színház, akármi... 24 évesen visszajöttem a feleségemmel Pestre, aztán meg átköltöztünk a 12. kerületbe, ahol zöld is van, de civilizáció is :)

  31. R0wss :o

   11:10 Mario fov mode

  32. Benedek Balogh

   András! Amíg nem csinálsz semmit a kerttel, nem ülteted be fákkal, bokrokkal, vagy akárni? Csak annyira, hogy a kilátás maradjon, de ezzel is jót tegyél...

  33. Nagy B. Attila

   Király ez András! Kitartás és ne feledd a videókat. (Parketta... :D A Teslat naponta leparkettázod, egyelőre érd be azzal :D )

  34. Palack 20

   Én nagyon bírom a videóid de ez a ne aludjon itt senki se majd hívok neki Tesla taxit ez már kicsit sok

  35. Halpert Erik

   Milyen napelem és inverter lesz felszerelve?

  36. István Tollas

   Jó kis házikód lesz majd a végén.Egy ilyen tipusú háznál el kéne gondolkodnod egy központi hővisszanyeréses szellőztető rendszeren,sok energiát meg tudnál spórolni.

  37. Mike

   jo hogy nem akarod látni hogy a másik mossa a seggét a zuhanyban...

  38. Berkó Dániel

   Szia András. Ha lelkiismeretes parkettás szakit keresel, jók a referenciáim. FB-on ugyanezzel a névvel tálalsz meg.

  39. László Pozsgai

   Biztos megharagudnak rám a fanok, amiért rossz kritikát fogok írni. Először is gratulálni szeretnék Andrásnak a házért és a panorámáért. Viszont ez a "nem akarok mindent a szponzorok pénzéből csinálni" nekem nagyon sántít és álszent. Megnéztem jó pár videódat és mindegyik tömény reklámról szól (igaz sokszor burkoltan), nyilván azért mert ebből élsz. Mondtad, hogy felveszel 4-5millió Ft hitelt. És azt is említetted, hogy falakat fogsz áthelyezni, belső építész, designer, napelemes rendszer, stb sok-sok pénzbe kerül (csak egy fürdőszoba anyagára kb1milla plusz a szakember munkadijja). Ez a ház még félkész állapotban van. Igazán csak most kell majd mélyen a zsebedbe nyúlnod amire nem lesz elég 4-5millió Ft és ezt te is jól tudod, mert nem vagy hülye gyerek. Nagyon is szükséged lesz a szponzoraid pénzére, amit nyilván meg is fogsz kapni, a videóidban jól elhelyezett reklámokért cserébe. Szerintem sokkal szimpatikusabb lenne, ha korrektül bevallanád végül a szponzorok pénzéből fog elkészülni a ház, hiszen minden kis/nagyobb cég nálad fog építkezni, mert ez egy jó reklám lehetőség nekik (ami megér egy-egy cégnek pár százezer/millió forintot). András nagyon jól működik a marketing gépezeted, jól felépítetted magadat, egyre többen kedvelik a videóidat, ami még több reklámot és szponzort vonz. Gratulálok ezt jól csinálod, csak ne legyél álszent és ne nézd hülyének a követőidet. (Én is szeretnék egy teslát, amire van 4millióm, a maradék 10milla meg majd úgy összejön. Honnan????)

   1. Andras Horvath

    A videok vegen levo feliratok nem sok penz, es havonta max 1 szponzoralt videom van. Lehetne 5 is, de csak jokat vallalok el. Ebbol elek. Es oszinten szolva meg nem tudom honnan lesz meg a maradek. Legyszi ne alszentezz le, mert ilyenkor mindig megbanom, hogy miert nem rakok minden videoba szponzoralt tartalmat, mint mas videosok....

  40. LaCi01111 Gamer

   Csak egy egyszerű tipp! Vegyél egy olcsó, de kényelmes összecsukható vendég ágyat, azt tárold a padláson. Ha jön vendég szimplán leveszed a padlásról azt kinyitod a nappaliba. Vagy alszik a kanapén ami a nappaliba lesz. ;)

  41. László István Albrecht

   Szia! Néhány tanács. A padlásfelbúvó ajtót azért véleményeztesd az építészeddel, mert elsőre úgy látom, hogy hőszigeteletlen! (Kapható direkt hőszigetelt is!) Télen -20 C fokban csöpögni fog a nyakatokba a kondenzvíz + a penész is beköltözik. A felbúvó ajtó lég(pára)zárása is fontos, mert ha a lakás párás levegője feljut a padlástérbe, a pára lecsapódhat a tetőhéjazat alatti alátét fólián, és visszacsöpögve eláztatja a könnyűszerkezetes födém szálas hőszigetelését, te pedig majd azt gondolod, hogy beáztál, a hőszigetelés meg tönkre megy! A fürdőszoba ha egybe van nyitva a hálószobával, használati szempontból (ha nem üdülő, vagy hotelszoba) kellemetlen is tud lenni, ha a hálótársad előbb kel, akkor te sem tudsz majd pihenni, vagy fordítva. A fürdőszoba, ha csatlakozik a hálószobához, az csak ajtó legyen, és a legyen egy másik ajtó is, melyen keresztül a reggeli tisztálkodást követően egy másik lakóhelyiségbe távozol, és nem kell átbumlizni megint a hálószobán, ismét felébresztve a másikat. Egyébként az elképzelések jók, de a gardróbszekrények elhagyása hiba lehet. A nagy légterű dolgozó szoba későbbi gyerekszobákra történő megosztásáról is elgondolkodnék, és dugaljak, illetve a lámpatestek elhelyezését e szerint tervezném. (nagy látószögű felvétel a lépték tekintetében elég csalóka.) A WC csészéből történő légelszívás jó megoldás, nálam is az van, más túlnyomásos szellőzőt nem is szereltetnék a helyiségbe, ha az van. Üdv.: Laci

  42. Balázs Sütő

   2:50 😂😂

  43. Andrea Rabai

   Egyem meg, de boldog a kis draga. Eleg szomoru, hogy ennyi idosen kell igy orulni egyeseknek az elso hazanak Magyarorszagon.

  44. Edina Palasik

   Szia András.....ha rendes anyagok kellenek szólj.....segítünk is ha kell. Haladni kéne.....nem sok a változás....😀😀😀😀😀😀😀😀

   1. Andras Horvath

    Meg nincs a nevemen, addig nem nagyon tudok dolgozni.

  45. CritiCube

   én a helyedben nem bontanék egy meglevő falat sem, ez a ház jól van megtervezve. amikor üres egy ház, kicsinek látszanak a terek. most emiatt akarsz falakat kivenni, aztán viszont rájössz, hogy nem tudod berendezni, kibaszottul üresnek fog hatni az egész, mert értelmetlenül nagy lesz a mozgástér. és igen, vannak emberek, akik szeretik, ha minél tágasabb a lakásuk, de nem, nem az a tágas, ami visszhangzik, hanem az, ami nem zsúfolt. és mivel jelenleg gardróbhelyiségek vannak betervezve (amiket el akarsz tüntetni), nem lenne zsúfolt semmi, nem lenne tele ruhásszekrényekkel a hálószoba stb. a nappalival összenyitott konyha a lehető legnagyobb baromság egy ekkora házban. ennél csak az a fájdalmasabb, amikor egy feleekkora panelban akarnak "amerikaikonyhás nappalit" a prosztók. az amerikai nappali-konyha kb 200 négyzetméter alapterületű házakban tud működni. konyhaszigettel, étkező résszel, nappalival. három funkció egy akkora egylégterű helységben, mint egy átlag magyar ház (80-90 négyzetméter). ott van értelme annak, hogy ne legyen két közfallal leválasztva a konyha és az étkező a nappalitól, mert egyrészt státuszszimbólum egy hatalmas szoba, másrészt azokat a házakat tényleg arra használják, hogy társasági életet éljenek, 20-30 fős társaságoknak is kényelmes legyen. a nyugatmajmoló prolimentalitással bejött magyarországra is ez az egybenyitott nappali-konyha baromság, de nem működik. semmivel sem működik jobban, mintha a konyha szeparálva lenne, sőt, mivel a konyha alapterülete az egybenyitástól nem nő meg, szinte garantált, hogy az egybenyitás egyetlen eredménye az, hogy azt látod, hogy mosatlanok várják a mosogatást, rendetlenül hagyott edények várják a rendrakást stb. és vagy full fokozaton berreg a páraelszívó vagy kajaszag lesz a nappaliban... aki a konyhában dolgozik (süt-főz), az akkor sem része a nappaliban tévéző-pihenő családnak, ha össze van nyitva a két helyiség - pedig ezzel a fantasztikus baromsággal próbálnak meggyőzni e divatirányzat hirdetői: a háziasszony is részese lehet a nappaliban zajló életnek. a faszt, a háziasszony dolgozik, és a munkájára figyel. ha nem kell rá figyelnie, akkor ugyanúgy kimehet a nappaliba egy ajtón, mint egy kibontott fal helyén. a "tágas" fürdőszoba egy másik olyan sznob divat, aminek nincs értelme. mit akarsz csinálni a fürdőszobában? annyi mozgástérre van szükség, hogy meg tudd közelíteni a kádat, zuhanyzót, mosdót, wc-t vagy ami van benne. ez a tér pont elég arra, hogy a kádból vagy a zuhany alól kilépve meg tudj törölközni. és mi mást csinál az ember a "tágas" fürdőszobájában? hallgatja, hogy visszhangzik a fingása? nem véletlenül tanulnak éveken át az egyetemen a tervezők. ne hidd, hogy jobban tudod náluk, hogy neked milyen terek kellenek. most azt hiszed, hogy jók lesznek azok, amiket megálmodtál, aztán rájössz, hogy veszítettél a kényelemből, és csökkentetted a házad értékét. legjobb példa erre, hogy ki akarsz bontani egy fürdőszobát, hogy a "vendéghálót" és a "vendégfürdőt" összenyitva kapj egy nagyobb dolgozószobát. az a háló önmagában elég dolgozószobának, bármikor alakítható a funkciója (gyerekszoba is lehet vagy bármi), a második fürdő pedig ma már alap egy házban. ahol egynél több ember lakik, azaz 50+ négyetméteren, sosem hátrány, ha van másik fürdőszoba is. utólag macerás kialakítani, úgyhogy örülj, hogy eleve ott van. ott van mellette 1,5 m3-nyi a hely a beépített szekrénynek, ami munkaeszköz abba nem fér bele, azt fel kell vinni a padlásra, úgysem használod. a dolgozószobába meg egy íróasztal kell. az simán elfér egy akkora szobában, amibe eleve minimum egy franciaágyat terveztek. a terasz ablakai teljesen rendben vannak. kicseréltetnéd őket egymillió forintból, és ugyanúgy ablakok lennének, csak 20 centivel szélesebb lenne a nyílás. minek? nekem amúgy mindegy, csak azért írtam ezt, hogy rádöbbenj, hogy nyugodtan lejjebbadhatsz az elvárásaidból. 100 négyzetméteres házat vettél, ne akard úgy kialakítani, mintha 300 négyzetméteres lenne, mert rosszabbul jársz. a jelenlegi alaprajz teljesen jó, eladható. a te elképzeléseddel 20-30%-kal csökkentenéd a ház értékét (családi házból szar elrendezésű legénylakás). látszik, hogy sosem csináltál még ilyet, minden kezdő hasonló hülye ötletekkel próbálkozik. ne a lakberendezőtől vagy a projektmanagertől kérj tanácsot, nekik az az érdeke, ha minél nagyobb a felfordulás. kérdezd meg a hasonló házak tulajdonosait, hogy ők hogyan használják a sajátjukat. 10-ből 8 értelmetlennek tartja az összenyitott nappalit és konyhát, a maradék meg szimplán rátarti barom, aki meglépte az átalakítást, és most nem ismeri el, hogy hibát követett el. ugyanígy nyilatkoznak a második fürdőszoba megszüntetésének ötletéről is. és maximum azért fognak panaszkodni a "szűk" fürdőszobáról, mert a vérükben van, hogy ne legyenek elégedettek. de ők sem tudnának mit kezdeni nagyobb térrel. :)

   1. Enikő Volóczi

    Enikő Volóczi András Horváth! Ha én kapnám ezeket a sorokat, nagyon elgondolkodnék. Nagyon sok benne az igazság. Én 2 nagy családiház építésében vettem részt és igen. Az építkezések alatt és utána is olyan dolgok történtek, hogy hajmeresztő volt. Ha valamit elbaltáztak kivitelezés közben, arra mindig azt mondták, hogy majd eltünteti, vagy enyhíti a következő lépés, vagy fázis, ami persze nem volt lehetséges. De az sem volt sokkal jobb, mikor a kész házakban évek múlva is, mikor bejött valaki, akkor tette a sok csodás megjegyzését, hogy"Na ezt jól elb...tok!... Ezt nem így és nem ide kellett volna!"... Sok jó ember van sok jó tanáccsal, de annak kell majd benne élnie, aki állja a cehhet/számlát. Szerintem, András, tényleg sok jó dolgot, ötletet és kellő számú negatív hozzászólást olvashatsz ahhoz, hogy el tudd dönteni, mi lesz nektek a jó. Az is nagyon igaz, hogy addig, míg nincs berendezve, kicsinek néz ki, de mihelyt "fel lesz öltöztetve"(ez az édesanyám szava járása volt), mindjárt meglátjátok, hogy mekkora, milyen tágas, ami pont elég lesz. Pláne, ha festésről, vagy takarításról van szó. Ettől függetlenül én is csak a legjobbakat kívánom nektek. (Y)

  46. Mandro Expa

   Hú, nagyon vékonyak a falak. Nálunk 23cm, 4cm beton kitöltéssel a jó hangszigetelés miatt...

  47. Kage

   Hi András! Köszi ezt a nagyon őszinte videó sorozatot, nagyon tetszik, hogy ennyire őszintén beszélsz az egyik legprivátabb ügyedről, a lakásodról (megmutattad a régit is és az újat is). Csak autós videóidat néztem eddig így a családi állapotod nem tudom, de Te egy örök aglegény vagy (vagy akarsz maradni)? Mert 1 nappali, 1 háló, ez nem egy családbarát "családiház" :) A ház amúgy király, szép helyen van és totál megértem, hogy elcserélted! Ugyanakkor az időzítés nem a legjobb.. minden utcasarkon építkezés folyik, így nehezen fogsz megfelelő szakembert találni. De ezen talán az ismertséged majd segít.. Az esővízgyűjtőhöz csak egy megjegyzés: nekem is, van 3 m3-es, ha Neked is annyi, sajnos az lótúró, én nagyon megbántam, hogy nem lett nagyobb. Egy akkora kerthez mint a Tiéd az 1, max 2 nap öntözővíz. Nyáron amikor akár 10-12 napig nem esik egy csepp sem hamar kiürül, amikor meg esik úgysem locsol az ember.. így minél nagyobb annál jobb!

  48. magyar captain mátusz

   Nekünk is ilyen van hogy a WC bol szívja szagokat

  49. E-Media 2019

   Jobban jàrtàl volna,ha inkább veszel.

  50. endre endre

   *1:03** elárul mindet. Alig várjuk már a Girlfriend Tag videót!!!* *Most már nem tagadhatod le, az Andi az úgy-e??!?!* *Nagyon örülünk nektek!!!*

  51. T. Sz.

   Én is pont ilyen házra vágyok

  52. Race bony

   Jó a videó, tetszik.

  53. MrNeismond

   Ez a ház 3 év múlva lesz kész teljesen, ki akar fogadni?

  54. Ákos Adamek

   Mennyi javaslatot fogsz kapni! 😬😬😀😂🤣🤣🤣 Megőőőrűűsz.! En is irtam! 😬👊🤐

  55. Ákos Adamek

   András! Hali! Ezt a sorozatot piszkosul várom. Hogy eddig csak ennyi.... Az a leeegfooontosabb.!!! Megtervezni átgondoltan. Térnyitás: veled vagyok.!! 👍 Javaslat: gipszksrton. fal. bontas. Kalapács! Mire csavarhúzóval, akár akus csavarozoval, kicsavarozod..... Meg se találod a csavarokat! Glettelt kartont nem szívesen használ ujra egy szaki, csak cumiztatja a festőt. Ha dupla réteg, akkor az alsót érdemes fére tenni. Nappali világítás: világítóablak! Ledes. 2 db. 1. Tető gerinc egyik oldaláról... 2. A másik oldalról... A lenti terben ellentetesen a nap járásával. Nem szolgálja ki az összes fényigenyt, de beszarás! "fényjáték a nap járása miatt, és a színei.💥💥💥 Na mentem, mert asszony mááá......

  56. Mr.Joker the Streamer

   Andras Horvath azt nem ajanlom hogy korbe tegyed faval a medencet mert amikor jon a osz lehullik a level es majd takarithattod inkabb tuja

  57. dau Dau

   Ennek a csávónak biztos nem lehet gyereke amilyen szűk rajta az a nadrág.

   1. Enikő Volóczi

    Nahát András! Nem lennék a helyedben. Ezek mindjárt kikutatják azt is, h. mikor, mit ettél, mennyire szakszerűen volt elkészítve és hol tart épp benned... :) :) :)

  58. Erika Kiss

   Teljesen egyetértek ez az állapot egy áldott időszak. Tervezgetni, megélni a változást a te elképzelésed belevinni. Csodás érzés. Jó lett a videó. Imádom a háztervezést, belsőépítészetet. Csak így tovább. 😊

  59. Gabriel Varga

   Szia Andras. En a helyedben wifi villany kapcsolokat raknak. Kuldok egy linket. sonoff.tech/product/wifi-smart-wall-swithes/tx-series Jo minosegu es olcso.

  60. Roland Dara

   Nem epitesz egy 320d bmw-nek garazst?