Speedzone-használt teszt: Honda Civic 1.8 i-VTEC 2006: Állapot vagy kilométer?

speedzone.hu

speedzone.hu

80 E megtekintés18

  Kedvezményes autótörténet-lekérdezés: www.carvertical.com/hu/landing/v3?a=speedzone&b=2cbb4205&fbclid=IwAR2szOWVQe4U0u4qjMGP5eHMdOTf2rKQ3azgUB7i-TxiakUFeUNjfQqZNCQ
  www.speedzoneshop.hu
  www.patreon.com/speedzone
  Ekkora futásteljesítménytől az átlágvásárló már meghátrál és inkább a tekert német prémium csábításának enged, pedig a nyolcadik generációs Civicnek meg sem kottyan.
  #carvertical #vincheck

  Megjegyzés

  1. Attila Benko

   Becsultesnepper meg jol lehuzza a carverticalt. 😂 Amit szépen atugrottal <a href="#" class="seekto" data-time="70">1:10</a>-nel.. Kezmosas <a href="#" class="seekto" data-time="105">1:45</a>-nel..😂 😂

  2. _ 4ti

   Egy franciával megpiszkált japánt megnéznék. Mondjuk egy Nissan Note-t. 👍

  3. Zsolt Szabó

   kedves kopasz ur elmondta hogy o miert nem reklamoza a carvertical!!!!!!😂😂😂😂

  4. C Daniel Nagy

   Milyen ebből a hybrid?

  5. Zsolt Tinter

   Mind 2 😉👍🏻 3 evig hasznaltam a thermostat on kivul semmi baja nem volt”! Honda vagy Toyota ha nem akarsz szerelgetni!

  6. Angyal Gergely

   Gödöllő póver!

  7. Milán Lóránt

   Jó, de azért ez nem az a hű de nagy futás teljesítmény.

  8. Péter Szűcs

   husel.info/video/video/tJrbZbqAq3m1pa4.html

  9. Special Guest Star

   Akinek ilyenje van, segítsen már légyszi!! A sebváltó szoknyát rögzítő műanyag keret rögzítésem letört, minden sebváltásnál felválik az a szar. Honnan lehetne másikat szerezni? Próbáltam márkaszervízt, több bontót, neten is nézelődtem, egyetlen helyen találtam 25ezerért...annyit nem adok érte. Van bárkinek ötlete?

   1. Zsolt Szabó

    akkor nem kelk venni!!!!😂😂😂

  10. Frankó Attila Norbert

   Golf V.tdi-k remélem kusban maradnak🤣🤣🤣

  11. István Gáspár

   A Carverticalról legszívesebben azt a kb 50e-t kérném vissza, amit elkocsikáztam csehországba, megnézni egy romot, amire azt írták, hogy jó :\

  12. Vic Cooper

   Nagyobb a tengelytavja, mint az Accordnak (!!!) es el lehet jarni vele 7 liter alatt, barmilyen varazslat nelkul. (Nekem Accord van, cimbinek meg ilyen). Nagyon kenyelmes, fasza verda.

  13. Róbert Scharner

   Esetleg fr-v teszt lesz valamikor?

   1. Róbert Scharner

    @Easy Driver koszonom.

   2. Easy Driver

    A Vezess Értékbecslőjében volt nemrég.

  14. Széles Szilárd

   Akinél ilyen a váltógomb, attól nem vennék autót.

   1. Zsolt Szabó

    filleres dolog

   2. pitecusH

    Egy műanyagfelület, 336e km után, feltehetőleg gyűrűs ujjal elkopott? jajédesistenem

  15. Kristóf Barna

   Ki az a Kopasz? 😋😎

   1. Kristóf Barna

    @Easy Driver :))

   2. Easy Driver

    A Totalcar Becsületesneppere.

  16. Gabor Lengyel

   Nekem ilyen Civicem van 2007-es évjáratú csak gyári spoiler szettel, FD7 karosszéria kóddal. Szerintem egyáltalán nem csúnya, sőt amikor 2006-ban megjelent elhatároztam hogy nekem lesz ilyen. Nagyon jó vezetni, elegendő ereje van amihez teljesen elfogatható fogyasztás társul. Ami sok példánynál előforduló hiba a kormánymű kopogása, az Accordnál volt emiatt visszahívás is de a Civicet ez nem érintette sajnos. Azt mondták a szervizben hogy garanciális időn belül nem volt sok probléma. Az elektromos kormányművekkel több Honda típusnál is volt van probléma erre oda kell figyelni vásárláskor mert nem olcsó dolog (jobb oldalról hallható kopogás). Én imádom semmiért nem adnám oda, addig lesz meg ameddig el nem porlad.

  17. Zseti Zseton

   <a href="#" class="seekto" data-time="545">9:05</a> -től mondja Pista h már új korában is olyan volt amilyen + 300.000+km és hát így meg úgy... bla bla... indulnak a betonútra csodáért és meg is jött egy Passat millió km-rel 🙂

  18. Zoltán Somogyi

   Szinte látom ,ahogy mindenki rákeres hahu-n a civicre :-D Én elhiszem,sőt tudom hogy nagyon megbízható a japán vas (jelenleg Mitsubishi-t hajtok),de a jó k.anyját a japóknak hogy "nagypapi" autókat csinálnak.Ezek a formák már akkor is unalmasak voltak,amikor kijöttek.

   1. Zoltán Somogyi

    @johny. tayl. Az tuti!😂

   2. johny. tayl.

    Ezt úgy hívják,hogy letisztult stílus...

  19. Dávid Nagy

   Gondos gazda csodákra képes.

  20. Adam Berindza

   1982-1983 VW Santana (Passat) váltók rövid úton pontosan jártak vélhetően az akkori Audikra is igaz konszernről lévén szó

  21. Avs Schmidt

   Volt ilyenem, meg 9. generációs is. IMÁDTAM mindkettőt! Sajnos 10 generációs nem lesz, mivel az 1 literes 3 hengerestől kiráz a hideg, az 1.5-ös 180x lóerős meg nekem túl drága. 😢

  22. Tibor Horesta

   Jó video, személy szerint Honda brand rajongó vagyok, kizárólag ezt a márkát veszem, lehet az robogó, motor, autó vagy fűnyíró, megkapják a törődést, és soha semmi gondom egyikkel sem, csak oda kell figyelni és karbantartani őket, és gondtalan az életem...csak ajánlani tudom.

  23. losistvan

   Jó teszt és jó videó valamint egy őszinte autó.

  24. Szabolcs Szűcs

   2012-es FK2 Civicem van (UFÓ utáni), nagyon szeretem, de az 1,8 i-VTEC azért tudja enni az olajat, sajnos. Kb. 2deci elfogy 1000km-re... alacsony súrlódású motor, ójé :/

   1. ELFOGO

    Ha nem a belevaló olajjal volt használva (ami talán a 0w20),akkor könnyen a Toyota motorok sorsára juthat . Alacsony súrlódású motorokhoz lett kifejlesztve a vékonyabb-higabb 0w20. Ettől sűrűbbel tönkre lehet renni.

  25. Gábor Bosnyák

   Reklámba bújtatott hasznát teszt, Pista remélem kap egy kis százalékot is! De az autó jó hisz Honda!

  26. Lajos Papp

   Sajnos nekem nagyon nem jött be a Honda. Mindenhol hallottam, olvastam, hogy nem megy tönkre mindent kibír, stb. Megvettem egy Accord-ot 2.0 V-tec motorral kicsit használtam aztán elkezdett a motor kopogni. Szervíz szerint a hengerek megkoptak, a dugattyúk lötyögnek, azok adják a hangot. Fúrás gyűrűzés segíthet de soha nem lesz olyan jó mjnt a gyári. A japán autó valóban nem romlik el, de elkopni azt tud erről is sokat lehet olvasni a neten (tudom tízezrenként olajcsere, jó minőségű olsj stb). Ha a japán elkopott a javítás horror mert utángyártott cuccok nem nagyon vannak, a gyári alkatrész meg jó, de drága. Európában szerintem európai autót kell venni, olyat amiből sok van, mert minden autó elromlik a legtöbb kiadás pedig a szervízköltség. A saját káromon negtanultam. Előtte Opelem volt, mindig elromlott valami (az útszélén bem hagyott), de fillérekből javítható volt. Ha a japán egyszer elkopik akkor az mindent visz. Nem vitaindítónak szántam a hozzászólást, a japán autó fanoknak (Honda, Toyota, Mazda stb) igazuk van! De én nem leszek az. Egyébként Henry Ford mondta ki a tutit: Egyetlen jó autó van: az új. 😉

   1. Zsolt Szabó

    sajnos belenyultal egy olyan autoba aminek a tulajanak a trogersaga rajtad csatant nem az auto okokhato habnem a gazdija

   2. Gergő i

    Sajnos ez Henry Ford idejében talán igaz is volt. Mondjuk valószínűleg nem a következő modell frissitesig gyártott autókat és nem a kötelező szerviznek hívott lehúzás jelentette a fő bevételét.

   3. Béla Batai

    És mennyire igazad van ! Jó a japán autó ameddig el nem romlik. Utána valóban egy német prémium becsületére is válna az alkatrész hozzá. Ugye japán autóra mondják is egyébként ne rohadjon meg ne egye az olajat. Egyik sem olcsó lásd Mazda ha javítani kell. Kinek a pap kinek a papné,de valóban új autó lenne a legjobb .

  27. Vitárius László

   teszteljetek egyszer f Astrat vagy regi suzuki Swift et 😀

  28. Additional Losses

   Imádom: husel.info/video/video/1mrWiLSBs2TThGs.html

  29. Szabolcs Papp

   Helló, Accord 8gen 2.0 literes használtauto teszt 214 ezer km-rel felajánlom tesztelni üdvözlettel

   1. Vic Cooper

    Szabolcs Papp az meg bejaratos.

   2. Tomi Demo

    Támogatom, jó lenne :D

  30. Csaba Ferencz

   Többször érezni h elfogult autókkal szemben amik vannak voltak a tulajdonában. Na mindegy is.

  31. István Juhász

   Vezettem egy ufót, katasztrófálisan kemény volt a futóműve, ennek sokkal jobb. A csomagtartója sajnos csak 350l, nem 405 :)

  32. Rezső Juhász

   Megint (mint mindig ilyenkor) fosjapán meg a szarnémet, imádom! Nekünk van fosjapán Nissan 98-ból pár apróbb baja volt kb245e közben, és van szarnémet 94-ből arról sem tudok sok gondról írni a kb 300e km után sem. De még a 98-as Transitnak sem igazán volt műszaki baja, igaz az csak 150-nél tart ennyi idő alatt, ott csak korróziós gondok voltak.

   1. Mate Lukács

    Mert nem mindegy h gazda vagy tulaj ;)

  33. József Csörgő

   Lehet csak én, meg az ismerettségi köröm, de az ilyen korú Hondákkal, mind megszívtuk. Az enyémnek momentán sose volt rendes fékhatás a levegősödő rendszer miatt. Havonta 40-50ezer volt félretéve, ami legtöbbször nem volt elég. A motor amit lehetett értékelni, meg a beltér, azzal momentán nem volt baj - már ha azt nem vesszük, hogy a 155lóerő 65nek érződött. Én úgy tapasztaltam, egy kicsit túl van értékelve ez a márka.

   1. József Csörgő

    @Zsolt Szabó Ez van 120ezer km Honda szervizkönyves 2. tulajos kocsi volt - törésmentes, a kínálat tetejéről. Ahogy az álmoskönyvben meg van írva. Mégis szar volt állandóan. Egyszerűen nincs tuti vásárlási szabály, a használt autó vásárlás AS. Ahogy sikerül :)

   2. Zsolt Szabó

    te is belenyultal egy szar gazdas autoba

  34. Zsolt K

   Köszönöm Pista a tesztet, remekül nyomod. Mindig nézem a videóitok, szuperek, de a mostani külön nagy meglepetés volt számomra. Mintha csak a saját kocsim látnám, még színben is klappol. Az enyém 2007. 1.8as, s nekem állítható a kormány előre is. Mindig vannak negatív és pozitív hozzászólások, és az ember elfogult is lehet a sajátjával, de talán senki nem sértődik meg, ha leírom a tapasztalatom.6 évig volt egy 1997-es békalámpás civicem . Olaj csere és sárvédő-lakatolás és stabilizár cserén kívül más nem volt vele, imádtam. Aztán vettem egy Mazda 6 kombit. Nem részletezem mennyi gond volt vele (ette az olajat 1000km/1Liter- kapott motorgenerált, mégse lett jó.)stb. Valószínűleg jól bele is nyúltam a szarba. Ezután újra Hondákat kerestem, az ufót. S utamba akadt a sedan. Bele ültem, sok más kocsi után, és azt éreztem, ezt rám szabták. Dinamikus közvetlen, jól megy, a váltója zseniális, élmény vezetni (jobban bejött vezetésre mint az UFÓ). 124 ezerrel vettem, magyar autó.Váltógomb elkezdett kopni, sebaj, ebayről 7000ért rendelek. Váltószoknya töredezett, kicseréltem, ebayről 2000. Olajcsere, fékbetét csere, és ennyi. mindig pöccre indul, olajfogyasztás zéró, fogyasztás lábfüggő, de nem panaszkodom. Dinamikus ivtec. Ha előzni kell, nincs gond, ha kímélősen akarok menni akkor lehet vele. Stabil feszes futómű, nem zörög sehol semmi. Imádom az elektromos tetőablakot. S biztató, hogy 300 ezer felett is vannak panaszmentes példányok.Vannak ennél jobb, luxusabb, erősebb nagyobb- tudomisén milyen szempontok alapján előbbre sorolt autók is nyilván. De akinek a megbízhatóság kiszámíthatóság, fenntarthatóság szempont, ez nem fogja megbánni, és ezt úgy, hogy mellette van azért vezetési élmény is. Szóval soha rosszabbat. Az áruk magukért beszél. És igen, állapotot veszünk, nem km-t.

   1. Zsolt K

    @Losoncz Péter Nagyon szívesen, én fél éve vártam már hogy végre elérhető legyen egyáltalán, eddig csak az 5 sebességes volt kapható.

   2. Losoncz Péter

    @Zsolt K Nagyon köszönöm, ezt kerestem már rég óta... Very Dánke schön :)

   3. Zsolt K

    @Losoncz Péter Én is csak nehezen találtam rá a linkre, de épp ma rendeltem én is egyet. Innen 6 sebességeset( de van 5 sebességes is ): www.ebay.com/itm/6-SpeedManual-Shift-Knob-Gear-auto-Change-Lever-Knob-for-Honda-Civic-8th-06-11/264500191157?hash=item3d95709fb5:g:vT0AAOSwA3ddposB

   4. Losoncz Péter

    Szia! Lehetne kérni azt az ebay linket a váltógombhoz? Valtoszoknyat en is találtam de a gombbol csak valami univerzálist sikerült vennem. Egyébként a videón elmondottakkal tökéletesen egyetértek... Köszönöm a tesztetet.

  35. Attila Gaál

   Ezt vagy a hibrid változatot preferálnátok 70-30%os (városi-országúti) használat esetén?

  36. Tibor E.

   husel.info/video/video/u62kbZiDxnbRmIQ.html

  37. Tibor E.

   EZERSZER INKÁBB EGY e 65 730D István másfélért ..

   1. Zsolt Szabó

    bmw???!😂😂😂😂😂

   2. Tibor E.

    @Pfiftike haha haaahaaa

   3. Pfiftike

    Lehetőleg hitelre vegyed...

   4. Ferenc Bertalan Róth

    Mi a bánatos lófütty miatt hasonlítgatod itt a romhalmaz BMW-t másfélért (ennyiért romhalmazt kapsz)? Megveszed másfélért, ráköltesz még 1-et, aztán még évente elvisz több százezret. Hogy jön az ide??? Ez Honda. Ezt megveszed és használod, kopókat cseréled és ennyi. Azt meg megveszed és viheted havonta szervizbe, hogy rákölthesd a gatyádat is.

  38. Szakàl Roland

   Ez is 10litert eszik mint az UFO 1.8-as??? Nálunk az ufó 1.8 as 100ezer km alatt 9,8liter/100km fogyasztás jött ki napi 50-60km országúti ingázás mellett.... soha többé

   1. botiska

    Szakàl Roland ez nemtudom hogy jött a fogyasztáshoz de oké 😀van akinek nincs szerencséje, egyes típusokkal, viszont a nagy többséget kell nézni szerintem

   2. Szakàl Roland

    @botiska Persze persze.... 😂😂😂 Sosem tudtam elfogult lenni egyik márkával sem! Volt német japán koreai.... Mindegyikből volt szar meg jó is, az egyik szereléstechnikai cég is azért cserélte le az 1.8as Ufó flottáját mert megette a hajukat...

   3. botiska

    Akkor végig padlógázon közlekedtél vagy valami nem volt oké..nekem országúti fogyasztás, ha betartom a sebességhatárokat (100 max 110) akkor klíma nélkül 5.5-6 klímával 6.5-7. Ha nyomod felmegy max 7.5-re, 8-at hosszabb úton még nemtudtam kitaposni belőle.

   4. Ferenc Bertalan Róth

    @Szakàl Roland Javaslom azért nézd meg az erre a típusra, motorra (r18a2) vonatkozó fogyasztásokat a Spritmonitor oldalon. Azok átlagfelhasználások mellett valós fogyasztási értékeket mutatnak. Az német újságokat meg hagyjuk is, mert azoknál más nem létezik, csak a német márka. Valahol megértem, hiszen hazai márkákról beszélünk ugye, de irreálisan túlértékelik a németeket.

   5. Szakàl Roland

    @Ferenc Bertalan Róth mondjuk az Autobildben is ekörül volt az átlagfogyasztása ráadásul 100.000km után zabálta az olajat is...

  39. Richárd Fekete

   Jóféle lehet az az I-shit váltó. xD

  40. apa papa

   Miért nem tud lenni egy WV , Renault váltó (és motor!) olyan lenni mint egy japán 15 éves? Mert Japánban nincs "hétfő" és nincs "péntek" . Ott a munka vallás és becsület kérdése.

   1. Komment Elek

    Apró észrevétel, hogy az európai Civic szedánokat, Törökországban szerelik össze. Ezek Japánt max fotóról látták.

  41. Makiverem

   a 6 sebességes 4es golfomban is rövid úton jár és pontos a váltó. Én nagyon szeretem

   1. Ferenc Bertalan Róth

    @Milán Lóránt Rendben fátylat rá.😉

   2. Milán Lóránt

    @Ferenc Bertalan Róth szubjektiv velemeny a formaterv. Es nem en irtam ide a csodakocsimat hanem egy masik kommentelo. Nekem csak a valtos tema akadt meg a torkomon, es ezert reagaltam.

   3. Ferenc Bertalan Róth

    @Milán Lóránt Mindenkinek más tetszik. Nekem sem ilyenem van. De a lényeg, hogy én soha egyszer sem mentem egy német kocsi tesztje alá sem kommentelni, hogy az én csodajapánom is ilyen meg olyan. Ez a nagy különbség köztünk. Amúgy meg a videóban szereplő két embernek is van, volt Hondájuk, annyira csúnyák nem lehetnek. És ha már itt tartunk, ahhoz mit szólsz, ha azt mondom, hogy a németek képtelenek évtizedek óta egy normális formatervre. Ugyanazt ismételgetik untig, ugyanazt eladják ezerszer. Igaz ez az Audira, BMW-re, Mercire, VW-re. Képtelenek megújulni. Sokszor két generáció között nem lehet megállapítani semmilyen különbséget. Egyenautókat gyártanak, évtizedek óta ugyanaz az unalmas forma.

   4. Milán Lóránt

    @Ferenc Bertalan Róth Ez egy erős reakció volt, mélyen érintett. Hatalmasak rá a kiadásaim amúgy tényleg mert pár naponta meg is kell tankolnom 😥 Láttunk már csodaszuper honda váltót, én erre reagáltam. És veled ellentétben én nem fikáztam le a hondat, plusz azt is aláirom hogy megbizhatoak. De a videoban bemutatott Honda is kb az a kategoria hogyha ilyen kocsim lenne inkabb bicikliznek, mert ez a formaterv amit alkalmaztak inkabb az Indiai piacra tudnam elkepzelni.

   5. Ferenc Bertalan Róth

    @Milán Lóránt Halvány fingotok sincs milyen egy jó váltó, de azért sértődöttségből ideböfögitek, hogy az "én örökkéelnemromlócsodakormolódízelaudimban, az én csilliókméteres amúgy majd széteső, félgatyámatmárelvitte vwemben is olyan a váltó (kár, hogy voltak a családban ilyenek és ezeknek a váltója valami más szerkezet a hondáéhoz képest, tapasztalat, ami szerintem rólad nem mondható el), hogy ihaj. Ideköptök sértődöttségből, aztán csodálkoztok, ha a válasz, reakció is erős.

  42. YELLOW

   Szerintem az jelent valamit, ha ilyen rossz a megítélése ennek a lekérdező szolgáltatásnak. Szerintem sokakat az zavar és teszi szóvá, hogy ezt reklámozzátok, emiatt hiteltelenné váltok. Mert ha ezt így fényezitek, akkor ugyanezt rá lehet húzni bármire, amit teszteltek. Figyelem! Most csak lefordítottam azt, ahogy lejön az embereknek. Én teljesen megértem, hogy a bevétel jó, nem is egyedüliek vagytok, stb. Nyilván ti meg vagytok győződve ennek hasznosságáról, de az átlag ember azt látja, ehhez adjátok az arcotok. Saját vélemény. Nekem egyébként fura, hogy az éppen aktuálisan tesztelt autó mindig szuper, még ha úgy általánosságban beszéltek is a típusra jellemző problémákról. De ami nálatok van az valahogy mindig jó, megéri az árát stb. Az a baj, hogy ez szintén úgy jön le, hogy nem akartok rosszat mondani, mert az hitel és üzlet rontás, mert a legtöbb eladó, eladó lesz, vagy bérelhető autó, ami később eladó lesz, így bármi negatívnak nyoma marad, ha úgy vesszük. Imádom ezeket a műsorokat, de nem tartom 100%-ban objektívnek, a leírtak miatt. Függetlenül, hogy ki beszél róla. Ezt most nem a mostani Hondára értem, csak általánosságban beszélek. Az már más lenne, ha a hibák fel lennének sorolva és elmondva, hogy együtt lehet velük élni. Mert sokan együtt is élnek vele és amúgy nincs gond. Csak sok eladó autó annyira tökéletesnek van beállítva, de avatott szám, már a képek alapján is látja, hogy nem ok. De amikor valaki több 100km-t utazik egy autó miatt és ott derül ki... Na azért az gáz. És tegyük fel valóban oké, amik a műsorban vannak autók, de a nagy átlag mindig sántít valahol. Szerintem a közönség ezekre lenen kíváncsi, bár elég elmenni kerekedésbe és szembesülhet vele az ember. Csak itt mégis mindig úgy tűnik, mintha csak az élet vidám oldala lenne, aztán jó esetben van 1-2 max egy tucat, ami valóban okés, a többi meg... Remélem a negatív kritikának tűnő hozzászólásomból a pozitív része is látszódik. ;-)

  43. Gergő i

   Én csak annyit tennék hozzá hogyha egy autónak az a lényege hogy mindig minden körülmények között elvigyen A-ból B-be legyen az a munkahelyed minden nap vagy mondjuk Görögország nyaranta akkor a honda erre tökéletes. Mondom ezt úgy hogy 24éve csak hondaim vannak céges autókat kivéve. Soha nem hagyott cserben egyik sem kopó alkatrészek cseréje miatt volt csak szervizbe mindegyik. Az elmúlt 24 évben soha nem volt olyan hogy elkestem volna mert nem indult az autó vagy trélerre vártam volna valahol az út mellett rohadva. És ez a legfontosabb szerintem ha autót veszel.

   1. Zsolt K

    Így van. Egyetértek. S nekem még a hab a tortán, hogy imádom vezetni. (köszönhető váltó és futómű és közvetlen kormányzásnak , ja és persze ivtec motor, ja és persze a hangja 4000 felett....)

   2. István Vályi

    Ezt kéne megérteni, de nem megy, mert sokan képtelenek a közlekedőedényt elfogadni, hogy olyan is van.

  44. András Körte

   Köszönöm! Sosem néztem ezt a típust főleg ezzel a motorral, viszont most már tudom mi lesz a Corollánk utódja. :)

  45. MACI111

   Hát rajzolni azt nem tudott... 😁

  46. Martin

   <a href="#" class="seekto" data-time="166">2:46</a> FK helyett FN helyesen

   1. Zsolt Szabó

    es a fn 2 na mi??????😂😂😂

   2. Pfiftike

    FK Ufo 5 ajtós, FN ufo 3 ajtós

  47. Gábor Zalai

   Pista, borzalmas ez a szakáll :(

   1. Mariann Dudás

    Nagyon 😂

  48. kek21

   Olyanokat elmondhatnátok, hogy kopóalkatrészek, vagy a jellemző hibák kijavítása mennyibe fáj. Ha ilyet venne az ember mit nézzen meg mindenképp. Milyen motorokkal volt, melyiknek mi az előnye-hátránya. Jók ezek a használttesztek, csak kevés az infó.

   1. Zsolt K

    Nekem az a tapasztalatom, hogy amiből csak gyárit kapsz hozzá az drága, de nagyrészt beszerezhető után gyártottból, bontóból és sok alkatrész Ebay-en , sokkal olcsóban. Összességében közepes árkategóriának mondanám.

   2. kek21

    Hozzávetőleges fenntartási költségre gondoltam. Meg arra, hogy a tipus pl hol kezd rohadni, szopás e javítani. Persze, meg tudok nézni mindent a neten, millió teszt van fent az összes autóról, de én titeket nézlek, tőletek szeretnék több infót hallani. Elmondasz az adott kocsiról egy pár dolgot, de közel sem biztos, hogy a kortársai is hasonló állapotúak. Sőt! Jó munkát nektek!

   3. István Vályi

    Mibe fáj? Járjuk végig az összes szerelőt idehaza, aki Hondával foglalkozik? Alkatrészárat pedig az internet és a google korában mi értelme van mondani? Ahány hely, annyi ár, a user döntse el, neki melyik kell.

  49. Roland Dénes

   Lentre ha kattintasz😂😂😂😂😂😂 ennek már sose lesz vége ! Ha egyszer lenne ott valami esküszöm, csak egyszer !😂😂😂

  50. Neo ks

   Ilyen ocsmán autót ritkán látni..

  51. Neo ks

   Figyelj Bence. Annyira okos vagy öreg. Nagyon egyszerű, ha nincs káresemény, vagy bejegyzés akkor ne rántsa le a pénzt. Továbbra is szart se er az egesz.

  52. Kenrich F.

   Jó-jó, én viszont azért nem venném, mert ezért az árért olyan Focus-t kapsz, h. ihaj, és abban ESP + 6 lufi van. NEM MINDEGY.

   1. Kenrich F.

    @Ferenc Bertalan Róth Olvass érthetően, mielőtt hülyeségeket linkelsz. A videóban szereplő 2006-os(!!) kocsiról volt szó, ami nem UFO, és abban csak max. 4 lufi van!!

   2. Ferenc Bertalan Róth

    @Pfiftike Jó hát nem soroltam fel az összes extrát. Az UFO-é ki se férne ide.😃 Pl még motoros tükörállítás, tükörfűtés... stb stb.

   3. Ferenc Bertalan Róth

    @Kenrich F. 6 légzsák van benne. A 4 csillag igaz. Nézz utána valaminek, mielőtt hülyeségeket beszélsz. Itt elolvashatod az extrákat, benne a légzsákokat is. katalogus.hasznaltauto.hu/honda/civic_1.8_sport-12747

   4. Kenrich F.

    @Ferenc Bertalan Róth Kinek a pap, kinek a paplan.. Konkrét ismerősöm térde ment szarrá a k. biztonságos ufó civicben.. Oké, hogy jó a motorjuk, de az 1.6 benzin focus is kivisz a világból nagyságrenddel biztonságosabban.

   5. Kenrich F.

    @Pfiftike Nincs benne, csak az ülésekben az összesen 4 db. És 4 csillag..

  53. István Vályi

   Sajnálom, hogy még mindig itt tartunk, hogy képtelenek vagyunk elfogadni, hogy valami jó és problémamentes, nagy a baj, ha ez megugorhatatlan nekünk, autósoknak és csak az elvakult, ostoba fanatizmus hallatszik minden oldalról. Fura módon valahogy mégis ezeket viszik el pillanatok alatt a kereskedésekből. Értem, hogy nem tetszik a vélemény, de elhihetitek, hogy párat eladtam már ilyenből ismerősöknek, megrendelésre és egyiknek sincs azóta sem baja. A Civic egy jó autó, tartósabb, mint sok minden más. Pont.

   1. Sándor Papp

    Köszi a válaszokat,maradok a 0w-nél akkor,de írjátok hogy a gyár által ajánlott olajat tegyük,és nekem a 10w-40től a 0w-20ig ajánl a gépkönyv környezeti hőmérséklettől függően(-30Ctól +40C-ig) egy táblázat alapján,konkrétan nem.(és a benzinest részt néztem nem a dieselt). @István Vályi a polarisoddal meg jó csapatásokat,fasza lett!

   2. István Vályi

    @S. Gergő jajaja, itt mindenki hülye, sosem használtunk semmilyen körülmények között semmilyen olajat, nem tudunk semmit erről. Én kérek elnézést

   3. S. Gergő

    @István Vályi Pedig kellene, mert a hozzászólásaid alapján látszik, hogy még az alapok is hiányoznak motorolaj viszkozitás témakörben. Ezért is küldtem a fenti cikket.

   4. István Vályi

    @S. Gergő köszi, de nem ezt olvasom inkább. A gyártók specifikációja nem véletlen

   5. S. Gergő

    @István Vályi Azért tér el, mert akkoriban még nem voltak elterjedtek a 0W-s olaj, később a Honda is áttért rá. 10W, 5W-nél a 0W minden esetben jobb választás, nincs kivétel. Egy kis olvasnivaló: www.motorolajbolt.hu/tudastar/olajismertetok/erdekessegek-a-motorolajokrol-3

  54. MrRaybravo

   Azért h ezzel s fos vertikallal kezdeni mindent, elment az egésztől a kedvem, baszki....hagyjátok mát a tetves faszba ezt...bocs, inkább mondjátok h ha gondolod ott a Patreon...és ennyi, azt elég egyszer elmondani, azt mindeni, aki akarja tudja a dolgát...-

   1. Gergő i

    Ez egy reklám. Pénzt kapnak érte. A penzből gyártanak minden napra olyan tartalmat hogy beszarsz. És te ezt ingyen nézed. Gondolom van egy éves költségvetés amibe bele van kalkulálva ez a bevétel. Én is kipróbáltam egyszer a műsor hatására többet nem fogom. De tudomásul veszem hogy ezek a müsorok penzbol készülnek amit a szponzorok adnak. Áttekerem max és élvezem tovább a műsort. Ez egy kurva egyszerű dolog. Nem értem miért kommentel mindenki hónapok óta. Tudomásul kell venni aztán annyi. Peace.

  55. Marcell Borián

   Ez teszt volt? Inkább egy ömlengés.

   1. Green Sea Mussel

    Arról lehet ömlengeni, ami megérdemli és kiérdemli. Ez pont az a kategória.

   2. Zsolt K

    neked se volt még Hondád, ennyi :D

   3. Gergő i

    Jó az autó. Azért.

   4. István Vályi

    Köss bele, parancsolj, sorold ide:...

  56. brainworx

   Tetszett ez az önkritika a végén amit finoman Bence próbált jelezni Pistának, hogy ne beszéljünk feleslegesen. Itt jön ki az ,hogy ti nem vagytok elszállva magatoktól és tudtok önkritikát is gyakorolni ha kell. Nagyon Respekt. Bár más netes oldalak is gyakorolnák ezt néha.

  57. Zsolt Minich

   Már hogy csatolt lengőkaros az ötajtósé, de nem torziós az. Szerintem.

  58. agyas

   egy seat ibizára lennék kíváncsi 2000 előttről. szeretnék találni egyet szép állapotban. tudnám szeretni

  59. Akos Katona

   Olyan ritka b5 passat, mint ami elment előttetek, mikor lesz?

   1. Berkó Dániel

    Ne kezd már itt is 😂

  60. Kertész Kristóf

   Nepperek szerint állapotot.

  61. Zoltán-Csaba Nyiró

   <a href="#" class="seekto" data-time="128">2:08</a> i-Shit automata... Ezen en mekkorat rohogtem :)

  62. Szabolcs Molnar

   Csikós új Alfája lesz-e?

   1. Zsolt Szabó

    csikos nem ebben a ligaban jatszik😂😂😂😂

   2. Mr. Mixx

    Speedzone-ban? Aligha, az másik "istálló".

  63. Jáncki Peti

   szerintem az állapot fontosabb,a km órának lehet hinni?egy 20èves autó is lehet jó ha van gazdája.

  64. Balázs Ujvári

   Jó kis Civic, mindig jó Civic! Bár ez a generáció sedanban nem lett ikon nálunk, nem úgy mint a 6gen sedan. Köszi a videót!

  65. MrBanano007

   Japán szopkodás újból:DD Persze vedd meg nyugodtan,hátha elmész még vele pár ezret mire hengerfejes nem lesz..de igazából bármi lehet,mivel ez is autóból van, ami ugyanúgy elromlik mint bármelyik másik. Tessék: vw 1.6 16v benzin 330 ezer km, ebből 160 ezer km gázzal. Csak a kopó dolgokat cseréltem. :D Rájöttem amúgy,mi a különbség a japán,és a német között. A németet háromszor visszaterik élete során,mire beszarik " 150 ezernél ".. miközben a japánt nem tekergetik,így hát elfut 300+t is simán. De szar a német pfúj: suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelId=g11&maxPowerAsArray=KW&minFirstRegistrationDate=2014&minMileage=500000&minPowerAsArray=KW&scopeId=C&sfmr=false

   1. Tchibók Lacika

    @MrBanano007 Ès cserèbe az alkatrèsz sokkal drágább a japánhoz

   2. Gergő i

    @MrBanano007 azért nem értem hogy miről beszélsz mert alapból az ember nem vesz szar kasztnival autót. Nekem csak hondam volt. Mindegyiket használtan vettem. Mindegyik kapott egy dinitrolos alváz és üreg védelmet 10év garival. A jelenlegi második hobbi autónak tartott 23éves VTI-m életében garázst még nem látott. Utcán tartom most is. Egy rozsda folt sincs rajta az aljáról kb meg enni lehet. 347000 van benne és úgy használtam ahogy egy ilyen autót érdemes. A motorjaval semmi gond olajat vizet nem eszi igaz hogy 8ezrenként kap egy olajcserét hidegen meg nem bántom. A mai napig el mernék indulni vele bárhová. Szóval jól kell autót venni utána meg vigyázni rá a honda meg csak annyit jelent hogy a hajtás lánccal ha nem barmolod szét direkt nagyon nem lehet bajod.

   3. MrBanano007

    @István Vályi Ki mondta,hogy mind? Csak annyit mondtam,hogy siman benne van 300 ezernel BARMELYIK autonal. Mivel kopo dolgokrol beszelunk...es igen,ebbe beletartoznak a csodas japanok is. Ezert se vennem meg ezt a hondat..hiaba,hogy honda..hiaba,hogy japan..nem kene 300+ ezerrel az orajaban. Legyen akarmennyire is karbantartva, barmelyik pillanatban benne van barmilyen meghibasodas.

   4. István Vályi

    @MrBanano007 örülök, hogy az IS-ről - ami szerinted mind hengerfejes (lásd előző kommented) - az mx5-re terelted a szót, amelyikről köztudott, hogy szeret rozsdásodni, ahogyan minden korabeli Mazda. Amelyet nem is említettem a videóban, ahogy ezt írtam odafent. Szóval?

   5. MrBanano007

    @István Vályi Nem igy van? Votl egy 97-es miatam,es szerelo inkabb nem nyult hozza,mert annyi rozsda volt rajta,hogy egyszerubb volt eladni,es felmilliot hozzatenni egy viszonylag rozsdamentes peldanyert. Motorcseret megusztam volna 300-400bol is. (kivetlesen annak meg jo volt a motorja 220 ezernel:D) A haz elott parkolo IS sem egy hudenagy statisztika. Nalam benzin/gazos golf 4 1.6 van,es mar tobbet ment gazzal mint benzinnel. 330 ezernel tart,es gyari a motor,valto,kuplung. 3 eves kora ota van nalam. Most ebbol az kovetkezik,hogy akkor minden golf elmegy ennyit? Mert en mar lattam 150 ezernel is hengerfejes peldanyt. Mindenesetre en japanokkal mar tobbet szoptam mint a nemetekkel.

  66. Balint.01

   Nekem egy 6-os civic-em van és 300,000 km-rel vettem és semmi hű de nagy problémája nincs, nem szabad a kilométer óra állása alapján ítélni

   1. Zsolt Szabó

    figyelj ha rendesen csereled az olajat es foleg minosegit nem kerdes nem a km szamit hanem a muszaki allapot meg a torodes!!!!

   2. Zsolt K

    Öröm olvasni a sok kilométert futott autók utáni tapasztalatokat, véleményeket. Az igazi visszaigazolás ez adja igazán.

  67. Attila Horváth

   Nekem is teljesen fölöslegesen kidobott pénz volt a Carvertical és igen azonosítom is az őket a reklámozókkal. Nem az a baj, hogy reklám, hanem az, hogy a reklámozott termék nem tudja azt amit ígér és ezt el sem ismerik. megy a magyarázkodás, ami egy jó terméknél sosem szükséges.... Én ezennel leíratkozom, mert rosszul vagyok a Carverticaltól.

  68. Félix Lefler

   Egy ufó civicet légyszi

  69. Istvan Erdelyi

   Das Auto

  70. Zoltan Petofi

   Nekem civicem van csak az egyel kesobbi a 9 gen. 2 evesen vettem 16000 km rel harom eve van nalam most van benne 30 000. Tehat alig megy. Sok jot mondhatnek rola de azert a minosegi belterrel nem ertek egyet. Egy szeglet nics benne ami ne nyuszogne ropogna ciripelne. Meg tudok orulni mikor nem talalom honnan a tokombol jon valami zaj. LEgutobb is ket honapig vadasztam egy zajt mire kiderult hogy a belso kilincs alatti pattintos muanyagnak az utas oldalon ami sosincs hasznalva valamilyen uton eltort az egyik bepattinto csapja es emaitt folyamatosan zorog menet kozbe. De a vezeto oldalon valami a b oszlopba is bir nyikorogni.

   1. Tibor Mohácsi

    @Ferenc Bertalan Róth na igen mert azokat úgyis sűrűn kell cserélni :)

   2. Ferenc Bertalan Róth

    @Tibor Mohácsi Még mindig menni fog a gyári alkatrészekkel.😃 Nem mindegy, hogy nyüszög valami, vagy cserélheted a több százezres kettőstömegűt, vagy a nagynyomású rendszer valamelyik alkatrészét.

   3. Tibor Mohácsi

    mi lesz vele 300 ekm-nél...

  71. Szabolcs Molnar

   Toyota Crown vagy Century van-e a térképeteken? Kíváncsi lennék egy ilyen tesztre, de legalább egy amerikai Avalonra. Vagy legalább egy rendes Acurára.

  72. ja86mie

   Én nem osztom azt a szemléletet és bátorítást, hogy jól karbantartott japán autót kell "olcsón" venni 300ezer km felett, mert semmi baja nem lesz. Navaránkban (2.5dci), ami a közhiedelemmel ellentétben nem renault motoros, hanem japán, eltörött a dugattyú 309ezer km-nél, és vitt magával mindent. A 7. generációs EP szériás Civicünkben 340ezernél tönkrement a hengerfejtömítés és a hőterhelés következtében a két középső henger hüvelye megrogyott az alublokkban. Mindegyik egy vagyonból lett megcsinálva, mennek tovább, de erre nem mindenki van felkészülve.

   1. ELFOGO

    EP civic typeR-t adtam el 300000km-el. Igen igen azt a fajtát ami akkor éled mikor más autó már lekonyul. Az a k20a2 motor is zseniális szerkezet akárcsak az r18a2. 8200ig olyan vidáman forog ès a versenysport illúzióját teljes mértékben átadja. Igaz mostmár kisebb turbos beniznesek ès dieselek is tudnak hasonló dinamikát,DE èlmènyben verhetetlen.

   2. Zsombor Kunkli

    @ja86mie Lentebb is írtam, 5-6 Honda is volt a családban, most Accordom van. Mindegyik 300-400 000 km után lett eladva és mindegyik full patika volt, hibátlan. Sose kellett főalkatrészt cserélni, sose hagyott útszélen családtagot. Világból ki és vissza 2x :) Most éppen 341 van a 2.2 dízel 8g Accordomban, full gyári mindene :)

   3. ja86mie

    @Zsombor Kunkli Nem tudom, de tényleg nem. Nincs rá egzakt válasz, élethelyzet és pénztárca függő. Groteszk, de fenntarthatóság szempontjából a két alapmotoros Citroen.nel voltam a legelégedettebb, de azokat eladtam 5év használat után, mondván ha ezek műszakilag "jók", akkor milyen lehet a többi autó? Tanulságos volt.

   4. ja86mie

    @István Vályi Nem az autó számlájára írom, hanem az alkatrészek és a felhasznált anyagok minőségére, ami nem feltétlen különb mint más gyártó által felhasznált termék. A hozzászólásommal azt akartam kihangsúlyozni, hogy 300.000km felett, karbantartásokat betartva sem feltétlen gondtalan az élet. Mindennek van élettartama, ezeknek a japánoknak is. Saját tapasztalatomból kiindulva, 300.000km-es futásteljesítmény felett lutri, hogy melyik típus mennyi gondtalan km-t ígér. (Egyébként az autó nem fogyasztotta a vizet és nem füstölt. Az égéstérből kiszökő nyomás kiszorította a hűtőközeg egy részét a blokkból a kiegyenlítőtartályba, ami a gyakorlatilag a hűtővel van egybeépítve. A hiba abban mutatkozott meg, hogy piros lámpánál az addig mindig egy helyen álló vízhőfok mérő mutatója magasabb értéket mutatott. A következő lámpánál ugyanez. Párom félre állt, este elhoztam az autót (4km). Másnap indításkor már lehetett hallani, hogy nem egyszerre indultak a hengerek. Innen már lábon nem vittük el a szerelőhöz, trélert hívtunk.)

   5. Zsolt K

    Senki nem mondta hogy más márkánál nincs megbízható típus. Hengerfej: Mindegyiknél előfordulhat de nagy százalékban vezetési stílus, használat és odafigyelés kérdése. Minden motort kilehet nyírni ha hidegen hegyekben pörgetve használod pl. De nemmindegy hogy az adott márkánál 10 ből 1 vagy 10 ből 4 lesz kuka.

  73. Ádám Győri

   1.300.000 Ft-ért sajnos nem a kispénzű ember vesz autót, hanem az átlag magyar se. Ezt 1,5 millió környéki autónál többet ilyet ne mondjatok (már a Ceed tesztnél is zavart). A kispénzű magyar a mai napig az első magyar Swiftekkel, B Corsával, F Astrával stb. jár. Az átlagos magyarnak van egy 2000-2005 között gyártott, 500.000-1.000.000 körüli értékű autója (vagy ha újabb, akkor vasaló Swiftje). Csak nézzetek szét bármilyen parkolóban, legnagyobb részben vasaló Swifteket, G Astrákat, egyes Fabiákat és Octaviákat, 4-es Golfokat stb. fogtok látni, amelyek közül egyik sem ér annyit, mint a ma tesztelt autó. Persze sok ilyen 1,5 millió Ft körüli 12-13 éves autó futkos az utakon, nem is arról van szó, de általában az átlagosnál kicsit jobban élő, rendes egzisztenciájú családok járnak ilyen autókkal, nem a kispénzűek. Más dolog, Pista Lexusát szívesen látnám használt tesztben, mindig is érdekeltek az IS200-asok, de elég kevés fellelhető anyag van róluk neten. A fent írtakat pedig építő kritikának szánom.

   1. Pfiftike

    Autóból bizony nem lehet megmondani a pénztárca vastagságát.

   2. Zsolt K

    Én is azt gondolom: és tapasztalom: Hondákat az igényesebb emberek veszik, akik a megbízhatóságot szeretik, illetve a nehéz lábú fiatal tuningerek szeretik még ezeket a szívó benzineseket. (minden kocsinak megvan a célközönsége)

   3. MrBanano007

    Hat ezt nyugodtan elfelejtheted szerintem.. Kapasbol tudok legalabb 10 embert,aki azert jar levedlett fossal,mert nincs igenye jobbra es/vagy amig mukodik addig nem fog valtani. Szomszedban van egy 2000-es megane, idos vallalkozoe, most epitenek megyeszekhelyen 50+ert hazat. Autoszerelo ismeros szinten regi 1995 kornyeki fossal jar, mikozben veteranauto gyujtemenye van..a tescoban azt hinned,hogy egy csoro bacsi. Haverja egy suzuki jimmyvel jar, 2000 elotti..szegeny bacsi a tesco parkoloban ugye? Jah..folduton jol jon a jimmy, mivel 80+ hektar foldje van.:DD Aztan meg erdemes megnezni,hogy a Balatonparton milyen autok vannak, mert tobbnyire ott is nyaralotulajok jarnak astrakkal,meg suzukikkal. De persze ott a masik veglet is,mikor latsz egy magasabb kategoriaju autot,es lehet eppencsak az onerot rakta ossze,es evekig fogja torleszteni.

  74. Tal Salomon

   Nekem volt 1998-as Civicem 16SR 125 lovas motorral úgy ment mint az álom, addig míg össze törtem!

   1. Zsolt Szabó

    @Tal Salomon letezett mert volt nekem is amerikai piacos civic cuope 16 sr vtec belgiumbol hoztam anno 98ban 125lovas ohc vezerlessel jo gep volt sot ebbok volt dohc vtec is 160 loval

   2. Zsolt Szabó

    volt civic meg crx is de a pontos megjelose ez volt 16 i 16 vt

   3. Vic Cooper

    Tal Salomon Hat, valami amerikai vagy kanadai csoda volt? Az SR meg akkor is furcsa, Si, SiR, RS az van a Honda szotarban, de SR-rol meg nem hallottam.

   4. Tal Salomon

    @Vic Cooper Talán Európában nem, de én nem élek Europában, és talán csak tudom, hogy milyen kocsit vezetem hat éven keresztül, ja és a kocsi bal kormányos volt!

   5. Vic Cooper

    SiR (motorral) soha nem volt balkormanyosban. Az 170 loeros egyebkent es megy, mint a veszedelem. Az europai csucsa a VTi volt, 160 loval.

  75. Imre Nagy

   Nekünk van egy 2006-os UFO Civicünk. Új autóként vették szüleim.Feleségem használja ~5 éve. ~170e km van benne. A belseje gyász, kopogós műanyag az egész. Futóműve kritikán aluli. Fék iszonyat kevés alatta. Kuplungja lassan cserés. 1.4-es, gyenge, mint a harmat. Ennél az autónál döntöttük el, hogy japánt soha többet!

   1. Zsolt Szabó

    1 4est jazz bol szoktak venni civicbol 18 at

   2. Ferenc Bertalan Róth

    @Imre Nagy A futóművel egyetértek, de meg lehet szokni. Jó úton nagyon szuper vezetni, nálunk, itt közelben van jó kis kanyargós, hegyes-völgyes tökéletes út egészen Fehérvárig és az egy élmény pl ezzel a feszes futóművel. Az 1,4-es motorral pedig nem szabadott volna megvenni. A facelift utániak 1,4-es motorja már 100 lovas, az már élhetőbb, de előtte a 83 ló egy ekkora autó esetében nagyon kevéske.

   3. Imre Nagy

    Ferenc Bertalan Róth igen valami nem stimmel, ugyanis én nem a 140lovas verzióról beszélek. A másik meg, hogy a magyar utak... Ide kemény az UFO futóműve.

   4. Ferenc Bertalan Róth

    @Imre Nagy Vezetési élményben? Erőben? Kényelemben? Itt valami nagy anomália van, az biztos.😃 A Tigra sokkal kisebb, szűkebb, imbolyog a futóműve (a Honda atomstabil, persze nem az ócska magyar utakra tervezték), és hát erőben, majdnem 3 másoperccel jobban gyorsul a honda, mint a tigra. Miről beszélünk? Valami nagyon nem stimmel itt. Én pillanatok alatt 160-ban vagyok a 140 lovammal, a tigra se ment rosszul, na de azért de...😃

   5. Imre Nagy

    Ferenc Bertalan Róth nem egy kazegória, de vezetési élményben erőrben, kényelemben, futóműben sokkal jobb.

  76. Aba Kovacs

   Toyota hilux teszt

  77. Aba Kovacs

   Toyota hiluxot

  78. András Kerkai

   Lekopott, leszakadt... de nincs semmi kopás?! 🙈

   1. Ferenc Bertalan Róth

    @István Vályi Hagyd István. BMW-s, Audi-s már csak ilyen. Kössünk már bele valamibe... Nehogymán na...😃

   2. István Vályi

    @András Kerkai pont, hogy nem? Ki beszélt itt az Audiról bármi más kapcsán, mint a kéziváltó? Vagy csak belehallasz valamit, amit bele akarsz?

   3. András Kerkai

    @István Vályi Nem, nem akarok belekötni, de nevetséges hogy ez így remek autó! De az Audi az fos mert lekopik meg szétesik, pedig pont hogy nem! Te néha visszanézed a műsoraidat? Ajánlom mert te is jókat nevetnék!

   4. István Vályi

    Mi szakadt le? Mi kopott le? Egy filléres váltógomb? Értem én, hogy bele akarsz kötni, de ehhez a futáshoz képest ez semmi.

  79. Tamás Merényi

   Pocok 😂

  80. White Chriss

   Nekem tetszik (az ufós verzió még jobban..) csak az ára nem meg a km állása:)

   1. Tibor Ertinger

    Kombi fontos szeretnék egy olyan autót amiben kutyám is jolerzi magát széles magas és nagy...Balatonban fürdeni kicsikémmel Vagy Matrat járni vagy alapokat...

   2. Tibor Ertinger

    @Zsolt K www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/bmw/530/bmw_530d_touring_man_valto_plusz_xenon_plusz_tempomat-13512131

   3. Zsolt K

    @Tibor E. Igen szó se róla szép. De más a célközönsége. Személy szerint 10 indokot tudok, én mért ne ezt venném. De kinek mi. Csak annyit: megnézném hogy 5 év alatt melyikünknek mennyibe lenne az autó fenntartása. De nem is kell hasonlítgatni, mert ez egy prémium autó volt anno is, a Civic meg középkategória talán.

   4. Tibor E.

    @Zsolt K www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/bmw/730/bmw_730d_automata_facelift_shadowline-13484714

   5. Tibor E.

    @Zsolt K www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/bmw/730/bmw_730d_automata_komfortules-kormanyfutes-szervizkonyv-15284798 Lásd pl ez szimpatikus